View Full Version : MOTO GP #18 - Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana
Billymuse
14/11/2016, 12:17
Περιμένω δηλώσεις συμπαράστασης της τύπισσας από Marquez, ίσως στη δίκη χρησιμοποιηθεί σαν επιχείρημα το βίντεο από Μαλαισία. Μέχρι και την ίδια κίνηση έκανε ο Rossi, γύρισε το κεφάλι αριστερά να δει αν την πέτυχε καλά. Κάργα ένοχος, ίσως τελικά να μη χρειαστεί ο Λορένθο να πάει στο Race Direction
Μπα θα την γλιτώσει με καμια ποινή αλλα ποτε με μαυρη σημαία!
astroman76
14/11/2016, 12:23
εσεις κανετε πλακιτσα αλλα οταν πρεσβευεις ενα σπορτ οπως ο Ροσσι στην περιπτωση μας πρεπει να εισαι αυτο που δηχνεις και στην καμερα ολλα ειναι ενα show..
και ναι οπως καποιος εγραψε ισως ο Στονερ να εκανε κατι αλλο, αλλα ο στονερ ποτε δεν ειναι το καλο παιδι φιλικος με ολλους ισως και ενας απο τους λογους που την εκανε απο το τσιρκο των GP.
και ας μην γελαμε και εσεις αν ειχατε ενα VIP εκει σαν την "χοντρη" θα ησασταν να βγαλετε σεφλι με το ειδωλο σας! ;)
astroman76
14/11/2016, 12:25
Πολλές φορές απο οπαδούς η παπαράτσι, έχουμε δει τα χίλια μύρια.
Φαντάζομαι το πλάνο είναι κομμένο και ραμμένο εκεί που ήθελαν να δειξει αυτό ακριβώς.
Τον κακό αγενή VALE
δηλαδη τι αλλο επρεπε να δηχνει, τον Ροσσι να κλαιει οταν φτανει στο Παντοκ? η την αρχη που προσπαθει να περασει αναμεσα στους φανατικους οπαδους του?
και ας μην γελαμε και εσεις αν ειχατε ενα VIP εκει σαν την "χοντρη" θα ησασταν να βγαλετε σεφλι με το ειδωλο σας! ;)
Εγώ ήμουν paddocks πριν λίγους μήνες και ούτε στήθηκα 5 ώρες στον ήλιο, ούτε είχα σελφοκόνταρο, ούτε έτρωγα 8 burgers για πρωινό. Οπότε μπορώ να γελάω όσο θέλω. :cool:
astroman76
14/11/2016, 12:28
Εγώ ήμουν paddocks πριν λίγους μήνες και ούτε στήθηκα 5 ώρες στον ήλιο, ούτε είχα σελφοκόνταρο, ούτε έτρωγα 8 burgers για πρωινό. Οπότε μπορώ να γελάω όσο θέλω. :cool:
και εγω ημουν σε παντοκ αλλα δεν με τρωει ο κολος να δω τον Ροσσι απο κοντα αλλα δεν θα ξελαω με συμπεριφορες γοριλα... γιατι οκ η αλλη ειναι οτι να ναι αλλα αυτος εχει και ενα image
Το παμε μακρια..τι θα εκανε ο ενας τι ο αλλος...και εγω αν ημουν θα εβγαζα φωτο κλπ αλλα θα ειχα τη σχετικη νοημοσύνη να εχω το νου μου γυρω μου και επίγνωση που στεκομαι και τι κανω!εχω κραξει απειρες φορες φιλες συνηθως που οπου σταθουν βγαζουν σελφι..κυριολεκτικα παντου ομως..περπατας στο δρομο και σταματαει το γελαδι μπαμ μες τη μεση να βγαλει με την αλλη σελφι ρε φιλε...εε σπρώξιμο στεγνα και μετα συγγνωμη μπας και νιωσει!
:wave2:
Για να μη μιλήσουμε για τα ζώα που στέκονται αριστερά στις κυλιόμενες. Γονατιά στον δικέφαλο και περνάς από πάνω τους.
Antonisss
14/11/2016, 12:39
εσεις κανετε πλακιτσα αλλα οταν πρεσβευεις ενα σπορτ οπως ο Ροσσι στην περιπτωση μας πρεπει να εισαι αυτο που δηχνεις και στην καμερα ολλα ειναι ενα show..
και ναι οπως καποιος εγραψε ισως ο Στονερ να εκανε κατι αλλο, αλλα ο στονερ ποτε δεν ειναι το καλο παιδι φιλικος με ολλους ισως και ενας απο τους λογους που την εκανε απο το τσιρκο των GP.
Όταν καταλάβεις το αστείο της όλης υπόθεσης Γιάννη, τότε θα καταλάβεις γιατί το έχουμε πάρει και μεις στο ψιλό. Ναι να πρεσβεύεις ένα άθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είσαι έρμαιο της καύλας του καθενός και της καθεμιάς
Και πολύ ασχοληθήκαμε με την τύπισσα, άσε που θα τη ρίξει τη μήνυση σε λίγο καιρό
astroman76
14/11/2016, 12:42
καλα θα κανει
Δεδομενου της υψομετρικης διαφορας στις σκαλες και της γωνιας θα ελεγα αγκωνια στον πελματικο μυ :smokin:
kostas777
14/11/2016, 13:08
Μαλακία του αυτό που έκανε. Ο μοναδικός απλός λόγος είναι ότι είναι ΜΑΛΑΚΑΣ.
Κατά τα άλλα στα @@ μου τον γράφω και αφού δεν έσπασε κανένα πόδι η κοπέλα, πάλι καλά.
SHOOTER045
14/11/2016, 13:08
Εγώ οταν ήμουν στα paddock,εξω απο του VALE που πήγα συγκεκριμενα.ηταν μια 200αρα κόσμος.
Κάποιος είπε οτι βγήκε απο πίσω και η αγέλη έφυγε αφηνιασμενη.
Τι να λέμε τώρα?
Και δεν νομιζω να έπαιρνε πόζα η συγκεκριμένη για selfie με τον VALE(δεν τους χωραγε άλλωστε) .
Αυτό που δεν φαίνεται είναι το πριν,δηλαδή τι όχλος ακολουθούσε και πως έφυγε το σκούτερ.
Στο τέλος του βίντεο φαίνεται και ένας σεκιουριτας,που αφού τρώει την κλωτσιά παει να ανοίξει δρόμο
Έτσι είναι. Το πλήθος είναι ανεξέλεγκτο και, συνήθως, ηλίθιο. Παρόμοιο σκηνικό έζησα από κοντά, με τον Vinales. Κάποιος τον κυνηγούσε και τον τραβούσε, προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία και εκείνος προσπαθούσε να ξεφύγει με το σκουτεράκι του. Αν έπαιρνε κάποιον παραμάζωμα, σίγουρα δε θα έφταιγε εκείνος. Μπαίνεις στα paddocks με δική σου ευθύνη, τελεία.
Κι εγώ ήθελα πολύ να βγω φωτογραφία με Rossi, αλλά δεν ήμουν διατεθειμένος να στηθώ όπως όλοι με τις ώρες, ούτε να πλακώνομαι για μια θέση. Έβγαλα με τον Pedrosa, με 0 προσπάθεια, 2nd best thing. :p
astroman76
14/11/2016, 13:12
Εγώ οταν ήμουν στα paddock,εξω απο του VALE που πήγα συγκεκριμενα.ηταν μια 200αρα κόσμος.
Κάποιος είπε οτι βγήκε απο πίσω και η αγέλη έφυγε αφηνιασμενη.
Τι να λέμε τώρα?
Και δεν νομιζω να έπαιρνε πόζα η συγκεκριμένη για selfie με τον VALE(δεν τους χωραγε άλλωστε) .
Αυτό που δεν φαίνεται είναι το πριν,δηλαδή τι όχλος ακολουθούσε και πως έφυγε το σκούτερ.
Στο τέλος του βίντεο φαίνεται και ένας σεκιουριτας,που αφού τρώει την κλωτσιά παει να ανοίξει δρόμο
ο βελε τους μαζεβει εκει ομως... λετε να πανε ετσι εξω απο τροχοσπιτα να βγαλουν σεφλιες (νεο φετιχ)...? χαχαχαα
SHOOTER045
14/11/2016, 13:31
Έτσι είναι. Το πλήθος είναι ανεξέλεγκτο και, συνήθως, ηλίθιο. Παρόμοιο σκηνικό έζησα από κοντά, με τον Vinales. Κάποιος τον κυνηγούσε και τον τραβούσε, προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία και εκείνος προσπαθούσε να ξεφύγει με το σκουτεράκι του. Αν έπαιρνε κάποιον παραμάζωμα, σίγουρα δε θα έφταιγε εκείνος. Μπαίνεις στα paddocks με δική σου ευθύνη, τελεία.
Κι εγώ ήθελα πολύ να βγω φωτογραφία με Rossi, αλλά δεν ήμουν διατεθειμένος να στηθώ όπως όλοι με τις ώρες, ούτε να πλακώνομαι για μια θέση. Έβγαλα με τον Pedrosa, με 0 προσπάθεια, 2nd best thing. :p
Μην ξεχνάμε πως αν και σε οδικό δίκτυο,τι συνεβη στην dianna,όταν πήγαν να.αποφύγουν παπαράτσι
Μην ξεχνάμε πως αν και σε οδικό δίκτυο,τι συνεβη στην dianna,όταν πήγαν να.αποφύγουν παπαράτσι
μαρεσει το αβαταρ σου.... κατουρημα σε σταση παουερ γιογκα!
Η τυπισσα λεει θα κινηθει νομικα εναντιον του γιατρου. :confused:
http://www.motorsport.com/motogp/news/rossi-faces-legal-action-from-fan-after-paddock-incident-850157/
VR:
Θεια:
Μετάφραση: ευκαιρία να βγάλουμε κάνα φράγκο...
Ο ντόρος που εχει γινει δεν εχει να κανει με το αν εισαι αντιΡοσσικος, αλλα αν κατι τετοιο ειχε κανει ο Χορχε θα λεγατε τις ιδιες δικαιολογίες ;-); απλα ηταν ατυχης η στιγμη που καποιος τραβαγε βιδεο..αλλα μας δειχνει το μισό! !!τι μας κρυβουν;1!
Η απάντηση είναι απλούστατη.
Οι κολλημένοι της μίας πλευράς δεν θα έλεγαν τις ίδιες δικαιολογίες
Οι κολλημένοι της άλλης πλευράς σε κάθε σχόλιο θα απαντούσαν αυτό που μεταφέρεις: "ναι αλλά αν ο τάδε αυτό εσείς εκείνο"
Όλοι οι υπόλοιποι θα λέγανε το ίδιο. Πολύ κακό για το τίποτα.
Antonisss
14/11/2016, 15:06
http://www.gpone.com/en/2016111437036/motogp/rossi-risks-being-charged-for-the-scooter-indicent-in-the-paddock.html
The ride-by, with kick, made by Valentino Rossi in the Valencia paddock now risks becoming a legal matter.
The fan who was hit, Ana Cabanillas, was tracked down and interviewed by Radio Cope and she said: "Estábamos con unos amigos y me dieron una patada y vi que era Rossi. Pensé que había sido por un despiste, pero he visto el vídeo y he visto que ha sido patada y codazo. Me ha pasado igual que a Márquez. Pienso denunciar porque se ve que es una patada. Hubiera aceptado las disculpas si hubiera sido sin querer".
I was with friends and felt a kick and saw that it was Rossi. I thought it was an accident but then I saw the video and realised that he kicked be and elbowed me. He passed me as he did Marquez. I think I'll report it. I would have accepted his apology if he'd done it accidentally.
The interviewer also asked the woman how she feels. She replied: good...(a pause) a bit better...
Aside from the gesture itself, open to censure, when one exaggerates, one really exaggerates. Though a certain degree of exploitation was to be expected.
The video, which immediately went viral, is heading for 20 million views.
Εγώ τα είπα παραπάνω και εσείς με κοροϊδεύετε!! :tooth:
Περιμένω δηλώσεις συμπαράστασης της τύπισσας από Marquez, ίσως στη δίκη χρησιμοποιηθεί σαν επιχείρημα το βίντεο από Μαλαισία. Μέχρι και την ίδια κίνηση έκανε ο Rossi, γύρισε το κεφάλι αριστερά να δει αν την πέτυχε καλά. Κάργα ένοχος, ίσως τελικά να μη χρειαστεί ο Λορένθο να πάει στο Race Direction
Οι φίλοι της ήταν μάλλον το σελφοκόνταρο και το κινητό της. Το πρώτο πιθανότατα και το αγόρι της.
rockobok
14/11/2016, 15:47
Πάντως αυτό το ποδαράκι
Όποτε το απλώνει δε του βγενει σε καλό
Πέρυσι έχασε το πρωτάθλημα εξ´αιτιας του φέτος θα τον τρέχει στα δικαστηρια
Vagelis26b
14/11/2016, 16:29
τελικα οντως θα το τραβηξει το θεμα,το βρηκα κ εδω http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=24322
ενταξει ειπαμε μαλακια του κλπ,αλλα μαλλον η τυπισσα μυριστηκε χρημα η τουλαχιστον ετσι νομιζει...
Ασε που την λενε και Ανα με ενα Ν! Και απο κει να καταλαβεις...
τελικα οντως θα το τραβηξει το θεμα,το βρηκα κ εδω http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=24322
ενταξει ειπαμε μαλακια του κλπ,αλλα μαλλον η τυπισσα μυριστηκε χρημα η τουλαχιστον ετσι νομιζει...
Ε σου λέει όλο και κάποια συμβιβασούλα θα κάνουμε για να μην τραβάει σε χρόνο
Θα μπορούσατε να είστε πιο ευγενικοι με τους σχολιασμους των σωματότυπων πάντως νομίζω.
Φρένα,είχε.Ας φρέναρε,δεν έχασε η βενετιά βελόνι.
Antonisss
14/11/2016, 18:30
Θα μπορούσατε να είστε πιο ευγενικοι με τους σχολιασμους των σωματότυπων πάντως νομίζω.
Τα φρένα και οι ροπές....
astroman76
14/11/2016, 19:05
+1 εχουμε φτασει να θεωρουμε οκ την αγενεια (γιατι αυτο ητανε που εδειξε ο Ροσσι) και αρνητικο το σωματοτυπο....
Ελα ναι...... λειπει και το ποστ που θα λεει "γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε" και "μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος". Πειτε τα και αυτα να κλεισει ο κυκλος για το σκηνικο με τη τροφαντουλα και το σελφοκονταρο.
SHOOTER045
14/11/2016, 19:15
Αυτό έπαιξε?
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=24320
Θα μπορουσαν να'ναι πολυ χειροτερα παντως τα πραγματα για τη συγκεκριμενη "κυρια". :lol:
373937
Ούτε παραγγελία
https://m.youtube.com/watch?v=AN30SrTyACU
Vagelis26b
14/11/2016, 22:31
Θα μπορουσαν να'ναι πολυ χειροτερα παντως τα πραγματα για τη συγκεκριμενη "κυρια". :lol:
373937
Επικο!!!!!!!
Εγω δεν καταλαβα γιατι πρεπει να παρετε καποια μερια. Οι ροσικοι με τον ροσι και αντιροσσικοι με την γυναικα.
Ανευθυνοτητα για να βγαλει μια φωτο η καρΓια ενω θα μπορουσε να ειναι πιο προσεχτικη και (αλλη μια) μαλακι@ απο τον μαλακ@ που θα μπορουσε να δρασει διαφορετικα.
ανευθυνοτητα+μαλακι@ = γμθηκε το ιντερνετ με αυτη τη χαζομαρα
devil's animal
15/11/2016, 07:03
τοσες σελιδες για ενα ακυρο θεμα εξωαγωνιστικο που ολοι βλεπουμε τι γινεται...και κανενας δεν εχει γραψει κατι ουσιαστικο για τον αγωνα...:rolleyes:
ας το κανω εγω λοιπον...
πλακα ειχε ο αγων...
φαινοταν οτι ο αλλος θα ηταν υπερηχητικος...το καθαρισε απο την εκκινηση...
το ματσακι παιχτηκε για την 2η και πισω...
o rossi το ειχε αλλα ο αλλος τον καταπινε στα ευθειακια..δεν ηταν ομως αργος και στις στροφες ο iannone...ειχε 1-2 με αργοτερη εισοδο και του εκανε το block pass o παλιος...
ο marquez ηταν πολυ υπομονετικος και ηταν αυτος που βγηκε 2ος καθως ειχε και το σκληρο και φυσικα το εκμεταλλευτηκε αφου δεν του εφυγαν οι αλλοι απο την αρχη...
στο τελος τον εραψε ο iannone τον rossi και εδωσε στην ducati το τελευταιο της βαθρο για το 2016...
o vinales δεν εδειξε να μπορει να κανει και πολλα και εμεινε 5ος...πηρε ομως την 4η του πρωταθληματος μπροστα απο τους ducatisti που τo θεωρω μεγαλη επιτυχια και για τον ιδιο και για την suzuki!!
μενει να δουμε τι θα γινει με τις δοκιμες...
:beer::beer:
Antonisss
15/11/2016, 08:59
Έπρεπε ο Rossi να πάει να τη βρει μετά να της πει:
Did your ambition outweigh your talent?! :lol:
Έπρεπε ο Rossi να πάει να τη βρει μετά να της πει:
Did your ambition outweigh your talent?! :lol:
[φαλοκράτης μοουντ ον]
outweight or overweight? :lol:
[φαλοκράτης μοουντ οφ]
πυξιδας990
15/11/2016, 09:30
κανα link να βλεπουμε ζωντανα σημερα παιζει?
Billymuse
15/11/2016, 09:40
κανα link να βλεπουμε ζωντανα σημερα παιζει?
στις 11:00
http://firstrowgr.eu/watch/485251/1/watch-moto-gp---winter-testing-series.html
και στις 16:00
http://firstrowgr.eu/watch/485252/1/watch-motogp---valencia,-spain---winter-testing.html
abraham gp15
bautista gp 16
baz gp15
barbera gp 16
petrucci αλλα θα ειναι ο πιρρο gp17
redding gp 16
hrc κ yamaha εχουν μερικεϛ εκδοσειϛ απο το 17
Για 99 σημερα ειπαν το 16, αυριο το 17
Οσοι εχουν συμβολαια με την ιδια ομαδα για το 17 μαζι με ζαρκο που απαλλαχθηκε απο το συμβολαιο του στη μοτο2 και τον λοουεϛ θα τρχουν με τα κανονικα χρωματα. Οι αλλοι με μαυορ/ασπρα
λαβερτυ κ τσουντα μεσα για απριλια κ σουζουκι αντιστοιχα σαν test riders
Antonisss
15/11/2016, 10:29
Για όσους έχουν acestream (ace player) δουλεύει αυτό
c9100815e95268198b8a4e85a84c2e31ef6bf5c7
RaGe_Raptor
15/11/2016, 10:53
After just seven laps on the Suzuki, @andreaiannone29 is just 0.2 off his FP1 time on the Ducati to place second to Marquez so far
Αυτά είναι καλά νέα!
LogOutGoRide
15/11/2016, 14:20
Ναι αλλά 0.2 + 3 δευτερόλεπτα από τον ταχύτερο γύρο πίτα του Σαββάτου.
Επειδή είδα όλο το πρώτο μέρος, πιο πολύ αξίζει να δεις τις αλλαγές σε πρόσωπα παρά χρόνους.
Τι να δούμε άλλωστε. Καλά καλά δεν ξεκίνησαν.
astroman76
15/11/2016, 14:59
και οσοι εχουν smart TV box κλασσικα SportsDevil και καπου εκει μεσα θα βρειτε bTsports2 που τα εχει λαιβ και σημερα και αυριο...
http://www.sportcategory.com/c-10.html
RaGe_Raptor
15/11/2016, 15:44
Top Gun -> Top place!
373988
RaGe_Raptor
15/11/2016, 15:45
Ωχ άρχισε ο Μάνιακ.... :(
Ο Λορεντζος τι κάνει με το ντουκ?
RaGe_Raptor
15/11/2016, 15:49
Ο Λορεντζος τι κάνει με το ντουκ?
10ος κι ο Ντόβι 4ος
10ος κι ο Ντόβι 4ος
Καλά είναι
Δηλώσεις έκανε ή ακόμα τρέχουν?
RaGe_Raptor
15/11/2016, 15:53
Καλά είναι
Δηλώσεις έκανε ή ακόμα τρέχουν?
Έχει ακόμη 1+ ώρα αλλά η θερμοκρασία πέφτει δε νομίζω να μείνουν έξω μέχρι το τέλος. Ήδη άρχισαν οι πτώσεις
Τι δηλωσειϛ να κανει ρε παιδια αφου εχει συμβολαιο με την γιαμαχα μεχρι 31/12.
Ξεκινησε να γραφει το κοντερ για τον ιαννονε.:p
RaGe_Raptor
15/11/2016, 16:13
πτώσεων συνέχεια.
καημένη Suzuki πλέρωνε... ευτυχώς είναι του 2016 τα μηχανάκια
373991
πυξιδας990
15/11/2016, 16:23
μια ανασα ο λορενθο...
RaGe_Raptor
15/11/2016, 16:27
Λόρε 3ος!!!!
Η στροφή 10 τους έχει θερίσει
με την GP16 και τα φτερακια.
Οχι με την GP17.
RaGe_Raptor
15/11/2016, 17:07
τέλος για σήμερα
MG-KTiNoS
15/11/2016, 17:18
ΩΩΩΡΡΡΕΕΕΕΕΕ ΝΤΟΥΚΟΣ........
Μόλις βρήκε πιλότο άρχισε να τους καλαφατίζει τα πρέκια ΠΑΛΙ
Και μιλάμε για ένα μηχανάκι που δεν ήταν καν φτιαγμένο για αυτόνα
ούτε το είχε δει ποτέ μέχρι σήμερα
:a39:
Το είχε δει όταν πάλευε για κάτι 17ες και 14ες θέσεις.
1.5 sec πάνω απο τον καλυτερο του χρόνο ειναι επιτυχία?
ΩΩΩΡΡΡΕΕΕΕΕΕ ΝΤΟΥΚΟΣ........
Μόλις βρήκε πιλότο άρχισε να τους καλαφατίζει τα πρέκια ΠΑΛΙ
Και μιλάμε για ένα μηχανάκι που δεν ήταν καν φτιαγμένο για αυτόνα
ούτε το είχε δει ποτέ μέχρι σήμερα
:a39:
Η αληθεια ειναι οτι εαν ο δηγος που εχει την καλυτερη ταχυτητα μεσα στην στροφη, τα βρει με το μηχανακι που τα σπαει στις ευθειες, μαλλον καλα θα τα πανε οι 2 τους.
Μα πολυ φοβαμαι οτι θα γινει ο επομενος Κρατσας ο Λορε, μεχρι να τα βρει με τον Ντουκο.
RaGe_Raptor
15/11/2016, 17:24
όλοι θα πάνε καλά. το θέμα είναι πως θα σταματήσει να πέφτει ο Ιαννόνε.
MG-KTiNoS
15/11/2016, 17:25
Η αληθεια ειναι οτι εαν ο δηγος που εχει την καλυτερη ταχυτητα μεσα στην στροφη, τα βρει με το μηχανακι που τα σπαει στις ευθειες, μαλλον καλα θα τα πανε οι 2 τους.
Μα πολυ φοβαμαι οτι θα γινει ο επομενος Κρατσας ο Λορε, μεχρι να τα βρει με τον Ντουκο.
αν για κράτσας είναι ο καλ τότε πρέπει να πούε ότι 2 νίκες το μπορδέλο δεν είχε δει ούτε με το Στόνερ....
ναταλεμεαυτα
:cool:
όλοι θα πάνε καλά. το θέμα είναι πως θα σταματήσει να πέφτει ο Ιαννόνε.
ΠΟΤΕ!
Μα ποτε! αυτο το παιδι δεν προκειται να σταματησει να πεφτει.
Γιατι ειναι μαλακας, περηφανος και με περικεφαλαια.
Αλλα και ποτε δεν θα σταματησει να μου αρεσει, ο μπουφος.
Απο το '10 που τον ειδα λαϊβ, τον ακολουθω.
GIOTIS750
15/11/2016, 17:46
http://allfootballvideo.com/movistar-moto-gp
ptc:beer:
Παντως για τον γιατρο δεν πρεπει να χτυπαει και πολυ καλα να πηγαινει ο Maverick στην πρωτη του επαφη με τη μηχανη γρηγοροτερα... :rolleyes:
Παντως για τον γιατρο δεν πρεπει να χτυπαει και πολυ καλα να πηγαινει ο Maverick στην πρωτη του επαφη με τη μηχανη γρηγοροτερα... :rolleyes:
το ελεγε ο Βινιαλες οτι η Μ1 μρ την GSXRR μοιαζουν αρκετα σε συμπεριφορα.
ο Βινιαλες ηρθε για να ειναι το μελλον αν και νομιζω οτι θα βαλει στη θεση του τον 93 μια και ειναι ιδια ηλικια και εχουν ιστορια στις κοντρες. Μακαρι να παει και για τιτλο...γιατι αν κουμπωσει ο Χορχες...που να κρυφτουμε μετα...
Ο πρωτος γυρος του JLo.
https://www.facebook.com/MotoGP/videos/10155032570655769/
devil's animal
16/11/2016, 07:17
πραγματικα πιστευε καποιος οτι ο vinales δεν θα πηγαινε πιο γρηγορα απο τον rossi με ιδιο μηχανακι?:rolleyes:
εδω με το suzuki και σε πολλες πιστες φετος τρωγοντουσαν και τους ακολουθουσε ολους τους πρωτους κατα ποδας...
το παλικαρακι εχει φοβερο ταλεντο και ειναι οντως το next big thing μετα τον marquez...
ο rossi ηδη σκεφτεται τροπους εξοντωσης και απομονωσης (βλ. γονατιες, κουρτινες και τοιχους υψωμενους και ολο το οπλοστασιο του ψυχολογικου πολεμου)...:p
MG-KTiNoS
16/11/2016, 07:20
ρε σεις δεν έχετε καταλάβει τι εστί Βινιάλες έτσι?
:a021:
Αν ο γιατρός του χρόνου έρθει κάτι πιο καλό από 4
Πρέπει όλοι εδώ μέσα να πέσουμε στα 4 και λέμε τι τεράστιος που είναι
(και το 2 φέτος άθλος είναι αλλά ούτε αυτό το έχουμε καταλάβει)
H.A.Balafoutre
16/11/2016, 07:25
Κάποιος μου είπε πως σε 4 αγώνες θα μπεί τοίχος στα pits. Εγώ του λέω, αυτή τη φορά δεν το πιστεύω.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ αρπαχτεί ο ροσι με τον τόπεγκάν.
MG-KTiNoS
16/11/2016, 07:33
Κάποιος μου είπε πως σε 4 αγώνες θα μπεί τοίχος στα pits. Εγώ του λέω, αυτή τη φορά δεν το πιστεύω.
πρέπει να είναι πολύ χαζός να το κάνει αυτό τώρα.... (άσε που δε θα παίξει γιατί όλο το τιμ του Χόρχε δεν... έφυγε, ποιός ξέρει γιατί? :D )
devil's animal
16/11/2016, 08:05
(και το 2 φέτος άθλος είναι αλλά ούτε αυτό το έχουμε καταλάβει)
αθλος δεν ειναι...
ετσι οπως πηγαινε ο lorenzo λογω ελαστικων και τοσο ρδελο που ηταν το honda στην αρχη της χρονιας, επρεπε να κοντραριστει στα ισια με τον μικρο και θα μπορουσε να το σηκωσει...
καθαρα δικες του μ@λακιες..ενταξει και μια της ομαδας με το μοτερ, τον εφεραν στους -50...
στα μισα του πρωταθληματος εφτιαξαν και το honda και τα υπολοιπα ειναι ιστορια που λενε και οι φιλοι μας οι αμερικΛανοι...:p
SHOOTER045
16/11/2016, 08:09
Δεν υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ αρπαχτεί ο ροσι με τον τόπεγκάν.
Σιγά μην είναι και ο <ΤΟΠΕΡ>
374025
FotisFz1
16/11/2016, 08:41
Αλλο παλι και τουτο...
Πρωτος στο τεστ ο Βινιαλες-->Ποσο μαλακας ειναι ο Ροσσι...
Ρε τι ειστε εσεις?
όλα δείχνουν οτι το GP του 17 θα είναι ταύλα!
MG-KTiNoS
16/11/2016, 08:48
αθλος δεν ειναι...
ετσι οπως πηγαινε ο lorenzo λογω ελαστικων και τοσο ρδελο που ηταν το honda στην αρχη της χρονιας, επρεπε να κοντραριστει στα ισια με τον μικρο και θα μπορουσε να το σηκωσει...
καθαρα δικες του μ@λακιες..ενταξει και μια της ομαδας με το μοτερ, τον εφεραν στους -50...
στα μισα του πρωταθληματος εφτιαξαν και το honda και τα υπολοιπα ειναι ιστορια που λενε και οι φιλοι μας οι αμερικΛανοι...:p
με το Μπαρδόν αλλά με τα ίδια λάστιχα δεν έτρεχε κι αυτός?
και ΄τη ντουκάτι την άφησε πίσω που όπως βλέπουμε με το Χόρχε είχε δυναμικό τελικά.
Εν τέλει όμως όποιος κάνει τις λιγότερες μλκιες δεν κερδίζει και είναι και ο πιο καλός ή όχι?
Γιατί στην τελική μπορεί ο Γιαννόνε να θέρισε τους μισούς πιλότους εκεί μέσα αλλά αυτό δεν του έδωσε τα παπούτσια
στο χέρι απ τη Ντουκάτι και τον έκανε χειρότερο από τον άλλο ΑΝτρέα? :lol:
Λοιπόν έξω ο Μάρκεζ που είναι σε άλλο επίπεδο λόγο ταλέντου και ηλικίας (έχει πιο καλά στατιστικά απ το Ρόσσι)
Ο γέρος μπιπ όλους τους άλλος που ήταν πιο νέοι και πιο "γρήγοροι".
1 Χόρχε
2 Ντάνο
3 Γιαννονε
4 Ντόβι
Τώρα στα γεράματα....
Όποιος το βλέπει μικρό αυτό νομίζω ότι πρέπει να το ξανασκεφτει γιατί σε τόσο βαθιά γεράματα :D κανένας άλλος δεν έτρεχε καν.
devil's animal
16/11/2016, 09:04
Αλλο παλι και τουτο...
Πρωτος στο τεστ ο Βινιαλες-->Ποσο μαλακας ειναι ο Ροσσι...
Ρε τι ειστε εσεις?
δεν τον ειπαμε μαλακα ρε...μην παρεξηγεισαι λες και ειναι γκομενα σου...
αργο τον ειπαμε...
RaGe_Raptor
16/11/2016, 09:10
Ο Ρόσσι θα τα πάει πολύ καλά και φέτος :D
Γυαλίζει το μάτι του,είδατε αντανακλαστικά με τη σελφοκονταρού!
Ο Χόρχες θα τα πάει καλύτερα από τους ντόβι/ιαννονε. Αυτό. Physically exhausting το λένε το ντουκ.ίσως δε θα μπορεί να κάνει αυτά που έκανε με το μ1. Πάντως "κούμπωσε"
Ο Βινιάλες αν είναι λίιιιγο πιο συγκροτημένος στη διάρκεια των αγώνων είναι title contender.
MG-KTiNoS
16/11/2016, 09:17
αργο τον ειπαμε...
:lol:
νταξ ρε φίλε ένα δεκατάκι μπορεί να κοστίσει ένα ρέψιμο....
:D
devil's animal
16/11/2016, 09:19
με το Μπαρδόν αλλά με τα ίδια λάστιχα δεν έτρεχε κι αυτός?
και ΄τη ντουκάτι την άφησε πίσω που όπως βλέπουμε με το Χόρχε είχε δυναμικό τελικά.
Εν τέλει όμως όποιος κάνει τις λιγότερες μλκιες δεν κερδίζει και είναι και ο πιο καλός ή όχι?
Γιατί στην τελική μπορεί ο Γιαννόνε να θέρισε τους μισούς πιλότους εκεί μέσα αλλά αυτό δεν του έδωσε τα παπούτσια
στο χέρι απ τη Ντουκάτι και τον έκανε χειρότερο από τον άλλο ΑΝτρέα? :lol:
Λοιπόν έξω ο Μάρκεζ που είναι σε άλλο επίπεδο λόγο ταλέντου και ηλικίας (έχει πιο καλά στατιστικά απ το Ρόσσι)
Ο γέρος μπιπ όλους τους άλλος που ήταν πιο νέοι και πιο "γρήγοροι".
1 Χόρχε
2 Ντάνο
3 Γιαννονε
4 Ντόβι
Τώρα στα γεράματα....
Όποιος το βλέπει μικρό αυτό νομίζω ότι πρέπει να το ξανασκεφτει γιατί σε τόσο βαθιά γεράματα :D κανένας άλλος δεν έτρεχε καν.
ρε Κτηνε το ιδιο δεν λεμε??
εγω ειπα οτι ΔΕΝ ειναι αθλος η 2η θεση...θα μπορουσε να παει και για την πρωτη ανετα...με τις συγκυριες που συνεβησαν στο πρωταθλημα...
Antonisss
16/11/2016, 09:36
Γι αυτό μας λατρεύω, γιατί μετά από μία μέρα και 60 γύρους ανά αναβάτη, βγάλαμε ήδη την πρώτη 5αδα του 2017!!
edit: Σήμερα το βράδυ λογικά θα κάνουμε και τις απονομές
devil's animal
16/11/2016, 09:57
Γι αυτό μας λατρεύω, γιατί μετά από μία μέρα και 60 γύρους ανά αναβάτη, βγάλαμε ήδη την πρώτη 5αδα του 2017!!
edit: Σήμερα το βράδυ λογικά θα κάνουμε και τις απονομές
ενταξει δεν εχεις πολυ αδικο...
αλλα οταν βλεπεις τον αλλον χωρις να ξερει το μηχανακι να κανει τον 1ο χρονο με το που το καβαλαει..και ο rossi αντιστοιχα που το εχει 4-4.5 χρονια και το εξελισσει, κανει τον 2ο χρονο...εε..οσο να'ναι καποια συμπερασματα μπορουν να βγουν...:)
Ο οδηγός φαίνεται σε συνθήκες αγώνα, όχι περιπάτου.
sapila racing
16/11/2016, 10:07
ενταξει δεν εχεις πολυ αδικο...
αλλα οταν βλεπεις τον αλλον χωρις να ξερει το μηχανακι να κανει τον 1ο χρονο με το που το καβαλαει..και ο rossi αντιστοιχα που το εχει 4-4.5 χρονια και το εξελισσει, κανει τον 2ο χρονο...εε..οσο να'ναι καποια συμπερασματα μπορουν να βγουν...:)
Κι εσυ βγαζεις το συμπερασμα οτι είναι αργός επειδή έχει τον 2ο χρόνο.
Οκ, και ο Marquez τότε τι είναι που έχει τον 4ο? Σαύρα?
Ο Maverick φυσικά είναι αστέρι και θα έχει πολύ καλή συνέχεια. Ομως μην ξεγράφεις ακόμα τον Rossi.
Ο Rossi καβαλούσε το νέο μηχανακι του 2017 κι εκανε δοκιμές, ο Vinales το ετοιμο του 2016. ;)
RaGe_Raptor
16/11/2016, 10:12
Κι εσυ βγαζεις το συμπερασμα οτι είναι αργός επειδή έχει τον 2ο χρόνο.
Οκ, και ο Marquez τότε τι είναι που έχει τον 4ο? Σαύρα?
Ο Maverick φυσικά είναι αστέρι και θα έχει πολύ καλή συνέχεια. Ομως μην ξεγράφεις ακόμα τον Rossi.
Ο Rossi καβαλούσε το νέο μηχανακι του 2017 κι εκανε δοκιμές, ο Vinales το ετοιμο του 2016. ;)
Τον Ρινς που από 3+ μείωσε σε 1.8sec από την κορυφή να μην τον αναφέρω καν ,ε; σαλίγκαρος.
devil's animal
16/11/2016, 10:15
good info...
αυτο δεν το ηξερα...νομιζα οτι ηταν με τα ιδια...
δεν τον εχω ξεγραψει τον rossi....ΠΡΟΦΑΝΩΣ απο την στιγμη που βγηκε 2ος στο πρωταθλημα και ειναι ανταγωνιστικος για το επομενο, δειχνει οτι δεν ειναι τελειωμενος...
τελειώμένος δεν είναι. ίσα ίσα έχει ισχυρό κίνητρο το 10 πρωτάθλημα και αυτό τον κρατάει σε φόρμα. Το "κακό" ομως είναι οτι και οι άλλοι έχουν πολλά να αποδείξουν:
Ο Λορένζο θέλει να αποδείξει οτι μπορεί στην Ντουκάτι όταν ο Ρόσσι δεν μπορουσε και ταυτόχρονα θέλει να το σηκώσει
Ο Βινιάλες θέλει να δείξει οτι με το "σωστό" μηχάνημα μπορεί να κοντράρει τους πάντες
Ο Μαρκέζ θέλει να συνεχίσει να είναι ο Μαρκέζ
Θα έχει τζέρτζελο λέμε
RaGe_Raptor
16/11/2016, 10:43
Η RC16 η μόνη μοτοσυκλέτα με screamer κινητήρα. Και η Χόντα πλέον με Big Bang. Ήδη ο Μάρκος πιο γρήγορος με 2017 κινητήρα/2016 πλαίσιο
Η RC16 η μόνη μοτοσυκλέτα με screamer κινητήρα. Και η Χόντα πλέον με Big Bang. Ήδη ο Μάρκος πιο γρήγορος με 2017 κινητήρα/2016 πλαίσιο
παλιοτερα η ντουκατι , τωρα τ τζαπονια. rip to one of the best engine sound ever.
Πλαισιο το 16 ειχανε του 14 και με αυτο θα συνεχισουν μεχρι να φτιαξουν το μοτερ λενε. μπεημπη στεπσ
FotisFz1
16/11/2016, 11:01
αργο τον ειπαμε...
Ειπε ο παγκοσμιος...
ρινσ κατω , ιαννονε κατω ,κοκκινη σημαια
Αιντε απο το μηδεν ξεκιναει παλι η σουζουκι το 2017
Billymuse
16/11/2016, 11:05
Σταυρο μη το παλευεις το πράγμα, αφου βλέπεις οτι δεν :a21:
Oταν φτασεις τους χρονους και ταβπαγκοσμια τοτε θα ασκσεις κριτικη!!
RaGe_Raptor
16/11/2016, 11:08
ρινσ κατω , ιαννονε κατω ,κοκκινη σημαια
Αιντε απο το μηδεν ξεκιναει παλι η σουζουκι το 2017
Ήθελα να γράψω wtf αλλά το "τι στον πούτσο!" ταιριάζει καλύτερα...
FotisFz1
16/11/2016, 11:14
Σταυρο μη το παλευεις το πράγμα, αφου βλέπεις οτι δεν :a21:
Oταν φτασεις τους χρονους και ταβπαγκοσμια τοτε θα ασκσεις κριτικη!!
Χμμ...εχουμε και τον Αινσταιν αυτοπροσωπως εδω..
Παλι καλα που κοβει το δικο σου μεγαλε
Χαλαρώστε. Μόνο τους αναβάτες κράζουμε εδώ.
Ήθελα να γράψω wtf αλλά το "τι στον πούτσο!" ταιριάζει καλύτερα...
για το σχολιο μου ή για αυτο που συνεβη?
RaGe_Raptor
16/11/2016, 11:17
για το σχολιο μου ή για αυτο που συνεβη?
Μα γι'αυτό που συνέβη φυσικά! Θα ξεμείνουν από ανταλλακτικά.λολ
RaGe_Raptor
16/11/2016, 11:23
Ενδιαφέρον
Cal thinks lack of wings are causing T12 crashes. Wheel lifting off the ground, riders braking with it in air, then locks when touches down.