PDA

View Full Version : ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

Nafths
08/12/2016, 17:35
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΦΩΤΟ 375792

δε νομιζω οτι ενοχλει καθολου εκει απο το αμαξι.
τροχαια κλασικες μαλακιες, για να καλεσε την τροχαια οντως θα τον ειχατε κλεισει κλπ

Συμβαν για να πεθανετε. Ο τυπος πηγε και το παρκαρε το αμαξι του σε ενα αλλο παρκινγκ και οντως εκλεισε την πυλωτη, δεν ξερω σε ποιον ανηκε η πυλωτη. 1 η ωρα το βραδυ λοιπον καλεσα την τροχαια και τον αφησε και αυτον επισης χωρις πινακιδες. Ετσι για το γαμωτο!! :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Nafths
08/12/2016, 17:41
Να προσθεσω επισης πως ρωταω στην τροχαια καλα δεν κανετε αυτοψια οταν φτασετε στον τοπο του συμβαντος; Οχι λεει απλα κοβουμε κληση σε οποιον μας πει ο καταγγελων οτι ενοχλει. Παγωτο εγω. Τον ρωταω δηλαδη γραφετε ο,τι να ναι λεω; Μου λεει και αυτος αμα το παρκαρει παραλληλα με το πεζοδρομιο και καλεσεις την τροχαια τοτε θα τον γραψουμε κι αυτον, ασχετως αν ειναι δικο του. Μαντεψτε ποιος θα ξεμπλεξει ασχημα! (χωρις να θελω να δειξω εγωισμο η ανωριμοτητα κλπ κλπ)

skylaros
08/12/2016, 17:54
Μάστορα sorry κιόλας αλλά μάλλον έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και διάθεση για τσακωμούς... Εκεί που το έχεις ενοχλείς αλλά δεν είναι εκεί το θέμα... Μπορεί να βγαίνει και να είναι μαλάκες (που είναι σίγουρα και θα σας πω το γιατί) Χωράει να παρκάρει παράλληλα και έτσι όπως τα έχετε εκτός αν έχει φορτηγάκι. Δε μπορώ να καταλάβω όμως το γιατί δε το πας λίγο πιο πίσω... Αν στην έχει δώσει που σου την είπε, μπορείς να τους μιλήσεις και να τους την πεις και εσύ. Προτείνω να σταματήσετε τους εγωισμούς, ο κακός γείτονας είναι πολύ άσχημο πράγμα.

Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι το ίδιο το parking... Αν περπατάει κανείς αμέριμνος ή με προβλήματα όρασης πάει σκοτώθηκε ... πάνω από ένα μέτρο το ύψος πτώσης! Φυσικά και έχει γίνει μετά την οικοδομή και λογικά δεν έχει άδεια.

Nafths
08/12/2016, 17:59
Μάστορα sorry κιόλας αλλά μάλλον έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και διάθεση για τσακωμούς... Εκεί που το έχεις ενοχλείς αλλά δεν είναι εκεί το θέμα... Μπορεί να βγαίνει και να είναι μαλάκες (που είναι σίγουρα και θα σας πω το γιατί) Χωράει να παρκάρει παράλληλα και έτσι όπως τα έχετε εκτός αν έχει φορτηγάκι. Προτείνω να σταματήσετε τους εγωισμούς, ο κακός γείτονας είναι πολύ άσχημο πράγμα.

Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι το ίδιο το parking... Αν περπατάει κανείς αμέριμνος ή με προβλήματα όρασης πάει σκοτώθηκε ... πάνω από ένα μέτρο το ύψος πτώσης! Φυσικά και έχει γίνει μετά την οικοδομή και λογικά δεν έχει άδεια.

Νταξει παιδια για να εισαι συννενοησιμος και ολα αυτα τα ιδανικα που λεμε, πρεπει και ο αλλος να εχεις τις ιδιες διαθεσεις. Τωρα αν ο αλλος σου ερχεται με τσαμπουκα στην πορτα προφανως και δεν του λες "ελα φιλαρακι, παμε να τα βρουμε", εκτος αν παιζει τοσο ψυχικη γαληνη. Ο χωρος ειναι εκτρωμα, ειναι κανονικος ταφος. Μου φαινεται ειχε υπογεια αποθηκη και απλα μπαζωσε ενα μερος για να το κανει "παρκινγκ", προφανως και αμαξι δεν κατεβαινει εκει!

teogtp
08/12/2016, 17:59
Σε χιουνται και εγώ θα έκοβα κλήση.

:tooth:

Red Rider
08/12/2016, 18:01
Αυτό δεν είναι parking ,κατώϊ είναι!

anavatis19
08/12/2016, 18:01
αρχικα απαραδεκτο το παρκιν ετσι οπως ειναι ανετα καποιος μπορει να χτυπησει.
δευτερον καλα του εκανες και ας λενε οτι θελουν εδω μεσα. αν ηταν στη θεση σου θα εγραφαν εδω μεσα στο ''σε ειδα'' και θα εβριζαν απλα χωρις να κανουν κατι ετσι για το θεαθηναι ως συνηθως.
μπορει να βαλει και μυαλο τωρα και να σε αφησει ησυχο γιατι δεν τον παιρνει..ειτε γιατι θα του στειλεις καποιον να δει αν εχει αδεια η αν το ξαναβαλει θα σκεφτεται μηπως του στειλεις παλι την αστυνομια..εγω μαζι σου αδερφε

Nafths
08/12/2016, 18:03
Σε χιουνται και εγώ θα έκοβα κλήση.

:tooth:

:lol:

Φίλε ο κορεάτης είναι πολυ αξιόπιστος. Λαδάκι - φίλτρα μόνο!

teogtp
08/12/2016, 18:06
Και εγώ βενζινολαδο. ......
:D

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
08/12/2016, 18:07
ειναι χρωμα οικιας τωρα αυτο.:confused::bawl:

Nafths
08/12/2016, 18:10

Καταλαβαίνετε για τι αλλοπρόσαλλα άτομα μιλάμε. Η γυναίκα του στανταρ μισό Xanax το 8ωρο.

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
08/12/2016, 18:13
αμα πεσο πουθενα και χτηπησο εκει θελω να με πανε. να πληρωνη μεχρη και τα εγγονια μου.

Υγ αντμινακο αστο λιγο ακομα να πεξουμε.:beer:

bros400pgm
08/12/2016, 18:14
SUV με δυσκολία μπορεί να κατέβει εκεί. Κανονικό αμάξι ούτε για αστείο.
Μυνηση πριν σκοτωθεί κάνεις πεζός εκεί και το έχεις βάρος στην συνείδηση σου που δεν επραξες τα δέοντα.

Nafths
08/12/2016, 18:16
SUV με δυσκολία μπορεί να κατέβει εκεί. Κανονικό αμάξι ούτε για αστείο.
Μυνηση πριν σκοτωθεί κάνεις πεζός εκεί και το έχεις βάρος στην συνείδηση σου που δεν επραξες τα δέοντα.

Η μήνυση δεν θέλει και κασέρι όμως; Η απλά κάνεις καταγγελία;

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
08/12/2016, 18:16
Και μια σοβαρη ερωτηση. Των έχεις δει να βάζει αυτοκίνητο εκεί μέσα?:confused:

Nafths
08/12/2016, 18:19

Όχι ρε τι λέμε από χθες, αποθήκη το έχει. Απλά το τυπάκι ήθελε να παρκάρει μπροστά στο σπίτι του και του την χάλασα! Κλασικός νεοέλληνας τσιφλικάς.:a31:

sakis81
08/12/2016, 18:20
1)η κληση που πηρες είναι νομιμοτατη,η θεση που εχεις σταθμευσει περιοριζει την εισοδο-εξοδο του αλλου οχήματος
2)το ότι καλεσες η' προκειται να καλεσεις κι εσυ την αστυνομια όταν δεις τον ιδιοκτητη του γκαραζ να εχει σταθμευσει έμπροσθεν του είναι επισης νομιμοτατο
3)η τοποθετηση σε ιδιωτικο ακινητο σχετικης πινακίδας εισοδου εξοδου οχημάτων επιτρεπεται
4)ο αστυνομικος ΔΕΝ ερευνα την νομιμη κατοχη και χρηση του χωρου στάθμευσης.αν ισχυρίζεσαι ότι ο χωρος στάθμευσης χρησιμοποιείται παρανομα,αρμοδια είναι τα δικαστηρια

ptc
08/12/2016, 18:32

Να μπει μπορεί. Να βγει όμως με τίποτα!

Εγώ κάνω εικόνα να ακούγεται μανιβελιά από δίχρονο ΜΧ μέσα από το πάρκινγκ. Ανοίγει η πόρτα και βγαίνει το εργαλείο με φόρα κάνοντας άλμα! :lol:

SHOOTER045
08/12/2016, 18:34

Μόνο ενα κόκκινο φωτακι λείπει.
Λοιπόν.
Στις χτεσινες φωτό δεν φαινόταν ουτε το πεζοδρόμιο,ουτε η κλίση του υπόγειου.
Τώρα πως κατάφερε να<κοψει > το πεζοδρόμιο και να το κάνει είσοδο δεν ξέρω, και κραταω τις επιφυλάξεις μου για την νομιμότητα.
Στην απλή καταγγελία δεν πληρωνεις τίποτα.
Καταθέτοντας μήνυση πληρώνεις.

Απορία δεν έχει πεσει κανένας πεζός εκεί μέσα?

alex14
08/12/2016, 19:06
Εγω θα του εκανα καταγγελία για το πεζοδρομιο χαλαρα. Ετσι, για να μαθει να εχει τροπους. Για μενα εχεις δικιο οπως τα περιγραφεις.

byron
08/12/2016, 19:19
Το προηγούμενο κλειδώθηκε μιας και η συζήτηση εξαντλήθηκε. Τι άλλο να σου πουν, και γιατί έχει τόσο σημασία το αν έχεις δίκιο ή όχι τα μέλη...δεν ξέρω.
Όπως και να'ναι, το δίκιο σου δεν θα το βρεις εδώ.

Γεια, και καλά αποτελέσματα εκεί που θα πας.