View Full Version : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ.
Αυτό με τον κόμπο που ολισθαίνει θα ήθελα να το δω, ακούγεται εξαιρετικό.
Θα στο δείξω κάποια στιγμή κι' αυτό, καμάρι μου.........
Γιατί υπάρχουν οι φίλοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
nikos_abel
28/02/2017, 10:59
Βαγγέλη του Σουηδάραβα
Θα με πεθάνετε μια μέρα ρε......
Μωρή Σουηδέζα τι πετάγεσαι ο άλλος το γραψε ,εσύ θα το δείξεις ?
amyroukai
28/02/2017, 11:42
Μωρή Σουηδέζα τι πετάγεσαι ο άλλος το γραψε ,εσύ θα το δείξεις ?
Πατρινοί είναι, αν δεν κάνουν ένα τρενάκι με κόμπους που ολισθαίνουν...
Ατμομηχανή ρε, για σκευοφόρος ???
αχαχα
Διακρίνω μία ζήλια;;;;;;;;;;;;;;;;
Διακρίνω μία ζήλια;;;;;;;;;;;;;;;;
Tι , αυτό ήταν ?
amyroukai
28/02/2017, 12:50
Tι , αυτό ήταν ?
Ε αυτό ήταν για να μη σφουγγαρίζω μετά το θέμα.
Αυτό με τον κόμπο που ολισθαίνει θα ήθελα να το δω, ακούγεται εξαιρετικό.
Αν δε θες να περιμένεις την επόμενη ετήσια (να' μαστε καλά), για να κάνω ένα ντέμο, θα το δεις νωρίτερα από το γείτονά σου το Σουηδάραβα...
UP!
Μιας και πολλοί εδώ μέσα είμαστε σε mood "αμολάω αετό", ας το ξαναδούμε!
Ειδικά στις πρώτες φωτογραφίες, κάποιοι μαχαιροβγάλτες που ξεδίνουν σε αντίστοιχο θρεντάκι, θα κοκκινίσουν από ζήλεια μόλις δουν τις κάμες...
......Ειδικά στις πρώτες φωτογραφίες, κάποιοι μαχαιροβγάλτες που ξεδίνουν σε αντίστοιχο θρεντάκι, θα κοκκινίσουν από ζήλεια μόλις δουν τις κάμες...
:bawl::bawl::bawl:
o_gavros
31/01/2018, 21:45
με ψήνει να δοκιμάσω να φτιάξω με καλάμια φέτος.
τα τελευταία 2 ή 3 χρόνια στέφθηκαν απο πλήρη αποτυχία στο κυριολεκτικό αμόλημα αετού.
στο μεταφορικό πάλι, φτου φτου παράπονο δεν έχω :D
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/02/2018, 13:23
περυση εφτιαξα και γω.Πηρα βαση απο ενα βιντεο στο σολινα.Οπος τα λες εση ετσι ειναι.Το μονο που μου την εσπασε ειναι το ριζοχαρτο που αγορασα απο το βιβλιοπολειο.Αυτο το να κολαω το ενα με το αλο δε μου βγηκε.Αν παρω χαρτι απο σκουπιδοσακουλα η απο μια τσαντα του τσαμπο που ειναι μονοκοματο θα κανω δουλια?
περυση εφτιαξα και γω.Πηρα βαση απο ενα βιντεο στο σολινα.Οπος τα λες εση ετσι ειναι.Το μονο που μου την εσπασε ειναι το ριζοχαρτο που αγορασα απο το βιβλιοπολειο.Αυτο το να κολαω το ενα με το αλο δε μου βγηκε.Αν παρω χαρτι απο σκουπιδοσακουλα η απο μια τσαντα του τσαμπο που ειναι μονοκοματο θα κανω δουλια?
Ναι. Για να μαζέψεις τα συντρίμμια :lol:
mallllias
19/02/2018, 17:12
καλη 393271 !!!!!
η χειροτερη μερα του χρονου
ο εξευτελισμος του αντρα και πατερα:facepalm:
τελευταια προσπαθεια φετος για μενα........του χρονου μονο τσιπουρα;)
doctoras
19/02/2018, 18:42
η χειροτερη μερα του χρονου
ο εξευτελισμος του αντρα και πατερα:facepalm:
τελευταια προσπαθεια φετος για μενα........του χρονου μονο τσιπουρα;)
Το κολπο ειναι να βαλεις την γυναίκα στο παιχνίδι και εσυ να δινεις συμβουλές, αν το κανεις με μαεστρία δεν επιμερίζεσαι το κοστος της αποτυχίας
:)
Το κόλπο είναι να μη γίνεις πατέρας.
Ρε Βαγγελάκη έλεος ρεεεεεεεεεεεεεεε
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/patra-xartaetos-gkremise-kolona-hlektrofwtismou.5085648.html?utm_source=Contra&utm_medium=footer&utm_campaign=24MediaWidget
Ρε Βαγγελάκη έλεος ρεεεεεεεεεεεεεεε
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/patra-xartaetos-gkremise-kolona-hlektrofwtismou.5085648.html?utm_source=Contra&utm_medium=footer&utm_campaign=24MediaWidget
Εφυγα και τα κάνανε ..τάνα όλα..........
Ευτυχώς σε λίγες μέρες επιστρέφω πρίν διαλύσουν όλη την πόλη........
Το κόλπο είναι να μη γίνεις πατέρας.
ή να τον πετάς στο Άστρος για σίγουρη επιτυχία επί 40+ έτη :lol:
393279
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
20/02/2018, 11:08
ή να τον πετάς στο Άστρος για σίγουρη επιτυχία επί 40+ έτη :lol:
393279
A εσενα ρε πανο σου σηκωθηκε ε?Εμενα με τιποτα:bawl:
A εσενα ρε πανο σου σηκωθηκε ε?Εμενα με τιποτα:bawl:
Ο παλιός είναι αλλιώς......
o_gavros
21/02/2018, 19:15
παπασούζα συμβαίνει σ'όλους ρε φίλε :D
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/02/2018, 19:41
παπασούζα συμβαίνει σ'όλους ρε φίλε :D
Το ξερω:cry:
Όντως δεν κάνει κιχ μετά τα 1500χλμ.......
:p
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/02/2018, 22:11
Όντως δεν κάνει κιχ μετά τα 1500χλμ.......
:p
Τι ενοεις?Για τη πραγμα μιλας?Τι χλμ?Χελοου...Εδω λεμε για χαρταετους:lol:
GiorgosLa
22/02/2018, 06:38
Εδώ είναι που λένε ελεύθερα αν σηκώνετε? (Γιατί αλλού θυμώνουν)
Πάντως αν θες να τον δεις να καρφώνετε προς τον ουρανό, πρέπει το βάρος που θα κρέμεται από κάτω, να είναι μπόλικο και να κουνιέται ελεύθερα, δεξιά κι αριστερά.
Αν δεν κρέμεται βάρος καλό, κι έχεις βάλει μόνο μερικές τρίχες για μόστρα, θα πέφτει συνέχεια με τα μούτρα κάτω.
Και μιλάμε πάντα για χαρταετό ε?
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/02/2018, 10:50
Περα απο τη πλακα.Ο χαρταετος καλος ειναι αφου τη κυριακη σηκοθηκε κανονικα.Τη καθαρα δευτερα ομος δε φυσουσε και ετσι δεν εβλεπες χαρταετους στον οριζοντα.
Για να ετοιμαζόμαστε σιγά - σιγά...........
Ετοιμάσου αλλα θα τον πετάξεις σε simulator :bawl:
Ετοιμάσου αλλα θα τον πετάξεις σε simulator :bawl:
425447
:tooth:
nikos_abel
12/02/2021, 12:49
Θες να τ' ακούσεις εσύ τώρα....βάλτο στο ποστ με τον covid :lol:
(και μη γράψω και τίποτα για την αραπιά και κλείσουνε και εμένα και όλο το καστ του φορουμ μέσα :lol: No2)
.... μη γράψω και τίποτα για την αραπιά....
last year...........
o_gavros
12/02/2021, 13:13
Για να δούμε φέτο...
Τέσσερα σερί χρόνια πάντως πάω κουβά
Μ'εχει καρφώσει μάτι, δεν εξηγείται αλλιώς
Κινδυνεύεις να σου κοστίσει μια 300ρού ο χαρταετός....:D
Για να δούμε φέτο...
Δεν έχεις τον σωστό, για αυτό :lol:
425454
o_gavros
12/02/2021, 14:03
Θα σέβεστε! :lol:
KAWAMANRIDER
12/02/2021, 14:11
425456
Δεν έχεις τον σωστό, για αυτό :lol:
425454
:moutza::bawl::bawl::bawl:
MARKOS-V
13/02/2021, 05:26
εδω κ μια εβδομαδα παω καθε μερα στο καβουρι με το ποδηλατο εχοντας μαζι μου μια καρεκλα σπαστη ,ραδιοφωνακι,καπελακι,τον 0,14 κ ..2 χαρταετους (σε μια σακουλα)
τον εναν το εχω σχεδον ...20 χρονια κ βαλε κ τον αλλον γυρω στα 10
ειναι κ οι δυο απο πλαστικο κ λυομενοι ,δηλ βγαινουν οι ...μανες κ μενει το πλαστικο που εχει πανω του τα ζυγια δεμενα κ την ουρα
οποτε καθε φορα που πηγαινω ξεδιπλωνω την ουρα, βαζω τις μανες στο ..πλαστικο ,δενω το σπαγγο κ αμα φυσαει ...αμολα καλουμπα.
κ βεβαια καθε φορα τον δενω στο ποδηλατο κ καθομαι στην καρεκλα ακουγοντας ραδιοφωνο κ αγναντευοντας την θαλασσα.
στους δε περαστικους κανει μεγαλη εντυπωση που ειναι δεμενος στο ποδηλατο κ ....πεταει μονος του!!!:eek:
κ δεν νομιζω να μας αφησουν την καθαρη Δευτερα να τον πεταξουμε.θα μας μαντρωσουν μεσα.οποτε εγω ολες αυτες τις μερες εχω παρει το αιμα μου πισω απο τον χαρδαλια
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
13/02/2021, 06:46
εδω κ μια εβδομαδα παω καθε μερα στο καβουρι με το ποδηλατο εχοντας μαζι μου μια καρεκλα σπαστη ,ραδιοφωνακι,καπελακι,τον 0,14 κ ..2 χαρταετους (σε μια σακουλα)
τον εναν το εχω σχεδον ...20 χρονια κ βαλε κ τον αλλον γυρω στα 10
ειναι κ οι δυο απο πλαστικο κ λυομενοι ,δηλ βγαινουν οι ...μανες κ μενει το πλαστικο που εχει πανω του τα ζυγια δεμενα κ την ουρα
οποτε καθε φορα που πηγαινω ξεδιπλωνω την ουρα, βαζω τις μανες στο ..πλαστικο ,δενω το σπαγγο κ αμα φυσαει ...αμολα καλουμπα.
κ βεβαια καθε φορα τον δενω στο ποδηλατο κ καθομαι στην καρεκλα ακουγοντας ραδιοφωνο κ αγναντευοντας την θαλασσα.
στους δε περαστικους κανει μεγαλη εντυπωση που ειναι δεμενος στο ποδηλατο κ ....πεταει μονος του!!!:eek:
κ δεν νομιζω να μας αφησουν την καθαρη Δευτερα να τον πεταξουμε.θα μας μαντρωσουν μεσα.οποτε εγω ολες αυτες τις μερες εχω παρει το αιμα μου πισω απο τον χαρδαλια
Τι πες τώρα ρε μαν!!!!!Μπραβο:beer:
Έτοιμος! Για να δούμε πως θα τα πάμε φέτος!
425479
425480
:bawl::bawl::bawl:
Άστα γιολακια και καμιά φετινή δημιουργία σου μάστορα θα δούμε εδώ η θα σε ψάχνω σε κάνα πεζοδρόμιο με την πραμάτεια σου..?:bawl::beer:
Οτι γουστάρει ο φίλος μου ο καραβαλβίδας........Παλιόκαιρος σήμερα, κλεισούρα και ..............
425486
425487
425488
425489
425490
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
Ξερεις κατι που δεν ξερουμε;
Οτι γουστάρει ο φίλος μου ο καραβαλβίδας........Παλιόκαιρος σήμερα, κλεισούρα και ..............
425486
425487
425488
425489
425490
Βαγγέλη,το ντατσουν λείπει και η μεγαφωνικη να παίζει Μελά.
:lol:
Για να δούμε φέτο...
Μη στενοχωριέσαι, μπορεί οι χαρταετοί μας να μη πετάνε, αλλά δεν είναι και σαν τραβεστί παγώνια...
Κατά τα άλλα, απόλυτος σεβασμός στο Βαγγέλη, που κάθε αποκριά έρχεται από την αλλοδαπή και μας κάνει δέκα πόντους κοντύτερους στα μάτια των παιδιών μας...
Τελευταίες δημιουργίες για φέτος.........
426323
426324
426325
426326
426327
Να θυμάστε ότι στο χαρταετό επιτρέπεται μέχρι 2 χιλιόμετρα καλούμπα. Διαφορετικά παίζει 300ρούμπα. :p
panavour
15/03/2021, 11:52
εχει ο χαρδαλιας γιαπωνεζικο χαρταετο με ενσωματωμενα ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ στην καλουμπα, και ερχεται διπλα στον δικο σου και στον κοβει στο δευτερολεπτο.:lol:
o_gavros
15/03/2021, 19:19
Πέμπτη σερί χρονιά κουβά...
Τέτοιο κάρφωμα δεν έχει ματαγινει
Του χρόνου με κόβω με χαρταετό της κλαδικής
Πολύ βροχή και χαλάζι κατά διαστήματα κι' εδώ.......
Κουβά κι' εγώ δυστυχώς.........................................
sanctusan
15/03/2021, 21:15
Τι κουβά ρε Γιάνν';
Δε μπορείς να πετάξεις χαρταετό 5 χρόνια;
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
15/03/2021, 21:19
Λόγω καιρού?Οι άλλοι δίπλα σου πέταγαν?
o_gavros
15/03/2021, 22:02
Τι κουβά ρε Γιάνν';
Δε μπορείς να πετάξεις χαρταετό 5 χρόνια;
Ναι ρε, για την ακρίβεια, αποτυγχάνω εξού κι ο κουβάς.
Το 5 χρόνια πάει σε πέντε καθαρο Δευτέρες, μη φανταστείς ότι βγαίνω με τον καημό όλη τη χρονιά να αμολησω αετό (αυτό συμβαίνει μόνο μεταφορικά).
Σήμερα ενώ είχε αεράκι αυτό ερχόταν διακεκομμένα και σε μια προσπάθεια ύστατη έπιασε και καρφώθηκε σε κάτι κάγκελα, οπότε σφύριξε Κολίνας.
nikos_abel
15/03/2021, 22:08
Ναι ρε, για την ακρίβεια, αποτυγχάνω εξού κι ο κουβάς.
Το 5 χρόνια πάει σε πέντε καθαρο Δευτέρες, μη φανταστείς ότι βγαίνω με τον καημό όλη τη χρονιά να αμολησω αετό (αυτό συμβαίνει μόνο μεταφορικά).
Σήμερα ενώ είχε αεράκι αυτό ερχόταν διακεκομμένα και σε μια προσπάθεια ύστατη έπιασε και καρφώθηκε σε κάτι κάγκελα, οπότε σφύριξε Κολίνας.
Γμσ τα, μια από τα ίδια, δεν ήθελε να σηκωθεί σήμερα. Αν και φέτος, σε σχέση με πέρυσι που δεν σηκώθηκε εκατοστό, είχα μια πτήση καμμιά 30αριά μέτρα,
έπεσε ο αέρας απότομα και δεν πρόλαβε να πάει πιο ψηλά. Μετά γιοκ...
sanctusan
16/03/2021, 20:53
δεν είμαι και από αυτούς που βγαίνουν για αετό κάθε δευτέρα. αλλά και με άπνοια θα πετάξει. 1-2 φορές δεν τα έχω καταφέρει.
Πάντα με καλάμια ώστε να έχει ελαστικότητα και να είναι ελαφρύς. Αν έχει άπνοια ξερά καλάμια (να είναι ακόμα πιο ελαφρύς) αν έχει αέρα χλωρά καλάμια (να έχει περισσότερη ελαστικότητα και αντοχές στον αέρα).
Αν δεν σηκώνεται αφαιρείς ουρά. Αν πάει σαν λουλού στον αέρα και πέφτει, θέλει περισσότερη ουρά να τον κρατάει σταθερό.
Έχω πετάξει αετό με 2 φούντες όλες κι όλες λόγο άπνοιας. Επίσης πολλοί ετοιματζίδηκοι έχουν πολλά λάθη σε ζύγια και την κατασκευή γενικότερα.
Δεν κάνω μάθημα, ούτε είμαι σαν τους πιο πάνω που τους φτιάχνουν μόνοι τους. Απλά μου έχει δείξει ο παππούς μου να τους διορθώνω και να τους φέρνω στα μέτρα μου ανάλογα τις καταστάσεις.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
17/03/2021, 05:30
2 είχα και οι 2 αγοραστοι και οι 2 σηκώθηκαν. Μου άρεσε που κάνανε χαρά τα παιδιά μου (και εγώ :lol:).
Και του χρόνου σε όλους. Κουβα ξεκουβα περάσαμε ποιοτικό χρόνο με Τις οικογένειες μας. Αυτό μετράει...
Εγω ότι αγοράζω τα τελευταια χρόνια κατευθειαν αφαιρώ ζύγια και φτιάχνω νέα. Είχα παιδευτεί κανα 2 φορές και δεν τα είχα καταφέρει και απο τότε ακολουθώ αυτό.
Φέτος ανεβήκαμε ψηλά στο ποικίλο πάνω απο το Καματερό και πετάξαμε μια χαρά , μέχρι που ένας δίπλα μας άρχισε τις στροφές λόγω κοντής ουράς και έπεσε πάνω στην καλούμπα μας τρίφτηκανε και κόπηκε.
Για κατασκευή αετού, που μπορείς να βρεις αυτό το πλαστικό ύφασμα που έχουν οι έτοιμοι κινέζικου στυλ;