PDA

View Full Version : Προβληματισμός πριν την αγορά

newrider125
20/10/2016, 12:56
Πρίν κάποιες μέρες πήγα και είδα το xr250ρ φίλου και μου άφησε καλές εντυπώσεις (στο λίγο που το οδήγησα μέσα στο πάρκινγκ ) ούτε περίεργοι θόρυβοι ούτε δυσκολία στη μανιβέλα για να πάρει μπροστά :smokin: Ο δισταγμός μου είναι ως προς τη χρήση του ... Το μηχανάκι θα κάνει περίπου 5.000 χλμ το χρόνο στη πόλη , 4.000 χλμ στην εθνική με ταχύτητες 60-80 και 2.000χλμ σε επαρχιακό-χώμα :rolleyes:
Το θέμα μου είναι στο πόσο θα με καλύψει σε τέτοιες αποστάσεις και δεν θα με ταλαιπωρήσει στις κρύες εκκινήσεις με τη μανιβέλα :sad: Ο πατέρας μου μου είπε να μου λείπουν τέτοια μηχανάκια καλύτερα γιατί θα με ταλαιπωρήσει (παλαιότητα , μανιβέλα κτλ ) και μου πρότεινε κάτι σε cbf250 το οποίο μου αρέσει αν εξαιρέσεις αυτό το στρογγυλό φανάρι που τόσο απεχθάνομαι ... Συγνώμη που για άλλη μια φορά σας πρήζω με το θέμα μου αλλά περιτριγυρίζομαι από άσχετους και moto haters :yuck:
Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις και sorry για το σεντόνι :wave2:

BLiTzER
20/10/2016, 13:59
Δεν έχει καμία σχέση το ένα μηχανάκι με το άλλο. Οι διαφορές τους δεν είναι μόνο στο φανάρι. Αν νομίζεις ότι θα σε εξυπηρετήσει το cbf, είναι σαφώς καλύτερη επιλογή για 95% άσφαλτο, όπως γράφεις. Αλλά δεν ξέρω τι εννοείς "χώμα".

newrider125
20/10/2016, 14:14
Προσθεου δεν εννοούσα ότι είναι η μόνη τους διαφορά απλά η αλήθεια είναι ότι αν εξαιρέσεις κάποιους χωματόδρομους που μπορώ να πάρω και το αγροτικό (για να πάω σε χωράφια κτλ ) η χρήση θα είναι σε άσφαλτο και σκέφτομαι μήπως το enduraki ταλαιπωρηθεί χωρίς λόγο στη άσφαλτο και να πήγαινα σε CBF250 (το οποίο είναι λίγο πιο αδύναμο από το XR250 :rolleyes: ). Το CBF μου αρέσει γενικά αλλά μ τη σπάει αυτο το στρογγυλό φανάρι μπροστά :lol:

BLiTzER
20/10/2016, 14:17
Υπάρχουν κι άλλα street 250αράκια (δεν ξέρω αν προτιμάς στυλ γυμνού ή ss), χωρίς στρογγυλό φανάρι.

Π.χ.

371747

Ή

371748

newrider125
20/10/2016, 14:26
Εννοείτε ότι μου αρέσουν αυτά τα δύο αλλά για να τα φτάσω σε μπατζετ πρέπει να περιμένω μέχρι το επόμενο καλοκαίρι για να δουλέψω :cry:
Το XR πιστεύεις σε συνθήκες δρόμου χωρίς σκίσιμο θα με βγάλει ασπροπρόσωπο ? Γιατί μου το δίνει φίλος σε καλή τιμή και με 200ε το κάνω κούκλα :cool:

BLiTzER
20/10/2016, 14:32
Αν στο δίνει σε πραγματικά καλή τιμή, πάρ'το και δες αν σου κάνει. Αν δε σου κάνει, το πουλάς και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. ;)

Μπορείς πάντα να το κάνεις και motard. ^^

371750

newrider125
20/10/2016, 14:44
Οπτικά μου αρέσουν τα motard πάρα πολύ αλλά έχω διαβάσει ότι τα λάστιχα λόγο βάρους δεν ζεσταίνονται ποτε :rolleyes: Τα motard στην εθνική τι συμπεριφορά έχουν ? μου το δίνει 800 και τα έξοδα μεταβίβασης δικά μου (πόσο λέτε να πάνε αλήθεια ? ) καλή τιμή πιστεύω γιατί το έχει προσέξει σε σχέση με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη που του είχε πιεί το αίμα με το καλαμάκι :lol: