View Full Version : Η ειρωνεία δίχως σεμνότητα και αιδώ είναι θράσος και αλαζονεία.
Bladerunner
17/12/2016, 19:19
Περισσεύει η ειρωνεία ή μου φαίνεται; Είμαστε τόσο κουρασμένοι και απηυδισμένοι που αντιδρούμε στα πάντα με σαρκασμό και ειρωνεία;
Μόνο εγώ το βλέπω διαρκώς δίπλα μου; Μήπως δεν μπορώ να αναγνωρίσω το υψηλό φλεγματικό χιούμορ και το μπερδεύω με αλαζονεία;
Περισσεύει η ειρωνεία ή μου φαίνεται; Είμαστε τόσο κουρασμένοι και απηυδισμένοι που αντιδρούμε στα πάντα με σαρκασμό και ειρωνεία;
Μόνο εγώ το βλέπω διαρκώς δίπλα μου; Μήπως δεν μπορώ να αναγνωρίσω το υψηλό φλεγματικό χιούμορ και το μπερδεύω με αλαζονεία;
Τώρα, κάθε περίπτωση ίσως είναι διαφορετικη. Παίζει ρόλο πως το αντιλαμβάνεται κι ο καθένας. Η ειρωνεία και η αλαζονεία δεν είναι σίγουρα ευγενική συμπεριφορά. Όμως, πολλές φορές τα όρια με το φλεγματικό χιούμορ δεν είναι ξεκάθαρα.
Η εποχή έτσι κι αλλιώς μας έχει κάνει όλους λίγο πιο κυνικους, απαθεις, αγενείς..
Bladerunner
18/12/2016, 10:07
(...)
Συμφωνώ σε όλα.
Όταν όμως απαντάμε με ειρωνεία σε μια ερώτηση αποθαρρύνουμε αυτόν που ρωτάει, ή, τον βάζουμε σε θέση άμυνας απέναντί μας. Και στις δύο περιπτώσεις τον απομακρύνουμε.
Αν τελικά αυτός είναι ο σκοπός μας τότε ...οκ
Αν όχι, μήπως να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω πριν απαντήσουμε, γράψουμε;
ή μήπως θα μην είμαστε τόσοι εύθικτοι και αρπαζόμαστεμε το παραμικρό;
στο ίντερνετ τα γραπτά είναι ευκόλως παρεξηγήσιμα και ανοιχτά σε διάφορες ερμηνείες.
(εννοείται πως η κόκκινη γραμμή είναι όχι ύβρεις, προσβολές κτλ)
χαλαρώστε γτ η ζωή είναι μία και μικρή. :beer:
stefanos
18/12/2016, 10:44
Συμφωνώ σε όλα.
Όταν όμως απαντάμε με ειρωνεία σε μια ερώτηση αποθαρρύνουμε αυτόν που ρωτάει, ή, τον βάζουμε σε θέση άμυνας απέναντί μας. Και στις δύο περιπτώσεις τον απομακρύνουμε.
Μια ερώτηση η μια απάντηση σε μιά δημόσια συζήτηση δεν απευθύνεται προσωπικά σε κάποιον αλλά στο σύνολο.
Τι σημασία έχει αν κάποιος έχει ειρωνική διάθεση?
Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις Δεν τρέχει τίποτα.:)
AristidisZ
18/12/2016, 12:15
Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις Δεν τρέχει τίποτα.:)
Δεν είναι έτσι
Υπάρχουν και κάποιοι στοιχειώδεις κανόνες που διέπουν τις ανθρώπινες σχέσεις, σε όλα τα επίπεδά τους (από το περίπτερο που πας να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα, μια καλημέρα στον άνθρωπο που μένει στο διπλανό σου σπίτι, και ακόμα και σε ένα φόρουμ)
Συμφωνώ σε όλα.
Καταλαβαίνω τι λες κι έχεις δίκιο.
Ή ειρωνεία ή ακόμη και το δυσνόητο χιούμορ μπορεί να φέρει σε θέση Άμυνας ή να αποθαρρύνει - εκνευρίσει τον συνομιλητή σου. Ειδικά, όταν η συζήτηση είναι γραπτή μεταξύ αγνώστων.
Πλέον, κουβέντιαζουμε μέσω fb, forum, chat όπου ο καθένας κρυμμένος πίσω από ένα nickname μπορεί να είναι ότι θέλει. Αγενής, ψεύτης, εξυπνάκιας, επιθετικος..
Στις κατ ιδίαν συζητήσεις σπάνια γίνεται αυτό.
LOUKILOUK
18/12/2016, 15:04
Επειδή συμφωνώ μαζί σου και μιας και θεωρώ ότι η "απόρια" σου έκφράζεται στον συγκεκριμένο χώρο-φόρουμ για συγκεκριμένους ανθρώπους του χώρου νόμίζω ότι η απάντηση έχει να κάνει με την ανάγνωση...
Εξηγούμαι...
Αν επενδύσεις χρόνο διαβάζοντας θα βρεις την απάντηση μιας και η επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά δεν μπορεί να είναι τυχαία, παρά να δηλώνει χαρακτήρα... από κάποιους...
Μάλλον έχεις ήδη διαβάσει αρκετά (εντελώς προσωπική εκτίμηση...) οπότε νομίζω ότι ήδη έχεις σχηματίσει άποψη και απλά ελπίζεις να είναι λάθος μιας είσαι θετικός άνθρωπος και προτιμάς να κάνεις λάθος παρά να έχεις δίκιο σε μια τέτοια στραβή περίπτωση...(πάλι προσωπική εκτίμηση...).
Δυστυχώς ως ένα βαθμό είσαι σωστός αλλά τίποτε δεν είναι και άσπρο μαύρο...
Η αλαζονεία, ο σαρκασμός, η ειρωνεία εμφανίζονται συχνότερα και εντονότερα απέναντι σε νέους-άγνωστους χρήστες, συχνά "μοναχικούς" και διαδικτυακά απομονωμένους, καμιά φορά χρήστες λιγότερο "γνώστες" ή και "παντογνώστες που τα θέλει ο κώλος τους..." . "Ευκολάκια" δηλαδή που δύσκολά θα βρουν υποστήριξη και συμμαχίες...σε αντίθεση με τους ''άλλους" που έχουν συμμαχίες-κλίκες. Αν ταυτόχρονα οι "νέοι" δεν χαρακτηρίζονται από δυναμισμό και υπομονή απλά θα αποχωρίσουν με ελαφρά...
Καταλαβαίνω φυσικά και συμφωνώ ότι ο σεβασμός είναι κάτι που κερδίζεται, και χρειάζεται προσπάθεια και χρόνο πολλές φορές. Αυτό φυσικά δεν δικαιόλογεί κανένα που δεν σέβεται βασικές ανθρώπινες αξίες και αρέσκεται στο να προσβάλει, υποτιμά, μειώνει και περιθωριοποιεί ανθρώπους που έχει κρίνει βιαστικά από ένα ψεύδωνυμο ή μια ανάρτηση...ή απλά δεν είναι του γούστου του...
Οι "νέοι" χρήστες αντιμετωπίζονταιόπως περιπού στον Ε.Σ. ψαρωτικά...όσοι αντέξουν και το έχουν και λίγο συνεχίζουν...
ΟΙ "παλίοτεροι" απλά κάνουν τις επιλογές τους...
Ο ggs, σοβαρός, μετριοπαθής, διαλακτικός και κουλ τύπος ΑΛΛΑ μοδεράτορας τα στρογγυλεύει λίγο (ή πολύ...???) ΑΛΛΑ σίγουρα καταλαλαβαίνει και νοιώθει...
Εγώ πάλι σαν παλιός αρκετά, αλλά και σαν μοναχικός καουμπόι έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου, κρατάω τα καλά του φόρουμ (ότι μου αρέσει δηλάδή...) και συνεχίζω...
διαβάζω περισσότερο παρά γράφω...ακούω παρά μιλάω...δεν θίγομαι αλλά έχω αρχές...δεν απογοητεύομαι αλλά ούτε ενθουσιάζομαι...
Υ.Γ. τώρα που τα ξαναδιάβασα κατάλαβα ότι σίγουρα δεν απαντώ στην ερώτησή σου αλλά τεσπά, είμαι σίγουρος ότι καταλάβαίνεις...
Η "απορία" του blade δεν είναι τυχαία. Άλλωστε, είναι ένας άνθρωπος που πάντα σκέφτεται πριν μιλήσει.
Έχει πολλούς παραλήπτες...
Λούκι, την τοποθέτηση σου την παίρνω πολύ σοβαρά μιας κι είσαι ένα μέλος που πάντα ήξερες τι έλεγες.
Προσωπικά, η διαπίστωση σου ότι γίνονται "καψονια" στους νέους χρήστες με στενάχωρει. Δεν (θα έπρεπε να) είναι αυτό το moto. Gr.
Ας γίνει η "απορία" του blade αφορμή για μια ωραία κουβέντα.
Μιας και ανήκεις στην τάξη των αρχαιοτάτων του φόρουμ ρε γείτονα ,δυο ερωτήσεις θα μου επιτρέψεις ?
Τώρα το είδες αυτό που παρατηρείς ? (εννοώ τώρα που είσαι εκτός μοντερέισιον).
Ήταν αυτό που σ' έκανε να βγεις εκτός ?
ΥΓ Συμφωνώ με καουμπόυ του Εδιμβούργου εννοείται.
ΥΓ2 Κάπου πριν καιρό είχα σχολιάσει τον φόβο κάποιων να μιλήσουν δεν προλαβαίνω να το ψάξω τώρα.
Μιας και ανήκεις στην τάξη των αρχαιοτάτων του φόρουμ ρε γείτονα ,δυο ερωτήσεις θα μου επιτρέψεις ?
ΥΓ Συμφωνώ με καουμπόυ του Εδιμβούργου εννοείται.
ΥΓ2 Κάπου πριν καιρό είχα σχολιάσει τον φόβο κάποιων να μιλήσουν δεν προλαβαίνω να το ψάξω τώρα.
Buckley, για τις ερωτήσεις στον blade θα σου απαντήσει ο ίδιος.
Σχετικά με το ΥΓ2, το παρόν θρεντ (και άλλα) είναι η απάντηση.
Pan (dvs)
18/12/2016, 16:58
Oυτε εγω μπορουσα να τα αναγνωρισω.Απο ενα σημειο και μετα προτιμαω μονο να διαβαζω και να μην εκφραζω αποψη,για να μην ερχομαι σε δυσκολη θεση (εμπρος στον δρομο που χαραξε ο ΛουξυΛουξυ).
Εκανα ομως την εξαιρεση και μπηκα στη διαδικασια να απαντησω,σεβομενος τον δημιουργο του θεματας.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
18/12/2016, 17:02
Το άσχημο τις υπόθεσης για εμάς τους αδαής είναι πώς ούτε ονόματα ούτε θρεντ αναφέρονται.
Άντε βγάλε άκρη
:eek::beer:
Bladerunner
18/12/2016, 17:17
Υ.Γ. τώρα που τα ξαναδιάβασα κατάλαβα ότι σίγουρα δεν απαντώ στην ερώτησή σου αλλά τεσπά, είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις...
Κι όμως. Απάντησες. Και... καταλαβαίνω!
Ο λόγος που δεν ήθελα να είμαι πλέον στην ομάδα διαχείρισης ήταν κυρίως η έλλειψη χρόνου.
Όχι, δεν το πρόσεξα πρώτη φορά τώρα. Αλλά τελευταία το παρατηρώ περισσότερο μάλλον.
stefanos
18/12/2016, 17:18
Δεν είναι έτσι
Υπάρχουν και κάποιοι στοιχειώδεις κανόνες που διέπουν τις ανθρώπινες σχέσεις, σε όλα τα επίπεδά τους (από το περίπτερο που πας να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα, μια καλημέρα στον άνθρωπο που μένει στο διπλανό σου σπίτι, και ακόμα και σε ένα φόρουμ)
Φυσικά υπάρχουν κανόνες και όρια που βάζει ο καθένας στην συμπεριφορά του.
Θα με κακοχαρακτηρισεις εάν δεν απαντήσω σε μια ειρωνεία?
Η θα πρέπει να αποχωρήσω από το φόρουμ ταπεινωμένος επειδή μου την είπαν?
Η πρέπει να έρθει ο μοντεράτορας να τιμωρήσει το κακό παιδί που ειρωνεύεται.
Μεγάλα παιδιά είμαστε.
ειρωνια και χλευασμος υπαρχει αλλα μονο σε μη αναγνωρισιμους και αποδεκτους.Στους υπολοιπους ε ενταξει..............:cool:
karellen
18/12/2016, 18:01
Όλα ξεκινάνε από το μειονέκτημα του γραπτού λόγου:
Γράφει κάποιος ένα πρόβλημα του με σύντομο μήνυμα-ανάλαφρο ύφος και λίγο αστεϊζόμενος. Αυτομάτως απαντάμε οι περισσότεροι στο ίδιο στυλ και ίσως λίγο παραπάνω,οπότε βγαίνει ειρωνεία.
Είναι σίγουρο ότι αν τον είχαμε τετ α τετ αλλιώς θα το λαμβάναμε και αλλιώς 100% διαφορετικά θα απαντούσαμε.
LOUKILOUK
18/12/2016, 19:09
Η "απορία" του blade δεν είναι τυχαία. Άλλωστε, είναι ένας άνθρωπος που πάντα σκέφτεται πριν μιλήσει.
Έχει πολλούς παραλήπτες...
Λούκι, την τοποθέτηση σου την παίρνω πολύ σοβαρά μιας κι είσαι ένα μέλος που πάντα ήξερες τι έλεγες.
Προσωπικά, η διαπίστωση σου ότι γίνονται "καψονια" στους νέους χρήστες με στενάχωρει. Δεν (θα έπρεπε να) είναι αυτό το moto. Gr.
Ας γίνει η "απορία" του blade αφορμή για μια ωραία κουβέντα.
Ο Blade είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να εμπλακω στην κουβέντα...
ggs η διαπίστωση σε στεναχωρεί επειδή είναι λάθος ή σωστή. Στεναχωρεί γιατί το "ένοιωθες" αλλά δεν ήσουν σίγουρος? ποια ήταν η δική σου διαπίστωση μέχρι τώρα?
Το "δεν (θα έπρεπε να) έιναι αυτο το moto.gr." είναι ευχή?διαπίστωση? συμφωνία?
Όλες οι κουβέντες είναι ωραίες...ειδικά οι ζόρικες...
Τα μεινεκτήματα του γραπτού λόγου είναι γνωστά...τα θετικά είναι ότι τα γραπτά μένουν...έχεις χρόνο να ξανασκεφτείς και να διορθώσεις...ή να ξαναδιαβάσεις και να διορθώσεις/ζητήσεις συγνώμη αν έσφαλες...
Buckley, για τις ερωτήσεις στον blade θα σου απαντήσει ο ίδιος.
Σχετικά με το ΥΓ2, το παρόν θρεντ (και άλλα) είναι η απάντηση.
Πιστεύεις να βγει κάτι ? Μακάρι αλλά δεν νομίζω να αλλάζει ο άνθρωπος ιδιαίτερα ο Έλληνας με τις μικροπρέπειες και τα κόμπλεξ του.
Εννοείται ότι δεν βγάζω και τον εαυτό μου εκτός.
Να αυτό που έλεγα παλιότερα.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149379&p=2753785&viewfull=1#post2753785
LOUKILOUK
18/12/2016, 19:39
Πιστεύεις να βγει κάτι ? Μακάρι αλλά δεν νομίζω να αλλάζει ο άνθρωπος ιδιαίτερα ο Έλληνας με τις μικροπρέπειες και τα κόμπλεξ του.
Εννοείται ότι δεν βγάζω και τον εαυτό μου εκτός.
Να αυτό που έλεγα παλιότερα.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149379&p=2753785&viewfull=1#post2753785
Αυτοκριτική νομίζω είναι η λέξη που ψαχνουμε...
Όμως αυτό ακριβώς μπορεί να γίνει αυτή η κουβέντα...
Στην τελική αυτές οι "αδυναμίες" του φόρουμ είναι και ένα κομμάτι της αυθεντικότητάς του και της πολυσυλλεκτικότητάς του...
Προτιμώ τις αδυναμίες και την προσπάθεια για βελτίωση παρά αποστειρωμένες καταστάσεις...
Μέλος σε κλειστά (γ)κλαμπ ποτέ...
Παναγιώτη δεν νομίζω να βγει κάτι... αλλά κάτι θα βγει...get my drift?
Αν ο Blade μιλάει για το moderation team (όπως έχουν καταλάβει κάποιοι), ας το ξεκαθαρίσει προκειμένου να ξέρουμε γιατί ακριβώς μιλάμε. Αν είναι μια γενική παρατήρηση, ή συγκεκριμένη δεν έχω καταλάβει, ή μάλλον ο καθένας έχει καταλάβει ότι θέλει.
Bladerunner
18/12/2016, 19:58
Αν ο Blade μιλάει για το moderation team (όπως έχουν καταλάβει κάποιοι), ας το ξεκαθαρίσει προκειμένου να ξέρουμε γιατί ακριβώς μιλάμε.
Δεν αναφέρομαι σε συμπεριφορές ομάδων Βύρωνα αλλά σε ατομικές.
Οκ Δημήτρη, το φαντάστηκα και σκέφτηκα να το διευκρινίσουμε για να προχωράει η κουβέντα προς τα εκεί που θα ήθελες. Εσύ.
Ρε σεις......but why τέτοια θέματα..έχασα κάτι??εγώ από μικρός με την παρέα μου,τους φίλους μου πάντα ειρωνευομαστε ο ένας τον άλλον κραζαμε ο ένας τον άλλο και πάντα λέγαμε τα πράγματα ίσια στη μούρη ο ένας του άλλου.....οκ εδώ δε γνωριζόμαστε όλοι ούτε έχουμε πιει και δύο μπύρες ο ένας με τον άλλο...ΑΛΛΑ....μια παρέα δεν ήμαστε??φίλοι online με μερικούς και φίλοι από κοντά με αλλους ας πούμε...γιατί να θιχτεί κάποιος αν υπάρξουν όλα τα παραπάνω??for fucks sake που λένε και στο Τέξας it's Christmas chill και όλα καλά..:beer:
Ατομικές των μελών του moderation team; :p
Bladerunner
18/12/2016, 20:56
Ατομικές των μελών του moderation team; :p
Δεν με ενδιαφέρει η στοχοποίηση ατόμων διότι δεν προσφέρει κάτι. Δεν θα μπω σ' αυτό το παιχνίδι.
Επειδή όπως τα έγραψα μπορεί να φαίνεται ότι έμπλεξα το μοντ τημ να τα πω πιο αναλυτικά.
Από την αρχή ήταν αντιληπτό ότι ο μπλέηντ μίλαγε γενικά για όλο το φόρουμ.Επειδή ο άνθρωπος φαίνεται γενικά μετρημένος (ακόμα και τα μηνύματα του μετρημένα είναι σε αριθμό) τον διαβάζω πάντα με προσοχή είχα την απορία αν η απογοήτευση του αυτή τον έκανε να κουραστεί βαρεθεί και να την κάνει από το τημ γιατί δεν έβλεπε "προκοπή" στο φόρουμ.Το περιβόητο τημ πάντως δεν είναι κάτι ξεχωριστό του φόρουμ με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ο γραπτός λόγος γενικά πάσχει και ο άνθρωπος βολεύεται πίσω από την ανωνυμία ακόμα ακόμα και από την άνεση του γράφω σαν ανακοίνωση-τελεσίγραφο και καθάρισα χωρίς να χρειάζεται να απαντήσω-επιχειρηματολογήσω.Σκεφτείτε από τότε που αρχίσαν τα sms πόσος κόσμος βολεύεται να γράφει μόνο χωρίς να μπαίνει στο "βάσανο" του διαλόγου.Η ανωνυμία επιπροσθέτως που προσφέρει το πληκτρολόγιο βολεύει δυστυχώς κόσμο να βγάλει κακίες κόμπλεξ που στο τετ α τετ δεν δύναται.
Νομίζω ότι ο λόγος που γίνεται η κουβέντα δεν είναι ότι τσακώθηκε κανείς με κανένα.
Ο blade επεσήμανε κάποιες συμπεριφορές. Και μέσα στο φόρουμ, αλλά φαντάζομαι και μέσα στην ζωή πολλές φορές.
Τώρα, όσο αφορά το φόρουμ, υπάρχουν μέλη που χρησιμοποιούν πολλές φορές ειρωνεία ή ίσως κατά την γνώμη τους φλεγματικο χιούμορ.
(Στα μέλη βάζω και το μοντερεισον τημ)
Δεν μπορώ να μετρήσω αν αυτό έχει αυξηθεί ή όχι, πάντως και το 2007 που μπήκα στο φορουμ το ίδιο συνέβαινε και ίσως ακόμα πιο καφρικο.
Θυμάμαι, ότι με 3-4 έλεγα ότι έτσι και βρεθούμε λαιβ θα σκοτωθούμε...
Τότε, μου είχε πάρει λίγο καιρό να καταλάβω ότι το φόρουμ αυτό ξεκίνησε σαν μια παρέα που έκανε τον χαβαλέ μεταξύ της όπως όλες οι παρέες, αλλά μεγάλωσε, μπήκαν πολλοί καινούργιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είναι χαβαλές και τι ειρωνεία.
Αυτό φυσικά δεν δικαιολογεί τα πάντα.
Με τον καιρό όμως έβλεπα ότι η ειρωνεία είχε σαν στόχο κυρίως όσους είχαν υπερεκτιμησει το εγώ τους, θελαν να επιδειχτουν μέσα από το φόρουμ και γενικά το ίδιο το φόρουμ δεν ήταν ανεκτικό σε τέτοιους τύπους άσχετα αν ήταν γρήγοροι, μάστορες, ταξιδιαρηδες.
.
. Όμως, με το πέρασμα των χρόνων και με την αλλαγή των συνθηκών, η μηχανή αρχίζει και περνάει σε δεύτερη μοίρα...
Η ανομβρία μοτοσυκλετιστικων θεμάτων φέρνει άσχετα θέματα, κουσκούς, εξυπνάδες και χαβαλέ δημοτικού..
.
Παρατηρώ ότι πιο ειρωνικόι και αγενείς είναι οι μονοφθαλμοι που περιμένουν τον τυφλό να τον προγκηξουν για να αισθανθούν καλύτερα.
Και θα μου πεις, καλά όλα αυτά, αλλά πως το φτιάχνεις;
Δεν υπάρχει συνταγή.
Το φόρουμ είναι τα μέλη του.
Τα μέλη του δεν πρέπει να δίνουν χώρο σε τέτοιες συμπεριφορές.
Συμφωνώ σε όλα πχ με τον λουκυλουκ, αλλά διαφωνώ στο εξής.
Όσο αποστασιοποιουνται μέλη που έχουν κάτι να πουν, που ξέρουν πως να το πουν και δεν συμμετέχουν, τόσο αφήνουν χώρο σε μέλη που κάνουν μόνο χαβαλέ πολλές φορές άκομψο.
Επισης, διαφωνώ κάθετα σε όσους λένε "φοβόμαστε να μιλήσουμε".
Κάθε γνώμη κάθε μέλους έχει σημασία και δεν νομίζω ότι ποτέ, ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν, απαγορεύθηκε κάτι τέτοιο.
Υγ: και για να μην παρεξηγηθώ, τα παραπάνω είναι προσωπικές μου απόψεις και δεν εκφράζουν ή αντιπροσωπεύουν το Μοντ. Τημ.
O Blade σίγουρα επηρεάστηκε από κάτι που είδε πρόσφατα. Συγκεκριμένο ποστ, συγκεκριμένο άτομο. Χωρίς να εννοώ ότι δε συμβαίνουν τέτοια περιστατικά καθημερινά. Επίσης σίγουρα, θέλει να κάνει καλό στην κοινότητα, γενικεύοντας, μη κατονομάζοντας και θέτοντάς το έτσι, ώστε όλοι να αναλογιστούν τι και πώς το γράφουν και να σκεφτούν λίγο περισσότερο την επόμενη φορά. Δεν είμαι στο μυαλό του, φυσικά, αλλά έχω καταλάβει ότι πρόκειται για "clean-cut" άτομο, οπότε δε νομίζω ότι πέφτω πολύ έξω.
Όσον αφορά το θέμα, χωρίς να εμβαθύνω, καθώς είναι χιλιοθιγμένο, καλώς ή κακώς, αυτό είναι το ίντερνετ και δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Δείξτε λίγη παραπάνω εγκράτεια οι μεν και λίγη παραπάνω ανέχεια οι δε και θα τα βρούμε κάπου στη μέση.
nikos_abel
19/12/2016, 07:14
Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να κάνω χιούμορ ή να μιλήσω σοβαρά.
Μπα, το θέμα είναι εντελώς σοβαρό και είναι μόνο ένα κομμάτι του τι συμβαίνει γενικότερα.
Δεν είναι "ιντερνετικό", είναι "ολικό".
Η μόνη διαφορά υπάρχει στο ότι εδώ (και αλλού φυσικά), δεν υπάρχει ο φόβος να σε πλακώσουν στις καρπαζές άμεσα,
οπότε χάνεται και το τελευταίο ίχνος αυτοσυγκράτησης των νεύρων.
Καλημέρα σας και καλώς ήρθατε στον πραγματικό κόσμο.
Bladerunner
19/12/2016, 09:10
Δεν ζω σε σαπουνόφουσκα. Συναλλάσσομαι και συνδιαλέγομαι καθημερινά με κάθε λογής χαρακτήρες. Όταν κάτι με ενοχλεί στην συμπεριφορά του διπλανού μου η στάση μου εξαρτάται από το ποιος είναι.
Αν δεν με ενδιαφέρει καθόλου ως άτομο, απομακρύνομαι ή κρατάω την σχέση μας σε αυστηρά τυπικό πλαίσιο.
Αν με ενδιαφέρει όμως, το επισημαίνω και το κουβεντιάζω μαζί του.
Όπως και νά ΄χει, ένα προβληματισμό έθεσα κι απ΄ότι βλέπω καταλάβατε τι εννοούσα. Τροφή για σκέψη λοιπόν και πάμε για άλλα...
ΥΓ. Όπως υπάρχει πάντα κάποιος πιο γρήγορος, έτσι υπάρχει και κάποιος πιο έξυπνος, πιο όμορφος, πιο αστείος κλπ. Λίγη αυτοκριτική βοηθάει τις όποιες σχέσεις και ο αυτοσαρκασμός είναι δείγμα πραγματικού χιούμορ.
pipe_smoker
19/12/2016, 09:20
Παρατηρώ ότι πιο ειρωνικόι και αγενείς είναι οι μονοφθαλμοι που περιμένουν τον τυφλό να τον προγκηξουν για να αισθανθούν καλύτερα.
Αυτο ακριβώς.
Ο blade εχει απόλυτο δίκιο, κι όντως εχει παραγίνει πλέον σε βαθμό που εχει κουράσει πραγματικα.
Και το χειρότερο ειναι οτι ειναι μεταδοτικό.
Αν και σιχαίνομαι να χρησιμοποιώ ατάκες που συχνάζουν σε ντουβάρια του φουμπου ποσταρισμένα απο χαζογκόμενες με φόντο ένα ηλιοβασίλεμα αλλά εδώ κολλάει.
Δώσε στον άνθρωπο μια μάσκα και θα δεις τον πραγματικό του εαυτό (ή κάπως έτσι).
Το ιντερνέτς λειτουργεί κάπως έτσι και είναι παγκόσμιο το φαινόμενο να υπάρχει ειρωνεία, κακή συμπεριφορά, απαξίωση του συνομιλητή ή τσογλανισμός όπως θες πες το.
Ειδικά για τα fora ή θα πρέπει να πέφτει πέλεκυς σε όλες αυτές τις συμπεριφορές με τα γνωστά αποτελέσματα ή αλλιώς πρέπει ο καθένας να είναι προετοιμασμένος για το τι θα συναντά κάθε φορά που εκθέτει τον εαυτό του και να το ξεπερνά.
Στο μοτό.γρ η κατάσταση είναι πολύ πολύ καλύτερη απο το μέσο όρο πάντως. Μπορεί να γίνεται χαβαλές (η ειρωνική συμπεριφορά ανάλογα με την ερμηνεία του καθένα) αλλά η απάντηση στο θέμα θα δοθεί έστω και μέσω του χαβαλέ.
akis_trevor
19/12/2016, 10:40
Δεν ζω σε σαπουνόφουσκα. Συναλλάσσομαι και συνδιαλέγομαι καθημερινά με κάθε λογής χαρακτήρες. Όταν κάτι με ενοχλεί στην συμπεριφορά του διπλανού μου η στάση μου εξαρτάται από το ποιος είναι.
Αν δεν με ενδιαφέρει καθόλου ως άτομο, απομακρύνομαι ή κρατάω την σχέση μας σε αυστηρά τυπικό πλαίσιο.
Αν με ενδιαφέρει όμως, το επισημαίνω και το κουβεντιάζω μαζί του.
Όπως και νά ΄χει, ένα προβληματισμό έθεσα κι απ΄ότι βλέπω καταλάβατε τι εννοούσα. Τροφή για σκέψη λοιπόν και πάμε για άλλα...
ΥΓ. Όπως υπάρχει πάντα κάποιος πιο γρήγορος, έτσι υπάρχει και κάποιος πιο έξυπνος, πιο όμορφος, πιο αστείος κλπ. Λίγη αυτοκριτική βοηθάει τις όποιες σχέσεις και ο αυτοσαρκασμός είναι δείγμα πραγματικού χιούμορ.
:beer:
ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΑΡΕΑ.........ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η
ΠΑΡΕΟΥΛΑ
Και δυστυχώς μετά από μια δεκαετία εδώ μέσα θα πω με σιγουριά ότι,
ΚΑΠΟΤΕ υπήρχε μια παρέα ............το moto.gr
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια,όταν είναι γραμμένα τόσες χιλιάδες μέλη και
μιλάνε ΤΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ,.........το μόνο που δεν μπορείς να πεις είναι η παρακάτω
βλακεία που έχω διαβάσει,πως αυτοί οι λίγοι καπελώνουν τους πολλούς.
Αναλογιστείτε εσείς που το διαχειρίζεστε,τι είναι εκείνο που κάνει ένα φόρουμ
ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ..??
ΜΗΠΩΣ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ..??
Και όχι το αποφασίζομεν και διατάσσομεν..!!
el_hymador
20/12/2016, 14:13
Οκ παιδιά και το πολύ politically correct βλάπτει. Χιουμοράκι και σαρκασμός μέσα σε κάποια όρια είναι θεμιτά για μένα. Θέμα προκύπτει όταν αυτός που σε σάρκασε εχθές, δεν δέχεται τον δικό σου σαρκασμό σήμερα.. τότε απλά είναι μαλάκας και τρώει Χ
ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΑΡΕΑ.........ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η
ΠΑΡΕΟΥΛΑ
Και δυστυχώς μετά από μια δεκαετία εδώ μέσα θα πω με σιγουριά ότι,
ΚΑΠΟΤΕ υπήρχε μια παρέα ............το moto.gr
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια,όταν είναι γραμμένα τόσες χιλιάδες μέλη και
μιλάνε ΤΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ,.........το μόνο που δεν μπορείς να πεις είναι η παρακάτω
βλακεία που έχω διαβάσει,πως αυτοί οι λίγοι καπελώνουν τους πολλούς.
Αναλογιστείτε εσείς που το διαχειρίζεστε,τι είναι εκείνο που κάνει ένα φόρουμ
ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ..??
ΜΗΠΩΣ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ..??
Και όχι το αποφασίζομεν και διατάσσομεν..!!
Πας την κουβέντα , ως συνήθως , αλλού με μια γερή δόση εμπάθειας προς την ομαδ.διαχ. και το φορουμ.
Θεωρείς ότι στο φόρουμ απαγορεύεται η πολυφωνία ?
Εκτός αν θεωρούμε πολυφωνία να βγάζει ο καθένας ένα «μανιφέστο» χωρίς να δέχεται κριτική και αντίλογο.
Επισης , ναι , ΔΕΝ είναι αποδεκτες σε τούτο το φόρουμ πολλές «απόψεις» που προσβάλουν την αξιοπρέπεια , το φύλο, την φυλή.
Δεν ξέρω τι εννοείς εσυ «επιτυχημένο» φόρουμ….
Το moto.gr είναι από τα πιο επιτυχημένα forum στην Ελλάδα…. Με ΜΗΔΕΝ (0) ,zero , nada έσοδα απ αυτό.
Εσύ θεωρείς ότι ανήκεις στους πολλούς ή στους λίγους?
Ταΐζω το κατά-λάθος-τρολ, αλλά πρέπει να ειπωθεί. Όταν ένα μοτοφόρουμ, στα 10+ χρόνια ζωής του, έχει ~30 υποφόρουμ και τα ~20 από αυτά είχαν μηνύματα το τελευταίο 24ωρο, είναι κάτι παραπάνω από πετυχημένο. Ακόμα πιο πετυχημένο είναι ένα φόρουμ, στο οποίο συνεχίζουν να γυρίζουν οι χρήστες του που μπανάρονται επανειλημμένως.
Η ειρωνεία δίχως σεμνότητα και αιδώ είναι θράσος και αλαζονεία.
Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να πρέπει να εξηγούμε και να αναλύουμε τ' αυτονόητα...........
είτε στο φόρουμ, είτε στην ζωή μας....................
theofilos888
20/12/2016, 15:19
Ταΐζω το κατά-λάθος-τρολ, αλλά πρέπει να ειπωθεί. Όταν ένα μοτοφόρουμ, στα 10+ χρόνια ζωής του, έχει ~30 υποφόρουμ και τα ~20 από αυτά είχαν μηνύματα το τελευταίο 24ωρο, είναι κάτι παραπάνω από πετυχημένο. Ακόμα πιο πετυχημένο είναι ένα φόρουμ, στο οποίο συνεχίζουν να γυρίζουν οι χρήστες του που μπανάρονται επανειλημμένως.
Συμφωνω απολυτως!!!
Η ειρωνεία δίχως σεμνότητα και αιδώ είναι θράσος και αλαζονεία. *
Νομίζω πως αυτό τα περιλαμβάνει όλα.
MG-KTiNoS
20/12/2016, 16:19
Οι Έλληνες έμποροι είναι όλοι κλέφτες και τους αξίζει να κλείσουν Όλα από μαγαζιλα του εξωτερικού (μακάρι και χωρίς ΦΠΑ)
Οι αγρότες όλοι ζώα και καλά να πάθουνε
Οι δημ. υπ. όλοι στο Καιάδα χτες
Οι φαρμακοποιοί... ου 666...
Οι ταΡΊΦΕς οι νταλικέρηδες??? Π... μπάλα και τραμπάλα...
Οι ομοιοπαθητικοί? Λαμόοογιααααα.....
Οι υπαλ. τραπέζης Τάταρο μέκρι τανατο
Οι μπάτσοι????? Ούτε κουβέντα...
Να συνεχίσω?
ΟΛΑ αυτά έχουν γραφτεί εδώ μέσα.
Άκου τώρα την αλαζονική μου άποψη
Δούλεψα για να σπουδάσω (και λίγοι ξέρουν τι πάει να πει αυτό)
Δούλεψα για να ζήσω και να φτιαχτώ και δουλεύω ακόμα έως και 65 ώρες τη βδομάδα.
Κανένας δε μου χάρισε τίποτε ποτέ και δεν πήγα σε κανένα πολιτικό ή κόμμα να με φτιάξει.
Δέχτηκα προσβολές για το "κλειστό" επάγγελμα μου αλλά και πανηγυρισμούς για τον υποτιθέμενο επαγγελματικό μου θάνατο.
Στεναχοριώμουνα όταν τα διάβαζα κι έλεγα γιατί τα λένε ρε συ όλα αυτά, τι τους έχω κάνει?
Ούτε έκλεψα ποτέ ούτε ψέματα είπα και υπηρέτησα πιστά τον άνθρωπο και την υγεία.
Σήμερα ξέρεις τι λέω?
Στη καραπΧτσΧκλΧρα μου....
Άξιοι της τύχης ΜΑΣ είμαστε τελικά.
Γιατί βρίζουμε εκεί που μας παίρνει και γλείφουνε εκεί που δεν τολμάμε, όπως όλοι οι καλοί δούλοι.
Και από την κουβέντα δεν εξαιρώ ούτε τη διαχείριση του φόρουμ.
(κοιτάξτε λίγο γύρω σας να δείτε ποιοι λείπουν τελευταία και γιατί?)
Εγώ λοιπόν μπορεί να είμαι και βλάκας και καθυστερημένος αλλά αυτό δεν κάνει κανέναν πιο έξυπνο απ
ότι είναι ούτε τον βγάζει απ τη μιζέρια του.
Φιλάκια
υγ
Απευθύνεστε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεται (και δε μιλάω γα μένα) και το θεωρείται σίγουρο ότι είναι λιγότερο από σας.
Λοιπόν εγώ κόβω το λαιμό μου πως σ αυτό το φόρουμ υπάρχουν 2 το λιγότερο άτομα (πολύ λόου προφάιλ) που αν ζυγίσουμε
όλοι τ @@ μας δεν κάνουμε μισό δικό τους.
Αυτό για πάρουμε κι ένα μέτρο.
Ειλικρινά δικός σας, σας φιλώ στα μούτρα κλπ κλπ
Οι Έλληνες έμποροι είναι όλοι κλέφτες και τους αξίζει να κλείσουν Όλα από μαγαζιλα του εξωτερικού (μακάρι και χωρίς ΦΠΑ)
Οι αγρότες όλοι ζώα και καλά να πάθουνε
Οι δημ. υπ. όλοι στο Καιάδα χτες
Οι φαρμακοποιοί... ου 666...
Οι ταΡΊΦΕς οι νταλικέρηδες??? Π... μπάλα και τραμπάλα...
Οι ομοιοπαθητικοί? Λαμόοογιααααα.....
Οι υπαλ. τραπέζης Τάταρο μέκρι τανατο
Οι μπάτσοι????? Ούτε κουβέντα...
Να συνεχίσω?
ΟΛΑ αυτά έχουν γραφτεί εδώ μέσα.
Άκου τώρα την αλαζονική μου άποψη
Δούλεψα για να σπουδάσω (και λίγοι ξέρουν τι πάει να πει αυτό)
Δούλεψα για να ζήσω και να φτιαχτώ και δουλεύω ακόμα έως και 65 ώρες τη βδομάδα.
Κανένας δε μου χάρισε τίποτε ποτέ και δεν πήγα σε κανένα πολιτικό ή κόμμα να με φτιάξει.
Δέχτηκα προσβολές για το "κλειστό" επάγγελμα μου αλλά και πανηγυρισμούς για τον υποτιθέμενο επαγγελματικό μου θάνατο.
Στεναχοριώμουνα όταν τα διάβαζα κι έλεγα γιατί τα λένε ρε συ όλα αυτά, τι τους έχω κάνει?
Ούτε έκλεψα ποτέ ούτε ψέματα είπα και υπηρέτησα πιστά τον άνθρωπο και την υγεία.
Σήμερα ξέρεις τι λέω?
Στη καραπΧτσΧκλΧρα μου....
Άξιοι της τύχης ΜΑΣ είμαστε τελικά.
Γιατί βρίζουμε εκεί που μας παίρνει και γλείφουνε εκεί που δεν τολμάμε, όπως όλοι οι καλοί δούλοι.
Και από την κουβέντα δεν εξαιρώ ούτε τη διαχείριση του φόρουμ.
(κοιτάξτε λίγο γύρω σας να δείτε ποιοι λείπουν τελευταία και γιατί?)
Εγώ λοιπόν μπορεί να είμαι και βλάκας και καθυστερημένος αλλά αυτό δεν κάνει κανέναν πιο έξυπνο απ
ότι είναι ούτε τον βγάζει απ τη μιζέρια του.
Φιλάκια
υγ
Απευθύνεστε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεται (και δε μιλάω γα μένα) και το θεωρείται σίγουρο ότι είναι λιγότερο από σας.
Λοιπόν εγώ κόβω το λαιμό μου πως σ αυτό το φόρουμ υπάρχουν 2 το λιγότερο άτομα (πολύ λόου προφάιλ) που αν ζυγίσουμε
όλοι τ @@ μας δεν κάνουμε μισό δικό τους.
Αυτό για πάρουμε κι ένα μέτρο.
Ειλικρινά δικός σας, σας φιλώ στα μούτρα κλπ κλπ
Σε αυτά που λες ότι άκουσες και σε στεναχωρήσαν , δεν διάβασες και αντίθετη άποψη?
Θεωρείς ότι μονόπλευρα ακουγόταν η μια άποψη και όχι η άλλη?
Θεωρείς ότι όποια άποψη, την έκοβε η ομάδα διαχ.?
Είναι άδικο αυτό που λες… μπορεί να μην σου αρέσουν κάποιες απόψεις (εμένα να δεις πόσες δεν μ αρέσουν) αλλά , τουλάχιστον , πρέπει να παραδεχτείς ότι ακούγονται … όπως η δική σου. Όπως όλων.
Άλλωστε , οι απόψεις που ακούγονται στο φόρουμ δεν διαφέρουν από τις απόψεις που θα ακούσεις στο μαγαζί σου , στον δρόμο , στην παρέα κλπ. Και είναι λογικο…
Επισης , πολύ συχνα γινεται το εξης λαθος.
Όταν ένα μελος της ομαδ.διαχ. διατυπώνει μια προσωπική του άποψη , θεωρείτε ότι αυτή η άποψη εκφραζει το συνολο της ομαδας διαχ.
Λαθος..
Στην ομαδα διαχ. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι με αρκετά κοινά αλλά και πάρα πολλές διάφορες. Και όλοι εκφράζουν την άποψη τους ελευθερα . όπως ολοι.
stefanos
20/12/2016, 17:30
Νομίζω άλλο ειρωνική απάντηση σε ποστ ,άλλο απλές καθημερινές κατάρες για επαγγέλματα.
Στο κάτω κάτω δεν εκθέτουμε και απόψεις σαν εκπρόσωποι επαγγελματικών οργανώσεων.:)
Χωρίς να θέλω να απαξιώσω ούτε την κουβέντα ούτε και τον δημιουργό της τον οποίο σέβομαι απολύτως, χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τα λεγόμενα και χωρίς να βγάζω την ουρά μου έξω μιας κι εγώ έχω ειρωνευτεί αλλά και κάνει χαβαλέ, θεωρώ ότι ο blade ένα δίκιο το έχει αλλά νομίζω δεν είναι η τυπική συμπεριφορά της πλειοψηφίας των μελών του φόρουμ αυτή. Υπήρχαν και θα υπάρχουν διάφορες συμπεριφορές, χιούμορ που πολλές φορές ξεπερνούσε τα όρια αλλά νομίζω όπου αυτό έγινε αντιληπτό από τους μοντς, σταμάτησε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Ίσως βέβαια να έγινε κάτι κραυγαλέο που δεν το πήρα χαμπάρι ή δεν του έδωσα σημασία γιατί μετά από χρόνια σε μια μεγάλη παρέα όπως το moto.gr ενεργοποιούνται αυτόματα τα φίλτρα και "κόβουν - προσπερνούν" την κουβέντα που θα πει κάποιος που δεν εκτιμάς ή που απλά σου είναι αδιάφορος ή που είναι γνωστός για την ειρωνική συμπεριφορά του.
Έχει συμβεί πολλές φορές να διαβάσω κάτι να το προσπεράσω με αδιαφορία μετά να το κουβεντιάσω με κάποιον άλλο και πραγματικά να απορώ που δεν θυμάμαι τις λεπτομέρειες. Ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας το φόρουμ και άλλοτε το φαινόμενο είναι σε έξαρση και άλλοτε πάλι σε ύφεση.
Επίσης να συμπληρώσω στα σχόλια του Μπλιτζ ότι επιτυχημένο είναι το φόρουμ εκείνο που σου δημιουργεί εξάρτηση τέτοιου τύπου ώστε να κάθεσαι να γράφεις σκριπτάκια και να τα μοιράζεις στα μέλη του για να μπορούν να μπαίνουν όταν δεν δούλευε σωστά ο DNS σερβερ, τότε που έπεφτε κάθε τρεις και λίγο το μοτο.
Τελειώνοντας θα έλεγα ότι συμβαίνει παντού, πολύ περισσότερο στις ηλεκτρονικές παρέες για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν και είναι εμφανής η προσπάθεια που καταβάλλεται από τον μοντ τιμ να κρατηθεί το φαινόμενο σε χαμηλά επίπεδα και να μην ξεφύγει.
TONYBANDIT
21/12/2016, 08:23
Το θρεντ αυτο ειναι η αποδειξη γιατι εχουν διαλυθει η υπολειτουργουν οι περισσοτερες λεσχες μοτοσικλετας της χωρας .Πισω απο το πληκτρολογιο μπορεις να κρυβεις οτι θελεις και να εμφανιζεσαι οπως θελεις.Στην παρεα και ειδικα σε βαθος χρονου μια του κλεφτη δυο του κλεφτη η συνεχεια γνωστη.Τα γραφω αυτα εγω που εχω περασει απο 10 περιπου λεσχες δεν με εδιωξαν απο καμμια ,εφυγα μονος μου,διαβαζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ το φορουμ,και γραφω οταν μπορω να βοηθησω σε κατι.
Το θρεντ αυτο ειναι η αποδειξη γιατι εχουν διαλυθει η υπολειτουργουν οι περισσοτερες λεσχες μοτοσικλετας της χωρας .Πισω απο το πληκτρολογιο μπορεις να κρυβεις οτι θελεις και να εμφανιζεσαι οπως θελεις.Στην παρεα και ειδικα σε βαθος χρονου μια του κλεφτη δυο του κλεφτη η συνεχεια γνωστη.Τα γραφω αυτα εγω που εχω περασει απο 10 περιπου λεσχες δεν με εδιωξαν απο καμμια ,εφυγα μονος μου,διαβαζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ το φορουμ,και γραφω οταν μπορω να βοηθησω σε κατι.
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού αν μου επιτρέπεις.
Bladerunner
21/12/2016, 09:52
Να ξεκαθαρίσω κάτι:
Δεν αναφερόμουν στην ομάδα διαχείρισης ούτε στον τρόπο που λειτουργεί το φόρουμ.
Μηνύματα που θεώρησα ειρωνικά και κάποια εριστικά, είναι αρκετά και από διαφορετικά μέλη.
Επειδή, όπως γράφτηκε ήδη, η γραμμή που χωρίζει την ειρωνεία από το φλεγματικό (ή και κακό) χιούμορ είναι πολύ λεπτή, δεν είναι δυνατόν να εμπεριέχεται κάτι σχετικό στον κανονισμό λειτουργίας.
Οπότε, το έργο της διαχείρισης δεν είναι καθόλου εύκολο.
Σκοπός μου ήταν, πριν πατήσουμε το κουμπάκι "δημοσίευση" να διαβάσουμε το κείμενό μας και να σκεφτούμε το ενδεχόμενο η απάντησή μας να υποτιμά τον συνομιλητή μας.
Τίποτε άλλο!
TONYBANDIT
22/12/2016, 07:50
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού αν μου επιτρέπεις. .Το δεκακις εξαμαρτειν.............Τελικα στο δασος δεν πρεπει να πηγαινα για το κυνηγι.:) Περα απο την πλακα ο λογος που εγραψα ειναι να δειξω οτι δεν πρεπει να μας χαλανε συμπεριφορες γραπτες η δια ζωσης που δεν μας εκφραζουν.Προσπερνας and no hard feelings.
εγω εχω μια απλη ερωτηση η οποια ΔΕΝ αναφερεται στον blade!!!
ειναι μια γενικη ερωτηση και δεν χρειαζεται να απαντηθει. ας απαντησει ο καθενας στον εαυτο του.
καποιοι (ο καθενας για τους δικους του λογους) εχει στραβωσει με καποιο ποστακι που ειτε εκφραζει αποψη, ειτε βγαζει ειρωνια, ειτε του προσβαλει αρχες ειτε οτιδηποτε.
γιατι συνεχιζει να ασχολειται ειτε με το ατομο που θεωρει οτι ειρωνευεται, η κανει χιουμορ, η γιατι αν θεωρει οτι ο χωρος ειναι γεματος απο ατομα που δεν τα γουσταρει συνεχιζει να ασχολειται?
μαζοχισμος? ρεβανσισμος? no life? τι?
Bladerunner
22/12/2016, 08:52
Μα πώς; Εγώ ξεκίνησα την κουβέντα. (Αυτή τη φορά τουλάχιστον)
Απαντώ λοιπόν για τον εαυτό μου:
Δεν ασχολούμαι με το άτομο αλλά με τη συμπεριφορά. Συμπεριφορά, η οποία όταν επαναλαμβάνεται κουράζει και αποτρέπει τελικά τη γενικότερη συμμετοχή στο forum. Είναι πραγματικά τόσο απλό!
Βέβαια, ακόμα δεν είναι ο κανόνας (ούτε πιστεύω ότι θα γίνει) αλλά η εξαίρεση. Αν όμως αλλάξει η αναλογία, ούτε μαζοχιστής είμαι ούτε αντεκδίκηση θέλω και μια χαρά ζωή εκτός forum έχω...
Μα πώς; Εγώ ξεκίνησα την κουβέντα. (Αυτή τη φορά τουλάχιστον)
Απαντώ λοιπόν για τον εαυτό μου:
Δεν ασχολούμαι με το άτομο αλλά με τη συμπεριφορά. Συμπεριφορά, η οποία όταν επαναλαμβάνεται κουράζει και αποτρέπει τελικά τη γενικότερη συμμετοχή στο forum. Είναι πραγματικά τόσο απλό!
Βέβαια, ακόμα δεν είναι ο κανόνας (ούτε πιστεύω ότι θα γίνει) αλλά η εξαίρεση. Αν όμως αλλάξει η αναλογία, ούτε μαζοχιστής είμαι ούτε αντεκδίκηση θέλω και μια χαρά ζωή εκτός forum έχω...
Ναι αλλα εγω (που σ2 ξερω κι ολας) δεν ρωταγα εσενα ρε Μητσο.
Απευθυνομουνα σε ολους αυτους που ενω κατηγορουνε, δεν τους αρεσει, δεν γουσταρουν κλπ κλπ βρισκονται διαρκως σε θεση επιθεσης. :beer:
Pan (dvs)
22/12/2016, 13:34
ειναι μια γενικη ερωτηση και δεν χρειαζεται να απαντηθει. ας απαντησει ο καθενας στον εαυτο του.
καποιοι (ο καθενας για τους δικους του λογους) εχει στραβωσει με καποιο ποστακι που ειτε εκφραζει αποψη, ειτε βγαζει ειρωνια, ειτε του προσβαλει αρχες ειτε οτιδηποτε.
γιατι συνεχιζει να ασχολειται ειτε με το ατομο που θεωρει οτι ειρωνευεται, η κανει χιουμορ, η γιατι αν θεωρει οτι ο χωρος ειναι γεματος απο ατομα που δεν τα γουσταρει συνεχιζει να ασχολειται?
μαζοχισμος? ρεβανσισμος? no life? τι?
Εγω κρινω οτι πρεπει να απαντηθει,μιας και υπαρχει και μια αλλη οπτικη.
Το συγκεκριμενο φορουμ εχει ενα πολυ μικρο ποσοστο απο τεοιου ειδους ατομα.Παραλληλα εχει ενα σκασμο θεματα,ακρως ενδιαφεροντα.καθως και αρκετα ατομα που με μια ατακα τους μπορει να σου φτιαξουνε την μερα.Αρα,η μεγαλη πλειοψηφια των ατομων,δεν ανηκει στην πρωτη κατηγορια.
Οταν ομως καραδοκει ο ανεγκεφαλος,που μονιμα ασχολειτε επιφανειακα με το τι θα πει καποιος,για να βγαλει τα απωθημενα του,απο ενα σημειο και μετα ο αλλος προτιμαει να το παιζει ακροατης.Κακα τα ψεματα,κανενας δεν στραβωνει επειδη θα γινει αυτο μια και δυο φορες.Σιγουρα για ανοιχτει το συγκεκριμενο θεμα,απο το συγκεκριμενο ατομο,δειχνει οτι δεν ειναι ενα περιστασιακο φαινομενο.
Και για να το κανω πιο κατανοητο.Μπορει να φας μισο κιλο γευστικοτατα φυστικα και το ενα απο αυτο να ειναι χαλασμενο.Στο τελος δυστυχως σου μενει η γευση απο το χαλασμενο.Παρολα αυτα,δεν λες δεν ξανατρωω φυστικια.
ΥΓ Ελπιζω να μην με βαλεις στην κατηγορια των ατομων που κατηγορουνε το φορουμ.
Johny the Fox
22/12/2016, 13:43
Τα οποια παρατηρουμενα, ξεκινουν και τελειωνουν με την ουδεμια σχεση του μοτο ,με την εννοια των ασχολουμενων ,ειδικα με καποιο αντικειμενο φορουμς.
Το φορουμ για την μοτοσυκλετα ,εχει αντικειμενο την μοτοσυκλετα,το φορουμ για το ψαρεμα ,εχει αντικειμενο το ψαρεμα,το φορουμ για την μαγειρικη,με την μαγειρικη,κοκ.
Εδω ο σερβερ περιεχει 10% μοτοσυκλετα / 90% ποικιλη υλη με κυριο αντικειμενο την κοινωνικη δικτυωση.
Γραφοντες με ενεργητικη παρουσια επι καθημερινης βασεως ,με χιλιαδες ποστ στο ενεργητικο τους,που μπορει καλλιστα να μην εχουν καν μηχανακι, το moto για αυτους ειναι τροπος ζωης,αποτελωντας δλδ προσχημα και οχι αιτια συμμετοχης ,με εσασνς μοτοσυκλετας
Εχοντας κανει αντιμεταθεση σε μειζονα βαθμο,του μακροκοσμου που τους περιβαλλει-την real δηλαδη κοινωνικη επιβιωση - με τον μικροκοσμο που τους ψυχοθεραπευει και τους γαληνευει ,πασχιζουν για αναγνωρισιμοτητα με τα οποια εφοδια κρινουν οι ιδιοι.
Υποδυομενοι ρολους που δεν εχουν καμμια σχεση με το ποιοι ειναι αλλα με το ποιοι θα ηθελαν να ειναι ,
γινονται σκληροι,παντογνωστες,αμφισβητιες,αντισυστημικοι,ειρω νες,μιμουνται κοινωνικα συμβολα,
επιμελουνται με σπουδη ,ωστε το αβαταρ τους να αποτελει το δακτυλικο τους αποτυπωμα και αρκετοι απο αυτους πασχιζουν να διατηρουν αρεστο λαικο προφιλ με αποτερη επιθυμια την υπερτατη διακριση .Το μοντερεισον.
Διακριση που κανεις τους δεν θελει ,αλλα που τελικα αναγκαζεται να υποστει για το καλο του χωρου..
Αυτο σε δυο αραδες ειναι το προφιλ του ιντερνετικου μοναχισμου και οι ειρωνιες-κακιες-ιντριγκες,ειναι προσχηματα ανταγωνισμου της π@υτσας απο ατομα χωρις ικανοτητα επιβιωσης ,εξω απο το πληκτρολογιο.
Πολυς θορυβος για το τιποτα δηλαδη.
Οι υπολοιποι 10% που που δεν ασχολουνται παρα μονο με την μοτοσυκλετα και οχι με τα προσωπικα του καθενος ,σπανιως εμφανιζονται,σιωπηλα διαβαζουν αυτα που θεωρουν οτι τους ενδιαφερουν και σπανιωτερα γραφουν.Δοξα τον θεο,λιγα αγγλικα ειναι αρκετα για να συμμετεχεις σε ξενο φορουμ,που δεν υπαρχει περιπτωση να γραψουν τα μελη ,η και το μοντερεισον να επιτρεπει τετοια ξεφτιλικια
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151624
Δοξα τον θεο,λιγα αγγλικα ειναι αρκετα για να συμμετεχεις σε ξενο φορουμ,που δεν υπαρχει περιπτωση να γραψουν τα μελη ,η και το μοντερεισον να επιτρεπει τετοια ξεφτιλικια
Αντιπαρέρχομαι την ψυχολογική ενδοσκόπηση των συμμετεχόντων, οχι επειδή δεν έχω κάτι να σου πω, αλλά γιατί είναι εντελώς ασύντακτο και δεν ξέρω τι θα ήθελες να πεις τελικά.
Θα μπορούσα εύκολα να κάνω μια αντίστοιχη σκιαγράφηση των εσώψυχων που κουβαλάει ο καθένας από δύο τρία ή δεκατρία post ίδιως όταν ξεχυλίζουν από δογματικό εταιρικό ιδεολογισμό, ή ακόμα πιο εύκολα όταν αφορούν attention whores, αλλά δεν νομίζω πως θα ήθελα να μπλεχτώ σε μια τέτοιου είδους κοντρίτσα με κανέναν.
Πιάνομαι μόνο από το τελευταίο. Ποιό και που είναι το ξεφτιλίκι στο θέμα των ducati ? Πραγματικά θα ήθελα μια απάντηση, εκτός και θεωρείς πως το σαμποτάραμε με κάποιον τρόπο, ή το κρύψαμε με δολιότητα οπότε αρέσκεσαι σε υπονοούμενα και τροχιοδεικτικά εντυπώσεων.
Υπάρχει και πάντα το ενδεχόμενο να συγχέεις τις σελίδες των ducatisti.gr (ή της ducati γενικότερα) με το moto.gr και λανθασμένα θεωρείς πως οφείλαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο.
Τα οποια παρατηρουμενα, ξεκινουν και τελειωνουν με την ουδεμια σχεση του μοτο ,με την εννοια των ασχολουμενων ,ειδικα με καποιο αντικειμενο φορουμς.
Το φορουμ για την μοτοσυκλετα ,εχει αντικειμενο την μοτοσυκλετα,το φορουμ για το ψαρεμα ,εχει αντικειμενο το ψαρεμα,το φορουμ για την μαγειρικη,με την μαγειρικη,κοκ.
Εδω ο σερβερ περιεχει 10% μοτοσυκλετα / 90% ποικιλη υλη με κυριο αντικειμενο την κοινωνικη δικτυωση.
Γραφοντες με ενεργητικη παρουσια επι καθημερινης βασεως ,με χιλιαδες ποστ στο ενεργητικο τους,που μπορει καλλιστα να μην εχουν καν μηχανακι, το moto για αυτους ειναι τροπος ζωης,αποτελωντας δλδ προσχημα και οχι αιτια συμμετοχης ,με εσασνς μοτοσυκλετας
Εχοντας κανει αντιμεταθεση σε μειζονα βαθμο,του μακροκοσμου που τους περιβαλλει-την real δηλαδη κοινωνικη επιβιωση - με τον μικροκοσμο που τους ψυχοθεραπευει και τους γαληνευει ,πασχιζουν για αναγνωρισιμοτητα με τα οποια εφοδια κρινουν οι ιδιοι.
Υποδυομενοι ρολους που δεν εχουν καμμια σχεση με το ποιοι ειναι αλλα με το ποιοι θα ηθελαν να ειναι ,
γινονται σκληροι,παντογνωστες,αμφισβητιες,αντισυστημικοι,ειρω νες,μιμουνται κοινωνικα συμβολα,
επιμελουνται με σπουδη ,ωστε το αβαταρ τους να αποτελει το δακτυλικο τους αποτυπωμα και αρκετοι απο αυτους πασχιζουν να διατηρουν αρεστο λαικο προφιλ με αποτερη επιθυμια την υπερτατη διακριση .Το μοντερεισον.
Διακριση που κανεις τους δεν θελει ,αλλα που τελικα αναγκαζεται να υποστει για το καλο του χωρου..
Αυτο σε δυο αραδες ειναι το προφιλ του ιντερνετικου μοναχισμου και οι ειρωνιες-κακιες-ιντριγκες,ειναι προσχηματα ανταγωνισμου της π@υτσας απο ατομα χωρις ικανοτητα επιβιωσης ,εξω απο το πληκτρολογιο.
Οι υπολοιποι 10% που που δεν ασχολουνται παρα μονο με την μοτοσυκλετα και οχι με τα προσωπικα του καθενος ,σπανιως εμφανιζονται,σιωπηλα διαβαζουν αυτα που θεωρουν οτι τους ενδιαφερουν και σπανιωτερα γραφουν.Δοξα τον θεο,λιγα αγγλικα ειναι αρκετα για να συμμετεχεις σε ξενο φορουμ,που δεν υπαρχει περιπτωση να γραψουν τα μελη ,η και το μοντερεισον να επιτρεπει τετοια ξεφτιλικια
"Σπιτάκι - κρεμασμένου - σχοινί" ring a bell μήπως ?
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148882&p=2736122&viewfull=1#post2736122
Johny the Fox
22/12/2016, 14:38
Με πια ιδιοτητα και κυριως ποια στοιχεια '' αντιπαρερχεσαι'' Βυρωνα ,την ψυχολογική ενδοσκόπηση καποιων συμμετεχόντων που κανω ;
Για να αντιπαρελθεις ,χρειαζονται αντιστοιχεια σε αυτα που παραθετω και οχι μπλαζε υφος μοντερειτορ ,γιατι πρωτου παρεις σαρδελα δεν αντιπαρερχοσουν ,ετσι στο απολυτο Βυρωνα.Και στο φιναλε Βυρωνα για σενα καποια αναλογα ποστ << http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151624&p=2835825&viewfull=1#post2835825 >> μπορει να μην σημαινουν και τιποτα ,καποιοι αλλοι ομως με αισθημα αξιοπρεπειας δεν τα αντιπαρερχονται Βυρωνα,οταν εμμεσα τους λενε λαμογια Βυρωνα.
Και εαν δεν σου αρεσουν τωρα οι διαπιστωσεις μου Βυρωνα,αλλοιως τα ελεγες προ σαρδελας Βυρωνα.Και ουτε εγκεφαλικο εχω παθει,ουτε αλτσχαιμερ εχω Βυρωνα Α!! και φινγκερ φουντ ειναι το κρυο πιατο Βυρωνα.Και δεν ειμαι αυλικος της ντουκατι Βυρωνα. Και μου μιλατε και για αυτοκριτικη στο θρεντ Βυρωνα
Με πια ιδιοτητα και κυριως ποια στοιχεια '' αντιπαρερχεσαι'' Βυρωνα ,την ψυχολογική ενδοσκόπηση καποιων συμμετεχόντων που κανω ;
Δηλαδή εσύ με ποια ιδιότητα και ποια στοιχεία ακριβώς έκανες "ψυχολογική ενδοσκόπηση"; Υπάρχει σχολή ιντερνετικού ψυχολόγου; Ειδικότητα σε φόρα και τσάτρουμς; Περιλαμβάνει και τα online games ή θέλει περαιτέρω σπουδές γι'αυτά, λόγω πολυπλοκότητας;
αλλος τιτλος δεν θα ταιριαζε πιστευω.
Η ειρωνεία δίχως σεμνότητα και αιδώ είναι θράσος και αλαζονεία..........................
:a014:
Johny the Fox
22/12/2016, 14:52
Δηλαδή εσύ με ποια ιδιότητα και ποια στοιχεία ακριβώς έκανες "ψυχολογική ενδοσκόπηση"; Υπάρχει σχολή ιντερνετικού ψυχολόγου; Ειδικότητα σε φόρα και τσάτρουμς; Εμπεριέχει και τα online games ή θέλει περαιτέρω σπουδές γι'αυτό, λόγω πολυπλοκότητας;
Το γελοιο ειναι οτι πριν απο κανα δυο ποστ μιλαγατε για αυτοκριτικη.
Γιατι νομιζεις οτι χρειαζονται ιδιαιτερες γνωσεις για να σκιαγραφηθει η περιρρεουσα εδω ατμοσφαιρα;Δεν αρθρογραφει ο Ρασπουτιν ,εδω μεσα.Ο Μπαμπης ο Σουγιας γραφει
Το γελοιο ειναι οτι πριν απο κανα δυο ποστ μιλαγατε για αυτοκριτικη.
Γιατι νομιζεις οτι χρειαζονται ιδιαιτερες γνωσεις για να σκιαγραφηθει η περιρρεουσα εδω ατμοσφαιρα;Δεν αρθρογραφει ο Ρασπουτιν ,εδω μεσα.Ο Μπαμπης ο Σουγιας γραφει
Ο Ρασπούτιν εκτός απο μεγάλο εργαλείο ήταν και δύσκολος στη σκιαγράφηση;
Γιατι νομιζεις οτι χρειαζονται ιδιαιτερες γνωσεις για να σκιαγραφηθει η περιρρεουσα εδω ατμοσφαιρα;
Όχι, βέβαια. Ο κάθε ιντερνετικός ελληναράς ξέρει τα πάντα και ψυχολογεί τους πάντες διαβάζοντας 5 ποστ. Οι πολύ καλοί, δε, βγάζουν και αποτελέσματα εξετάσεων αίματος.
Δεν ξερεις τι λες . μάλλον , ξέρεις όσο ξέρει και ο Τακης Τσουκαλας από αντικειμενικό ποδόσφαιρο…
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε αμέσως στο moto.gr.
Το θέμα ηταν με την αφίσα της εκδήλωσης που ΔΕΝ ανέφερε ότι έχει κόστος εισόδου.
Ο ίδιος ο κος Γκονης με ένα πολύ ευγενικό και κατατοπιστικό ποστ, διευκρίνισε τα πράγματα και ζήτησε συγνώμη για την παράβλεψη.
Από εκει και πέρα όλων η ευχή ήταν να επιτύχει η εκδήλωση και φυσικά συνέχιζε να φιλοξενείται στο φορουμ..
Αν σε ενόχλησε ο χαβαλές για το φινγκερ φουντ και το σπαρκλινγκ γουαιν , που να δεις τι έχουν γραφτεί για την πανελλήνια πχ..
Εδώ , γράφουν όλοι αλλά τα ακούν και όλοι …
Οσο για το «ψυχογράφημα» , ξερω ότι εισαι γιατρος , ελπίζω να μην είσαι ψυχίατρος ή ψυχολόγος..
Johny the Fox
22/12/2016, 15:06
Όχι, βέβαια. Ο κάθε ιντερνετικός ελληναράς ξέρει τα πάντα και ψυχολογεί τους πάντες διαβάζοντας 5 ποστ. Οι πολύ καλοί, δε, βγάζουν και αποτελέσματα εξετάσεων αίματος.
Η τακτικη '' σε προσβαλω '' για να στειλω την μπαλα στην κερκιδα αποπροσανατολιζοντας ειναι για κλαμματα.Εθεσα δυο τρια θεματα ,που και αλλοι τα διαπιστωνουν ,ακομα ειμαι σιγουρος και εσυ.Δεν γουσταρετε συνεχιση κουβεντας ,πεστε το απλα.Εγω ειπα την γνωμη μου,αντιλογο με επιχειρηματα δεν ακουσα.Μην προσπαθεις να με προσβαλεις προσωπικα γιατι δεν μπορεις.
... Μην προσπαθεις να με προσβαλεις προσωπικα γιατι δεν μπορεις.
Λίγο αλαζονικό αυτό...
Η τακτικη '' σε προσβαλω '' για να στειλω την μπαλα στην κερκιδα αποπροσανατολιζοντας ειναι για κλαμματα.Εθεσα δυο τρια θεματα ,που και αλλοι τα διαπιστωνουν ,ακομα ειμαι σιγουρος και εσυ.Δεν γουσταρετε συνεχιση κουβεντας ,πεστε το απλα.Εγω ειπα την γνωμη μου,αντιλογο με επιχειρηματα δεν ακουσα.Μην προσπαθεις να με προσβαλεις προσωπικα γιατι δεν μπορεις.
Κολακεύεις τον εαυτό σου αν θεωρείς ότι προσπάθησα να σε προσβάλω. Τόνισα, απλά, ότι δε μπορείς να ψυχολογήσεις (όχι εσύ, οποιοσδήποτε) τους πάντες από ένα ποστ ή δύο ή 5000. Είναι απλά αδύνατο. Ίσως ένα μέρος τους και πάλι με κάθε επιφύλαξη.
Προσωπικά δε θέτω τέτοια θέματα, δε με ενδιαφέρουν και, αν σχολιάζω ποτέ, είναι χάριν συζήτησης και τίποτα παραπάνω. Δεν έχουν να μου προσφέρουν απολύτως τίποτα.
Αν μιλάς ιατρική ιδιότητα, δεν την κατέχω. Μου αρκούν όσα βλέπω, όσα διαβάζω, όσο δουλεύει το μυαλό και μέχρι οπου μπορεί να φτάσει αυτό. Δεν νομίζω οτι διαφέρει άλλωστε και ιδιαίτερα από την εκ του ασφαλούς κριτική που κάνεις εσύ.
Για να αντιπαρελθεις ,χρειαζονται αντιστοιχεια σε αυτα που παραθετω και οχι μπλαζε υφος μοντερειτορ ,γιατι πρωτου παρεις σαρδελα δεν αντιπαρερχοσουν ,ετσι στο απολυτο Βυρωνα.
Δεν έχω στο λεξικό μου την λέξη "αντιστοιχεια". Το μπλαζέ ύφος το είχα πάντα, και στην διαχείριση είμαι από το 2008 αν σε βοηθάει κάπου αυτό. Και απ΄όσο με θυμάμαι, η υπομονή στην μαλακία δεν ήταν ποτέ από τις αρετές μου. Είναι γνωστό πως κάποιοι εδω μέσα με λένε Βείρωνα, αφού νόμιζα πως το θέμα αφορούσε μόνο εμένα αρχικά.
Και στο φιναλε Βυρωνα για σενα καποια αναλογα ποστ << http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2835825 >> μπορει να μην σημαινουν και τιποτα ,καποιοι αλλοι ομως με αισθημα αξιοπρεπειας δεν τα αντιπαρερχονται Βυρωνα,οταν εμμεσα τους λενε λαμογια Βυρωνα.
Δεν ξέρω τι λέει για σένα το συγκεκριμένο ποστ, εμένα δεν μου λέει τίποτα πάντως. Ήταν μια εκδήλωση φίλων/κατόχων της ducati. Κανείς δεν σας είπε λαμόγια, κάποιοι ανέφεραν (και σωστά) πως η αφίσα θα έπρεπε να αναφέρει τιμή εισόδου για να είναι πλήρης.
Από που κι ως που είναι "ξεφτιλίκι" το οτι δεν σφάξαμε τα εν λόγω σχόλια, ή γιατί δεν πήραμε θέση υπερ των (αμελών) διοργανωτών μόνο εσύ το καταλαβαίνεις, εκτός και όπως σου ξαναείπα θεωρείς πως είμαστε η σελίδα εταιρικής προβολής κάποιας εταιρίας και των κατόχων τους.
Και εαν δεν σου αρεσουν τωρα οι διαπιστωσεις μου Βυρωνα,αλλοιως τα ελεγες προ σαρδελας Βυρωνα.Και ουτε εγκεφαλικο εχω παθει,ουτε αλτσχαιμερ εχω Βυρωνα Α!! και φινγκερ φουντ ειναι το κρυο πιατο Βυρωνα.Και δεν ειμαι αυλικος της ντουκατι Βυρωνα. Και μου μιλατε και για αυτοκριτικη στο θρεντ Βυρωνα
Το παραπάνω μου θυμίζει κάτι σε τρικυμία εν κρανίω ενώ δεν έχουμε και πολλά πολλά μεταξύ μας για να χρησιμοποιείς υπονοούμενα και στυλάκι "να'σου πω εγώ". Αν έχεις κάτι ξεκάθαρο να πεις, πές το γιατί κουράζεις. Το finger food, ονομάζεται και fisting ενίοτε. Πάμε παρακάτω.
Τι ακριβώς θα ήθελες να γίνει για να μην "ξεφτιλιστούμε"? Να εκδράμουμε ομαδικά ως forum στο Κορωπί? Να γυαλίσουμε τα μηχανάκια? Να πέσουμε στα τέσσερα και να προσκυνάμε το Cucciolo?
Με τι θα ήσουν ευχαριστημένος?
Johny the Fox
22/12/2016, 15:28
Κολακεύεις τον εαυτό σου αν θεωρείς ότι προσπάθησα να σε προσβάλω. Τόνισα, απλά, ότι δε μπορείς να ψυχολογήσεις (όχι εσύ, οποιοσδήποτε) τους πάντες από ένα ποστ ή δύο ή 5000. Είναι απλά αδύνατο. Ίσως ένα μέρος τους και πάλι με κάθε επιφύλαξη.
Προσωπικά δε θέτω τέτοια θέματα, δε με ενδιαφέρουν και, αν σχολιάζω ποτέ, είναι χάριν συζήτησης και τίποτα παραπάνω. Δεν έχουν να μου προσφέρουν απολύτως τίποτα.
Ειναι φανερο.Εγραψα καποια πραγματα που δεν αντιλαμβανεσαι ,ειτε γιατι δεν θες,ειτε γιατι δεν μπορεις.Ισχυει οτι 100 δισεκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος..Νο χαρντ φιλινγκς
Καλες γιορτες και με υγεια για ολους και για τα σπιτια σας
Ειναι φανερο.Εγραψα καποια πραγματα που δεν αντιλαμβανεσαι ,ειτε γιατι δεν θες,ειτε γιατι δεν μπορεις.
Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος αντιλήφθηκε το 100% των γραφομένων σου. Την επόμενη φορά να χρησιμοποιείς απλές, σύντομες προτάσεις, με λέξεις που γνωρίζεις τι σημαίνουν και πώς συντάσσονται, γιατί στην υπεράνθρωπη προσπάθειά σου να εντυπωσιάσεις μερικούς αγνώστους διαδικτυακώς, η σύνταξή σου πλησιάζει το επίπεδο παιδιών Β' δημοτικού. Προς τα κάτω.
Μαθήματα ηθικής, κουβέντες ξερολίασης και υπεροψίας, επίδειξη ικανοτήτων/ιδιοτήτων και "ψυχολογικές ενδοσκοπήσεις" από το πιο δήθεν άτομο που έχει log-άρει ποτέ στο φόρουμ, ευχαριστούμε, αλλά δε θα πάρουμε. Αυτά, στους ντουκατίστι, που περνάνε.
Johny the Fox
22/12/2016, 16:00
Αν μιλάς ιατρική ιδιότητα, δεν την κατέχω. Μου αρκούν όσα βλέπω, όσα διαβάζω, όσο δουλεύει το μυαλό και μέχρι οπου μπορεί να φτάσει αυτό. Δεν νομίζω οτι διαφέρει άλλωστε και ιδιαίτερα από την εκ του ασφαλούς κριτική που κάνεις εσύ.
Δεν έχω στο λεξικό μου την λέξη "αντιστοιχεια". Το μπλαζέ ύφος το είχα πάντα, και στην διαχείριση είμαι από το 2008 αν σε βοηθάει κάπου αυτό. Και απ΄όσο με θυμάμαι, η υπομονή στην μαλακία δεν ήταν ποτέ από τις αρετές μου. Είναι γνωστό πως κάποιοι εδω μέσα με λένε Βείρωνα, αφού νόμιζα πως το θέμα αφορούσε μόνο εμένα αρχικά.
Δεν ξέρω τι λέει για σένα το συγκεκριμένο ποστ, εμένα δεν μου λέει τίποτα πάντως. Ήταν μια εκδήλωση φίλων/κατόχων της ducati. Κανείς δεν σας είπε λαμόγια, κάποιοι ανέφεραν (και σωστά) πως η αφίσα θα έπρεπε να αναφέρει τιμή εισόδου για να είναι πλήρης.
Από που κι ως που είναι "ξεφτιλίκι" το οτι δεν σφάξαμε τα εν λόγω σχόλια, ή γιατί δεν πήραμε θέση υπερ των (αμελών) διοργανωτών μόνο εσύ το καταλαβαίνεις, εκτός και όπως σου ξαναείπα θεωρείς πως είμαστε η σελίδα εταιρικής προβολής κάποιας εταιρίας και των κατόχων τους.
Το παραπάνω μου θυμίζει κάτι σε τρικυμία εν κρανίω ενώ δεν έχουμε και πολλά πολλά μεταξύ μας για να χρησιμοποιείς υπονοούμενα και στυλάκι "να'σου πω εγώ". Αν έχεις κάτι ξεκάθαρο να πεις, πές το γιατί κουράζεις. Το finger food, ονομάζεται και fisting ενίοτε. Πάμε παρακάτω.
Τι ακριβώς θα ήθελες να γίνει για να μην "ξεφτιλιστούμε"? Να εκδράμουμε ομαδικά ως forum στο Κορωπί? Να γυαλίσουμε τα μηχανάκια? Να πέσουμε στα τέσσερα και να προσκυνάμε το Cucciolo?
Με τι θα ήσουν ευχαριστημένος?
Αν θα ειμουν ευχαριστημενος να πεσετε στα 4 να προσκυνατε το κουτσιολο ..
Και περιμενεις να σε παρει σοβαρα και να σε σεβαστει ο συνομιλητης σου με αυτα που γραφεις; ρε συ Βυρωνα ;.Και με σκυλοειρωνευεσαι σε θρεντ με τιτλο << Η ειρωνεία δίχως σεμνότητα και αιδώ είναι θράσος και αλαζονεία.>>.Η συζητηση Βυρωνα αφορα χαρακτηρες ,οχι μηχανακια.Το παραδειγμα που παραθεσα με το θρεντ της ντουκατι ,ειναι ο τροπος που ξεκιναει το δυναμιτισμα σε ενα θρεντ απο τρολλαρισμα που θα μπορουσε να αφορα τα Χοντα,τα σουζουκι η οποιοδηποτε αλλο θρεντ γινεται flame απο εγγενη κακοτροπια Βυρωνα.
Και αυτη την κακοτροπια την εχουν τα ιδια και τα ιδια ατομα Βυρωνα που η παρουσια και η δραση τους ειναι δεδομενη και στημενη σε αναλογα θρεντ,επαναλαμβανω ειτε με ντουκατι,ειτε με οποιαδηποτε αλλη μαρκα.
Δεν το εχετε διαπιστωσει οτι το '' ψυχογραφημα του ειρωνα '' που εξεθεσα on topik και σας ξενισε ,αφορα τα κλασσικα τρολλ και τον ορισμο της υπαρξης τους; Δεν αντιλαμβανεσαι οτι ο '' telegonos '' που ξεκιναει το τρολλαρισμα στο θρεντ ειναι το ιδιο προσωπο με τον μπαναρισμενο αρχιτρολλ ''πολυμηχανο '' που αποτελει το κεντρικο προφιλ του ψυχογραφηματος;http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151624&p=2835825&viewfull=1#post2835825 Και εσυ και οι αλλοι ρε Βυρωνα ,πεφτετε να με φατε με προσβολες και με ειρωνευεστε και απο πανω που εμβαθυνω - on topik επαναλαμβανω -στο κυριο προφιλ του ειρωνα των θρεντς ,στο ποιον και στον σκοπο υπαρξης του;
Johny the Fox
22/12/2016, 16:09
Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος αντιλήφθηκε το 100% των γραφομένων σου. Την επόμενη φορά να χρησιμοποιείς απλές, σύντομες προτάσεις, με λέξεις που γνωρίζεις τι σημαίνουν και πώς συντάσσονται, γιατί στην υπεράνθρωπη προσπάθειά σου να εντυπωσιάσεις μερικούς αγνώστους διαδικτυακώς, η σύνταξή σου πλησιάζει το επίπεδο παιδιών Β' δημοτικού. Προς τα κάτω.
Μαθήματα ηθικής, κουβέντες ξερολίασης και υπεροψίας, επίδειξη ικανοτήτων/ιδιοτήτων και "ψυχολογικές ενδοσκοπήσεις" από το πιο δήθεν άτομο που έχει log-άρει ποτέ στο φόρουμ, ευχαριστούμε, αλλά δε θα πάρουμε. Αυτά, στους ντουκατίστι, που περνάνε.
Κοιτα.Σεβαστηκα τονδιαλογο ,σε προετρεψα να μην χτυπιεσαι να με προσβαλεις και εξακολουθεις να το προσπαθεις.Ξερω οτι αυτο ξεκιναει απο το οτι καποτε σου ειπα οτι το αβαταρ σου ,σε προσδιοριζει σαν ειδος .Εξακολουθω να το διαπιστωνω.
Ευχαριστώ για τις υποδείξεις. Τα λέμε.
Κοιτα.Σεβαστηκα τονδιαλογο ,σε προετρεψα να μην χτυπιεσαι να με προσβαλεις και εξακολουθεις να το προσπαθεις.Ξερω οτι αυτο ξεκιναει απο το οτι καποτε σου ειπα οτι το αβαταρ σου ,σε προσδιοριζει σαν ειδος .Εξακολουθω να το διαπιστωνω.
Γι'αυτό έβαλα αυτό το άβαταρ. Επειδή με αντιπροσωπεύει. Αλλιώς θα έβαζα ένα ΓΙΑΜΑΧΑ για να δείξω σε όλον τον κόσμο τι μηχανάκι έχω, γιατί όλοι πρέπει να ξέρουν. :lol:
Aς μη συνεχίσουμε τον διάλογο εδώ. Μπορώ να το κάνω για πάντα, αλλά είναι κρίμα να γίνεται αυτό σε ένα thread.
Ορίστε, θα σου αφήσω και την τελευταία κουβέντα, που την έχεις εμφανώς ανάγκη και υπόσχομαι να μην απαντήσω.