PDA

View Full Version : Tracer 700 vs Kawa Versys 650 vs Suzy VStrοm 650

Σελίδες : [1] 2

Apache
20/10/2016, 16:59
Mπήκα στην πρίζα να δώσω το Scooter Maxsym 600 για Μοτ/τα και να ξαναγίνω "άνθρωπος".
Εχω προβληματιστεί πολύ με τι να πάρω, βασικά σκέφτομαι την μεσαία κατηγορία και αυτές που αναγράφω στην επικεφαλίδα του θέματος (Tracer 700 vs Kawa Versys 650 vs Suzy VStorm 650).
Οι διαδρομές που κάνω είναι 50-60 χλμ στην πόλη καθημερινά βρέξει χιονίσει αλλά και μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια (όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις) πάντα δικάβαλος.
Κάποια φορά βρίσκω τον εαυτό μου να κοιτάζει και το Tracer 900 η το Honda Crossrunner και γενικά έχω μπλέξει τα μπούτια μου και ας είμαι 53 χρονών.
Eσεις τι γνώμη έχετε ρε παιδιά ,εχθές οδήγησα το Tracer 700 και σχεδόν έβαλα το χέρι στην τσέπη.

MG-KTiNoS
20/10/2016, 17:38
Αυτά τα μηχανάκια που λες δεν έχουν τις τρομερές διαφορές, το ένα δηλαδή να είναι φανταστικό και το άλλο ρδέλο.....
Όποιο σου γουστάρει πιο πολύ πάρε.
Εγώ θα έπερνα το τρέισερ αλλά δεν είσαι εγώ

aris xj
20/10/2016, 17:43
εγω θα επαιρνα tdm :lol:

tracer;)

Stefanos73
20/10/2016, 17:53
Δεδομένου του γεγονότος ότι σε λίγο θα αρχίσουν οι πωλήσεις του νέου V-Strom, σίγουρα θα υπάρξει κάποια προσφορά στο απερχόμενο μοντέλο. Αυτό σίγουρα μπορεί να μπει στα κριτήρια επιλογής. Από 'κει και πέρα νομίζω ότι το V-Strom είναι μηχανή πασπαρτού και κανείς ποτέ δεν βγήκε χαμένος ή δυσαρεστημένος.

akis_trevor
20/10/2016, 17:56
Τι διάφορες στην τιμή παίζουν;

paramedic
20/10/2016, 18:16
Δεδομένου του γεγονότος ότι σε λίγο θα αρχίσουν οι πωλήσεις του νέου V-Strom, σίγουρα θα υπάρξει κάποια προσφορά στο απερχόμενο μοντέλο. Αυτό σίγουρα μπορεί να μπει στα κριτήρια επιλογής. Από 'κει και πέρα νομίζω ότι το V-Strom είναι μηχανή πασπαρτού και κανείς ποτέ δεν βγήκε χαμένος ή δυσαρεστημένος.

Απλά βγήκε πολύ ξενερωμένος μετά απο τον αρχικό ενθουσιασμό της καινούργιας μηχανής....:D

amyroukai
20/10/2016, 18:23
Δεν βοηθάς πολύ γιατί δεν δίνεις καίρια σωματομετρικά στοιχεία. Είσαι ψηλός; Κοντός; Χοντρός; Αδύνατος; Πας μόνος ή με την κυρά όταν ταξιδεύεις; Το κυνηγάς το μηχανάκι ή πας χαλαρά;

Εγώ, με τις δικές μου "ειδικές συνθήκες" θα ψώνιζα σήμερα το Honda NC750X χωρίς το DCT. Αν όχι αυτό για όποιο λόγο, δεύτερη επιλογή το Vstrom που ΘΑ έρθει γιατί το σημερινό είναι αίσχος εμφανισιακά.

Το versys δεν με βόλεψε, το tracer700 θα το δω σύντομα αλλά μικρό δείχνει.

Apache
20/10/2016, 18:34
Δεν βοηθάς πολύ γιατί δεν δίνεις καίρια σωματομετρικά στοιχεία. Είσαι ψηλός; Κοντός; Χοντρός; Αδύνατος; Πας μόνος ή με την κυρά όταν ταξιδεύεις; Το κυνηγάς το μηχανάκι ή πας χαλαρά;

Εγώ, με τις δικές μου "ειδικές συνθήκες" θα ψώνιζα σήμερα το Honda NC750X χωρίς το DCT. Αν όχι αυτό για όποιο λόγο, δεύτερη επιλογή το Vstrom που ΘΑ έρθει γιατί το σημερινό είναι αίσχος εμφανισιακά.

Το versys δεν με βόλεψε, το tracer700 θα το δω σύντομα αλλά μικρό δείχνει.
Είμαι 1,86 110κιλά, το μηχανακι το κυνηγαω οταν με πιάνει η τρελλα με την αναλογη κουλαμαρα λόγω ηλικίας.
Ταξιδευω πάντα δικαβαλος (με την Νίκη ταξιδευουμε από το 1995) και με τα τσιμπρακαλα μας.
Το vstrom ομολογω οτι με ξενερωνει σχεδιαστικα αφανταστα.

amyroukai
20/10/2016, 18:37
ε ναι, αλλά είσαι πολύ κοντά στις δικές μου διαστάσεις και με τα άλλα το βλέπω να στριμώχνεσαι. Δεν πας να τα δεις από κοντά μαζί με την κυρία Νίκη να έχετε μιά ιδέα;

Apache
20/10/2016, 18:41
ε ναι, αλλά είσαι πολύ κοντά στις δικές μου διαστάσεις και με τα άλλα το βλέπω να στριμώχνεσαι. Δεν πας να τα δεις από κοντά μαζί με την κυρία Νίκη να έχετε μιά ιδέα; Αν εννοείς την Suzy το ειδαμε.....

amyroukai
20/10/2016, 18:52
Suzuki μιλάω για το νέο, που μόλις παρουσίασαν και που δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα (είναι -υποκειμενικά- πιο όμορφο από αυτό που είδατε)

αλλά όταν έλεγα να τα δεις από κοντά, εννοούσα βέρσυς και ΜΤ γιατί αυτά είναι πιο μικροκαμωμένα από vstrom.

devil's animal
20/10/2016, 19:51
Το vstrom ομολογω οτι με ξενερωνει σχεδιαστικα αφανταστα.

αν κατι σε ξενερωνει εμφανισιακα, το προσπερνας και πας παρακατω, οσο καλο και αγιο και αν ειναι...

lleonidas
20/10/2016, 20:29
Ευχάριστος πονοκέφαλος!
Το γεγονός ότι σου άρεσε το μικρό tracer είναι σημαντικό διότι ψυχολογικά έχεις έτοιμο αυτό ως λύση και απλά λοξοκοιτάζεις για το κάτι παραπάνω.
Και το versys είναι ωραίο μηχάνημα αλλά προσωπικά θα περίμενα την άφιξη του νέου vstrom.
Συμφωνώ πως θα ήταν καλό να πάτε μια βόλτα μαζί με τη σύζυγο για να δείτε και να καβαλήσετε τις υποψήφιες νύφες...1200χλμ μηνιαίως+ταξίδια δικάβαλα δεν είναι λίγα και πρέπει να είστε σίγουροι ότι κάνετε τη βέλτιστη επιλογή :)
Από την άλλη δεν ξέρω αν αξίζει η υπέρβαση για να πας σε καινούριο tracer 900 ή crossrunner...υπάρχει πάντα βέβαια και η λύση των ελαφρώς μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών όπου εκεί πια κοιτάζεις πολλά μοντέλα με 8 περίπου χιλιάρικα όπως τα δύο προαναφερθέντα, το tiger 800 (http://www.car.gr/8613001-triumph-tiger-800-abs) ή το f 700 gs (http://www.car.gr/used-bikes/bmw/f_700_gs.html) και χιλιάρια όπως το varadero ή το tiger.

stefanos
20/10/2016, 20:29
αν κατι σε ξενερωνει εμφανισιακα, το προσπερνας και πας παρακατω, οσο καλο και αγιο και αν ειναι...

Ναι αλλά επειδή στο πακέτο μηχανής περιλαμβάνεται και ο αναβάτης μπας να ρωτάμε κάνα άλλα πως φαινόμαστε πάνω στο μηχανάκι σαν σύνολο?
Εφόσον δηλαδή το βασικό κριτήριο είναι το "φαίνεται" πλέον.

MG-KTiNoS
20/10/2016, 21:22
Εφόσον δηλαδή το βασικό κριτήριο είναι το "φαίνεται" πλέον.

το βασικό κριτήριο ήταν και παραμένει το... γουστάρω....

σε κάθε άλλη περίπτβση πάμε στο τίμιο μηχανάκι
και στο χρυσή καρδιά (αν μιλάμε για γκόμενα)
:lol:

Apache
20/10/2016, 22:22
Nα σας πώ πως το βλέπω:

VSTROM η χοντρή σύζυγος νοικοκυρά που έχει το σπίτι πεντακάθαρο, όλα σε τάξη, τα παιδιά πλυμένα-σιδερωμένα αλλά στο κρεβάτι θα πρέπει να έχεις πιει 10 τσίπουρα για να της το κάνεις..

VERSYS 650 Η ξενέρωτη αλλοδαπή κούκλα που αισθάνεσαι μία ψυχρασία δίπλα της, τα κάνει όλα συμβατικά...

TRACER Η κούκλα με τα tatoo της και τα pierce της ακόμα και στα πιο απόκρυφα σημεία να σού λέει πάρε με όπως γουστάρεις, ανοικοκύρευτη , δύστροπη , αλλά σε τρελαίνει, όλη την ημέρα σκέφτεσαι πότε θα βρεθείς μαζί της (πιστεύω ότι όλοι έχουμε βρεθεί σε τέτοια κατάσταση σε κάποια φάση της ζωής μας).
Εσείς ποια θα παίρνατε; Το καλό είναι ότι υπάρχει και η μεγαλύτερη αδερφή της ..η 900

lleonidas
20/10/2016, 22:40
Ε έτσι όπως τα παρουσιάζεις,νομίζω πως για'σένα το tracer είναι μο(υ)νόδρομος :D

Apache
20/10/2016, 22:42
Το μο(υ)νόδρομος όλα τα λεφτά...χαχαχχαχαααχαααα!!!!!

skylaros
20/10/2016, 22:44
α) Αν σου σηκώνεται μετά από δέκα καραφάκια τσίπουρο είσαι μεγάλος μάγκας
β) Έχω μια αδυναμία στις απόμακρες γυναίκες, αλλά αν νιώθεις έτσι ok
γ) Αφού έχεις έχεις καψουρευτεί και έχεις αποφασίσει ήδη βρε αδερφέ ... καλορίζικη και καλοτάξιδη._

Ζεύκας
20/10/2016, 22:47
TRACER Η κούκλα με τα tatoo της και τα pierce της ακόμα και στα πιο απόκρυφα σημεία να σού λέει πάρε με όπως γουστάρεις, ανοικοκύρευτη , δύστροπη , αλλά σε τρελαίνει, όλη την ημέρα σκέφτεσαι πότε θα βρεθείς μαζί της (πιστεύω ότι όλοι έχουμε βρεθεί σε τέτοια κατάσταση σε κάποια φάση της ζωής μας).
Εσείς ποια θα παίρνατε; Το καλό είναι ότι υπάρχει και η μεγαλύτερη αδερφή της ..η 900

οκ σου αρέσει αλλά λολ έλεος :bawl:

Apache
20/10/2016, 22:54
α) Αν σου σηκώνεται μετά από δέκα καραφάκια τσίπουρο είσαι μεγάλος μάγκας
β) Έχω μια αδυναμία στις απόμακρες γυναίκες, αλλά αν νιώθεις έτσι ok
γ) Αφού έχεις έχεις καψουρευτεί και έχεις αποφασίσει ήδη βρε αδερφέ ... καλορίζικη και καλοτάξιδη._
Καλά μην το παίρνεις τοις μετρητοίς κατ" αρχάς 10 καραφάκια δεν λένε τίποτε, σταματάω μετά τα 20 οπότε πέφτω στο κρεβάτι και κάνω σαν τις acrapovic του Michel Dunlop...χαχαχχαχαχαχαχααα!!!!!

οκ σου αρέσει αλλά λολ έλεος :bawl:
Nαι η βρωμιάρα η κσεκ@λιάρα...:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:

nic mor
21/10/2016, 13:06
Εγώ θα σου έλεγα να δώσεις λίγα παραπάνω
και να πάρεις το tracer 900..

Panos76
21/10/2016, 14:14
Εγώ θα σου έλεγα να δώσεις λίγα παραπάνω
και να πάρεις το tracer 900..

Εκεί πάει, θα το χάσουμε το παλικάρι :lol:

Leon67
21/10/2016, 14:32
Nα σας πώ πως το βλέπω:

VSTROM η χοντρή σύζυγος νοικοκυρά που έχει το σπίτι πεντακάθαρο, όλα σε τάξη, τα παιδιά πλυμένα-σιδερωμένα αλλά στο κρεβάτι θα πρέπει να έχεις πιει 10 τσίπουρα για να της το κάνεις..

VERSYS 650 Η ξενέρωτη αλλοδαπή κούκλα που αισθάνεσαι μία ψυχρασία δίπλα της, τα κάνει όλα συμβατικά...

Μόλις τελείωσα test-drive το μικρό Tracer.
Για Αθήνα-πόλη και ταξιδάκια μόνος ΙΣΩΣ το σκεφτομουνα εάν υπήρχε κάποιος τρόπος να καλυφτεί το φίλτρο λαδιού, η μπροστινή ανάρτηση είχε ρύθμιση προφόρτισης, η εξάτμιση δεν απαγόρευε κεντρικό σταντ και οι καθρέφτες ήταν λειτουργικοί και όχι διακοσμητικοί. Επίσης θα ήθελα ανεξάτητη βάση δεξιού καθρέπτη γιατι εάν ρυθμιστεί η μανέτα εκει που θέλεις ίσως ο καθρέπτης βγει off. To μοτερ πάντως είναι πάρα πολύ καλό και τα φρένα επίσης. Η ποιότητα κατασκευής φαίνεται οριακά επαρκής
Το Kawa δεν το έχω οδηγήσει γιατι δεν μου αρέσει η μούρη-η παλαιά ήταν άσχημη αλλά είχε άποψη. Πάντως νομίζω ότι είναι made in Japan και όχι Italy όπως το ΜΤ-07 με ότι αυτό σημαίνει για τον καθένα.
Το V-Strom λοιπόν, μάλλον ταιριάζει περισότερο στον σωματότυπό μας, θα είναι μακράν καλύτερο σε ταξιδάκια φορτωμένο και έχει αποδείξει την αξία του. Θα περίμενα για το ανανεωμένο με ακτίνες μπας και πάμε με προσοχή σε αυτήν την δυσπρόσιτη παραλία και θα έκανα κάποιους συμβιβασμούς για κίνηση μέσα στην πόλη.

Εάν το αναμενόμενο Τenere 700 είναι λίγο ποιοτικότερο από το Tracer ίσως παίζει και αυτό.

BLiTzER
21/10/2016, 14:35
Πάντως νομίζω ότι είναι made in Japan και όχι Italy όπως το ΜΤ-07 με ότι αυτό σημαίνει για τον καθένα.

Δεν είμαι σίγουρος τι εννοούσες με αυτή την πρόταση, ελλείψει σημείων στίξης, αλλά τα ΜΤ είναι made in Japan.

Leon67
21/10/2016, 14:38
Το μεγάλο Tracer είναι αρκετά στριμωγμένο για συνεπιβάτη και με λιγότερο χώρο για μπαγκάζια. Το μοτερ δε είναι ευστροφο αλλά ψόφιο χαμηλά και κρεμμάει ψηλά. Επιμένω σε ανωτέρο άποψη για V-Strom

Leon67
21/10/2016, 14:40
Δεν είμαι σίγουρος τι εννοούσες με αυτή την πρόταση, ελλείψει σημείων στίξης, αλλά τα ΜΤ είναι made in Japan.
To μεγάλο ναι, το ΜΤ-07 tracer έρχεται σε κούτα που γράφει MBK (Italy) και έχει βίδες με 13mm κεφάλι που δεν έχει κανένα made in Japan. Tα ίδια με το απερχόμενο ΧΤΖ 660....

BLiTzER
21/10/2016, 14:42
Το γυμνό 07 είναι τζαπάν. Έκαναν τέτοια κίνηση οι γιαμαχαίοι; Ανέβασαν το κόστος κατά 2 χιλιάρικα και έστειλαν την παραγωγή αλλού; Εύγε!

Leon67
21/10/2016, 14:52
Για το γυμνό δεν ξέρω, το tracer MT-07 το είδα με τα μάτια μου να βγαίνει από την εν λογο κούτα και δεν το πίστευα. Μας τα έχουν χαλάσει οι μανατζερ της Yamaha όχι οτι ήμουν φαν ποτέ. Μόνο ένα Yamaha (Crypton) στα 10+ μηχανάκια. Καλό είναι να θυμόμαστε και παλαιότερες συμπεριφορές της αντιπροσωπίας αυτής: να θυμίσω ότι είναι η μόνη που έχει βγάλει σε προσφορά μηχανάκι που άλλαζε μοντέλο στο -33% δηλαδή από 15.000 ευρώ στα 10.000 το R1 του 2003 χαντακώνοντας καθε αγοραστή 1000αριού της.

edit: και δεν εννοώ 1-2 μηχανάκια που είχαν ξεμείνει το 2004, αλλά όλα σχεδόν τα R-1 του 2003 προτού μπει το 2004.
Ευτυχώς το 2003 πήρα την Suzie που έχω ακόμα αλλά ένας φίλος την πάτησε με το R-1 τοτε.

DAYMAN
21/10/2016, 15:30
Δε-Τρ 7 και 8 Νοε απο το πρωι ως το απογευμα εδω στην Θεσνικη ο Μερεμετσακης θα εχει testride το tracer 700 (και το MT-7 ) για οσους ενδιαφερονται δηλωνουν συμμετοχη και παιρνουν μια γευση του τι ειναι το 700ρι.

Apache
21/10/2016, 15:31
Mε βλέπω να περιμένω και το καινούργιο..... 371816

MG-KTiNoS
22/10/2016, 13:06
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί όταν η φάμπρικα αλλάζει ζάντες και βαζει με ακτίνες κοστολογεί παραπάνω....????
(λες και είναι βελτιωτικός οίκος ρπστμ μου)
:rolleyes:

amyroukai
22/10/2016, 13:09
δεν είναι ακριβότερες οι ακτινωτές από τις χυτές;

αλλά και από άποψη μάρκετινγκ, δεν θα πληρώσει το κάτι παραπάνω ο πελάτης για το true adv look?

win/win

skylaros
22/10/2016, 13:49
Έχω ίσως τη μικρότερη δυνατή εμπειρία από όλους μέσα εδώ αλλά να σου πως πως το βλέπω; To strom θα είναι το πιο βολικό για ταξίδια με τη συμβία σου, φόρτωμα και εκδρομές. Ο πισινός σου θα το λατρέψει και θα κάνετε μαζί πολλά ασφαλή και άνετα χιλιόμετρα. Το versys είναι πιο σπιρτόζικο με πιο σπορ χαρακτηριστικά για να βγάζεις τα γούστα σου όταν και αν το θέλεις. Δε φορτώνεται σαν το strom ούτε είναι τόσο άνετο αλλά αυτό θα το ανακαλύψεις μόνο σε μεγάλα ταξίδια. Βγαίνει και αυτό πολλά χρόνια (αν και ανανεωμένα και τα δύο και βελτιωμένα στα σημεία) και έχει αποδείξει και αυτό ότι είναι ένα πολύ καλό και αξιόπιστο σύνολο. Το yamaha είναι αυτό που γουστάρεις, με το πιο διαφορετικό από τα προηγούμενα δύο, με σπορτίφ χαρακτηριστικά και αυτό ίσως και λίγο περισσότερο και από το versys εξαιτίας του κινητήρα του. Σαν σχέδιο είναι το πιο μοντέρνο και ιδιαίτερο. Θα το γουστάρεις και να το βλέπεις και να το οδηγείς στην καθημερινότητα σου. Σε ταξίδια μάλλον θα είναι υποδεέστερο σε σχέση με το strom σε ότι αφορά ανεμοκάλυψη, σέλα για οδηγό και συνεπιβάτη και στις δυνατότητες φορτώματος. Αξιοπιστία λογικά θα έχει μιας που το αδερφάκι του που μοιράζεται μοτέρ και πλαίσιο (?) έχει βγει αξιόπιστο αλλά σαν καινούργιο μοντέλο μπορεί να βγάλει καμιά χαζή παιδική ασθένεια... Αν ήμουν εσύ μάλλον το versys θα αγόραζα γιατί είμαι ανασφαλής σαν άνθρωπος... παίζει όμως να μου την έδινε και να το πούλαγα και να χτύπαγα το yamaha μετά από λίγο καιρό.

Apache
22/10/2016, 14:15
Έχω ίσως τη μικρότερη δυνατή εμπειρία από όλους μέσα εδώ αλλά να σου πως πως το βλέπω; To strom θα είναι το πιο βολικό για ταξίδια με τη συμβία σου, φόρτωμα και εκδρομές. Ο πισινός σου θα το λατρέψει και θα κάνετε μαζί πολλά ασφαλή και άνετα χιλιόμετρα. Το versys είναι πιο σπιρτόζικο με πιο σπορ χαρακτηριστικά για να βγάζεις τα γούστα σου όταν και αν το θέλεις. Δε φορτώνεται σαν το strom ούτε είναι τόσο άνετο αλλά αυτό θα το ανακαλύψεις μόνο σε μεγάλα ταξίδια. Βγαίνει και αυτό πολλά χρόνια (αν και ανανεωμένα και τα δύο και βελτιωμένα στα σημεία) και έχει αποδείξει και αυτό ότι είναι ένα πολύ καλό και αξιόπιστο σύνολο. Το yamaha είναι αυτό που γουστάρεις, με το πιο διαφορετικό από τα προηγούμενα δύο, με σπορτίφ χαρακτηριστικά και αυτό ίσως και λίγο περισσότερο και από το versys εξαιτίας του κινητήρα του. Σαν σχέδιο είναι το πιο μοντέρνο και ιδιαίτερο. Θα το γουστάρεις και να το βλέπεις και να το οδηγείς στην καθημερινότητα σου. Σε ταξίδια μάλλον θα είναι υποδεέστερο σε σχέση με το strom σε ότι αφορά ανεμοκάλυψη, σέλα για οδηγό και συνεπιβάτη και στις δυνατότητες φορτώματος. Αξιοπιστία λογικά θα έχει μιας που το αδερφάκι του που μοιράζεται μοτέρ και πλαίσιο (?) έχει βγει αξιόπιστο αλλά σαν καινούργιο μοντέλο μπορεί να βγάλει καμιά χαζή παιδική ασθένεια... Αν ήμουν εσύ μάλλον το versys θα αγόραζα γιατί είμαι ανασφαλής σαν άνθρωπος... παίζει όμως να μου την έδινε και να το πούλαγα και να χτύπαγα το yamaha μετά από λίγο καιρό. Μπορεί να έχεις την μικρότερη εμπειρία αλλά μιλησες πολύ σωστά τόσο που με έκανες να το ξανασκεφτω. Λεω να δω και το tracer 900 γιατι ο χώρος είναι πολυ σημαντικός για μένα. ........

MG-KTiNoS
22/10/2016, 17:43
Μπορεί να έχεις την μικρότερη εμπειρία αλλά μιλησες πολύ σωστά τόσο που με έκανες να το ξανασκεφτω. Λεω να δω και το tracer 900 γιατι ο χώρος είναι πολυ σημαντικός για μένα. ........

Τo tracer 900 έχει καταπιεί σεισμό
:D

irinia
22/10/2016, 18:07
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ

Τo TRACER 900 κάνουμε λάθος αν το βάλουμε στην ίδια κατηγορία.
Από τα 3 μηχανάκια,το πιο ψεύτικο είναι το Γιαμάχα.
Το καβασάκι υπερτερεί σε κοντινές διαδρομές ευχρηστία και
το Βεστρόμ είναι το καλύτερο για πολλαπλή χρήση.
Συνεπώς το Γιαμάχα δεν θα το έβλεπα καθόλου,
και θα επέλεγα ανάμεσα σε Βεστρόμ και Βέρσυς ανάλογα με τις προτεραιότητες μου.
πιο μηχανή το Βεστρόμ,ταξιδιάρικο κ.λ.π.
πιο εύχρηστο,πιο παιχνιδιάρικο το Βέρσυς για έναν μοναχικό καβαλάρη.
Στο θέμα αξιοπιστία είναι όλα σε κορυφαίο επίπεδο.
Τα ονόματα Γιαμάχα,Καβασάκι και Σουζούκι τα λένε όλα,είτε θέλουν κάποιοι,
είτε δε θέλουν να το παραδεχτούν,τον κώλο τους να βαράνε κάτω...!!!!:lol:

Leon67
22/10/2016, 18:10
Μπορεί να έχεις την μικρότερη εμπειρία αλλά μιλησες πολύ σωστά τόσο που με έκανες να το ξανασκεφτω. Λεω να δω και το tracer 900 γιατι ο χώρος είναι πολυ σημαντικός για μένα. ........

Για χώρο (φόρτωμα και σέλα) V-Strom μόνο.

kordix
22/10/2016, 18:25
Mα τι λέτε ρε παιδιά, και στα τρία βάζεις τριβαλιτσο άρα το ίδιο φορτώνονται.

Παίρνεις οποίο γουσταρεις να βλεπεις και το φέρνεις στα μέτρα σου.

irinia
22/10/2016, 20:32
Mα τι λέτε ρε παιδιά, και στα τρία βάζεις τριβαλιτσο άρα το ίδιο φορτώνονται.

Παίρνεις οποίο γουσταρεις να βλεπεις και το φέρνεις στα μέτρα σου.

ΤΡΙΒΑΛΙΤΣΑ ΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

Όμως η προστασία από τον καιρό,η άνεση οδηγού και ιδιαιτέρως όταν είναι με συνοδηγό,
η ποιότητα κύλισης κ.λ.π.δε νομίζω ότι είναι ίδια στα 3 μηχανάκια.
Για παράδειγμα αν κάνεις ένα τρίωρο-τετράωρο ταξίδι θα κατεβείς το ίδιο κουρασμένος
και ατσαλάκωτος και από τα 3..??
Αν έχει κρύο το ίδιο θα παγώσουν τα γόνατα,το κεφάλι,τα χέρια και στα 3..??
Αν πιάσει βροχή το ίδιο θα βραχείτε και με τα 3..??

Δεινόσαυρος
22/10/2016, 21:00
Apache, εγώ αναρωτιέμαι γιατι δεν ανεβαίνεις στα κυβικά, ιδίως αν είσαι πάντα δικάβαλλος όπως λες.
Είτε σε Στρώμα είτε σε Βέρσυς.

Και εγώ στις ίδιες διαστάσεις είμαι και μόνο το μικρό Strom θεωρώ αρκετά άνετο (για δι). Ωραία τα άλλα, αλλά στρίμωγμα ρεπαιδιμ'.
Δεν θα σκεφτόμουνα καν <900 κ.ε. εκτός ίσως το Crossrunner που πρωτοανέφερες.

doctoras
22/10/2016, 21:20
Πλαϊνές βαλιτσες ναι παίρνουν
Top case και σχαρα τα βερσυς τρεισερ ειναι εκτος του υπό πλαισίου συνεπώς εαν φορτωθεί θα ελαφρύνει το μπροστινό τροχό ειναι πιο τσόντα αισθητικά ενω παράλληλα θα μειώσει το οφελειμο μήκος της σέλας, για παραδειγμα δείτε τους μπάτσους συνεπιβάτες με top case πως καθονται στο βερσυς πως στα στρομ

kordix
22/10/2016, 21:45
Πλαϊνές βαλιτσες ναι παίρνουν
Top case και σχαρα τα βερσυς τρεισερ ειναι εκτος του υπό πλαισίου συνεπώς εαν φορτωθεί θα ελαφρύνει το μπροστινό τροχό ειναι πιο τσόντα αισθητικά ενω παράλληλα θα μειώσει το οφελειμο μήκος της σέλας, για παραδειγμα δείτε τους μπάτσους συνεπιβάτες με top case πως καθονται στο βερσυς πως στα στρομ

Σφίγγεις πίσω προφόρτιση και 2 κλικ την απόσβεση επαναφοράς και όλα καλά. Γιατί το στρώμα αν φορτωθεί με τριβάλιτσο, δεν θα χρειαστεί επέμβαση στο αμορτισέρ;

Για τους χώρους ναι, ίσως το στρώμα να είναι πιο άνετο από το γιαμάχα αλλά δεν νομίζω πως είναι πιο άνετο από το καινούργιο βερσις που εχει και χώρους και σελάρες.

basilis_k6
22/10/2016, 22:19
Apache, εγώ αναρωτιέμαι γιατι δεν ανεβαίνεις στα κυβικά, ιδίως αν είσαι πάντα δικάβαλλος όπως λες.
Είτε σε Στρώμα είτε σε Βέρσυς.

Και εγώ στις ίδιες διαστάσεις είμαι και μόνο το μικρό Strom θεωρώ αρκετά άνετο (για δι). Ωραία τα άλλα, αλλά στρίμωγμα ρεπαιδιμ'.
Δεν θα σκεφτόμουνα καν <900 κ.ε. εκτός ίσως το Crossrunner που πρωτοανέφερες.

ναι να ανβει στα κυβικα και να κανει 60χλμ την ημερα. Εγω που κάνω τα ιδια το πρωτο που κοιταω ειναι η καταναλωση η ρουφιάνα.

doctoras
22/10/2016, 22:49
Σφίγγεις πίσω προφόρτιση και 2 κλικ την απόσβεση επαναφοράς και όλα καλά. Γιατί το στρώμα αν φορτωθεί με τριβάλιτσο, δεν θα χρειαστεί επέμβαση στο αμορτισέρ;

Για τους χώρους ναι, ίσως το στρώμα να είναι πιο άνετο από το γιαμάχα αλλά δεν νομίζω πως είναι πιο άνετο από το καινούργιο βερσις που εχει και χώρους και σελάρες.

Τι δε νομιζω ρε αδερφε, το τελευταίο βερσυς χρησιμοποιεί το ίδιο πλαίσιο υποπλαίσιο ψαλίδι με το πρωτο συνεπώς καμια διαφορα στο μεταξόνιο. Το στρομ αρμονικά λογο μεγαλύτερου μεταξόνιου δένει αισθητικά αλλα και πρακτικά μιας που ο χώρος της μάμα σχάρας του ειναι εντός του μήκους του υπό πλαισίου, ενω δε τίθεται θεμα σύγκρισης οφελιμου μήκους σέλας, κανει μπαμ

Για το πρωτο ειναι θεμα αισθητικής σε μινιμαλιστικά μηχανάκια χώρις σχεδιαςτικο ίχνος για χώρο υποτιθέμενης σχάρας η να το πω αλλιώς οταν ο κωλος της μοτο τελειώνει στην σέλα συνεπιβάτη εγω προσωπικά δε θα έβαζα top case να στέκεται στον αέρα, και για αισθητικούς αλλα και αισθησιακους λόγους

Δεινόσαυρος
23/10/2016, 00:31
ναι να ανβει στα κυβικα και να κανει 60χλμ την ημερα. Εγω που κάνω τα ιδια το πρωτο που κοιταω ειναι η καταναλωση η ρουφιάνα.

Θα καίει λιγότερα, πχ, Στρομ 650αρι από χιλιάρι; Δικάβαλο;
Γνήσια ερώτηση, δεν νομίζω οτι η διαφορά θα είναι μεγάλη...
Φαντάζομαι η αποδοτικότητα του κινητήρα είναι το θέμα, και όχι τα κυβικά. Το ίδιο έργο παράγουν.

Αν η κατανάλωση είναι η προτεραιότητα, δεν θάπρεπε να μιλάμε για NCX700;

basilis_k6
23/10/2016, 00:47
Φαντάζομαι η αποδοτικότητα του κινητήρα είναι το θέμα, και όχι τα κυβικά. Το ίδιο έργο παράγουν.

το ταξιδι ειναι μια φορα το μήνα. αυτος λεει κανει καθε μερα 60 χλμ. 2 λίτρα πάνω ειναι 400 ευρω το χρονο!

Δεινόσαυρος
23/10/2016, 01:16
A OK σόρυ εγώ δεν διάβασα σωστά το αρχικό πόστ και κατάλαβα οτι κάνει και τις καθημερινές δικάβαλος.
Οντως αλλάζει το πράγμα τότε.

irinia
23/10/2016, 07:31

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ 750 ΚΥΒΙΚΑ ΤΟ ΧΟΝΤΑ

Αν εννοούμε το ίδιο μηχανάκι.
Όσο για το 650 ή το 1000 που αναρωτιέσαι δεν είναι μόνο το καύσιμο.
Υπάρχουν λειτουργικά έξοδα που έχουν διαφορά ανάμεσα στα δύο.
Ασφάλεια..?? Τέλη..?? Ιδίως σήμερα που κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει.
Ακόμα ψάχνουν πως θα μας τα πάρουν με τα τέλη κυκλοφορίας φέτος..!!
Σέρβις..?? Νομίζω ότι ανεβαίνοντας σε κυβικά,ανεβαίνει και η τιμή του σέρβις.
Επίσης μπορεί κάποια στιγμή να μας έρθει και πόθεν έσχες ή τεκμήριο διαβίωσης
για τις μοτό ανάλογα με τα κυβικά.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με το τι θέλεις και γιατί το θέλεις σε κάνουν να σκέφτεσαι
το τι θα αγοράσεις.
Ωραίο πράγμα η παρόρμηση,η γκαύλα λαικά που λέμε,αλλά αν μετά αρχίζεις και βογγάς
αυτό γίνεται μπούμεργκ που σούρχεται στη μάπα.
Γιαυτό σήμερα η επιλογή πρέπει να γίνεται με το ΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ και όχι με το κάτω.
Νομίζω πως και ο φίλος μας γιαυτό άνοιξε το θέμα,αν ήταν να επιλέξει αλλιώς
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΓΕ...!!!

TROOPER
23/10/2016, 08:12
........

αν αυτο δεν το διαβασει η κυρια Νικη πας καρφι για το tracer ;)

Γκριζομαλης
23/10/2016, 16:49
καησπερα οδηγησα και εγω το tracer πολυ καλο εχαστικος κινητιρας καλα φρενα απο καταναλωση εδειωνε 5,4 αλλα το μηχανακη ειχε 200 χλμ θα το επερνα αλλα περιμενω και το versys τωρα εχω το cb x 500 παπι με καταναλωση 4lt/100 αλλα ταξιδη εεε μεχρι 130 καλα εισαι

Specialized
23/10/2016, 17:22
Πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής να κάνει τα κουμάντα του. Ουσιαστικά το θέλει για commuting, 50-60 χιλιόμετρα την ημέρα στην πόλη είναι πολλά. Θέλει να τα κάνει όλα καλά και δεν έχει υπολογίσει καλά το κόστος και την άνεση μετακίνησης. Εγώ με αυτά τα δεδομένα θα πήγαινα σε NC με DCT, κατά προτίμηση μεταχειρισμένο 700ρι. Δεύτερη επιλογή για μένα το VStrom. Tracer 900 δεν νομίζω ότι θα τον κάνει να νοιώσει άνετα κάθε ημέρα στην άνεση και στην τσέπη. Τα άλλα που παραθέτει είναι λίγα σε χώρους.

Εναλλακτικά, 2 μηχανές. Μια για πόλη και η άλλη για ταξίδι.

Apache
23/10/2016, 18:37
Πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής να κάνει τα κουμάντα του. Ουσιαστικά το θέλει για commuting, 50-60 χιλιόμετρα την ημέρα στην πόλη είναι πολλά. Θέλει να τα κάνει όλα καλά και δεν έχει υπολογίσει καλά το κόστος και την άνεση μετακίνησης. Εγώ με αυτά τα δεδομένα θα πήγαινα σε NC με DCT, κατά προτίμηση μεταχειρισμένο 700ρι. Δεύτερη επιλογή για μένα το VStrom. Tracer 900 δεν νομίζω ότι θα τον κάνει να νοιώσει άνετα κάθε ημέρα στην άνεση και στην τσέπη. Τα άλλα που παραθέτει είναι λίγα σε χώρους.

Εναλλακτικά, 2 μηχανές. Μια για πόλη και η άλλη για ταξίδι.
"Οταν μιλάμε για ΝC DCT πιστεύω ότι αστειευόμαστε, με 53hp και 260kg καλύτερα να κρατήσω το maxsym 600 μου.....
Αύριο κάνω την τελική βόλτα μου στα μαγαζιά με target το tracer 700 τώρα αν είναι η καλύτερη επιλογή ο χρόνος και η Νίκη που θα κάτσει πίσω θα δείξει.......

basilis_k6
23/10/2016, 18:41
"Οταν μιλάμε για ΝC DCT πιστεύω ότι αστειευόμαστε, με 53hp και 260kg καλύτερα να κρατήσω το maxsym 600 μου.....
Αύριο κάνω την τελική βόλτα μου στα μαγαζιά με target το tracer 700 τώρα αν είναι η καλύτερη επιλογή ο χρόνος και η Νίκη που θα κάτσει πίσω θα δείξει.......

εγω θα προτιμουσα να πεταξω τα λεφτα μου στα μπουζουκια παρα σε αυτο το μηχανακι. 8700e για επιδοσεις vstrom 05

Apache
23/10/2016, 18:45
εγω θα προτιμουσα να πεταξω τα λεφτα μου στα μπουζουκια παρα σε αυτο το μηχανακι. 8700e για επιδοσεις vstrom 05

Μιλάς για το tracer;

basilis_k6
23/10/2016, 18:49
Μιλάς για το tracer;

ναι

Apache
23/10/2016, 18:54
ναι

Για την ιστορία μόνο και επειδή έχω οδηγήσει όλα τα μηχανάκια της κατηγορίας...
Το ξέρεις ότι τα vstrom (στο λέω επειδή είμαι χρόνια στο SCOOTER CLUB) τα Τmax με μικροβελτιώσεις τα γ@μ@νε τα vstrom από εκκίνηση; Πράγμα που στο tracer δεν θα συμβεί ποτέ...Πιστεψέ με...

basilis_k6
23/10/2016, 18:58
Για την ιστορία μόνο και επειδή έχω οδηγήσει όλα τα μηχανάκια της κατηγορίας...
Το ξέρεις ότι τα vstrom (στο λέω επειδή είμαι χρόνια στο SCOOTER CLUB) τα Τmax με μικροβελτιώσεις τα γ@μ@νε τα vstrom από εκκίνηση; Πράγμα που στο tracer δεν θα συμβεί ποτέ...Πιστεψέ με...

κλαιν μαιν. Και? Δηλάδη ειναι λιγο πιο γρηγορο? το οδηγησα (το γυμνο) και ειναι ενα στρομ που ανεβαζει πιο γρηγορα στροφες. Στην αγγλια το έχουν 400λίρες πανω απο το γυμνο. Οπως ακριβως επρεπε και στην ελλαδα. Αν εσυ θες να χαρισεις την διαφορα των 1500ευρω!!!!! που ζηταει η μοτοδυναμικη τι να πω. Δικα σου λεφτα ειναι εγω την γνωμη μου ειπα.

Apache
23/10/2016, 19:03
κλαιν μαιν. Και? Δηλάδη ειναι λιγο πιο γρηγορο? το οδηγησα (το γυμνο) και ειναι ενα στρομ που ανεβαζει πιο γρηγορα στροφες. Στην αγγλια το έχουν 400λίρες πανω απο το γυμνο. Οπως ακριβως επρεπε και στην ελλαδα. Αν εσυ θες να χαρισεις την διαφορα των 1500ευρω!!!!! που ζηταει η μοτοδυναμικη τι να πω. Δικα σου λεφτα ειναι εγω την γνωμη μου ειπα.

Δέν μαλώνουμε ώπα..
Την γνώμη σας ρώτησα και φυσικά λές την γνώμη σου αφού την ζήτησα δημόσια..εννοείται....
Αν επιτρέπεις εσύ τι μηχανάκι έχεις; Με όλον τον σεβασμό..

basilis_k6
23/10/2016, 19:09
Δέν μαλώνουμε ώπα..
Την γνώμη σας ρώτησα και φυσικά λές την γνώμη σου αφού την ζήτησα δημόσια..εννοείται....
Αν επιτρέπεις εσύ τι μηχανάκι έχεις; Με όλον τον σεβασμό..

οχι ρε δεν μαλωνουμε. Ενα στρομ εχω και εγω. Αν η yamaha το εβαζε λογικη τιμη θα σου ελεγα παρτο αλλα ειναι δυνατον να ζηταει ΜΟΝΟ στην ελλαδα 2.000ευρω πανω απο το γυμνο?! Οι αλλοι δηλαδη ειναι βλακες που ζητανε ενα 500αρικο? Δεν θα τους τα χαριζα. Οταν συγκρινουμε μοντελα τα συγκρινουμε με τα χρηματα που κοστιζουν αλλιως παρε r1200gs.

Apache
23/10/2016, 19:14
οχι ρε δεν μαλωνουμε. Ενα στρομ εχω και εγω. Αν η yamaha το εβαζε λογικη τιμη θα σου ελεγα παρτο αλλα ειναι δυνατον να ζηταει ΜΟΝΟ στην ελλαδα 2.000ευρω πανω απο το γυμνο?! Οι αλλοι δηλαδη ειναι βλακες που ζητανε ενα 500αρικο? Δεν θα τους τα χαριζα. Οταν συγκρινουμε μοντελα τα συγκρινουμε με τα χρηματα που κοστιζουν αλλιως παρε r1200gs.
ΟΚ μπορεί να έχεις τα 1000 δίκια, αφού τόσο πουλιέται στην Ελλάδα και επειδή θεωρώ ότι το tracer είναι 10 γενιές μπροστά από το vstrom την οποία την θεωρώ την απόλυτη παπουδιέρα και στο λέω εγώ που είμαι 53 ετών, τι μπορώ να κάνω; Να πάω Αγγλία να το αγοράσω;

basilis_k6
23/10/2016, 19:25
ΟΚ μπορεί να έχεις τα 1000 δίκια, αφού τόσο πουλιέται στην Ελλάδα και επειδή θεωρώ ότι το tracer είναι 10 γενιές μπροστά από το vstrom την οποία την θεωρώ την απόλυτη παπουδιέρα και στο λέω εγώ που είμαι 53 ετών, τι μπορώ να κάνω; Να πάω Αγγλία να το αγοράσω;

Και για μενα ετσι ειναι και ειμαι 30. Δεν βλεπω τις 10 γενιες διαφορα που λες και ουτως η αλλως δεν θα επερνες το παλιο στρομ για κανενα λογο εφοσον θες καινουργιο μηχανακι. Η συγκριση ομως με τα αντιστοιχα ειναι το νεο στρομ και το βερσυς. Αν δεν σου αρεσουν το καταλαβαινω αλλα εσυ δεν νιωθεις οτι πετας λεφτα οταν σε καπελωνουν επειδη θελουν να βγαλουν τα σπασμενα απο το γυμνο που το τιμολογισαν πολύ χαμηλα? Και τα αλλα ακριβα ειναι. Το στρομ το 2006 αν θυμαμαι καλα εκανε κατω απο 8κ. 10 ολόκληρα χρόνια πριν με μισθους διπλασιους. Βρηκαν τωρα οτι στην πλατη του vstrom πουλανε πολύ αυτα τα μηχανακια και τα τιμολογουν οπως ναναι.

Apache
23/10/2016, 19:27
Και για μενα ετσι ειναι και ειμαι 30. Δεν βλεπω τις 10 γενιες διαφορα που λες και ουτως η αλλως δεν θα επερνες το παλιο στρομ για κανενα λογο εφοσον θες καινουργιο μηχανακι. Η συγκριση ομως με τα αντιστοιχα ειναι το νεο στρομ και το βερσυς. Αν δεν σου αρεσουν το καταλαβαινω αλλα εσυ δεν νιωθεις οτι πετας λεφτα οταν σε καπελωνουν επειδη θελουν να βγαλουν τα σπασμενα απο το γυμνο που το τιμολογισαν πολύ χαμηλα? Και τα αλλα ακριβα ειναι. Το στρομ το 2006 αν θυμαμαι καλα εκανε κατω απο 8κ. 10 ολόκληρα χρόνια πριν με μισθους διπλασιους. Βρηκαν τωρα οτι στην πλατη του vstrom πουλανε πολύ αυτα τα μηχανακια και τα τιμολογουν οπως ναναι.

Ναι καλά όλα αυτά αλλά δέν μου πάς στην ουσία, σου λέω ότι αυτήν την βδομάδα πάω να πάρω μηχανάκι...

basilis_k6
23/10/2016, 19:29
Ναι καλά όλα αυτά αλλά δέν μου πάς στην ουσία, σου λέω ότι αυτήν την βδομάδα πάω να πάρω μηχανάκι...

καιγεσαι τοσο πολυ και θες καινουργιο μονο ?

akis_trevor
23/10/2016, 19:32
Να ξαναρωτησω τι διαφορές έχουν στην τιμη;
Το βερσυς το οδήγησες;;

Apache
23/10/2016, 19:34
Το βερσυς το οδήγησες;;

Μόνο το βέρσυς δεν οδήγησα αλλά το βλέπω παρωχημένο και μικρό, ρε παιδιά δεν δίνω το 600 για να πάρω 650..

Apache
23/10/2016, 19:35
καιγεσαι τοσο πολυ και θες καινουργιο μονο ?

Ναι..

basilis_k6
23/10/2016, 19:35
Το βερσυς το οδήγησες;;

8200 kava
8300 szk το παλιο
8700 tracer

Ναι..

δεν εχεις επιλογές τοτε. αφου αυτο σου αρεσει εξωτερικα παρτο.

Apache
23/10/2016, 19:37
8200 kava
8300 szk το παλιο
8700 tracer

Το KAWA 8500 με ABS..

Apache
23/10/2016, 19:39
Kαι στο φινάλε για vstrom περιμένεις το καινούργιο που θα έρθει τον Μάρτη... Κρίτσι κρίτσι στα μαρούλια και στον π@υτσο μπεκεκέ...

akis_trevor
23/10/2016, 19:40
Βερσυς από μένα τότε...

basilis_k6
23/10/2016, 19:44
Στην τιμη που το φερανε παντως το ελαφρως (πολύ ελαφρως) μετοχειρο 900αρι ειναι μονοδρομος για μενα. Εσυ ομως καιγεσαι και θες και κουτα. Ο μαρτης αργει... Νομιζω η αποφαση ειναι ειλημμένη

Apache
23/10/2016, 19:45
Βερσυς από μένα τότε...

Γιατί; το 1000 μαμάει αλλά έχει 14000€ το 650 γιατί; τι έχει καλύτερο από το tracer?

Apache
23/10/2016, 19:46
Στην τιμη που το φερανε παντως το ελαφρως (πολύ ελαφρως) μετοχειρο 900αρι ειναι μονοδρομος για μενα. Εσυ ομως καιγεσαι και θες και κουτα. Ο μαρτης αργει... Νομιζω η αποφαση ειναι ειλημμένη

Για δώσε λεπτομέρειες......

akis_trevor
23/10/2016, 19:50
Γιατί; το 1000 μαμάει αλλά έχει 14000€ το 650 γιατί; τι έχει καλύτερο από το tracer?

Το βερσυς το έχω οδηγήσει και μαρεσε.
Είναι σαφώς καλύτερο απτό πρωτο που το είχα βολταρει αρκετά.
Το τρεησερ μου φαίνεται πολύ μαζεμένο τελικά.κατι με χαλάει εμφανισιακά.

basilis_k6
23/10/2016, 19:50
Για δώσε λεπτομέρειες......

εννοω οτι με τα ιδια λεφτα παιρνεις το μεγαλο με λιγα χλμ. Κουναει βεβαια, εχει αυτο το θέμα αλλα σε χλμ που το 07 συνηθως δεν το πας. 150-170.

λίγες αγγελιες το καρ αλλα παιρνεις αναρτησεις, φρενα, γκαζι, εξισου καλη καταναλωση κτλ.

http://www.car.gr/8842886-yamaha-mt-09-treiser
http://www.car.gr/8658296-yamaha-tracer-mt-09
http://www.car.gr/8586502-yamaha-mt-09-tracer-mt-09
http://www.car.gr/6002866-yamaha-mt-09-tracer-nee

Επίσης κουτα το εχουν προσφορα στα 9900. Αστεια διαφορα σε σχεση με το μικρο.

mt-07 abs 6750
mt-07tracer abs 8700 +30%

mt-09 abs 9400
Mt-09 tracer 10200 +10%

Γιαυτο θα επαιρνα το μεγαλο. Γιατι τα χρηματα που δίνεις εχουν μια πραγματικη αξια και οχι καπελακι. Θα μου πεις ειναι πιο ακριβο απο οσα εχω να δωσω. Γιαυτο ειπα καποιο ελαφρως μτχ. Υπενθυμιζω οτι κουναει...

Apache
23/10/2016, 20:08
εννοω οτι με τα ιδια λεφτα παιρνεις το μεγαλο με λιγα χλμ. Κουναει βεβαια, εχει αυτο το θέμα αλλα σε χλμ που το 07 συνηθως δεν το πας. 150-170.

λίγες αγγελιες το καρ αλλα παιρνεις αναρτησεις, φρενα, γκαζι, εξισου καλη καταναλωση κτλ.

mt-07 abs 6750

mt-09 abs 9400
Mt-09 tracer 10200 +10%

Γιαυτο θα επαιρνα το μεγαλο. Γιατι τα χρηματα που δίνεις εχουν μια πραγματικη αξια και οχι καπελακι. Θα μου πεις ειναι πιο ακριβο απο οσα εχω να δωσω. Γιαυτο ειπα καποιο ελαφρως μτχ. Υπενθυμιζω οτι κουναει...
Σου υπενθυμίζω ότι κάνω 60 χλμ την ημέρα να πάω και να έρθω στην δουλειά βρέξει χιονίσει, επί 300 ημέρες τον χρόνο ειναι 18000 χλμ τον χρόνο σε κίνηση στην παραλία + όποια χλμ κάνω σε ταξίδια, το maxsym που έχω έχει 41000 xλμ και είναι μοντέλο του 2014, όπως βλέπεις κάνω τα χιλιομετράκια μου, καίγομαι να αλλάξω μηχανή γιατι το σκούτερ που έχω λόγω χιλιομέτρων απαξιώνεται καθημερινά, τώρα μου το παίρνουν 3800€ σε 3 μήνες δέν θα μου το παίρνουν ούτε 3200€ γιατί καθημερινά μαζεύει χλμ..

basilis_k6
23/10/2016, 20:22
Αυτο το λες για την καταναλωση; γιατι οοολα οσα γραφεις ειναι οι λογοι που ΔΕΝ αγοραζεις καινουργιο μηχανακι. Χανεις λεφτα μολις κανεις 10 μετρα και μετα χανεις πολλα περισσοτερα επειδη κανεις χλμ. Αν σε ενδιαφερει η μεταπωληση εισαι καμμενος και με το 07 και με το 09.

Apache
23/10/2016, 20:25
Αυτο το λες για την καταναλωση; γιατι οοολα οσα γραφεις ειναι οι λογοι που ΔΕΝ αγοραζεις καινουργιο μηχανακι. Χανεις λεφτα μολις κανεις 10 μετρα και μετα χανεις πολλα περισσοτερα επειδη κανεις χλμ. Αν σε ενδιαφερει η μεταπωληση εισαι καμμενος και με το 07 και με το 09.

Το ξέρω ρε..αλλά γουστάρω...

basilis_k6
23/10/2016, 20:31
Το ξέρω ρε..αλλά γουστάρω...

έκανα οτι μπορουσα... :lol: Αντε παρε το tracer700 να τελειωνουμε

Apache
23/10/2016, 20:37
έκανα οτι μπορουσα... :lol: Αντε παρε το tracer700 να τελειωνουμε

:beer::a33::a33::kiss:

lleonidas
23/10/2016, 20:42
Δες και αυτό (http://www.car.gr/8753853-yamaha-mt-07-tracer-700-2016)

Apache
23/10/2016, 20:43
Δες και αυτό (http://www.car.gr/8753853-yamaha-mt-07-tracer-700-2016)

Εχω και ένα maxsym 600 να δώσω ανταλλαγή..

Leon67
23/10/2016, 21:04

mt-07 abs 6750

mt-09 abs 9400
Mt-09 tracer 10200 +10%

Έχουν κάτι τα μπορντώ και τα πουλάνε;;;;;

basilis_k6
23/10/2016, 21:06
Έχουν κάτι τα μπορντώ και τα πουλάνε;;;;;

ειναι μπορντελα

Apache
23/10/2016, 21:09
ειναι μπορντελα

At least....χαχχααχχαχααααααα!!

Apache
24/10/2016, 12:27
Το κλεισα το πληρωσα αύριο το παραλαμβανω.......

nik69
24/10/2016, 12:38
Το κλεισα το πληρωσα αύριο το παραλαμβανω.......

ποιό?

lleonidas
24/10/2016, 13:12
Μάλλον στο tracer 700 αναφέρεσαι...με το καλό να παραλάβεις :)
Πόσο σου πήραν το sym;

Apache
24/10/2016, 13:12
371982

371983

TON BATMAN....

TROOPER
24/10/2016, 13:16
καλοβολτος!!!

ggs
24/10/2016, 13:20
Με Γειά!!!

Καλές βόλτες!!!

Apache
24/10/2016, 13:22
Eυχαριστώ παιδιά, ελπίζω να τα πούμε και από κοντά...

Apache
24/10/2016, 13:24
Μάλλον στο tracer 700 αναφέρεσαι...με το καλό να παραλάβεις :)
Πόσο σου πήραν το sym;

3500€......

sergiosm
24/10/2016, 13:24
:beer:

Ζεύκας
24/10/2016, 13:38
μεγειές μεγειές :beer:

byron
24/10/2016, 13:46
Μεγειές, καλά και όμορφα χιλιόμετρα. :beer:

DAYMAN
24/10/2016, 13:47
καλοταξιδος

lleonidas
24/10/2016, 14:07
3500€......

Ωραία...επομένως με ένα πεντοχίλιαρο καθάρισες...καλοτάξιδη!

Apache
24/10/2016, 14:27
Eυχαριστώ και πάλι παιδιά.....