View Full Version : Fantic Caballero scrambler-flat track
Λευκάδιος
13/11/2016, 10:15
Παρουσιάστηκαν στην EICMA
Υδρόψυκτα μονοκύλινδρα ,125cc,250cc (28HP) και 500cc(43HP),
Scrambler με τροχούς 19/17
373647
Flat Track 19/19
373648
http://www.dueruote.it/notizie/eicma2016/fantic-motor-caballero-si-rinnova-il-mito
Επί τέλους...:a2::a2::a8: η μόδα φέρνει και κάτι ποοολύ καλό. Παρακαλώ τυλίξτε μου το πρώτο.
anavatis19
13/11/2016, 14:43
τι αηδιες μηχανακια βγαζουν? μου θυμιζει τους μοντερνους τυπους που αφηνουν μουστακι και ειναι σα βλαχοι..γιατι να πας σχεδιαστικα τοσο πισω?
γιατί υπάρχει η τάση στην επιστροφή των 60ς και 70ς
Θα μας βάλουν να χωρίσουμε ρε πστη μου...................................
akis_trevor
13/11/2016, 17:53
:bawl::bawl:
ακομα κι εμενα που δεν ειναι ο τομεας μου,μαρεσουν παντως...
:bawl::bawl:
ακομα κι εμενα που δεν ειναι ο τομεας μου,μαρεσουν παντως...
Αρχίστε την αποταμίευση και πετάξτε τα ξυραφάκια.
:D
Μανολης67
13/11/2016, 20:41
Παρουσιάστηκαν στην EICMA
Υδρόψυκτα μονοκύλινδρα ,125cc,250cc (28HP) και 500cc(43HP),
Scrambler με τροχούς 19/17
373647
Flat Track 19/19
373648
http://www.dueruote.it/notizie/eicma2016/fantic-motor-caballero-si-rinnova-il-mito
,,,,μας εφτιαξες νυχτιάτικα.. Cabalero η λερα τότε,,, το πρωτο χωματερό που οδηγησα παιδί.. το αγόραζα και αυτό αυριο αν δεν υπήρχε η κρεβατομουρμούρα...:cry:οπως και το νεο XSR 700 βεβαιως βεβαίως.......
Μανολης67
13/11/2016, 20:42
με προλαβες.....
MG-KTiNoS
13/11/2016, 20:48
μηχανάκια για χίπστερς.....
Τι να το κάνεις αυτό το πράμα???
μηχανάκια για χίπστερς.....
Τι να το κάνεις αυτό το πράμα???
Να το 'χω απέναντί μου, να το κοιτάω και να ταξιδεύω..........................................
MG-KTiNoS
13/11/2016, 20:53
Να το 'χω απέναντί μου, να το κοιτάω και να ταξιδεύω..........................................
βάλε τη Σαμάνθα Φοξ γιατί μ αυτό δε σε βλέπω να πηγαίνεις μακριά...
βάλε τη Σαμάνθα Φοξ γιατί μ αυτό δε σε βλέπω να πηγαίνεις μακριά...
Γέρασε, κι ούτε αυτή θα πάει μακριά :lol:
Ωραιούτσικα είναι, αλλά θα έπαιρνα ένα VanVan να το κάνω έτσι.
Bob_o_mastoras
14/11/2016, 14:03
Τυλιξε μου το flat track το 500αρι.. :D
Τα μοτερ τι ειναι..;; Θα ειναι λετε εστω και λιγο αξιοπιστα..;;
Αν εννοείς στο παρελθόν, θες φαντασία γι αυτό γέρο μου γιατί εκτός από το "δανεικό" όνομα που εδώ εξαργυρώνεται δεν βλέπω απολύτως τίποτα άλλο κοινό.
Πρόσεξε, δεν είπα ότι είναι άσχημο ε.
Αν εννοείς στο παρελθόν, θες φαντασία γι αυτό γέρο μου γιατί εκτός από το "δανεικό" όνομα που εδώ εξαργυρώνεται δεν βλέπω απολύτως τίποτα άλλο κοινό.
:rolleyes: :uplate:
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Είτε δανεικό, είτε όχι, το πλερώ για το "ταξίδι" θα το σκάσεις. Εκτός και βλέπεις τίποτα κοινό στα XSR ή στο ducati scrambler με το τότε.
Είτε δανεικό, είτε όχι, το πλερώ για το "ταξίδι" θα το σκάσεις. Εκτός και βλέπεις τίποτα κοινό στα XSR ή στο ducati scrambler με το τότε.
Εννοείται ότι πλερώ, τουλάχιστον εγώ θέλω να λέω ότι τα χω λυμένα αυτά τα θέματα και πλερώ μόνο για τα ορίτζιναλ και φαντάσου ότι έχεις χάσει και 3 επεισόδια από την τελευταία φορά που ήπιαμε καφέ, χαχαχαχα ρε.
σπαμ οφ
astroman76
14/11/2016, 14:54
ε ναι αν ειναι να τα σκασεις να βρεις κατι οριτιζιναλ αν και καβαλερο δεν ηπηρχε ποτε μαρκα απλα ξεθαβουν οτι ισπανικο υπαρχει (υπηρχει/ε ενα ΜΧ & tracker με το ονομα Pursang http://pursangmotors.blogspot.fr/ )
ε ναι αν ειναι να τα σκασεις να βρεις κατι οριτιζιναλ αν και καβαλερο δεν ηπηρχε ποτε μαρκα απλα ξεθαβουν οτι ισπανικο υπαρχει (υπηρχει/ε ενα ΜΧ & tracker με το ονομα Pursang http://pursangmotors.blogspot.fr/ )
Εδώ σε παραπέμπει.
https://www.google.gr/search?q=fantic+caballero&safe=off&biw=1280&bih=894&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwifjsWss6jQAhVFWCwKHVkFAYAQsAQIGg
astroman76
14/11/2016, 15:05
μπορω να εχω αυτο το καβαλερο?
http://immagini.insella.it/sites/default/files/anteprima/fantic_motor_125_six_days_2014_light.jpg
Λευκάδιος
14/11/2016, 15:11
Μικρά εντουράκια/ονοφ με το όνομα Caballero έχει εδώ και χρόνια στην γκάμα της η Fantic,τώρα γιατί τα λέει και αυτά έτσι ιδέα δεν έχω.
Τυλιξε μου το flat track το 500αρι.. :D
Τα μοτερ τι ειναι..;; Θα ειναι λετε εστω και λιγο αξιοπιστα..;;
Το μοτέρ είναι της Zongshen,πλαίσιο CrMo,ρυθμιζόμενες αναρτήσεις Fantic,εξατμίσεις Arrow,φρένα Byebyelife(Bybre).Κάτι διαβάζω για τιμή στα 6000(Ιταλία) αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.
Ίσως στο μέλλον να βγεί και μια έκδοση περισσότερο εκτός δρόμου.
astroman76
14/11/2016, 16:32
θα πουλησει 2-3 καλα ειναι.. εχουμε δει πολα τετοια να ξεπροβαλουν αλλα φτιαχνουν 1-2 για τα show, εδω η Debri εφαγε της σφαλιαρα με αυτο που φορα και yamaha μοτερ, οι μικροι θα εχουν καλητερη τυχη?
373890
373891
και fantic και caballero ;Πολυ ομορφο.
:rolleyes: :uplate:
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Ασ' τα ωωωωωωωω ρε φώκια γιατί δυστυχώς έτσι είναι............................
Εχτές στην συνάντηση, ανάμεσα σε καμμιά τριανταριά ήμουν ο πιό ηλικιωμένος.............
Ασ' τα ωωωωωωωω ρε φώκια γιατί δυστυχώς έτσι είναι............................
Εχτές στην συνάντηση, ανάμεσα σε καμμιά τριανταριά ήμουν ο πιό ηλικιωμένος.............
....και γω αλλα και ο πιο ΝΤΟΥΡΟΣ....
:a07: :D
lleonidas
06/06/2019, 12:49
Έρχονται (https://www.motoandbiker.gr/moto_biker_eidiseis/arthro/h_fantic_motor_erxetai_stin_ellada-7731565/) στην Ελλάδα.
407186
lleonidas
13/06/2019, 14:38
407291
Είδα το 125 στα 6 χιλιάρικα κ σκέφτηκα την Νεκρά Θάλασσα (ως κάτι παραπάνω απο αλμυρή)
Μετά είδα ότι το φρένο είναι ακτινική BYBRE , η εξάτμιση απο την Arrow, αρκετά όμορφα τα χειριστήρια ,
η τελική του στα 135km/h κ.ο.κ
Κ πάλι είναι αλμυρή αλλά κάπως αρχίζει να δικαιολογείται , κάπως
https://www.youtube.com/watch?v=W2OmN_iSA2I
Nostradamus
13/06/2019, 19:39
Πολύ όμορφα αλλά πάρα πολύ ακριβά !!
Coyote.V
13/06/2019, 19:58
Γω πάντως σήμερα είδα το νήμα, πολύ όμορφο μηχανάκι, μου θυμίζει τα νιάτα μου και γιαυτό το γουστάρω, όμως........ Πρόσεξε κανείς που έχουν βιδώσει τη δεξαμενή με το υδραυλικό του πίσω φρένου;
Εκεί που είναι βιδωμένο θα αρχίσει να σπάει τα πλαστικά όπως τα υπερχείλισης νερού και το υδραυλικό υπάρχει μεγάλος φόβος να βράσει και να χάσεις το φρένο.... έλεος! με τους μακαρονάδες !
407295
Αυτό ρε παιδιά είναι πιο ακριβό και από ένα Duke 125. :confused:
Επιτέλους αξιόλογα, πρωτοπόρα μηχανάκια, από μια τεράστια, πασίγνωστη εταιρεία!
Oh wait.
taxydromos
14/06/2019, 09:44
αρε! ..με φάντικ καμπαλέρο 50cc γυμνασιόπαις μπαίνοντας στην αμουδιά αναστάτονα 2.00 το βράδυ τους τουρίστες στη Μύκονο ρεεε! Μαζί με το μπέτα ήταν τα κορυφαία πενηντάρια τότε..
Γιώργο, πιάσε ένα 500 σκράμπλερ και ένα ζευγάρι ζαντολάστχα φλατ τρακ..
:beer:
Επιτέλους αξιόλογα, πρωτοπόρα μηχανάκια, από μια τεράστια, πασίγνωστη εταιρεία!
Oh wait.
Ναι ρε μικρέ οκ ,αλλά το χειρότερο δεν το θιξες ...
Τιμές γεια σου τελείως :uplate:
Φαντάζομαι όταν πουλήσουν τη μάρκα του breganze τι έχει να γίνει ...........
Το φθηνότερο μοτόρι τους, λογικά κανένα 2 κυλ 500 sport ,θα χει τιμή προσφοράς για λανσαρίσμα στην πιάτσα 9999 ευρά. :bawl:
Έγραψα "αξιόλογα", συμπεριλαμβάνεται και η τιμή.
Έγραψα "αξιόλογα", συμπεριλαμβάνεται και η τιμή.
Τι λες μωρή Πυθία ...:bawl::bawl::bawl:
Δεν ξέρω πόσα λεφτά για πέταμα έχουν οι ποζεροχιπστεράδες, αλλά... απλησίαστα.
jawaforever
15/06/2019, 08:30
Εκτός πραγματικότητας, όχι μόνο Ελληνικής...
4.000€ για 50 κυβικά;;;
6.000€ για 125 κυβικά;;;
7.000€ για 250 κυβικά;;;
8.000€ για single cylinder 500cc made in china?????
Καλή τύχη. Κρίμα πάντως, κρίμα γιατί μας γ#μησαν και τις αναμνήσεις μας...
BabisStinson
15/06/2019, 19:54
Το Flat Track 500 κουκλί, αλλά πολλά τα λεφτά νομίζω, θα ήθελα 1000 ευρώ κάτω...
sapila racing
21/06/2019, 09:40
Τα είδα απο κοντά στην έκθεση 'Ημέρες Μοτοσυκλέτας'. Είναι πολύ όμορφα και πολύ προσεγμένα στα υλικά και τις λεπτομέρειες.
Παραμένουν πανάκριβα βέβαια...
sapila racing
21/06/2019, 09:46
Γω πάντως σήμερα είδα το νήμα, πολύ όμορφο μηχανάκι, μου θυμίζει τα νιάτα μου και γιαυτό το γουστάρω, όμως........ Πρόσεξε κανείς που έχουν βιδώσει τη δεξαμενή με το υδραυλικό του πίσω φρένου;
Εκεί που είναι βιδωμένο θα αρχίσει να σπάει τα πλαστικά όπως τα υπερχείλισης νερού και το υδραυλικό υπάρχει μεγάλος φόβος να βράσει και να χάσεις το φρένο.... έλεος! με τους μακαρονάδες !
407295
Δεν ξέρω τι είδες εσυ κι άρχισες να λες για μακαρονάδες, αλλά το δοχείο των υγρών του πίσω φρένου ειναι βιδωμένο στην βάση του πίσω μαρσπιέ και είναι μια χαρά, ενώ η τρόμπα είναι βιδωμένη στην CNC πλάκα που δείχνει πολύ ποιοτική.
Καμμιά φωτό έβγαλες ? Δεν βλέπω να περπατάνε στην Ελλαδίτσα πάντως, απορώ με κάποιους εισαγωγείς :hmm:
MG-KTiNoS
21/06/2019, 10:03
Γω πάντως σήμερα είδα το νήμα, πολύ όμορφο μηχανάκι, μου θυμίζει τα νιάτα μου και γιαυτό το γουστάρω, όμως........
Εμένα πάντως δεν μου θυμίζει τα δικά μου γιατί το φάντικ που ήξερα εγώ
ήταν ένα καθαρόαιμο εντουράκι που γάζωνε...
Αυτό δεν ξέρω τι μπορεί να είναι !
Ναι ρε μικρέ οκ ,αλλά το χειρότερο δεν το θιξες ...
Τιμές γεια σου τελείως :uplate:
Φαντάζομαι όταν πουλήσουν τη μάρκα του breganze τι έχει να γίνει ...........
Το φθηνότερο μοτόρι τους, λογικά κανένα 2 κυλ 500 sport ,θα χει τιμή προσφοράς για λανσαρίσμα στην πιάτσα 9999 ευρά. :bawl:
Αυτά τα μηχανάκια
Είναι για τύπους που κυκλοφορούν με μοκασίνι χωρίς κάλτσα
παντελόνι λινό και πουκάμισο ανοιχτό σιδερωμένο
Δεν γκάνουν για τα μούτρα μας
:D
Εμένα πάντως δεν μου θυμίζει τα δικά μου γιατί το φάντικ που ήξερα εγώ
ήταν ένα καθαρόαιμο εντουράκι που γάζωνε...
Αυτό δεν ξέρω τι μπορεί να είναι !
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151278&p=2824776&viewfull=1#post2824776
Δεν φτάναν τα φράγκα να αγοράσουν τη φίρμα του breganze ρε, τι δεν καταλαβαίνεις ?
Τι είπες ,θέλεις δίχρονο ? περάστε έξω (από την γηραιά ήπειρο) κύριε...:bawl:
Χορταρέας λέει, τρομάρα σου :a022::tooth:
MG-KTiNoS
21/06/2019, 10:14
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151278&p=2824776&viewfull=1#post2824776
Δεν φτάναν τα φράγκα να αγοράσουν τη φίρμα του breganze ρε, τι δεν καταλαβαίνεις ?
ελπίζω να μη φτάσουν ποτέ τα λεφτά για αυτό
ή έστω να την ξεχάσουν....
'Ωστε να μην της καλαφατίσουν τα πρέκια κι αυτηνής
:smokin:
ελπίζω να μη φτάσουν ποτέ τα λεφτά για αυτό
ή έστω να την ξεχάσουν....
'Ωστε να μην της καλαφατίσουν τα πρέκια κι αυτηνής
:smokin:
Μπαγάσα μαέστρο, συμφωνήσαμε μια φορά :a022:
πυξιδας990
21/06/2019, 11:02
στην ιταλια εχει 6000ε και παει πολυ καλα στις πωλησεις,με μια τιμη στα ιδια επιπεδα εδω,θα επαιζε μπαλα