PDA

View Full Version : BIG IN JAPAN - Σχόλια, κουβεντούλα..

o teos
02/12/2016, 23:09
Δε μου αρέσει να διακόπτω αλλά θα σκάσω...που είσαι ρε άνθρωπε με τέτοια ταξιδαρα....2 ταξίδια έχω όνειρο να κάνω με μότο...Αυτό στην Ιαπωνία και το Eastcoast-West coast στας Αμερικας...παρακολουθώ και αναμένω συνέχεια...respect:beer::beer:

mikegad
03/12/2016, 01:16
Ε ρε ζημια που μας εκανες βραδιατικα

leo1964
03/12/2016, 09:28
Σε θαυμάζω φίλε

vkats
03/12/2016, 10:09
Σ ευχαριστω πολύ που μπαίνεις στον κόπο να μας ταξιδέψεις μαζί σου...!!!!!

foogr01
03/12/2016, 12:18
Είχαμε τόσα όμορφα ταξιδιωτικά φέτος και έρχεται η χρονιά να κλείσει ( ; ) με αυτό τώρα.
Φανταστικό, σε ευχαριστώ :beer:

foogr01
03/12/2016, 12:20
Περιμένω με ανυπομονησία... Αγαπημένο μέρος μου (και κόλλημα) επίσης η Ιαπωνία :a20:

azar41
03/12/2016, 13:03
Είναι απίστευτα τα ταξίδια και τα χιλ που κάνεις!Νάσαι καλά να ταξιδεύεις σε καινούργιες άγνωστες διαδρομές !:beer:

IceQueen
03/12/2016, 13:39
Απίστευτο ταξίδι!! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι! Περιμενω τη συνέχεια made in Japan!

AXL954
03/12/2016, 13:43
ωωωωιιιιμεεεεεε!!!!! Διαλήθηκα....

Δώσε πόνο!

alexis_d
03/12/2016, 14:41
Φοβερός! :a014:

ggs
03/12/2016, 15:50
Σχόλια και κουβεντούλα σχετικά με την Ταξιδαρα του wanaka εδώ..

Apache
03/12/2016, 15:57
Speechless....Ευγε

RaGe_Raptor
03/12/2016, 16:07
μπορώ να γουρλώσω τα μάτια ? :eek::eek::eek::eek:

:beer::beer::beer:

MG-KTiNoS
03/12/2016, 16:15
Tι σχολια και κουβεντούλα να κάνεις ρε???

:uplate:

Στη λίμνη βαικάλη ήθελα να πάω από την εποχή του Κάμελ τρόφι
Δεν τα κατάφερα ποτέ και δεδομένης της κατάστασης δεν το βλέπω καν πιθανό

Πολύ καλογραμμένο πάντως και με μάτι ταξιδευτή ουχί τουρίστα της π....
:beer:

7Tolis
03/12/2016, 16:46
Μιλάμε για εντελώς αδιάφορα μερη.Μάλλον αναγκαίο κακό του καλού προορισμού.

honda_cub
03/12/2016, 17:03
Σκεπτόμενος την πρώτη εξόρμηση στα εξωτερικά φέτος την άνοιξη, βλέποντας το ταξιδιωτικό αυτό μου έρχεται η παροιμία... έχει κι ο Γιάννης καΐκι :D

Όπου και να πάω, βόλτα θα φαίνεται... Άντε και στο επόμενο πέρασμα από Σιβηρία-Αλάσκα, και τον κατήφορο Αμερική :smokin:

kyo
03/12/2016, 17:20
ταξιδαρα:beer:

Stefanos73
03/12/2016, 20:10
Να σημειώσω ότι όλα αυτά τα χιλιόμετρα γίνονται με ένα "ταπεινό" V-Strom 650... Έχει τη σημασία του, πιστεύω.

magosm
03/12/2016, 21:32
Αδερφέ έχεις κάτι παπάκια να!
Γερός και δυνατός μέχρι την ηλικία του παππούκου σου.

ggs
03/12/2016, 23:13
Έπρεπε να φύγω νωρίς από την ωραία βραδιά ταξιδιωτικων, αλλά δεν έχω παράπονο... Η ταξιδαρα του wanaka με τις υπέροχες περιγραφές και φωτογραφίες με έχει συνεπάρει!! :beer::beer::beer:

Να είσαι πάντα καλά ρε φίλε!!! :beer::beer::beer:

VANDA
04/12/2016, 11:29
Ξέμεινα από vrooms.. :lol:

Nostradamus
04/12/2016, 12:01
Καλά νταξει.... Τι να λέμε τώρα... Πάντα γερός και να ταξιδεψεις και το άλλο μισό....

teogtp
04/12/2016, 13:13
Άνοιξα το νήμα και έριξα μια ματιά στο χάρτη.
Έκλεισα το νήμα και έκλαψα. ......
:a23:

tsopanoskylo
04/12/2016, 14:14
Τι έκανες ρε άνθρωπε...ταξίδι Ζωής,

zopas
04/12/2016, 14:53
για τον πλανητη Αρη ποτε υπολογιζεις να πας;; εμαθα ότι κατι αστεροειδείς μερικες χιλιαδες μιλια πριν εχουν ανοιγει αρκετα...περα από την πλακα φιλε respect..και μετα σου λενε ότι την Αμερικη δεν την ειχαν ανακαλυψει οι Ελληνες πριν τον Κολομβο...παντα καλοτάξιδος...

mankam
04/12/2016, 15:05
Όνειρο για ορισμένους απο εμάς που έγινε πραγματικότητα μέσα απο το οδοιπορικό σου:beer:
Με αρκετές χρήσιμες πληροφορίες και με πλήθος φωτογραφιών κάποιες εκ των οποίων θα μπορούσαν να είναι σε έκθεση.
Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας :a012:

gino
04/12/2016, 19:27
Να σημειώσω ότι όλα αυτά τα χιλιόμετρα γίνονται με ένα "ταπεινό" V-Strom 650... Έχει τη σημασία του, πιστεύω.

Κατα την γνωμη μου μια πολυ καλη βαση για ταξιδια....

RaGe_Raptor
04/12/2016, 19:28
ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM 650cc.

To V-STROM θα το χαρακτήριζα ως ένα «τίμιο» μηχανάκι (value for money). Αν δεν το σκίζεις, ευλαβικά τηρείς τα σέρβις, προληπτικά αλλάζεις τα μηχανικά μέρη που έχουν φάει τα ψωμιά τους και φυσικά δεν κάνεις μαλακίες, είναι ικανό με 120 χλμ την ώρα να σε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Στο εν λόγω ταξίδι διένυσε 18.600 χλμ σε 45 μέρες και τα προβλήματα που έβγαλε ήταν αυτά που προανέφερα. Προσωπικά έχω περάσει την ηλικία του «ινδιάνου» οπότε η χρήση που του κάνω είτε για την καθημερινή μου μετακίνηση είτε για ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος, είναι εντός των πλαισίων της «ασφαλούς οδήγησης» και αυτό είναι ότι καλύτερο για τον κινητήρα. Προφανώς και μου έχει παρουσιάσει μικροπροβλήματα αλλά ευτυχώς μέχρι τώρα τίποτα το σοβαρό που να σημαίνει πλήρη ακινητοποίηση της μηχανής.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί θέλω και εγώ να ενώσω την φωνή μου με όλους αυτούς που δικαίως παραπονιούνται και γκρινιάζουν για την αντιμετώπιση των αντιπροσωπειών απέναντι στους έλληνες χρήστες δικύκλου. Το σπάω σε τάλιρα.

Περίπου 10 μέρες πριν φύγω για Ιαπωνία επικοινώνησα δύο φορές τηλεφωνικά με το γραφείο του διευθυντή της Suzuki στην Ελλάδα, ειδικά για το τμήμα των μηχανών. Ένας φίλος μου έδωσε το τηλέφωνο και μίλησα απευθείας με τον αντικαταστάτη του χωρίς ενδιάμεσους. Επειδή το μηχανάκι μου έχει κατασκευαστεί στην Ιαπωνία ήθελα να επισκεφτώ το εργοστάσιο κατασκευής του. Ορθά είχα υπολογίσει πως ήθελα περίπου 20 μέρες από την αναχώρησή μου για να φτάσω στο νησί. Συνεπώς ένας μήνας θεώρησα πως είναι υπεραρκετός χρόνος για οποιαδήποτε συνεννόηση. Ενημέρωσα τον υπεύθυνο για το σχέδιό μου και του είπα ότι το δέον θα ήταν η προσέγγιση προς την μητρική εταιρία να γίνει μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα και όχι από ένα ιδιώτη. Τον ρώτησα αν τον ενδιαφέρει το σχέδιο και τον ρώτησα αν επιθυμεί να κάνει την διαμεσολάβηση. Δεν ζήτησα απολύτως τίποτα. Ούτε χρήματα, ούτε σέρβις, ούτε λάδια, ούτε λάστιχα, ούτε μηχανάκι .. απολύτως τίποτα. Είπε πως του αρέσει πολύ η ιδέα και πως θα επικοινωνήσει μαζί μου αφήνοντας να εννοηθεί πως θα πραγματοποιηθεί η επαφή. Δεν επικοινώνησε ποτέ, ούτε καν για να μου πει όχι.

Πολιτισμός είπαμε, όχι μαλακίες …

αμα σου πω ότι περίμενα μια επίσκεψη στο Hamamatsu!

anyway,σ'ευχαριστώ γι'αυτο το οδοιπορικό σ'αυτή την τόσο ξεχωριστή χώρα.

gino
04/12/2016, 19:29
Tι σχολια και κουβεντούλα να κάνεις ρε???

:uplate:

Στη λίμνη βαικάλη ήθελα να πάω από την εποχή του Κάμελ τρόφι
Δεν τα κατάφερα ποτέ και δεδομένης της κατάστασης δεν το βλέπω καν πιθανό

Πολύ καλογραμμένο πάντως και με μάτι ταξιδευτή ουχί τουρίστα της π....

Με τις τιμες που παιζουν σε Ρωσια μην νομιζεις πως θελεις πολλα φραγκα.....ποιο πολλα χαλανε καποιοι για Βορειο Ακρωτηρι

taisteal
04/12/2016, 21:55
Βασίλη δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω..
Μόνο ότι χαίρομαι πάρα πολύ που το κατάφερες.
Τα σέβη μου.-

Verbal Kint
05/12/2016, 05:20
αμα σου πω ότι περίμενα μια επίσκεψη στο Hamamatsu!

anyway,σ'ευχαριστώ γι'αυτο το οδοιπορικό σ'αυτή την τόσο ξεχωριστή χώρα.

Να σε πω και εγω το ιδιο περιμενα.
Και στο κατω-κατω, τιμη τους, καμαρι τους, και διαφημιση τους, που εκανε μια μοτο μαζι με τον αναβατη της τοσα χιλιομετρα σε τοσους αφιλοξενους δρομους για να φτασει εκει που κατασκευαστηκε "στις ροδες της" παρακαλω. Θα ηταν καλη φαση να ειχε μια ομορφη υποδοχη εκει απο την εταιρια. Αλλα τι να σου κανει οταν ολοι αυτοι που πρεπει να το διοργανωσουν αυτο ειναι ελληνες...

"Πολιτισμος ειπαμε, οχι μαλακιες"

Cpt_Slow
05/12/2016, 08:12
πραγματικος αθλος σου ευχομαι τωρα και καλη αμερικη!

μια ερωτηση.. τοσα χλμ και τοσα αγνωστα μερη μονος σου δεν ενιωθες ανασφαλεια?

wanaka
05/12/2016, 08:26
πραγματικος αθλος σου ευχομαι τωρα και καλη αμερικη!

μια ερωτηση.. τοσα χλμ και τοσα αγνωστα μερη μονος σου δεν ενιωθες ανασφαλεια?

Άμα θέλεις ασφάλεια γίνε ασφαλίτης ....:D :D
Πέρα από την πλάκα, όχι. Ούτε ανασφάλεια ούτε άγχος. Στο Μαρόκο το 2005 που μου σκάσαν τα μπουζί στα 2000 μέτρα στα όρη του 'Ατλαντα, και είχα και συνεπιβάτη έβλεπα το μηχανάκι και έλεγα ότι αν όλα στραβώσουν και με πάνε γαμητό θα του ρίξω μία στο γκρεμό και θα τελειώσει εκεί η ιστορία. Από τότε βλέπω μόνο τα θετικά μιας διαδρομής και αυτόματα όλες οι φοβίες και τα άγχη εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το άγνωστο το βλέπω σαν κίνητρο...

wanaka
05/12/2016, 08:27
Να σε πω και εγω το ιδιο περιμενα.
Και στο κατω-κατω, τιμη τους, καμαρι τους, και διαφημιση τους, που εκανε μια μοτο μαζι με τον αναβατη της τοσα χιλιομετρα σε τοσους αφιλοξενους δρομους για να φτασει εκει που κατασκευαστηκε "στις ροδες της" παρακαλω. Θα ηταν καλη φαση να ειχε μια ομορφη υποδοχη εκει απο την εταιρια. Αλλα τι να σου κανει οταν ολοι αυτοι που πρεπει να το διοργανωσουν αυτο ειναι ελληνες...

"Πολιτισμος ειπαμε, οχι μαλακιες"

Τα είπες όλα για μένα, σε ευχαριστώ φίλε..

wanaka
05/12/2016, 08:28
Βασίλη δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω..
Μόνο ότι χαίρομαι πάρα πολύ που το κατάφερες.
Τα σέβη μου.-

Ναι σε καλά, άντε και σε καινούργιους προορισμούς !!!

7Tolis
05/12/2016, 08:56
Εκπληκτική περιγραφή, ωραίος τόπος η Ιαπωνία. Μπράβο σου και εύχομαι ότι καλύτερο. Θα ήθελα να ρωτήσω τι σου κόστισε σε χρήματα ένα τέτοιο εγχείρημα.
Ευχαριστώ που το μοιράστηκες το ταξίδι σου.

GFawkes
05/12/2016, 08:57
Πω ρε φιλε

τι λες τωρα

Μας ταξιδεψες Βασιλή....

sotostzav
05/12/2016, 09:20
Δεν υπαρχουν λογια φιλε...Το μονο που υπαρχει να σου πει καποιος ειναι ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ για ενα τοσο μεγαλο ταξιδι (ισως και αθλο),που το εβγαλες περα μονος σου..Οι εικονες και οι εναλλαγες τους που ειδες μεσα στο διαστημα αυτο,οι περισσοτεροι θελουν μια ζωη για να τις δουν και παλι ισως να μη το καταφερουν και ποτε....Τι να πω,μπραβο και παλι μπραβο!!!Να σαι καλα,παντα ορθιος και να μας παρεις μαζι σου και στα επομενα ταξιδια σου :beer:

Eversman
05/12/2016, 09:25
Έμεινα μαγεμένος από το ταξίδι σου και με ένα μεγάλο χαμόγελο Δευτεριάτικα. Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας :beer:

Πάντα γερός να είσαι και να ταξιδεύεις :beer:

Cpt_Slow
05/12/2016, 12:43
μπραβο και παλι.. κ εγω λεω φετος να κανω ενα 6ημερο νοτια ευρωπη 2καβαλος και κολωνω γιατι δεν βρισκω παρεα..

RaGe_Raptor
05/12/2016, 19:09
Wanaka-San μια εικόνα 100 λέξεις :cry:

375633

wanaka
05/12/2016, 19:30
Wanaka-San μια εικόνα 100 λέξεις :cry:

375633

:D :D :D

Κάνω υπομονή το 2045 να ανεβάσεις την κοπέλα γιαγιά αλλά η τρύπα τρύπα....

wanaka
05/12/2016, 19:31
Ε ρε ζημια που μας εκανες βραδιατικα

Φίλε όταν το διάβασα αυτό πέθανα στα γέλια !!!

wanaka
05/12/2016, 19:32
ωωωωιιιιμεεεεεε!!!!! Διαλήθηκα....

Δώσε πόνο!

Να βάλω Τερλέγκα;;;;;; :D :D

wanaka
05/12/2016, 19:36
Σκεπτόμενος την πρώτη εξόρμηση στα εξωτερικά φέτος την άνοιξη, βλέποντας το ταξιδιωτικό αυτό μου έρχεται η παροιμία... έχει κι ο Γιάννης καΐκι :D

Όπου και να πάω, βόλτα θα φαίνεται... Άντε και στο επόμενο πέρασμα από Σιβηρία-Αλάσκα, και τον κατήφορο Αμερική :smokin:

Αυτό πραγματικά θα είναι ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ, υπομονή να φτιάξουν την γέφυρα όμως γιατί όπως είδες με τα πλοία έχω κάποια θεματάκια ...

Όλοι ξεκινήσαμε από μία βόλτα χωρίς δίπλωμα και με παπί οι περισσότεροι από εμάς. Μην το ξεχνάς αυτό ... ;)

wanaka
05/12/2016, 19:37
Καλά νταξει.... Τι να λέμε τώρα... Πάντα γερός και να ταξιδεψεις και το άλλο μισό....

Κάτι ξέρεις εσύ ...

wanaka
05/12/2016, 19:40
για τον πλανητη Αρη ποτε υπολογιζεις να πας;; εμαθα ότι κατι αστεροειδείς μερικες χιλιαδες μιλια πριν εχουν ανοιγει αρκετα...περα από την πλακα φιλε respect..και μετα σου λενε ότι την Αμερικη δεν την ειχαν ανακαλυψει οι Ελληνες πριν τον Κολομβο...παντα καλοτάξιδος...

Χτύπησες ευαίσθητη χορδή τώρα. Πολλές φορές εύχομαι να είχα γεννηθεί 300 χρόνια αργότερα για να πάρω ένα διαστημόπλοιο και να ξεχυθώ στο διάστημα και όπου με βγάλει ...

wanaka
05/12/2016, 19:41
Και πάλι ευχαριστώ όλα τα παιδιά με τα θερμά τους σχόλια και το αστείρευτο χιούμορ τους !!!

Stavrakos
05/12/2016, 23:05
Μόλις τελείωσα το διάβασμα...Είσαι φοβερός έκανες κάτι που άλλοι δεν τολμούν να κάνουν ούτε με αεροπλάνο.Σου εύχομαι να καταφέρεις να γυρίσεις όσες χώρες σου μπουν στο μάτι...Και από προσωπική εμπειρία έχω να πω για το φαγητό της Ν.Κορέας επειδή ήμουν ένα μήνα εκεί....έχασα 8 κιλά δεν τρώγεται τίποτα

nikosk2
06/12/2016, 07:35
Τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ,είσαι ταξιδευτής.

άντε και η επόμενη με ΠΑΠΙ!!!!!!

tsopanoskylo
06/12/2016, 10:50
Νταξ, φίλος, έκανες ότι οι περισσότεροι ονειρευόμαστε να κάνουμε αλλά είμαστε υπερβολικά 'δεμένοι' στην καθημερινότητα για να το καταφέρουμε ποτέ. Το ζούμε λοιπόν έμμεσα απ τον κόπο σου στο πληκτρολόγιο και ευχαριστούμε. Τώρα πήρα θάρρος να μεθοδεύσω την εκδρομή στην 'Ηπειρο! (μη γελάτε ρε αλήτες!) :cry:

alexis_d
06/12/2016, 22:00
Ρε συ νταξ! ΕΛΕΟΣ το ξαναδιάβασα όλο άλλη μια μπας και μου είχε ξεφύγει κάτι και τελικά...Μου είχε! :lol:

leo1964
06/12/2016, 22:44
Νταξ, φίλος, έκανες ότι οι περισσότεροι ονειρευόμαστε να κάνουμε αλλά είμαστε υπερβολικά 'δεμένοι' στην καθημερινότητα για να το καταφέρουμε ποτέ. Το ζούμε λοιπόν έμμεσα απ τον κόπο σου στο πληκτρολόγιο και ευχαριστούμε. Τώρα πήρα θάρρος να μεθοδεύσω την εκδρομή στην 'Ηπειρο! (μη γελάτε ρε αλήτες!) :cry:

Αποκτάς και θράσος και έφυγες!
Επηρεαστήκαμε θετικά όλοι μας,από το ταξίδι του φίλου
Να είναι καλά

gior-gos
07/12/2016, 07:34
Ενα ταξιδι που για καποιους (για μενα σιγουρα) αποτελει ονειρο εστω και με το.. αεροπλανο.

Πόσο μαλλον με τη μηχανη!

Πολυ σημαντικο να πραγματοποιεις τους στοχους σου.

Συγχαρητηρια φιλε μου και ευχομαι στην πραγματωση ολων σου των στοχων :beer::beer::beer:

pektis
07/12/2016, 14:04
Συγχαρητηρια φιλε μου, να εισαι καλα να ταξιδευεις...
Απο τα πιο μακρινα και δυσκολα ταξιδια...Μπραβο σου που ειχες τον προγραμματισμο και την δυναμη να το κανεις :beer:
https://www.youtube.com/watch?v=1iwPZtutMlM

magelanos 1
07/12/2016, 14:48
Απλα δεν υπαρχεις φιλε μου.!!!! Να εισαι παντα καλα να ταξιδευεις.:beer:

teogtp
07/12/2016, 15:06
Απόλαυσα το ταξίδι όσο δεν φαντάζεσαι!
Το διάβαζα από λίγο και το φυλαγα σαν παλιό καλό σκοτσέζικο ουίσκι.
Η περιγραφή σου είναι απόλαυση, παρεΐστικη εκει που πρεπει και δίχως ίχνος κομπασμου.
Δανειζομαι μια ατάκα για να σου ευχηθώ. ....
"Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα! "

mhtsorodas
19/01/2017, 15:33
Μπραβο αδερφε!Μας γ@μησες την ψυχολογια ,αλλα χαλαλι σου.Βλεπω να μας βαζεις στα εξοδα και σε φασαριες με την "κυρα"!!!

westie
30/01/2017, 12:08
Σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες αυτό κομμάτι της ζωής σου μαζί μας ρε Βασίλη... δυνατή εμπειρία για σένα και ευχάριστη αλλά και εκπαιδευτική ανάγνωση για εμάς.

zioan
01/02/2017, 19:21
Καλησπερα Εγω γιατι δε μπορω να διαβασω το ταξιδιωτικο????

ggs
01/02/2017, 19:35
Καλησπερα Εγω γιατι δε μπορω να διαβασω το ταξιδιωτικο????

Μέρος πρώτο
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151518

Μέρος δεύτερο

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151520

Μέρος τρίτο

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151529

Balkan_express
10/02/2017, 22:02
Μπραβο φιλε! Πραγματικα ΜΑΓΓΑΣ!