View Full Version : Αναθέρμανση σχέσης
Stefanos73
02/10/2016, 14:24
Συμβαίνει πάντα. Μετά από κάποιο διάστημα βαριέσαι. Λες, θα την αλλάξω. Αλλά δεν... Τότε σκέφτεσαι: εξάτμιση - φίλτρο, ζελατίνα, καμιά μπούρδα (δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό). Αξίζει τον κόπο ή είναι πεταμένα λεφτά γιατί σε λίγο πάλι θα ψάχνεσαι; Να σημειώσω ότι η μηχανή είναι πένα. Κάνει τα πάντα (τέλεια), δεν ζητάει, είναι κούκλα... Εγώ είμαι "προβληματικός"!
Συμβαίνει πάντα. Μετά από κάποιο διάστημα βαριέσαι. Λες, θα την αλλάξω. Αλλά δεν... Τότε σκέφτεσαι: εξάτμιση - φίλτρο, ζελατίνα, καμιά μπούρδα (δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό). Αξίζει τον κόπο ή είναι πεταμένα λεφτά γιατί σε λίγο πάλι θα ψάχνεσαι; Να σημειώσω ότι η μηχανή είναι πένα. Κάνει τα πάντα (τέλεια), δεν ζητάει, είναι κούκλα... Εγώ είμαι "προβληματικός"!
Τα λεφτά στην μοτοσυκλέτα πάντα " πεταμένα " θα είναι από άποψη επένδυσης.
Το να βαριέσαι μια μοτο είναι λογικό.
Το να γουστάρεις μια άλλη, επίσης λογικό.
Βάζεις κάτω την τσέπη σου και τα" θέλω σου κι αποφασίζεις
panavour
02/10/2016, 14:36
αν εχεις χρημα προχωρα στο νεο,αν οχι καν της δωρο ενα κομμωτηριο ,νυχια,μποτοξ, και κατσε στ αυγα σου.:lol:
George_Sp
02/10/2016, 14:39
με βαση την περιγραφη σου θα έλεγα να ρίξεις 50-50 λεφτά σε βόλτες-ταξίδια και άντε κάνα κοκοψίνι....όχι όλα σε κοκοψίνια και δε μένουν για βενζίνες και διανυκτερεύσεις στην εξοχή :)
Stefanos73
02/10/2016, 14:49
με βαση την περιγραφη σου θα έλεγα να ρίξεις 50-50 λεφτά σε βόλτες-ταξίδια και άντε κάνα κοκοψίνι....όχι όλα σε κοκοψίνια και δε μένουν για βενζίνες και διανυκτερεύσεις στην εξοχή :)
Τον τελευταίο καιρό την έχω ρημάξει στα χιλιόμετρα! Λέω λοιπόν, άμα την κρατήσω να την αναβαθμίσω και να την "κανακέψω" λίγο.
Cpt_Slow
02/10/2016, 15:30
βαλε και καμια φωτο να κρινουμε!
todoros78
02/10/2016, 15:50
πόσο σε καταλαβαίνω!!!! δε μπορώ να πώ ότι την βαρέθηκα τη δικιά μου (ταπεινό v-stromάκι) αλλά το "όνειρό" μου είναι άλλη...κεραυνοβόλος έρωτας που λέμε...αλλά μου λείπουν πολλά για να την πάρω, οπότε μου είναι λίγο πιο εύκολο να αποφασίσω να μείνω με ότι έχω...
και φαντασου ότι λόγω χρόνου και οικογένειας δεν έχω την πολυτέλεια της βόλτας συχνά....
Stefanos73
02/10/2016, 15:59
πόσο σε καταλαβαίνω!!!! δε μπορώ να πώ ότι την βαρέθηκα τη δικιά μου (ταπεινό v-stromάκι) αλλά το "όνειρό" μου είναι άλλη...κεραυνοβόλος έρωτας που λέμε...αλλά μου λείπουν πολλά για να την πάρω, οπότε μου είναι λίγο πιο εύκολο να αποφασίσω να μείνω με ότι έχω...
και φαντασου ότι λόγω χρόνου και οικογένειας δεν έχω την πολυτέλεια της βόλτας συχνά....
Μην νομίζεις... Κι εγώ για να πάω στη δουλειά την έχω "ρημάξει". Απλά το πήγαινε-έλα ειναι 120 χλμ οπότε στο μυαλό μου το καταχωρώ εκδρομή.
notakos600
02/10/2016, 16:22
Παράτησε την για 15 ημέρες-1 μήνα....να μην την βλέπεις καθόλου, στην ανάγκη σκέπασέ την με κουκούλα.
Αν μετά από αυτό το χρονικό διάστημα την ξεσκεπάσεις και δεν νιώσεις πως σου έλειψε...τότε την έχεις βαρεθεί στα σίγουρα...
Stefanos73
02/10/2016, 16:28
Έλα που μ'αρέσει να την καβαλάω.
Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, έχεις την πολυτέλεια να βαριεσαι, και να θέλεις να πάρεις καινούργια. Ολα τα άλλα θα είναι πεταμένα λεφτά.
Αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα, τότε απλά...δικαιούσαι να ονειρεύεσαι. Στην περίπτωση αυτή, και αν είναι στην πενα μηχανικά, ενα οπτικό φρεσκάρισμα με 1-2 πραγματάκια, ενα βαψιματάκι, δίνουν ζωή και αναθερμένουν το χαμένο πάθος.
Εγώ προσωπικά είμαι στο δεύτερο σε αυτή τη φάση...
Stefanos73
02/10/2016, 17:52
Το θέμα είναι ότι η πώληση αναδεικνύεται σε τεράστια χασούρα. Τόσο μεγάλη που να καταντάει χαζομάρα. Ή είναι χρέπι και την δίνεις κοψωχρονιά ή έχεις κόψει καπίστρι και την πουλάς πολύ λιγότερο από αυτό που αξίζει.
Pan (dvs)
02/10/2016, 18:19
Παντα ο αντρας ξενοκοιταει,υποθετω οτι ειναι στη φυση του.
Δυστυχως τις περισσοτερες φορες την παταει,πιθανοτατα ειναι και αυτο στη φυση του.:D
Ευτυχώς υπάρχει και το "από 'δώ η κυρία μου, από 'κει το αίσθημά μου" χωρίς να κινδυνεύεις να σε χωρίσει η πρώτη μοτοσυκλέτα σου επειδή είσαι άπιστος. Επειδή όμως είναι και θέμα τσέπης, αν δε σου τρέχουν λεφτά από τα μπατζάκια πρέπει να βρεις να τσιλιμπουρδίσεις με κάτι οικονομικό.
Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρότερα, έχεις κάτι υπ'όψιν που το είδες και το θέλεις, ή γενικά θέλεις να πιάσεις στα χέρια σου και κάτι άλλο;
MG-KTiNoS
02/10/2016, 19:43
πάνε ένα μεγάααααλο ταξίδι ΜΑΚΡΙΑ
Εκεί που δεν είχες σκεφτεί ποτέ ότι μπορούσες να πας
Θα την ξαναγαπήσεις στο δρόμο
;)
Stefanos73
02/10/2016, 19:54
Για τι μηχανακι μιλαμε;
Σκεφτόμουνα κάτι σε on-off. Μάλλον V-Strom 650.
Stefanos73
02/10/2016, 19:56
[QUOTE=Acacius;2804904]Ευτυχώς υπάρχει και το "από 'δώ η κυρία μου, από 'κει το αίσθημά μου" χωρίς να κινδυνεύεις να σε χωρίσει η πρώτη μοτοσυκλέτα σου επειδή είσαι άπιστος. Επειδή όμως είναι και θέμα τσέπης, αν δε σου τρέχουν λεφτά από τα μπατζάκια πρέπει να βρεις να τσιλιμπουρδίσεις με κάτι οικονομικό.
Άμα είναι να τσιλιμπουρδίσεις πρέπει να αξίζει τον κόπο.
MG-KTiNoS
02/10/2016, 20:08
ον οφ μάι ας το βεστρομ...
:D
Τι μηχανακι εχεις τωρα εννοω
Δεινόσαυρος
02/10/2016, 20:39
Ο,τι είπε ο MG-KTiNoS. +1188
Εξ άλλου είναι εμφανέστατο οτι δεν την έχεις βαρεθεί.
Αμα είναι να χάσεις και λεφτά, οχού... μη γίνεσαι καταναλωτικό κορόιδο.
Πόσο είναι το μακρύτερο ταξίδι που έχεις κάνει;
Stefanos73
02/10/2016, 20:41
Τι μηχανακι εχεις τωρα εννοω
Bandit 650 SA
Stefanos73
02/10/2016, 20:43
Ο,τι είπε ο MG-KTiNoS. +1188
Εξ άλλου είναι εμφανέστατο οτι δεν την έχεις βαρεθεί.
Αμα είναι να χάσεις και λεφτά, οχού... μη γίνεσαι καταναλωτικό κορόιδο.
Πόσο είναι το μακρύτερο ταξίδι που έχεις κάνει;
Από την Κρήτη έχω φτάσει μέχρι τα Γρεβενά.
todoros78
02/10/2016, 20:52
ώπα...τι είπαμε ότι έχεις??? να κοιτάξουμε την ανταλλαγή βρε αδερφέ, να ξεβαρεθούμε και οι 2 με τη καμία ;)
Lioulios
02/10/2016, 21:35
Και αυτο που εχεις και αυτο που σκεφτεσαι να παρεις .....ειναι μια ομορφια !
Bob_o_mastoras
03/10/2016, 02:21
Μια ειναι η επενδυση που αξιζει, για εμενα, σε τετοια μηχανακια. Αναρτησεις (μαζι με καλα λαστιχα). Αλλα κοστιζουν... :(
Κατα τα αλλα, βαλε μια πιο μεγαλη ζελατινα να εισαι πιο ανετος!
τα λεφτα που θα πιασουν τοπο σε μια μηχανή είναι ότι βελτιώνει την άνεση της, την πρακτικότητά της και την ενεργητική της ασφάλεια. Κάθε μηχανή απο 400 κυβικά και πάνω έχει ούτως η άλλως ειδόσεις που ζηλέυουν υπεραυτοκίνητα, οποτε σε αυτο τον τομέα ότι ρίξεις είναι πεταμενα λεφτα (εξατμισεις, εκκεντροφόρους, κλπ).
Το ταπεινό duke390 για παράδειγμα έχει τα πρώτα 100 χλμ σε 5 και τετρακοσάρι σε 14. Τι παραπάνω να ζητήσει κανείς, απο επιδόσεις?
Παράτησε την για 15 ημέρες-1 μήνα....να μην την βλέπεις καθόλου, στην ανάγκη σκέπασέ την με κουκούλα.
Αν μετά από αυτό το χρονικό διάστημα την ξεσκεπάσεις και δεν νιώσεις πως σου έλειψε...τότε την έχεις βαρεθεί στα σίγουρα...
Το αυτο
εγω την καλυτερη μοτο μου την εχω 3 χρονια σκεπασμενη....
και την ετοιμαζω τωρα για τον χειμωνα...
σαν να αγορασα καινουργια κανω....
Pan (dvs)
03/10/2016, 08:27
Καταρχην εχεις μια μηχανη που κανει σχεδον τα παντα.Δεν θα ελεγα οτι ειναι κορυφαιο σε καποια απο αυτα,αλλα σχεδον σε ολα ειναι πολυ κοντα στην κορυφη.Την αξιοπιστια της δυσκολα θα την βρεις σε αλλη μηχανη.
Οταν μας μπαινουνε ιδεες να αλλαξουμε μηχανη,μας μπαινουνε για δυο συνηθως λογους.Ο ενας ειναι γιατι την βαρεθηκαμε και ο αλλος γιατι αυτη που εχουμε δεν κανει κατι σωστα.Αν δεν εεχεις ξεκαθαρη αποψη στο απλο αυτο ερωτημα,η επομενη επιλογη σου θα ειναι πιθανοτατα λαθος.
Τι δεν κανει σωστα ο Ληστης,για τα δικα σου δεδομενα?Τι δηλαδη θα ηθελες να εχει περισσοτερο η λιγοτερο η καινουργια?
Και αν τελιικα το ξεκαθαρισεις αυτο,θα σου κοστισει.Αντεχει η τσεπη σου?
Stefanos73
03/10/2016, 08:40
ώπα...τι είπαμε ότι έχεις??? να κοιτάξουμε την ανταλλαγή βρε αδερφέ, να ξεβαρεθούμε και οι 2 με τη καμία ;)
Καταρχην εχεις μια μηχανη που κανει σχεδον τα παντα.Δεν θα ελεγα οτι ειναι κορυφαιο σε καποια απο αυτα,αλλα σχεδον σε ολα ειναι πολυ κοντα στην κορυφη.Την αξιοπιστια της δυσκολα θα την βρεις σε αλλη μηχανη.
Οταν μας μπαινουνε ιδεες να αλλαξουμε μηχανη,μας μπαινουνε για δυο συνηθως λογους.Ο ενας ειναι γιατι την βαρεθηκαμε και ο αλλος γιατι αυτη που εχουμε δεν κανει κατι σωστα.Αν δεν εεχεις ξεκαθαρη αποψη στο απλο αυτο ερωτημα,η επομενη επιλογη σου θα ειναι πιθανοτατα λαθος.
Τι δεν κανει σωστα ο Ληστης,για τα δικα σου δεδομενα?Τι δηλαδη θα ηθελες να εχει περισσοτερο η λιγοτερο η καινουργια?
Και αν τελιικα το ξεκαθαρισεις αυτο,θα σου κοστισει.Αντεχει η τσεπη σου?
Αυτός είναι και ο λόγος που το συζητώ. Δεν τα έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου και θέλω ν'ακούσω και κάποια άλλη γνώμη. Η αλήθεια είναι ότι το Bandit με πάει στη δουλειά κάθε μέρα (120χλμ), πάει super market, πάει παραλία, κάνει εκδρομές. Όλα τα κάνει και αν κρίνω σπο τις απόψεις εδώ , ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Pan (dvs)
03/10/2016, 08:56
Αυτός είναι και ο λόγος που το συζητώ. Δεν τα έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου και θέλω ν'ακούσω και κάποια άλλη γνώμη. Η αλήθεια είναι ότι το Bandit με πάει στη δουλειά κάθε μέρα (120χλμ), πάει super market, πάει παραλία, κάνει εκδρομές. Όλα τα κάνει και αν κρίνω σπο τις απόψεις εδώ , ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Ακομη δεν καταλαβαινω που ΔΕΝ σε καλυπτει.Γινε συγκεκριμενος,αλλιως ο καθενας μας θα λεει τα δικα του και ακρη δεν θα βγαινει.
Stefanos73
03/10/2016, 09:12
Ακομη δεν καταλαβαινω που ΔΕΝ σε καλυπτει.Γινε συγκεκριμενος,αλλιως ο καθενας μας θα λεει τα δικα του και ακρη δεν θα βγαινει.
Θα έλεγα ότι είναι κάπως βαρύ στους επιτόπου ελιγμούς εντός πόλης και κάποιες φορές, όχι πολλές είναι η αλήθεια, μου έλειψε η λίγο επιπλέον απόσταση από το έδαφος.
Κατά τ'άλλα δεν έχω κάποιο παράπονο.
Παρε κανε μια λιστα ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ με τα θελω σου απο την μηχανή γενικώς. Δες που σε καλύπτει περισσότερο η τωρινή και πού η υποψήφια καινουρια.
Μην το "πιέζεις" το θέμα για να δικαιολογήσεις την καινουρια. Καθισε μονος σου και συγκρινε τες.
Αν η τώρινη μηχανη σου ειναι η πρώτη σου τότε δικαιολογείται να κοιτάς άλλη. Αν πάλι μεγάλωσες και άλλαξαν τα ζητουμενα σου απο την μηχανή πάλι δικαιολογείται. Αν δεν άλλαξε τπτ απο όλα αυτά τότε πιθανοτατα απλά σε ξύνεται η τσέπη. Γενικά το λεω αυτό, οχι μονο για την περιπτωση σου
RaGe_Raptor
03/10/2016, 10:41
Αν δεν σε επηρεάζει οικονομικά στην καθημερινότητα σου τότε go for it, YOLO.