PDA

View Full Version : Αξίζει αυτό το κράνος ?

georgenik
24/12/2016, 16:33
Καλησπέρα στην ομάδα
Μόλις απέκτησα το πρώτο μου όχημα ένα μεταχειρισμένο gilera runner 50cc
και για να το καβαλήσω χρειάζομαι ένα κράνος. Αρχικά να πω πως το οδηγώ σε επαρχία. Λοιπόν τα χρήματα που μπορώ να δώσω είναι έως 120 ευρώ (το ξέρω πως είναι λίγα αλλά...)
Λοιπόν αυτό που έχω αρχίσει και καλοβλέπω είναι το MT revenge
http://www.skroutz.gr/c/573/krani-mhxanhs.html?keyphrase=mt+revenge

το οποίο έχει 5 αστέρια στο sharp test

Έχει κάποιος άποψη για αυτό το κράνος;
Έχει κάποιος να αντιπροτείνει κάτι;
Και κάτι τελευταίο εγώ το κράνος θα το αγοράσω απο την Θεσσαλονίκη έχει κανείς να προτείνει κάποιο κατάστημα και αν ξέρει κανείς κανα μαγαζί με stock κράνη

Συγνώμη:blush: αν κούρασα με τα απανωτά ερωτήματα αλλά μόλις μπίκα στον χώρο

byron
24/12/2016, 16:47
Καλησπέρα στην ομάδα
και για να το καβαλήσω χρειάζομαι ένα κράνος. Αρχικά να πω πως το οδηγώ σε επαρχία. Λοιπόν τα χρήματα που μπορώ να δώσω είναι έως 120 ευρώ (το ξέρω πως είναι λίγα αλλά...)

Και κάτι τελευταίο εγώ το κράνος θα το αγοράσω απο την Θεσσαλονίκη έχει κανείς να προτείνει κάποιο κατάστημα και αν ξέρει κανείς κανα μαγαζί με stock κράνη

ΜΤ δεν είχα ποτέ, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια συγκριτικά με τα χρήματα που έχουν. Δεν βλέπω τον λόγο να μην το αγοράσεις, μια χαρά θα σε καλύπτει με runner.
Δεν κούρασες, καλως ήρθες.

MikeG
24/12/2016, 17:20
Μια χαρά ποιοτικά κρανάκια είναι τα ΜΤ. Αν δε κάνω λάθος made in Portugal.
Με γειες!

DAYMAN
24/12/2016, 17:49
μια χαρα κρανος ειναι.Τα αστερια βαμολογησης και βαθμονομησης του Sharp θα τα συζητησουμε αλλη στιγμη.Το κρανος αυτο θα σε καλυψει απολυτα στην χρηση που θα κανεις. Στην Θεσνικη θα το βρεις στο Motomarket στην Καραμανλη 145 http://motomarket.gr

macedonas
24/12/2016, 18:06
Μια χαρά κράνος είναι....
Το πήρα πριν δυο χρόνια για τη γυναίκα μου και για τα λεγτά του είναι κορυφή .
μοτο μαρκετ θα βρεις και στη βιπε Σίνδου , με πολες προσφορές και σε κράνη και σε μπουφανάκια...
Κλώς είρθες και οτι θέλεις ρώτα !!

lykourgi
24/12/2016, 18:32
Στα λεφτά σου υπάρχει και το μονόχρωμο Nolan N64.

leo1964
25/12/2016, 07:05
Καλησπέρα στην ομάδα

Δες και τα NOLAN,καλά και επώνυμα κράνη

Triathlon 7
25/12/2016, 16:21
Ασφαλες και ομορφο κρανος.
Καλη ποιοτητα για την τιμη του. Πρακτικο δεσιμο στο λουρακι.
Μαλλον ανεπαρκης εξαερισμος για το καλοκαιρι.
Μετρια αεροδυναμικη, με αποτελεσμα κουνηματα στα πολλα χ/ω και αρκετο θορυβο. Το τελευταιο αντιμετωπιζεται με χρηση ωτοασπιδων. Αυτο ομως εσενα με το μηχανακι που αγορασες (καλοριζικο) δεν προκειται να σε απασχολησει.
Το μεγαλο του μειονεκτημα τελικα, συγκριτικα με αλλα κρανη, ειναι το μικρο οπτικο πεδιο που εχει.
Συμπερασματικα ενα VfM κρανος.

Black Diamond
25/12/2016, 17:46
Το εχω και ειναι οντως value for money επιλογη.το χρωμα να ξερεις φευγει ευκολα,ο εξαερισμος ειναι σχετικα κακος για τοσους αεραγωγους και δεν ειναι και η πιο αποτελεσματικη λυση σε θορυβο. δεν ειναι κακο κρανος ομως. Αντιθετως το συνιστω. Πιστευω θα το ευχαριστηθεις και τα ¨ελαττωματα¨ του θα τα καταλαβεις μονο αν το συγκρινεις με ακριβες μαρκες αλλα ισως ηταν αδικη. Οτι θες ρωτα.

noodles
26/12/2016, 11:11
καλως ηρθες!

το κρανος ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. πολλοι απο εμας το εχουμε σα 2ο-3ο. παρτο μη το σκεφτεσαι.

georgenik
03/01/2017, 01:45
παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας !!!