PDA

View Full Version : ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ κουκλε μου........

irinia
21/10/2016, 22:00
ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΣΤΑ 360 .....VROOMS

Όπως τα λέτε,των φίλων του φόρουμ για τις εμμονές μου,τις γραφικότητες μου κ.λ.π.
Καθώς και τα πολλά κατά καιρούς πριβέ μηνύματα που έχω πάρει.
Όπως ΕΣΥ και μερικοί άλλοι γράψατε.........
ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠ'ΑΡ.

1

ΚΑΝΟΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ....!!

Ότι δεν είναι φτιαγμένο με ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (αδελφοσύνη) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΙΣΟΤΗΤΑ

αυτοκαταστρέφεται...!!!

υγ.Για σένα αγαπητέ ξέρεις ποιος είσαι..!!
Τέως Τέρενς.......πολύ τέως και νυν irinia...!!!
Άντε ρίξε άλλη μια κόκκινη,έτσι κι αλλιώς.........

byron
21/10/2016, 23:05
Συνήθως κρινόμαστε για τις επιλογές μας. Αν επιλέγεις να ξεπατώνεις κάθε thead που αφορά ΚΤΜ κλπ διδάσκοντας την απόλυτη γνώση, καποιες φορές κουράζει. Ενίοτε πολύ. Και ιδίως όταν υποκρύπτει έμμεσα σκοπιμότητες απόκρυψης (από την μεριά των mods) για θέματα που έχουν αναφερθεί 500 φορές, αλλά επιμένεις να τα γράφεις παντού.

Cool, πολλοί έχουμε φάει ban και η γη συνεχίζει να γυρίζει. Δεν έγινε και τίποτα σημαντικό. Τα ΚΤΜ συνεχίζουν να ράβουν, τα Japan συνεχίζουν να είναι μπανιέρες.
Πάμε παρακάτω.

o teos
21/10/2016, 23:15
:wave2:
Ντέν καταλαβαίνει καρντιά μου.......

Άσε σε χρειάζεται..αυτοί που πρέπει καταλαβαινουν...
Δε θα ασχοληθώ περαιτέρω ρε τερενς η ιρινα η...απλά ρε πρέπει να χεις πολύ όρεξη να ασχολείσαι με τα παντα που γράφουν κάποιοι σε κάποιο φόρουμ...βάλε βενζίνη και βγες να ξεδωσεις λίγο παραπάνω..Αν πέφτω μέσα για την ηλικία έστω και λίγο τότε τι να πω....ο πιο πάνω τα έθεσε σωστά...take it easy που λένε και οι ξένοι και peace και τα σχετικά και χαλαρααα φεεεταααα ρε μαν..διαβάζω πολλές φορές ότι γράφεις και έχεις πολλές φορές δίκιο αλλά ο τρόπος που πας να περάσεις την άποψη σου δεν είναι πολύ........χμμμ θα το πω δημοκρατικος...αυτα..don't bother να απαντήσεις δε θα ασχοληθώ άλλο....Απλά εδώ όλοι μια παρέα είμαστε.....ρελαξ μη τα ξαναλέω

slzr
22/10/2016, 00:31
Ρε φίλε.. δε μου πέφτει λόγος , αλλά καθαρά ακαδημαϊκά.. Πως από Τέρενς έγινε Irinia το nick σου? No offence..

BLiTzER
22/10/2016, 00:35
Πως από Τέρενς έγινε Irinia το nick σου?

Εκνεύρισε τους αντμίνς. :lol:

Apache
22/10/2016, 00:36
Εκνεύρισε τους αντμίνς. :lol:

Κακό αυτο;

taisteal
22/10/2016, 00:36
Κακό αυτο;

:lol::lol:

Lioulios
22/10/2016, 02:35
Μαλακια νικ , οντως . Ρε τερενς , τι ειχες πιει οταν το διαλεξες ....

Θελω απαντηση για το νικ οποσδηποτε .

ggs
22/10/2016, 02:50
Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγε για κάποιον απ την ομάδα διαχείρισης.... Αλλά μετά είδα το "κουκλε μου" και είπα αποκλείεται... :lol:

Τα σοβαρά τα είπε ο Βύρωνας..

buckley
22/10/2016, 04:44
Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγε για κάποιον απ την ομάδα διαχείρισης.... Αλλά μετά είδα το "κουκλε μου" και είπα αποκλείεται... :lol:

Τα σοβαρά τα είπε ο Βύρωνας..

Ότι είναι μπανιέρες τα Γιαπωνέζικα ? μπα ούτε ο ίδιος δεν πρέπει να το πιστεύει...
Πάντως πρέπει να χει φάει όντως πολύ ζόρι ο Σαλονικιός ,άκου irinia ...

tsompanis
22/10/2016, 05:36
Να διαβάζεις πρωί πρωί ιρίνια και να σου έχει πέσει κάτω το πακέτο με τις φρυγανιές πριν καν το ανοίξεις. Μην σου τύχει .....

irinia
22/10/2016, 06:50
Συνήθως κρινόμαστε για τις επιλογές μας. Αν επιλέγεις να ξεπατώνεις κάθε thead που αφορά ΚΤΜ κλπ διδάσκοντας την απόλυτη γνώση, καποιες φορές κουράζει. Ενίοτε πολύ. Και ιδίως όταν υποκρύπτει έμμεσα σκοπιμότητες απόκρυψης (από την μεριά των mods) για θέματα που έχουν αναφερθεί 500 φορές, αλλά επιμένεις να τα γράφεις παντού.

Cool, πολλοί έχουμε φάει ban και η γη συνεχίζει να γυρίζει. Δεν έγινε και τίποτα σημαντικό. Τα ΚΤΜ συνεχίζουν να ράβουν, τα Japan συνεχίζουν να είναι μπανιέρες.
Πάμε παρακάτω.

ΑΥΤΟ ΛΕΩ

Εγώ κρίθηκα και από το φιλαράκι και από τον κόσμο.
ΑΥΤΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ..??

ΥΓ. Παρότι εκεί που γράφαμε δεν το είχα δεί,παρότι το διάβασα την ίδια μέρα
που το έβαλα,παρότι ήταν μέσα στο θέμα,μια απλή ενημέρωση για το θέμα μας
ΜΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ,κάποιος την έσβησε και μου έδωσε το δικαίωμα να γράψω ότι
το φόρουμ λειτουργεί με άλλους ΚΑΝΟΝΕΣ και όχι με αυτούς που διάβασα..!!
Η ειρωνεία και η χαζομάρα είναι ότι πολλές φορές έγραψα ότι τα ΚΤΜ είναι πολύ
πιο τίμια από τα άλλα Ευρωπαικά.500 φορές δεν έχει γραφεί πάντως ότι για τα καινούργια
ΚΤΜ βγήκε ανάκληση σχετικά με το πρόβλημα τους..!!
Τι πιο νορμάλ από το να γράψεις σε μια κουβέντα για ένα μηχανάκι που ψάχνουμε
αν κουνάει και γιατί μια ανάκληση που έχει σχέση με αυτό..!! ΠΕΙΡΑΖΕΙ..??
ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ..?? ΘΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ..??
Αυτοί δεν την έβγαλαν για να προστατεύσουν το προιόν τους..??
Διαφήμιση είναι σήμερα πλέον η ανάκληση.Ποιος έχει λοιπόν εμμονές..??
Όπως καταλαβαίνεις την πετριά την έχουμε,κουβαλάμε ένδοξο παρελθόν
σαν μοτοσυκλετιστές γενικά και παρότι σήμερα πια όλοι κυκλοφοράνε με ένα μηχανάκι
ακόμα η κουλτούρα μας...............θέλει πολύ ψωμί να φάει για να έρθει στα συγκαλά της..!!
ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΚΑΝΟΝΕΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΣΕ
ΟΛΟΥΣ

vaska
22/10/2016, 07:01
γμμνη δουλειά, τα καλύτερα χάνω.

Ο Τέρενς είναι φιλαράκι δυνατό, πολλές φορές καυστικά αυτά που λέει αλλά σε πολλά έχει δίκιο. Από την άλλη τόσα χρόνια δάσκαλος έχει μάθει να διδάσκει και δυσκολεύεται να διδαχθεί.

Αλλά irinia ρε φίλαι?? irinia??

irinia
22/10/2016, 07:04
Ρε φίλε.. δε μου πέφτει λόγος , αλλά καθαρά ακαδημαϊκά.. Πως από Τέρενς έγινε Irinia το nick σου? No offence..

ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2006 ΜΕ ΤΟ NICK IRINIA

Τίποτε το ιδιαίτερο,το όνομα της μητέρας μου,Ειρήνη+το Α από το δικό μου όνομα.
Μετά από καιρό δεν θυμάμαι πόσο,το έκανα Τέρενς................ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ...!
Και τώρα που βλέπω ότι δεν έχω να πω και πολλά ακόμα γιατί οι άνθρωποι όταν τους
χαλάς το ΒΟΛΕΜΑ,και πιθανώς και άλλα πολύ πιο σημαντικά πράγματα ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ
πολύ άσχημα μη το πω αλλιώς.....θα σας παρακολουθώ με το παλιό μου και αγαπημένο
irinia

Εννοείται ότι δεν είμαι ούτε ο πρώτος,ούτε ο τελευταίος,πολλά παιδιά σταμάτησαν να γράφουν
πριν από μένα,ΣΟΒΑΡΕΣ ΦΩΝΕΣ,αφήστε εμένα ,που δεν τους άρεσαν και δεν άντεχαν τις διακρίσεις.
ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΦΕΛΛΟΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ..??
Ετοιμάζομαι να πάω στο Γκούλαγκ προφανώς για παραβίαση του κανόνα 7
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

bros400pgm
22/10/2016, 07:05
Καργα αεκτζης αλλά φλύαρος σαν γαύρος...

Irinia is an extinct genus from a well-known class of fossil marine arthropods, the trilobites. It lived during the Cambrian Period,[1] which lasted from approximately 542 to 488 million years ago.

irinia
22/10/2016, 07:08

Ο Τέρενς είναι φιλαράκι δυνατό, πολλές φορές καυστικά αυτά που λέει αλλά σε πολλά έχει δίκιο. Από την άλλη τόσα χρόνια δάσκαλος έχει μάθει να διδάσκει και δυσκολεύεται να διδαχθεί.

ΟΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ

Αλλά από ανθρώπους σαν εσένα που κερδίζουν το σεβασμό, ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.
Το γιατί δυσκολεύομαι το αντιλαμβάνεσαι,είναι θέμα κουλτούρας το ξαναέγραψα.

buckley
22/10/2016, 07:11

Διαφωνώ σε πολλά με το παιδί (όχι κακό) αλλά του αναγνωρίζω ότι έχει άντερα που δεν τα (μας) γράφει στα @ρχιδι@ του πράγμα που μάλλον θα έκανα στη θέση του.
Τώρα πως θα μαι όταν και αν φτάσω στην ηλικία του (εδώ κατανόηση ε) είναι ένα θέμα ...Είναι και Αεκτζής αυτοί (εμείς) συνήθως είμαστε πιο μετριοπαθείς άνθρωποι.
https://en.wikipedia.org/wiki/Irinia
Καλημέρες πάω να φορτώσω τρεις μιλφ Ιταλίδες...
Εντιτ για το νικ με πρόλαβε ο bros .

irinia
22/10/2016, 07:21
Ότι είναι μπανιέρες τα Γιαπωνέζικα ? μπα ούτε ο ίδιος δεν πρέπει να το πιστεύει...
Πάντως πρέπει να χει φάει όντως πολύ ζόρι ο Σαλονικιός ,άκου irinia ...

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ............ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

Τα ζόρια είναι εκεί έξω στη ζωή,όπου ο καθένας μας αποφασίζει αν θα ξεπουληθεί,αν θα ξευτιλιστεί και πόσο
για την επιβίωση,ή για το παντεσπάνι...!!
Το φόρουμ δεν είναι παρά μια μικρογραφία της κοινωνίας με μικροσυμφέροντα, κακίες,φαρισαισμούς κ.λ.π.
Η αλήθεια είναι δύσκολο πράγμα να λέγεται και οι περισσότεροι ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ με το ,άλλος το ποτήρι είναι
ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ και άλλος ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ.
Με εννοείς αυτή τη φορά πιστεύω,έτσι..??

υγ. Εγώ με τη μπανιέρα μου φίλε ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΑ,και χωρίς φόβο και πάθος έγραψα τα
υπέρ και τα κατά της,και τις ανακλήσεις βεβαίως,αυτές που τόσο ΕΡΕΘΙΣΑΝ ..!!
Και εχθές πήρα και μια καινούργια μπανιερίτσα,το XONDA ASTREA GRAND - 110 γιατί στην πόλη
και επικίνδυνο και κουραστικό και πολυέξοδο και ΕΝΤΕΛΩΣ δύσχρηστο είναι το τενερέ.

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
22/10/2016, 07:43
Έχουμε τους φύλακες και μας φυλανε.
Τους φύλακες ποιος τους φυλαη?
Υγ τι είναι αυτά τα βρουμς?
:confused:

ionized
22/10/2016, 07:47
τερενς με ολο το σεβασμο δεν σε γνωριζω..αλλα τι προσπαθεις να πεις με αυτο το θεμα δεν καταλαβα φιλε μου
το οτι εχεις θεμα με καποιον μοντ/αντμιν το καταλαβα.
Αλλα μηπως και εσυ εχεις καποιον ιδιαιτερο τροπο να υποστηριζεις της αποψεις σου? μεσω πληκτρολογιου γινονται ευκολα παρεξηγησεις

stefanos
22/10/2016, 07:47
Φόρουμ για μηχανάκια είναι εδώ.:)
Τίποτα σημαντικό για να αξίζει τον κόπο να χαλάμε τις καρδιές μας.
Και πόσο μάλλον να επικαλούμαστε κανόνες και Δημοκρατία.
Και επίσης είναι εντελώς χαζό να υπερασπιζόμαστε τις ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ επιλογές μας ή να κρίνουμε των άλλων.
Ο καθένας θα πληρώσει και θα μάθει.
Δεν τα φτιάχνουμε εμείς τα μπουρδέλα.
Τα αγοράζουμε για να κάνουμε την δουλειά μας ή για να κάνουμε μόστρα ή οτιδήποτε άλλο.

viper1
22/10/2016, 08:18
Ακριβώς . Είναι φόρουμ για μηχανάκια και όχι να κρεμάμε ταμπέλες. Το όριο είναι να μην μπαίνεις στα όρια του άλλου . Οτι αυτό περιλαμβάνει και με οτι αυτό συνεπάγεται . Κανείς δεν είναι τέλειος . Ούτε οι μοντς. Τα όρια τα βάζει ο καθένας προσωπικά και όταν τα ξεπεράσουμε κάποιος μας μαζεύει . Και αυτό δεν είναι μόνο για εδώ μέσα αλλά στην ζωή μας γενικότερα. Δεν είναι θέμα ηλικίας . Είναι θέμα χαρακτήρα . Και αυτός διαμορφώνεται μέχρι τα 6 χρόνια μας. Μετά μόνο προσαρμογές μπορείς να κανείς . Αλλαγές όχι. Και λέω προσαρμογές όχι συμβιβασμούς. Όποτε ναι. Χαλαρώστε ΟΛΟΙ όχι μόνο εσύ ΙΡΙΝΙΑ. Η ζωή είναι μικρή .ολοι μας είμαστε περαστικοί και τα δευτερόλεπτα που περνάνε πρέπει να είναι ποιοτικά.
Ο χρόνος είναι το μόνο που δεν μπορείς να φέρεις πίσω . Μην τον σπαταλάτε έτσι

devil's animal
22/10/2016, 08:27
ρε συ terens, ησουν χθες στην Σταθμου με κατευθυνση προς την πολη με το tenere? κοκκινο μπουφαν, κοκκινο παπουτσι?
ειμασταν πολυ πηγμενοι με τα αμαξια και περασε καποια στιγμη ενα s. tenere μπλε και μαλιστα πηγε να τον κλεισει και ενας πριν παει στο φαναρι που παει αριστερα για τα δικαστηρια...και του κορναρε εντονως...

teogtp
22/10/2016, 08:32
Τελικά ποιος είναι ο κούκλος που αναφέρεται η ιρινια μάθαμε;
Μια άλλη απορία. .....
Το πρόγραμμα στο μαγαζί πότε ανοίγει;

irinia
22/10/2016, 09:03
ρε συ terens, ησουν χθες στην Σταθμου με κατευθυνση προς την πολη με το tenere? κοκκινο μπουφαν, κοκκινο παπουτσι?
ειμασταν πολυ πηγμενοι με τα αμαξια και περασε καποια στιγμη ενα s. tenere μπλε και μαλιστα πηγε να τον κλεισει και ενας πριν παει στο φαναρι που παει αριστερα για τα δικαστηρια...και του κορναρε εντονως...

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΝΑΙ

Ένα παλιό shoei-xr 1000 παρδαλό Πεντρόζα
Όμως δεν κορνάρω παρά μόνο αν υπάρχει κίνδυνος.
Δεν θυμάμαι το περιστατικό,κόκκινα παπούτσια όχι.
Ίσως είδες πορτοκαλί κορδόνια.
Κινούμαι εκεί που λες συχνά,το τενερέ είναι πολύ χαρακτηριστικό.
Μπλέ ζάντες ΑΣΗΜΙ χρώμα με μπλε,έτσι κι αλλιώς ένα
κυκλοφοράει στην πόλη,ένα μαύρο είδα μόνο πριν μήνες
από τα καινούργια και γνωρίστηκα με το παιδί μπροστά
στα δικαστήρια που το είχε παρκάρει.Χωρίς να το θέλω έχω αυτό
που ψάχνουν κάποιοι άλλοι την μοναδικότητα.Μούλτι πιο πολλά έχω δει,
bmw με τι κιλό..!!Το τενερέ δεν πούλησε ούτε θα πουλήσει για πολλούς λόγους.
Ό πιο σημαντικός..??Αυτός που έχει να δώσει 17 χιλιάρικα δεν παίρνει Γιαμάχα,
είναι ΤΡΕ ΜΠΑΝΑΛ...!!!

Ζεύκας
22/10/2016, 09:08
Όπως και να λέγεσαι πια, πάντα θα είσαι ο Τέρενς της καρδιάς μας <3

Υγ τι είναι αυτά τα βρουμς?
:confused:

Κάτι παιδιά από το χωριό, δεν τα ξέρεις.

irinia
22/10/2016, 09:09
Τελικά ποιος είναι ο κούκλος που αναφέρεται η ιρινια μάθαμε;
Μια άλλη απορία. .....
Το πρόγραμμα στο μαγαζί πότε ανοίγει;

ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ

Γιατί μπορεί να τιμωρηθείς και εσύ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ .......κανέναν κολλητό λέμε.
Την πρώτη φορά κάποιος σε έσβησε αλλά βλέπω δεν πτοείσαι,μου αρέσεις..!!
Μπορείς να συνεχίσεις,δεν έχω πρόβλημα,αλλά δεν θα σου ξανααπαντήσω να με συγχωρέσεις.

irinia
22/10/2016, 09:15

ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

Για μένα διακρίνεσαι για την αμεροληψία σου και την ορθή σου κρίση,
ειδικά όταν χρειάζονται διευκρινήσεις σε περίπλοκα θέματα.
Παρεξηγημένος ίσως από μερικούς..??

vaska
22/10/2016, 09:16
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ............ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

Τα ζόρια είναι εκεί έξω στη ζωή,όπου ο καθένας μας αποφασίζει αν θα ξεπουληθεί,αν θα ξευτιλιστεί και πόσο
για την επιβίωση,ή για το παντεσπάνι...!!
Το φόρουμ δεν είναι παρά μια μικρογραφία της κοινωνίας με μικροσυμφέροντα, κακίες,φαρισαισμούς κ.λ.π.
Η αλήθεια είναι δύσκολο πράγμα να λέγεται και οι περισσότεροι ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ με το ,άλλος το ποτήρι είναι
ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ και άλλος ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ.
Με εννοείς αυτή τη φορά πιστεύω,έτσι..??

Όχι πως το έχεις ανάγκη δλδ αλλά θα σου πω την δικιά μου εμπειρία από όλη αυτή την ιστορία που λέγεται forum ή F/B ή όπως αλλιώς θες πες το.
Είμαι 49, θεωρώ ότι μπορώ να κρίνω κάποιους ανθρώπους (σωστά - λάθος αυτό αφορά εμένα και κανέναν άλλο). Με πολλούς ταίριαξαν τα χνώτα μου, με άλλους όχι. Απολύτως υγιές. Κάποιοι με ενόχλησαν είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε με τα γραφόμενά τους. Τους έβαλα ταμπέλα "ΜΑΛΑΚΑΣ", τους αγνόησα και προχώρησα. Κάποιοι είναι μικροπρεπείς, υστερόβουλοι, κάποιοι όχι. Επιλέγω με ποιους θα πιω μια μπύρα και με ποιους θα πάω μια βόλτα και περνάω καλά. Κάποιοι σταμάτησαν να γράφουν, από αυτούς μερικοί μου ήταν παντελώς αδιάφοροι, για κάποιους άλλους όμως στεναχωρήθηκα. Βρήκα τρόπους επικοινωνίας και όπου δεν μπόρεσα να βρω σημαίνει ότι είναι επιθυμία τους αποχωρούντα και την σέβομαι απόλυτα.
Μένω ακριβώς σε αυτό που λες κι έχω υπογραμμίσει και το συνεχίζω λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να ταιριάζεις με όλους. Αν με όλους τα πας καλά απλά δεν είσαι ο εαυτός σου.
Τις καλημέρες μου από μια κατάμαυρη και μπουρινιασμένη Πάτρα, συνεχίζω την δουλειά μου γιατί τα έσοδα από το φόρουμ είναι λίγα και δεν με φτάνουν να συντηρήσω την Χοντρή.

zopas
22/10/2016, 09:24
Όταν ολοι είναι εναντιον ενός σημαινει ότι αυτος αξιζει...εχει "εχθρούς" γιατι αξιζει που λεει και η παροιμια..για αυτό παρ'ολο που εχω διαφωνησει σε μερικα πραγματα με τον τερενς, τον σεβομαι και στέκομαι ( ηθικα)διπλα του..

Ζεύκας
22/10/2016, 09:32
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

Για μένα διακρίνεσαι για την αμεροληψία σου και την ορθή σου κρίση,
ειδικά όταν χρειάζονται διευκρινήσεις σε περίπλοκα θέματα.
Παρεξηγημένος ίσως από μερικούς..??

περνάω μια δύσκολη περίοδο στη ζωή μου και δεν ξέρεις πόσο με στηρίζουν τα λόγια σου φίλαι Τέρενς.

συγκινήθηκα τόσο πολύ που μου γαμήθηκε το αϊλαϊνερ από τα δάκρυα

MG-KTiNoS
22/10/2016, 09:34
Τα παίρνεις όλα πολύ στα σοβαρά,
ήταν τα λόγια του ληστή
Έχουν περάσει όλα αυτά
πάει καιρός πολύς

Εδώ απάνω στα βουνά
δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή
Για ό,τι έχει κερδηθεί
για ό,τι έχει πια χαθεί

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
22/10/2016, 09:35

ε που θα μου παει, θα τα μαθω την δευτερα.:beer:

irinia
22/10/2016, 09:40
Όταν ολοι είναι εναντιον ενός σημαινει ότι αυτος αξιζει...εχει "εχθρούς" γιατι αξιζει που λεει και η παροιμια..για αυτό παρ'ολο που εχω διαφωνησει σε μερικα πραγματα με τον τερενς, τον σεβομαι και στέκομαι ( ηθικα)διπλα του..

ΠΑΝΤΩΣ ΤΗ ΧΟΝΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ

Χθες πήρα το astrea το καινούργιο τους παπί στα 110 κυβικά,
το τενερέ όπως έγραψα ΔΕΝ ΤΣΟΥΛΑΕΙ στην πόλη..!!
ΠΡΟΣΟΧΗ στούς δρόμους ειδικά με το βαραντέρο.

Ζεύκας
22/10/2016, 09:41
ε που θα μου παει, θα τα μαθω την δευτερα.:beer:

όλο λόγια είσαι στελιοτέρι. όλο έτσι λες, και σε περιμένουμε καρτερικά κάθε δευτέρα

irinia
22/10/2016, 09:42
Τα παίρνεις όλα πολύ στα σοβαρά,
ήταν τα λόγια του ληστή
Έχουν περάσει όλα αυτά
πάει καιρός πολύς

Εδώ απάνω στα βουνά
δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή
Για ό,τι έχει κερδηθεί
για ό,τι έχει πια χαθεί

https://www.youtube.com/watch?v=L5mPEdws2sI

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
22/10/2016, 09:44
φιλτατε Ζευκα. ποτε δεν εγραψα κατι που θα κανο και δεν το εκανα. την δευτερα θα με γνωρισης απο κοντα.:beer:
τα χαπια σου να εχει παρει μονο.:bawl::bawl:

irinia
22/10/2016, 09:49
τερενς με ολο το σεβασμο δεν σε γνωριζω..αλλα τι προσπαθεις να πεις με αυτο το θεμα δεν καταλαβα φιλε μου
το οτι εχεις θεμα με καποιον μοντ/αντμιν το καταλαβα.
Αλλα μηπως και εσυ εχεις καποιον ιδιαιτερο τροπο να υποστηριζεις της αποψεις σου? μεσω πληκτρολογιου γινονται ευκολα παρεξηγησεις

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

Ό σκοπός αυτού του νήματος είναι γραμμένος στο πρώτο κομμάτι

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Όσο και να θέλουν κάποιοι να περάσουν το μήνυμα ότι εδώ μέσα γράφουμε
μόνο μαλακιούλες και για γκάζια και λάστιχα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..!!
Το πιο εύκολο φυσικά είναι να είμαστε εντελώς επιδερμικοί χωρίς να χαλάμε τη ζαχαρένια μας.
Κάπως έτσι δεν ήταν και ο πιλάτος που σταύρωσε το Χριστό..??
Αν ποτέ με γνώριζες θα έβλεπες ότι είμαι πολύ πιο μετριοπαθής και στωικός άνθρωπος
απ'οτι φαίνεται εδώ μέσα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ

sahara
22/10/2016, 10:07
Θέλουμε καμία βόλτα να ξελαμπικαρουμε μου φαίνεται.!!
Irinia_ Terens κατέβα βόλτα στο Βόλο. Θα τους δερνουμε δύο μέρες εκεί...:D

Να μας δώσεις και το tenere να δούμε αν κάμει ολα όσα λες...

RaGe_Raptor
22/10/2016, 10:19
Φόρουμ για μηχανάκια είναι εδώ.:)
Τίποτα σημαντικό για να αξίζει τον κόπο να χαλάμε τις καρδιές μας.
Και πόσο μάλλον να επικαλούμαστε κανόνες και Δημοκρατία.
Και επίσης είναι εντελώς χαζό να υπερασπιζόμαστε τις ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ επιλογές μας ή να κρίνουμε των άλλων.
Ο καθένας θα πληρώσει και θα μάθει.
Δεν τα φτιάχνουμε εμείς τα μπουρδέλα.
Τα αγοράζουμε για να κάνουμε την δουλειά μας ή για να κάνουμε μόστρα ή οτιδήποτε άλλο.

+998.8

Έλεος ρε μλκς!!!!! (Μου επιτρέπετε την προσφώνηση,ε; :D )

devil's animal
22/10/2016, 10:32
ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΝΑΙ

Ένα παλιό shoei-xr 1000 παρδαλό Πεντρόζα
Όμως δεν κορνάρω παρά μόνο αν υπάρχει κίνδυνος.
Δεν θυμάμαι το περιστατικό,κόκκινα παπούτσια όχι.
Ίσως είδες πορτοκαλί κορδόνια.
Κινούμαι εκεί που λες συχνά,το τενερέ είναι πολύ χαρακτηριστικό.
Μπλέ ζάντες ΑΣΗΜΙ χρώμα με μπλε,έτσι κι αλλιώς ένα
κυκλοφοράει στην πόλη,ένα μαύρο είδα μόνο πριν μήνες

ε, αυτος πρεπει να ησουν ρε συ...
ασημι με μπλε το s.tenere, σιγουρα...

κοκκινο μπουφαν και κοκκινο (περιπου) κρανος...
οπως εκανες διηθηση για να πας στο φαναρι, καποιος πηγε να αλλαξει λωριδα, μπηκε ο μισος στην "λωριδα διηθησης" και σταματησες και του κορναρες...
ημουν ετοιμος να αρχιζω να φωναζω απο το αμαξι αλλα ημουν καμια 20αρια μετρα πισω (4-5) αμαξια και ειχα και συναδελφους μεσα...:p

pektis
22/10/2016, 11:22
Ρε 'σεις, οπως σας ειπαν και παραπανω... παρτε το μηχανακι σας και πηγαινετε καμια βολτα να ξελαμπικαρετε, που ολο ''τρωγεστε''!
Δεν εχουμε κατι να χωρισουμε...;)

taisteal
22/10/2016, 11:23
Ολοι κρινόμαστε και κρίνουμε και όποιος βιάζεται σκονταφτει και είχα πολλούς φίλους εδώ μέσα
και τώρα δεν με παίζουνε και προσπαθώ να αναπτύξω μια θεωρία της πούτσας και πιστεώ ότι ο τέρενς
έχει και δίκιο και άδικο και σήμερα γαμήθηκε να βρέχει και δεν θα βγω βόλτα.
Αυτα είχα να πω,ελπίζω να κέρδισα τον θαυμασμό σας,πάω να πιω φρέντο καπουτσίνο

:lol::lol::lol::lol:

ggs
22/10/2016, 11:26
Ολοι κρινόμαστε και κρίνουμε και όποιος βιάζεται σκονταφτει και είχα πολλούς φίλους εδώ μέσα
και τώρα δεν με παίζουνε και προσπαθώ να αναπτύξω μια θεωρία της πούτσας και πιστεώ ότι ο τέρενς

Μα γαμηθηκε στην βροχή...

Αύριο όμως... :D

teogtp
22/10/2016, 11:29
Ρε 'σεις, οπως σας ειπαν και παραπανω... παρτε το μηχανακι σας και πηγαινετε καμια βολτα να ξελαμπικαρετε, που ολο ''τρωγεστε''!
Δεν εχουμε κατι να χωρισουμε...;)

Καλά τρελός είσαι!
Με τι να βγούμε ;
Τα Χοντα καίνε λάδια, ανορθωτή, τα Γιαμαχα κουνάνε, τα BMW κόβουν άξονα, τα KTM κουνανε και αυτα και μένουν από τρόμπες ,τα Σουζουκια κόβουν πλαίσια , μενουν απο φρενα,τα Ντουκατια σπάνε κλιπ ον, τα Απριλια βραχυκυκλωνουν,δεν εμεινε κάποιο να τσουλαει. ......

o teos
22/10/2016, 11:36
Καλά τρελός είσαι!
Με τι να βγούμε ;
Τα Χοντα καίνε λάδια, ανορθωτή, τα Γιαμαχα κουνάνε, τα BMW κόβουν άξονα, τα KTM κουνανε και αυτα και μένουν από τρόμπες ,τα Σουζουκια κόβουν πλαίσια , μενουν απο φρενα,τα Ντουκατια σπάνε κλιπ ον, τα Απριλια βραχυκυκλωνουν,δεν εμεινε κάποιο να τσουλαει. ......

Πατίνια και φρέντο καπουτσίνο που λέει ο Μαροκινος πιο πανω:D

George_Sp
22/10/2016, 12:09
Καλά τρελός είσαι!
Με τι να βγούμε ;

κι όμως έμεινε :D

Tedvj23
22/10/2016, 12:12
κι όμως έμεινε :D

Δεν νομιζω να λες kawasakι...

Eversman
22/10/2016, 13:33
Μα γαμηθηκε στην βροχή...

Αύριο όμως... :D

Χθες ήταν καλύτερα ... και με βροχή :D :)

ggs
22/10/2016, 13:46
Χθες ήταν καλύτερα ... και με βροχή :D :)

Ααχχ... Ναι... Ωραία ήταν χθες το βράδυ .. Κι ας έπιασε ψιλοβροχο πριν την Θήβα.. :)

Σήμερα όμως, γμθηκε...

zopas
22/10/2016, 13:57
ΠΑΝΤΩΣ ΤΗ ΧΟΝΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ

Χθες πήρα το astrea το καινούργιο τους παπί στα 110 κυβικά,
το τενερέ όπως έγραψα ΔΕΝ ΤΣΟΥΛΑΕΙ στην πόλη..!!
ΠΡΟΣΟΧΗ στούς δρόμους ειδικά με το βαραντέρο.

To Βαραντερο 8 χρονια τωρα, κυριως πολη, δεν με εχει προδωσει μα ποτε και στις ελαχισες φορες που γλιστρησε ελαχιστα μεσασ την ερμου στις γλιτσες σταθηκε παλι ορθιο από μονο του...Βαραντερο και πιρελλι,μετζελερ συνδυασμος απολυτης ασφαλειας..και μου λειπει πολύ η προστασια του τωρα που αναγκαστικα κυκλοφορω με σκουτερ στην πολη αλλα δεν γινεται αλλιως...

..όχι γιατι το Βαραντερο στην πολη είναι κουραστικο, ισα-ισα..αλλα τα αναλωσιμα εχουν ξεφυγει στον σαρακακη και εχουν παει στο θεο, το ιδιο και η βενζινη και ας μου καιει μονο 7 λιτρα στο χαος της Αθηνας..οικονομικα κανενα 1000αρι δεν είναι συμφέρον να πλεει στην πολη και αυτό εμας της μεσαιας ταξης δεν γινεται να μας αφηνει αδιαφορο..

Αν δεν εκανα τον εξυπνο 8 χρονια και ακουγα τους πιο εμεπιρους που μου ελεγαν να παρω παπι, τωρα θα ειχα ξεχρεψσει παπι και θα μου εμενα φραγκα στην τσεπη...ξυπνήσαμε αργα αλλα καλλιο αργα παρα ποτε..τωρα καναμε επενδυση σε καμια 4σαρα χρονια ελπιζω να βγει..

o_gavros
22/10/2016, 16:22

πολύ νόημα (https://www.youtube.com/watch?v=2K3-F40uYLI)

taisteal
22/10/2016, 16:37
πολύ νόημα (https://www.youtube.com/watch?v=2K3-F40uYLI)

Θες να το συζητήσουμε πολιτισμένα μήπως;;

:lol:

irinia
22/10/2016, 17:15
To Βαραντερο 8 χρονια τωρα, κυριως πολη, δεν με εχει προδωσει μα ποτε και στις ελαχισες φορες που γλιστρησε ελαχιστα μεσασ την ερμου στις γλιτσες σταθηκε παλι ορθιο από μονο του...Βαραντερο και πιρελλι,μετζελερ συνδυασμος απολυτης ασφαλειας..και μου λειπει πολύ η προστασια του τωρα που αναγκαστικα κυκλοφορω με σκουτερ στην πολη αλλα δεν γινεται αλλιως...

..όχι γιατι το Βαραντερο στην πολη είναι κουραστικο, ισα-ισα..αλλα τα αναλωσιμα εχουν ξεφυγει στον σαρακακη και εχουν παει στο θεο, το ιδιο και η βενζινη και ας μου καιει μονο 7 λιτρα στο χαος της Αθηνας..οικονομικα κανενα 1000αρι δεν είναι συμφέρον να πλεει στην πολη και αυτό εμας της μεσαιας ταξης δεν γινεται να μας αφηνει αδιαφορο..

Αν δεν εκανα τον εξυπνο 8 χρονια και ακουγα τους πιο εμεπιρους που μου ελεγαν να παρω παπι, τωρα θα ειχα ξεχρεψσει παπι και θα μου εμενα φραγκα στην τσεπη...ξυπνήσαμε αργα αλλα καλλιο αργα παρα ποτε..τωρα καναμε επενδυση σε καμια 4σαρα χρονια ελπιζω να βγει..

ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΝΕΡΕ

Παρά τα σούπερ ηλεκτρονικά του,είναι το ίδιο χάλι στην πόλη.
Ποιο καταπονείται περισσότερο..??
Τι 1000,τι 1200 κυβικά...!!!
Και σβήνουν ,αν δεν προλάβεις να πιάσεις τον συμπλέκτη,μπορεί να φας τα μούτρα σου.
Σβήνουν σε πεζοδρόμια,αν κλείσεις το γκάζι με χαμηλές στροφές και πας να ξαναανοίξεις κ.λ.π.
Άργησες πολύ να πάρεις το σκουτεράκι,τώρα μόλις χειμώνιασε,βροχή και τέτοια..........ΔΕΝ ΛΕΕΙ..!!
Ειδικά όταν κινείσαι καθημερινά με μηχανάκι και δεν επιλέγεις τις ωραίες ημέρες.
Το σημαντικότερο όμως είναι η ανασφάλεια που νοιώθει κανείς με τέτοιο αρκουδομηχανάκι
στη γλίτσα,την κίνηση κ.λ.π.

irinia
22/10/2016, 17:27
Θέλουμε καμία βόλτα να ξελαμπικαρουμε μου φαίνεται.!!
Irinia_ Terens κατέβα βόλτα στο Βόλο. Θα τους δερνουμε δύο μέρες εκεί...:D

Να μας δώσεις και το tenere να δούμε αν κάμει ολα όσα λες...

ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΕΤΟΣ

Πήλιο εννοείται,περαστικός από Βόλο μέσα όταν πάω για Άγιο Λαυρέντιο.
Αλλιώς ο περιφερειακός πλέον με στέλνει απ'έξω στο Πήλιο.,
Και φέτος Αλόννησο,γαμώ τα νησιά,θυμίζει άλλες εποχές.
Έχω πολλούς δεσμούς με το Βόλο, Χιλιαδού......φίλους.
Φτιάχνεται επιτέλους ο δρόμος που κόντεψε να με στείλει κανά δυο φορές.
Ποιος εργολάβος το έκανε άραγε αυτό το κομμάτι από την Εθνική μέχρι την πόλη..??

mikes
22/10/2016, 17:59
Καλά τρελός είσαι!
Με τι να βγούμε ;
παρε τριουμφ που δεν εχει ακουστει τιποτα..

(...εκτος από κατι βαρεμένα πιστονια στα πρωτα tiger 1050...)

taisteal
22/10/2016, 18:01
παρε τριουμφ που δεν εχει ακουστει τιποτα..

(...εκτος από κατι βαρεμένα πιστονια στα πρωτα tiger 1050...)

Και κάτι μίζες,όχι σαν αυτές της siemens.

#natalemekiafta

Bob_o_mastoras
22/10/2016, 18:23
Terens δυναμη σου οι οπαδοι σου!!!

Ποιο moon-οπανο admin πειραξε τον Terens να γινει χαμος, να 'ουμε...;;;;;;; :a016:

υ.γ. Τερενς σε εχω στα vrooms παντως... 938 και μπηκα στο φορουμ μια 7ετια μετα απο σενα... :D :p

Bob_o_mastoras
22/10/2016, 19:04
...

υ.γ. Τερενς σε εχω στα vrooms παντως... 938 και μπηκα στο φορουμ μια 7ετια μετα απο σενα... :D :p

Oριστε, ακομα και εδω vroom μου κανανε...!!!
Οχι αλλο ρε παιδια... Φτανει... Ντρεπομαι.... :blush:

teogtp
22/10/2016, 19:11
Terens δυναμη σου οι οπαδοι σου!!!

Ποιο moon-οπανο admin πειραξε τον Terens να γινει χαμος, να 'ουμε...;;;;;;; :a016:

Ο κούκλος ο Jon Jon (http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Jon%20Jon).............:lol:

Ρε ψαρά. .......τι ποστ to βρούμ ratio έχεις; :D

Bob_o_mastoras
22/10/2016, 19:18
Ρε ψαρά. .......τι ποστ to βρούμ ratio έχεις; :D

Tρελο φιλε... Ασε...
1 προς 3 σχεδον... :smokin:
0,30596 vroom/post για την ακριβεια... :p

irinia
22/10/2016, 19:25

ΑΕΚ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ

pektis
22/10/2016, 20:16
Καλά τρελός είσαι!
Με τι να βγούμε ;
Ok...Παρε το ποδηλατο και παμε τοτε!!:lol::lol:

BoSS_Man*
22/10/2016, 21:18

ΑΕΚ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ

ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ :D

https://www.youtube.com/watch?v=NDcimMZs4jw

80 χρόνια προσφυγιάς Δικέφαλέ μου συνεχίζεις να πετάς μόνο για μας, τα παιδιά σου συνεχώς κοντά σου, δικά σου δυσκολευτήκαμε, 2004 και 5 αγωνιστήκαμε φουρτούνες και αντάρες περαστήκανε στους δρόμους πάλι βγήκαμε, αγκαλιαστήκαμε τα μάτια σου δακρύσανε κι ανθίσανε σε τυρρανήσανε Bασίλισσά μου σε έχω μέσα στην καρδιά μου Πολιτεία, ώρα ίσως μηδέν μας προσφέρατε κακία

Γιατί; ντροπή και αηδία Άρθρο 44 κάποιων η συμμαχία που θέλανε την ΑΕΚ μας φτηνή κατηγορία χτυπάει η καρδιά σου, η ORIGINAL κοντά σου γεια χαρά σου, Μητέρα ΑΕΚ ξανανοίγεις τα φτερά σου ζαλίζονται στο κοίταγμα, τρέμουν στο άκουσμά Σου νιώσε αυτό που λέμε ΑΕΚ FORCA ΑΕΚΑΡΑ, Ένωσις ολέ αλλ' αν δεν είσαι ΑΕΚτζής δεν θα το νιώσες ποτέ Αγωνία, νοσταλγία σκέφτηκα παρελθόν, είσαι Εσύ κι άλλη καμία είσαι Εσύ κι άλλη καμία, είσαι Εσύ κι άλλη καμία

ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΕΚ της καρδιάς μου εσένανε λατρεύω
ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΕΚ της ζωής μου για σένανε πεθαίνω.

Στο Νίκος Γκούμας, περάσαμε πολλά επιθυμώ τα παλιά, στη Σκεπαστή ήμασταν όλοι εκεί γέμιζε το γήπεδο κάθε Κυριακή δάκρυα και συγκίνηση κάθε στιγμή ΑΕΚΑΡΑ μου, σε λατρεύω πίστεψέ με και για σένανε πεθαίνω όπου κι αν παίζεις, σ' ακολουθώ πάντα πιστά εκδρομές, οι καλύτερες γιορτές κάνουμε πάρτυ, σ' όποιο γήπεδο κι αν πάμε όλοι μας έχουνε άχτι, προχωράμε προς τα μπρος, σταθερά και πάντα δυνατά ουσίες κι οινοπνεύματα με ΑΕΚΑΡΑ κατακτήσαμε τα πιο μεγάλα τέρματα κιτρινόμαυρη φανέλα όταν βλέπω με πιάνει πάντα τρέλλα, αρρωσταίνω ΑΕΚΑΡΑ μου για σένα γεννήθηκα, πιστός σου επιμένω δως μου και πάλι, δόξες - στιγμές αναπολώ εκείνες, εκείνες τις στιγμές τις γιορτινές πήρε φωτιά ο ουρανός σαν ν' άνοιξε τα φτερά του ο Δικέφαλος

ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΕΚ της καρδιάς μου εσένανε λατρεύω
ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΕΚ της ζωής μου για σένανε πεθαίνω

Τελεία και παύλα ΑΕΚ είσαι καύλα!

ggs
22/10/2016, 21:38
Φίλαθλοι, μην πετάτε ποστ στον αγωνιστικό χώρο. Προστατεψτε την ομάδα σας. :lol:

Οκ.. Νομίζω ότι το θρεντακιο έκανε τον κύκλο του.