View Full Version : Θα ηθελα την γνωμη σας ;)
Ghost.GR
03/10/2016, 22:55
Γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας για ενα θεμα που με απασχολει εδω και πολυ καιρο. Ειμαι αναμεσα στο να αγορασω η ενα Derbi Senda η ενα παπι με ανεβασμενα κυβικα (μιλοντας για 50cc)
Εχω βαλει στο ματι ενα derbi motard στα 85cc με μαλοσι αλλα φοβαμε ποσο θα καιει και για αυτο σκευτομαι ενα παπι 50 στα χαρτια με 125 μοτερ.... περιμενω της γνωμες σας :D :p
... για αυτο σκευτομαι ενα παπι 50 στα χαρτια με 125 μοτερ....
το παπι αυτο θαναι νομιμο η μαιμου;
Bob_o_mastoras
04/10/2016, 02:12
το παπι αυτο θαναι νομιμο η μαιμου;
Xιμπατζης. :p
Φιλε παρε το Derbi. Kαλο και με αξιοπιστο μοτερ και θα εισαι (σχεδον) νομιμος (υποθετω εχεις διπλωμα για 50αρι).
Στα 85cc δεν ξερω, αλλα το μοτερ του, στα 50cc, λιγουλακι βελτιωμενο, δεν καει πολυ.
Και ειναι μηχανακι. Παταει στο δρομο πολυ καλυτερα απο ενα παπι. Εχει ομως ενοχλητικους κραδασμους απο καποιες στροφες και πανω (εκει που δινει δυναμη το μοτερ) που μεταφερονται στα χερια κατευθειαν.
κακα τα ψεματα το derbi θα καιει τον άμπακο, αλλα είναι πιο πολύ μηχανάκι.
εγω θα έπαιρνα αυτο που είναι πιο περιποιημένο, αφου τα έκανα βολτα και τα δύο πρώτα.
Γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας για ενα θεμα που με απασχολει εδω και πολυ καιρο. Ειμαι αναμεσα στο να αγορασω η ενα Derbi Senda η ενα παπι με ανεβασμενα κυβικα (μιλοντας για 50cc)
Εχω βαλει στο ματι ενα derbi motard στα 85cc με μαλοσι αλλα φοβαμε ποσο θα καιει και για αυτο σκευτομαι ενα παπι 50 στα χαρτια με 125 μοτερ.... περιμενω της γνωμες σας :D :p
Αν έχεις δίπλωμα για 50αρι, πάρε 50αρι.
amyroukai
04/10/2016, 09:02
Οπότε συζητάμε πάλι για το αν θα είσαι λίγο παράνομος ή πολύ παράνομος...
Και προφανώς είναι λάθος και οι δύο επιλογές και στην στραβή θα είσαι εκτεθειμένος, ειδικά με το παπί. Οπότε αν ΠΡΕΠΕΙ να είναι ένα εκ των δύο, πάρε αυτό που φαίνεται νόμιμο και μην το ξαναπείς πουθενά ότι είναι 85cc αν δεν έχεις δίπλωμα για να τα οδηγείς (που αυτό μάλλον βγαίνει από την συζήτηση).
Όπως σου είπαν και πιο πάνω, πάρε ότι καλύπτει το δίπλωμά σου. Είναι πολλοί οι (γκουχ) εκεί έξω, δεν χρειάζονται περισσότεροι. Αν συνεχιστεί η συζήτηση για το πως θα παρανομήσεις πιο επιτυχημένα, κλειδώνεται χωρίς άλλη κουβέντα.
γιατι δεν προτιμας κατι πιο νομιμο;
γιατι δεν προτιμας κατι πιο νομιμο;
Κάτι σε 72cc ας πούμε; :lol:
Όλο αυτό μου θυμίζει το 'ολίγον έγκυος"..... η είσαι έγκυος η δεν είσαι.
Ενδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν, έχεις δίπλωμα για 50αρι; οδηγείς 50άρι, οτιδήποτε άλλο είτε 72 είτε 1200cc το σκίσιμο την στραβή είναι δεδομένο. :rolleyes:
Κάτι σε 72cc ας πούμε; :lol:
Όλο αυτό μου θυμίζει το 'ολίγον έγκυος"..... η είσαι έγκυος η δεν είσαι.
Ενδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν, έχεις δίπλωμα για 50αρι; οδηγείς 50άρι, οτιδήποτε άλλο είτε 72 είτε 1200cc το σκίσιμο την στραβή είναι δεδομένο. :rolleyes:
Άλλο ένα κυλινδροπιστονο σε ένα 50αρι που το κάνει 72 ή 80 κυβικά και άλλο μοτοσακο με άδεια μεγάλου ομως
Άλλο ένα κυλινδροπιστονο σε ένα 50αρι που το κάνει 72 ή 80 κυβικά και άλλο μοτοσακο με άδεια μεγάλου ομως
Εγώ δεν αντιλέγω....άντε όμως να το πεις στην ασφαλιστική του Άλλου" που θα ψάξει κάθε, μα κάθε παρατυπία προκειμένου να βγάλει λάδι τον πελάτη της (και φυσικά να μην πληρώσει η ίδια.....) ;)
Για ποιά παρατυπία μιλάμε? Θα λύσει κυλινδροπίστονα η ασφαλιστική να μετρήσει κυβικά? :confused:
στην περιπτωση του 50 με 72cc οντως δεν φαινεται τιποτα. κι οχι δεν θα λυσει κυλινδροπιστονα.
αλλα στην περιπτωση του 50 με 125cc τοτε η φιφα ειναι σιγουρακι. δεν θα καλυπτεται απο καμια ασφαλιστικη.
Ghost.GR
04/10/2016, 20:57
Σας Ευχαριστω ολους σας ειστε πραγματικα ολοι με βοηθησατε πολυ :D αλλα ξερει κανεις ποσο θα καιει το derbi senda με full kit malossi πανω ? Ο Τυπος που θα το αγορασω μου λεει με 10 ευρω που γεμιζει το ντεποζιτο κανει 120 χιλιομετρα αν το παω κανονικα .... :uplate: :eek:
Σας Ευχαριστω ολους σας ειστε πραγματικα ολοι με βοηθησατε πολυ :D αλλα ξερει κανεις ποσο θα καιει το derbi senda με full kit malossi πανω ? Ο Τυπος που θα το αγορασω μου λεει με 10 ευρω που γεμιζει το ντεποζιτο κανει 120 χιλιομετρα αν το παω κανονικα .... :uplate: :eek:
Τοσα περιπου βγαζω και εγω με το 1000
astroman76
04/10/2016, 23:41
κρανος να παρεις....
είπαμε... καίει παραπάνω απο το τετράχρονο 125. Όχι και σα το 1000αρι του ΔΑΛΤΟΝΑ, αλλα καίει.
Tsial.yamaha
05/10/2016, 12:28
Πως το πας εσυ το 1000 σβηστό????
Τον περισσότερο καιρό. .....
Ghost.GR
05/10/2016, 12:49
Εχω 2 ενα για εμανα και ενα για συνοδηγο :p
Ghost.GR
05/10/2016, 12:51
κρανος να παρεις....
Εχω δυο πολυ καλα για εμενα και τον συνοδηγο :p
Ghost.GR
05/10/2016, 12:53
είπαμε... καίει παραπάνω απο το τετράχρονο 125. Όχι και σα το 1000αρι του ΔΑΛΤΟΝΑ, αλλα καίει.
Μηπως γνωριζεις ποσο με malossi επανω ποσο ακριβως θα καιει?
δεν μπορω να ξερω γιατι δε ξερω πόσα άλογα έχει κερδίσει. Μπακαλίστικα, το ποσοστό που έχει κερδίσει σε άλογα το κερδίζει και σε κατανάλωση, ειδικα αν το πας τσίτα. Πχ, Αν έκαιγε 2lt/100χλμ, μαμα είχε 5 άλογα, και τώρα με το κίτ έχει 10 (πολύ χλωμό) θα έχει περίπου (παρα κάτι) διπλάσια κατανάλωση.
George_Sp
05/10/2016, 15:25
Τον περισσότερο καιρό. .....
πάει ο καφές και μου τέλειωσαν και τα εμότικον
:lol: :lol::lol::lol::rotflmao::a54::owned:
Ghost.GR
05/10/2016, 22:13
στην περιπτωση του 50 με 72cc οντως δεν φαινεται τιποτα. κι οχι δεν θα λυσει κυλινδροπιστονα.
αλλα στην περιπτωση του 50 με 125cc τοτε η φιφα ειναι σιγουρακι. δεν θα καλυπτεται απο καμια ασφαλιστικη.
Αμα το παπι εχει απλα κιλιδροπιστονο και γραναζει και το Derbi στα 85cc πιο θα διαλεγες???
amyroukai
05/10/2016, 22:26
Αμα το παπι εχει απλα κιλιδροπιστονο και γραναζει και το Derbi στα 85cc πιο θα διαλεγες???
μην πεις ότι δεν ξηγήθηκα πιο πριν...
θες να παρανομήσεις; ούτε του παπά. lock, stock, no smoking barrels.
ούτε να γράφετε δεν ξέρετε στα 18 σας, αλλά μαλόσια και γιοσομούρια τα 'χουμε... τι να πω.