PDA

View Full Version : Καλημέρα

GiorgosLa
16/01/2017, 06:08
Τα χιόνια δίπλα, χασκουν σοροι. Οι δρόμοι όμως σχεδόν στεγνοι. Σήμερα, φρέσκο χιονάκι πέφτει στη γη, οι δρόμοι έγιναν ξανά γυαλί, φρέσκο χιονάκι πέφτει στην γη και ο ψυχίατρος καραδοκει.

Billymuse
16/01/2017, 07:30
Καλημερα μωρακια

teogtp
16/01/2017, 07:31
Καλημέρα ρέει!
Γιώργη, το σκηνικό σηκώνει κρασί και λουκάνικα. ....

buckley
16/01/2017, 07:45
Τα χιόνια δίπλα, χασκουν σοροι. Οι δρόμοι όμως σχεδόν στεγνοι. Σήμερα, φρέσκο χιονάκι πέφτει στη γη, οι δρόμοι έγιναν ξανά γυαλί, φρέσκο χιονάκι πέφτει στην γη και ο ψυχίατρος καραδοκει.

Τι θέλει να μας πει ο ποιητής ?

GiorgosLa
16/01/2017, 12:19
Τι θέλει να μας πει ο ποιητής ?

Τι να θέλει να πει βρε ? Έχουμε απ τον Δεκέμβριο με μείον, χιόνι και μείον. Μας χτύπησε στα νεύρα πια.
Θοδωρή καλά είναι στη φωτιά με λουκάνικα αλλά να μη χρειάζεται να πας στην δουλειά και όχι στο σπίτι κάθε μέρα. Ευτυχώς το πάει για βροχή τώρα. Άντε κανονίστε κάτι να αλλάξουμε παραστάσεις.

taisteal
16/01/2017, 13:11
Καλημέρα ρέει!
Γιώργη, το σκηνικό σηκώνει κρασί και λουκάνικα. ....

:D:D

GFawkes
16/01/2017, 13:25
Μα τον τουτατη
κρασί και λουκάνικα διαβαζω...

my area of expertise!!!!

buckley
16/01/2017, 13:30
Τι να θέλει να πει βρε ? Έχουμε απ τον Δεκέμβριο με μείον, χιόνι και μείον. Μας χτύπησε στα νεύρα πια.
Θοδωρή καλά είναι στη φωτιά με λουκάνικα αλλά να μη χρειάζεται να πας στην δουλειά και όχι στο σπίτι κάθε μέρα. Ευτυχώς το πάει για βροχή τώρα. Άντε κανονίστε κάτι να αλλάξουμε παραστάσεις.

Γατάκι La ...
http://www.zougla.gr/kosmos/article/i-monaksia-tou-astronafti
ΥΓ Για τα λουκάνικα κρατήστε μια θέση ρε...

amyroukai
16/01/2017, 14:44

ε ντάξει, έχω δύο μπλουζάκια giorgosLa στο σπίτι, θα τα βάλω δίπλα στο τζάκι και θα ρίξω κανένα λουκανικάκι στη θράκα, να πάρουν μυρΟΥδιά και θα προσποιούμαι ότι τα τρώμε παρέα :bawl:

buckley
16/01/2017, 14:46
ε ντάξει, έχω δύο μπλουζάκια giorgosLa στο σπίτι, θα τα βάλω δίπλα στο τζάκι και θα ρίξω κανένα λουκανικάκι στη θράκα, να πάρουν μυρΟΥδιά και θα προσποιούμαι ότι τα τρώμε παρέα :bawl:

ΚΛΙΚΑ...

amyroukai
16/01/2017, 14:50
ΚΛΙΚΑ...

Γιατί αφάνα παιδί μου, δεν είσαι Αθηναίος και εσύ; Της ΝΟΤΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ λογίζεσαι και του λόγου σου, νομίζεις ότι γλιτώνεις; :p :lol:

buckley
16/01/2017, 14:57
Γιατί αφάνα παιδί μου, δεν είσαι Αθηναίος και εσύ; Της ΝΟΤΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ λογίζεσαι και του λόγου σου, νομίζεις ότι γλιτώνεις; :p :lol:

Εδώ ρε δήλωσα συμμετοχή και με άφησες στους επιλαχόντες μετά τα μπλουζάκια του La.OΚ είμαι λίγο φαγανός τι να κάνω ?
Αφάνα 'last' year...

bulmont
16/01/2017, 16:58
Γιατί αφάνα παιδί μου,.....

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

buckley
16/01/2017, 17:11
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Έχω και πιο αστείο από αυτό ρε !

Θα αρχίσω να ξαναφήνω μαλλί λέμε...

GiorgosLa
16/01/2017, 18:04

Γιάννη δεν έχω πρόβλημα με τα λουκάνικα. 13 κιλά έκανα στα μέσα Δεκέμβρη και σχεδόν τα κατασπαράξαμε. Το πρόβλημα είναι με το ψοφόκριο και τους δρόμους, που έχω καταντήσει το σαξάκι παγοθραυστικό. Χόρια που τα ερκοντίσιον είναι γτπκ μ αυτές τις θερμοκρασίες και έχω κάψει ότι είχα και δεν είχα σε ξύλα και πετρέλαιο και τώρα θα αρχίσω να καίω τους καναπέδες. Όσο για τα μπλουζάκια, θα κρατήσω μια τηγανιά (η μια σχάρα) "αγνά" λουκάνικα για όποιον τα παραδώσει. :D

GiorgosLa
16/01/2017, 18:16
Γατάκι La ...
http://www.zougla.gr/kosmos/article/i-monaksia-tou-astronafti
ΥΓ Για τα λουκάνικα κρατήστε μια θέση ρε...

Να κρατήσουμε μια θέση ρε συ Πάνο, αλλά μάλλον τα μπουφάν θα βάλουμε. Εσείς οι... μεγάλοι, δεν ξεκουνάτε εύκολα. :p

amyroukai
16/01/2017, 19:14
Τα θες και δελίβερι στην πόρτα σου πασάκο μου; :lol:

τα εισαγωγικά γιατί, θα βάλεις κανένα γάλα μαγνησίας μέσα;

GiorgosLa
16/01/2017, 19:56
Τα θες και δελίβερι στην πόρτα σου πασάκο μου; :lol:

τα εισαγωγικά γιατί, θα βάλεις κανένα γάλα μαγνησίας μέσα;

Πως να τονίσω την αγνότητα του σκευάσματος? Έχει μέσα μόνο αλάτι, πιπέρι, γουρούνι, πρόβατο και πράσο. Ούτε λίπος, ούτε άλλο μπαχαρικό. Άρα? "Αγνό" :D

annoula1981
16/01/2017, 20:00
Δεν ειναι λουκανικα
Ειναι λουκάνκα. Φαλανιωτη!

GiorgosLa
16/01/2017, 20:04
Δεν ειναι λουκανικα
Ειναι λουκάνκα. Φαλανιωτη!

Εγώ του ξέρου. Μι τσ Αθηναίοι πως θα συνεννοηθούμει? :bawl:

teogtp
16/01/2017, 20:06
Πουλάκια μοουυυυ ......!
Λουκάνικα θέλατε για να ξεκουνηθητε;

amyroukai
16/01/2017, 20:10
έχς παράπ'να πολίτ' Μπεόπολης; Έμαθα δεν έχετε νερό, δεν το κουνάω απ' επαέ αν δεν αποκαταστήσετε την βλάβη, μου φτάσανε τα δικά μου τα παθήματα :lol:

Για να μην πω και ότι μόλις συζητήθηκαν "λουκάνικα" ΤΣΟΥΠ πετάχτηκαν και άλλοι from the nowhere... :lol:

annoula1981
16/01/2017, 20:11
Εγώ του ξέρου. Μι τσ Αθηναίοι πως θα συνεννοηθούμει? :bawl:

αρα πες μι συ ε!

teogtp
16/01/2017, 20:17
έχς παράπ'να πολίτ' Μπεόπολης; Έμαθα δεν έχετε νερό, δεν το κουνάω απ' επαέ αν δεν αποκαταστήσετε την βλάβη, μου φτάσανε τα δικά μου τα παθήματα :lol:

Για να μην πω και ότι μόλις συζητήθηκαν "λουκάνικα" ΤΣΟΥΠ πετάχτηκαν και άλλοι from the nowhere... :lol:

Παράπονο κανένα.
Πάλι καλά που έριξε χιόνι και είχαμε να λιώσουμε για να πλυθουμε. Κατσαρολι στην φωτιά και πλατσανισμα .
Επιστροφή στη φύση!

buckley
16/01/2017, 20:23

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151861&p=2843325&viewfull=1#post2843325

7Tolis
16/01/2017, 20:23
Τα καλύτερα μπαη φαρ είναι από Καρδίτσα μεριά. Σακελλαριου και Πριτσας.
Λουκάνκα εννοώ.
Αυτά.

amyroukai
16/01/2017, 20:24
been there, done that αλλά για την λεκάνη της τουαλέτας, όχι για ντους.