View Full Version : ποιό σακίδιο πλάτης;
Ψάχνω να αγοράσω ένα σακίδιο πλάτης γύρω στα 60 λίτρα (55-65). Έχω βρει κάποια (θα δώσω λινγκ) αλλά θέλω και τις δικές γνώμες. Με προβληματίζει ποιό θα με βολέψει καλύτερα για σκυφτή ss θέση οδήγησης. Διαβάζω για παράδειγμα σε κάποια χαρακτηριστικά σακιδίων ότι έχουν μεταλλικές μπανέλες. Αυτό είναι καλό για τη χρήση που το θέλω ή να προτιμήσω κάποιο που να μήν έχει αυτό το χαρακτηριστικό;
http://www.bagz.gr/vantage-65l-12448.html
http://www.bagz.gr/sakidio-platis-campus-65-lt-summit-65.html
http://www.bagz.gr/sakidio-platis-campus-65-lt-nepal-65.html
Τα δύο πρώτα είναι με ενισχύσεις αλουμινίου (δεν ξέρω τι εννοεί) ενώ το τρίτο είναι πιο απλό
Ένα σχετικό θέμα που ίσως σε βοηθήσει.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144433&highlight=%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
30/12/2016, 09:20
Η χρήση του θα είναι αποκλειστικά για επάνω στην μότο, (άντε και 50-100 μέτρα η και για μεγάλη πεζοπορία?:confused:
Όχι πεζοπορία, όχι laptop, όχι κράνος, όχι σλίπιμπακ και κουβέρτες. Αποκλειστικά ρούχα παπούτσια και πάνω στο μηχανάκι.
Έχω ένα που τα έχει ψιλοπαίξει 45 λίτρα, γιαυτό ψάχνω για κάποιο άλλο. Με είχε βολέψει σε ταξίδι μέχρι Θεσσαλονίκη και δεν θα έψαχνα για άλλο αλλά έκοψαν οι ιμάντες στήριξης. Θα τους ράψω φυσικά αλλά δεν μπορώ πλέον να το εμπιστευτώ όπως πρώτα.
Θα με ενδιέφερε να μου προτείνατε κάποιο που να έχει καλή εφαρμογή πάνω μου. Αυτό με τις μεταλλικές μπανέλες τι είναι; βολεύει για μηχανάκι ή είναι περισσότερο για πεζοπορία.
Έχω διαβάσει κάποια σχετικά θέματα στο φόρουμ που αναφέρονται αρνητικά για τα σακίδια πλάτης. Σεβαστά, αλλά έχω αντίθετη άποψη. Δεν είναι αυτός ο προβληματισμός μου. Ψάχνω για ποιοτικό σακίδιο με καλή εφαρμογή στήριξης για μηχανάκι σκυφτό. Αυτό! :)
aetomenios
30/12/2016, 10:05
Καλημερα και χρονια πολλά!!!
Απο τα τρια που εβαλες θα προτιμούσα το 2ο,που φαινεται πιο στιβαρό,εχει και την μεγαλύτερη εκπτωση.
Καλό θαταν αν μπορούσες πριν την παραγγελία να πας καπου που τοχουν να το δοκιμασεις αν σε βολεύει.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
30/12/2016, 10:13
Καλημερα και χρονια πολλά!!!
Απο τα τρια που εβαλες θα προτιμούσα το 2ο,που φαινεται πιο στιβαρό,εχει και την μεγαλύτερη εκπτωση.
Καλό θαταν αν μπορούσες πριν την παραγγελία να πας καπου που τοχουν να το δοκιμασεις αν σε βολεύει.
ΕΝΟΗΤΑΙ:beer: ΜΕ ντισιμο μηχανης και με τα πραματα που θα βαζης μεσα.
Το να βρω ακριβώς το ίδιο εδώ Κρήτη λίγο δύσκολο. Όπως είπα έχω εμπειρία από ένα 45 λίτρων που έχω κι είναι περίπου σαν το τρίτο λινγκ. Πήγα κι σε ένα επώνυμο μαγαζί και δοκίμασα ένα σαν το πρώτο λινγκ στα 60 λίτρα. Μου άρεσε φυσικά πανάκριβο 180€.
Με προβληματίζει όπως έγραψα αυτό που γράφουν στα δύο πρώτα λινγκ, για μπανέλες αλουμινίου. Τι σκατά είναι αυτό μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος; :)
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
30/12/2016, 10:32
Έχουν καθέτως μπανέλες εσωτερικά που μπορείς να της αφαίρεσης. Είναι για να (δένει) το σακίδιο με το σώμα και να μην καταπονείτε σε μεγάλες πεζοπορίες. :beer:
aetomenios
30/12/2016, 10:32
Πιστευω οτι οι μπανελες οπως λεει και ο Στελιος βγαινουν (ρωτατο) το μεγεθος δες αν βολευει 65L φορτωμένο πανω στην μηχανη.
pipe_smoker
30/12/2016, 10:56
Θα με ενδιέφερε να μου προτείνατε κάποιο που να έχει καλή εφαρμογή πάνω μου.
Στα μεγέθη που κοιτάς, δε νομίζω ότι είναι εφικτό κάτι τέτοιο.
Για πεζοπορία κλπ μπορεί να κάνουν, αλλά για μοτοσυκλέτα όχι και τόσο.
Αφενός το σχήμα τους και ο σχεδιασμός τους είναι χάλια από πλευράς αεροδυναμικής (δεν ξέρω με τί ταχύτητες σκοπεύεις να κινείσαι αλλά βαβούρες και τρέμουλα δε θα τα γλιτώσεις), κι αφετέρου είναι πολύ βαριά από μόνα τους, πόσο μάλλον όταν θα τα γεμίσεις κιόλας (έστω και με ρούχα).
Pipe_smoker@ έχω ένα 45 λίτρα και δεν είχα πρόβλημα ούτε με τη ταχύτητα, ούτε με το βάρος κλπ. Τώρα λέω αφού θα πάρω κάποιο να ανέβαινα σε λίτρα 55-65μαξ. Πιστεύω ότι δε θα έχω πρόβλημα. Θα δείξει, αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποιο συγκεκριμένο ας το προτείνει. Αυτό με τις μπανέλες οκ, λέτε ότι βγαίνουν, αλλά αν είναι να μη βολεύουν γιατί να πάρω κάτι τέτοιο που και παραπάνω λεφτά κάνει και δεν θα το χρησιμοποιήσω. Αυτός είναι ο προβληματισμός μου. Φυσικά και τα παραπάνω λίτρα από αυτό που ήδη έχω είναι κάτι που δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα με βολέψει το ίδιο.
Εχω κανει βολτα μισης ωρας με σακιδιο 70λτ γεματο.
Υπέφερα και ο χειρισμος της μοτοσυκλετας ηταν δυσκολος.
Επισης σκεψου οτι τα μεγαλα ορειβατικα εχουν φαρδεις ενισχυμενους ιμαντες μεσης με χοντρά κλιπ που θα σου γεμισουν το τεποζιτο γρατζουνιες
το σακιδιο θα το φορας η θα το δενεις στην μηχανη;Αν το φορας για αρκετες ωρες στη μηχανη θα πρεπει να εισαι σε θεση να κανεις 150 κιλα σκουωτ και τουλαχιστον 10 σετ των 5 επαναληψεων ελξεις στο μονοζυγο.Καλο ειναι να μην το επιχειρησεις.:winka:
Οι μπανελες θα σε βολεψουν ΜΟΝΟ στην χρηση πεζοποριας στην μηχανη ειναι επικινδυνο να εισαι με κατι τετοιο.Αν υπηρετησες ως Κ/Δ και εισαι παλιος θα θυμασαι τα μπερκιν αυτα με τον αλουμινενιο σκελετο πριν αντικατασταθουν με τα νεοτερα της polo και του ΕΣ.
Το σακιδιο που θα παρεις καλο ειναι να εχει ρυθμιζομενους ιμαντες στηθους,ειναι σημαντικο.
Αν θες σακίδιο να το φοράς όταν οδηγάς, είναι λάθος. Αν θες σακίδιο να το δένεις πίσω στη μοτοσυκλέτα και όταν σταματάς να το φοράς τότε ότι πληρώσεις παίρνεις. Προσανατολίσου σε σοβαρές εταιρίες που βγάζουν εξοπλισμό βουνού.
Μερικά links που μπορείς να δεις μοντέλα και τιμές :
www.rockpoint.cz
www.bigtree.de
www.fifthelement.gr
www.globetrotter.de
www.trekkinglager.de
Κρήτη βρίσκομαι και εγώ και συγκεκριμένα Ηράκλειο όπου εκτός από το κατάστημα στην Αβέρωφ http://mountainclub.gr/ δε θα βρεις πουθενά αλλού κάτι σοβαρό.
DAYMAN@ θα το φοράω φυσικά:)
Ζεύκας@ Έχεις χρησιμοποιήσει μικρότερο από 70 λίτρα πχ 55 και ήταν καλύτερα τα πράγματα; Αυτό με τα γδαρσίματα που λες στο ντεπόζιτο από τα κλιπ νομίζω το σύνηθες προστατευτικό στη βάση του ντεπόζιτου που έχουν σχεδόν όλα τα μηχανάκια σε καλύπτει.
Mikeg@ Σε ευχαριστώ για το λινγκ του καταστήματος. Εγώ είμαι Χανιά κι εδώ έχουμε τον Καρυστιάνο που έχει κάποια τέτοια είδη αλλά είναι φωτιά και λαύρα στις τιμές. Θα το αγοράσω σίγουρα από e-shop.
Έχω καταλήξει σε σακίδιο πλάτης. Στα λίτρα δεν είμαι ακόμα βέβαιος (55-65) και με το θέμα με τις μπανέλες επίσης.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
Νίκμα, όταν μιλάμε για ένα 70λτ σακίδιο φουλ φορτωμένο στην πλάτη σου φαντάσου για όγκο ενός μικρού
παιδιού και καμιά εικοσαριά κιλά βάρος.
Δεν ξέρω εάν κουβάλαγες μπέρκιν στο στρατό, αλλά εάν δεν ήσουν γυμνασμένος, όρθιος να ήσουν και να
περιστρεφόσουν απότομα γύρω από τον αξονά σου έχανες την ισορροπία σου. ωραία τώρα φαντάσου αυτό το
πράγμα στην πλάτη σου, πάνω σε μηχανή, πάνω σε σκυφτή μηχανή.
θα γαμηθεί η μέση σου, θα διαταραχθεί η ισορροπία στις στροφές, στις επιταχύνσεις θα σε παίρνει πίσω, στα φρεναρίσματα
θα βαράνε τα καλαμπαλίκια στο τεπόζιτο. θα πονέσουν οι καρποί σου από τη κόντρα που θα βάζεις στα χέρια σου.
και πες ΟΚ διαφωνείς με τις απόψεις των άλλων μελών του φόρουμ, σεβαστό.
έχεις δει τις kriega, dainese, alpinestars & σια να βγάζουν motorcycle backpacks άνω των 40λτ; όχι; γιατί όχι; βλέπε πιο πάνω.
πρέπει να χειρίζεσαι τη μοτοσυκλέτα όσο το δυνατόν πιο άνετα γίνεται. κι ένα σακίδιο 50-70 λτ μόνο ζόρια προσθέτει.
γνώμη μου: να έχεις σαν βάση ένα tail bag με μεταβαλλόμενο όγκο κι αν δεις ότι χρειάζεσαι κι άλλο χώρο τότε να
παίρνεις κι ένα σακίδιο το πολύ 30λτ όπου θα βάζεις τα πιο ελαφρά και μαλακά πράγματα σου.
Ζεύκας@ Οι εμπειρίες σου σεβαστές! Όμως σε διαβεβαιώ ότι τα 45λιτρα δεν τα καταλαβαίνεις καθόλου σε ss μηχανάκι. Τώρα από εκεί και πάνω δεν μπορώ να ισχυριστώ τίποτα γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει περισσότερα λίτρα. Πιστεύω πάντως ότι 10 λίτρα ακόμα δηλαδή 55 λίτρα δεν είναι κάτι φοβερό. Τα 65 λίτρα που έχω ταβάνι μπορεί και να υπάρχει πρόβλημα όπως λες. Πάντως το βάρος του σαρκιδίου πλάτης ελαφρώνει στο μηχανάκι και δεν γίνεται το αντίθετο. Τουλάχιστον σε σκυφτό μηχανάκι.
αδερφέ εσύ ξέρεις καλύτερα απ'όλους τι σου ταιριάζει. οι υπόλοιποι λέμε απλά την αποψή μας :beer:
Ζεύκας :beer:
Παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο για να μη χαθούμε στη μετάφραση: Καλές Μάρκες ταξιδιωτικών σακιδίων, ή κάποια συγκεκριμένα σακίδια που να είναι ποιοτικά ξέρετε να μου προτείνετε; από 55 έως 65 λίτρα. Αυτό, ευχαριστώ.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
30/12/2016, 17:45
http://www.cdc.gr/oreivasia/sakidia/sakidia-45l-90l/milo-sakidio-gharb-65l-el/
Τεράστιο και επικίνδυνο πάνω σε μηχανή,σκέψου το γιατί....
Αρκεί ένα σαμαράκι και θα σε στείλει αδιάβαστο,αφού κινδυνεύεις να χάσεις την ευστάθεια
Δεν συζητώ καν αυτά με τις αλουμινένιες ενισχύσεις τι μπορεί να σου προκαλέσουν σε μια πτώση
Cpt. Haddock
30/12/2016, 19:14
Μηχανη και ορειβατικο σακκιδιο, 65 + λιτρων, δεν συμβιβαζονται εύκολα.
Για άλλη χρηση φτιάχτηκε το ορειβατικο σακκίδιο.
Απο την άλλη, αν μιλαμε για διαδρομές λιγων χιλιομέτρων δεν υπάρχει θεμα. Αν μιλαμε για σοβαρη χρηση, θα δυσκολευτεις.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
30/12/2016, 19:16
σοστος ο καπτεν χουκ.
ΥΓ σε βροχερα μερει με βγαζουν τα στιγματα σου.:confused:
Ζεύκας :beer:
Καλές Μάρκες ταξιδιωτικών σακιδίων, ή κάποια συγκεκριμένα σακίδια που να είναι ποιοτικά ξέρετε να μου προτείνετε; από 55 έως 65 λίτρα.
The North Face
Deuter
Salomon
Salewa
Milo
Jack Wolfskin
Osprey
Camelback
και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις πριν το πάρεις αν και καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει δυνατότητα. Δες αναλυτικά τα specs και τις διαστάσεις ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις μια εικόνα. Και ίσως και κανά video παρουσίασης κάθε σακιδίου.
Πρέπει να μαι πολύ φλώρος τελικά ρε..φτου μου..Εγώ με SS και ένα backpack με 5 πράματα μέσα και το νιώθω πως επειρεαζει στάση σώματος κινήσεις στην οδηγήση αναγκαστικά περισσότερο βάρος στα κλιπον και ο αυχένας μου την ακούει και πάει λεγοντας..μιλάω για βάρος μάξιμουμ 6-7κιλα και το σακίδιο είναι αρκετά καλό δένει και μέση με αφρώδες στην πλάτη και σκληρό από μεσα...αδερφέ....Πρέπει να σαι γεροδεμενο παλικάρι..κονκρατσουλεσιονς..από κει και πέρα εγώ συμφωνώ και επαυξάνω με τους από πάνω..ο ζευκας τα είπε πολύ καλά..ρίξε μι
α μάτια και στα ogio έχει και μότο και ορειβατικά..και προσοχή..
Manalishi
02/01/2017, 16:07
Αυτό είναι ωραίο...
https://www.thule.com/en/gr/backpacks/laptop-backpacks/thule-crossover-25l-_-tl_85854231367
Και αυτό, πιο επαγγελματικό:
http://www.ogio.co.uk/work-bags/ogio-newt-15-backpack-dark-static.html?___SID=U
https://www.globetrotter.de/shop/deuter-giga-bike-227852-black-granite/?sku=227852001
Έχω καταλήξει σε αυτό: http://www.bagz.gr/sakidio-platis-campus-55-lt-climb-55.html
Και σε αυτό: http://www.bagz.gr/leon-60l-12420.html
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας.
Cpt. Haddock
03/01/2017, 09:01
Κανενα απο τα δυο για τους λόγους που αναφέραμε.
(τουλαχιστον παρε το μικροτερο...οταν θα απογοητευτεις θα εχεις δωσει λιγοτερα)
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
03/01/2017, 09:05
Όχι πεζοπορία, όχι laptop, όχι κράνος, όχι σλίπιμπακ και κουβέρτες. Αποκλειστικά ρούχα παπούτσια και πάνω στο μηχανάκι.
Έχω ένα που τα έχει ψιλοπαίξει 45 λίτρα, γιαυτό ψάχνω για κάποιο άλλο. Με είχε βολέψει σε ταξίδι μέχρι Θεσσαλονίκη και δεν θα έψαχνα για άλλο αλλά έκοψαν οι ιμάντες στήριξης. Θα τους ράψω φυσικά αλλά δεν μπορώ πλέον να το εμπιστευτώ όπως πρώτα.
Θα με ενδιέφερε να μου προτείνατε κάποιο που να έχει καλή εφαρμογή πάνω μου. Αυτό με τις μεταλλικές μπανέλες τι είναι; βολεύει για μηχανάκι ή είναι περισσότερο για πεζοπορία.
Έχω διαβάσει κάποια σχετικά θέματα στο φόρουμ που αναφέρονται αρνητικά για τα σακίδια πλάτης. Σεβαστά, αλλά έχω αντίθετη άποψη. Δεν είναι αυτός ο προβληματισμός μου. Ψάχνω για ποιοτικό σακίδιο με καλή εφαρμογή στήριξης για μηχανάκι σκυφτό. Αυτό! :)
Ας το λαβουμε και αυτο στα υπ οψη.;)
Συνεχίζω να γράφω την αναζήτηση που κάνω και την εμπειρία από το αποτέλεσμα γιατί ενδεχομένως σε κάποιους να φανώ χρήσιμος :)
Λοιπόν παράγγειλα αυτό: http://www.bagz.gr/sakidio-platis-campus-55-lt-climb-55.html και μια που το παρέλαβα σήμερα μια που το επέστρεψα. Άθλιο! Καμία σχέση με το 45λιτρο που έχω σε ποιότητα κλπ.
Τους παράγγειλα αυτό: http://www.bagz.gr/miwok-6010l-12416-panda.html και το περιμένω φυσικά από βδομάδα. Τα μεταφορικά επιστροφής είναι δικά τους όπως μου είπαν στο τηλέφωνο.
Τους παράγγειλα αυτό: http://www.bagz.gr/miwok-6010l-12416-panda.html και το περιμένω φυσικά από βδομάδα.
Πολύ προσοχή με όλο αυτό το πράγμα πίσω στη πλάτη σου κατά τη διάρκεια της οδήγησης.
MikeG#@ Σε ευχαριστώ για τη συμβολή σου. Αν δε βολέψει στο μηχανάκι θα το γράψω για να αποτρέψω κάποιους να κάνουν το ίδιο λάθος. Εγώ έπρεπε να κάνω την αλλαγή αυτή γιατί το σακίδιο που μου ήρθε σήμερα το απόγευμα δεν έκανε για τίποτα. Πολύ λεπτό εξωτερικό ύφασμα σαν μουσαμάς κακής ποιότητας ένα πράμα. Τα φερμουάρ θα άνοιγαν για πλάκα με τον αέρα, τα κορδόνια μια ψευτιά, η πλάτη καμία στήριξη κλπ
Cpt. Haddock
05/01/2017, 18:22
MikeG#@ Σε ευχαριστώ για τη συμβολή σου. Αν δε βολέψει στο μηχανάκι θα το γράψω για να αποτρέψω κάποιους να κάνουν το ίδιο λάθος.
Βασικά στο θρεντ αυτο προσπαθουμε να σε αποτρέψουμε απο το να κάνεις εσυ το λάθος. :lol:
Κακή επιλογη για μένα, ειδικα αυτο το 60αρι, ειναι ψηλο και ενδεχομενως θα βρισκει και στο κρανος.
Βασικά στο θρεντ αυτο προσπαθουμε να σε αποτρέψουμε απο το να κάνεις εσυ το λάθος. :lol.
Και ήθελε λίγο για να το πετύχετε:)
Όμως το άθλιο σακίδιο 55 λίτρων που πήρα δεν μου άφησε περιθώριο.
Αδερφέ......ξέρεις.....Υπάρχουν σαμαρια και tank bag....Έτσι λέω εγώ τώρα(και άλλοι πόσοι πριν από μενα)αυτό που δε λαμβάνεις καμιά γνώμη σοβαρά να σε προβληματιζει λιγακι και μια τσαντούλα νορμάλ(για μότο όχι για να ανέβεις το κιλιμαντζαρο και όλα σωστά και πάνω απ όλα ασφαλή......:rolleyes:
Οτιδήποτε κι από οποιονδήποτε γράφεται κάτι το λαμβάνω υπόψιν. Όμως και χωρίς να το πάρεις κατάκαρδα θα σου πω ότι από τις δύο φορές που πόσταρες σε αυτό που ρώτησα φάνηκε ότι ήσουν εκτός. Το μηχανάκι το χρησιμοποιείς για βολτούλες, γκαζιές και καλά κάνεις. Το να πας μια ολιγοήμερη εκδρομή σίγουρα δεν σε έχει απασχολήσει. Συμφωνώ ότι κάποιοι μου είπαν τις εμπειρίες τους και τους ευχαριστώ από μεγάλα σακίδια κι ότι δεν τους βόλεψε κλπ, αλλά εσύ θα έλεγα ότι το τερμάτισες. Δεν είναι η πρώτη φορά που κινούμαι με σακίδιο μέχρι 45 λίτρα όπως είπα και να ισχυρίζεσαι ότι με ένα μικρό σακιδιάκι που είχες βάλει κάποτε, σε πονούσαν τα κλιπ ον, δεν είχες σταθερότητα ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο, είσαι τουλάχιστον υπερβολικός.
Να είσαι καλά o teos@ ;)
Οτιδήποτε κι από οποιονδήποτε γράφεται κάτι το λαμβάνω υπόψιν. Όμως και χωρίς να το πάρεις κατάκαρδα θα σου πω ότι από τις δύο φορές που πόσταρες σε αυτό που ρώτησα φάνηκε ότι ήσουν εκτός. Το μηχανάκι το χρησιμοποιείς για βολτούλες, γκαζιές και καλά κάνεις. Το να πας μια ολιγοήμερη εκδρομή σίγουρα δεν σε έχει απασχολήσει. Συμφωνώ ότι κάποιοι μου είπαν τις εμπειρίες τους και τους ευχαριστώ από μεγάλα σακίδια κι ότι δεν τους βόλεψε κλπ, αλλά εσύ θα έλεγα ότι το τερμάτισες. Δεν είναι η πρώτη φορά που κινούμαι με σακίδιο μέχρι 45 λίτρα όπως είπα και να ισχυρίζεσαι ότι με ένα μικρό σακιδιάκι που είχες βάλει κάποτε, σε πονούσαν τα κλιπ ον, δεν είχες σταθερότητα ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο, είσαι τουλάχιστον υπερβολικός.
Να είσαι καλά o teos@ ;)
Χμμμμ το αφήνω στην κρίση του κοινού και αφού αυτό αποκομισες από αυτά που είπα παίρνω την υπερβολικη και φλωρικη σιλουέτα μου και σε αφήνω να αγοράσεις ότι σε βολεύει......αν δεις λιγο αντικείμενικά και χωρίς μπραβαντο το ποστ μου θα δεις ότι στην ουσία σου πρότεινα λύσεις.......
Υγ αν θεωρείς σωστή οδήγηση με αυτο το πράγμα στην πλάτη σου.....τότε εγώ δεν έχω ιδέα πώς να οδηγώ οπότε....Καλά χιλιόμετρα και προσεχε:wave2:
Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου :) Το σακίδιο το έχω παραγγείλει και το περιμένω από βδομάδα. Αν δω ότι δυσκολεύει την οδήγηση φυσικά και δε θα το χρησιμοποιήσω στο μηχανάκι. Μακάρι να μου κάνει, αλλά αν δε το δω στη πράξη δε μπορώ να πω τίποτα.
DoctoR_k6
06/01/2017, 11:36
Ταξιδια με αυτο το σακιδιο κ ss δεν νοειται... Έχουν μελετήσει (θεωρώ )κ έχουν βγάλει διαφορετικού τύπου σακίδια για αυτές τις μότο για κάποιο λόγο.
11 χρόνια τώρα ταξιδεύω με ένα της Cameron των 25 Lt αν θυμαμαι καλά κ tank bag + tail bag(μονοκαβαλος ε).