View Full Version : Γρήγορη απάντηση κ πλήκτρο space.
Πολλές φορές στη γρήγορη απάντηση (είτε σε θρεντ ή σε πμ) δεν λειτουργεί το space.
Ποτέ και πουθενά δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Περισσότερες πληροφορίες;
στον υπολογιστή της δουλειάς το έχω παρατηρήσει. win7, google chrome.
Δεν είσαι ο μόνος και από 7 και από 10 και με chrome και με Moliza όπως τον λέει ένας πελάτης μου και ειδικότερα όταν κάνεις quote σε μια απάντηση.
edit
και μετά από μπισκοτοκαθαρισμό προκοπή δεν είδα. Στην αρχή νόμιζα ότι χάλασε το ΚΒ του ΝΒ αλλά μου το έκανε και σήμερα στο μαγαζί από άλλο πισι. Νομίζω όταν έχεις γράφεις Ελληνικά εκτός κι αν ήταν τυχαίο που με την αλλαγή γλώσσας ξεμπλοκάρισε
το έκανε κ τώρα στο πισι του σπιτιου (win10 & chrome)
ελληνικά και αγγλικά. πχ κάνω παράθεση το ποστ του βάσκα, πάω να γράψω στη "γρήγορη απάντηση" και δεν λειτουργεί το space.
πατάω "προβολή πλήρους έκδοσης" όλα καλά
το έκανε κ τώρα στο πισι του σπιτιου (win10 & chrome)
ελληνικά και αγγλικά. πχ κάνω παράθεση το ποστ του βάσκα, πάω να γράψω στη "γρήγορη απάντηση" και δεν λειτουργεί το space.
πατάω "προβολή πλήρους έκδοσης" όλα καλά
φίλαικάτσεκαιθαδειςότιεκτόςαπότονάξονατηςΠεμφέθαφτ αίεικαιτοτελελέβερκαιτοπαραλεβερ
Win10 και Chrome χρησιμοποιώ σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές και δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Κάτι άλλο φταίει, στα συστήματά σας. Ίσως το ψάξω, όταν βρω χρόνο. :p
Δοκιμάστε κάνα clear cache/cookies για αρχή.
Το έπαθα πριν 2' σε π.μ. που έστειλα.Μου το κάνει και απο το PC της δουλειάς κάποια πρωϊνά...
Win10 και Chrome χρησιμοποιώ σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές και δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Κάτι άλλο φταίει, στα συστήματά σας. Ίσως το ψάξω, όταν βρω χρόνο. :p
στοπισίτουσπιτιούέτρεξαφουλcccleaner.τααποτελέσματαταβλ έπεις
Τογραψαμεστηναρχήφιλαιαλλάδενμαςπαρακολουθείς.Ήταν οπρώτοπουέκανακαιόπωςφαίνεταικαιοΜπαμπης.Φροντισεν ατολυσειςμεχριαυριοτοπρωί.Νταξ?
Στην πλατφόρμα δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, οπότε είναι θέμα browser/συστήματος. Σε μένα δεν το κάνει, όπως και στους περισσότερους χρήστες, άρα επιβεβαιώνει τη θεωρία ότι δεν είναι θέμα πλατφόρμας. Δε μπορώ να κάνω πολλά παραπάνω. Θα γκουγκλάρω/ψάξω κάποια στιγμή, από περιέργεια.
Δε σας πολυδιαβάζω είναι η αλήθεια. Ξέρεις πώς δουλεύει με τους τεχνικούς και τους πελάτες... :p
Στην πλατφόρμα δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, οπότε είναι θέμα browser/συστήματος. Σε μένα δεν το κάνει, όπως και στους περισσότερους χρήστες, άρα επιβεβαιώνει τη θεωρία ότι δεν είναι θέμα πλατφόρμας. Δε μπορώ να κάνω πολλά παραπάνω. Θα γκουγκλάρω/ψάξω κάποια στιγμή, από περιέργεια.
Δε σας πολυδιαβάζω είναι η αλήθεια. Ξέρεις πώς δουλεύει με τους τεχνικούς και τους πελάτες... :p
πάλι γράφω με παράθεση κ γρήγορη απάντηση και το space λειτουργεί κανονικά. wtf τι να πώ
Κάπου βρήκα αυτό:
I have the very same issue. VB Version 4.2.3, Windows 7 and Windows 8.1 - both 64-bit, Chrome 64-bit Version 54.0.2840.59 m (64-bit)
Since upgrading to the latest Chrome version, I cannot use the space bar under the following circumstances:
When using Quick Reply, and the cursor is positioned right BELOW the quoted text. The spacebar does not work. If you re-position the spacebar above the quoted text, the spacebar will work. To reproduce the issue, you must use Quick Reply.
Also, if you go to Advanced Mode on the reply, the spacebar works. I have verified this on three computers. It is definitely from the latest Chrome update.
The problem does not exist when using Internet Explorer.
Δοκιμάστε και επιβεβαιώστε.
Σε μένα δουλεύει κανονικότατα ό,τι και να κάνω.
τι εννοεί; ότι το σπέις λειτουργεί πάνω από το παρατιθέμενο κείμενο ενώ από κάτω όχι;
αυτό που παρατήρησα είναι ότι έστω ότι γράφω μία γραμμή κειμένου από κάτω. το σπέις δεν λειτουργεί.
εάν πάω όμως να γράψω κάτι ανάμεσα στο κείμενο με παράθεση και στη προβληματική γραμμή τότε το σπέις λειτουργεί κανονικά.
τι εννοεί; ότι το σπέις λειτουργεί πάνω από το παρατιθέμενο κείμενο ενώ από κάτω όχι;
αυτό που παρατήρησα είναι ότι έστω ότι γράφω μία γραμμή κειμένου από κάτω. το σπέις δεν λειτουργεί.
εάν πάω όμως να γράψω κάτι ανάμεσα στο κείμενο με παράθεση και στη προβληματική γραμμή τότε το σπέις λειτουργεί κανονικά.
εάν πάω όμως να γράψω στο ενδιάμεσο τότε δεν υπαρχει πρόβλημα.
πχστηπρώτηγραμμήπουγράφωnospace
Κάπου βρήκα αυτό:
πρέπει ν' αρχίσεις να πληκτρολογείς με τον κέρσορα να είναι αμέσως μετά την αγκύλη του quote. Ναι τότε δουλεύει. Αν αλλάξεις γραμμή με έντερ και μετά αρχίσεις να πληκτρολογείς τότε εμφανίζεται το πρόβλημα.
Οπότε μοντεράτορα δεν σου μένει παρά να φκιάσεις το μπαγκ του κρομ αν κι έχω την αίσθηση ότι μου το έκανε και με Mozilla. Θα το δω αύριο και θα σας πω
να μην τρωτε κουλουρι θεσαλονικης πανω απο το πληκτρολογιο
το σουσαμι τα κανει αυτα..........
Κάπου βρήκα αυτό:
Κλασσικος IT ο Blitzer.
*Λυση 1: Δοκιμασατε να κανετε restart;
*Λυση 2: Let me google it.
:p
Σχετικα με το προβλημα, δεν το εχω συναντησει ποτε προσωπικα.
Coyote.V
30/10/2016, 09:48
Και εμένα το κάνει αλλά όχι πάντα.
Κλασσικος IT ο Blitzer.
*Λυση 1: Δοκιμασατε να κανετε restart;
*Λυση 2: Let me google it.
:p
Σχετικα με το προβλημα, δεν το εχω συναντησει ποτε προσωπικα.
Δεν είναι δυνατόν να βρω τη λύση σε ένα πρόβλημα που δε μπορώ να αναπαράγω. Είναι δουλειά του χρήστη που έχει το πρόβλημα να βρει ακριβώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συμβαίνει. Ή να δώσει ΟΛΕΣ τις πληροφορίες, ώστε να βγάλουμε άκρη. Εδώ, προφανώς, κάτι μας λείπει. Εγώ απλά δίνω μερικές ιδέες.
Όπως είπα και σε κάποιον άλλον, είναι σίγουρα κάποια ασυμβατότητα των browsers με τον editor και σίγουρα προκλήθηκε με κάποιο τελευταίο update των chrome/mozilla. Αλλά παίζει ρόλο και κάτι άλλο, στα συστήματά τους, γιατί σε μένα δεν το κάνει (όπως και σε τόσους άλλους χρήστες).
Παρ'όλα αυτά, δοκιμάστε τα εξής:
* Απ'ό,τι έχω καταλάβει, δε δέχεται το space ως χαρακτήρα όταν βρίσκεται στο τέλος του string. Οπότε αντί για space, πληκτρολογήστε έναν άλλον χαρακτήρα π.χ. τελεία. Πηγαίνετε τον κέρσορα μια θέση αριστερά (π.χ. με το αριστερό βελάκι) και δοκιμάστε να πληκτρολογήσετε ξανά. Με space. Report.
* Δοκιμάστε να αλλάξετε τον default editor στον Πίνακα ελέγχου -> Γενικές επιλογές -> Διάφορες επιλογές. Εγώ δουλεύω τον "απλό".
Παρουσιάστηκε κ σε μένα σε macbook με opera... :wave2:
Ποτέ και πουθενά δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Περισσότερες πληροφορίες;
Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει πάω να απαντήσω ( γράφω από ταμπλέτα windows) και το πληκτρολόγιό αφής δεν μένει σταθερο για να δώσω απαντησει να γράψω κτλπ μόνο στην παράθεση ,όταν επιλέγω γρηγορη απάντηση , η προβολή πλήρους έκδοσης μόλις πατάω στο κενό για να γράψω το πληκτρολογιο κατεβαίνει και έτσι δεν μπορώ να γράψω , και συμβαίνει μόνο εδώ σε αλλά φόρουμ γράφω κανονικά !! τι μπορεί να ειναι ;;;;;
Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει πάω να απαντήσω ( γράφω από ταμπλέτα windows) και το πληκτρολόγιό αφής δεν μένει σταθερο για να δώσω απαντησει να γράψω κτλπ μόνο στην παράθεση ,όταν επιλέγω γρηγορη απάντηση , η προβολή πλήρους έκδοσης μόλις πατάω στο κενό για να γράψω το πληκτρολογιο κατεβαίνει και έτσι δεν μπορώ να γράψω , και συμβαίνει μόνο εδώ σε αλλά φόρουμ γράφω κανονικά !! τι μπορεί να ειναι ;;;;;
Κανεις ;;;
Coyote.V
31/10/2016, 18:27
Κάποιο bug θα είναι. Όταν αρχίσει να γίνεται πολύ ενοχλητικό θα το βρουν.
Κάποιο bug θα είναι. Όταν αρχίσει να γίνεται πολύ ενοχλητικό θα το βρουν.
Τωρα έπεσες στον χακερα, τι ειναι το bug ?? αχαχαχαα πάντως ευχαριστώ..
Και ποιος πρέπει να το βρει οι διαχειριστές ??
Coyote.V
31/10/2016, 18:37
Ναι, όχι όμως οι απλοί. αυτοί που έχουν τα πλήρη δικαιώματα.
Εκτός του ότι η πρότασή σου δε βγάζει κανένα απολύτως νόημα, δε μας δίνεις αρκετές πληροφορίες. Browser; Γενικά η mobile έκδοση έχει κάποια θεματάκια, ειδικά σε Windows και IE. Δεν είναι κάτι που θα φτιαχτεί σύντομα (ή καθόλου). Προτιμήστε κάποιον υπολογιστή.
Ξαναλέω, στο φόρουμ δεν έχει αλλάξει τίποτα τελευταία. Αν πριν 2 μέρες, βδομάδες ή μήνες, ανακαλύψατε κάποιο νέο πρόβλημα, δεν οφείλεται σε κάτι που αλλάξαμε εμείς.
Γράφω από ταμπλέτα windows,με internet explorer μηχανή αναζήτησης, όταν πατάω απλά το κουμπι της απάντησης το πληκτρολόγιο αφής δεν μένει σταθερό για να γράψω μόλις πατήσω στο κενό να γράψω κατεβαίνει , σ αυτή την απάντηση πατησα παράθεση και έσβησα το κειμενο της παράθεσης ,
Και μπόρεσα και γράφω κανονικά , αλλά όταν πατήσω απλά , απάντηση συμβαίνει αυτό που περιγράφω πιο πάνω , έκανα σύνδεση , αποσύνδεση κτλπ επανεκκίνηση κλπ και μπόρεσα να βγάλω άκρη .
Στην κάτω πλευρά του φόρουμ μου γραφει .
Ο κώδικας :(IMG):ειναι OFF
Ο κώδικας :(VIDEO): ειναι OFF
Ο κώδικας :( HTML ): ειναι OFF
Εκτός του ότι η πρότασή σου δε βγάζει κανένα απολύτως νόημα, δε μας δίνεις αρκετές πληροφορίες. Browser; Γενικά η mobile έκδοση έχει κάποια θεματάκια, ειδικά σε Windows και IE. Δεν είναι κάτι που θα φτιαχτεί σύντομα (ή καθόλου). Προτιμήστε κάποιον υπολογιστή.
Ξαναλέω, στο φόρουμ δεν έχει αλλάξει τίποτα τελευταία. Αν πριν 2 μέρες, βδομάδες ή μήνες, ανακαλύψατε κάποιο νέο πρόβλημα, δεν οφείλεται σε κάτι που αλλάξαμε εμείς.
Γράφω στην απλή εκδοχή του φόρουμ , moto g.r full version.
Ελπίζω να εγινα σαφής ,αν δεν πατήσω δηλαδή , απάντηση με παράθεση δεν μένει το πληκτρολόγιο αφής σταθερό να γράψω , μόλις πατήσω στο κενό κατεβαίνει φεύγει κλπ ενώ όταν το κάνω με παράθεση μένει σταθερό και μπορώ να γράψω , δυστυχώς δεν έχω άλλο υπολογιστή.
Και μόνο από την ταμπλέτα συνδέομαι.
Ευχαριστώ , κάτι μου φαίνεται βρήκα !!!
Από ότι καταλαβαίνω τωρα που γράφω ,μου το κάνει στην επιλογή , που εχει κάτω δεξιά σε κάθε πόστ <απαντηση>: ενώ όταν πάω να απαντήσω σε με την επιλογή +απάντηση στο θέμα δεν μου κάνει , απλά πρέπει να γράψω και στο μήνυμα από πάνω τίτλος ,τεσ,μου φαίνεται ότι κάτι αρχίζω και καταλαβαίνω , ευχαριστώ !!
Στην κάτω πλευρά του φόρουμ μου γραφει .
Ο κώδικας :(IMG):ειναι OFF
Ο κώδικας :(VIDEO): ειναι OFF
Ο κώδικας :( HTML ): ειναι OFF
Αυτά είναι μόνιμα και δεν έχουν σχέση με το πρόβλημά σου.
Γράφω στην απλή εκδοχή του φόρουμ , moto g.r full version.
Ελπίζω να εγινα σαφής ,αν δεν πατήσω δηλαδή , απάντηση με παράθεση δεν μένει το πληκτρολόγιο αφής σταθερό να γράψω , μόλις πατήσω στο κενό κατεβαίνει φεύγει κλπ ενώ όταν το κάνω με παράθεση μένει σταθερό και μπορώ να γράψω , δυστυχώς δεν έχω άλλο υπολογιστή.
Και μόνο από την ταμπλέτα συνδέομαι.
Οκ τώρα το'πιασα, αλλά, αν καταλαβαίνω καλά, είναι σαν ο κέρσοράς σου να μη βρίσκεται στον κειμενογράφο, αλλά να έχεις επιλεγμένο κάτι άλλο, όταν πατάς το space, οπότε εκτελεί εκείνη τη λειτουργία αντί χαρακτήρα κενού στον κειμενογράφο. Δοκίμασε, αφού πατήσεις "απάντηση", να "κλικάρεις" μέσα στον κειμενογράφο και δες αν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο κι αν μένει σταθερό.
Αν βρήκες κάτι, πες μας κι εμάς να μάθουμε.
Παρουσιάστηκε κ σε μένα σε macbook με opera... :wave2:
Έχω προτείνει 2 ιδέες ακριβώς πάνω από το ποστ σου, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση, οπότε υποθέτω ότι οι ενδιαφερόμενοι το έλυσαν.
Όταν βάλω τιτλο από πάνω όπως τωρα , η παράθεση ,μενει σταθερό όπως τωρα και μπορώ να γράψω !! Ευχαριστώ για της απαντήσεις και το χρόνο σου !!!
Το δοκίμασα μόλις σε tablet με Win10 και ΙΕ11 και δουλεύει μια χαρά, τόσο στη "γρήγορη απάντηση", όσο και στην "πλήρη έκδοση". Δε νομίζω ότι έχει σχέση με τον τίτλο, όπως λες. Δοκίμασε αυτό που σου είπα παραπάνω. Κλίκαρε ΜΕΣΑ στο κουτί του κειμενογράφου πριν δοκιμάσεις να πληκτρολογήσεις. Λογικά δε θα πάει πουθενά το πληκτρολόγιο.
Έχω προτείνει 2 ιδέες ακριβώς πάνω από το ποστ σου, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση, οπότε υποθέτω ότι οι ενδιαφερόμενοι το έλυσαν.Όχι δεν το λύσαμε, απλά κάνουμε αυτό που είχε πει κάποιος στο ποστ που έβαλες. Ξεκινάμε την πληκτρολόγηση αμέσως μετά την αγκύλη του quote κι έτσι μπαίνουν κενά ανάμεσα στις λέξεις.
Χα! Σας έκανα να ποστάρετε. Works every time. :p
Ναι, ρε αγόρι, αλλά δοκίμασε κι αυτά τα 2 που είπα να ξέρω αν κάποιο από τα 2 δουλεύει ή όχι.
* Απ'ό,τι έχω καταλάβει, δε δέχεται το space ως χαρακτήρα όταν βρίσκεται στο τέλος του string. Οπότε αντί για space, πληκτρολογήστε έναν άλλον χαρακτήρα π.χ. τελεία. Πηγαίνετε τον κέρσορα μια θέση αριστερά (π.χ. με το αριστερό βελάκι) και δοκιμάστε να πληκτρολογήσετε ξανά. Με space. Report.
* Δοκιμάστε να αλλάξετε τον default editor στον Πίνακα ελέγχου -> Γενικές επιλογές -> Διάφορες επιλογές. Εγώ δουλεύω τον "απλό".
Ναι, ρε αγόρι, αλλά δοκίμασε κι αυτά τα 2 που είπα να ξέρω αν κάποιο από τα 2 δουλεύει ή όχι.
τεστ τεστ τεστ.
Αυτό με την τελεία δουλεύει
Το άλλο σε μισή ώρα από τώρα
με την αλλαγή του editor και πάλι δουλεύει κανονικά το spacebar
Ικανοποιήθηκες τώρα??? Άλλη δουλειά θα μας βάλεις ή να κόψω τώρα το τιμολόγιο??
ΕΓΩ πρέπει να κόψω τιμολόγιο, που βρήκα ΚΑΙ το πρόβλημα σας ΚΑΙ τη λύση εξ αποστάσεως. Εμένα δουλεύουν όλα άψογα. :cool:
ΕΓΩ πρέπει να κόψω τιμολόγιο, που βρήκα ΚΑΙ το πρόβλημα σας ΚΑΙ τη λύση εξ αποστάσεως. Εμένα δουλεύουν όλα άψογα. :cool:
εμένα όμως έβαλες να κάνω την λάτρα, οπότε οι δικές μου μασχάλες ίδρωσαν και τα δικά μου δάχτυλα έπαθαν αγκύλωση πάνω στο ΚΒ. Οπότε??
Θα κεράσω καφέ από τα κέρδη. :lol: Με ποιον editor δημιουργείται το πρόβλημα τελικά; WYSIWYG;
Όσοι έχετε το πρόβλημα, δείτε παραπάνω για πρόχειρες λύσεις.
Θα κεράσω καφέ από τα κέρδη. :lol: Με ποιον editor δημιουργείται το πρόβλημα τελικά; WYSIWYG;
Ναι εγώ αυτόν είχα από την αναβάθμιση του φόρουμ και μετά και προβλήματα δεν είχα. Τώρα έβαλα τον απλό και φαίνεται να διορθώθηκε το πρόβλημα.
Ναι, όπως είπα, δε φταίει ο editor καθαυτός. Κάποιο update των browsers το έκανε trigger. Πιθανότατα παίζει και κάτι άλλο ρόλο. Σε μένα δουλεύουν όλοι οι editors κανονικότατα. Ένιγουεϊ. Αν υπάρξει κάποιο fix, θα διορθωθεί. Αλλιώς προτείναμε εναλλακτικές λύσεις παραπάνω.
Έχω προτείνει 2 ιδέες ακριβώς πάνω από το ποστ σου..
Δοκίμασε αυτό που σου είπα παραπάνω..
Ναι, ρε αγόρι, αλλά δοκίμασε κι αυτά τα 2 που είπα..
..προτείναμε εναλλακτικές λύσεις παραπάνω.
Καμιά λύση θα μας προτείνεις επιτέλους;
Πώς φαίνεται ποιος δεν έχει δουλέψει ποτέ υποστήριξη πελατών...
Coyote.V
01/11/2016, 13:24
Ένα, ένα... φου φου τεστ.
Καλά δουλεύει με τον απλό.
Καμιά λύση θα μας προτείνεις επιτέλους;
ΙΤ παιδάκι μου, θα σου προτείνουν λύσεις για κάτι που χάλασε αλλά που αυτοί σου πρότειναν να χρησιμοποιήσεις ενώ δεν το είχες ανάγκη και θα ζητήσουν και πληρωμή γι' αυτό.
Ένα, ένα... φου φου τεστ.
Καλά δουλεύει με τον απλό.Να μην δεχτείς ως λύση τον απλό που προτάθηκε από Μπλιτζ, δεν είναι λύση, χάνεις σε ευκολίες, δεν έχεις εμότικονς και πολλά άλλα. Να επιμείνουμε όλοι να στρώσει τον απαυτόν του κάτω και να το φκιάσει το φόρουμ
Αν συνεχίσουν τα παράπονα, θα καταργηθεί ο WYSIWYG, μέχρι να λύσουν το πρόβλημα. :lol:
Grafton 505
01/11/2016, 22:36
Βάλτε ρε ΧΡ να ησυχάσετε !!! :D
Αν συνεχίσουν τα παράπονα, θα καταργηθεί ο WYSIWYG, μέχρι να λύσουν το πρόβλημα. :lol: ε βέβαια τέτοιοι είστε, πονάει χέρι βγάζει δόντι. Καλά σας είχα καταλάβει εγώ :p