PDA

View Full Version : Αποφάσισα αλλά....

Stavrakos
12/10/2016, 13:47
Τελικά το αποφάσισα και κατέληξα στο Fz6 αλλά....Έχω μία Vespa 250 την οποία από τον Μάιο προσπαθώ να την πουλήσω και εκεί που έλεγα σε 10 μέρες το πολύ πέρασαν μήνες...Εάν πουληθεί μου φτάνουν για ένα Fazer 2005-6 μοντέλο από την άλλη κάνω και λίγη οικονομία....Οπότε ερωτώ μήπως να το αφήσω για του χρόνου π.χ Μάιο να μαζευτούν λεφτά για S2 μιας και ο χειμώνας στον Έβρο είναι ζόρικος......

Tedvj23
12/10/2016, 13:50
Αστο για του χρονου να φυγει ο χειμωνας ...:beer:

Sapadak
12/10/2016, 13:50
Περιμενε να πουληθεί η βεσπα πρώτα και την άνοιξη το ξανακοιτάς

Stavrakos
12/10/2016, 13:58
Άρα καλύτερα το S2??

Tedvj23
12/10/2016, 13:59
ΚΑτσε να ερθει η ωρα και το βλεπουμε το θεμα..:beer:

Stavrakos
12/10/2016, 14:03
ΚΑτσε να ερθει η ωρα και το βλεπουμε το θεμα..:beer:

Ήρθε η ώρα απλά η vespa δεν θέλει να με χωρίσει...

duke200
12/10/2016, 14:56
δε χρειαζεται να την πουλήσεις. Ανταλλαγή κάνε σε έμπορο και παρε ένα μηχανάκι 2κυλινδρο 500άρι-εξακοσάρι, άνετο, να κάνεις τη δουλειά σου. Και για όσους σκεφτήκατε αμέσως το στρώμα, υπάρχει και το βερσους.

Αν είναι ψεκαστό θα καιει μπορεί και λιγοτερο απο αυτο που έχεις τώρα

BLiTzER
12/10/2016, 14:58
Ήρθε η ώρα απλά η vespa δεν θέλει να με χωρίσει...

Αν δε μπορείς να πουλήσεις κάτι εδώ και 5 μήνες, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μην το κάνεις σωστά.

taisteal
12/10/2016, 15:01
Εβρο δύσκολα πουλάς μηχανάκι,ποιός να τρέχει εκεί πάνω να το δει..
Βάλε το λίνκ της αγγελίας να τη δούμε αν θέλεις

BLiTzER
12/10/2016, 15:02
http://www.car.gr/8413370-vespa-250-gts

:p

Μια χαρά φαίνεται, αλλά 1ον Έβρος και 2ον, αν και με τα λιγότερα χιλιόμετρα, είναι το ακριβότερο στο car.gr.

Stavrakos
13/10/2016, 10:13
http://www.car.gr/8413370-vespa-250-gts

:p

Μια χαρά φαίνεται, αλλά 1ον Έβρος και 2ον, αν και με τα λιγότερα χιλιόμετρα, είναι το ακριβότερο στο car.gr.

Μέχρι 2.000 πέφτω φίλε Blitzer

BLiTzER
13/10/2016, 10:18
Δική σου είναι η τσέπη, προφανώς, αλλά αν επείγεσαι, όπως φαίνεται, να δώσεις κάτι και δεν έχει πουληθεί μέσα σε 5 ολόκληρους μήνες, τότε ρίχνεις την τιμή. Αλλιώς, αν δε σε νοιάζει, απλά κάνεις υπομονή και ελπίζεις.

5 μηχανάκια ίδιας χρονολογίας υπάρχουν στο car.gr. (http://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&condition=%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF&condition=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF&offer_type=sale&category=&make=&variant=Vespa+250+GTS&make1=&variant1=&make2=&variant2=&price-from=&price-to=&registration-from=%3E2006&registration-to=%3C2006&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&gearbox_type=&kteo=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=) Με περισσότερα χιλιόμετρα, βέβαια, αλλά 3 από αυτά βρίσκονται Αθήνα, όπου η ζήτηση είναι σαφώς μεγαλύτερη και η τιμή τους είναι 1700-2000€. Πάντα να ελέγχεις τι κάνουν οι άλλοι. ;)

Δεν έχω κάποιο όφελος από το παραπάνω, δε σκοπεύω να στο αγοράσω. Συζήτηση κάνουμε.

Stavrakos
13/10/2016, 10:19
δε χρειαζεται να την πουλήσεις. Ανταλλαγή κάνε σε έμπορο και παρε ένα μηχανάκι 2κυλινδρο 500άρι-εξακοσάρι, άνετο, να κάνεις τη δουλειά σου. Και για όσους σκεφτήκατε αμέσως το στρώμα, υπάρχει και το βερσους.

Αν είναι ψεκαστό θα καιει μπορεί και λιγοτερο απο αυτο που έχεις τώρα

Duke στην Αλεξανδρούπολη κανένας έμπορος δεν θα την πάρει με τα λεφτά που το ζητάω και επίσης κανένας δεν πουλάει Fazer που ψάχνω...Ο μόνος που φέρνει μεγάλες μηχανές εδώ κοντά είναι ο Ντόλλας στην Ξάνθη ο οποίος νομίζει πουλάει χρυσό αν δεις τίμες θα καταλάβεις...Άσε που φέτος το καλοκαίρι δεν έφερε από όσο ξέρω κανένα Fazer

Stavrakos
13/10/2016, 10:28
Δική σου είναι η τσέπη, προφανώς, αλλά αν επείγεσαι, όπως φαίνεται, να δώσεις κάτι και δεν έχει πουληθεί μέσα σε 5 ολόκληρους μήνες, τότε ρίχνεις την τιμή. Αλλιώς, αν δε σε νοιάζει, απλά κάνεις υπομονή και ελπίζεις.

5 μηχανάκια ίδιας χρονολογίας υπάρχουν στο car.gr. (http://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&condition=%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF&condition=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF&offer_type=sale&category=&make=&variant=Vespa+250+GTS&make1=&variant1=&make2=&variant2=&price-from=&price-to=®istration-from=%3E2006®istration-to=%3C2006&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&gearbox_type=&kteo=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=) Με περισσότερα χιλιόμετρα, βέβαια, αλλά 3 από αυτά βρίσκονται Αθήνα, όπου η ζήτηση είναι σαφώς μεγαλύτερη και η τιμή τους είναι 1700-2000€. Πάντα να ελέγχεις τι κάνουν οι άλλοι. ;)

Δεν έχω κάποιο όφελος από το παραπάνω, δε σκοπεύω να στο αγοράσω. Συζήτηση κάνουμε.

Συμφωνώ μαζί σου αλλά άκου να δεις πως έχουν τα πράγματα...Όταν τη ν ανέβασα ένα ανοιξιάτικο πρωινό στο Car λέω καλοκαίρι έρχεται οπότε πρέπει να φύγει γρήγορα να προλάβω να πάρω το εξακοσαράκι μου και την έβαλα 2.000 έλα όμως που Έλληνας χωρίς παζάρια δεν υπάρχει...και να 1.800 ο ένας και να 1.850 ο άλλος και να λέω εγώ ρε παιδιά φθηνά το δίνω αλλά δεν...Τον Αύγουστο άλλαξα και τα αμορτισέρ άλλαξα και ένα ρουλεμάν τιμονιού και λέω το καλοκαίρι έφυγε εγώ έδωσα ένα 250άρι αλλά αφού ο Έλληνας θέλει παζάρια και εγώ θέλω 2.000 χιλιάρικα ανέβασε την τιμούλα και έτσι έγινε και βρέθηκε αγοραστής και μάλιστα στην πόλη μου και ήρθε να την πάρει και λέει εγώ φίλε 1.800 έχω.....

TROOPER
13/10/2016, 10:32
Αργα καταλαβαινουμε πως οποιαδηποτε μηχανη κι αν παρουμε ενα μηχανακι "εργατη" (παπι,σκουτερ,βεσπα) δεν το δινουμε! ;)

Stavrakos
13/10/2016, 10:36
Αργα καταλαβαινουμε πως οποιαδηποτε μηχανη κι αν παρουμε ενα μηχανακι "εργατη" (παπι,σκουτερ,βεσπα) δεν το δινουμε! ;)

Μακάρι να υπήρχε η άνεση να την κρατήσω και να πάρω και μία μηχανή αλλά έχω και ένα αμάξι και λόγο δουλείας δεν έχω και χρόνο για να τα χαρώ άστα να πάνε όπως το γράφω ούτε εγώ το καταλαβαίνω ελπίζω όμως να κατάλαβες τι εννοώ :)

devil's animal
13/10/2016, 10:38
παντα ο αγοραστης ειχε "το πανω χερι" σε μια συναλλαγη...
ακριβως επειδη αυτος εχει επιλογες..και εχει και το μετρητο...
ποσω δε μαλλον οταν στις δυσκολες αυτες εποχες που ζουμε, που δεν παιζει μετρητο και ολοι ειναι στριμοκωλα, βρισκονται καποιοι να εχουν Χ ποσο στην τσεπη και να το διαθετουν για οχημα...

αρα ειναι λογικοτατο να αντιμετωπιζεις τετοιες συμπεριφορες...
οποτε σου ερχεται με το υφακι του και σου αμολαει το "εγω τοσα δινω και αμα θελεις...αμα δεν θελεις, ψαξε βρες εσυ αλλον που δινει περισσοτερα"...
και αν επιλεξεις την επιλογη νο2, το εχεις στο car.gr και το κοιτας που παλιωνει, φορτωνεται χλμ...και αναποφευκτα πεφτει και αλλο η τιμη του...
:wave2:

BLiTzER
13/10/2016, 10:39
αλλά αφού ο Έλληνας θέλει παζάρια και εγώ θέλω 2.000 χιλιάρικα ανέβασε την τιμούλα και έτσι έγινε και βρέθηκε αγοραστής και μάλιστα στην πόλη μου και ήρθε να την πάρει και λέει εγώ φίλε 1.800 έχω.....

Δε διαφωνώ και σε καταλαβαίνω. Αλλά, ξαναλέω, το θέμα μας εδώ είναι ότι ΕΣΥ βιάζεσαι να τη δώσεις. Άρα μήπως θα ήταν καλύτερα να την είχες δώσει και να "έχανες" 150€; Καλώς ή κακώς, όταν βιάζεσαι, δεν έχεις την πολυτέλεια να πουλήσεις όσο θέλεις. Απλά αρπάζεις την καλύτερη ευκαιρία.

Πριν πουλήσω το τελευταίο μου μηχανάκι (το είχα 4,000€ σε αγγελία), με έπαιρναν τύποι και ακολουθούσε ο εξής διάλογος:

- "Φίλε, ενδιαφέρομαι, αλλά μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο στην τιμή;"
- "Μμ δηλαδή τι; 100-200€;"
- "Εεεε, κοίτα, έχω 3,200...".

Τους διέκοπτα και απαντούσα "φίλε, με τόσα παίρνεις ένα παπί και 3 πίτσες, σίγουρα όχι το δικό μου μηχανάκι". Αλλά είχα σκοπό να το πουλήσω στη μέγιστη δυνατή τιμή (όπως έγινε) κι όχι γρήγορα. Δε μπορείς να έχεις και τα δύο. ;)

Κάνε υπομονή, λοιπόν, πούλα το μηχανάκι σου και ξανασκέψου το τότε.

TROOPER
13/10/2016, 10:39
Μακάρι να υπήρχε η άνεση να την κρατήσω και να πάρω και μία μηχανή αλλά έχω και ένα αμάξι και λόγο δουλείας δεν έχω και χρόνο για να τα χαρώ άστα να πάνε όπως το γράφω ούτε εγώ το καταλαβαίνω ελπίζω όμως να κατάλαβες τι εννοώ :)

Καταλαβα. Αλλα θα δεις οτι οταν με το καλο παρεις το "μεγαλο" και αφοτου σου φυγει η αρχικη καψουρα, θα βλαστημας που δεν εχεις κι ενα μικρο να κανεις τη δουλεια σου χωρις να σε νοιαζει ποσα χλμ του εχεις γραψει, αν θα στο πεταξουνε κατω, αν θα στο φανε κλπ κλπ.
Τελοσπαντων...εσυ ξερεις καλυτερα. Καλη αγορα ευχομαι.

Stavrakos
13/10/2016, 10:48
Καταλαβα. Αλλα θα δεις οτι οταν με το καλο παρεις το "μεγαλο" και αφοτου σου φυγει η αρχικη καψουρα, θα βλαστημας που δεν εχεις κι ενα μικρο να κανεις τη δουλεια σου χωρις να σε νοιαζει ποσα χλμ του εχεις γραψει, αν θα στο πεταξουνε κατω, αν θα στο φανε κλπ κλπ.
Τελοσπαντων...εσυ ξερεις καλυτερα. Καλη αγορα ευχομαι.

Κοίτα στο θέμα να το πετάξουνε κάτω η πόλη μας έχει συγκεκριμένους δρόμους για πάρκινκ πού είναι μόνο για μηχανάκια και στο σπίτι έχω πυλωτή...στο να το φάνε τέτοια κρούσματα τα ακούμε σπάνια αλλά ποτέ μην λες ποτέ....απλά στην συγκεκριμένη φάση της ζωής μου θέλω να κάνω το γούστο μου δίχως να υπολογίζω την εξυπηρετικότιτα του παράδειγμα η το κατά πόσο θα την χαρώ και τέτοια

TROOPER
13/10/2016, 10:50
Κοίτα στο θέμα να το πετάξουνε κάτω η πόλη μας έχει συγκεκριμένους δρόμους για πάρκινκ πού είναι μόνο για μηχανάκια και στο σπίτι έχω πυλωτή...στο να το φάνε τέτοια κρούσματα τα ακούμε σπάνια αλλά ποτέ μην λες ποτέ....απλά στην συγκεκριμένη φάση της ζωής μου θέλω να κάνω το γούστο μου δίχως να υπολογίζω την εξυπηρετικότιτα του παράδειγμα η το κατά πόσο θα την χαρώ και τέτοια

Με το καλο λοιπον! :)

BLiTzER
13/10/2016, 10:51
απλά στην συγκεκριμένη φάση της ζωής μου θέλω να κάνω το γούστο μου δίχως να υπολογίζω την εξυπηρετικότιτα του παράδειγμα η το κατά πόσο θα την χαρώ και τέτοια

Άσε τους σκουτεροπαπάκηδες να προσπαθούν να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους τις χρεπομπανιέρες που καβαλάνε και κάνε αυτό που γουστάρεις. Μια χαρά είναι το ένα μηχανάκι, αρκεί να μην παραείναι "ειδικής χρήσης".

Φυσικά, ναι, έχω ξεχάσει πώς είναι να παρκάρεις οπουδήποτε, χωρίς να δίνεις δεκάρα, αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα.

Stavrakos
13/10/2016, 10:52
Δε διαφωνώ και σε καταλαβαίνω. Αλλά, ξαναλέω, το θέμα μας εδώ είναι ότι ΕΣΥ βιάζεσαι να τη δώσεις. Άρα μήπως θα ήταν καλύτερα να την είχες δώσει και να "έχανες" 150€; Καλώς ή κακώς, όταν βιάζεσαι, δεν έχεις την πολυτέλεια να πουλήσεις όσο θέλεις. Απλά αρπάζεις την καλύτερη ευκαιρία.

Πριν πουλήσω το τελευταίο μου μηχανάκι (το είχα 4,000€ σε αγγελία), με έπαιρναν τύποι και ακολουθούσε ο εξής διάλογος:

- "Φίλε, ενδιαφέρομαι, αλλά μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο στην τιμή;"
- "Μμ δηλαδή τι; 100-200€;"
- "Εεεε, κοίτα, έχω 3,200...".

Τους διέκοπτα και απαντούσα "φίλε, με τόσα παίρνεις ένα παπί και 3 πίτσες, σίγουρα όχι το δικό μου μηχανάκι". Αλλά είχα σκοπό να το πουλήσω στη μέγιστη δυνατή τιμή (όπως έγινε) κι όχι γρήγορα. Δε μπορείς να έχεις και τα δύο. ;)

Κάνε υπομονή, λοιπόν, πούλα το μηχανάκι σου και ξανασκέψου το τότε.

Νομίζω το ανέφερα ποιο πάνω λέγοντας πως μάλλον είναι προτιμότερο να κάνω υπομονή να φύγει ο χειμώνας για να μπορέσω να βάλω και κάποια λεφτά στην άκρη για να μπορέσω να πάρω το S2 (τα λέφτα αν πουληθεί η vespa δεν φτάνουν για S2) από άνοιξη θα φτάνουν

Stavrakos
13/10/2016, 10:57
Άσε τους σκουτεροπαπάκηδες να προσπαθούν να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους τις χρεπομπανιέρες που καβαλάνε και κάνε αυτό που γουστάρεις. Μια χαρά είναι το ένα μηχανάκι, αρκεί να μην παραείναι "ειδικής χρήσης".

Φυσικά, ναι, έχω ξεχάσει πώς είναι να παρκάρεις οπουδήποτε, χωρίς να δίνεις δεκάρα, αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα.

ελεύθερο χρόνο έχω 2 μήνες το καλοκαίρι από τέλη μαίου μέχρι 15 ιουλίου οπότε ειδικής χρήσης θα είναι αλλά την καλήτερη εποχή...σχετικά με το s2 είναι προτιμότερη επιλογή από το προηγούμενο μοντέλο?

SoR
13/10/2016, 13:32
συμφωνώ με τον παραπάνω. Ειδικά αν ζεις μέσα σε πόλη και έχεις μετακινήσεις. Εάν ζεις επαρχία και είναι χαλαρά. Τότε ψιλοαλλάζει. Πόσο μάλλον και Εβρο που ο χειμώνας δεν είναι ιδανικός για μοτο.

σαν κάτοχος φζ6 σ2, καλύτερα να πάρεις το Σ2 απο το Σ1. Αφού ο χειμώνας θα είναι ψιλοdead περιόδος μηχανής για εσένα. Μπορείς να αρχίσεις να μελετας τα φζ6 απο τώρα για να εχεις μια καλή εικόνα όταν θα είσαι έτοιμος να το πάρεις.

ότι απορία έχεις , στείλε πμ

duke200
13/10/2016, 16:20
Duke στην Αλεξανδρούπολη κανένας έμπορος δεν θα την πάρει με τα λεφτά που το ζητάω και επίσης κανένας δεν πουλάει Fazer που ψάχνω...Ο μόνος που φέρνει μεγάλες μηχανές εδώ κοντά είναι ο Ντόλλας στην Ξάνθη ο οποίος νομίζει πουλάει χρυσό αν δεις τίμες θα καταλάβεις...Άσε που φέτος το καλοκαίρι δεν έφερε από όσο ξέρω κανένα Fazer

υπαρχουν και αλλου εμποροι. Βρες το μηχανακι που θελεις να πάρεις σε έμπορο και κανε παζάρι. Σκούτερ εχεις, ποιος δε θα θελει να το πάρει?

Stavrakos
13/10/2016, 23:34
συμφωνώ με τον παραπάνω. Ειδικά αν ζεις μέσα σε πόλη και έχεις μετακινήσεις. Εάν ζεις επαρχία και είναι χαλαρά. Τότε ψιλοαλλάζει. Πόσο μάλλον και Εβρο που ο χειμώνας δεν είναι ιδανικός για μοτο.

σαν κάτοχος φζ6 σ2, καλύτερα να πάρεις το Σ2 απο το Σ1. Αφού ο χειμώνας θα είναι ψιλοdead περιόδος μηχανής για εσένα. Μπορείς να αρχίσεις να μελετας τα φζ6 απο τώρα για να εχεις μια καλή εικόνα όταν θα είσαι έτοιμος να το πάρεις.

ότι απορία έχεις , στείλε πμ

Ευχαριστώ πολλή...Να σου πω την αλήθεια αν και μικρές οι διαφορές ανάμεσα στα 2 μοντέλα το S2 το προτιμώ

Stavrakos
18/03/2017, 13:39
Καλησπέρα σε όλους...Ανοίγω το θέμα γιατί κατάφερα να πουλήσω την Vespa και είμαι έτοιμος για την αγορά του FZ6...Άκουσα την συμβουλή του συνφορουμιτη Καραβιδας και το άφησα για μετά τον χειμώνα.Σήμερα οδήγησα και πρώτη φορά Φειζερ και μπορώ να πω ότι το καταευχαριστήθηκα.Βρήκα μια μηχανή στο Κιλκίς και ελπίζω σε μερικές μέρες να μπορέσω να την πάρω...

Stavrakos
13/04/2017, 14:26
381160 Την αγορασα :D

slzr
13/04/2017, 14:33
Καλορίζικο και καλές βόλτες. :beer:

o_gavros
13/04/2017, 14:34
Καλορίζικο!
Θα το χαρείς πολύ!

lleonidas
13/04/2017, 14:40
Καλές ανοιξιάτικες βόλτες!

sapila racing
13/04/2017, 15:04
Την αγορασα :D

Μεγειά και καλά χιλιόμετρα! :beer:

ggs
13/04/2017, 16:55
Μεγεια!! Καλές βόλτες!!

amyroukai
13/04/2017, 17:21
καλόβολτο! :)

devil's animal
13/04/2017, 18:50
:beer::beer::beer:

giannis21
13/04/2017, 19:04
καλοριζικο ρε συντοπίτη!θα κάνει θραύση στην αγ. Παρασκευή!!καλές βόλτες:beer:

Stavrakos
13/04/2017, 19:52
Σας ευχαριστω ολους παιδια καλα χιλιομετρα σε ολους μας και καλο πασχα

macedonas
13/04/2017, 23:28
Καλορίζικο .....
Καλές βόλτες και πάντα όρθιος !!!!

Tedvj23
14/04/2017, 00:07
Καλησπέρα σε όλους...Ανοίγω το θέμα γιατί κατάφερα να πουλήσω την Vespa και είμαι έτοιμος για την αγορά του FZ6...Άκουσα την συμβουλή του συνφορουμιτη Καραβιδας και το άφησα για μετά τον χειμώνα.Σήμερα οδήγησα και πρώτη φορά Φειζερ και μπορώ να πω ότι το καταευχαριστήθηκα.Βρήκα μια μηχανή στο Κιλκίς και ελπίζω σε μερικές μέρες να μπορέσω να την πάρω...

Καλά έκανες και μακουσες τελικά?αντε καλοριζικο και το νουσου γιατί ήμαστε ζουγκλα!:beer:

toyar
14/04/2017, 08:01
ωραιο χρωμα.........
καλες βολτες:beer: