PDA

View Full Version : Enduro ΠΑΡΕΑΣ..! ?

markosentropia
01/11/2016, 18:57
Λοιπον λοιπον παιδια.. η ιστορια εχει ως εξης περα απο την αγαπη μας για μηχανες και customizing η παρεα μου και εγω 2-3 ατομα ακομα.. σκεφτομαστε να παροτυμε ενα μηχανακι παρεας χωρις χαρτια endurada για βουνο.. και για να ξεκινησουμε και για να μαθουμε και για να ασχοληθουμε .. το budget βεβαια ειναι πολυ χαμηλο.. δεν μας νοιαζει ουτε στο ελαχιστο η εξωτερικη εμφανιση ενα καλο μοτερακι θελουμε να το πηγαινουμε βουνοοο..παιζει να βρουμε τιποτα με χαμηλο budget?
500-600 περιπου και βλεπουμε :) :)

lmb990
01/11/2016, 19:15
Και ποιος θα το πρωτοπαιρνει?? Δεν ειμαι και ειδικος αλλα για να βρεις ενα ψιλοκαλο 15-20ετιας θες κανα 1,5 χιλιαρικο...

basilis_k6
01/11/2016, 19:32
ενα μηχανακι σημαινει οτι θα πηγαινει καθενας μονος του. εντουρο και μαλιστα με τετοιο χρεπι μονος σου δεν λεει. Αλλα αν επιμενεις παρε πυξιδα και νερο μαζι σου.

markosentropia
02/11/2016, 17:53
χαχαχαχαχ λες ε?

sniper
03/11/2016, 09:44
χαχαχαχαχ λες ε?

Δεν είναι πολύ αστείο το να πέσεις μόνος σε κάνα γκρέμι και να σε ψάχνουν.

Το δοκίμασε ένας εδώ και δεν του άρεσε ιδιαίτερα. Τον έσωσαν κάτι τσοπάνηδες τυχαία.

STOYBI
03/11/2016, 11:50
Λοιπον λοιπον παιδια.. η ιστορια εχει ως εξης περα απο την αγαπη μας για μηχανες και customizing η παρεα μου και εγω 2-3 ατομα ακομα.. σκεφτομαστε να παροτυμε ενα μηχανακι παρεας χωρις χαρτια endurada για βουνο.. και για να ξεκινησουμε και για να μαθουμε και για να ασχοληθουμε .. το budget βεβαια ειναι πολυ χαμηλο.. δεν μας νοιαζει ουτε στο ελαχιστο η εξωτερικη εμφανιση ενα καλο μοτερακι θελουμε να το πηγαινουμε βουνοοο..παιζει να βρουμε τιποτα με χαμηλο budget?
500-600 περιπου και βλεπουμε :) :)

Οταν λες χωρις χαρτια.....

Δηλ .... Κλεμενο μηχανακι σκεφτεστε να παρετε...???

Bowleno
03/11/2016, 11:57
Οταν λες χωρις χαρτια.....

Δηλ .... Κλεμενο μηχανακι σκεφτεστε να παρετε...???

Μάλλον εννοεί μΕχανάκι που δεν βγάζει άδεια για τον δρόμο.......καθαρό ενΔούρο....

STOYBI
03/11/2016, 12:01
Μάλλον εννοεί μΕχανάκι που δεν βγάζει άδεια για τον δρόμο.......καθαρό ενΔούρο....

Αλλο δεν βγαζει αδεια ( δεν υπαρχουν σε εντουρο αυτα..)

Αλλο μοτο κροςς που ναι μεν δεν βγαζει αδεια ....αλλα χαρτια εκτελωνισμου η τιμολ αγορας ειναι απαραιτητα..

Αλλο το..... και απο τα δυο τα παραπανω χωρις χαρτια.....

notakos600
04/11/2016, 07:49
Ποιός από τους 3 θα πάει μέσα αν σας πιάσουν με μηχανάκι χωρίς χαρτιά;
Ας σοβαρευτούμε λίγο, ναι;

SHOOTER045
04/11/2016, 08:40
Ποιός από τους 3 θα πάει μέσα αν σαν πιάσουν με μηχανάκι χωρίς χαρτιά;
Ας σοβαρευτούμε λίγο, ναι;

Σύσταση συμμορίας λέγεται...