View Full Version : Β.ΕΥΒΟΙΑ- ΔΡΙΜΩΝΑΣ-ΤΡΟΥΠΙ(Σ) - Κυριακή 11/12/2016
theofilos888
10/12/2016, 21:11
Εδω θα ηθελα να προσθεσω, πως εχει ακουστει κατι για υπαρξη τοστακιων στις τσαντες καποιων εκλεκτων καλεσμενων. Μαλλον για πρωινο τσιμπουσι μας βλεπω. Κι αντε μετα να οδηγησεις!
taisteal
10/12/2016, 21:13
Εδω θα ηθελα να προσθεσω, πως εχει ακουστει κατι για υπαρξη τοστακιων στις τσαντες καποιων εκλεκτων καλεσμενων. Μαλλον για πρωινο τσιμπουσι μας βλεπω. Κι αντε μετα να οδηγησεις!
Τι τοστ και βλακείες;;;
Δεν θα φάμε κανένα κοψιδάκι;;
Billymuse
10/12/2016, 21:13
Λεπον σας αφήνω παω για ένα ποτάκι στους αγαμοι θυται:yuck: δε μπορώ να το αποφύγω θα σας τα πω αυριο.
Μην αργήσει κανείς! Εγω θα ειμαι εκεί με το μάτι γαρίδα i promise to god.
Γιάννη αλάνι γαμιέται το λιμάνι
καλο σας βράδυ
congate7
10/12/2016, 21:16
Στην αρχή ζήλευα που δεν θα έρθω, τώρα με αυτά που διάβασα πεινάω.
Καλή όρεξη για αύριο :beer:
Γαμώ τη δουλεία μου...
Θεοφιλε, οι σοφοί Κινέζοι λένε :
"το πρωί φάε σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν άρχοντας, το βράδυ σαν ζητιανος "
Πάντως, δεν θα κάνουμε τσιμπουσι το πρωί...
Το μεσημέρι πάλι... Δεν ξέρω... Ίσως, χρειαστεί πρωτεΐνη για την αποκατάσταση των μυών
amyroukai
10/12/2016, 21:18
Τι τοστ και βλακείες;;;
Δεν θα φάμε κανένα κοψιδάκι;;
Mikes πόσους λογαριασμούς έχεις χακάρει σήμερα;
o_gavros
10/12/2016, 21:21
αμέτι μουχαμέτι να γαμηθούμε στα βρωμοκρέατα και τα λίπη δηλαδή ετσι;
δε μπορώ να σας καταλάβω,πότε γινηκατε έτσι αρκουδέηδες;...
taisteal
10/12/2016, 21:23
αμέτι μουχαμέτι να γαμηθούμε στα βρωμοκρέατα και τα λίπη δηλαδή ετσι;
δε μπορώ να σας καταλάβω,πότε γινηκατε έτσι αρκουδέηδες;...
Αμα δεν θέτε κρέατα πάρτε ψαρονέφρι εσείς της δίαιτας
:lol:
amyroukai
10/12/2016, 21:24
κρέας και σαλάτα, θα αποφύγει τους υδατάνθρακες μόνο.
o_gavros
10/12/2016, 21:28
Ιωαννη πόσο θα τραβήξει αυτός ο τραγέλαφος;
Ως πότε θα συνεχίσεις να βγάζεις την φλάφυ ουρίτσα σου απόξω;
Δεν σας καταλαβαίνω ρε Μλκες... Όλες τις μέρες την βγάζετε με λιναροσπορο, ιποφαες και κοτσιμπερι και όταν είναι να πάμε βόλτα, κάνετε σαν αρκούδες που ξυπνάν από χειμερια νάρκη... Αστοδιαλα πγια... Λες και μας αρέσει το κρέας...
amyroukai
10/12/2016, 21:32
κοίτα, αν και αυτό είναι τεράστιο αν, ξυπνήσω στις 7...
@τσιτσιές, ξεχνάς τους σπόρους τσία και με στεναχωρείς.
o_gavros
10/12/2016, 21:37
με ταπεινή πατροπαράδοτη κινόα και φουαγκρά αγριόπαπιας είμαι όλη μερα,ξεκολλάτε
Έχετε πάρει τον κατήφορο και τρώτε βρώμη και μουσλι.
GiorgosLa
11/12/2016, 06:42
κρέας και σαλάτα, θα αποφύγει τους υδατάνθρακες μόνο.
Μπορείς να φας άφθονο ψωμάκι, χωρίς υδατάνθρακες. Βάζεις 15 φέτες πάνω στην σχάρα και τις καβουρδιζεις καλά. Έτσι, τα ύδατα εξατμιζωντε και οι ανθρακες μένουν κάτω από την σχάρα.
Billymuse
11/12/2016, 12:12
Έρε ξύλο που έχω να φάω αύριο στον Κρίκο :D:tomates:
Δυστηχώς δεν τα κατάφερα να γυρίσω νωρίς το πρωι ουτε που ακουσα το ξυπνητήρι..καλη βολτα ;)
gior-gos
11/12/2016, 17:06
Έξοχα! Καλη χωνεψη κι επιστροφη στα υπολοιπα παιδια :beer::beer::beer:
amyroukai
11/12/2016, 19:58
Ωραία ήταν.
κουράστηκα λίγο γιατί δεν με βόλευε σήμερα το μεκανάκ, ασύνδετος εντελώς. Αλλά τα μέρη πολύ όμορφα, τα χρώματα πολύ όμορφα, διαδρομή που δεν είχα ξαναπάει τσεκ, παρεάκι εξαιρετικό και μόλις ένα ντεπόζιτο βενζίνη, 300 χιλιόμετρα πόρτα πόρτα με το λαμπάκι να ανάβει λίγο πριν φτάσω σπίτι.
Φωτό κλπ αύριο.
υ.γ. στο κρύο επάνω στο βουνό θόλωνε και το pinlock του HJC. Ρε μήπως ο Χόρχες ο ενενηνταενιάς δεν έλεγε ψέμματα για τα κράνη του;
sotostzav
11/12/2016, 20:53
Και καπως ετσι κλεινει το κομματι των εξορμησεων για το 2016 για μενα προσωπικα....Και εκλεισε με τον καλυτερο τροπο!!!ΒΟΛΤΑΡΑ με τα ολα της!!!!Καινουργια μερη,πανεμορφες διαδρομες,αψογη παρεα,γελιο μεχρι δακρυων!!!!Μακαρι το 2017 να κανουμε τοσες και αλλες τοσες!!!
Σπεκτακιουλαρ!!
Πάλι σε καλό μας βγήκε τόσο γέλιο!! :lol:
376086
376087
376088
Ωραία μέρα για βόλτα είχε σήμερα. Χαίρομαι που παίξανε 2 βόλτες σήμερα, όπως παλιότερα.
Με τη φωτιά εκεί πάνω τι εχει παίξει;
Ωραία μέρα για βόλτα είχε σήμερα. Χαίρομαι που παίξανε 2 βόλτες σήμερα, όπως παλιότερα.
Με τη φωτιά εκεί πάνω τι εχει παίξει;
Δεν ξέρω που ακριβώς είχε πιάσει φωτιά, πάντως στον δρόμο μέχρι Δριμωνα αλλά και μετά από οσιο Δαυίδ - καλαμουδι - ρετσινολακκο ήταν τα πάντα πράσινα.
Εσείς λασπωθηκατε αρκετά; :beer:
Δεν ξέρω που ακριβώς είχε πιάσει φωτιά, πάντως στον δρόμο μέχρι Δριμωνα αλλά και μετά από οσιο Δαυίδ - καλαμουδι - ρετσινολακκο ήταν τα πάντα πράσινα.
Εσείς λασπωθηκατε αρκετά; :beer:
Καλό αυτό, είναι πολύ όμορφη η φύση προς τα εκεί.
Δεν είχε λάσπη σήμερα, ούτε σκόνη ευτυχώς. Γενικά είχε πολύ καλό γκριπ, τα αυτιά κάτω δηλαδή. Ξεκα........μεν επιτέλους. :)
o_gavros
11/12/2016, 21:22
Τι απίστευτη βόλτα πάλι!
Μέρη μαγευτικά γεμάτα χρώμα και παρέα γεμάτη όρεξη!
Στριψαμε τερμα,γελάσαμε μέχρι δακρύων,φάγαμε πάλι σαν αρκούδες, όλα σούπερ.
@Ταιστιλ ένα σερτσι στο ίντερνετ φανέρωσε ότι το υπέρτατο "Εγώ δεν μπορώ" το λέει κάποιος Μακης Δημάκης,και ως εκ τούτου αρνούμαι να το αναπαραξω.
Υγ.: Μετά βίας στέκομαι.
Γαμω Την Μαλακασα και τον ψόφο της.
taisteal
11/12/2016, 22:14
@Ταιστιλ ένα σερτσι στο ίντερνετ φανέρωσε ότι το υπέρτατο "Εγώ δεν μπορώ" το λέει κάποιος Μακης Δημάκης,και ως εκ τούτου αρνούμαι να το αναπαραξω.
Παίζει ήδη αυτή η φοβερή επιτυχία στα ακουστικά μου..
Εγώ δεν μπορωωωωω :lol::lol::lol:
Εκλαψα ρε μλκ σήμερα
Και στρίψαμεν,και καφεδιαστήκαμεν και φάγαμεν και όλα καλώς.
Μη μιλάς για κρύο ρε...αίσχος δηλαδή,ακόμη ξεφορτώνω παγωνιά...
Μπράβο ρε μπσηλέ για τις ιδέες σου
:beer::beer::beer:
:beer: Ωραία πράγματα! :beer:
Μπράβο παίδες,δε μπιστέβω να κρυώσατε ε; :a014:
Άψογο το βολτόνι σήμερις...
Στρίψαμεν,φάγαμεν, ξαναφάγαμεν, ξαναφάγαμεν...
Κλάσαμε στο γέλιο και χαζέψαμε από τα ομορφότερα τοπία...
ΥΓ. Βασιλάκη και Θεόφιλε...ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΝΕΤΕ!!!!
amyroukai
11/12/2016, 23:13
Τα χίΠΣτερ μπισκοτίνια ολικής άλεσης με το διακριτικό άρωμα φρούτων ήταν το κορυφαίο διατροφικό σημείο της ημέρας.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
12/12/2016, 06:56
Μπραβο Παλικαρια.:beer:
Eversman
12/12/2016, 08:09
Εύγε :beer:
Αναμένουμε περαιτέρω φωτορεπόρτο. Και είς άλλες, με υγεία :)
παω να φαω αμμο γτπμ!!!:cry:
amyroukai
12/12/2016, 08:54
εν τω μεταξύ τώρα θυμήθηκα... ο ταβερνιάρης έταξε κοκκινιστό με μακαρόνια που δεν ήρθε ποτές;
εκεί μας έχουν καταντήσει οι αλήτες, να κλέβουμε την μπουκιά των πειναΖμένων μοτοσικλετιστώνΕ;
sotostzav
12/12/2016, 09:00
εν τω μεταξύ τώρα θυμήθηκα... ο ταβερνιάρης έταξε κοκκινιστό με μακαρόνια που δεν ήρθε ποτές;
εκεί μας έχουν καταντήσει οι αλήτες, να κλέβουμε την μπουκιά των πειναΖμένων μοτοσικλετιστώνΕ;
Ωωωωω τον μπουστη,εχεις δικιο....Μπινια....Μαλλον γι'αυτο ενιωθα ενα κενο μεσα μου αμουρη και εκλεψα το τελευταιο κοκκαλακι απο τον τσιτσιες!!!
Ωωωωω τον μπουστη,εχεις δικιο....Μπινια....Μαλλον γι'αυτο ενιωθα ενα κενο μεσα μου αμουρη και εκλεψα το τελευταιο κοκκαλακι απο τον τσιτσιες!!!
το κενό μέσα σου το ένιωσες στην Αρτάκη…
Να σας ζήσει το βρεφος….:bawl:
sotostzav
12/12/2016, 09:44
παω να φαω αμμο γτπμ!!!:cry:
Μην ανησυχΑς μανιτσομ,φαγαμε και για σενα αφου!!
amyroukai
12/12/2016, 09:47
Ρε Νιτσα και Τζενη λέμε και κλαιμε. Μετά από 'κεινες το χάος, μετά το χάνι το τιποτααααα
sotostzav
12/12/2016, 09:52
Ρε Νιτσα και Τζενη λέμε και κλαιμε. Μετά από 'κεινες το χάος, μετά το χάνι το τιποτααααα
Τσενη και τοκιο ντριφτ :bawl:
amyroukai
12/12/2016, 10:08
Τσενη και τοκιο ντριφτ :bawl:
Μην νομίζεις ότι δεν είδα το λάγνο βλέμμα στην θερμαινόμενη στο τζάκι αφρατουλα βλάχα, Σωτηρακη.
sotostzav
12/12/2016, 10:12
Μην νομίζεις ότι δεν είδα το λάγνο βλέμμα στην θερμαινόμενη στο τζάκι αφρατουλα βλάχα, Σωτηρακη.
Μου θυμισε ενα πουτ-αρνακι απο παλια και εξεπλαγην κυρ υπουργε μου...Το παραδεχομαι,ειμαι ενοχος!!!
o_gavros
12/12/2016, 11:05
Και όρθρο και εσπερινό και πλήρη κατάνυξη βιώσαμε.
Μεγάααλη η χάρη Του (μεγάλη μεγάλη απο πίσω ωσαν έκο,οι θειάδες)
376111
Καλά μαλακες, εσείς γελάτε αλλά Τσένη Τόκιο ντριφτ δεν είναι παίξε γέλασε.
GiorgosLa
12/12/2016, 11:37
Μη μιλάς για κρύο ρε...αίσχος δηλαδή,ακόμη ξεφορτώνω παγωνιά...
Μπράβο ρε μπσηλέ για τις ιδέες σου
Τελικά εσύ πήγες από Χαλκίδα? Τι να πω? Πέρασες με καράβι Αγγλία, πέρασες Αφρική και δεν ξέρω που αλλού, και κώλωσες στα 20 λεπτά Γλύφα - Αγιόκαμπο? :wave2:
(Εκτός αν το έκανες για την παρέα, και μάλλον αυτό θα έγινε.) :D
o_gavros
12/12/2016, 11:52
όχι φίλτατε,χθες η πρόβεψη έδινε καιρό.
Είχε ένα με ενάμισο μποφόρ νοτιά, οπότε ο φίλος μας καλώς έπραξε και διάλεξε την ασφαλή οδό :bawl:
amyroukai
13/12/2016, 18:40
Και βάζω και μερικές φωτό...
Η συνάντηση στα ΚΤΕΛ με τον taisteal που αλλού είπαμε, αλλού βρεθήκαμε. Ξέχασα να βγάλω και από το περκερβιλ με τον γκεστ σταρ της Δυναστείας...
376179
Η στάση στον μεγάλη η χάρη του σειντ τζων δε ράσιαν...
376182
Και η άφιξη στους καταρράκτες. Ξέρω, είναι απλές τυπικές βαρετές. Η αλήθεια είναι πως μιά κάμερα στην μηχανή ή στο κράνος θα βόλευε γιατί ακόμα τα χρώματα και οι σκιές στο βουνό είναι εκπληκτικά. Ή να σταματάς κάθε τρία τέσσερα λεπτά, αλλά δεν θα φτάσεις ποτέ.
376181
amyroukai
13/12/2016, 18:49
ροβολήσαμε τον κατήφορο...
376183
Και δρόμο πήραν και δρόμο άφησαν και ο taisteal δεν μπορεί άλλο λέμε...
376184
Και φτάνουμε στο πρώτο σοβαρό αξιοθέατο: "Ρε Σωτηράκη, να μιά κουφάλα σχεδόν τόσο μεγάλη όσο εσύ ρε". Ο Σωτηράκης με λουκ "ποιά αυτή;"
376185
amyroukai
13/12/2016, 18:55
Η αλήθεια είναι πως όντως, ήταν μεγαλύτερη από τον Σωτηράκη.
376186
Η θέα από το μονοπάτι αποζημιώνει για τα ατέλειωτα χιλιόμετρα διαδρομής. Κάπου 500 μέτρα δηλαδή αλλά μοιάζουν ατέλειωτα τι θέτε τώρα, θα σας πει ο taisteal.
376187
Και ο Σωτηράκης αφού βρήκε την κουφάλα του, μετά διάβαζε με προσοχή και χαρά και για τα άλλα φυτά του δάσους.
376188
amyroukai
13/12/2016, 19:02
Kαι συνεχίζει το περπάτημα... Πάνω από ξύλινες γέφυρες...
376190
Με ανθρώπους χαρούμενους και ενθουσιασμένους από την επαφή με την φύση και την προσπάθεια για υπέρβαση του ορίου της ανθρώπινης αντοχής στο βάδισμα...
376191
Κάπου εκεί ήταν ένα σημείο με παγκάκι για να ξαποστάσει ο ταξιδευτής και είτε συνέχιζες ευθεία είτε κατέβαινες στον καταρράκτη. Και είχε έναν κάδο για σκουπίδια. Και σκουπίδια για δέκα κάδους παντού τριγύρω γιατί αυτός είναι ο τιμημένος ο γραικός που έδωσε τα φώτα στον κόσμο αλλά δεν κράτησε για δικό του. Όχι, φωτό το σημείο δεν.
Αλλά φεύγει ο ggs μπροστά να δει αν έχει κάτι άλλο και τον χάνουμε κανένα 5λεπτο. Και κατεβαίνουμε στον καταρράκτη... Και η θέα από ψηλά είναι αυτή: (φωτό του ggs όταν επέστρεψε)
376189
amyroukai
13/12/2016, 19:06
Απιθώσαμε τα πράματα σε ένα βραχάκι, χαζέψαμε λίγο γύρω. Δεν υπάρχουν λέξεις.
376192
376193
376194
amyroukai
13/12/2016, 19:11
376195
376196
Και φυσικά, μιά ρομαντική ψυχή δεν μπορεί παρά να ποζάρει όλο ηδυπάθεια στον φακό. Lounging at the waterfall with my brothers, dawg.
376198
amyroukai
13/12/2016, 19:15
376199
Αυτό το φωτογραφικό ενσταντανέ ονομάζεται "ρέμβη".
376200
Και ήρθε η ώρα του καφέ... Σπαστά (φυσικά δεν αφήσαμε ούτε μισό σκουπίδι πίσω) νερό όχι από τον καταρράκτη, από την Γκούρα ένα βραβευμένο γιατί είμεθα γκουρμέ οι άτιμοι και ενθουσιασμός.
376202
amyroukai
13/12/2016, 19:20
ο οποίος ενθουσιασμός δεν κράτησε πολύ. Τι πάει να πει θα κουνάω το κουτί για να πιώ καφέ; ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ; Ήταν βαρύ το πλήγμα.
376203
Κουσκους, εξοχή, καφεδάκι, ήλιος, το κελάρισμα του νερού, τα ολικής άλεσης μπισκοτάκια με διακριτική εσανς υγειινού φρούτου, τα μελομακάρονα akis petrezikis by gavros με το έξτρα μελάκι και καρύδι, όλα μαζί μας έφεραν μιά γλυκιά όρεξη για φαγητό. Μιά τελευταία ενδεικτική ομαδική φωτό λίγο πριν πάρουμε τον δρόμο για τα μηχανάκια.
376204
ΑΑΑΑ ξέχασα να βάλω και την πιο true adve φωτό με τίτλο "Αν σπάσει το σχοινί σας πήδηξα όλους" και υπότιτλο "που πας ρε τρελέ και είναι κρύα τα νερά".
376205
amyroukai
13/12/2016, 19:35
Περάσαμε από ένα μοναστήρι (που τα γεράματα δεν βοηθάνε στο όνομα, όσιος Δαυίδ ίσως) αλλά δεν μας έκανε κάτι (παρά το γεγονός ότι ένα ζεύγος ηλικιωμένων σε ρόλο lonely grandparentsplanet μας το υπέδειξε σαν το απόλυτο μέρος για καφέ).
Και πήραμε πάλι τον δρόμο, όπου... Ήταν μιά ταπεινή ταβέρνα-καφέ-αναψυκτικά (δεν θυμάμαι το χωριό). Σταματήσαμε για να κάνουμε πρόγραμμα "σταυροφόρος" και να ενισχύσουμε την τοπική οικονομία, όπως δίδαξε ο μέγας γενικός γενικώς γραμματέας της ΕΟΜ κύριος Μάτζι ο Θολός.
376206
Φωτό από την μάσα δεν υπάρχουν γιατί είχαμε άλλες ασχολίες, αλλά το ενσταντανέ του Σωτηράκη με την κλεμμένη τελευταία μπουκιά χοιρινής πριζόλας στο στόμα, με το χαμόγελο της απόλαυσης και με κλειστά τα ματάκια για να μην μπερδεύεται ο ενκέφαλος από την όραση και να νιώθει μόνο γεύση και άρωμα χοιρινού, είναι χαρακτηριστική. Την ονομάζω "ηδονή", με υπότιτλο "βουλιμία, η δεύτερη θανάσιμη αμαρτία".
376207
υ.γ. οι νυχιές δεν θυμάμαι, ήταν από τα γατιά ή συνέβησαν στο "άσε κάτω το κοπσίδι αγύρτη";
amyroukai
13/12/2016, 19:47
Έπεσε ο ήλιος, πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Μιά φωτό ακόμα αφιερωμένη στον γενικό γραμματέα αλλά και στον Βαγγελάκη τον μπουλμόντη τον καλλιτέχνη. Η τεχνική που βλέπετε στο καρέ είναι εξαιρετικά δύσκολη και την χρησιμοποίησα μόνο σαν Homage στους δύο μάστερς που την εφαρμόζουν με απόλυτη επιτυχία και πάντοτε με σεβασμό στην τέχνη της φωτογραφίας.
376212
Ε όταν σκοτείνιασε άλλες φωτό δεν βγήκαν.
παρά μόνο στον τελευταίο καφέ, υπαίθρια φυσικά, γιατί μετά το κρύο του βουνού έμοιαζε με τροπικό προορισμό η Χαλκίδα.
376213
376214
Αυτά.........
Και στις επόμενες :)
:beer:
sotostzav
13/12/2016, 19:54
Οι νυχιες ειναι απο την παλη που εδωσα για το τελευταιο κοκκαλακι με τον τσιτσιες,αλλα ευτηχως μας χωρισε ο πορτοκαλι κοσγκιλης που ηταν στη μεση!!
o_gavros
13/12/2016, 20:15
μια φωτογραφία (με) το κοριτσι στο τζάκι δε βγάλαμε ρε αρκουδέηδες.
Κυριε υπουργέ μας, ο συγγραφικός σας οίστρος παραμένει απαράμιλλος!
Παρακαλώ όπως δεχτείτε τα σέβη μας.
amyroukai
13/12/2016, 20:17
Αυτό που ήθελε φωτογραφία ήταν το λάγνο βλέμμα του Σωτηράκη όσο φανταζόταν το δικό του πριβέ παραμύθι με την σταχτομπούτα. Για γουικιπίντια στο λήμμα "γύπας".
o_gavros
13/12/2016, 20:28
όχι και γύπας ο αγνός εργάτης,μη τα ισοπεδώνουμε όλα παρακαλώ
sotostzav
13/12/2016, 20:56
Ισοπεδωσης πληρης θα ελεγα..Εγω γυπας κυρ υπουργε μας;;;!!!Οχι οτι εχω τιποτες με το συμπαθες πετουμενο δηλαδης..Ισα ισα που θα θελα να 'μουνα πουλι,να μ'αγαπουσανε πουλυ...Αλλα ειμαι ενα απλο λαηκο πεδι,εργατικο οπως προειπε και ο συντροφος γαυρος...Και για ολα φταινε οι καρχιες που ξεπροβαλλουν εξαφνα μπροστα στα μπιρμπιλωτα μου ματια...Και τι α καν'ς;Α κατ'ς α μαλωης;
amyroukai
13/12/2016, 20:59
ε ναι. τι ήθελε η άλλη η σουρτούκω να μαζεύει πιάτα από τα τραπέζΑ με το τζιν και την ποδιά, μου λες; ανάφτρες!
sotostzav
13/12/2016, 21:02
ε ναι. τι ήθελε η άλλη η σουρτούκω να μαζεύει πιάτα από τα τραπέζΑ με το τζιν και την ποδιά, μου λες; ανάφτρες!
Και το μυαλο μου ειναι θολο,πω πω πω πω,πω πω....
taisteal
14/12/2016, 00:24
:lol::lol:
Eversman
14/12/2016, 07:57
Ρε 'σείς, γιατί τον πειράζετε τον πατριώτη μου? Έ ναί λοιπόν, ταβερνιάρα με ποδιά! Τί να κάνουμε κύριοι, είμαστε ρομαντικοί οι Βοιωτοί :D
Μπράβο σας ωρέ λεβέντες :beer:
sotostzav
14/12/2016, 08:10
Ρε 'σείς, γιατί τον πειράζετε τον πατριώτη μου? Έ ναί λοιπόν, ταβερνιάρα με ποδιά! Τί να κάνουμε κύριοι, είμαστε ρομαντικοί οι Βοιωτοί :D
Μπράβο σας ωρέ λεβέντες :beer:
Πες τα ρε πατριδα...Αλλα που να ξερουν τι ρομαντικες ψυχες ειμεθα εμεις που μεγαλωσαμε με γαλλικα και προβατινα!!!
Πες τα ρε πατριδα...Αλλα που να ξερουν τι ρομαντικες ψυχες ειμεθα εμεις που μεγαλωσαμε με γαλλικα και προβατινα!!!
Από τους Φθιωτείς έχετε την συμπαράσταση μας στον δίκαιο αυτό αγώνα σας.
amyroukai
14/12/2016, 09:29
ωπα τι έχουμε 'δω, η κλίκα των μεσαίων; :bawl: