View Full Version : Βοηθεια ... ;ρ
foxvirum
05/11/2016, 11:50
Λοιπόν εχω ρωτήσει παραααα πολλά άτομα και ολοι λενε διαφορετικά πράγματα θελω και αλλες γνωμες ομως :D ... !!!
Σε λιγο καιρο παω να πάρω την πρώτη μου μηχανή μιλάμε για δίπλωμα Α2 για αυτο μην μου πειτε μηχανες 1000cc και τετοια .!!
Θελω μηχανη απο 200cc μεχρηη 350cc, θελωω να μπορει να μην εχει θεμα σε ταξιδια να ειναι γρηγορη και κατι που παιζει ρολο για μενα να ειναι εμφανίσιμη για αυτο αγαπαω τις KTM αλλα κανενας δεν μου τις προτείνει για αυτο πειτε καμοια γνωμη εγω πηγενα μεχρη τωρα για KTM rc 200cc
taisteal
05/11/2016, 11:54
..... παιζει ρολο για μενα να ειναι εμφανίσιμη για αυτο αγαπαω τις KTM.....
Εδώ έχεις απαντήσει ήδη.
Καλόβολτη η κατεμάρα.
μια χαρά είναι τα ΚΤΜ. όσοι λένε το αντίθετο έχουν μείνει σε παλιές εποχές που όλα τα μηχανάκια εκτός Ιαπωνίας ήταν για πέταμα.
ότι μηχανάκι και να πάρεις να το προσέχεις και να το συντηρείς σύμφωνα με τα προβλεπόμενα
foxvirum
05/11/2016, 22:23
Εδώ έχεις απαντήσει ήδη.
Καλόβολτη η κατεμάρα.
Ναι νταξ αλλα δεν φτανει να ειναι μονο ομορφη η μηχανη η KTM rc ειναι μονοκυλινδρη που δεν κανει καθολου για ταξιδια
taisteal
05/11/2016, 22:24
Ναι νταξ αλλα δεν φτανει να ειναι μονο ομορφη η μηχανη η KTM rc ειναι μονοκυλινδρη που δεν κανει καθολου για ταξιδια
Οταν λες ταξίδια για τι αποστάσεις μιλάμε;
foxvirum
05/11/2016, 23:12
Οταν λες ταξίδια για τι αποστάσεις μιλάμε;
πχ Αθηνα-βολο
taisteal
05/11/2016, 23:15
πχ Αθηνα-βολο
Δεν το λες και κοντά,αλλά αν δεν το πηγαίνεις τέζα δεν θα έχεις θέμα.
Στα μονοκύλινδρα δεν αρέσει το ταξίδι κοντά στην τελική του.
lykourgi
06/11/2016, 07:12
Υπάρχουν και τα παρακάτω :
http://www.kawasaki.gr/el/products/supersport/2016/ninja_300_krt_edition/specifications?Uid=08EAXFlZUVxQCgxeCwteXFhcCwkJW1oOWl5RDFwJDAxfWws
http://www.honda-motorcycles.gr/model.php?model=CBR300R_2016
Ειδικά το Kawasaki έχει πλεονέκτημα στο ταξίδι, ως δικύλινδρο.
Πάνω απ' όλα όμως, πρέπει να σου αρέσει αυτό που θα πάρεις.
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ
Τα έχουμε πει τόσες φορές που γίναμε γραφικοί.
Με δύο τρόπους επιλέγεις μοτό ,ή με το πάνω ή με το κάτω κεφάλι σκεπτόμενος.
Τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε.
Τα γούστα πληρώνονται γιαυτό να είσαι σίγουρος.
Επίσης μονοκύλινδρο για να κάνει 300 χλμ. και γρήγορο..??
Θα το πάρεις πολύ γρήγορα στο χέρι..!!
Ή πας σε δικύλινδρο γιατί τα χλμ. είναι πολλά,ή πας σε περισσότερα κυβικά.
Και η πρόταση μου είναι JAPAN, με το πάνω κεφάλι λέμε..!!
Σε μια άλλη ζωή,ή ίσως μετά από 50 χρόνια να λέμε EUROPE..!!
thunder ace
06/11/2016, 08:14
Ολα καλα και ωραια,αλλα ΚΤΜ σε αυτα τα κυβικα και ταξιδια.....χμ...ΝΟ.
bros400pgm
06/11/2016, 08:27
Aprilia sxv 550 για να γουσταρεις. 2Κύλινδρο, 70 αλογα τροχό. Με αλλαγή γραναζιων μπαίνει πίστα Μεγάρων και ραβει τα παντα.
Τελική με μαμά γραναζωμα, κοντά στα 210 κ ακλόνητο.
Δεν ειναι τυχαία το καλύτερο sm.
Lioulios
06/11/2016, 09:48
Πολυ φιλικο για το νεο αναβατη αυτο το απριλια μου ακουγεται.
Το καβασακι το 300αρι εν το μεταξυ ειναι πυρκαυλος . Τυχερη νεολαια ... Υπαρχουν επιλογες . Παλια , αστα να πανε
bros400pgm
06/11/2016, 12:25
Πολυ φιλικο για το νεο αναβατη αυτο το απριλια μου ακουγεται.
Χαχαχαχαχα
nikosmec
09/11/2016, 18:57
Πάντως το δεν γίνεται ταξίδι 300km με μονοκύλινδρο είναι λίγο υπερβολή...δεν γυρνάς και τον κόσμο με 300km και ούτε για να γυρίσεις τον κόσμο θες 4 κυλίνδρους και 1000+ κυβικά... σόρρι για το off topic σχόλιο.
Από την στιγμή που τα κυβικά είναι στάνταρ για μένα αν θες λίγο πιο άνετη οδήγηση απέφυγε τις μηχανές με clip ons. Και όντως οι περισσότεροι κύλινδροι συνήθως είναι πιο άνετοι σε ταξίδι αλλά από εκεί και πέρα άμα το μηχανάκι το γουστάρεις γράφεις και χιλιόμετρα. Από την άλλη τι να κάνεις ένα μηχανάκι που πάει παντου (χώμα-άσφαλτο-ταξίδια) αλλά δεν το γουστάρεις...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΟΜΩΣ
Με ποιο κεφάλι σκεπτόμενοι πρέπει να παίρνουμε τις αποφάσεις,
με το πάνω ή το κάτω..??
amyroukai
09/11/2016, 19:21
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΟΜΩΣ
Με ποιο κεφάλι σκεπτόμενοι πρέπει να παίρνουμε τις αποφάσεις,
με το πάνω ή το κάτω..??
μικρός είναι. ας κάνει τώρα το κέφι του και όταν δεν μπορεί πιά για όποιο λόγο, ας σκεφτεί και λογικά.