View Full Version : Σύντροφοι μηχανόβιοι βασανίζομαι !!!
astrapogiannos7
07/12/2016, 18:36
Εδώ και ένα μήνα έχω ένα fly125 πριν απο αυτό είχα innova 125 (το καλό μου τώρα έχει πέσει στα χέρια του άκαρδου πατέρα :lol: ) γενικά σε μηχανάκια έχω κάνει 5000χλμ ... Το ερώτημα είναι πότε είναι η ώρα μου να αλλάξω και να πάω στο ΧΤ600Ε που έχω βάλει στο μάτι :evil: Γενικά ο μόνος λόγος να αλλάξω είναι για το δεύτερο άτομο (κοπέλα έχω μηχανή της προκοπής για βόλτες δεν έχω ) γιατί το 125 με δεύτερο άτομο μετατρέπεται σε 50......:bigcry: Τα λεφτά δεν είναι και τόσο θέμα με μικροπράγματα που κάνω βγάζω κοντά 1000 το χρόνο που φτάνουν για συντήρηση μηχανής (μονοκύλινδρης αερόψυκτης :rotflmao: ) απλά δεν ξέρω οδηγώ στην πόλη και σκέφτομαι ποοοοο φαντάσου να είχα συμπλέχτη τώρα ανέβασε κατέβασε κτλ... στην εθνική το αντίθετο (τα κυβικά στην εθνική είναι αρχοντιά ) τι λέτε να κάνω να προχωρήσω στο ΧΤ ή να κάτσω στα αυγά μου (έτσι και ανοίξει ο καιρός και μου μυρίσει βόλτα ''μακρινή '' σίγουρα θα πάρω βιαστική απόφαση και δεν το θέλω γιαυτό ψάχνω τώρα να βγάλω μια άκρη
Συγνώμη για το σεντόνι αλλά δεν έχω και κανένα γνωστό που να αγαπάει τις μηχανές για να με διαφωτίσει (να φανταστείτε ο θείος μου όταν έμαθε οτι αγόρασα μηχανάκι πριν το φέρω Ηράκλειο με απειλούσε οτι θα έρθει να μου το φορτώσει στο αγροτικό και θα φύγει :rotflmao::rotflmao: )
αφού διστάζεις, δεν παίρνεις κανά δυομισάρι να δοκιμάσεις;
astrapogiannos7
07/12/2016, 18:47
Ευχαριστώ για την απάντηση !
Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πάω σε τέτοια κυβικά σε μονοκύλινδρο (σε μπάτζετ είμαι κάπου στα 1200 προστοπαρών ) άσε που σε κατανάλωση φτάνει κοντά στα 600 :lol:
akis_trevor
07/12/2016, 19:21
αφού διστάζεις, δεν παίρνεις κανά δυομισάρι να δοκιμάσεις;
+1.
Όσο για την κατανάλωση δεν ισχύει αυτό που λες.
Πάρε 250 έχει αρκετά...Η κατανάλωση μονοκυλινδρου 250 με 600 η μέρα με τη νύχτα....τα πράγματα είναι απλά εσύ τα δυσκολεύεις..άααα και αν θες τη γνώμη μου πάρε πάλι σκούτερ αν από τώρα σκέφτεσαι αχ μωρέ το χέρι μου βαριέμαι με τις ταχύτητες τότε τσάμπα θα το πάρεις το XT...γνώμη μου ε...Δες κάνα gts250 παλιό του 07 08 που παίζουν στο 1500 με 1700 και είναι αθάνατα...
astrapogiannos7
07/12/2016, 19:35
Έκανα ένα λάθος και καταδίκασα τη χρήση συμπλέκτη χωρίς να έχω οδηγήσει σε μηχανή με συμπλέκτη δλδ δεν ξέρω πως θα μου κάτσει :sick: τα scooter δεν λέω εξυπηρετικά αλλά όταν θες το κάτι παραπάνω τότε απλά περιμένεις και περιμένεις και δεν έρχεται ποτέ :bawl: το παπί ήταν πιο παιχνιδιάρικο ;) Τώρα για τη κατανάλωση που είπα το 250 σε προκαλεί να το κυνηγάς και να το καρυδώνεις άρα πρακτικά καις παραπάνω τώρα στην εθνική σταθερά 80-90 με δύο άτομα και κανένα σακίδιο πιστεύω το 250 θα κατεβάσει παραπάνω βενζίνη απο το 600 ;)
Έκανα ένα λάθος και καταδίκασα τη χρήση συμπλέκτη χωρίς να έχω οδηγήσει σε μηχανή με συμπλέκτη δλδ δεν ξέρω πως θα μου κάτσει :sick: τα scooter δεν λέω εξυπηρετικά αλλά όταν θες το κάτι παραπάνω τότε απλά περιμένεις και περιμένεις και δεν έρχεται ποτέ :bawl: το παπί ήταν πιο παιχνιδιάρικο ;) Τώρα για τη κατανάλωση που είπα το 250 σε προκαλεί να το κυνηγάς και να το καρυδώνεις άρα πρακτικά καις παραπάνω τώρα στην εθνική σταθερά 80-90 με δύο άτομα και κανένα σακίδιο πιστεύω το 250 θα κατεβάσει παραπάνω βενζίνη απο το 600 ;)
Ρε αδερφάκι μου εφόσον δεν ξέρεις και πέρα από παπί δεν έχεις καβαλήσει κάτι άλλο άκου αυτούς που κάνουν τον κόπο και σου γράφουν και μην είσαι πνεύμα αντιλογίας..το 250 θα πάει με 120-130 ανάλογα το μηχανάκι και το 600 αν μιλάμε για XT 150 μάξιμουμ...θα τρίζουν μέχρι και τα σαγόνια σου απ τους κραδασμους και ο συνεπιβατης ας κρατάει ένα φραπέ μέχρι να πας θα χει χτυπηθεί...Όσο για το άλλο που λες πίστεψε με ένα 250 σκούτερ μέτα το 125 θα σου φανεί αεροπλάνο..θα ναι και άνετο και δε θα χρειαστεί να το αλλάξείς μπαμ...στα λέω για το καλό σου...Εγώ όταν ήμουν πιτσιρίκος παρακαλαγα για συμπλέκτη και μηχανάκι πριν καν μάθω με ταχύτητες τα σκούτερ ούτε να τα δω...μερικά πράματα κάνουν μπαμ..από κει και πέρα δικο σου το μαχαιρι δικό σου και το καρπούζι αλλά μην ρωτάς αν έχεις αποφασίσει και ψάχνεις επιβεβαίωση...:wave2:
astrapogiannos7
07/12/2016, 20:03
Κοιτά επειδή λέω ότι θέλω 600 δεν πάει να πεί ότι ψάχνομαι για γκάζια ,τελικές κτλ μυαλό στο κεφάλι έχω δόξα το θεό απλά το 250 το θεωρό ανούσιο σκαλοπάτι (άσε που δεν βρίσκω κάτι της προκοπής στα 250 ) άλλωστε άμα αλλάξω μηχανή θα βγαίνω εθνική και τα κυβικά εκεί είναι αρχοντιά για σκουτερ δεν το συζητώ μόνο χώρους έχουν τπτ άλλο (θα αρχίσω να κουβαλάω σακίδιο όπως το παπί αναγκαστικά σιγά το πράγμα ) από συντήρηση τα σκούτερ άστο ιμάντες μπίλιες και λοιπές μπούρδες που δεν μπορώ να τα φτιάξω μόνος γιατί δεν έχω τα εργαλεία ... πριν λίγο καιρό έσκασα 100 για ιμάντα και μπίλιες :cry: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ SCOOTER
To θέμα είναι πότε κάποιος ξέρει ότι είναι ώρα του να αλλάξει μηχανή
akis_trevor
07/12/2016, 20:22
Κοιτά επειδή λέω ότι θέλω 600 δεν πάει να πεί ότι ψάχνομαι για γκάζια ,τελικές κτλ μυαλό στο κεφάλι έχω δόξα το θεό απλά το 250 το θεωρό ανούσιο σκαλοπάτι (άσε που δεν βρίσκω κάτι της προκοπής στα 250 ) άλλωστε άμα αλλάξω μηχανή θα βγαίνω εθνική και τα κυβικά εκεί είναι αρχοντιά για σκουτερ δεν το συζητώ μόνο χώρους έχουν τπτ άλλο (θα αρχίσω να κουβαλάω σακίδιο όπως το παπί αναγκαστικά σιγά το πράγμα ) από συντήρηση τα σκούτερ άστο ιμάντες μπίλιες και λοιπές μπούρδες που δεν μπορώ να τα φτιάξω μόνος γιατί δεν έχω τα εργαλεία ... πριν λίγο καιρό έσκασα 100 για ιμάντα και μπίλιες :cry: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ SCOOTER
To θέμα είναι πότε κάποιος ξέρει ότι είναι ώρα του να αλλάξει μηχανή
Εσύ αποτι φαίνεται έχεις αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα σου αλλά δεν το λες στον εαυτό σου.
Για να δεις αν είναι όντως ανούσιο το σκαλοπάτι των 250,οδηγησε ένα και μετά μας λες.
http://www.car.gr/8801803-yamaha-srx-400cc
Μια χαρά είναι το xt. Αν μάλιστα μπορείς να πάρεις ένα ΧΤ 660 ακόμα καλύτερα.
250ρι για δύο άτομα... Μπα..
Αν πάλι σε βασανιζουν οι ταχύτητες, σκούτερ από 300cc και πάνω... Αλλά πολύ καλύτερο ένα xt και τις ταχύτητες τις συνηθίσεις εύκολα
astrapogiannos7
07/12/2016, 20:36
Για ΧΤ660 δεν το βλέπω λόγω μπάτζετ :( ''Καλή'' περίπτωση το srx αλλά τα στρογγυλοφάναρα δεν τα μπορώ καθόλου μου χαλάνε την αισθητική μου (ίσως γιατί δεν τα έζησα) αν οι ταχύτητες είναι απλά θέμα συνήθειας και όσο διασκεδαστικές είναι στο αμάξι τότε είμαι comple :look: περιμένω για να με πάρουν από τη σχολή οδηγών τηλέφωνο να κάνω το πρώτο μου μάθημα με συμπλέκτη στο KLE500 αλλά ακόμα:cry:
Καλή'' περίπτωση το srx αλλά τα στρογγυλοφάναρα δεν τα μπορώ καθόλου μου χαλάνε την αισθητική μου περιμένω για να με πάρουν από τη σχολή οδηγών τηλέφωνο να κάνω το πρώτο μου μάθημα με συμπλέκτη στο KLE500 αλλά ακόμα:cry:
Κρατάω αυτά οποίος κατάλαβε καταλαβε:rolleyes: εύχομαι καλούς δρόμους πάντα όρθιος ότι και αν πάρεις και ελπίζω κράνη μπουφάν κλπ να είναι αυτονόητα :wave2:
astrapogiannos7
07/12/2016, 22:23
Εντάξει θα μ πείς τώρα γιατί το σκέφτεσαι εδώ δεν έχεις βγάλει ακόμα το Α2 αλλά λίγο το ότι βαρέθηκα τα 125 λίγο ότι τρελαίνομαι για βόλτες (έχουμε και κενό στη σχολή τώρα και το μυαλό κάνει σχέδια ..) .Ασχετος δεν είμαι και θέλω πάντα να οδηγώ 2τροχα και εννοείται ότι έχω τα πάντα απο εξοπλισμό μόνο ένα καλό κράνος θέλω και τπτ άλλο Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις θα επανέλθω με εξελίξεις :beer:
taisteal
07/12/2016, 22:26
Εγώ αν ζούσα Κρήτη αυτό θα έπαιρνα..
Safety first
375760
astrapogiannos7
07/12/2016, 22:38
Άστο προχθες το βράδυ ανάβει πορτοκαλί κόβω σταματάω και ακούω απο πίσω κόρνα και με προσπερνάει ένας τρόμπας και καίει το κόκκινο παραλίγο να πατήσει μια κοπέλα που πήγε να περάσει απέναντι .... και στην απέναντι διασταύρωση τροχαία ... κορνάρω γυρίζουν με κοιτάνε (ο τυπάς πέρασε απο δίπλα τους με το αμάξι...) και μ κάνουν σινιάλο και κλ τι θες .... τους έριξα 2 παναγίες και έφυγα μόλις άναψε πράσινο... Θα παραιτήσω τη σχολή μου να πάω στη τροχαία και θα τους πηδ@ω με πρόστιμα συνεχεια....
http://www.car.gr/8976511-honda-cb-400sf-super-four
Προσωπικά δεν κατάλαβα γιατί το θές το μηχανάκι, για μεγαλύτερες βόλτες γύρω στο σπίτι; Για το δεύτερο άτομο; Για ταξιδάκια μέσα στην Κρήτη; Γιατί;
astrapogiannos7
07/12/2016, 23:41
To 125 με καλύπτει για τις προσωπικές ανάγκες μέσα στη πόλη αλλά θέλω μεγαλύτερο να κάνω βόλτες μέχρι Χανιά Λασίθι κτλ και κάποιες διπλός αν γίνεται :D απλά δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος ακόμα για την αλλαγή :confused: θα αφήσω τα πράγματα να προχωρήσουν για 2 μήνες να βγει και το Α2 και βλέπωντας και κάνωντας
Υπάρχει περίπτωση πχ να φορτώσεις το μηχανάκι (σκηνές, ρούχα, μάτζαλα τζάτζαλα) και να φύγεις με το κορίτσι ένα 3ημερο ας πούμε;
astrapogiannos7
08/12/2016, 00:10
Mε το κορίτσι δύσκολο γιατί δεν είναι και τόσο της εξοχής ρε παιδί μου :P Μόνος σίγουρα για μακρινές βόλτες θα έχω τα πάντα φορτωμένα πάνω :rolleyes: δλδ εγώ 100 κιλά και αποσκευές άλλα 20
Αλλά σε περίπτωση που πάμε κάπου να μείνουμε σε δωμάτιο ναι εμεις 155 κιλά και πράγματα άλλα 30
telegonos
08/12/2016, 00:20
Έχε υπόψη σου, επειδή λες κάπου ''το 250 είναι ανούσιο σκαλοπάτι'', τα σύχρονια 250ρια, 25 μέχρι 28 άλογα τροχό τα έχουνε.
Το XT600E καμιά 33-35 άλογα τροχό είχε.
Δεν ξέρω τι είναι ανούσιο σκαλοπάτι, ξέρω ότι αυτό που θεωρείς εσύ ''ουσιαστικό σκαλοπάτι'' παίζει να είναι μόλις ένα πάχος μάρμαρο πιο πάνω...
Mε το κορίτσι δύσκολο γιατί δεν είναι και τόσο της εξοχής ρε παιδί μου :P Μόνος σίγουρα για μακρινές βόλτες θα έχω τα πάντα φορτωμένα πάνω :rolleyes: δλδ εγώ 100 κιλά και αποσκευές άλλα 20
Αλλά σε περίπτωση που πάμε κάπου να μείνουμε σε δωμάτιο ναι εμεις 155 κιλά και πράγματα άλλα 30
Πρώτον,να κάνεις δίαιτα
Δεύτερον,είναι δυνατόν να σου πούμε τον τρόπο να ξεπεράσεις άμεσα τις φοβίες σου;
Τα πάντα θέλουν το χρόνο τους
Eδω εισαι παλικαρι μου https://www.youtube.com/watch?v=Hwu5OqHn28g ανοιξε και ενα τζονιιιι να σου περασουν ολα:p
BROSS 400:cool: διότι:
1. μονόμπρατσο
2. καρμπυρατέρ
3. honda παλιό (σταθερές αξίες)
4. το λύνεις και το δένεις μόνος σου
5. στρίβει απίστευτα, σούπερ γεωμετρία
6. πολύ φθηνό (ένα ευρώ το κυβικό πάει):lol:
Τι άλλο να ζητήσεις; Τα αυτόματα είναι για τα κουλάδια........:lol:
astrapogiannos7
08/12/2016, 20:34
Έχε υπόψη σου, επειδή λες κάπου ''το 250 είναι ανούσιο σκαλοπάτι'', τα σύχρονια 250ρια, 25 μέχρι 28 άλογα τροχό τα έχουνε.
Το XT600E καμιά 33-35 άλογα τροχό είχε.
Δεν ξέρω τι είναι ανούσιο σκαλοπάτι, ξέρω ότι αυτό που θεωρείς εσύ ''ουσιαστικό σκαλοπάτι'' παίζει να είναι μόλις ένα πάχος μάρμαρο πιο πάνω...
Ναι και πόσο κάνει ένα σύγχρονο 250 μεταχειρισμένο ? πάνω από 2 χήνες
Και ένας άλλος φίλος είπε να κάνω δίαιτα... Είμαι 1.91 100 κιλά με φυσιολογικό σώμα πρίν ένα χρόνο αρρώστησα και πήγα 80 κιλά και ζοριζόμουνα να σηκώσω και τσάντα σουπερ μαρκετ ...
Ναι και πόσο κάνει ένα σύγχρονο 250 μεταχειρισμένο ? πάνω από 2 χήνες
Και ένας άλλος φίλος είπε να κάνω δίαιτα... Είμαι 1.91 100 κιλά με φυσιολογικό σώμα πρίν ένα χρόνο αρρώστησα και πήγα 80 κιλά και ζοριζόμουνα να σηκώσω και τσάντα σουπερ μαρκετ ...
Σαν να λέμε Κρητικαρος... Το 250 με τετοιο σωματοτυπο θα είναι λες και καβαλας σκαμπω... Για μενα παρε ενα versys 650 που τα πουλανε σε τιμές καλές, εαν δεν υπαρχει το χρημα τωρα κανε υπομονη και μαζευε.
astrapogiannos7
08/12/2016, 22:24
Έχω κατασταλάξει από πολλές απόψεις στο ΧΤ600 γιατί πιο μετά αν το βαρεθώ θα του βάλω χωμάτινα λάστιχα και θα το έχω για τα χωράφια (Μακάρι να έβγαζα απεριόριστο να έπαιρνα ένα V-strom να τελείωνα ...)
astrapogiannos7
08/12/2016, 23:59
Με 1300-1500 στο χέρι νομίζω βρίσκεις αξιόλογο ΧΤ:rolleyes:
δεν βάζεις κάτι παραπάνω να πάρεις κανά fmx; ίδια χαρ/κα αλλά σαφώς λιγότερο σκισμένα
astrapogiannos7
09/12/2016, 01:04
Για να βάλω το κάτι παραπάνω πρέπει να περιμένω μέχρι τέλος καλοκαιριού και δεν νομίζω να περιμένω μέχρι τότε (πάντως πολύ όμορφο το honda αν είχα τα φράγκα το έπαιρνα χθες :beer: )
Bob_o_mastoras
09/12/2016, 02:19
XT, FMX, DR, NX, XF, KLR... Ολα την ιδια δουλεια κανουνε με την ιδια αξιοπιστια και, εν πολλοις, τον ιδιο χαρακτηρα, αλλο λιγο καλυτερα αλλο λιγο χειροτερα, αναλογα τον τομεα τον οποιο εξεταζουμε..
Παρε οποιο θα βρεις σε καλυτερη κατασταση σε σχεση με την τιμη του. Πρωτο μεγαλο μηχανακι θα ειναι οποτε, οποιο και αν ειναι θα το ερωτευτεις.
Αν ειχες πηγες εσοδων θα σου ελεγα να περιμενες μεχρι την ανοιξη. Τωρα καλυτερα παρ'το αμεσα μη φας και τα λεφτα που ηδη εχεις στην ακρη και πηγαινεις ταξιδια με το fly.. :p
Μόνο ότι πάρεις να μπορεί να δουλέψει και στο χωράφι.
Για όταν το βαρεθείς
asyrapogiannos7@ Δε νομίζω ότι τα μηχανάκια που ψάχνεις είναι ιδανικά για να πηγαίνεις Χανιά-Ηράκλειο ή Λασίθι. Θες ένα δρομίσιο μηχανάκι κατά τη γνώμη μου. :)
ΥΓ. Το πορτοκαλί το περνάμε, δεν τραβάμε χειρόφρενο ειδικά όταν είμαστε κοντά και μας έχει κολλήσει και κάποιος βιαστικός από πίσω. Η αντίδραση που περιγράφεις στο συμβάν ήταν επιεικώς ανώριμη. Κάτι τέτοια κάνετε ορισμένοι και μας έχει βγει το όνομα ότι δε ξέρουμε να οδηγούμε εδώ στη Κρήτη. :(
astrapogiannos7
09/12/2016, 15:00
ποτέ δεν περνάμε το πορτοκαλί ειδικά μέσα στην πόλη ειδικά όταν δεν έχουμε χιλιόμετρα μαζεμένα !!! που ξέρω εγώ ότι ο δεξιά μου δεν βιάζεσαι να ξεκινήσει και να φύγει κατεθειαν με το πράσινο του? Και με πάρει στο καπό πάνω βόλτα εμένα και τον φίλο μου ??? Μην τρελαθούμε τελείως!!!
Έσοδα παίζουν μόνο το καλοκαίρι και τις γιορτές που πάω στου πατέρα μου και βοηθάω στη δουλειά
Θα αρχίσω να ψάχνω από τώρα πριν βγάλω το δίπλωμα γιατί μπορεί να κάτσει κάτι καλό μην το χάσω ( το πλάνο είναι να δώσω το σκούτερ το οποίο είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση κοντά στα 1000 και να βάλω ακόμα 300 )
astrapogiannos7
09/12/2016, 15:03
Μόνο ότι πάρεις να μπορεί να δουλέψει και στο χωράφι.
Για όταν το βαρεθείς
Αυτό εννοείται για βόλτες στο βουνό θα είναι μούρλια !!! τώρα μόνο με το αγροτικό πάω Ψηλορείτη και χαλαρώνω λιγάκι ;) με την μηχανή θα έχει πολύ περισσότερη πλάκα και θα αποκτήσω εμπειρία από την οδήγηση off-road
xarisiero
09/12/2016, 17:37
asyrapogiannos7@ Δε νομίζω ότι τα μηχανάκια που ψάχνεις είναι ιδανικά για να πηγαίνεις Χανιά-Ηράκλειο ή Λασίθι. Θες ένα δρομίσιο μηχανάκι κατά τη γνώμη μου. :)
ΥΓ. Το πορτοκαλί το περνάμε, δεν τραβάμε χειρόφρενο ειδικά όταν είμαστε κοντά και μας έχει κολλήσει και κάποιος βιαστικός από πίσω. Η αντίδραση που περιγράφεις στο συμβάν ήταν επιεικώς ανώριμη. Κάτι τέτοια κάνετε ορισμένοι και μας έχει βγει το όνομα ότι δε ξέρουμε να οδηγούμε εδώ στη Κρήτη. :(
Είμαστε η μόνη γαμω χώρα στην Ευρώπη που όταν δούμε πορτοκαλί αντί να πατάμε φρένο πατάμε Γκάζι... Ανοίγουμε και κανένα Κ.Ο.κ που και που να τα φρεσκάρουμε. Το πορτοκαλί το περνάμε μόνο αν έχουμε πολλά χλμ και είμαστε κοντά στο φανάρι ώστε το φρενάρισμα να είναι επικίνδυνο για λόγους ευνόητους... Και ναι οι Κρητικοί είμαστε από τους χειρότερους οδηγούς στο Πανελλήνιο...:hunter::hunter:
Έσοδα παίζουν μόνο το καλοκαίρι και τις γιορτές που πάω στου πατέρα μου και βοηθάω στη δουλειά
Θα αρχίσω να ψάχνω από τώρα πριν βγάλω το δίπλωμα γιατί μπορεί να κάτσει κάτι καλό μην το χάσω ( το πλάνο είναι να δώσω το σκούτερ το οποίο είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση κοντά στα 1000 και να βάλω ακόμα 300 )
ούτε λεφτά έχεις ούτε δίπλωμα. λάθος βήματα κάνεις παλικάρι μου, θα στραβοπατήσεις και θα φας τα μούτρα σου.
astrapogiannos7@ όσο ανάβει πορτοκαλί οι άλλοι έχουν κόκκινο. Μη ψαρώνεις λοιπόν άμα βλέπεις μπάτσους και μη προσπαθείς να τους το παίξεις καλό παιδί και συνετός οδηγός γιατί όπως είδες από τη φάση που περιέγραψες δε μασάνε από τέτοια. Άλλωστε δεν είναι άσχετοι, ξέρουν πότε υπάρχει επικινδυνότητα και ποιοί είναι οι κάγκουρες, για χαζούς τους έχεις.
xarisiero@ πολύ ραγιάς είσαι βρε φίλε. Εσύ δηλαδή θεωρείς τον εαυτό σου καλό ή κακό οδηγό; Δηλαδή είσαι η εξαίρεση σε αυτό που πιστεύεις για τους Κρητικούς ή είσαι κι εσύ μία από τα ίδια αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις γιατί είναι η μοίρα σου; Σε μπέρδεψα; :Ρ
Το ότι αυτό το thread έχει φτάσει 3 σελίδες με ξεπερνάει....ενώ κάνει μπαμ απ το τέλος της πρώτης τι και πως.....:bawl:
astrapogiannos7
09/12/2016, 19:39
ρε φίλε εγώ όταν σταμάτησα είχε κόκκινο έκαψε κόκκινο καθαρό ο μαλακας και ναι είμαι καλό παιδί προσεχτικος πάντα και παντού με μπατσους ή χωρίς! και όποιος δεν μασάει και το παίξει άντρας να έρθει εκείνη τη στιγμή να μου το πει!!! κοτουλες είναι όλοι και νομίζουν ότι αν σε αγριοκοιταξουν κάνουν κάτι και αν είναι να πουλήσουν μαγκιά το κάνουν από 4 μέτρα μακριά οπότε αλλού αυτά όταν πρόκειται για την ασφάλεια τη δική μου και τον γύρω μου κάνω τα πάντα σωστά είμαι υπεύθυνος με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μου
astrapogiannos7
09/12/2016, 19:45
Μην ψαρώνετε με τους βοσκους μαγκιές κάνουν για να σε ψαρωσουν μια ζωή τα ίδια μόλις ζορίσει η κατάσταση το παίζουν σηφηδες
Βρε είδες τους μπάτσους κι έκλασες μέντες :)
Πέρα από τη πλάκα είναι επικίνδυνο να πλακώνεσαι στα φρένα όταν πλησιάζεις το φανάρι και σου ανάψει πορτοκαλί. Θα πρέπει να έχεις ένα περιθώριο 30 μέτρων τουλάχιστον για να σταματήσεις με ασφάλεια και να μη στη παίξει από πίσω κάποιος.
Το ΧΤ δε κάνει ούτε για τα χωράφια ούτε για την Εθνική.
Bob_o_mastoras
09/12/2016, 20:30
Το ΧΤ δε κάνει ούτε για τα χωράφια ούτε για την Εθνική.
Bασικα και για τα δυο κανει απλα με υποχωρησεις. Αν θελει καποιος καθαροαιμη αποδοση enduro ας παρει ενα αγωνιστικο και αν θελει φουλ ανεση στην Εθνικη παιρνει sport touring.
Τρακτέρια δίτροχα υπάρχουν????????
Τρακτέρια δίτροχα υπάρχουν????????
φυσικα......
375824
xarisiero
09/12/2016, 21:33
xarisiero@ πολύ ραγιάς είσαι βρε φίλε. Εσύ δηλαδή θεωρείς τον εαυτό σου καλό ή κακό οδηγό; Δηλαδή είσαι η εξαίρεση σε αυτό που πιστεύεις για τους Κρητικούς ή είσαι κι εσύ μία από τα ίδια αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις γιατί είναι η μοίρα σου; Σε μπέρδεψα; :Ρ
Βασικά έχεις δίκιο.. Παρασύρθηκα και το έγραψα λάθος. Πιστεύω λοιπόν ότι οι Κρητικοί οδηγοί είναι πολύ απρόσεκτοι και επιθετικοί στην οδήγηση + ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό που βγαινει στο δρόμο και πραγματικά δεν έχει ιδέα από οδήγηση. Τον εαυτό μου δεν μπορώ να τον κρίνω δημόσια τουλάχιστον, θεωρώ όμως ότι είμαι τυχερός που τα τελευταία 10 χρόνια οδηγώ στην Αθήνα αλλάζοντας κατά πολύ τον τρόπο μου. Τέλος πάντων μην χαλαμε το θέμα του αστραπογιαννου...Απο εμένα πάρε ότι σου κάνει κλικ να καβαλάς όλα τα άλλα θα τα λύσεις στην πορεία... :beer: