PDA

View Full Version : Tεράστιος ταρίφας

Billymuse
30/09/2016, 18:30
Ένα θρεντ που θα μπορούσε απλα να αναφέρεται σε γεγονότα με ταξιτζήδες..γιατί να μην κάνουμε την αρχή;;;

Σήμερα κάπου στο Παγκράτι..

369117

Billymuse
30/09/2016, 18:31
Παρτε και αλλον έναν που έχει πάει την προστασία απο τον ήλιο σε άλλο επίπεδο...

369118

thunder ace
30/09/2016, 18:42
369119

noodles
30/09/2016, 19:05
ωραιος ο τυπος με το scoda στην 1η φωτο :a013::a013:

μπροστινοκινητα ειναι αυτα νομιζω, θελω να δω πως θα το βγαλει απο εκει:lol::lol::lol:

Bradipous
30/09/2016, 19:06
Εντωμεταξύ στο Λονδίνο...

369120

Bradipous
30/09/2016, 19:07
ωραιος ο τυπος με το scoda στην 1η φωτο :a013::a013:

μπροστινοκινητα ειναι αυτα νομιζω, θελω να δω πως θα το βγαλει απο εκει:lol::lol::lol:

Εδώ θα γινει αυτό που λεμε εντο.με.ταξι

Bob_o_mastoras
01/10/2016, 13:47
Eμενα το πατρικο μου, που επισκεπτομαι συχνα, ειναι σε διασταυρωση με φαναρι, κεντρικου δρομου με μια καθετο που στριβει αριστερα.
Φυσικα οταν ειναι πρασσινο στον κεντρικο στην καθετο εχουν πρασσινο οι πεζοι και τα οχηματα που στριβουν αριστερα οφειλουν να παραχωρουν προτεραιοτητα.
Κανενας φουστης ταριφας δεν μου αφησε 30 χρονια ποτε προταιρεοτητα και εδω και 3 χρονια περναω επιτηδες οταν βλεπω ταριφα, ετοιμος να πηδηξω στο καπο του αλα spetnaz και να με πληρωνει για ανθρωπο... :lol::lol:

teo_g7
01/10/2016, 13:54
Eμενα το πατρικο μου, που επισκεπτομαι συχνα, ειναι σε διασταυρωση με φαναρι, κεντρικου δρομου με μια καθετο που στριβει αριστερα.
Φυσικα οταν ειναι πρασσινο στον κεντρικο στην καθετο εχουν πρασσινο οι πεζοι και τα οχηματα που στριβουν αριστερα οφειλουν να παραχωρουν προτεραιοτητα.
Κανενας φουστης ταριφας δεν μου αφησε 30 χρονια ποτε προταιρεοτητα και εδω και 3 χρονια περναω επιτηδες οταν βλεπω ταριφα, ετοιμος να πηδηξω στο καπο του αλα spetnaz και να με πληρωνει για ανθρωπο... :lol::lol:

Ενω σου εχουν αφησει οι ΙΧηδες ρε συ Bob?Νταξει είπαμε...

Bob_o_mastoras
01/10/2016, 14:05
Ενω σου εχουν αφησει οι ΙΧηδες ρε συ Bob?Νταξει είπαμε...

Ναι, οι μισοι περιπου αφηνουν. Και ειδικα οι γυναικες!!
Αλλα ο ταριφας ως επαγγελματιας θα επρεπε να ξερει καλυτερα αλλωστε.. ;)

teo_g7
01/10/2016, 14:27
Ναι, οι μισοι περιπου αφηνουν. Και ειδικα οι γυναικες!!
Αλλα ο ταριφας ως επαγγελματιας θα επρεπε να ξερει καλυτερα αλλωστε.. ;)

Εχουμε εντελως αντιθετη εικονα!
Οι γυναικες δεν αφηνουν να περασει ουτε η μανα τους....(υπαρχουν και οι εξαιρεσεις ετσι).Γενικα ο κοσμος επειδη ισως εχει πολλα προβληματα στο μυαλο του οταν οδηγει δε σκεφτεται,δεν παρατηρει το περιβαλλον γυρω του και ετσι κανει διαφορων ειδων βλακειες (οπως ας πουμε το να κλεινει τις διασταυρωσεις στην κινηση) με τους ταριφες πρώτους.Θελει πολυ ψυχραιμια και προσοχή γιατι καραδωκει η στραβή ειδικα πολυ πρωινες ώρες που ειναι ολοι μεθυσμενοι και πανε "οτι να ναι" πραγματικά.

Ασχετο αλλα εχει να κανει με τη γενικοτερη οδικη παιδεια (την ποια???χαχαχαχα)
2 ατυχηματα τις τελευταίες βραδιές

Λεωφ.Ποσειδώνος (η κατω, λιγο μετά τη Θησεως) σμαρτακι τρακαρισμενο μες τη μεση του δρόμου χωρις φωτισμο χωρις τριγωνο τίποτα (παραλιγο να το στειλω στο Σεφ για μπανιο)

Πανορμου χτες το βράδυ
Μηχανακι με αναβατη ξαπλωμενο στο δρόμο σε ασχημη κατασταση και τα αυτοκίνητα να περνανε απο διπλα σαν το κινεζικο βίντεο (νταξ για να μη γινομαι μηδενιστης ειχαν σταματησει καποιοι αλλα δεν ειχαν βαλει κανενα προειδοποιητικο και τα αυτοκινητα περναγαν διπλα απο το κεφαλι του τραυματία)

Bob_o_mastoras
01/10/2016, 14:36
Eγω λεω για Θεσ/νικη οπου μεγαλο μερος απο τους ταριφες ειναι η oldschool γενια ακομα με πληρη αδιαφορια για τον κοκ, και ειναι λιιιγο πιο πολιτισμενα τα πραγματα στο δρομο.
Στην Αθηνα πχ, που μενω κεντρο εχω δει πολυ καλυτερες συμπεριφορες απο ταριφες.

Επισης αυτο με την προταιρεοτητα το κανω γενικα. Δεν με νοιαζει ποιος θα με πληρωσει, ας μην ειναι και ταριφας.. :lol:

Μην το παμε στο γενικο ομως.. Ας συνεχισουμε το κραξιμο στο συμπαθη αυτο κλαδο αυτοκινητηστων..

υ.γ. Εγω παω για δουλεια τωρα, ντελιβερυ, να κανω τις δικες μου καφριλες... :look: ..... :p
Ακουσα οτι ψηφιστηκε νομος που καταργει τους μονοδρομους, τα φαναρια, και τα πεζοδρομια για σκουτερ και παπια με κουτι μαγαζιου... :lol: (για την τονωση της οικονομιας :p )

daz
01/10/2016, 14:46
Ποιος θα μου φτιάξει ένα αυτοκόλλητο που να γράφει "pizza daz, adventure στη γεύση", να το βάλω στις βαλίτσες του τενερέ?