View Full Version : Μιας και που γίνονται αλλαγούλες στο φόρουμ....
Πατάς στο "2" ή το βελάκι για να πάει στην επόμενη σελίδα ή χρησιμοποιείς κάποιον άλλον τρόπο; Clear cache/cookies για αρχή. :p Και αν ξανασυμβεί, δες στο κάτω μέρος της 1ης σελίδας αν όντως υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα απ'ό,τι μπορεί να εμφανίσει μια σελίδα (π.χ. 30 στα 25) ή όχι. Κάπου το έχω ξαναπετύχει, αλλά δε θυμάμαι τώρα.
Πατάω στο 2. Οκ οταν το ξανακάνει θα πέσει σχετικό debug και αν δεν είναι pebkac θα ενημερώσω :D
SHOOTER045
29/03/2017, 21:32
Χαίρω πολύ. Ένας προγραμματιστής μπορεί να κάνει οτιδήποτε στο site του. Γι'αυτό δε μπαίνουμε όπου να'ναι.
Πατάς στο "2" ή το βελάκι για να πάει στην επόμενη σελίδα ή χρησιμοποιείς κάποιον άλλον τρόπο; Clear cache/cookies για αρχή. :p Και αν ξανασυμβεί, δες στο κάτω μέρος της 1ης σελίδας αν όντως υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα απ'ό,τι μπορεί να εμφανίσει μια σελίδα (π.χ. 30 στα 25) ή όχι. Κάπου το έχω ξαναπετύχει, αλλά δε θυμάμαι τώρα.
Σε εμένα ρε
Στο θέμα με την πίτα της Κατερίνης.
Που δεν μπορούσα να κάνω ανανέωση
Και με γυρναγε πίσω.
Εκανα αποσύνδεση ,καθαρισμα και όλα οκ
Σε εμένα ρε
Στο θέμα με την πίτα της Κατερίνης.
Που δεν μπορούσα να κάνω ανανέωση
Και με γυρναγε πίσω.
Εκανα αποσύνδεση ,καθαρισμα και όλα οκ
Και μετά έπεσε ο θερμοσίφωνας. .....
Eμένανε τώρα τελευταία, όταν πάω να γράψω απάντηση σε μήνυμα, δεν λειτουργεί το space. Πρέπει να ξεκινήσω από το τέλος της αγκύλης του για να δουλέψει το space. Μάλλον είναι θέμα του Opera, γιατί από Edge που έχω μπει δεν το κάνει. Επειδή δεν αλλάζω Browser όμως (Οpera γ@μει!) χ*στηκα, θα αλλάξω forum.[/QUOTE]
Άλλαξε επεξεργαστή κειμένου. Το κάνεις είτε απ τα κουμπάκια πάνω αριστερά στην προβολή πλήρους έκδοσης είτε απ τον πίνακα ελέγχου - γενικές επιλογές. 380490
Κάπου το έχω ξαναπετύχει, αλλά δε θυμάμαι τώρα.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=127598&p=2223489&viewfull=1#post2223489