View Full Version : ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11/2016-ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
Λίγο σπρέι αλυσίδας ποιος θα με φιλεψει το πρωί;
ΟΚ...
Λεπόν... Το δικό μου πρόγραμμα λέει:
Αναχώρηση 09:00 από Περίπτερο. ΝΕΟ Κορίνθου διότι απλά δεν βολεύομαι την ΠΕΟ ψυχολογικά και σωματικά και είναι και πρωί πρωί η έγερση και θα νυστάζω όπως πάντα.
Βρίσκομαι με τσι Πατρινοί @Γκούρα την ώρα που λέει ο Άκης πάν' κάτ'.
Θα πάρω μαζί τοστ αλλά και ένα ΠΣυγειάκι με λουκάνικα που δεν θα φάμε απόψε τελικά (απλά για μεζέ δηλαδή) μαζί με ένα τεφαλάκι και γκαζάκι. Και επειδή θα είναι στο ΠΣυγειάκι δεν θα σκάσω αν δεν τα φάμε και τα γυρίσω πίσω, οπότε δεν δεσμεύεται κανείς για τίποτα, το αναφέρω απλά γιατί δεν ξέρω τι διαθέσεις υπάρχουν γενικώς και έχουν παίξει όλα μαζί σαν πιθανότητες. Α, και κάτι πατατάκια για την αλητεία :lol:
Επιθυμητή η επιστροφή σε λογική ώρα (ήτοι 18:00 ως 19:00) λόγω υπάρξεως παραπονιάρικου χειριστικού συναισθηματικά κυνός, δεν δεσμεύω κανέναν, απλά κατά τις 15:30 βαριά 16:00 μας βλέπω ως ζεύγος να μαζευόμαστε. Σ' εμένα δεν πιάνουν τα κόλπα, αλλά...
Θα τους περικυκλωσουμε:lol:.
Θα φέρεις φαγητό πίσω; :bawl::bawl:ρε, είδες ποιοι είναι στην βόλτα; :bawl:
Τζον, βάλε και τον σκύλο στο ψυγειακι... Οι υπόλοιποι θα αναλάβουν να σου "λυσουν" το "προβλημα":lol:
taisteal
12/11/2016, 20:32
Ταιστηλ, γιρνα πίσο Ι εστο τελεφονα :lol:
Μόλις γύρισα από Γιάννενα,δεν προλαβαίνω να πάω να πάρω άλλο μηχανάκι μιας και είναι
μακριά,οπότε θα έρθω με το δικό μου,αλλα θα κουδουνίζει η εξάτμιση,και καλό θα ήταν να μην
με ακολουθεί κανένας μην ξεκολλήσει και του έρθει στη μάπα.
Θα είμαι μαζί με κολγκέητ
ΟΚ...
Λεπόν... Το δικό μου πρόγραμμα λέει:
Αναχώρηση 09:00 από Περίπτερο. ΝΕΟ Κορίνθου διότι απλά δεν βολεύομαι την ΠΕΟ ψυχολογικά και σωματικά και είναι και πρωί πρωί η έγερση και θα νυστάζω όπως πάντα.
Βρίσκομαι με τσι Πατρινοί @Γκούρα την ώρα που λέει ο Άκης πάν' κάτ'.
Θα πάρω μαζί τοστ αλλά και ένα ΠΣυγειάκι με λουκάνικα που δεν θα φάμε απόψε τελικά (απλά για μεζέ δηλαδή) μαζί με ένα τεφαλάκι και γκαζάκι. Και επειδή θα είναι στο ΠΣυγειάκι δεν θα σκάσω αν δεν τα φάμε και τα γυρίσω πίσω, οπότε δεν δεσμεύεται κανείς για τίποτα, το αναφέρω απλά γιατί δεν ξέρω τι διαθέσεις υπάρχουν γενικώς και έχουν παίξει όλα μαζί σαν πιθανότητες. Α, και κάτι πατατάκια για την αλητεία :lol:
Επιθυμητή η επιστροφή σε λογική ώρα (ήτοι 18:00 ως 19:00) λόγω υπάρξεως παραπονιάρικου χειριστικού συναισθηματικά κυνός, δεν δεσμεύω κανέναν, απλά κατά τις 15:30 βαριά 16:00 μας βλέπω ως ζεύγος να μαζευόμαστε. Σ' εμένα δεν πιάνουν τα κόλπα, αλλά...
Ακολουθω Τσονι (οχι κόλα) κατα ποδας!Με βολευεις σε ολα φιλε και στο ωραριο οποτε υπολογισε +2 στην παρεα σου.
Για προμήθειες θα φερω και γω σαντουιτσακια και τα ρεστα οποτε γίναμε.
Εγω βλεπω παντως να μαζευεται επικο παρεακι αυριο και γουσταρω!
Ladies and gentlemen it is going to be legendary
Ρε τι είναι τουτοι.. :lol:
Φεύγουμε 9 ΝΤΑΝ από περιφτερο.. Αυτά τα "περιμένετε λίγο, με κόβει λίγο το στρινγκ κάτω από τα δερμάτινα" να τα ξεχάσετε.. :lol:
Κολγκατε +γαυρος : που θα σας συναντήσουμε Ακριβώς πιτσουνακια μου; ή θα κάνει το θαύμα της η Φανερωμενη; :lol:
Πατρινιιιιοι και Σειχη!!!! :DΛεμε 12-12.30 Γκουρα. ΑΝ αλλάξει κάτι, θα ειδοποιησουμε όσο τον δυνατόν νωρίτερα τον Άκη.
Ταιστηλ, γιρνα πίσο Ι εστο τελεφονα :lol:
Βασκα, έστω και μια σταγόνα αν ρίξει, θα μείνουμε όλοι νυστικοι και θα κατεβουμε στο μαγαζί να σου φάμε τα λαπτοπ.. :lol:εδώ θα είμαι και θα δουλεύω, θα σας έχω πετσετούλες να στεγνώσετε τα αχαμνά σας και τηλεφωνάκι σπέσιαλ για κείνα τα μπέργκερ που θυμάσαι
:bawl:
amyroukai
12/11/2016, 20:37
Θα τους περικυκλωσουμε:lol:.
Θα φέρεις φαγητό πίσω; :bawl::bawl:ρε, είδες ποιοι είναι στην βόλτα; :bawl:
Τζον, βάλε και τον σκύλο στο ψυγειακι... Οι υπόλοιποι θα αναλάβουν να σου "λυσουν" το "προβλημα":lol:
ε καλά δεν είναι "φαγητό" ακριβώς, ούτε κιλό δεν είναι, για βραδινό μεζέ τα πήρα αλλά δεν πεινάμε τελικά (τα πέρκερ με το αυγό και το μπέικο ήτο πολύ χορταστικά).
απλά, αφού υπάρχουν...
o_gavros
12/11/2016, 20:39
ε καλά δεν είναι "φαγητό" ακριβώς, ούτε κιλό δεν είναι, για βραδινό μεζέ τα πήρα αλλά δεν πεινάμε τελικά (τα πέρκερ με το αυγό και το μπέικο ήτο πολύ χορταστικά).
απλά, αφού υπάρχουν...
ναι μωρε,για να μη τα πετάξουμε...
Ψηλέ,είμαστε εντάξει για το σημείο συνάντησης;
Ψηλέ,είμαστε εντάξει για το σημείο συνάντησης;
Αμα δεν δείξεις λίγο γαμπα, εγώ δεν σταματάω... :lol:
taisteal
12/11/2016, 20:41
Congate βάλε μαρσπιέ συνοδηγού....
o_gavros
12/11/2016, 20:42
Αμα δεν δείξεις λίγο γαμπα, εγώ δεν σταματάω... :lol:
χαχαχαχα...τι μαλακα είναι...
Ακη σώπα ρε που δε θα βρεθούμε.
τσίτσι εδώ (https://www.google.gr/maps/dir/37.9973048,23.3660497/%CE%A0%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%AC+%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%9F%CE%B4%CF%8C%CF%82+% CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD+%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%85,+%CE%9C%CE%AD%C E%B3%CE%B1%CF%81%CE%B1+191+00/@37.9961211,23.3606531,16z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x14a04ca40c361345:0x4cb33dd6c68d8340!2m2!1d23.3651169!2d37.9961263?hl=e l)
ου γαρ έρχεται μόνον... :p
Λίγο σπρέι αλυσίδας ποιος θα με φιλεψει το πρωί;
Αντουαν, να γιατί πεμφε.. :lol:
Θα φέρω εγώ!
amyroukai
12/11/2016, 20:44
για πατάκι;
taisteal
12/11/2016, 20:44
για πατάκι;
Για δικάβαλο,αν δω ότι η εξάτμιση τα παίζει.
o_gavros
12/11/2016, 20:49
θα σε παρω εγω δικάβαλο ρε,να βελάξεις :p
taisteal
12/11/2016, 20:50
θα σε παρω εγω δικάβαλο ρε,να βελάξεις :p
Εσύ πρέπει να το πας για πλύσιμο πρώτα για να ανέβω
:p
o_gavros
12/11/2016, 20:52
να μη λέω και μεγαλα λόγια,αλλά ίσως μετά την αυριανή και να πάρω τη μεγάλη απόφαση.ίσως ε;
Ενημέρωσα λίγο και το πρώτο ποστ με τα Κρου.
Γεμάτα ντεποζιτα και γεμάτα χαμόγελα αύριο...
Εμένα στην απέξω, μουν@πανα. Καλάαα...
sotostzav
12/11/2016, 21:48
να μη λέω και μεγαλα λόγια,αλλά ίσως μετά την αυριανή και να πάρω τη μεγάλη απόφαση.ίσως ε;
Ασε μας ρε Γιαννακη....Tai θα σε παρω εγω ρε αφου στου γαυρου δεν ανεβαινεις!!!
sotostzav
12/11/2016, 21:51
Ενημέρωσα λίγο και το πρώτο ποστ με τα Κρου.
Μζηλε ειναι και ο Χαριλαος επισης για περιΦτερο...Ααααα και το πλιτσερινι,τωρα το δα!!
Εμένα στην απέξω, μουν@πανα. Καλάαα...
Ωχ... Θα ρθει... Μλκες, όσοι δεν έχετε πληρώσει μπλουζάκια, ακύρωστε τώρα..
congate7
12/11/2016, 21:51
Μπήκαν. Θυμήσου να τα σφίξουμε στο βενζινάδικο!!!
για πατάκι;
Κακίες... Αλλά αφού το προτείνεις δέχομαι να είσαι εσύ ο εκλεχτός
Που και που να σταματάμε για καμιά βενζίνη ε; Δεν έχουμε όλοι 154.000χλμ αυτονομία!!!
Μζηλε ειναι και ο Χαριλαος επισης για περιΦτερο...Ααααα και το πλιτσερινι,τωρα το δα!!
Ναι, έπρεπε να το καταλάβω από τον τρόπο που εξυνε το μούσι.. :lol:
Ενημέρωσα το κέντρο.. Εταιρος.. Μπλιμπλιπ
sotostzav
12/11/2016, 21:58
Βερβεριτσος οβερ εντ αουτ,μουμπλε μπουμπλε...Τα λεμε το πρωι!!
harris_x
12/11/2016, 22:11
Ρε σεις, κανονιστε να τρέχω βραδιατικο να βρω ζβαν και μπομποτα γιατι σας καρφώθηκε ή αληθινή περιπέτεια στην κεφάλα. Σε δύο ώρες κλείνουν τα σούπερ, αποφασιστε ζουδια.
Ταβέρνα ρε...
harris_x
12/11/2016, 22:20
Θα έρθει κι ένας φίλος απο ενα χωριό κοντα στου Σωτήρη ;)
Το λοιπόν..Μόλις τελείωσα με το φίλτρο του αέρα κοιταξτε θέλω μηχανάκι έτοιμο για δικαβαλο σε περίπτωση που τα κάνα μπορδ....εεε αυτό...:D
Λοιπόν εγώ πλέον έχω χάσει την μπάλα που πως τι και γιατί...θα ξυπνήσω κατά τις 9.30 πείτε μου τι ώρα θα στε στην γέφυρα του ισθμου να σας βρω εκεί η έστω να σας περιμένω αλλιώς δώστε ένα ρημάδι σημείο συνάντησης και μια ώρα εκεί πάνω..ας ουμε 12.30 γκουρα η κάτι τέτοιο...Αυτά...παω να ξεραθω γιατί τόσα πλαστικά λύσε δεσε ζάβλακωθηκα...
harris_x
12/11/2016, 22:32
Ναι, έπρεπε να το καταλάβω από τον τρόπο που εξυνε το μούσι.. :lol:
Έπρεπε ρε δικέ μου... :lol:
harris_x
12/11/2016, 22:33
373643
Διανυκτερευον super market δεν εχω κοντα ρε μάστορα.....
Το λοιπόν..Μόλις τελείωσα με το φίλτρο του αέρα κοιταξτε θέλω μηχανάκι έτοιμο για δικαβαλο σε περίπτωση που τα κάνα μπορδ....εεε αυτό...:D
Λοιπόν εγώ πλέον έχω χάσει την μπάλα που πως τι και γιατί...θα ξυπνήσω κατά τις 9.30 πείτε μου τι ώρα θα στε στην γέφυρα του ισθμου να σας βρω εκεί η έστω να σας περιμένω αλλιώς δώστε ένα ρημάδι σημείο συνάντησης και μια ώρα εκεί πάνω..ας ουμε 12.30 γκουρα η κάτι τέτοιο...Αυτά...παω να ξεραθω γιατί τόσα πλαστικά λύσε δεσε ζάβλακωθηκα...
Γύρω στις 10.15-10.30 στην γέφυρα, αλλιώς 12.30 Γκουρα
Υπ όψιν έχω πληροφορηθεί ότι έριξε καλά εκεί επάνω οπότε ότι ιδέες εχουτε περί χωματων κλπ κλπ καλό είναι οσοι δεν είναι με καθαρόαιμα να κάτσουν στα αυγά τους..και το νου μας στο δρόμο γιατί κατεβάζει χώμα πολύ στους ο θεός να τους κάνει δρόμους κειθε..:wave2:
Γύρω στις 10.15-10.30 στην γέφυρα, αλλιώς 12.30 Γκουρα
Οκ εκτός απροόπτου(βλεπε φίλτρο αέρα)θα μαι στη γέφυρα :D
Διανυκτερευον super market δεν εχω κοντα ρε μάστορα.....
Δεν πειράζει χαραλαμπε... Εσύ θα επιμεληθείς της καλλιτεχνικής τροφής.. Χορός, τραγούδι ετσετερα
Βλέπω να γίνετε πλειοδοσία στα λουκάνικα του αμιρου. Θα τον ακολουθήσω από την νέα να τον έχω από κοντά :p
Υπ όψιν έχω πληροφορηθεί ότι έριξε καλά εκεί επάνω οπότε ότι ιδέες εχουτε περί χωματων κλπ κλπ καλό είναι οσοι δεν είναι με καθαρόαιμα να κάτσουν στα αυγά τους..και το νου μας στο δρόμο γιατί κατεβάζει χώμα πολύ στους ο θεός να τους κάνει δρόμους κειθε..:wave2:
Ντοντ γουορι εβριμποντι. Δεν θα πάμε με το ζόρι να κυνηγήσουμε το τρου αντβε.
Εκτός κι αν μα κυνηγήσει εκείνο πρώτο.. :lol:
@Apache : θα έρθεις, για να ξέρουμε ποιους περιμένουμε στο περίπτερο.
o_gavros
12/11/2016, 23:13
Κάποιος έγραψε ότι το Rodi team τέθηκε εκτός.
Rodi as in γεροντοι μου είπε ο απατσι προχθές και γονάτισα.
Τα λέμε το πρωί
γαμώ τις ξαστεριές πάντως τώρα..........:D
Όσοι θέλετε τρου αντβέ να πάτε....εμείς έχουμε καρίνα και χαμηλό σασσί δικέ μου.....δε θα περιμένουμε να μας τραβήξετε εσείς με το βίτζιον.....
Καλά, εννοείται ότι στην πρώτη πέτρα έχω γυρίσει πίσω και ψάχνω άσφαλτο. :lol:
Όλα αυτά, φυσικά, αν καταφέρω να κοιμηθώ και να ξυπνήσω.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
13/11/2016, 05:40
αντε ξηπνατε οι εκδρομεις. λαλησαν τα κοκορια. :bawl: καλη βολτα παιδια.:beer:
harris_x
13/11/2016, 06:41
Δεν πειράζει χαραλαμπε... Εσύ θα επιμεληθείς της καλλιτεχνικής τροφής.. Χορός, τραγούδι ετσετερα
Τέλεια, θα φέρω και το γραμμόφωνο...
akis_trevor
13/11/2016, 07:15
Καλημέρα,καλο δρόμο παίδες!!
Μόλις γύρισα από Γιάννενα,δεν προλαβαίνω να πάω να πάρω άλλο μηχανάκι μιας και είναι
μακριά,οπότε θα έρθω με το δικό μου,αλλα θα κουδουνίζει η εξάτμιση,και καλό θα ήταν να μην
με ακολουθεί κανένας μην ξεκολλήσει και του έρθει στη μάπα.
Θα είμαι μαζί με κολγκέητ
έλα απο το σπίτι και πάρε τη δικιά μου που θα κάθεται
Καλημέρα,καλο δρόμο παίδες!!
:vroum::vroum:
373643
Αφού τα τηγανήσεις θα τα σβήσεις με αμόλυβδη??
Βλέπω να γίνετε πλειοδοσία στα λουκάνικα του αμιρου. Θα τον ακολουθήσω από την νέα να τον έχω από κοντά :p
Τα λουκάνικα είναι του Μπζηλού ρε και όχι του Αμυρου, αλλά να του πει κάποιος δεν βάζουμε τις μπετζίνες δίπλα στο γκαζάκι. Σαν τον Σαμουήλ στο Κούγκι θα πάτε.
γαμώ τις ξαστεριές πάντως τώρα..........:D
:D
Καλημέρα,καλο δρόμο παίδες!!Να περάσετε όμορφα αγάπες. Άκη να μου τον προσέχεις τον Σουλεϊμάν, έχει μια ανακατασκευή να τελειώσει
Eversman
13/11/2016, 07:40
Καλό δρόμο να έχετε! Θα είναι πολύ όμορφη και ηλιόλουστη μέρα σήμερα :wave2:
Καλημέρα και καλό δρόμο να έχουμε...
με πηρε ο υπνος το φελεκι μου... και να πεις ότι την επεσα αργα.. 12 παρα ροχαλιζα..
καλα να περασετε...
με πηρε ο υπνος το φελεκι μου... και να πεις ότι την επεσα αργα.. 12 παρα ροχαλιζα..
καλα να περασετε...
Μια απο τα ίδια...καταραμένα μαξιλάρια...
Γύρισα............................:D
Ναι
κυρίες και κύριοι
...............................Afrika swan .............................
το νέο χωματερό της χόντα, για γελαδάρηδες και τσοπαναρέους...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
373668
373669
Γύρισα και γω... Όλα καλά.. Να είστε όλοι καλά παιδιά, γέλιο πολύ αλλά και φαγητό επίσης! Ένα μπράβο στον διοργανωτή της βόλτας!
akis_trevor
13/11/2016, 17:18
back home safe...
ΓΑΜΩ ηταν σημερα....
ψηλε,καλα εκανες και μας ξεκουνησες και το μερος στο μοναστηρι πολυ ομορφο...βρουμ για την ιδεα!!:beer:
χαρηκα που ξαναδα φατσες και χαρηκα για τις νεες γνωριμιες.
Έχω γυρίσει από ώρα..και μόλις τελειωσα το πλύσιμο.:lol::a22: .επιστροφή αθηνα αυριο..:DΤελικά από Κιάτο με μπλιτΖ χάσαμε την πινακίδα για Ξυλόκαστρο(σιγά μη τη βλεπαμε)σήμερα ήταν ΤΟΥΜΠΑΝΟ παρολη την SSεντουραδα....respect σε όλους που κουβαλαγαν φαΐ και ταισαν ακόμα και τους ξένους...χάρηκαπου γνώρισα κόσμο νέο όλα κομπλέ...To the next one...αύριο θέλω φωτογραφικό υλικό κουφαλες γαμω τις μπαταρίες των κινητών..:beer:
amyroukai
13/11/2016, 18:48
εννοείται πως πλύσιμο από Τρίτη και αν... :lol:
έχουμε και λέμε: Μία λάμπα πορείας καμμένη (ευτυχώς είναι δύο), το εμπρός φρένο δεν δουλεύει σωστά (είτε υγρά είτε τακάκια είτε τρόμπα, βαρέθηκα να κοιτάξω), το μοχλικό κάνει σκουικ σκουικ ήτοι λύσιμο γρασσάρισμα, το πίσω αμορτισέρ έχει σχεδόν παραδώσει το πνεύμα και έπλεε (λιγότερο μετά την επέμβαση στα βιδάκια) και ήθελε και λίγη προφόρτιση λόγω δικάβαλου με βαλίτσα τίγκα αλλά δεν είχα μαζί το γάντζο. Όλα τα σημάδια που σου λένε μην πας εκδρομή... Τελικά ήταν μιά χαρά όλα!
Λίγο καλύτερο ντύσιμο έπρεπε να είχα προβλέψει γιατί εκεί στα Τρίκαλα κοντά είχε έναν τόσο δα ψόφο.
Γέλιο μέχρι δακρύων. Χάσιμο (για μερικούς). Είδαμε τον Βαγγελάκη μετά πόσο καιρό... Νέες διαδρομές για εμένα... Τα είχε όλα. Master Chef αλά βράχια. Και νομίζω αξίζει τον κόπο να ξαναγίνει το σκηνικό σε νέα τοποθεσία.
Ξεκούραση, να δούμε τι θα φάμε γιατί ωραία τσιμπήσαμε αλλά τώρα κάνει πάλι πείνα... Και να οργανωθούμε με τις φωτό.
υ.γ. Το παλικάρι με τα αθλητικά... Λέω ΟΚ, έχει έρθει με μπότες και αυτά τα έβαλε για μέσα στο χωριό και τον βλέπω να φεύγει χαλαρός με την μισή γάμπα στον αέρα... Ρε άτιμε, τα πόδια σου δεν έγιναν μπλε από το κρύο; Unstoppable όνομα και πράγμα :lol:
Μιναρογκρούπ, εκκίνηση............
373682
373683
373684
Οι δύο γιαπωνέζες της παρέας:
373685
373686
Και οι δυό ευρωπαίες:
373687
373688
ΚΑλα το bmw και ktm πουπανε διπλα στα τζαπανοεργαλεια!!!:bawl:
Εντάξει, μπορώ άνετα να την χρίσω σαν την καλύτερη μου βόλτα moto.gr για το 2016 :D:a08::a013:
Φοβερή παρέα, γέλιο μέχρι δακρύων, τσιμπούσι στο πουθενά σε απίστευτη τοποθεσία. Ήλιος, παρά τα βουντού του Vaska, και ένα τεράστιο φεγγάρι σε όλη την επιστροφή για να κλείσει η βόλτα τέλεια.
Ά, και μήπως το ξέχασα, φοβερή παρέα :beer::beer::beer:
harris_x
13/11/2016, 19:58
Ωραία ήταν :)
gior-gos
13/11/2016, 20:10
Πολυ δυνατη βολτα, καταπληκτικο το μερος που την πεσαμε!
Για την μασα τι να πει κανεις.. 3κούβερτο τσιμπουσι με τα ουλα του!
Πανω απ ολα ομως μετρησε η πολυ καλη και κεφατη παρεα :)
Μπραβο ρε Γιωργη για την ιδεα και την διαδρομη και πολλα μπραβο και ευχαριστω στα παιδια που κουβαλησαν και μαγειρεψαν ολους αυτους τους πλουσιους μεζεδες για να φαμε κι εμεις οι χαραμοφαηδες :D
:beer::beer::beer:
Ρε θα φάαατεεε νερόοοοο που θα βραχεί και το βρακί σας (όσοι φοράτε)
:bawl::bawl::bawl:
373699
373700
Πανδαισία χρωμάτων........................
373701
Βολταρα.
Τελεια και καυλα .-
o_gavros
13/11/2016, 20:51
Ρε Γιώργο;
Μπράβο ρε συ,όχι μπράβο! :lol:
congate7
13/11/2016, 20:56
Φακ τι βολτάρα!!!!
Πάντα τέτοια να κάνουμε!!! :beer::beer::beer:
Τιμή και δόξα στα κωλομέρια του taisteal
Φακ τι βολτάρα!!!!
Και στο θάρρος του...να τα λέμε και αυτα:cool:
Φακ τι βολτάρα!!!!
Και μετα λετε γιατι μας εχουν παρει στο ψιλο???Φταει μετα ο Στελιος Τερι που προτεινει ρομαντσο στο σεληνοφως κι αλλα τετοια???
Να βγει καποιος να απαντησει υπευθυνα για το που βαδίζει η σημερινή νεολαία
Ωραία πράματα βλέπω!
Σε καλό σας :beer:
Billymuse
13/11/2016, 21:14
Μπραβο σας ρε παιδες,σας ζηλευουμε :beer: αντε στην επομενη με το καλο..
Η βόλτα σήμερα ήταν πολύ δυνατή. Παρόλο που ήμουν με μόλις 2 ώρες ύπνο και χαθήκαμε περίπου 36 φορές μέσα σε 9 ώρες (έγραψα 440 χιλιόμετρα, από τα... 365 της αρχικής διαδρομής; :lol: ), το διασκέδασα και χαιρόμουν που βολτάραμε, χωρίς να με απασχολεί ιδιαίτερα το πού και αν. Η παρέα ήταν εκπληκτική, η διαδρομή επίσης, ο καιρός τέλειος. Οι λάσπες θα μπορούσαν να λείπουν, αλλά αυτά παθαίνεις όταν βγαίνεις με τρου αντβέ. Μπράβο παιδάκια για το φαγητό και την όλη φάση κι ας μην τίμησα, αφού είχα το ταπεράκι μου.
Χάρηκα που ξαναείδα όσους ξαναείδα, αλλά και για τις λίγες νέες γνωριμίες (ρε bulmont, έπρεπε να σε καταλάβω από την κοτσίδα, αλλά δε μου αρέσει να υποθέτω φωναχτά :p).
Μπαϊδεγουέι, έφυγα νωρίτερα και πάλι με έπιασε η νύχτα στο τελευταίο μισάωρο της επιστροφής. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να ταξιδέψατε μέρα οι Αθηναίοι. Ευτυχώς δεν την πάτησα, όπως με τις λάσπες. :p
Φυσικά, πετάχτηκα μέχρι το πατρικό μου και έπλυνα το μηχανάκι. Πριν μισή ώρα μπήκα σπίτι. ^^
Μέχρι την επόμενη... :beer:
Φακ τι βολτάρα!!!!
πολύ γκευ ακουστηκε αυτό...
όχι τιποτα άλλο θα τον παρουν και στο ψιλο τον ανθρωπο.. θα του φωναζουν ας πουμε: "γιωργαααααακηηηη... τη λαδωνεις τη φετα???"
amyroukai
13/11/2016, 21:23
πολύ γκευ ακουστηκε αυτό...
ναι, αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε ποτέ στο παρελθόν. oh, wait.
@βλιτζ οι άλλοι ΣΙΓΟΥΡΑ έφυγαν νύχτα από το καφέ το τελευταίο. εμείς μισό/μισό.
Μπραβο παιδια!:beer::beer:
vtecpatra
13/11/2016, 21:35
Μπράβο στην παρέα, :beer::beer:
sotostzav
13/11/2016, 21:42
Απιστευτος καιρος,πανεμορφα μερη και διαδρομες,γαματη παρεα....Τι αλλο για να χαρακτηριστει ως μια ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΟΛΤΑ;;;;!!!!!Μπραβο ρε Γιωργο!!!
vtecpatra
13/11/2016, 21:43
ΚΑλα το bmw και ktm πουπανε διπλα στα τζαπανοεργαλεια!!!:bawl:
Μην χάσεις το γιουχάρισμα εσύ :bawl:
Μπράβο ρε πάντα τέτοιες βολτάρες να κάνετε και να περνάτε ζάχαρη. Να ξέρετε όμως ότι εμείς που δεν μπορούσαμε να έρθουμε σκάμε από την ζήλια μας.
:beer::beer:
BTW ποιος ήταν ο 4ος της Παρέας από Πάτρα??
o_gavros
13/11/2016, 21:54
Να γιατί πεμβέ!
373755
Πάντα τέτοια παιδιά.. ......Δυστυχώς δεν μπορεσα λόγω υποχρεώσεων.. ..στην επόμενη.
Ξεχασα να πω.... Κουκλα το ΠενΒε.
Να γιατί πεμβέ!
373755
Επί τέλους. Ανακαλύφθηκε η πρακτικότητα αυτής της σχεδίασης:bawl:
taisteal
13/11/2016, 22:54
:D:D:D
Πέρασα υπέροχα χθες!
Τα γέλια και οι πλάκες ήταν ασταμάτητα!
Πάντα μου κάνει εντύπωση ότι με κάποιους ανθρώπους που μπορεί να τους βλέπεις σπάνια, νοιώθεις σαν να είστε κάθε μέρα μαζί!
Η βόλτα είχε όλα τα συστατικά της επιτυχίας!
-γυρίσαμε όλοι καλά.
-χαθηκαμε!!
-γελάσαμε!!
-οδηγησαμε!!
-ειδα ένα μέρος που δεν το είχα ξαναδεί.
-φάγαμε!
Μαζευτήκαμε τελικά πολλοί φίλοι και αυτό από μόνο του είναι υπέροχο.
Αντε και στις επόμενες!
Βάλτε οι φωτογράφοι καμία φώτο γιατί εγώ δεν..
Βάζω μια κλεμμενη :D
373786
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
14/11/2016, 07:35
Πέρασα υπέροχα χθες!
Πάντα μου κάνει εντύπωση ότι με κάποιους ανθρώπους που μπορεί να τους βλέπεις σπάνια, νοιώθεις σαν να είστε κάθε μέρα μαζί!
-γυρίσαμε όλοι καλά.
-χαθηκαμε!!
-γελάσαμε!!
-οδηγησαμε!!
-φάγαμε!
Αντε και στις επόμενες!
373786
μπραβο παιδια παντα τετοια. χωμα βλεπο στην φωτο. των κορκοδιλο που των αφησατε.:bawl::bawl:
harris_x
14/11/2016, 07:58
ΕνΔουρο με δικαβαλο Daytona και γόμες...
:lol:
373794
χωμα βλεπο στην φωτο. των κορκοδιλο που των αφησατε.:bawl::bawl:
373797
Αυτό είναι το μηχανάκι μου. Πάντα μάχιμος. :smokin:
Πέρασα υπέροχα χθες!
-γυρίσαμε όλοι καλά.
-χαθηκαμε!!
-γελάσαμε!!
-οδηγησαμε!!
-φάγαμε!
Αντε και στις επόμενες!
373786
Ωραιο μεκανακι αυτο εκει το μαυρο να σε χαρω:D:smokin:
μπραβο παιδια παντα τετοια. χωμα βλεπο στην φωτο. των κορκοδιλο που των αφησατε.:bawl::bawl:
Ολοι ηταν τρου αντβε!
Μάλιστα , τα γυαλισμένα SuperSport, naked , scooter της παρέας πρέπει να δημιούργησαν ψυχολογικά στα τρία θηριώδη, λασπωμένα , τρου τρου τρου αντβε τζιπ που ήρθαν να επισκεφθούν την παναγια του βραχου..:lol:
Μάλιστα , τα γυαλισμένα SuperSport, naked , scooter της παρέας πρέπει να δημιούργησαν ψυχολογικά στα τρία θηριώδη, λασπωμένα , τρου τρου τρου αντβε τζιπ που ήρθαν να επισκεφθούν την παναγια του βραχου..:lol:
Χαχα τα συναντήσαμε κατεβαίνοντας με τον teos. Μας κοίταζαν καλά-καλά.
Thodoris_vara
14/11/2016, 08:37
Πάντα τέτοια παλουκάρια.!! :beer:
Κλασικά...ζήλεψα... :cry:
Ολοι ηταν τρου αντβε!
:bawl:
Ειχαν και το σχετικο βλεμα του πωω που το παω το εργαλειο......μεχρι που συνάντησαν το blitz φάτσα φορά και τον κοίταγαν σαν εξωγηινο:p
Μπράβο ρε πάντα τέτοιες βολτάρες να κάνετε και να περνάτε ζάχαρη. Να ξέρετε όμως ότι εμείς που δεν μπορούσαμε να έρθουμε σκάμε από την ζήλια μας.
:beer::beer:
BTW ποιος ήταν ο 4ος της Παρέας από Πάτρα??
Βασίλη το παιδί είναι φίλος δικός μου...
Όσο για τις μπότες που δεν φόραγε.... Την άκουσε το βράδυ που γύρναγε από Αθήνα! Χαχα χαχα
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
14/11/2016, 09:45
παιδιά ο φίλος που ήρθε πρώτος στο περίπτερο μαζί με την σύζυγο, ποιος είναι?:confused: