PDA

View Full Version : LS2 FF351 Δώρο...

astrapogiannos7
07/12/2016, 12:14
Πήγε η κοπέλα μου και μου πήρε κράνος δώρο (εγώ μαζεύω λεφτά για ένα Gaberg το οποίο μου αρέσει αρκετά και έχει καλή βαθμολογία στο Sharp) https://sharp.dft.gov.uk/testsratings/ls2-ff351 αυτή είναι η βαθμολογία του εν λόγω κράνους ... Σκέφτομαι ότι για μέσα στη πόλη θα είναι κομπλέ αλλά για μακριά δεν... τι λέτε να το κρατήσω για μέσα στη πόλη (ταχύτητες με το ζόρι 50χλμ) ή να μείνω με το nova το ριμάδι μέχρι να αλλάξω ?
Να προσθέσω ότι κατά τύχη το κράνος μου κάθεται τέλεια είναι ελαφρύ και τέλειο σαν πρώτη επαφή :wave2:

sapila racing
07/12/2016, 12:18
Πήγε η κοπέλα μου και μου πήρε κράνος δώρο (εγώ μαζεύω λεφτά για ένα Gaberg το οποίο μου αρέσει αρκετά και έχει καλή βαθμολογία στο Sharp) https://sharp.dft.gov.uk/testsratings/ls2-ff351 αυτή είναι η βαθμολογία του εν λόγω κράνους ... Σκέφτομαι ότι για μέσα στη πόλη θα είναι κομπλέ αλλά για μακριά δεν... τι λέτε να το κρατήσω για μέσα στη πόλη (ταχύτητες με το ζόρι 50χλμ) ή να μείνω με το nova το ριμάδι μέχρι να αλλάξω ?

To sharp τεστ έχει συζητηθεί πολλάκις και με λίγα λόγια τα αποτελέσματά του είναι λίγο οτι ναναι για διάφορους λόγους.
Καποια top κρανη που τα φοράνε πρωταθλητες motogp έχουν χαμηλές βαθμολογίες ενω καποια Low budget εχουν καλές βαθμολογίες.

Αφού σου το πήρε δώρο φόρα το και μεγειά σου.

astrapogiannos7
07/12/2016, 12:33
Οι ''φίλοι'' μας οι απο το UK δηλαδή δεν είναι αξιόπιστοι ? :eek: Όλα δλδ θυσία για εταιρικά τρικ έλεος ...

Tedvj23
07/12/2016, 13:38
Αφού σου το πήρε δώρο φόρα το και μεγειά σου.

:beer:

Cpt_Slow
07/12/2016, 14:00
πρόσεχε μην της πεις οτι θες να το αλλάξεις και περάσει τα τεστ του sharp όπως θα στο κοπανάει στο κεφάλι :lol:

MG-KTiNoS
07/12/2016, 14:23
Πήγε η κοπέλα μου και μου πήρε κράνος δώρο:wave2:

Κοπάνα τη με το κράνος το κεφάλι να δεις αν τι είναι πιο γερό....
:cool:

amyroukai
07/12/2016, 14:26
Οι ''φίλοι'' μας οι απο το UK δηλαδή δεν είναι αξιόπιστοι ? :eek: Όλα δλδ θυσία για εταιρικά τρικ έλεος ...

Μην τα κανουμε ίσιωμα όλα. Ένα κράνος με καλή βαθμολογία είναι ΚΑΛΟ, τέλος. Και από την στιγμή που σου κάθεται καλά στο κεφάλι, μην το συζητάς καν.

Απλά πολλά ακριβά κράνη βγήκαν με μέτρια βαθμολογία, λόγω των σημείων που εξετάζονται σε κρούση στο τεστ, σημεία τα οποία πρακτικά είναι αδύνατον ή έστω ιδιαίτερα απίθανο να χτυπήσουν σε ένα αληθινό ατύχημα. Οπότε πέρα από τα αστεράκια, κάποιος μπορεί να δει και τους πίνακες που γράφουν το τι δυνάμεις μεταφέρει στο εσωτερικό το κάθε κράνος και να κρίνει ο ίδιος το αν κάποιο κράνος "άξιζε" λιγότερα αστέρια ή όχι.

astrapogiannos7
07/12/2016, 15:04
Μωρέ εγώ κράνος θα αλλάξω όταν πάρω άλλη μηχανή και θα βγαίνω και εθνική και άσε την να μου το κοπανάει στο κεφάλι δεν αντέχεται μετά τα 90 χιλιόμετρα το κράνος ακούς τα πάντα 0 μόνωση :sick:

astrapogiannos7
07/12/2016, 15:06
http://www.skroutz.gr/s/6551791/Caberg-Stunt-Matt-Black.html Αυτό θα είναι το επόμενο μου κράνος το δοκίμασα (το έχει ένας ξάδερφος μου κεφάλας :lol: ) και είναι τέλειο ειδικά στην όψη αρρώστια :a07::a07::a07:

amyroukai
07/12/2016, 15:08
Ωτοασπίδες στην λεβεντογέννα, έχετε; Ακόμα και σε ακριβά κράνη, ακούς τον αέρα μιά χαρά. Μάθε και προφυλάξου.

astrapogiannos7
07/12/2016, 15:15
Έχουμε αλλά τις φοράμε το Πάσχα μόνο :rolleyes: (benneli δύναμη !!! Εμπλοκή τι είναι αυτό ? :lol: )