View Full Version : Αγορά Μεταχειρισμένου TDM
Καλησπέρα στο φορουμ!
Θα ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο οι αγγελίες που βλέπω με TDM του '08-'09-'10-'11 με χλμ κοντά στα 8000-9000-10000-11000 ή γενικά χαμηλά μπορεί
να περιέχουν τα σωστά χιλιόμετρα της μηχανής.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
SHOOTER045
06/12/2016, 07:04
Με τόσα χλμ το μηχανάκι πρέπει να είναι καινούργιο.
Τα δισκόφρενα (συνήθως) μαρτυρούν τα χλμ.
MG-KTiNoS
06/12/2016, 07:50
εκτώς από τα δικά μου γιατί τα φρένα ως γνωστό είναι για αδερφές....
:lol:
υγ
γιατί τα πιο πολλά χλμ είναι εκτώς πόλης
:)
δύσκολο πάντως να έχουν κάνει τόσα λίγα
(συχνά αλλάζουν κοντέρ)
Ένας καλός μηχανικός θα σε διαφωτίσει
αυτο ακριβως.Παντως το 80% των κατοχων ειναι της καφετεριας και υπαρχουν πολλα μηχανακια με αυτα τα χλμ. και με βιβλιαρακι συντηρησης.
Bob_o_mastoras
06/12/2016, 12:52
Δισκοπλακες, αναρτησεις, φθορα στα μαρσπιε, τριξιματα πλαστικωνΕ, μικρο-οξειδωσεις σε μεταλικα μερη, κατασταση του χρωματος στις μποτες απο το πηρουνι, λαιμοι εξατμισεων, κατασταση κλειδαριωνΕ, σελα, κλπ, κλπ, κλπ....
Ενα μηχανακι με 10.000 χλμ πρεπει να ειναι σε κατασταση βιτρινας. Αλλιως πας παρακατω.
Και σιγουρα καλο ελεγχο σε καλο μηχανικο. Δεν αγοραζεις παπι.. ;)
Τώρα πιστεύω είναι σωστό
listen the story...........
οταν ηρθα στην συμπρωτευουσα πουλησα τα 3 μηχανακια που ειχα στην κατοχη μου και πηρα ενα TDM καταλληλο κατα την γνωμη μου για ταξιδι και για γρηγορες αποδρασεις ασχετα αν καποιοι γελοιοι ειχαν βγαλει ασχημο ονομα στο συγκεκριμενο.
Χανοντας τις παρεες της Αθηνας οπου εχοντας συνηθισει σε θετικη ανταποκριση για βολτες ταξιδια και καταδρομικες,θελησα να δημιουργησω κυκλο μοτοσυκλετιστικο με αυτα τα ενδιαφεροντα.
Πλησιασα την ομώνυμη λεσχη και πραγματι οργανωναν διαφορα τα παιδια της λεσχης στην Αθηνα και ακολουθουσαν και οι υπολοιποι απο διαφορα μερη εφοσον ηθελαν η μπορουσαν.Λογω μαλακιας ομως που ειναι χαρακτηριστικο της φυλης μας τσακωθηκε ο βορρας με τον νοτο και η παρεα του βορρα περιορισθηκε στον καφε της Τεταρτης ,ταβερνα και που και που σε κανα χωριο Κυριακη για καφε ταβερνα παλι.Πολλα μηχανακια και με 0 χλμ αλλα ακραποβιτς ξενον-που πας χωρις αυτα;- μπιμπλικια διαφορα και καθε εβδομαδα πλυντηριο για καθαριοτητα στο εργαλειο να φαινεται μπανικο μπας και κατσει κανα γκομενακι.
Εγω την εκανα αμεσα επειδη τα ενδιαφεροντα μου ειναι αλλα και η παρεα παρεμεινε στα ιδια.
Ακομα και τωρα λοιπον ξερω μηχανακια με 10-15 χιλιαδες χλμ με βιβλιαρακια σερβις,πλυσιμο καργα,γκαραζ να μην βρεχεται και συντηρηση καλη τα οποια πωλουν ατομα οπως αυτα που περιγραφω παραπανω.
Μαλιστα προσφατα πουληθηκε τετοιο σε κατασταση βιτρινας.Τωρα αν εφαγε λιγο η πολυ πατιναρισμα στο φαναρι ενας εμπειρος θα το διαπιστωσει με την μια και ενας μηχανικος θα συμπληρωσει την αποψη του αγοραστη σε οποιον ενδοιασμο.;)
Red Rider
06/12/2016, 15:57
Υπάρχουν πάντως, πολλά προσεγμένα μηχανάκια με 50.000 και 100.000 χιλιόμετρα που είναι σαν καινούρια.
macedonas
06/12/2016, 20:19
και το χαρτι του τελευταίου κτεο βοηθάει ......
xaotikos
06/12/2016, 20:28
Δεν εχω περασει κτεο αλλα με αυτα που ακουω πως περνανε, δεν βλεπω που βοηθαει.
amyroukai
06/12/2016, 20:50
Δεν εχω περασει κτεο αλλα με αυτα που ακουω πως περνανε, δεν βλεπω που βοηθαει.
μόνο στην πιστοποίηση του αριθμού χιλιομέτρων.
alexis_d
06/12/2016, 21:18
Υπάρχουν αρκετά και όχι μόνο TDM που δεν κάνουν χιλιόμετρα.Ευτυχώς δεν είναι και τελείως λόττο πια η αγορά μεταχειρισμένου και έχει και ευκαιρίες.
Μην ξεχνάς πως μια τέτοια μηχανή μπορεί να μην έχει και καλό προηγούμενο ιστορικό,τράκους,καφριλίκια,σούζες κτλ.
Καλησπέρα και πάλι σας ευχαριστώ για τις διαφωτιστικές σας απαντήσεις.
Το θέλω και εγώ για γρήγορες αποδράσεις όπως περιγράφει και ο DAYMAN παραπάνω.
Σκεφτόμουν για καινούριο Tracer MX09 αλλά η τιμή του είναι ακόμα ψηλά.