PDA

View Full Version : Cafe Racer για μακρυνές αποστασεις?

johnskillet7
09/11/2016, 19:28
Καλησπέρα σας συγχαρητήρια για τη παρέα σας στο φόρουμ. Διαβάζω διάφορα και αποφάσισα να κάνω και εγώ την ερώτηση μου. Φοιτώ σε πόλη απόσταση 70 χλμ απο τον τόπο διαμονής μου. Σκέφτομαι να πάρω μηχανή honda cafe racer 400 κυβικά ανακατασκευασμένη χρονολογίας 1980 περίπου με χιλιόμετρα γύρω στα 80.000 και να πηγαινοέρχομαι 3 μερες την εβδομάδα. Ειμαι νέος οδηγός. Ο δρόμος να τονίσω είναι καινούριος (ούτε λακκούβες ούτε τπτ) και δεν έχει σχεδόν καθόλου οχήματα (τουλάχιστον τις ώρες που σκοπεύω να οδηγαω). Επίσης θέλω να γίνω και καλύτερος στην οδήγηση κάνοντας χιλιόμετρα. Στο δρόμο υπάρχουν και πάρκινγκ για ξεκούραση. Θα ήθελα τη γνώμη σας για αντοχή μοτοσυκλέτας (είναι και παλιά) , για κούραση, για ασφάλεια σε περίπτωση βροχής και ότι άλλο σας έρθει στο νου. Δεκτά όλα τα σχόλια. Ευχαριστώ .

astroman76
09/11/2016, 19:29
για βαλε φοτο ρε φιλε να δουμε το caferacer πρωτα... λογικα αν ειναι του 1980 θα ειναι CB-N η CBx

kostas777
09/11/2016, 19:31
Hello :wave2:

Και πόσο την δίνει;

johnskillet7
09/11/2016, 19:33
καπως ετσι θα την ζητησω
373301

johnskillet7
09/11/2016, 19:34
θα μου βγει γυρω στα 3000-3500

MikeG
09/11/2016, 19:35
Φίλε σε ποια πόλη φοιτάς;

johnskillet7
09/11/2016, 19:36
Σερρες

sapila racing
09/11/2016, 19:38
καπως ετσι θα την ζητησω
373301

Ετσι όπως είναι αυτό το CB δεν θα σε βοηθήσει καθόλου να μάθεις να οδηγείς..
Θα έχεις κι ενα σχετικό πρόβλημα στην μέση και στους καρπούς, αλλά με αυτα τα τελείως λάθος λάστιχα δεν πας πουθενα.
Είναι μόδα βέβαια, αλλά τα λάστιχα αυτα ειναι 3 νούμερα πανω απο το κανονικό για τις ζάντες και ειναι μπαλοναρισμένα στο φουλ.

kostas777
09/11/2016, 19:40
θα μου βγει γυρω στα 3000-3500

Έχεις φάει κόλλημα με το συγκεκριμένο είδος; Γιατί είναι και πολλά, παίρνεις πολύ πιο καινούργιο και καλύτερο. Εγώ πάντως μόνο που το βλέπω με πονάνε τα @@ μου :)

johnskillet7
09/11/2016, 19:42
αν το παρω θα το παρω αρκετα διαφορετικο, η φωτο ειναι για τον σκελετο της μηχανης περισσοτερο. Οντως για τους καρπους μ το εχουν πει πολλοι. Σαν νεος οδηγος αξιζει να κανω τοσα χιλιομετρα την ημερα και αν θα αντεξει μια παλια μηχανη ή θα βγαζει ολο προβληματα? (αυτη ειναι κυριως η ερωτηση) ευχαριστω για την απαντηση

johnskillet7
09/11/2016, 19:42
ναι κολλημα μεγαλο 2 χρονια το σκεφτομαι :)

amyroukai
09/11/2016, 19:44
500 σκάρτα χιλιόμετρα την εβδομάδα, για το CB400 αν είναι σε σωστή κατάσταση το μοτέρ δεν είναι πρόβλημα.

το ζήτημα βέβαια είναι πως θα έχεις αρκετά έξοδα γενικότερα για συντήρηση, με 2000χλμ το μήνα μιλάμε για λάδια τέσσερις φορές τον χρόνο το λιγότερο, μπουζί δύο, λάστιχα κάθε χρόνο το λιγότερο, αλυσιδογράναζα κάθε ενάμιση... δεν είναι τόσο απλό το πράγμα. Ότι μηχανάκι και να πάρεις δηλαδή θα έχει τα ίδια έξοδα, όχι μόνο αυτό.

sapila racing
09/11/2016, 19:47
αν το παρω θα το παρω αρκετα διαφορετικο, η φωτο ειναι για τον σκελετο της μηχανης περισσοτερο. Οντως για τους καρπους μ το εχουν πει πολλοι. Σαν νεος οδηγος αξιζει να κανω τοσα χιλιομετρα την ημερα και αν θα αντεξει μια παλια μηχανη ή θα βγαζει ολο προβληματα? (αυτη ειναι κυριως η ερωτηση) ευχαριστω για την απαντηση

Τα χλμ δεν είναι πολλά και μια σωστά ανακατασκευασμένη μοτο δεν έχει προβλημα να κάνει χλμ.
Αν όμως δεν ειναι σωστή θα μπλέξεις άσχημα.

kostas777
09/11/2016, 19:47
ναι κολλημα μεγαλο 2 χρονια το σκεφτομαι :)

Τότε κάνε το όνειρο πραγματικότητα και προσοχή στον δρόμο.

ggs
09/11/2016, 19:50
37 χρονών μηχανή... Που θα κάνει κάμποσα χλμ. Με άπειρο οδηγό... Ακόμα και σε καλή κατάσταση να είναι, θα θέλει σίγουρα πολύ φροντίδα είτε από συνεργείο (κόστος) είτε από εσένα αν έχεις γνώσεις να μαστορευεις.
Έχεις στην περιοχή σου συνεργείο εμπιστοσύνης που να ξέρει να συμπεριφερθει στην γηραια κυρία;

Ζεύκας
09/11/2016, 19:58
τα καφέ ρεισερ είναι ωραία οκ αλλά αρχαιολογίες, για κανά κυριακάτικο καφέ είναι οκ, όχι για καθε μέρα.

αν θες μηχανάκι για τόσο συχνές αποστάσεις προτίμησε κάποιο της τελευταίας πενταετίας.
σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολλά καλά και όμορφα.

το καφέ ρείσερ περίμενε να το πάρεις όταν μεγαλώσεις και θα έχεις την οικονομική δυνατότητα για δεύτερο.

johnskillet7
09/11/2016, 19:58
εχω τον πατερα μου :')

ggs
09/11/2016, 20:09

Ωραιος ο πατέρας. Εκείνος Τι λέει; να την πάρεις;

pipe_smoker
09/11/2016, 20:27
Αν θες να μη βλαστημήσεις παρε ενα μηχανακι της ανθρωπιάς να κανεις δουλεια σου.
Και για να μάθεις να οδηγάς και και και....

Αν την ξεχνάς τη βλαστημια καθε φορα που κάποιος θα σε κοιτάει στο φανάρι και θα σου λεει "Ωραίο μηχανακι φιλε" (μεχρι να περάσει η μόδα και μετά να θεωρούνται άλλα ως ωραία) τοτε παρ'το.

ptc
09/11/2016, 20:36
Σου'χω τη λυση.

Θα παρεις το cafe που τοσο πολυ θελεις, θα το καβαλας το πρωι να πηγαινεις απο το σπιτι σου μεχρι τα ΚΤΕΛ Σερρων και με το λεωφορειο θα πηγαινεις στη σχολη σου. :cool:

johnskillet7
09/11/2016, 20:45
ggs oxi vevaia

ggs
09/11/2016, 20:48
ggs oxi vevaia

Ναι, αλλά θα τον "χωσεις" να στην φτιάχνει... :lol:

johnskillet7
09/11/2016, 20:51
Ναι, αλλά θα τον "χωσεις" να στην φτιάχνει... :lol:

Το ξερω ειμαι λιγο μουσιτσα αχαχαχαχα

ggs
09/11/2016, 20:52
Το ξερω ειμαι λιγο μουσιτσα αχαχαχαχα

Να μην έχεις πάρει μόνο από τον μπαμπά σου, γιατί σε βλέπω με το ΚΤΕΛ.. :lol:

johnskillet7
09/11/2016, 20:53
Σου'χω τη λυση.

Θα παρεις το cafe που τοσο πολυ θελεις, θα το καβαλας το πρωι να πηγαινεις απο το σπιτι σου μεχρι τα ΚΤΕΛ Σερρων και με το λεωφορειο θα πηγαινεις στη σχολη σου. :cool:

δεν μενω σερρες , στ σερρες πηγαινω

ptc
09/11/2016, 20:58
δεν μενω σερρες , στ σερρες πηγαινω

Ναι, το διαβασα. Εννοω το ΚΤΕΛ Ν. Σερρων. Κι εγω που μενω Θεσσαλονικη για να παω Σερρες το ΚΤΕΛ Σερρων θα παρω.

Προσωπικη γνωμη μην μπλεξεις. Καλη η μοστρα αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση εχεις να κανεις και μια συγκεκριμενη δουλεια. Κωλος, μεση, πλατη, καρποι θα υποφερουν. Και πιθανοτατα να κανεις και την οδικη βοηθεια κολλητη.

toyar
09/11/2016, 20:59
αυτα τα μηχανακια ειναι για χαλαρες κοντινες βολτες και οχι για καλυψη αποστασεων
οπως ειπωθηκε τα λαστιχα ειναι ακαταλληλα
η θεση του τιμονιου απαραδεκτη για καρπους ωμους αυχενα
η σελα βασανιστικη για μεση και πωπο
+νερα και βρωμα απο τα ανυπαρκτα φτερα
με το καταλληλο ντυσιμο ομως και κρανος εποχης βγαζεις ωραιες φωτο για να βαλεις στο facebook:bawl:

johnskillet7
09/11/2016, 21:03
αυτα τα μηχανακια ειναι για χαλαρες κοντινες βολτες και οχι για καλυψη αποστασεων
οπως ειπωθηκε τα λαστιχα ειναι ακαταλληλα
η θεση του τιμονιου απαραδεκτη για καρπους ωμους αυχενα
η σελα βασανιστικη για μεση και πωπο
+νερα και βρωμα απο τα ανυπαρκτα φτερα
με το καταλληλο ντυσιμο ομως και κρανος εποχης βγαζεις ωραιες φωτο για να βαλεις στο facebook:bawl:

μακραν η καλυτερη απαντηση φιλε με ολες τις εννοιες :lol:

sapila racing
09/11/2016, 21:04
Mια και σου αρέσει το retro look, αλλά θέλεις να κάνεις και χλμ, βρες ενα καθαρό CB400 super four οσο πιο τελευταίο βρείς και πιο καθαρό.
Θα σου περισσέψουν και χρήματα για εξοπλισμό, και μετά αν θές μεταποίησε αυτό.
Είναι πολύ γερό μοτέράκι, καμμία σχέση με το CB του 80 που θα ψάχνεσαι στο τέλος στο http://www.cmsnl.com/ αν κάνεις χιλιόμετρα.

johnskillet7
09/11/2016, 21:07
Mια και σου αρέσει το retro look, αλλά θέλεις να κάνεις και χλμ, βρες ενα καθαρό CB400 super four οσο πιο τελευταίο βρείς και πιο καθαρό.
Θα σου περισέψουν και χρήματα για εξοπλισμό, και μετά αν θές μεταποίησε αυτό.
Είναι πολύ γερό μοτέράκι, καμμία σχέση με το CB του 80 που θα ψάχνεσαι στο τέλος στο http://www.cmsnl.com/ αν κάνεις χιλιόμετρα.

θα το λαβω υποψη

DAYMAN
09/11/2016, 21:33

προχωρα τοτε αφοβα.Που παραγγελνεις στο Ωραιοκαστρο;:rolleyes:

Triathlon 7
09/11/2016, 22:26
Παρτο, βαλε ειδικα λαδια, γυαλισε το και βαλτο στο σαλονι σου. Εγω εχω ενα SR500 στο γκαραζ και περιμενω (χρονια τωρα) να βρω χρονο για να κανω το ιδιο!

astroman76
09/11/2016, 22:45
τι διαβαζουμε εδω μεσα 3000ε CBn

μοδα ειναι θα περασει....

Bob_o_mastoras
09/11/2016, 22:56
Τα cafe racer ειναι για αυτο που υποδηλωνει το ονομα τους. Για την καφετερια δηλαδη, να πας να πιεις τον καφε σου και να γυρισεις σπιτι.
Θα το σκυλομετανιωσεις απο την πρωτη φορα που θα κανεις τα 70 αυτα χιλιομετρα.
Παρε ενα χρηστικο μηχανακι.

MG-KTiNoS
09/11/2016, 23:21
Φίλε μου τα μηχανάκια αυτά δεν είναι για να κάνεις τη δουλειά σου αλλά το κέφι σου.
Συχνά τα έχουν για τρίτες και για τέταρτες μηχανές και τα βγάζουν άντε κάνενα Σ/Κ
από το γκαράζ
Τώρα εσύ θες να τα κάνεις και τα 2 οπότε θα κοστίσει πολύ
(γιατί όλα γίνονται αλλά πόσο κάνουν?)

Γνώμη μου ας το για πιο μετά που θα βγάζεις και χρήματα

astroman76
09/11/2016, 23:22
Τα cafe racer ειναι για αυτο που υποδηλωνει το ονομα τους. Για την καφετερια δηλαδη, να πας να πιεις τον καφε σου και να γυρισεις σπιτι.
Θα το σκυλομετανιωσεις απο την πρωτη φορα που θα κανεις τα 70 αυτα χιλιομετρα.
Παρε ενα χρηστικο μηχανακι.

το καφε ρεισερ ειναι ενας ορος που δεν ησχει πλεον καλο ειναι να ξερουμε την ιστορια σε τετοια θεματα... δεν ειναι να πας για καφε μηχανακι...

περιλιπτικα ειναι στα στα 60ς μεχρι τις αρχες των 70ς, δεν ητανε τιποτα αλλο απο κοντρακιδες της Βρετανιας και πιο ιδικα του Λονδινου που συχναζαν στα διαφορα καφε, και μετατρεπαν τα διαφορα Norton/BSA/Matchelss/Triumph με clipons η clubmans σελλες πιο κοντες με κοκοβιο πισω ανοιχτες εξατμησεις και μικρα φαναρια επρος η μικρα φερινκ ωστε να θημηζουν τα Αγωνιστικα μηχανακια.

μια συνηθια ητανε να βαζουν ενα τραγουδι rocknroll στο τζουκβοχ και αν καταφερουν να κανουν το τετραγωνο η καποιο δρομολογιο πρην το τραγουδι τελειωσει...

τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο...

μετα ηρθανε οι Ιαπωνες, επιτοπληστον ιαπωνικα καφε δεν υπηρχανε...

εγω παντος προτημω Tarzan Style πιο γαματη υποκουλτουρα και ενχωρια! :D

Bob_o_mastoras
09/11/2016, 23:52
το καφε ρεισερ ειναι ενας ορος που δεν ησχει πλεον καλο ειναι να ξερουμε την ιστορια σε τετοια θεματα... δεν ειναι να πας για καφε μηχανακι...

περιλιπτικα ειναι στα στα 60ς μεχρι τις αρχες των 70ς, δεν ητανε τιποτα αλλο απο κοντρακιδες της Βρετανιας και πιο ιδικα του Λονδινου που συχναζαν στα διαφορα καφε, και μετατρεπαν τα διαφορα Norton/BSA/Matchelss/Triumph με clipons η clubmans σελλες πιο κοντες με κοκοβιο πισω ανοιχτες εξατμησεις και μικρα φαναρια επρος η μικρα φερινκ ωστε να θημηζουν τα Αγωνιστικα μηχανακια.

μια συνηθια ητανε να βαζουν ενα τραγουδι rocknroll στο τζουκβοχ και αν καταφερουν να κανουν το τετραγωνο η καποιο δρομολογιο πρην το τραγουδι τελειωσει...

τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο...

μετα ηρθανε οι Ιαπωνες, επιτοπληστον ιαπωνικα καφε δεν υπηρχανε...

εγω παντος προτημω Tarzan Style πιο γαματη υποκουλτουρα και ενχωρια! :D

Nαι, το ξερω, απλα ηθελα να τονισω καπως οτι δεν κανουν για καλυψη αποστασεων ή και ως μοναδικο μεσο μετακινησης.. ;)

υ.γ. Ασχετο, αλλα το tarzan style τι ειναι..;;;;

Apache
10/11/2016, 00:00
"Οχι να μην το πάρεις τώρα σε αυτή την φάση, να πάρεις ένα μηχανάκι που θα σε πηγαίνει παντού, να φορτώσεις τα πράγματά σου και το κορίτσι σου και να πάς στο πιό απομακρυσμένο σημείο της λίμνης Ταυρωπού, να κατέβεις την διαδρομή από Αηδονοχώρι και να πάς από τα χωριά του Ασπροποτάμου χωρίς πρόβλημα, με άλλα λόγια να φτιάξεις αναμνήσεις της ζωής σου από την μοτ/τα και να μάθεις την μοτ/τα.
"Οταν αργότερα κατασταλαγμένος γαρ, μπορείς να έχεις στο γκαράζ σου και μία Cafe Racer για το φετίχ σου...

MG-KTiNoS
10/11/2016, 00:04
υ.γ. Ασχετο, αλλα το tarzan style τι ειναι..;;;;

Κάτι που θέλω να ξεχάσω....
Ακόμα πονάει ο κώλος μου από την κουρελού που είχα βάλει για σέλα.
:lol:

Bob_o_mastoras
10/11/2016, 00:12

:uplate:

Bob_o_mastoras
10/11/2016, 00:16
Η αναζητηση στο google για tarzan μηχανες μου επεστρεψε το εξης αποτελεσμα:

373313

Τελικα δεν μπορεις να βρεις τα παντα στο internet... :lol:

notakos600
10/11/2016, 08:52
Πάρε κάτι πιο σύγχρονο και απείρως πιο αξιόπιστο, όπως το Yamaha ybr 250, άλλαξέ του το τιμόνι κι έχεις ένα πολύ ωραίο cafe racer για κάθε μέρα!

373316

Ζεύκας
10/11/2016, 09:07
αυτό είναι ybr με κλιπόν; πρέπει να είναι φρανκενσταίν που φτιάχτηκε από 7 διαφορετικά μηχανάκια

notakos600
10/11/2016, 09:09
αυτό είναι ybr με κλιπόν; πρέπει να είναι φρανκενσταίν που φτιάχτηκε από 7 διαφορετικά μηχανάκια

Σαν ιδέα το έβαλα, αφαίρεσε τους τροχούς από το κάδρο.

buckley
10/11/2016, 09:27
Σαν ιδέα το έβαλα, αφαίρεσε τους τροχούς από το κάδρο.

Only show no go ρε σειρά ,ανοίγεις γκάζι και περιμένεις περιμένεις.
Ψηφίζω Σαπίλα 400ρι .Ή "καφέ" με συμβιβασμούς...

sapila racing
10/11/2016, 09:48
Παρτο, βαλε ειδικα λαδια, γυαλισε το και βαλτο στο σαλονι σου. Εγω εχω ενα SR500 στο γκαραζ και περιμενω (χρονια τωρα) να βρω χρονο για να κανω το ιδιο!

Να το αφήσεις το SR στην ησυχία του δεν παίζει?
Εχουν αρχίσει να σπανίζουν πλέον τα καλά SR ξέρεις.

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
10/11/2016, 09:56
Να το αφήσεις το SR στην ησυχία του δεν παίζει?
Εχουν αρχίσει να σπανίζουν πλέον τα καλά SR ξέρεις.

Πανο θα μαζευτουμε 5-6 και δεν θα την γλητωσης.:bawl: αστο στην αποθηκη καλητερα.

buckley
10/11/2016, 10:10

Σε τι μηχανάκι είχες βάλει κουρελού ρε μαεστράκο γιατί εγώ είχα βάλει σ' ένα cb 250 rs και χωρίς φίλτρο αέρα (γαμώ τους ήχους έκανε) και αλλαγή ζιγκλέρ είχα περάσει τα 155 στην Κατεχάκη τότε ...
Βέβαια είχα καλά κιλά ανά ίππο (αναβάτης 67 κιλά) ε ρε χρόνια early 80s...

byron
10/11/2016, 10:59

Καθημερινά χλμ με φτιαγμένο cafe/brat/bobber...:tooth:
Ευκολάκι να πάρεις μια ιδέα.

Βάλε μια σανίδα 2 μέτρα μήκος και 15 εκατοστά πλάτος ανάμεσα σε δυό βαρέλια.
Βάλε στη μέση ένα αφρολέξ από καρέκλα βεράντας (σέλα)
Βάλε δύο τσιμεντόλιθους (στο όρθιο) λίγο πιο πίσω από τον κώλο (μαρσπιέ)
Ανέβα, σκύψε μπροστά και ακούμπα στο βαρέλι με ανοιχτά χέρια (clipon)
Στην πλάτη, βάλε ένα σακίδιο με 7-8 κιλά μέσα (βιβλία σχολής + ανταλλακτικά + εργαλεία + δυο πακέτα tire up + 1 lt λάδι)
Ζήτα από κανένα φιλαράκι, να σου κοπανάει τη σανίδα με σκεπάρνι (αναρτήσεις)

Κάτσε μία ώρα το πρωί και μία το απόγευμα Χ 3 φορές για μια εβδομάδα

Άμα την παλέψεις, είσαι έτοιμος για το μεγάλο βήμα. :beer:

sniper
10/11/2016, 11:03

Στην πλάτη, βάλε ένα σακίδιο με 7-8 κιλά μέσα (βιβλία σχολής + ανταλλακτικά + εργαλεία + δυο πακέτα tire up + 1 lt λάδι)

Τον δεύτερο φίλο με το λάστιχο του ποτίσματος να τον καταβρέχει ξέχασες (χειμώνας με βροχή στη Β. Ελλάδα).

byron
10/11/2016, 11:06
Τον δεύτερο φίλο με το λάστιχο του ποτίσματος να τον καταβρέχει ξέχασες (χειμώνας με βροχή στη Β. Ελλάδα).

Είπα να μην το κάνω περίπλοκο. Διαφορετικά θέλει και μεγάλο ανεμιστήρα στη μούρη για εξομείωση του ανέμου. :lol:

buckley
10/11/2016, 11:09
Κάτι τέτοιους διαβάζει η νεολαία και μετά απορούμε γιατί το χουν γυρίσει

στα σκούτερ ...

sniper
10/11/2016, 11:12

στα σκούτερ ...

Μιλάμε για ένα παλικαράκι, που δεν έχει προηγουμενη σχέση με μηχανάκια, να πηγαίνει 70χλμ στη σχολή του με μηχανάκι που καβαλούσε ο Κολοκοτρώνης, και μάλιστα κανιβαλλισμένο και καθόλου άνετο.

Ε οκ, μπορεί να πάρει και push bike ή ξέρω γω, κανένα CM200

notakos600
10/11/2016, 11:13
Only show no go ρε σειρά ,ανοίγεις γκάζι και περιμένεις περιμένεις.
Ψηφίζω Σαπίλα 400ρι .Ή "καφέ" με συμβιβασμούς...

Απλά επειδή ο φίλος είπε πως έχει μικρή εμπειρία σε μοτο.
Πάντως ο Μικές πάει τον κώλο του με το 250ρακι!

byron
10/11/2016, 11:18

στα σκούτερ ...

Βασικά, η νεολαία βλέπει όλα τις ποζεράδικες χαμηλωμένες σαύρες με άχρηστες αναρτήσεις/λάστιχα/θέση οδήγησης, θυσία στον βωμό της όμορφης retro nostalgia φωτογραφίας, και χάνουν την ουσία.
Οτι οι μετατροπές έχουν ένα όριο αν θέλει κάποιος (και) να οδηγάει το μηχανάκι.

cityfly
10/11/2016, 11:18

Τα βαρέλια όρθια ή πλάγια να κουνάει και λίγο;

buckley
10/11/2016, 11:22
Μιλάμε για ένα παλικαράκι, που δεν έχει προηγουμενη σχέση με μηχανάκια, να πηγαίνει 70χλμ στη σχολή του με μηχανάκι που καβαλούσε ο Κολοκοτρώνης, και μάλιστα κανιβαλλισμένο και καθόλου άνετο.

Ε οκ, μπορεί να πάρει και push bike ή ξέρω γω, κανένα CM200

Κοίτα, επειδή πριν "μερικά" χρόνια και μεις στη θέση του ήμασταν εγώ πιστεύω ότι θα (να) κάνει ότι ακριβώς γουστάρει και όχι ότι θέλω εγώ, εσύ, ο πατέρας του η μάνα του κλπ κλπ.Εγώ πάντως κάπως έτσι μεγάλωσα με τις μηχανές...
ΥΓ Το παραπάνω σχόλιο μου με τα σκούτερ πάντως ήταν κατ' αρχήν χιουμοριστικό μιας και περιελάμβανε και το φίλο μου τον Βύρωνα που δεν είναι τόσο "σφιχτός" όσο εσύ.Έτσι για την ιστορία...

Panos76
10/11/2016, 12:03
Εναλλακτική μαζοχιστική διάθεση (http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/8546138/):D

amyroukai
10/11/2016, 12:08
LOL Πάνο, ο ghost rider ο ίδιος, αν έχει και πορτοκαλί κράνος με "φλόγες"...

και επειδή την λέγατε για το πρωτότυπο της BMW310 με το πεσμένο τσουτσούνι εξάτμιση, ο μαγκάκος αυτός το έχει σηκωμένο το δικό του.

373329

byron
10/11/2016, 12:11
Εναλλακτική μαζοχιστική διάθεση (http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/8546138/):D

Όλα τα λεφτά, είναι η εξάτμιση τύπου "Cobra"...

Panos76
10/11/2016, 12:18

Πάντως αν ο φίλος μας θέλει ρετρό λούκ, θα πρότεινα μηχανάκια το πολύ 15 ετίας, γυμνά, αλλά σε μαμά κατάσταση, που είναι εξίσου όμορφα και διαχρονικά

πχ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8526039/

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
10/11/2016, 12:19

Πάντως αν ο φίλος μας θέλει ρετρό λούκ, θα πρότεινα μηχανάκια το πολύ 15 ετίας, γυμνά, αλλά σε μαμά κατάσταση, που είναι εξίσου όμορφα και διαχρονικά

πχ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8526039/

αυτο μαλιστα. παρτο και σφαχτω.:bawl::beer:

GiorgosLa
10/11/2016, 13:07
Είπα να μην το κάνω περίπλοκο. Διαφορετικά θέλει και μεγάλο ανεμιστήρα στη μούρη για εξομείωση του ανέμου. :lol:

Και ένας τρίτος φίλος που θα του ρίχνει τσατσαλισμένες μύγες. :)

DrEvil
10/11/2016, 16:16
Αν βαλουμε κι εναν τεταρτο φιλο να του φωναζει καθε 5-10' "Μ@υναρα ειναι η μοτο σου", τα υπολοιπα θα ξεχαστουν αμεσως.

astroman76
10/11/2016, 16:36
παρε αυτο.. γαμω τα καφε ..........

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7728957/

johnskillet7
10/11/2016, 16:48

Μα ούτε αυτό θα είναι άνετο για 45-50 λεπτά δρόμο. Τόση ώρα μ λέτε για τη σέλα και το τιμόνι

astroman76
10/11/2016, 16:48
Μα ούτε αυτό θα είναι άνετο για 45-50 λεπτά δρόμο. Τόση ώρα μ λέτε για τη σέλα και το τιμόνι ������

ΠΟΝΑΝΕ ΒΡΕ ΟΙ ΚΑΦΕ ΡΕΙΣΕΡΣ?

johnskillet7
10/11/2016, 16:59
ΠΟΝΑΝΕ ΒΡΕ ΟΙ ΚΑΦΕ ΡΕΙΣΕΡΣ?

Καλά λες βασικά χαχαχ

kostas777
10/11/2016, 18:46
Μα ούτε αυτό θα είναι άνετο για 45-50 λεπτά δρόμο. Τόση ώρα μ λέτε για τη σέλα και το τιμόνι ������

Όχι, είπαμε εν ολίγοις πως
«Τα cafe racers δεν ενδείκνυνται για μακρινές αποστάσεις, αλλά περί ορέξεως, cafe racer»
Και ότι
«Αν δεν θες ένα άνετο χρηστικό μηχανάκι, πολύ πιο καινούργιο και αξιόπιστο για να πηγαίνεις στη σχολή σου, αλλά cafe racer, τότε όποιο άλλο και να πάρεις εκτός cafe racer, δεν θα είναι cafe racer»

johnskillet7
10/11/2016, 19:37
Όχι, είπαμε εν ολίγοις πως
«Τα cafe racers δεν ενδείκνυνται για μακρινές αποστάσεις, αλλά περί ορέξεως, cafe racer»
Και ότι
«Αν δεν θες ένα άνετο χρηστικό μηχανάκι, πολύ πιο καινούργιο και αξιόπιστο για να πηγαίνεις στη σχολή σου, αλλά cafe racer, τότε όποιο άλλο και να πάρεις εκτός cafe racer, δεν θα είναι cafe racer»

Δλδ δεν αντέχεται ούτε με διάλειμμα 15 λεπτών στο πάρκινγκ που βρίσκεται στη μέση του δρόμου (γυρω στα πρώτα 35 χλμ.) ?

Ζεύκας
10/11/2016, 19:54
απορώ πως δεν έχει πεταχτεί ακόμα ο κλασικός "εγώ στην ηλικία σου έκανα αθήνα σαλονίκη και πίσω με dt125"

DrEvil
10/11/2016, 19:58
απορώ πως δεν έχει πεταχτεί ακόμα ο κλασικός "εγώ στην ηλικία σου έκανα αθήνα σαλονίκη και πίσω με dt125"

Γιατι ηταν πιο ανετο;

spyrval
10/11/2016, 19:59
Δλδ δεν αντέχεται ούτε με διάλειμμα 15 λεπτών στο πάρκινγκ που βρίσκεται στη μέση του δρόμου (γυρω στα πρώτα 35 χλμ.) ?

Και μετά από 5 σελίδες που σου λένε μην το πάρεις........:lol:

Πάρτο ρε φιλαράκι αφού το γουστάρεις τόσο. Ξεκ@ύλωσε και αν αργότερα δε το θέλεις πας για άλλα. Όλοι έχουμε χάσει λεφτά σε μηχανάκια που δε μας κάνανε, δε μας βολεύανε, δεν δεν δεν....Μπορεί όμως και να το γουστάρεις τόσο που να μη σε νοιάζουν τα μειονεκτήματα.

kostas777
10/11/2016, 20:07

Και που να ξέρω ρε bro :lol:

Μήπως νομίζεις ότι και κανένας άλλος εδώ μέσα (πλήν ελαχίστων) ξέρει; Και να ξέρει, ξέρει από το δικό του. Οπότε κάντο και πες μας εσύ :cool:

Αν ρωτούσες για ποδήλατο ποδηλατάδες, θα λέγανε όχι;

βέβαια στον τύπο ποδηλάτου δεν θα τάβρισκαν

Bob_o_mastoras
10/11/2016, 20:13
Ρε παρε κανα γΛηγορο μοτορι μη σε περνανε τα κτελ απο πανω και ασε τα καφε και τα τσαγια.. :smokin:

Coyote.V
10/11/2016, 20:13

Το γερμανικό στον σταυρό κάτω από το φανάρι το προσέξατε;

:giggle:

Επίσης θέλει και μια καλύτερη βάση για την πινακίδα, δεν την βλέπω να αντέχει για πολύ...

byron
10/11/2016, 20:15
Ρε παρε κανα γΛηγορο μοτορι μη σε περνανε τα κτελ απο πανω και ασε τα καφε και τα τσαγια.. :smokin:

Να, κάτι σαν αυτό...τουμπανάκι με πολύ λεπτομέρεια

373351

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/8928125/

SHOOTER045
10/11/2016, 20:20

Φοβάσαι μην τελειώσει το τσάι, και δεν έχει για σένα?

ptc
10/11/2016, 20:25

Προσπαθω να φανταστω πώς καθεσαι πανω σε κατι τετοιο. Σαν να χεζεις σε τουρκικη τουαλετα θα ειναι η σταση λογικα... :cry:

Bob_o_mastoras
10/11/2016, 20:25

373351

To αμορτισερ ειναι σε πολυ "υποπτο" σημειο... Περι ορεξεως βεβαια.. Εμεις δεν κρινουμε...!!! :D

SHOOTER045
10/11/2016, 20:27
To αμορτισερ ειναι σε πολυ "υποπτο" σημειο... Περι ορεξεως βεβαια.. Εμεις δεν κρινουμε...!!! :D

Λάθος γωνία το βλέπω για αυτό που έννοεις

ptc
10/11/2016, 20:30
Λάθος γωνία το βλέπω για αυτό που έννοεις

Σωστη ειναι η γωνια. Ειναι ετσι επειδη δεν υπαρχει σελα για συνεπιβατη. ;)

"Να ανεβω πισω;"
"Κρανος, λιπαντικο και καβαλας."

astroman76
11/11/2016, 11:28
βρε γατακια ο Πανος επερνε ΚΧ125 και πηγενε Κωνσταντινουπολη οδικως!

εδιτ 125 ητανε τελικα ακομη πιο γατακια...

Tycho Moon
11/11/2016, 12:09
Αν θέλεις οπωσδήποτε cafe racer, στη θέση σου θα πήγαινα για SRX400, που είναι έτοιμο από το εργοστάσιο και δεν θα έμπλεκα με customαρισμένο μηχανάκι.

Είναι αρκετά δύσκολο να βρεις SRX σε καλή κατάσταση και σίγουρα θα θέλει μαζέματα, αλλά είναι 1κύλινδρο, πράγμα που ρίχνει το κόστος του μαζέματος στο ελάχιστο.

SHOOTER045
11/11/2016, 13:34
Αυτό
http://www.car.gr/8884186-suzuki-tu-volty-250

http://www.car.gr/8356520-suzuki-tu-250

johnskillet7
11/11/2016, 14:18
Αν θέλεις οπωσδήποτε cafe racer, στη θέση σου θα πήγαινα για SRX400, που είναι έτοιμο από το εργοστάσιο και δεν θα έμπλεκα με customαρισμένο μηχανάκι.

Είναι αρκετά δύσκολο να βρεις SRX σε καλή κατάσταση και σίγουρα θα θέλει μαζέματα, αλλά είναι 1κύλινδρο, πράγμα που ρίχνει το κόστος του μαζέματος στο ελάχιστο.

Θα το τσεκάρω ευχαριστώ