View Full Version : Βραδιά Ταξιδιωτικών Vol. 2
Billymuse
05/12/2016, 07:02
Πιστευω η συνδεση με τα παιδιά στο Μεξικό δεν είχε καμία σχέση πρώτον, με μοτό και δευτερον με ταξιδιωτικό.Περισσότερο τρόπος τσιγγάνικης ζωής μου έκανε-έδρα όπου ξημερώσει και παπατζιλίκι στο φουλ.Προσωπικά δε με ταξίδεψε πουθενά.Χωρις οικονομικό υπόβαθρο της προκοπής,δε κάνεις τέτοιο εγχείρημα.
Τα υπόλοιπα ταξιδιωτικά απο εκεί και πέρα δεν τα είδα διότι έπρεπε να φύγω.Το πρώτο,στο νακόρνο καραμπαχ ήταν οκ και στα πλαίσια της ιδέας.
Η διοργάνωση μια χαρά ήταν και μπράβο στα παιδιά που το έστησαν.Ο ήχος πίσω στη γαλαρία ήταν αδύναμος.
Καλό είναι τα κινητά να τα βάζουμε στο αθόρυβο ή στη δόνηση σε τέτοιου έιδους εκδηλώσεις, κάτι το οποίο, συνειδητοποίησα αργότερα στον εαυτό μου.
Μην μπουμε σε διαδικασία versus για τους αμίγκος όμως,η γνώμη μου ήταν. :smokin:
Eμένα δεν με πείραξε και τόσο που δεν ήταν ταδιωτικό με μότο. Αλλα απλα ανακυκλώνανε αυτα που λέγανε και πιο πολύ σαν διαφημιση στο blog τους κάνανε παρά μας δώσανε κάποιο στίγμα του τι κάνανε μεσα σε εικόνες, παρα πληροφορίες γενικότερα κάτι το οποίο μπορείς απλά να το διαβάσεις στην σελίδα τους. Τα πρώτα ταξιδιωτικά ήταν ολα τα λ7 πάντως :beer:ωραία οργάνωση ευγε παίδες :beer:
gior-gos
05/12/2016, 08:03
Λυπάμαι πραγματικά που κάποιοι ήρθαν να κάνουν χαβαλέ και να κράξουν.
Στην ζωντανή σύνδεση με τα παιδιά στο Μεξικό προσπαθούσαμε να ακούσουμε τι έλεγαν,αλλά τα χαχανητά και οι
παπαριές μονοπωλούσαν τον χώρο,λίγο σεβασμός στους ανθρώπους που αφιέρωσαν χρόνο και κόπιασαν
να μας δείξουν κάποια πράγματα δεν θα έβλαπτε.
Και από την άλλη απορώ,γιατί ήρθατε αφού δεν θέλατε να ακούσετε και δεν σας ενδιέφεραν όλα αυτά;;
+++
alexis_d
05/12/2016, 09:32
Eμένα δεν με πείραξε και τόσο που δεν ήταν ταδιωτικό με μότο. Αλλα απλα ανακυκλώνανε αυτα που λέγανε και πιο πολύ σαν διαφημιση στο blog τους κάνανε παρά μας δώσανε κάποιο στίγμα του τι κάνανε μεσα σε εικόνες, παρα πληροφορίες γενικότερα κάτι το οποίο μπορείς απλά να το διαβάσεις στην σελίδα τους. Τα πρώτα ταξιδιωτικά ήταν ολα τα λ7 πάντως :beer:ωραία οργάνωση ευγε παίδες :beer:
Ρε Μπιλακο να συγκεντρωθούμε λίγο..Νομίζεις πως ένας τέτοιος τρόπος ζωής δεν περιλαμβάνει και χορηγούς,blog,βιβλία;
Γιατί ο άλλοι μοτοσακοταξιδευτέ δεν το έκαναν-κάνουν;
Ένα τρού αντβέ αυτοκολητάκι βάζεις για την καφετέρια και πληρώνεις 15 ευρώ!Ο άλλος στου διαόλου τη μάνα δεν...
Και εγώ δεν τρελάθηκα για τους δικούς μου λόγους ούτε θα έκανα αυτό το πράγμα αλλά σέβομαι και τον λόγο που το κάνανε και το τι είπανε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που μοιράστηκαν τα ταξίδια τους μαζί μας.
Στον Παντελή, τον Κώστα και τον Χριστόφορο. Τελικά ακόμα και αν έχεις διαβάσει ένα ταξίδι, η ζωντανή διήγηση είναι άλλο πράγμα.
Στην Κωνσταντίνα, που όπως μάθαμε έχει υλικό για 10 βραδιές ακόμα. :eyepop:
Στον Νίκο και την Γεωργία που παρά τις δυσκολίες του skype κατάφεραν να μας δώσουν μια γεύση από ένα άλλο τρόπο ζωής.
Τέλος, επειδή δεν έκανα τίποτα μόνος μου, τα εύσημα για την βραδιά πάνε στους Μαρίνο (Mariner), Αλέξη (Juohmaru; ), Γιώργο (ggs) και Γιώργο (gior-gos), ευχαριστώ παιδιά ;)
Αυτά από μένα, υγεία, να είμαστε καλά και του χρόνου :beer::beer::beer:
Juohmaru!
05/12/2016, 20:12
Ωραία ήταν....!
Γεμάτη βραδιά, με πολλές διαφορετικές αφηγήσεις πάνω στο ίδιο θέμα... ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!
Όχι απαραίτητα το μοτοσυκλετιστικό ταξίδι, μα το ταξίδι γενικά...
Να δούμε πως το βιώνει ο καθένας μας, τι επιζητά, τι του κάνει εντύπωση και τι τελικά θα μεταφέρει, θα επικοινωνήσει γυρνώντας πίσω...
Ακούστηκαν πολλά, θα κρατήσουμε διαφορετικά πράγματα ο καθένας,
αυτό όμως είναι αρκετό για ν' αλλάξει λίγο ή πολύ, συνειδητά ή υποσυνείδητα τον τρόπο που βλέπουμε το ταξίδι... και ίσως αυτό που θα τολμήσουμε αύριο!
Αυτός ήταν ο στόχος... για μένα τουλάχιστον και είμαι σίγουρος και για τους περισσότερους που παρευρέθηκαν!
Ευχαριστώ όλους τους ταξιδευτές που μοιράστηκαν γενναιόδωρα την εμπειρία τους και μας ταξίδεψαν μαζί τους...
Το vol.3 δεν θ' αργήσει.... :wave2:
Ο σεβασμος σε αυτο το φορουμ εχει χαθει προ πολλου. Για αυτο και ενα-ενα τα αξιολογα ατομα την κανουν και ξερετε οτι αυτο ειναι fact. Προσωπικα το moto.gr επηρεασε την ζωη μου οσο λιγους απο εδω μεσα. Στεναχωριεμαι να διαβαζω τα παραπανω.. Μερικοι νιουμπιδες εχουν απυθμενο θρασος..Αυτο βεβαια ειναι λογικο διοτι, τι δουλεια εχει η αλεπου στο παζαρι; Τελος παντων και οσο για σενα που θα παρεξηγηθεις στα μπαλακια μου :) Τον εχουμε μεγαλυτερο εμεις οι ταξιδιαριδες..
Ζητω συγνωμη προκαταβολικα απο την διαχειριση, για το υφακι..
Επισης ευχαριστω τα παιδια που αφιερωσαν απο το χρονο τους για να δουμε ακουσουμε πραματα που μας συγκινουν..
:beer: :beer: :beer:
Για αυτο και ενα-ενα τα αξιολογα ατομα την κανουν και ξερετε οτι αυτο ειναι fact.
Εγώ είμαι ακόμα εδώ. :smokin:
Σοβαρά, πάντως, από τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι από εδώ μέσα έχουν παλέψει για να βγει κάτι, μάλλον δεν είναι πολύ καλή ιδέα να γράφονται αρνητικά πράγματα, ακόμα κι αν έχετε παράπονα, ακόμα κι αν όλα πήγαν στραβά, που ξέρω ότι δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση. Δε δείχνει πολύ όμορφο στους "απέξω". Και σίγουρα δεν τιμάει κανέναν. Κρατήστε τα θετικά, σεβαστείτε την προσπάθεια των συμφορουμιτών και σχολιάστε μεταξύ σας/τους, καλοπροαίρετα πάντα, το πώς θα βελτιωθεί ένα ανάλογο εγχείρημα στο μέλλον.
Δε πήγε τίποτα στραβά. Τα συγχαρητήρια στους διοργανωτές εδωθησαν από όλους τους παρευρισκόμενους εξάλλου.
Ωραία ήταν....!
Γεμάτη βραδιά, με πολλές διαφορετικές αφηγήσεις πάνω στο ίδιο θέμα... ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!
Όχι απαραίτητα το μοτοσυκλετιστικό ταξίδι, μα το ταξίδι γενικά...
Να δούμε πως το βιώνει ο καθένας μας, τι επιζητά, τι του κάνει εντύπωση και τι τελικά θα μεταφέρει, θα επικοινωνήσει γυρνώντας πίσω...
Ακούστηκαν πολλά, θα κρατήσουμε διαφορετικά πράγματα ο καθένας,
αυτό όμως είναι αρκετό για ν' αλλάξει λίγο ή πολύ, συνειδητά ή υποσυνείδητα τον τρόπο που βλέπουμε το ταξίδι... και ίσως αυτό που θα τολμήσουμε αύριο!
Αυτός ήταν ο στόχος... για μένα τουλάχιστον και είμαι σίγουρος και για τους περισσότερους που παρευρέθηκαν!
Ευχαριστώ όλους τους ταξιδευτές που μοιράστηκαν γενναιόδωρα την εμπειρία τους και μας ταξίδεψαν μαζί τους...
Το vol.3 δεν θ' αργήσει.... :wave2:
Κρατάω το σχόλιο του Αλέξη.
Απο εκει και πέρα, την βραδιά παρακολουθησαν 60-70 άτομα. Η συντριπτική πλειοψηφία κατάλαβε γιατί είχε έρθει και τι έβλεπε και έδειξε τον απαραίτητο σεβασμό στα παιδιά που παρουσίασαν, σε όσους παρακολουθούσαν και στα παιδιά που το έστησαν.
Υπήρχαν 2-3-4 που πιθηκιζαν, αλλά δεν είναι ικανοί να χαλάσουν αυτό που έγινε.