Σύνδεση

View Full Version : Θεση οδηγησης και Chopper.. ΧΧΧ ????

markosentropia
31/10/2016, 02:57
καλησπεραα σε ολους τους απανταχου αναβατες!!
η ιστορια εχει ως εξης.. ειμαι 20 - 21 πιτσιρικας που δουλευε ολο το χειμωνααα για την κουκλα μου ενα steed 400 !
Aχτι το ειχα ενα τσοπερακι και το μπατζετ και αλλα και το διπλωμα κατι τετοιο επετρεπε.. της εχω πιει το αιμα με την καλη εννοια εχω γυρισει τα παντα και δεν με εχει απογοητευσει ακομα.. το μεγαλο μου προβλημα ειναι η θεση οδηγησης.. δεν ξερω αν πρεπει να νιωθω παππους παιδια αλλα η θεση οδηγησης μ εχει βγαλει προβλημα στη μεση.. και νομιζω το μεγαλυτερο θεμα ειναι η θεση για τα ποδια οχι το τιμονι .. το οποιο ειναι ενα κανονικο τιμονι οχι το μαμα αλλα ενα γυσιολογικο ισιο τιμονακι! ..οπως και να εχει παιδια δεν ξερω τι να κανω.. να δωσω την κουκλα να παρω κατι αλλο .. να σηκωσω λιγο τη σελα (ετσι μου ειπαν να αλλαξω σελα) .. ολες οι ιδεες καλοπροαιρετες.. :uplate:

sapila racing
31/10/2016, 08:40
Δυστυχώς για σένα η θέση οδήγησης αυτών των μοτο είναι η χειρότερη για την μέση.
Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με το να ψηλώσεις την σέλλα.

Bowleno
31/10/2016, 08:44
Δώσε την και πάρε κάτι άλλο, τα τσοπεροειδή είναι ότι χειρότερο για την μέση.
Φαινομενικά έχουν απολαυστική και ξεκούραστη θέση όμως δεν είναι έτσι,ΟΛΟ το βάρος του πάνω μέρους του σώματος πατάει στους σπονδύλους τητης μέσης με ότι αυτό συνεπάγεται..... δεν υπάρχει γιατρειά, κάνουν μόνο για σπίτι-καφετέρια-φιγούρα

devil's animal
31/10/2016, 13:30
πουλα την χθες...

leo1964
31/10/2016, 14:20
Τσόπερ ή μέση,σε σένα η απόφαση

notakos600
31/10/2016, 20:26
Τα μαρσπιέ μπορούν να μετακομίσουν κάτω από το μοτέρ;

lykourgi
31/10/2016, 20:33
Πριν το πουλήσεις, δοκίμασε να βάλεις το δικό του τιμόνι.
Πιθανόν να δεις σοβαρή βελτίωση.

(Γενικά πάντως, ισχύουν αυτά που σου έγραψαν για την θέση οδήγησης αυτών των μοτοσυκλετών.)

markosentropia
01/11/2016, 16:17
Τα μαρσπιέ μπορούν να μετακομίσουν κάτω από το μοτέρ;

το εχω δει σε βιντεο στο youtube.. δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται..

markosentropia
01/11/2016, 16:20
Πριν το πουλήσεις, δοκίμασε να βάλεις το δικό του τιμόνι.
Πιθανόν να δεις σοβαρή βελτίωση.

(Γενικά πάντως, ισχύουν αυτά που σου έγραψαν για την θέση οδήγησης αυτών των μοτοσυκλετών.)

νομιζω οτι το προβλημα ειναι στα ποδια.. αν μπορουσα να φερω τα μαρσπιε σε μιθα αλλη θεση υα ηταν το καλυτερο!