View Full Version : honda xr 650r
gia sas tha ithela na akouso gnomes gia auto to mixanaki
devil's animal
21/11/2016, 15:50
για πες τι θες να μαθεις...
θα ηθελα να μαθω τη λεει απο σερβις και αξιοπιστια.απο επιδοσεις συγουρα ξεσκιζει
MG-KTiNoS
21/11/2016, 16:37
θα ηθελα να μαθω τη λεει απο σερβις και αξιοπιστια.απο επιδοσεις συγουρα ξεσκιζει
Λεφτά έχεις?
μεχρι 2000 ευρο
Και καπου εδω εληξε η συζητηση... :rolleyes:
exeis dikio tha koitakso gia kanena dixrono
για χωμα το θελεις η για το καφε;
Bob_o_mastoras
21/11/2016, 22:04
Λεφτά έχεις?
μεχρι 2000 ευρο
Και καπου εδω εληξε η συζητηση... :rolleyes:
:lol::lol:
Φιλε μου περιμενε να μαζεψεις μερικα ακομα. Με 2500-3000 παιρνεις καλo XR (χωματινο).
Τι χρηση θες να του κανεις..;;;
Το θέλω για μετακινήσεις 5 χιλιομέτρων σε ανωμαλο χωματόδρομο και λίγο άσφαλτο μιας και το Kawasaki kmx 200 που είχα άφησε χρόνους
με τα χρηματα αυτα δεν θα βρεις 650 αλλα αν τελικα βρεις θα μπλεξεις και θα αναγκαστεις να βαλεις και αλλα. Με 2000 παιρνεις 250 το οποιο περναει χαλαροτατα τα 5χλμ ανωμαλου δρομου που λες και παει και ασφαλτο με συνεση.
Bob_o_mastoras
22/11/2016, 11:38
Και ενα DR 400 θα εκανε καλα και πιο οικονομικα αυτη τη δουλεια..
Και θα σου ηταν και πιο ανετο το DR. Αν συνηθισες στο KMX το XR θα σου φανει "τερας" απο γκαζι, βαρος και αδρανεια.
Billymuse
22/11/2016, 12:49
Το θέλω για μετακινήσεις 5 χιλιομέτρων σε ανωμαλο χωματόδρομο και λίγο άσφαλτο μιας και το Kawasaki kmx 200 που είχα άφησε χρόνους
Τόσο κοντά στον πολιτισμό έχεις τις φυτείες;
Τόσο κοντά στον πολιτισμό έχεις τις φυτείες;
πραγματι.για τα χωραφια το θελω αλλα και για να κανω τα γουστα μου.
250 4τ πολυ ψωφιο μου φαινεται. θελω κατι πιο δυνατο απο το kmx
Και ενα DR 400 θα εκανε καλα και πιο οικονομικα αυτη τη δουλεια..
Και θα σου ηταν και πιο ανετο το DR. Αν συνηθισες στο KMX το XR θα σου φανει "τερας" απο γκαζι, βαρος και αδρανεια.
καλο το dr400 . ειμουν αναμεσα σε αυτο και το χr
Οτιδήποτε ειναι πιο δυνατό απο το ΚΜΧ...
Οτιδήποτε ειναι πιο δυνατό απο το ΚΜΧ...
με ολο το σεβασμο με το kmx εκανα κοντρες με xt 600 πειραγμενο και dt 200 και εμεναν πισω 50 μετρα. μονο το xt 600 με περνουσε σε τελικες. αν το kmx ειχε ανταλλακτικα και πλαστικο ρεζερβουαρ θα ηταν απο τα καλυτερα μοτο.https://youtu.be/g2a35MHLXJY δες το βιντεο. μονο ενα second γρηγοροτερο το drz και ας ηταν sm ενω το kmx οχι
με ολο το σεβασμο με το kmx εκανα κοντρες με xt 600 πειραγμενο και dt 200 και εμεναν πισω 50 μετρα. μονο το xt 600 με περνουσε σε τελικες.
Με ολο το σεβασμο, αν δεν αλλαξεις ντηλεράκι δεν σε βλέπω καλα...
Bob_o_mastoras
22/11/2016, 14:05
Aν το θες "για τα χωραφια" καλυτερα κατι φθηνοτερο για να μην το λυπασαι. Το XR εκτος της ακριβης τιμης αγορας, θελει συχνη συντηρηση και καιει και ενα σκασμο βενζινη αν το κυνηγας.
Γενικοτερα, δεν κανει για εργαλειο καθημερινης δουλειας (εκτος αν εισαι "απλας" οικονομικα, οποτε κανεις τη δουλεια σου και με φουλ αγωνιστικο εντουρο, αμα λαχει να'ουμ).
Μπορεις να κοιταξεις και για καποιο XR 600 το παλιο το αεροψυκτο.
Με ολο το σεβασμο, αν δεν αλλαξεις ντηλεράκι δεν σε βλέπω καλα...
Φίλε μου δεν είχα καμία πρόσθεση να σε θίξω και μην καταστρέφεις αυτό το όμορφο και χρήσιμο forum
Φίλε μου δεν είχα καμία πρόσθεση να σε θίξω και μην καταστρέφεις αυτό το όμορφο και χρήσιμο forum
Ουτε εγω φιλε μου ειχα αντιστοιχη προθεση αλλα δεν νομιζεις οτι υπεβάλλεις σχετικά με το "ομορφο" και "χρησιμο"..??
Lioulios
22/11/2016, 14:21
Ακου την καρδια σου.
Ουτε εγω φιλε μου ειχα αντιστοιχη προθεση αλλα δεν νομιζεις οτι υπεβάλλεις σχετικά με το "ομορφο" και "χρησιμο"..??
Συμπαθάτε αν είπα μια κουβέντα παραπάνω.το forum είναι πράγματι χρήσιμο.βρήκα πολλές απαντήσεις στα προβλήματα μου.αλλά νομίζω πως είμαστε εκτός θέματος.θα ήθελα τελικά να μάθω τη σέρβις θέλει το xr 650 .δεν με νοιαζει η καταναλωση γιατι θα το κινω μια δυο φορες την Εβδομάδα
Συμπαθάτε αν είπα μια κουβέντα παραπάνω.το forum είναι πράγματι χρήσιμο.βρήκα πολλές απαντήσεις στα προβλήματα μου.αλλά νομίζω πως είμαστε εκτός θέματος.θα ήθελα τελικά να μάθω τη σέρβις θέλει το xr 650 .δεν με νοιαζει η καταναλωση γιατι θα το κινω μια δυο φορες την Εβδομάδα
Bαλβιδουλες ρυθμιση --λαδακια--φιλτρακια... Καθε 3-4000 κμ... Τι αλλα να θελει ενα μονοκυλινδρο μηχανακι....??
Α.. Τελικες... Δεν θελει τελικες...!!!
Bαλβιδουλες ρυθμιση --λαδακια--φιλτρακια... Καθε 3-4000 κμ... Τι αλλα να θελει ενα μονοκυλινδρο μηχανακι....??
Α.. Τελικες... Δεν θελει τελικες...!!!
Σε 5 χλμ ανώμαλο χωματόδρομο θες τελικές;
Όχι δεν θέλω τελικές απλώς ανέφερα πού υπερτερουσε το xt600 .όσο για το σέρβις με βολεύει
Όχι δεν θέλω τελικές απλώς ανέφερα πού υπερτερουσε το xt600 .όσο για το σέρβις με βολεύει
Καλά δεν ρώτησα εσένα, τον STΟΥBI ρωτούσα... Αλλά οκ, αν δεν θες ακόμα καλύτερα.
Για το XT OK, έχουμε ακούσει και χειρότερα.
Koitαξε... Εαν κρινω απο το αλλο του θρεντ που ζηταει κυλινδροπιστονο για το kmx.....
Με την αναφορα του σε τελικες του 600 χτ....
Δεν ξερω ποσο λιγη ειναι η ασφαλτος μεχρι τον 5 χλμ ανώμαλο χωματόδρομο....!! ;)
Koitαξε... Εαν κρινω απο το αλλο του θρεντ που ζηταει κυλινδροπιστονο για το kmx.....
Δεν ξερω ποσο λιγη ειναι η ασφαλτος μεχρι τον 5 χλμ ανώμαλο χωματόδρομο....!! ;)
Σαφώς, αλλά να τον δω με λάστιχα χωρίς τακούνια στον ανώμαλο χωματόδρομο μετά.
Σκας δυο χιλιαρικα για αλλο μηχανακι που δεν ξερεις τι μαζεματα ΘΑ θελει και δεν φτιαχνεις το kmx επειδη σου φανηκαν ακριβα τα ανταλακτικα του απο αλλο θρεντ.
Ωιμε:cry:
για να παρεις καλο και σοβαρο ΧR πρεπει να σκασεις 6.500 περιπου και θα περνας απο πανω τα 640 κατεμοπιτουρα :lol:
Παιδιά το kmx θα προσπαθήσω να το φτιάξω γιατί είναι το αχ τι μου
Και αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για το kmx για το πως να το φτιάξω παρακαλώ να μου την πει
Η άσφαλτος φίλος είναι γύρω στα 2 χιλιομετρα
Σαφώς, αλλά να τον δω με λάστιχα χωρίς τακούνια στον ανώμαλο χωματόδρομο μετά.
Με το Honda?
Με το Honda?
1. 7χλμ πας και με ποδήλατο ή με τα πόδια
2. Τι διαφορετικό έχει το Honda από τα υπόλοιπα που πάει εκτος δρόμου χωρις τακουνια; Εκτός αν ο ανώμαλος χωματόδρομος είναι πατημένο χώμα σε φλαταδούρα με λακούβες.
1. 7χλμ πας και με ποδήλατο ή με τα πόδια
2. Τι διαφορετικό έχει το Honda από τα υπόλοιπα που πάει εκτος δρόμου χωρις τακουνια; Εκτός αν ο ανώμαλος χωματόδρομος είναι πατημένο χώμα σε φλαταδούρα με λακούβες.
Καμία απολύτως διαφορά.ο χωματόδρομος είναι μεγάλες ανηφόρες με χαντάκια και πετρες
Καμία απολύτως διαφορά.ο χωματόδρομος είναι μεγάλες ανηφόρες με χαντάκια και πετρες
Τότε ήρεμα στην άσφαλτο...
Τότε ήρεμα στην άσφαλτο...
Η άσφαλτος είναι πολύ τραχιά. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα
Tycho Moon
22/11/2016, 16:17
Σκας δυο χιλιαρικα για αλλο μηχανακι που δεν ξερεις τι μαζεματα ΘΑ θελει και δεν φτιαχνεις το kmx επειδη σου φανηκαν ακριβα τα ανταλακτικα του απο αλλο θρεντ.
Ωιμε:cry:
για να παρεις καλο και σοβαρο ΧR πρεπει να σκασεις 6.500 περιπου και θα περνας απο πανω τα 640 κατεμοπιτουρα :lol:
Για μηχανάκι 10ετίας πρέπει να σκάσει 6.500??? :dizzy:
Καινούργιο πόσο είχε?
Lioulios
22/11/2016, 16:27
Ειναι καποια χοντα που ειναι συλλεκτικα για γνωστες
Ειναι καποια χοντα που ειναι συλλεκτικα για γνωστες
Καποιοι εχουν μπερδεψει το XR ΜΕ ΤΟ NR μου φαινετε....:lol:
Καποια παλια ΧR ( 350-500) ισως εχουν καποια ανεβασμενη τιμη αλλα ειστε εντελως εκτος θεματος...!
devil's animal
22/11/2016, 17:42
Για μηχανάκι 10ετίας πρέπει να σκάσει 6.500??? :dizzy:
Καινούργιο πόσο είχε?
10...αλλα δεν ειναι εκει το θεμα μας...
το 650 θελει λαδακι καθε 1500-2000χλμ και αν το κυνηγας νωριτερα...
βαλβιδες καθε 5000 και αν...
ειναι βαρυ και δυσκαμπτο στο χωμα, αλλα αυτο ισχυει αν το θες για να κανεις εντουρο...
για "απλο" χωματοδρομο, ειναι μια χαρα...
ροπη μπολικη εχει και με ενα μακρυτερο γραναζι μπορει να απλωσει καλυτερα στην ασφαλτο και να κανεις και καποιες αποστασεις...
βενζινη καιει οπως καιει ενα καρμπυρατερατο μονοκυλινδρο...δλδ αν το πιεζεις θα δεις 8-8,5, αλλα σε φυσιολογικες συνθηκες εισαι στο 6,5-7...
tc-drift
01/12/2016, 13:46
Πάρε ένα TTR 600
Βρίσκεις με 1,5 χιλιάρικο ένα περιποιημένο, σου μένουν και ρέστα για μαζεματάκια. Είναι αερόψυκτο και απο ανταλλακτικά εύκολο.
Αναρτησεις, πλαίσιο, φρένα εξαιρετικά.
Πετάει στους χωματόδρομους και άσφαλτο κατεβάζει 160 με μαμά γρανάζωμα. Βάζεις και ένα ΜΤ21 και είσαι αρχηγός.
Μην μπλέκεις με ΄΄συλλεκτικά΄΄ XR 650 γιατί θα βρεις τον μπελά σου!