PDA

View Full Version : Στρωσιμο Δεν τραβάει όπως τραβαγε

Innovative
05/10/2016, 02:06
Ειμαι νεος οδηγος χωρις πειρα απο μηχανακια ..για μην τα πολυλογω το ινοβα anf πέρασε συνεργείο όπου αλλαχτικε ότι είχε μέσα το μοτέρ ..τις πρώτες μέρες που το πήρα έχοντας πεσμένη τη μπαταρία ανοιγα το τσοκ του αερα και με λιγο γκαζακι για να παρει ...εκει εκανε ενα δυνατο μπαμ η εξατμιση και πηρε.Την πρώτη λέω καμία βενζινα φταιει όμως το έπαθα και δεύτερη όπου λέω κάτι με τον αέρα δεν του αρέσει και ύστερα μόνο μανιβελα εκανα..Η μπαταρία σχεδόν νεκρή αλλά πλέον βλέπω ότι το μηχανάκι δεν πηγαίνει όπως πήγαινε πριν το συνεργείο (σουζα) και στην 3η 4η δεν βλέπω να τρέχει με αρκετή άνεση ..Ξερω είναι στο στρώσιμο αλλά δεν θα πρέπε να πιάνει τα χιλιόμετρα στο χρόνο που τα έπιανε πριν χωρίς κόπο και ιδρώτα; ..Φταει η μπαταρια; Μετά το στρώσιμο θα αποδώσει; Η έκανα καμία πατάτα με εκείνο το μπαμ ; :( Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας..

duke200
05/10/2016, 07:02
πανε πισω εκει που το φτιαξες και πες τα παραπονα σου. Εδω ότι και να σου πούνε, στο περίπου θα ναι, γιατι μπορει να είναι 1000 πράγματα, απο ξερυθμιστο καρμπυρατερ μεχρι πρόβλημα κατασκευης στο κυλινδροπίστονο.

ξεκινα απο τη μπαταρια, όχι γιατι εκει είναι το πρόβλημα, αλλα α το μαζέυεις σιγά -σιγά. Μετρα στο ρελαντί την ταση στους πόλους. Αν είναι πάνω απο 13.5 και ανεβαίνει όσο ανεβαίνουν οι στροφές μέχρι τα 15 βόλτ, είναι πεθαμένη η μπαταρία σου. Αν είναι λιγότερο κοιτάς πηνίο, ανορθωτη. Μολις φτιαξεις τη μπαταρια σου, τσεκαρε τη βιδα pilot απο το καρμπυρατερ (όχι αυτη που ρυθμίζεις ρελαντί, την άλλη). Συνήθως πρεπει να είναι απο τερμα βιδωμένη μια στροφή έξω.

αν δε στρωσει, όπως είπα πανε στο μάστορα που το εφτιαξε και αστο εκει μέχρι να στο φτιάξει, χωρις επιβαρυνση

δεν νοειται να έχεις πηρωσει το μαστορα για ανακατασκευή, να σου παραδιδιει μηχανάκι και να μην δουλευει άψογα.

Εκτός κι αν είναι φίλος του κουμπάρου, κλπ, απλήρωτος οποτε δε μπορεις να απαιτησεις και πολλά πράγματα.

MG-KTiNoS
05/10/2016, 07:20
ι ...εκει εκανε ενα δυνατο μπαμ η εξατμιση και πηρε.Την πρώτη λέω καμία βενζινα φταιει ...

:lol:

υγ
Σου φτιαξα όμως μια κόρνααααα....!!!
ΜΑΜΑΕΙ!
:D

sapila racing
05/10/2016, 09:03
Αν εγινε και ρεκτιφιέ κι άλλαξε πιστόνι ελατήρια θέλει στρώσιμο απ την αρχή το μηχανακι.
Που σημαίνει μην το ζορίζεις!

buckley
05/10/2016, 09:10
πανε πισω εκει που το φτιαξες και πες τα παραπονα σου. Εδω ότι και να σου πούνε, στο περίπου θα ναι, γιατι μπορει να είναι 1000 πράγματα, απο ξερυθμιστο καρμπυρατερ μεχρι πρόβλημα κατασκευης στο κυλινδροπίστονο.

ξεκινα απο τη μπαταρια, όχι γιατι εκει είναι το πρόβλημα, αλλα α το μαζέυεις σιγά -σιγά. Μετρα στο ρελαντί την ταση στους πόλους. Αν είναι πάνω απο 13.5 και ανεβαίνει όσο ανεβαίνουν οι στροφές μέχρι τα 15 βόλτ, είναι πεθαμένη η μπαταρία σου. Αν είναι λιγότερο κοιτάς πηνίο, ανορθωτη. Μολις φτιαξεις τη μπαταρια σου, τσεκαρε τη βιδα pilot απο το καρμπυρατερ (όχι αυτη που ρυθμίζεις ρελαντί, την άλλη). Συνήθως πρεπει να είναι απο τερμα βιδωμένη μια στροφή έξω.

αν δε στρωσει, όπως είπα πανε στο μάστορα που το εφτιαξε και αστο εκει μέχρι να στο φτιάξει, χωρις επιβαρυνση

δεν νοειται να έχεις πηρωσει το μαστορα για ανακατασκευή, να σου παραδιδιει μηχανάκι και να μην δουλευει άψογα.

Εκτός κι αν είναι φίλος του κουμπάρου, κλπ, απλήρωτος οποτε δε μπορεις να απαιτησεις και πολλά πράγματα.

Ψεκασμό έχει και θέλει καλή μπαταρία δαύτο,στρώσιμο εννοείται αλλιώς θα τα πληρώσεις διπλά...

andreastwin
05/10/2016, 12:02
Ψεκασμό έχει και θέλει καλή μπαταρία δαύτο,στρώσιμο εννοείται αλλιώς θα τα πληρώσεις διπλά...

οπως λεει και ο φιλος ψεκαστο ειναι και θελει σταθερο ρευμα απο μπαταρια και οχι οτι βγαζει ο ανορθωτης,αν βγαζει.μολις φιαξεις τα ρευματα το μηχανακι θα δουλευη μια χαρα.

sniper
05/10/2016, 12:32
οπως λεει και ο φιλος ψεκαστο ειναι και θελει σταθερο ρευμα απο μπαταρια και οχι οτι βγαζει ο ανορθωτης,αν βγαζει.μολις φιαξεις τα ρευματα το μηχανακι θα δουλευη μια χαρα.

Κάτι χάνω εγώ εδώ....

Innovative
05/10/2016, 12:46
Ναι ρεκτιφιέ έγινε και επίσης όταν λέω δεν αποδίδει μην φανταστείτε ότι τρέχω με 100 και με δικαβαλα.. :p Χαίρομαι που μου είπατε αυτό που ήθελα να ακούσω περί ανορθωτη θα αλλάξω μπαταρία το συντομότερο!Για εκείνο το δυνατο μπαμ(πυροβολισμός) που λέγαμε όταν έδινα αέρα με τη μίζα καμία ιδέα;; ( να πάω προετοιμασμένος στο μάστορα ) Υ.Γ Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας!

Bob_o_mastoras
05/10/2016, 13:56
Κάτι χάνω εγώ εδώ....

Mπα, δεν χανεις εσυ..
Τα παιδια χανουν οτι υπαρχει και καρμπυρατερατο Innova.

OldMan
05/10/2016, 14:40
Κάτι χάνω εγώ εδώ....
Ωχου μωρεεεεεεεεε...

Τα ψεκαστα αρεσκονται στο να χρησιμοποιούν την μπαταρια τους σαν "εξομαλυντη" τασης (και ουχί ρευματος, ως προαναφερθηκε - εκτός αν η εσωτερική αντισταση της μπαταρίας εχει επαγωγικες ιδιότητες)..

Υ.Γ.
Δικαιως χανεις γιατί ουδεν ψευδεστερον τουτου..

OldMan
05/10/2016, 14:44
Για εκείνο το δυνατο μπαμ(πυροβολισμός) που λέγαμε όταν έδινα αέρα με τη μίζα καμία ιδέα;;
Θα σου αρεσε καποιος εντυπωσιακός ορος ωπως, ας πούμε, "Μετάκαυση"..???

sniper
05/10/2016, 14:45
Θα σου αρεσε καποιος εντυπωσιακός ορος ωπως, ας πούμε, "Μετάκαυση"..???

Απογειώνονται δλδ τα παπιά κι από αεροπλανοφόρο;

Άκαυστη ακούγεται καλύτερα;

OldMan
05/10/2016, 15:40
Άκαυστη ακούγεται καλύτερα;
Πολύ καλύτερα αλλα η άκαυστη δεν κανει μπαμ..

andreastwin
05/10/2016, 16:32
Mπα, δεν χανεις εσυ..
Τα παιδια χανουν οτι υπαρχει και καρμπυρατερατο Innova.

διαβασε στιν αρχει τι γραφει μηπως εγω δεν καταλαβα οτι ειναι ψεκαστο. το anf ειναι καρμπιρατερ!!!!!!!!!!!!!:a21:

mikes
05/10/2016, 20:49
από τη στιγμη που δηλωνει στο αρχικο ποστ "το βαζω μπροστα με τσοκ" μιλαμε για καρμπυρατερατο..

andreastwin
05/10/2016, 21:05
από τη στιγμη που δηλωνει στο αρχικο ποστ "το βαζω μπροστα με τσοκ" μιλαμε για καρμπυρατερατο..

επειδη υπαρχουν και μηχανακια με τσοκ ψεκαστα [ cb1300 ] αυτο ξερω εγω, μπορει να υπαρχουν και αλλα, υπεθεσα οτι κατι τετοιο μπορει να ειναι, που το περιεργο του ψεκαστου και τσοκ.

andreastwin
05/10/2016, 21:13
τι δεν καταλαβενεις υπαρχει ψεκαστο μηχανακι και με τσοκ. το παπι που εχω εγω και αυτο εχει τσοκ και δεν το εχω χρησιμοπιησει ουτε στην χαμηλοτερη θερμοκρασια.δεν λεει τιποτα αυτο,μπορει να τραβαει τσοκ γιατη η ρυθμιση του μπορει να ειναι τριμπουρδελο.αυτο δεν λεει οτι ειναι καρμπιρατερ.γιατη αναφερει anf.

Bob_o_mastoras
05/10/2016, 23:07
Εγω δεν ειπα οτι εχει sony και καλα το καρμπυρατερατο. Ειπα απλα οτι υπαρχει και καρμπυρατερατο και ψεκαστο innova.

:)

Kατα τα αλλα, φιλε μου με το παπι, το μπαμ που σου εκανε στην αρχη, κατα πασα πιθανοτητα, ειναι τελειως ασχετο με το οτι δεν τραβαει ή δεν λειτουργει σωστα.

Innovative
05/10/2016, 23:54
Παιδιά καρμπιρατερατο είναι ..! Απλά και αλλωτε έδινα αέρα με μίζα και ποτέ δεν έκανε μπαμ ..Μετά το ρεκτιφιέ βρήκε να κάνει και είπα μήπως έσκασε μέσα στα πιστονια τπτ και εκανε ζημιά αλλά με το θέμα εξατμιση με καλυψατε
Υ.Γ. το παπί σκότωνε! `πειραγμενο' δλδ και πριν και τώρα εχω την απαίτηση να τρέχει!!!!όταν στρωθει.... και να μπορέσω να βγω άνετο δικαβαλο παραλιακή για κανα μπάνιο ρε αδέρφια! (έμαθα σε cb400 R και έχει πάρει ο κ*** μου αερα χωρίς τσοκ)

Rigas.
05/10/2016, 23:58
:hmm:
Παιδιά καρμπιρατερατο είναι ..! Απλά και αλλωτε έδινα αέρα με μίζα και ποτέ δεν έκανε μπαμ ..Μετά το ρεκτιφιέ βρήκε να κάνει και είπα μήπως έσκασε μέσα στα πιστονια τπτ και εκανε ζημιά αλλά με το θέμα εξατμιση με καλυψατε
Υ.Γ. το παπί σκότωνε! `πειραγμενο' δλδ και πριν και τώρα εχω την απαίτηση να τρέχει!!!!όταν στρωθει.... και να μπορέσω να βγω άνετο δικαβαλο παραλιακή για κανα μπάνιο ρε αδέρφια! (έμαθα σε cb400 R και έχει πάρει ο κ*** μου αερα χωρίς τσοκ)

"Για κανα μπάνιο ρε αδέρφια". Τέτοια εποχή?

Bob_o_mastoras
06/10/2016, 00:09

"Για κανα μπάνιο ρε αδέρφια". Τέτοια εποχή?

Ειναι χειμερινος κολυμβητης. :D

Φιλε Innovative δεν μας ειπες οτι ηταν πειραγμενο και πως..;; Ουτε τι ακριβως εκανε ο μαστορας, νομιζω..

Innovative
06/10/2016, 00:43
Ειναι χειμερινος κολυμβητης. :D

Φιλε Innovative δεν μας ειπες οτι ηταν πειραγμενο και πως..;; Ουτε τι ακριβως εκανε ο μαστορας, νομιζω..
Δεν ήταν μαμά τα πιστονια και τα σχετικά ούτε τώρα είναι ..Δεν ξέρω Διαμετρους αλλά είναι όλα φρεσκαδουρα μέχρι και τη πλεξούδα εκτός από καρμπιρατερ και τα γαμ#πλαστικα
ΥΓ αμα στρωθει στη πόλη σύντομα γίνομαι και χειμερινός..

Bob_o_mastoras
06/10/2016, 01:19
Δεν ήταν μαμά τα πιστονια και τα σχετικά ούτε τώρα είναι ..Δεν ξέρω Διαμετρους αλλά είναι όλα φρεσκαδουρα μέχρι και τη πλεξούδα εκτός από καρμπιρατερ και τα γαμ#πλαστικα
ΥΓ αμα στρωθει στη πόλη σύντομα γίνομαι και χειμερινός..

GIXXERAKIAS
06/10/2016, 08:45
Για το μπαμ και ότι δεν τραβάει καλό είναι να το πας ξανά για ρύθμιση βαλβίδων και τσεκάρισμα χρονισμού στο μαγαζί που σου έκανε την επισκευή στο μοτέρ.Χρονισμός παίζει μάλλον λάθος στην περίπτωση σου.

:wave2: