View Full Version : Ανεμος down
Παρασκευη 7 Οκτωβρίου, μάλλον θα την ανακυρήξω ως δευτερη ημέρα γεννεθλίων μου. Επιστρέφω σπίτι απο την δουλειά,πρώτος στο φανάρι, η λεωφόρος Κύμης άδεια μπροστά μου.Πράσινο, ξεκινάω και φτάνω στο πρώτο φανάρι που συναντάς κατεβαίνοντας,έξω απο τον Μουστάκα.Μεσαία λωρίδα, ταχυτητα normal,σηκώνω το βλέμμα μου στο φανάρι να βεβαιωθώ οτι είναι πράσινο ,οπως και είναι,κατεβάζω το βλέμμα στον δρόμο και δεν υπάρχει δρόμος μπροστά μου,μόνο ενα λευκό van κάθετα στο δρόμο,που παραβιασε το κοκκινο σχεδον δεκα μέτρα μπροστά μου,περιθώρια μηδέν,το μονο πράγμα που πρόλαβα να κάνω ήταν να γυρω αριστερά ωστε να μην καρφωθώ κάθετα πάνω του.Μετα σκοτάδι.Η όλη φάση κράτησε λιγότερο απο δυο δευτερόλεπτα. Επόμενο πλάνο ,είμαι πεσμένος δίπλα απο το κράσπεδο, με το δεξί μου πόδι να πονάει ακαριαία πάρα πολύ.Κόσμος ,ασθενοφόρα,αστυνομία,ευτυχως το ΕΚΑΒ ήρθε άμεσα,διακομιδή στο ΚΑΤ ,εισαγωγή ως πολυτραυματίας και άμεσα στο πρώτο διαθέσιμο χειρουργείο.. 8 ωρες χειρουργείο , κατάφεραν να σωσουν το πόδι μου , το μηριαιό οστο εχει σπάσει σε τεσσερα σημεία με το μεσαιο κομματι να έχει γίνει θρύψαλλα,τοποθετήθηκε ενδομυελικά ήλος απο γόνατο εως ισχίο.Ο χειρουργος μου το περιέγραψε "σαν να έσκασε δυναμίτης μέσα στο πόδι σου". Ακολούθησε δευτερο χειρουργείο δεκα ημέρες μετά στην ποδοκνημική, σπασμένο μεγάλο δάχτυλο, δευτερο, τρίτο,πέμπτο μετατάρσιο,κυβοειδές,σφηνοειδές και εξαρθρωμένο τέταρτο μετατάρσιο.Ανάταξη με βελόνες.Σχεδον ενα μηνα μεσα στο ΚΑΤ, απο τα διπλανα κρεββάτια πέρασαν διάφορα περιστατικά,απο τον προεδρο του Africa twin club μέχρι γερόντια με restoring ισχιων. Με έστειλαν σπίτι μου υπο των φόβο των ενδονοσοκομειακών μολύνσεων μόλις διαπίστωσαν οτι δεν χρειάζεται να είμαι καλωδιωμένος πλέον.
1) Οι χειρούργοι του ΚΑΤ-όχι όλοι,αλλα τουλάχιστον οι δυο που με χειρούργησαν- είναι μάγοι και εξαιρετικοί γνώστες,ενα μεγάλο ευχαριστώ και απο εδώ
2) Η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία είναι φρικαλέα απο άποψη διαθέσιμων πόρων και ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, το προσωπικό κυριολεκτικά υπερβάλλει εαυτόν αλλα δεν γινονται και μαγικά
3) Οσο πόνεσε το δευτερο χειρουργειο στα μεταταρσια δεν πονεσαν ολα τα υπόλοιπα,δεν έπιαναν ουτε τα ισχυρότερα ενεσιμα παυσίπονα.Δυο μερες απολυτης φρικης και πονου.Το μόνο που πλησιάζει ειναι η στιγμή που ο τραυματιοφορεας που με μάζεψε έπιασε το πόδι για να το βαλει στο φορειο, αλλα εκει λιποθυμησα ακαριαια
4)Το dakarακι που μας ταξιδεψε δυο φορες (πήγα και φέτος ,εφτασα Πολωνία !)στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη καταστράφηκε ολοσχερώς, κόπηκε στα δυο.
Η αλήθεια ήταν πως ήμουν ασύμβατος με την γερμανική προσέγγιση των δυο τροχών, παρ'ολα αυτά με υπηρέτησε άψογα .RIP Dakarάκι.
5) Ο υπαίτιος δεν εγκατέλειψε-δεν θα μπορούσε,το βαν δεν κουνιόταν μετά απο οτι μου είπαν- παραδέχτηκε το λάθος του,έκανε την δήλωση του-θετική και γενικά προσπάθησε να σταθει οσο πιο σωστά μπορούσε, αν αυτο μπορει να ειπωθεί δεδομένου οτι εγω διαλύθηκα απο την μαλακια του.
6) Η υποστηριξη και η συμπαράσταση που εχω δεχτεί αυτο το διάστημα απο οικογένεια και φίλους είναι απίστευτη,πραγματικά ευχαριστώ
Τα καλά της υπόθεσης ? Δεν σκοτώθηκα,δεν χτυπησα κεφάλι (thanks Arai) ,ζωτικά όργανα ,σπονδυλική στήλη. Απο οτι λένε οι ντόκτορες , θα επανέλθω πλήρως, αλλα θέλει πολύ υπομονή και ο ήλος πιθανότατα θα μείνει για πάντα μέσα.Αναμένεται να περπατάω κανονικά οταν το T7 και το 790 Adventure θα παρουσιάζονται στα σαλόνια . Τουλάχιστον θα έχω τον χρόνο να τελειώσω επιτέλους τα ταξιδιωτικά και ενα μυθιστόρημα που έχω ξεκινήσει να γραφω εδω και δυο χρόνια.Σιγουρα αναθεωρείς πολλά πράγματα οταν φτάσεις τόσο κοντά στην ανυπαρξία, προβλήματα και άγχη της καθημερινότητας, τεράστια μέχρι τότε,ξαφνικά χάνονται. Απλά πράγματα, οπως όλα τα ωραία στην ζωή, αποκτουν τεράστια σημασία. Χθες κατάφερα να βγω με πατερίτσες πρώτη φορά στο μπαλκόνι, είχε εναν υπέροχο ήλιο. Νομίζω πως θα αλλάξω αρκετα πράγματα στην ζωή μου μετά απο αυτό.
Μακριά απο εσας μάγκες.Πονάει πολύ το έργο.
Κάπως έτσι ,αλλα ο δικός μου βγήκε πολύ πιο κοντά και ετσι δεν είχαμε happy ending και κωλοδάχτυλα.
http://www.dumpert.nl/mediabase/6950521/23144e93/drek_in_de_underpants.html
(http://www.dumpert.nl/mediabase/6950521/23144e93/drek_in_de_underpants.html)
Περαστικά...
Δεν ξέρω βεβαια παυσίπονα που δεν πιάνουν, στη δική μου θωρακοτομή μια χαρά έπιανε η μορφίνη.
ευχαριστώ
πεθιδίνη έδιναν...
Καλή ανάρρωση και ποτέ ξανά!
Manalishi
25/11/2016, 13:30
Περαστικά....Με πήγες πίσω 3 χρόνια, με 5 μόνο γραμμες που έγραψες...
Περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και...προσοχή στα νομικά που έρχονται.
akis_trevor
25/11/2016, 13:31
Περαστικά ρε φίλε...
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να σταθείς σύντομα πάλι στα πόδια σου..:beer:
Πωπω.. Περαστικά σου, γρήγορη ανάρρωση και ποτέ ξανά τέτοια στραβή! :beer:
Περαστικα και μακρυα τετοιες καταστασεις απ ολους!!!
Καλη αναρρωση!!!
Καλή ανάρρωση και ποτέ ξανά!
Περαστικά....Με πήγες πίσω 3 χρόνια, με 5 μόνο γραμμες που έγραψες...
Περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και...προσοχή στα νομικά που έρχονται.
Περαστικά ρε φίλε...
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να σταθείς σύντομα πάλι στα πόδια σου..:beer:
Πωπω.. Περαστικά σου, γρήγορη ανάρρωση και ποτέ ξανά τέτοια στραβή! :beer:
σας ευχαριστώ :beer:
amyroukai
25/11/2016, 13:39
Περαστικά και όχι άλλα.
καλή ανάρρωση.
road spirit
25/11/2016, 13:44
περαστικά ρε μαν και ποτέ ξανά ούτε γρατζουνιά
Πωπωω ρε πστμ, για μια μλκια άλλου, ένα κόκκινο φανάρι και όλα αλλάζουν σε μια στιγμή.
Ότι καλύτερο εύχομαι, ταχεία και καλή ανάρρωση.
Το σημαντικότερο είναι να είσαι καλά μέχρι το καλοκαιράκι :)
theofilos888
25/11/2016, 13:49
Περαστικα και ποτε ξανα!!! :beer:
Περαστικα και μακρυα τετοιες καταστασεις απ ολους!!!
Καλη αναρρωση!!!
Περαστικά και όχι άλλα.
καλή ανάρρωση.
περαστικά ρε μαν και ποτέ ξανά ούτε γρατζουνιά
Ευχαριστώ :beer:
Πωπωω ρε πστμ, για μια μλκια άλλου, ένα κόκκινο φανάρι και όλα αλλάζουν σε μια στιγμή.
Ότι καλύτερο εύχομαι, ταχεία και καλή ανάρρωση.
Το σημαντικότερο είναι να είσαι καλά μέχρι το καλοκαιράκι :)
ευχαριστώ, ελπίζω στην υπογραφή σου :beer:
Περαστικά ρε φίλε.. Γρήγορα όρθιος και σιδερένιος
sapila racing
25/11/2016, 13:55
Περαστικά, περασες μεγαλη ταλαιπωρία.
yannis24
25/11/2016, 13:56
Ανατριχιαστικο......πολλα και γρηγορα περαστικα !!!!!
περαστικα φιλε καλη και γρηγορη αναρωση
Περαστικά και ταχεία ανάρρωση εύχομαι.
Ζόρικο... Περαστικά μαν!!! Όλα καλά θα γίνουν ξανά!!!
ΑΟΥΤΣ! !!!
Σιδερένιος ρε παλικαρε!
Περαστικά φίλε μου, ούτε γρατζουνιά ξανά.
Εύχομαι το μόνο θα μείνει από όλο αυτό να είναι αυτή η διαφορετική άποψη για την ζωή :beer::beer:
Περαστικά φίλε μου, ούτε γρατζουνιά ξανά.
Εύχομαι το μόνο θα μείνει από όλο αυτό να είναι αυτή η διαφορετική άποψη για την ζωή :beer::beer:Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω. Ακριβώς όμως.
:beer:
LogOutGoRide
25/11/2016, 14:30
Περαστικά και ποτέ ξανά!
Λευκάδιος
25/11/2016, 14:31
Περαστικά και πάντα όρθιος!
περαστικά κι αγύριστα. καλή δύναμη!
Με το καλό να ξανασταθείς πάλι στα πόδια σου. Ευτυχώς που μέσα στην ατυχία σου, η ζημιά που σου προκάλεσε το ατύχημα είναι αναστρέψιμη, αυτά είναι πολύ καλά νέα.
Σιδερένιος...
(Τώρα που εχεις χρόνο ευκαιρία να σχεδιάσεις τα μελλοντικά σου ταξίδια ;).)
Τι είπες τώρα....:sick:
Σιδερένιος και ποτέ ξάνά! :beer:
Ti σου είναι η ζωή.............Περαστικά και να σκέφτεσαι το μέλλον όταν όλα αυτά θα είναι
μιά μακρινή και άσχημη ανάμνηση.........
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση :beer:
RaGe_Raptor
25/11/2016, 15:01
Περαστικά Κι αγύριστα!
καλή ανάρρωση.
Η καλύτερη προσέγγιση είναι να γινόμαστε "παρανοϊκοί"* ιδιαίτερα σε αστικό περιβάλλον. Ακόμα κι αυτό όμως δε φτάνει , θέλει και λίγη τύχη.
*"όλοι θέλουν να με σκοτώσουν" φάση.
harris_x
25/11/2016, 15:46
περαστικά κι αγύριστα :beer:
Περαστικά και ποτέ ξανά. :sick:
basilis_k6
25/11/2016, 15:59
Απλά πράγματα, οπως όλα τα ωραία στην ζωή, αποκτουν τεράστια σημασία. Χθες κατάφερα να βγω με πατερίτσες πρώτη φορά στο μπαλκόνι, είχε εναν υπέροχο ήλιο. Νομίζω πως θα αλλάξω αρκετα πράγματα στην ζωή μου μετά απο αυτό.
[/URL]
για 6 μηνες με ενα χρονο. μετα οδηγαμε οπως πριν και ζουμε οπως πριν δυστυχως.
Περαστικα σου.
οπως εχω ξαναπει, οταν αποφασισεις να καβαλησεις 2κυκλο πρεπει να βάλεις δυο πραγματα στο μυαλο σου οτι θα συμβουν σιγουρα (και ας μην συμβει κανενα). Το ένα ειναι αυτο που έπαθες. το αλλο ειναι να βρεις αδειο το γκαραζ σου.
filipp0s
25/11/2016, 16:25
Περαστικά και ποτέ ξανά, φίλε. :beer::beer::beer:
sugariasgeorge
25/11/2016, 16:25
ανδρεα,περαστικα και αγυριστα...
καλη αναρρωση...
:beer:
Lioulios
25/11/2016, 16:26
Α ρε ανεμε ... περαστικα και σιδερενιος .
Nik0s_Dk
25/11/2016, 16:52
Περαστικά, ποτέ ξανά.. Ευχομαι τάχιστη ανάρωση! :beer:
Μάλλον πλήρωσες κι εσύ το μεριδιό σου στην ατυχία. Περαστικά και γρήγορα όρθιος,σοφότερος και πιο δυνατός!
Περαστικά και γρήγορα σιδερένιος !
stefanos
25/11/2016, 17:39
Περαστικά και αγύριστα και σιδερένιος.:(
περαστικα και ταχεια αναρρωση!
lleonidas
25/11/2016, 17:54
Με γονάτισες μ'αυτήν την περιγραφή,παρόλο που δε σε ξέρω.Για το ΚΑΤ παρόμοια άποψη μου μετέφερε και ένας φίλος προχθές που είχαμε τέτοια κουβέντα.
Εύχομαι ολόψυχα καλή υπομονή και να επιστρέψεις σύντομα γερός και υγιής στην καθημερινότητά σου
Εύχομαι να είναι 100% περαστικά και να μη σου ξανασυμβεί γρατζουνιά. Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου να σχεδιάσεις καινούρια ταξίδια με τη καινούρια μοτοσυκλέτα που θα αγοράσεις.
Να είσαι πάντα καλά! Υπομονή κάμποσο καιρό.
:wave2:
taisteal
25/11/2016, 18:20
Καλή ανάρρωση και ποτέ ξανά
:)
Coyote.V
25/11/2016, 18:23
Περαστικά.
Είχα και εγώ πριν 20 χρόνια ανάλογο ατύχημα.
lykourgi
25/11/2016, 18:27
Περαστικά και αγύριστα.
el-Gatto
25/11/2016, 19:25
Περαστικά ρε φιλαράκι ,και γρήγορα όρθιος !!! & καβάλα. :beer:
...μέχρι τότε κάνε υπομονή κ' κράτα γερά .
Σας ευχαριστώ πολύ όλους :beer:
Περαστικα και αγυριστα αγαπητε.
Μιας και εχεις χρονο, αυτα τα ταξιδιωτικα που ανεφερες...
Περαστικά Κι αγύριστα!
καλή ανάρρωση.
Η καλύτερη προσέγγιση είναι να γινόμαστε "παρανοϊκοί"* ιδιαίτερα σε αστικό περιβάλλον. Ακόμα κι αυτό όμως δε φτάνει , θέλει και λίγη τύχη.
*"όλοι θέλουν να με σκοτώσουν" φάση.
ευχαριστώ :beer:
η ειρωνία είναι οτι είμαι τέτοιος παρανοικός σε αστικό περιβάλλον, δεν περνάω στενό-ασχέτως προτεραιότητας- αν δεν κόψω γιατι θεωρώ οτι δεν θα φρενάρει όποιος έρχεται και γενικά είμαι πολύ safe, και με εχει γλιτώσει αρκετές φορές.Τώρα , στην λεωφόρο Κύμης, με τρεις λωρίδες ανα κατευθυνση,ναι, δεν περίμενα οτι κάποιος θα επιχειρήσει να την κόψει κάθετα με κόκκινο την ωρα που έχει ανοίξει το ρευμα που κατεβαίνει...
GiorgosLa
25/11/2016, 19:51
Περαστικά και ποτέ ξανά. Το "σιδερένιος" μου φαίνεται λίγο χιουμοριστικό όταν υπάρχει "ήλος". :beer:
περαστικα και καλη αναρωση. ολα να σου πανε καλα!!
George_Sp
25/11/2016, 20:49
ποτέ ξανά και το μόνο που να μείνει είναι η αναθεώρηση των πραγμάτων όπως την περιέγραψες.
περαστικα φιλε μου.Υπομονη και πιστη.Εχεις αρκετο δρομο μετεγχειρητικά και πρεπει να εχεις δυναμη.
Παθων πριν απο 10 χρονια και με πληρη επιγνωση της λεξης πονος............
Black Mamba
25/11/2016, 21:03
Περαστικα και αγυριστα, τυχερος στην ατυχια σου...
Να σαι καλα!
;)
Nostradamus
25/11/2016, 21:17
Περαστικά και καλή και γρήγορη ανάρρωση
Περαστικά σου και καλή ανάρωση φιλε μου!! ακολουθεις πιστά τις οδηγίες των γιατρών απο εδω και πέρα και ολα θα πάνε καλά!!:wave2:
Περαστικά και ταχεία ανάρρωση και μακρυά απο τέτοιες ατυχίες απο δώ κ πέρα
zannisvel
25/11/2016, 21:49
Περαστικα και υπομονη!!!!!
Σου ευχομαι ταχεια ανάρρωση!!
alexxxcbr
26/11/2016, 10:28
Περαστικα φιλε.:wave2:
xaotikos
26/11/2016, 11:14
Περαστικά, να γίνεις γρηγορα καλά!
devil's animal
26/11/2016, 13:04
να περασουν γρηγορα ολοι οι πονοι (του κορμιου, της ψυχης, της τσεπης) και να εχεις γρηγορη αποκατασταση...
σε κανεναν μας τετοιες ιστοριες...
Εύχομαι την καλύτερη αποκατάσταση..
περαστικά με ευχές για γρήγορη κι οσο το δυνατόν ανώδυνη ανάρρωση...
Περαστικά... Το 790 πλησιάζει :))
Triathlon 7
26/11/2016, 17:19
Φιλε περαστικα και σιδερενιος. Ευχομαι να εχεις μια 100% τουλαχιστον επαναφορα.
Αυτα απο εναν ομοιοπαθη, περιπου ενα χρονο πριν και πλεον - ισοβιως - τιτανιενιο. Υπαρχουν δυστυχως ατυχηματικες καταστασεις που ειναι αδυνατον να προβλεψεις - αντιδρασεις και οχι μονο στην οδηγηση. Ειναι θεμα τυχης.
Εγω συνεχιζω φ/θεραπειες και παραλληλα εδω και λιγους μηνες χαιρομαι το brand new μηχανακι μου.
Εσυ, ευχομαι ολοψυχα, σε κανα χρονο, μονο να απολαμβανεις το δευτερο.
Υ.Γ. Συμφωνω και επαυξανω σε οσα γραφεις για τα Δημοσια νοσοκομεια.
Eversman
26/11/2016, 17:28
Περαστικά αδερφέ μου και γρήγορα όρθιος, χωρίς υποβοήθηση.
George_M.
26/11/2016, 18:13
καλη αναρωση φιλε κ γρηγορη αποκατασταση ευχομαι,ειλικρινα!
macedonas
26/11/2016, 18:35
Περαστικά σου άνεμε και σύντομα να σε χτυπάει ο άνεμος.....
Περαστικά σου κι άλλο κακό να μη σε βρεί!
Μακάρι να δούμε σύντομα να ποστάρεις "Ανεμος Up!".
costas106
26/11/2016, 19:33
Σιγουρα αναθεωρείς πολλά πράγματα οταν φτάσεις τόσο κοντά στην ανυπαρξία, προβλήματα και άγχη της καθημερινότητας, τεράστια μέχρι τότε,ξαφνικά χάνονται.
Απλά πράγματα, οπως όλα τα ωραία στην ζωή, αποκτουν τεράστια σημασία.
Χθες κατάφερα να βγω με πατερίτσες πρώτη φορά στο μπαλκόνι, είχε εναν υπέροχο ήλιο.
Νομίζω πως θα αλλάξω αρκετα πράγματα στην ζωή μου μετά απο αυτό.
Κάτι τέτοιες στιγμές βοηθούν στο να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας, τότε που τα δευτερόλεπτα μοιάζουν αιώνες...
Γρήγορη αποκατάσταση με μεγάλη προσοχή στις οδηγίες των γιατρών.
Περαστικά και καλή ανάρρωση
...Σιγουρα αναθεωρείς πολλά πράγματα οταν φτάσεις τόσο κοντά στην ανυπαρξία,
προβλήματα και άγχη της καθημερινότητας, τεράστια μέχρι τότε,ξαφνικά χάνονται.
Απλά πράγματα, οπως όλα τα ωραία στην ζωή, αποκτουν τεράστια σημασία.
Χθες κατάφερα να βγω με πατερίτσες πρώτη φορά στο μπαλκόνι, είχε εναν υπέροχο ήλιο.
Νομίζω πως θα αλλάξω αρκετα πράγματα στην ζωή μου μετά απο αυτό.
Κοίτα να το απολαύσεις αυτό το συναίσθημα που περιγράφεις ,
είχα τη ''τύχη'' να το ζήσω πριν 3 χρόνια και ακόμα το θυμάμαι που και που .
Ο χρόνος σε γιατρεύει σωματικά αλλά παίρνει και αυτήν την αίσθηση που περιγράφεις τώρα
και μπορούν να τη καταλάβουν μόνο όσοι έχουν βγει από τέτοια διαδικασία . :)
Αντρέα περαστικά σου ρε φίλε και μακάρι να έρθει
γρήγορα η αποκατάσταση!!
Τι να πω ρε συ τώρα το είδα και έσκασα..
Όντως το θετικό είναι ότι ζεις και δεν έχεις θέμα σε κεφάλι,σπονδυλικη κτλ.
Εύχομαι ότι καλύτερο από εδώ και πέρα
και πότε ξανά ρε φίλε!!!
MG-KTiNoS
26/11/2016, 20:19
και πάλι καλά που ζεις....
:(
Σιδερένιος !
Desperado
26/11/2016, 20:39
Περαστικά και γρήγορα εύχομαι. Ποτέ ξανά τέτοια ατυχία!
αντρεα περαστικα και ποτε ξανα!
εχω δει αρκετα και λογω ιδιοτητας (μοτοσυκλετιστης) και λογω ειδικοτητας (φυσικοθεραπευτης). πραγματι το κατ εχει μερικους ορθ/κους φοβερους και εισαι τυχερος μεσα στην ατυχια σου που επεσες πανω τους. απο αυτα που εχεις περιγραψει και με βαση την εμπειρια μου να σου πω οτι εφ' οσων οι γιατροι κανανε (κατα πως ακουγεται) αριστα την δουλεια τους με τα χειρουργεια εγω μπορω να σου πω οτι ειμαι πεπεισμενος οτι θα επανελθεις απολυτα. απο κει και περα το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι στην περιπτωση που τα υλικα δεν βγουνε ειναι απαγορευτικο να ξαναχτυπησεις!!!
καλη αναρωση (που ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις) και γρηγορη (που το ευχομαι)!!!!
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
27/11/2016, 10:32
Περαστικά σου Φιλαρακο.:(
Όπου φυσάει ο άνεμος πάω
είμαι καλάμι γέρνω δε σπάω
όπου φυσάει ο άνεμος
γίνομαι άνεμος
♫
blackbusa
28/11/2016, 09:52
perastika agyrista kai syntomi anarrwsi...
nikos_abel
28/11/2016, 11:38
Βλέπω ...down... και σκιάχτηκα, δεν είδα ότι το έβαλες μόνος σου....
...όχι ότι δεν χρειάζεσαι τις μαλακίες μας για να πονάς (μόνο όταν γελάς)...
... up λοιπόν και περαστικά αγορίνα!!!!
Περαστικά κι αγύριστα Αντρέα.
Από εδω και πέρα θέλει δύναμη κι επιμονή για τη βέλτιστη αποκατάσταση.
Γερά φιλαράκι!
bros 650
28/11/2016, 17:27
Περαστικα και καλη αναρωση.παθων και γω πριν απο χρονια και μενα μου αλλαξε το πως βλεπω τα πραγματα στην ζωη και καταλαβα ποσο ευθραστη και ευκολο ειναι να περασουμε απο την αλλη πλευρα η καθημερινοτητα πολλες φορρες με οδηγει να σκεφτομαι οπως πριν το ατυχημα μολις ομως το ξαναφερνω στο νου μου κανω ρεσετ και επανερχομαι στον "σωστο"τροπο με τον οποιο πρεπει να βλεππυμε την ζωη και να αντιμετοπιζουμε τα προβληματα της καθημερινοτητας.
Μπρρρ..... περαστικά και αγύριστα