View Full Version : Τα Ελληνικά μοτομάγαζα λέγατε?
sugariasgeorge
26/01/2017, 16:09
να προσθεσω και την δικη μου αποψη...
ειναι παντα χαμογελαστοι, εξυπηρετικοτατοι, ευγενικοι, φιλικοι, καλοδιαθετοι, υπομονετικοι κλπ.κλπ.κλπ.
η αντιμετωπιση που εχω ειναι σαν να ειναι παντα η πρωτη φορα...που προσπαθουν να κερδισουν τον πελατη...
μονο θετικα εχω να πω για το καταστημα στην καλιροης !!!
:beer::beer::beer:
κι αφου λοιπον πω κι εγω ένα μπραβο στο μοτομαρκετ, και ότι με τη κινηση αυτή θα είναι το πρωτο κατάστημα που θα επισκεφτω την επομενη φορα που θα χρειαστω εξοπλισμο μηχανης, να επιστρεψουμε στα του mediamarkt...
αγορασα ασυρματο σετ πληκτρολογιο ποντικι, παω σπιτι το ανοιγω και εντοπίζω πρόβλημα με ένα πληκτρο.. παω πισω τους το λεω βγαζει η κοπελα το πληκτρολογιο απ'το κουτι πριν προλάβω να τελιωσω εχει ηδη δρομολογησει αντικατασταση.. ουτε να το δει αν φτιαχνεται ουτε τιποτα..
αγοραζω φωτογραφικη μηχανη μαζι με καρτα μνημης για να τη κανω δωρο στην αδερφη μου που θα πηγαινε για πασχα στη γερμανια..
η μηχανη αποδειχθηκε ελατωματικη και κατεστρεφε τις καρτες μνημης
τη παω πισω μετα από δυο μηνες τους λεω αυτό κι αυτό συμβαινει, βαζει η κοπελα μια καρτα δικια τους διαπιστωνει το πρόβλημα, και πριν προλάβω να μιλησω μου λεει:
"θελετε επιστροφη χρηματων η θα ψωνισετε κατι άλλο?" επελεξα να ψωνισω άλλη μηχανη, βγαζει πιστωτικο για τη φωτογραφικη, ψαχνει στα αρχεια να και βρισκει και την αποδειξη της καρτας μνημης (ειχαν κοπει χωριστα και δεν την ειχα μαζι) μου βγαζει και για αυτην και μου δινουν και μια δευτερη καρτα δωρο επειδή μου κατεστρεψε δυο καρτες η μηχανη..
ασε δε που κάθε που παω παντα φευγω ευχαριστημένος από την εξυπηρετηση.. οποτε που καταληγουμε? ότι δε με ενδιαφερει τι τιμες ανακοινωνουν στις εκπτωσεις η λιγο πριν από αυτές.. από τη στιγμη που στην εξυπηρετηση και την υποστηριξη είναι αποδεδειγμένα ενταξει, και οι τιμες που τρεχουν τη δεδομενη στιγμη που θα παω να ψωνισω μου κανουν, θα εξακολουθώ να ψωνιζω από εκει..
το ελληνικο μαγαζακι με ηλεκτρονικα θα μου ελεγε πηγαινε το στο σερβις της αντιπροσωπιας, δεν είναι δουλεια μου να το διορθωσω εγω το θεμα εγω απλα πωλήσεις κανω και τα λοιπα γνωστα..
ο αδερφος μου πηρε δυο κινητα από το PUBLIC, και τα δυο του βγαλαν πρόβλημα εντος εγγυησης το ένα προσπαθουν να τον πεισουν ότι φταιει αυτος και δεν καλυπτει, και ακομα το φτιαχνουν κοντα ένα τριμηνο τωρα, το άλλο το πηραν υποτειθεται ότι το εφτιαξαν του ξαναβγαλε το ιδιο θεμα και τωρα παλι εκει το εχουν.. βαζω στοίχημα ότι τα media θα το ειχαν ηδη αντικαταστησει!
Coyote.V
27/01/2017, 06:32
Αυτό εμένα δεν μου λέει κάτι γιατί και οι αντιπροσωπίες λειτουργούν άψογα.
Έχω οθόνη PC 19" της LG αγορασμένη από άσχετο σκρουτζομάγαζο η οποία χαλάει και σβήνει τελείως εντός εγγύησης στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας . Παίρνω τηλέφωνο την αντιπροσωπία και χωρίς δεύτερη κουβέντα σε δυό μέρες είχε έρθει κούριερ της ACS με καινούργια οθόνη με καινούργια εγγύηση και πήρε την παλιά και την απόδειξη αγοράς της ...
Δεν χρειάστηκε να πάω καν από την αντιπροσωπία :cool:
amyroukai
27/01/2017, 08:07
Έχω οθόνη PC 19" της LG αγορασμένη από άσχετο σκρουτζομάγαζο η οποία χαλάει και σβήνει τελείως εντός εγγύησης στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας . Παίρνω τηλέφωνο την αντιπροσωπία και χωρίς δεύτερη κουβέντα σε δυό μέρες είχε έρθει κούριερ της ACS με καινούργια οθόνη με καινούργια εγγύηση και πήρε την παλιά και την απόδειξη αγοράς της ...
εκτός αν είναι παραεισαγωγής, οπότε λίιιιιγο σε ζαλίζουν. Καλά, πολύ.
Coyote.V
27/01/2017, 09:13
εκτός αν είναι παραεισαγωγής, οπότε λίιιιιγο σε ζαλίζουν. Καλά, πολύ.
Δεν με ρώτησαν τίποτα... το μόνο που μου είπαν να δώσω την απόδειξη αγοράς στο κούριερ. Ούτε που ξέρω αν ήταν παραεισαγωγής ή όχι
amyroukai
27/01/2017, 09:14
οκ με κινητά πχ, δεν είναι τόσο χαλαροί.
Coyote.V
27/01/2017, 09:16
Δεν το γνωρίζω, μόνο μια φορά στην ζωή μου χρειάστηκε να κάνω χρήση εγγύησης, αυτή που ανάφερα. Πριν δυό χρόνια..
Coyote.V
27/01/2017, 09:38
Όμως μου δημιουργείται ένα ερώτημα... και παραεισαγωγής να είναι γιατί να υπάρχει πρόβλημα εφόσον προέρχεται από χώρα της ΕΕ;
Πχ αν αγοράσω ένα τηλέφωνο που προέρχεται από την Ιταλία γιατί να αντιμετωπίσω πρόβλημα;
amyroukai
27/01/2017, 09:53
ναι. αστείο δεν είναι; καλύπτουν επισκευές, αλλά "τηλέφωνο αντικατάστασης αν αργήσει, μόνο για ελληνικής αγοράς κομμάτια". Και διάφορα άλλα αστεία. Και δεν είναι η μόνη εταιρία, ίδιες ζαβολιές έκανε και η ΝΟΚΙΑ κάποτε (το έμαθα αγοράζοντας από το ΠΛΑΙΣΙΟ τότε, παραεισαγωγή) και διάφοροι άλλοι.
Coyote.V
27/01/2017, 10:05
Αστείο δεν θα το έλεγα, μαλακία είναι. Δεν μπορεί η ΕΕ να υπάρχει μόνο όπου συμφέρει τον καθένα.
tzimidis
27/01/2017, 11:55
Αστείο δεν θα το έλεγα, μαλακία είναι. Δεν μπορεί η ΕΕ να υπάρχει μόνο όπου συμφέρει τον καθένα.
Filtate Coyote............................stin ellada eisai,
.OLA yparxoun mono otan symferei ton kathena.......
blackbusa
27/01/2017, 13:09
Prin 2-3 mines paredose pneyma to pc, meta kaike apo ptosi anapsyktikou to laptop,
kai ektote grafo mono apo to kinito , pou den exei elliniko pliktrologio.
for Android.... https://www.youtube.com/watch?v=BTkBUXeAkcs
for Apple.... https://www.youtube.com/watch?v=jR5OhvrmofY
Coyote.V
27/01/2017, 13:24
Filtate Coyote............................stin ellada eisai,
.OLA yparxoun mono otan symferei ton kathena.......
Δυστυχώς έχω αρχίσει και το συνειδητοποιώ, πίστευα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει, αλλά δεν...
tzimidis
27/01/2017, 18:20
for Android.... https://www.youtube.com/watch?v=BTkBUXeAkcs
for Apple.... https://www.youtube.com/watch?v=jR5OhvrmofY
μακαλά, εχο φαέι παν από 23 φορουμσ,
ενασ δεν βρεθικε να με πει ποσ μπένοuν τα ελληνικά
Εφχαριστό φίλε βλακβούσσα.
τΟρα θα πορώ να γράφω χωρισ να σασ πονάννε τα μάτχια.:D
Υ.γ. η περισπωμένη και η δασεία πως μπαίνουν??
Καλύτερο τρολπόστ της χρονιάς. :lol:
Αλλαξε κινητο με τον Στελλιοτερι και θα στρωσετε και οι δυο.
:lol:
amyroukai
27/01/2017, 18:43
Πάει χάθηκε αυτός. δεν βρήκε κανέναν να φάει σουβλάκια μαζί του και θα πάει σε άλλο φόρουμ.
Billymuse
27/01/2017, 21:01
Πάει χάθηκε αυτός. δεν βρήκε κανέναν να φάει σουβλάκια μαζί του και θα πάει σε άλλο φόρουμ.
Την δευτερα είχε έρθει και με κέρασε και μια μπύρα :beer:
Coyote.V
27/01/2017, 21:08
Αφού το μαμίσατε το παλικάρι... τι να κάνει κι αυτός, πήρε των ομματιών του και την έκανε.
Στέλιο .... Μύγδαλα ρε.... μας λείπεις !!!
amyroukai
27/01/2017, 21:32
Την δευτερα είχε έρθει και με κέρασε και μια μπύρα :beer:
έτσι κάνει ο Χάνιμπαλ ο σωστός, μαρινάρει το κρέας σε μπυρίτσα. Εσύ θα προτιμούσες πέλφε αλλά τι να εξηγήσεις στον ΤΕΡΙ.
Αλλαξε κινητο με τον Στελλιοτερι και θα στρωσετε και οι δυο.
:lol:
Ναι και θα πεθάνουμε οι υπόλοιποι.OHMygod.
blackbusa
28/01/2017, 10:42
kane twra kai ayto kai eisai arxontas...
Android...https://www.youtube.com/watch?v=3aSLaoci5pk
Apple...https://www.youtube.com/watch?v=Vc8-khYcExY
nikos_abel
28/01/2017, 18:13
Με λου τζου έχω και εγώ την καλύτερη εμπειρία.
nikos_abel
28/01/2017, 18:15
Ειναι νωρίς ακόμα.
tzimidis
28/01/2017, 20:23
Ειναι νωρίς ακόμα.
Αμά ρε συ Nikos_Averell, αμέσως να μου στερήσεις τη χαρά.........
Μια απόλαυση είχα κι εγώ εδώ,
έπαιρνα κανά ξέμπαρκο βρουμ που και που μέχρι που τα έκοψε ο jamiroquai,
άσε με για λίγο να νιώσω κι εγώ ο φουκαράς King of the thread......(of the Trolls, of the hills, whatever)
Παει, θα καβαλήσω το camino που είχα μικρός και θα πάω να γίνω Lucky Luke στην Οκλαχόμα.....
amyroukai
28/01/2017, 20:29
Εγώ τι έκοψα πάλι;
Nostradamus
28/01/2017, 20:33
άσε με για λίγο να νιώσω κι εγώ ο φουκαράς King of the thread......(of the Trolls, of the hills, whatever)
Παει, θα καβαλήσω το camino που είχα μικρός και θα πάω να γίνω Lucky Luke στην Οκλαχόμα.....
O tzimidis με ελληνικά!!! Τι του κάνατε ρε ??? Ποιος μπήκε στο λογαριασμό του??
Συνεχίζω να στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις οπότε μπορώ. Απλά πλέον ανοιχτά τους ενημερώνω όταν η διαφορά είναι χαώδης..
Τις περισσότερες φορές κάνουν ανταγωνιστικη αντί προσφορά που συνήθως είναι κατά τι παραπάνω. Σε αυτές τις περιπτώσεις ψωνίζω από αυτούς.
nikos_abel
29/01/2017, 09:53
Αχαχαχα, αλλά άβερελ; Μου λείπουν και καμμία 40αρια πόντοι χαχα
Αχαχαχα, αλλά άβερελ; Μου λείπουν και καμμία 40αρια πόντοι χαχα
Στο μήκος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:bawl::bawl:
nikos_abel
29/01/2017, 12:36
Στο μήκος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:bawl::bawl:
Ναι. Είμαι στο -10.