PDA

View Full Version : Αγορά Z750 '07 (ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ)

damizkiey
30/11/2016, 21:58
Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα,

Εδω και πολυ καιρο ειμουν αναμεσα σε 2 εντελως διαφορετικα μηχανακια, ενα ειναι το Fazer S2 και το αλλο το z750 2ης γενιας...για να μην σας κουραζω μετα απο πολλες σκεψεις και λογο του οτι ο ξαδερφος μου εχει το φειζερακι, αποφασισα να παρω ενα z750 και μιλαω ηδη με 2 ατομα... θα ηθελα αν μπορει καποιος γνωστης να μου πει τι προβληματα εχουν αυτα τα μηχανακια, διαβασα σε αλλα ποστ οτι ναι ειναι αλεξισφαιρα κλπ αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο μιας και που τα ποστ ηταν παλια, για αυτο ξανα ανοιγω αυτο το τοπικ για να μου πειτε αν εχει παρουσιασει καποιο θεμα με τα χρονια, τι θα πρεπει να προσεξω κλπ...στον μηχανικο επισης επειδη δυστηχως δεν εχω καποιον γνωστο θα το παω σε ενα παιδι στην περιοχη μου να το δει, θα ειμαι απο επανω οταν το τσεκαρει, τι να του πω να κοιταξει παραπανω (περα απο αυτα τα γνωστα που θα τσεκαρει)...

Δεν εχω ιδεα απο μηχανες, ξερω οτι το Z δεν ειναι η καλυτερη επιλογη για 1η μηχανη (που και που, οδηγουσα κατι K και το φειζερ του ξαδερφου μου) αλλα ως εκει..δικο μου δεν ειχα κατι "Δυνατο" ποτε... το μηχανακι δε το περνω για καγκουριλικια, απλα ειναι ενα μηχανακι που μου αρεσε και θα ηθελα να εχω για καμια βολτιτσα...

Το μηχανακι ειναι μοντελο του 2007, με 42.000 χλμ και εχει καποια εξτραδακια επανω του.

Σας ευχαριστω πολυ!

Tedvj23
30/11/2016, 22:11
Αφού κοιτάς γυμνά μεσαία κατηγορία κάνα άλλο μοντελο?τι χρήματα διαθετεις?βαλε και κάνα λινκ αν υπάρχει η αγγελία στο internet..

damizkiey
30/11/2016, 22:14
Μονο για αυτο το μηχανακι πλεον θελω να μαθω, καθως οπως ειπα ειμουν αναμεσα σε αυτο και το φειζερ, αγγελια δεν υπαρχει ειναι γνωστου και ειναι στα 2.900

Tedvj23
30/11/2016, 22:34
Αν σου πει οκ ο μάστορας τσιμπα το αφού σαρεσει πολύ και καλές βόλτες και πάντα ορθιος!

damzrr
30/11/2016, 22:37
Σε ευχαριστω πολυ φιλε! Να εισαι καλα, οποιος ξερει καλα απο Ζ750 τον παρακαλω να μου πει για τυχον θεματακια που εχουν :D

damzrr
02/12/2016, 12:02
κανεις? :P

o teos
02/12/2016, 12:29
Καλο ειναι αυτο...γενικα αν προσεχεις και το προσεχεις δεν εχει θεματα ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ δηλαδη γυμνο αερας καργα αβολο για συνεπιβατη και σχετικα βαρυ σε αυτη την κατηγορια παιζουν και πιο βολικα μηχανακι και ευκολα αλλα πιστευω τα εχεις δει...αυτα...καλοταξιδο καλοβολτο και μη λεμε τα αυτονοητα κρανος μπουφαν κλπ κλπ:beer:

TROOPER
02/12/2016, 14:43
τα Z βγηκαν πραγματικα ασπαστα. αν δεν εχει φαει σαβουρα, μηχανολογικα με κλειστα ματια.

κοιτα αλυσιδα, δισκοπλακες, καλαμια και αν ειναι οκ παρτο καντου μια αλλαγη λαδια φιλτρα και καλες βολτες με προσοχη κι εξοπλισμο.

Coyote.V
02/12/2016, 23:18
Όντως, "διαμάντι" ο κινητήρας τους. Από αναρτήσεις πάσχουν, ελπίζω να τις έχει βελτιώσει ο προηγούμενος.

Dalt0n
04/12/2016, 03:31
Αυτό που σ κάθε ποστ για Ζ βγαίνουν και γράφουν 2-3 κοίτα για fazer :nono:
Το μοτερ είναι Α-Σ-Π-Α-Σ-Τ-Ο .απο εμφάνιση τα Σ-Π-Α-Ε-Ι
Χτυπά το Ζ και ασε αυτούς που λένε δν βολεύει για δεύτερο άτομο κτλπ να καβαλάνε μπανιέρες

damzrr
04/12/2016, 05:42
χαχα, ναι αυτο προσεξα... :p να ρωτησω και κατι που ξεχασα, επειδη ειμαι 20 και ο λογιστης που εχουμε οικογενειακως ειναι φελος και δεν ξερει απο τετοια η δεν θελει να ασχοληθει με την περιπτωση μου (μην μου πειτε να αλλαξω λογιστη...θελω απλα ειναι οικογενειακως και δεν μπορω να φυγω απο αυτον θα ειναι μαλακια) θα εχω καποιο θεμα να το δηλωσω στο ονομα μου επειδη δεν εχω ιδεα...περιμενω την δευτερα να κανω τωρα την μεταβιβαση, μηπως θα μου πουν το γνωστο? που βρηκα το ποσο για την αγορα κλπ? γιατι τα λευτα δεν φτανουν να φανουν για την αγορα που μου δινουν εδω το μηνα

TROOPER
04/12/2016, 07:20
δεν εχω δηλωσει μηχανακι ΠΟΤΕ ΜΟΥ!!!

Tedvj23
04/12/2016, 11:16
Δίπλωμα έχεις φιλε?
Σε κάθε ποστ έχει και αλλαγή nickname?
Τουλάχιστον τώρα έγινε RR..:bawl:

o teos
04/12/2016, 12:25
Αυτό που σ κάθε ποστ για Ζ βγαίνουν και γράφουν 2-3 κοίτα για fazer :nono:
Το μοτερ είναι Α-Σ-Π-Α-Σ-Τ-Ο .απο εμφάνιση τα Σ-Π-Α-Ε-Ι
Χτυπά το Ζ και ασε αυτούς που λένε δν βολεύει για δεύτερο άτομο κτλπ να καβαλάνε μπανιέρες

Είπε ο άνθρωπος που καβαλάει διασταύρωση μπανιέρας -νεροχητη και ντουλαπας:bawl:

BLiTzER
05/12/2016, 15:45
θα εχω καποιο θεμα να το δηλωσω στο ονομα μου επειδη δεν εχω ιδεα...περιμενω την δευτερα να κανω τωρα την μεταβιβαση, μηπως θα μου πουν το γνωστο? που βρηκα το ποσο για την αγορα κλπ? γιατι τα λευτα δεν φτανουν να φανουν για την αγορα που μου δινουν εδω το μηνα

Κανονικά πρέπει να δηλώνεται ως έσοδο/έξοδο η πώληση/αγορά. Φυσικά, μπορείς να μην το κάνεις. Μέχρι φέτος, δεν είχα δηλώσει ποτέ τίποτα και είχα αλλάξει 7 μηχανάκια σε 7 χρόνια. :p Αλλά, τυπικά, πρέπει. Από φέτος, αποφάσισα να αρχίσω να το δηλώνω κανονικά. Ποτέ δεν ξέρεις...

noodles
05/12/2016, 20:27
δεν εχουν τεκμηριο οι μοτοσυκλετες. για να εισαι καλυμμενος 100/100 κανεις μια υπευθυνη δηλωση προς τον πωλητη γραφωντας "εγω ο χ, αγορασα το χ μηχανακι απο τον ψ ενταντι του ζ ποσου". προσωπικα το κανω σε ολες μου τις αγοροπωλησιες (το ιδιο κανει και ο πωλητης προς εσενα: "εγω ο χ πουλησα το ψ μηχανακι...")

καλο τσεκαρισμα στο μηχανακι. τα περισσοτερα εχουν πολλα χλμ και ειναι ασυντηρητα (καγκουρο μηχανημα βλεπεις).
εχουν ενα θεμα που δακρυζει λαδι απο το ψευτοκαπακο (γυρω στο 150ε κοστος επισκευης).

γραφεις εισαι 20, αρα δε μπορεις να το οδηγησεις το μηχανακι γιατι δεν εχεις το καταλληλο διπλωμα. κοιτα για αλλο μηχανακι καλυτερα. ;)

damzrr
05/12/2016, 20:49
Τελικα πηρα ενα φειζερακι s2, μηχανικα ειναι καλο μεχρι τωρα και απο οτι ειπαν 2 μηχανικοι φιλοι, τωρα δεν ξερω τι θα προκυψει στο μελλον...το μονο θεμα αν και νταξει δεν ειναι κατι τρελο ειναι οτι το κλειδι φευγει ενω η μοτοσυκλετα ειναι μπροστα...ξερει κανεις αν φτιαχνεται αυτο το πραγμα? η θελει αλλαγη ολη η κλειδαρια? συγγνωμη και για το account το 2ο απλα ειχα κανει register και δεν ειχα προσβαση σε αυτο το account λογο του οτι δεν θυμομουν τον κωδικο απο το site ουτε απο το παλιο email που ειχα για να κανω ritreave... :/ συγγνωμη αν δεν επιτρεπεται να εχω 2 account, αν ειναι και θελει καποιος Mod να μου κλεισει το damzRR

Tedvj23
05/12/2016, 21:21
:a014:

o teos
05/12/2016, 23:09
:a014:

:bawl: .....μυρίζει μπαρούτι

notakos600
06/12/2016, 08:50
Τελικα πηρα ενα φειζερακι s2, μηχανικα ειναι καλο μεχρι τωρα και απο οτι ειπαν 2 μηχανικοι φιλοι, τωρα δεν ξερω τι θα προκυψει στο μελλον...το μονο θεμα αν και νταξει δεν ειναι κατι τρελο ειναι οτι το κλειδι φευγει ενω η μοτοσυκλετα ειναι μπροστα...ξερει κανεις αν φτιαχνεται αυτο το πραγμα? η θελει αλλαγη ολη η κλειδαρια? συγγνωμη και για το account το 2ο απλα ειχα κανει register και δεν ειχα προσβαση σε αυτο το account λογο του οτι δεν θυμομουν τον κωδικο απο το site ουτε απο το παλιο email που ειχα για να κανω ritreave... :/ συγγνωμη αν δεν επιτρεπεται να εχω 2 account, αν ειναι και θελει καποιος Mod να μου κλεισει το damzRR

Καλορίζικο και καλόστριφτο αλλά....λόγω ηλικίας δεν μπορείς να οδηγείς νόμιμα τέτοια μοτοσυκλέτα.