View Full Version : kawasaki kle 500 υψηλη καταναλωση
καλησπέρα παιδιά έχω ενα kawasaki kle 500 του 02 μοντ. και μου καιει 7λ/100χλμ,ειναι φυσιολογικό?αν όχι που μπορεί να οφείλεται αυτο?
Κανονική ακούγεται. Μεικτή η εταιρία δίνει 6 για τα μοντέλα του 2005-07. Οπότε τα 7lt αν το ζορίζεις με 150άρες είναι νορμάλ.
Κανονική ακούγεται. Μεικτή η εταιρία δίνει 6 για τα μοντέλα του 2005-07. Οπότε τα 7lt αν το ζορίζεις με 150άρες είναι νορμάλ.
Για μηχανάκι 15ετίας με κάποιες δεκάδες χιλιάδες χλμ σίγουρα δεν χρειάζονται οι 150ρες για να κάψει τόσο παραπάνω.
Οπότε συγκλίνουμε όλοι στο ότι είναι νορμάλ η κατανάλωση :D
panavour
13/12/2016, 18:03
με τι χρηση στα καιει??? πολη,εθνικη, μεικτη τι απ ολα??
και με τι ταχυτητα?
με τι χρηση στα καιει??? πολη,εθνικη, μεικτη τι απ ολα??
και με τι ταχυτητα?
σωστα
Στην πολη με διαδρομες που περιλαμβανουν κυριως κεντρο αρα και κινηση και στο τσακιρ κεφι να πιασω 80!το λεω γιατι εχω διαβασει και στο ιντερνετ για κατανάλωση γυρω στα 5.5 στα κλε!
Στην πολη με διαδρομες που περιλαμβανουν κυριως κεντρο αρα και κινηση και στο τσακιρ κεφι να πιασω 80!το λεω γιατι εχω διαβασει και στο ιντερνετ για κατανάλωση γυρω στα 5.5 στα κλε!
Αρα και "Δοξα τω Θεω" να λες. Μια χαρα καταναλωση ειναι για πολη.
τετοια εποχη η μεση καταναλωση αυξανεται γιατι χρειαζεται και ζεσταμα το πρωι
εκει καις καθε πρωι μια ποσοτητα βενζινης σταματημενος με τσοκ η χωρις
devil's animal
16/12/2016, 07:35
φυσιολογικοτατο ειναι...
μια χαρα εισαι με ενα μοτερ απο τα τελη των 70ς.Καλυτερα απο ΤΑ που σε τετοιες συνθηκες παει 8-8,5 λιτ/100.
ε οχι και τελη 70s το κλε.............
AristidisZ
16/12/2016, 18:22
Εμένα πάντως με το hornet για λόγο που πραγματικά δε μπορώ να εξηγήσω, βλέπω αύξηση στην κατανάλωση 10~15% όταν έχει αρκετό κρύο...
ε οχι και τελη 70s το κλε.............
μοτερ λεω.
Δηλαδή εξηγείται λόγω κρύου η υψηλή κατανάλωση?
argiris34
18/12/2016, 10:15
Δηλαδή εξηγείται λόγω κρύου η υψηλή κατανάλωση?
Γρηγορα γρηγορα γιατθ ειμαι δουλεια
Πυκνωνει ο αερας φτωχαινει το μιγμα καρυδωνεις το γκαζι για να παει και παραπανω
καλησπέρα παιδιά έχω ενα kawasaki kle 500 του 02 μοντ. και μου καιει 7λ/100χλμ,ειναι φυσιολογικό?αν όχι που μπορεί να οφείλεται αυτο?
Για πόλη είναι μια χαρά κατανάλωση... Εδώ τα ίδιας ηλικίας καρμπυρατεράτα παπιά των 110 κυβικών και καίνε 3,5-4 λτρ/100χλμ... Εκτός πόλης με λογικές ταχύτητες και χωρίς χουφτώματα θα δείς και χαμηλότερα...
Καλησπερα μαγκες. Εχω ενα kle 500 του 91 . υπαρχει καμια πατεντα να βαλω λαμπακι ρεζερβας οπως εχουν τα καινουργια μοντελα ?