View Full Version : Κοντινή Λαύριο 29/1
Τα κλασικά, ξέρετε.
Συνάντηση στο περίπτερο Φλοίσβου (https://goo.gl/maps/UGua3tzurDR2) στις 11.00. Φεύγουμε 5-10 λεπτά αργότερα.
Ξυπνάμε χαλαρά, ακολουθούμε τη γνωστή διαδρομή, παραλιακά, πίνουμε το καφεδάκι μας και χτυπάμε και κάνα σουβλάκι, αν γουστάρουμε.
Αναλογως καιρου (βροχας δηλαδη η σχετικης υποψιας) μεσα εγω worst case senario επειδη με το πρωινο οπως ξερουτε δεεενν θα σας βρω παλι εκει...:beer:
Billymuse
27/01/2017, 09:51
Αν δεν παίξει κανένα Φρατζέλικο μέσα...
Ασε τα μπουζουκλερι και ελα...προτείνω ομως να παμε για καφε στο ΑQUA οχι στο ρολοι..πηγα την περασμένη βδομαδα και ειχε ''ωραιο'' κοσμο:smokin:
Καθόμαστε όπου θέλετε. Γι'αυτό το έβαλα στις 11, για να είμαστε χαλαροί και να μην υπάρξει πρωινό ξύπνημα. Εννοείται ότι δε βγαίνω καν από το σπίτι αν βρέχει.
Billymuse
27/01/2017, 10:53
Ασε τα μπουζουκλερι και ελα...προτείνω ομως να παμε για καφε στο ΑQUA οχι στο ρολοι..πηγα την περασμένη βδομαδα και ειχε ''ωραιο'' κοσμο:smokin:
Σιγα μην παω φρατζελικο με τετοιο σχημα ρε πλακα εκανα.Κανα Μακη Δημακη το πολυ αλλα δεν παιζει φραγκο :-ρ
Σιγα μην παω φρατζελικο με τετοιο σχημα ρε πλακα εκανα.Κανα Μακη Δημακη το πολυ αλλα δεν παιζει φραγκο :-ρ
Ντιρινταχτας είσαι και συ εεεε μπιλακο..:bawl:
Εγώ είμαι της αποψης ότι πιο πεταμένα λεφτά απ τα μπουζούκια δεν υπάρχουν...Η κοπέλα βέβαια έχει αλλη άποψη οπότε έχω "πετάξει" δύο τρεις φορές λεφτά αλλά αυτό είναι κουβέντα για άλλο θέμα σε άλλο θρεντ..πάλεψε το για Κυριακή και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε..:beer:
Μαλλον θα σε προλαβω Γιωργο...
Βλεποντας και κανοντας!
(Καλη ιδεα το ''aqua'')
Αν προλάβω να δέσω το μηχανάκι θα τα πούμε περίφτερο!
Λυμμενο το εχεις; Εμεινε;:p
Λυμμενο το εχεις; Εμεινε;:p
αμ δεν ηθελε να μεινει με το honda τωρα το ριμαδι του σε καθε βολτα ολο κατι εχει και αμα το φτιαξει θα ερθει.
αμ δεν ηθελε να μεινει με το honda τωρα το ριμαδι του σε καθε βολτα ολο κατι εχει και αμα το φτιαξει θα ερθει.
Ρεκατιμπούστηδεςπουμπλέξαμε....Άλλου είδους φτιαξίμο θέλει το μηχανάκι.Μιά χαρά λειτουργεί παλιο πετούγιες που αμέσως να βγάλετε χολή
Μη το βάλεις κάν δε θα έρθω και ο λόγος είναι άλλος !
amyroukai
28/01/2017, 11:06
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αντουνάκ' δεν παίζεσαι
Παίρνω βραβείο του '17 για το πιο γρήγορο quit σε βόλτα άνετα!
Παίρνω βραβείο του '17 για το πιο γρήγορο quit σε βόλτα άνετα!
δεν πειραζει εσυ να εισαι καλα και τα honda δεν χαθηκαν θα βαλεις μυαλο καποια στιγμη! :D
andreastwin
28/01/2017, 19:08
το λοιπον αν δεν ανοιξουν οι ουρανοι και επειδη ειμαι απο μεσογεια μερια,[λουτσα] θα σας βρω κατω.τωρα που θα κατσετε!!!! μαλλον σε μια απο τις δυο που ειπατε.
ΑQUA ΡΟΛΟΙ
Λοιπόν, επειδή δεν κατάλαβα ποιος θα έρθει, ενημερώνω ότι θα είμαι στο σημείο συνάντησης στις 11.00. Θα περιμένω 5 λεπτά. Ίσως 10, αν βαριέμαι πολύ. Μετά θα ξεκινήσω για Λαύριο. Αν είμαι μόνος μου, δε θα κάτσω. Θα γυρίσω κατευθείαν. Αυτά. Τα λέμε το πρωί με όσους γουστάρουν.
Καλή βόλτα :beer::beer:
Σήμερα στο Λαύριο είχε πολύ ωραίο καιρό μετά τις 9. Είχε πολύ κρύο και πάγο τις πολύ πρωινές ώρες κάπου στις 8. Οπου είχε πρασινάδα είχε πιάσει πάχνη και οι νερολακούβες είχαν παγώσει, λασπουριά φρέντο.
Αφού εχετε ραντεβού 11 μια χαρά στρίψιμο θα κάνετε.
Αν δεν ξυπνήσω στην ώρα μου και δε σας προλάβω περίπτερο θα σε βρω η θα σας βρω κάτω για καφέ..
Ε όχι και να σε αφήσουμε να πας μόνος.. Κρίμα. Αφού ξυπνησα. Να προλαβω μόνο 11 να είμαι εκεί.
Ωραιααα και σήμερα παρόλο το κρύο στον καφέ και τον καιρο ππυ εξαφάνισε τον ήλιο με συνοπτικές διαδικασίες...το σουβλάκι άριστο να τα λέμε και αυτά...γνώρισα και 2 άτομα ακόμα...To the next one και ας μην πολυκαγκουριασαμε παρέα σήμερα(καγκουριασα παραλιακή κέρνοντας κάτι λίτρα τσάι ένα Tdm και ένα r6):D
Ωραια παρεα...:beer:
Το σουβλακι ηταν ολα τα λεφτα teos!
(Στο γυρισμο καπου σας εχασα και δεν χαιρετησα...τα λεμε στην επομενη!)
Χάχα σωστός...στρίψαμε αριστερά για βάρης Κορωπίου...:wave2:
(Στο γυρισμο καπου σας εχασα και δεν χαιρετησα...τα λεμε στην επομενη!)
Μπήκαμε Βάρης-Κορωπίου.
Ωραία περάσαμε, αν και κρύο, αφού κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να κάτσουμε έξω, να απολαύσουμε τη δροσιά. :lol:
Τελικά στο ραντεβού δεν ήταν κανείς και κατέβηκα μόνος. Λίγο πριν το Λαύριο, σταμάτησα να βγάλω και μερικές φωτογραφίες:
378086
378087
@pektis: Θενξ για το κέρασμα. :beer:
Τελικά στο ραντεβού δεν ήταν κανείς και κατέβηκα μόνος. Λίγο πριν το Λαύριο, σταμάτησα να βγάλω και μερικές φωτογραφίες:
378086
378087
Ρε πας σε χωματόδρουμους; Δεν είσαι Αδεφή στριτάς τελικά;
Μόνο για τις φωτογραφίες και το coolness factor μπήκα. Μην είσαι χαζός. :lol:
Το έχει βελαξει το καημένο το ΜΤ...
Αφου θες χώματα και ανωμαλίες, γιατί δεν έπαιρνες ένα 690R?
Το έχει βελαξει το καημένο ΜΤ...
Ε μα!! Φας, δε φας θα γίνεις ΟΝΟΦΑΣ αλλά είναι μικρός ακόμα και τρυφερός και φοβάται μη κάνει μιμι.
taisteal
29/01/2017, 18:38
Blitz άστο ρε μην γίνεις ''σκληρός ονοφάς''....
Έχουμε πολλούς ήδη
:lol::lol:
Αχ Ρε πστμ.. Είναι κάτι παιδιά που δεν γίνονται άντρες... :bawl:
Το έχει βελαξει το καημένο το ΜΤ...
Οι ανωμαλίες μου αρέσουν, αλλά τα χώματα τα αποφεύγω. Θέλει καλό τρίψιμο μετά. :lol:
ξεκινησα απο τις 10 παρα με σκοπο να παω στο συνεργειο φιλου να παρω το μοτορι που ειχαν αφησει εκει για φορτιση μπαταριας και να ερθω να σας βρω στο περιπτερο................................
...............................
................................
....................................
τελικα την πηρα στα χερια μου 2 παρα....ωραιος......
Υ.Γ. αυτος ο μερφυ ποιος ειναι??? εκτος απο τον ρομποκοπ..???
Παλιός κιθαρίστας στους Obituary ήταν ο μερφι.
amyroukai
30/01/2017, 12:24
και αυτός που φτιάχνει τις μπύρες εκεί στο άιρλαντ.
H κόρη του Μακόναχι στο Interstellar.