PDA

View Full Version : Ταξιδάκι με XR250R 91'

everydayslavext
29/10/2016, 04:06
Λοιπόν όλα άρχισαν πριν 3 μέρες ήρθε επίσκεψη σπίτι ο αδερφός της μάνας μου με το XR του :smokin: Το χαλβάδιαζα λοιπόν και μου λέει άντε κανένα ταξιδάκι πας ? που να πάω ο έρμος με το παπί του απαντάω :lol: Μου λέει όποτε θες μ αφήνεις τη πάπια παίρνεις το XR και πας όπου θες :eek:
Άρχισα και εγώ τις σκέψεις ... Ένας ξάδερφος μου δουλεύει σε ένα έργο κοντά στην Ελάτια (σήραγγα Καλλιδρόμου φτιάχνουν τις γραμμές του τρένου ) και μια φίλη μου απο Χελιδόνα Ευρυτανίας μου έχει πει όποτε θέλω να πάω να βγάλουμε τη ρακί ;) Τι λέτε να το κάνω το ταξιδάκι μου ή να κάτσω στα αυγά μου ?
Η μηχανή λειτουργεί άψογα με τα πολύ καλά sahara φορεμένα πιστεύω να με βγάλει με 80-90 χλμ στην εθνική άνετα :D

sapila racing
29/10/2016, 09:27
Η μηχανή λειτουργεί άψογα με τα πολύ καλά sahara φορεμένα πιστεύω να με βγάλει με 80-90 χλμ στην εθνική άνετα :D

To μηχανάκι δεν θα πάθει τίποτα, αλλά εσύ με 80-90 στην Εθνική μόνο άνετος δεν θα είσαι αφού θα σε περνάνε όλα τα φορτηγά με +30.
Πήγαινε απο επαρχιακούς καλύτερα. :wave2:

arisrodolivos
29/10/2016, 09:27
Τραβαααα!!!!

Bob_o_mastoras
29/10/2016, 11:53
Πανε στη φιλη να βγαλετε τη ρακι και μετα μπορει να "βγαλετε" και τα ματια σας... :winka:

everydayslavext
29/10/2016, 12:15
Και κάτι άλλο με τα διόδια τι παίζει τι πληρώνω ? Αξίζει να πληρώσω :rolleyes: ή να περάσω μια το XR από τις λάσπες να μην φαίνεται η πινακίδα :cool:

taisteal
29/10/2016, 12:31
Απο που είσαι φίλε;

everydayslavext
29/10/2016, 12:40
Από Κρήτη είμαι και όντως εδώ δεν έχουμε διόδια και άλλα τέτοια ( γενικά είμαι υπέρ των διοδίων αλλά όσο έχω ψάξει όλοι λένε ότι δεν αξίζει ο δρόμος :confused: ο δρόμος από Πειραιά -->θήβα---> Ελάτια--->Λαμία -->Χελιδόνα είναι καλός ? αν είναι οκ τότε τα δίνω no problem :wave2:

taisteal
29/10/2016, 12:43
Από Κρήτη είμαι και όντως εδώ δεν έχουμε διόδια και άλλα τέτοια ( γενικά είμαι υπέρ των διοδίων αλλά όσο έχω ψάξει όλοι λένε ότι δεν αξίζει ο δρόμος :confused: ο δρόμος από Πειραιά -->θήβα---> Ελάτια--->Λαμία -->Χελιδόνα είναι καλός ? αν είναι οκ τότε τα δίνω no problem :wave2:

Μια χαρά δρόμος είναι.
Μην βγείς εθνική οδό με το xr,προτίμησε επαρχιακό να το ευχαριστηθείς καλύτερα κι εσύ
και το μηχανάκι.
Δίπλωμα ασφάλεια υποθέτω έχεις.

everydayslavext
29/10/2016, 12:50
Ναι δίπλωμα ασφάλεια κτλ υπάρχουν όπως και ο κατάλληλος εξοπλισμός ;) Το XR εθνική πόσο λέτε να βγάλει κατανάλωση ?

taisteal
29/10/2016, 13:14
Ναι δίπλωμα ασφάλεια κτλ υπάρχουν όπως και ο κατάλληλος εξοπλισμός ;) Το XR εθνική πόσο λέτε να βγάλει κατανάλωση ?

Υπολόγισε γύρω στα 4+ λίτρα/100,αν δεν το πηγαίνεις τάπα,που καλό θα είναι να μην.

foogr01
29/10/2016, 13:23

Έχεις φαγωθεί να πας από εθνική; Η εθνική πάνω δεν είναι ΒΟΑΚ. Αν δεν πας 120+ όλοι σε πατάνε και περνάνε από πάνω σου. Δες επαρχιακούς που σου λένε τα παιδιά. Πιο καλά θα περάσεις!

kordix
29/10/2016, 13:24
Αν μπορείς βάλτου ενα δόντι μεγαλύτερο μπροστινό γρανάζι, εύκολο είναι, 2 βίδες λύνεις και το άλλαξες γρήγορα, να μακρύνεις ελαφρώς το γρανάζωμα να ταξιδέψεις πιο άνετα. Πάρε και 1 λίτρο λάδι μαζί, ίσως χρειαστεί συμπλήρωμα το XRάκι.

Καλύτερα να πας από παλιά εθνική ως την Λαμία. Μετά έτσι κι αλλιώς είναι επαρχιακός. Ντύσου καλά, πάρε αδιάβροχα γιατί θα ανέβεις σε βουνά και θα κάνει κρύο.

Καλό ταξίδι.

bulmont
29/10/2016, 13:29
Φωτογραφική μην ξεχάσεις να πάρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(κατά το ''ζακέτα μην ξεχάσεις να πάρεις''.......)

zandesiro
29/10/2016, 13:39
Λοιπόν όλα άρχισαν πριν 3 μέρες ήρθε επίσκεψη σπίτι ο αδερφός της μάνας μου με το XR του :smokin: Το χαλβάδιαζα λοιπόν και μου λέει άντε κανένα ταξιδάκι πας ? που να πάω ο έρμος με το παπί του απαντάω :lol: Μου λέει όποτε θες μ αφήνεις τη πάπια παίρνεις το XR και πας όπου θες :eek:
Άρχισα και εγώ τις σκέψεις ... Ένας ξάδερφος μου δουλεύει σε ένα έργο κοντά στην Ελάτια (σήραγγα Καλλιδρόμου φτιάχνουν τις γραμμές του τρένου ) και μια φίλη μου απο Χελιδόνα Ευρυτανίας μου έχει πει όποτε θέλω να πάω να βγάλουμε τη ρακί ;) Τι λέτε να το κάνω το ταξιδάκι μου ή να κάτσω στα αυγά μου ?

Εδω ο Βροχιδης εχει γυρισει 2 ηπειρους με το XR και εσυ το σκεφτεσαι ακομα!:confused:

Βουρ............!!!!:vroum:

everydayslavext
29/10/2016, 13:55
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές με την πρώτη ευκαιρία θα την κάνουμε την εκδρομή μας :beer:

kordix
29/10/2016, 14:04
Προφύλαξη μη ξεχάσεις να πάρεις ;););)

everydayslavext
29/10/2016, 14:10
Αμεεε όλων των ειδών :rolleyes:

lykourgi
29/10/2016, 16:12
Και εγώ είμαι υπέρ του "βουρ".

Αλλά πρώτα πάρτο για μια ημερήσια εκεί γύρω, να το συνηθίσεις λίγο.

gior-gos
29/10/2016, 16:55
Τι λέτε να το κάνω το ταξιδάκι μου ή να κάτσω στα αυγά μου ?

Να το κανεις με τα μπουνια! Αν περασεις απο διοδια να τα πληρωσεις κανονικα. Αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και σε τσακωσουν ειναι κριμα να ξενερωσεις για να γλιτωσεις λιγα €.

:beer: