View Full Version : Αδερφές στριτάδες vs παντός καιρού ονοφάδες
Καθόμαστε όπου θέλετε. Γι'αυτό το έβαλα στις 11, για να είμαστε χαλαροί και να μην υπάρξει πρωινό ξύπνημα. Εννοείται ότι δε βγαίνω καν από το σπίτι αν βρέχει.
Μη με λυπάσαι διώξε με απόψε
σαν να `μαι αγριολούλουδο
και τη ζωή μου κόψε
Εγώ γυμνός ξεκίνησα
εγώ πηγαίνω μόνος
Σπίτι μου είναι ο δρόμος
και τραγούδι μου ο πόνος
Διώξε με και μη λυπάσαι
τι θα γίνω μη φοβάσαι
κι αν χιονίζει και αν βρέχει
τ’ αγριολούλουδο αντέχει
Μη με κρατήσεις μονάχα από συμπόνια
το κρύο το συνήθισα θ’ αντεξω και τα χιόνια
Εγώ γυμνός ξεκίνησα
εγώ πηγαίνω μόνος
Σπίτι μου είναι ο δρόμος
και τραγούδι μου ο πόνος
Διώξε με και μη λυπάσαι
τι θα γίνω μη φοβάσαι
κι αν χιονίζει και αν βρέχει
τ’ αγριολούλουδο αντέχει
Δεν οδηγώ μοτοσικλέτα για να αποδείξω κάτι. Οδηγώ επειδή απολαμβάνω την οδήγηση. Όποιος υποστηρίζει ότι απολαμβάνει την οδήγηση με βροχή και με χιόνια, είτε ψεύδεται, είτε οδηγεί σαν την ανηψιά μου.
Δεν οδηγώ μοτοσικλέτα για να αποδείξω κάτι. Οδηγώ επειδή απολαμβάνω την οδήγηση. Όποιος υποστηρίζει ότι απολαμβάνει την οδήγηση με βροχή και με χιόνια, είτε ψεύδεται, είτε οδηγεί σαν την ανηψιά μου.
+9999 (στα παλια RPG δεν πηαγαινε παραπανω) :D
Το κρυο με τη λιακαδα παλευεται και μ αρεσει μη πω...τα υπολοιπα οτι ειπε ο απο πανω
Δεν κατάλαβες ρε που βάσισα το σχόλιο με το άσμα ?
Στους παρακάτω σου "στίχοι" :
"Εννοείται ότι δε βγαίνω καν από το σπίτι αν βρέχει"
AXAXAXAXA
Καθόμαστε όπου θέλετε. Γι'αυτό το έβαλα στις 11, για να είμαστε χαλαροί και να μην υπάρξει πρωινό ξύπνημα. Εννοείται ότι δε βγαίνω καν από το σπίτι αν βρέχει.
Γιατί ρε,γκρεμλιν είσαι;
:lol:
Γιατί ρε,γκρεμλιν είσαι;
ΠΣΤ, στη σειρά σου φίλος...
Δεν κατάλαβες ρε που βάσισα το σχόλιο με το άσμα ?
Στους παρακάτω σου "στίχοι" :
"Εννοείται ότι δε βγαίνω καν από το σπίτι αν βρέχει"
AXAXAXAXA
Κατάλαβα, γι'αυτό εξήγησα. Τώρα αν κρύβεται κάτι παραπάνω, το οποίο δεν έπιασα ή ποιο είναι το "άσμα", πραγματικά δεν έχω ιδέα. :p
@teogtp: Εννοούσα ότι δε θα βγω για τη συγκεκριμένη βόλτα, εριστικέ.
Στριτάδες ρε πστ μου :plaf::plaf:
Πάρτε ρε κανα ον-οφ να χαίρεστε οδήγηση 365 μέρες το χρόνο. Με βροχή έχω κάνει τις πιο ωραίες, ατμοσφαιρικές βόλτες. Σαν και εκείνη την ετήσια στο Μαυρολιθάρι για παράδειγμα :) και δεν κάνω πλάκα.
Billymuse
27/01/2017, 14:41
Πάρτε ρε κανα ον-οφ να χαίρεστε οδήγηση 365 μέρες το χρόνο. Με βροχή έχω κάνει τις πιο ωραίες, ατμοσφαιρικές βόλτες. Σαν και εκείνη την ετήσια στο Μαυρολιθάρι για παράδειγμα :) και δεν κάνω πλάκα.
Nαι ωραία ατμόσφαιρα που ψάχναμε κατηφόρα στο βουνό με τους κεραυνους παρέα για να πάρει μπρος το μηχανάκι του Βύρωνα :lol:
Θα πάρω on/off όταν κόψω το πουλί μου και το πετάξω στα σκουπίδια. :p
Ειναι στα αμεσα σχεδια ενα χωματινο καθαρο ομως για το σπιτι στο Λουτρακι που ειναι διπλα στο δασος και ας μην εχω ασχοληθει ποτε με χωμα(θα γελασουμε)οταν ειναι η ωρα θα μπει σχετικο θρεντ για βοηθεια..η αληθεια ειναι οτι και δρομος και χωμα το καθενα τη γλυκα του τις φασεις του και τις ιστοριες του...αυτα τα υβριδια που λετε on-off ειναι του διαβολου ουυυυυυυ ουυυυ...:bawl:....
Περα απ την πλακα εγω με street,ss κλπ βροχη δε χαρηκα ποτε δε μπορεις να πας ουτε νορμαλ οχι γρηγορα..ειναι να σαι σε mood δε με νοιαζει να γινω κολος και εγω και το μηχανακι..
Οσο για το σχόλιο streetαδες-χωμα(ελατε ρε 1 χλμ χωμα ειναι σιγα ολοι περνατε):bawl: η βολτα στο σχετικο μοναστηρι-παναγια-βραχος διαψεύδει υπαρχει και σχετικο φωτογραφικο υλικο στο αντοιστιχο θρεντ....και ας μουρμουραγα 3 ωρες μετα φαση ειχε:D
Θα πάρω on/off όταν κόψω το πουλί μου και το πετάξω στα σκουπίδια. :p
Γεράματα φίλος ξέρεις πως είναι μνήμη ασθενής κλπ ,θύμησε μου ρε καμάρι τι καβάλαγες πριν το ΜΤ ?
Ειναι στα αμεσα σχεδια ενα χωματινο καθαρο ομως για το σπιτι στο Λουτρακι που ειναι διπλα στο δασος και ας μην εχω ασχοληθει ποτε με χωμα(θα γελασουμε)οταν ειναι η ωρα θα μπει σχετικο θρεντ για βοηθεια..η αληθεια ειναι οτι και δρομος και χωμα το καθενα τη γλυκα του τις φασεις του και τις ιστοριες του...αυτα τα υβριδια που λετε on-off ειναι του διαβολου ουυυυυυυ ουυυυ...:bawl:....
Περα απ την πλακα εγω με street,ss κλπ βροχη δε χαρηκα ποτε δε μπορεις να πας ουτε νορμαλ οχι γρηγορα..ειναι να σαι σε mood δε με νοιαζει να γινω κολος και εγω και το μηχανακι..
Οσο για το σχόλιο streetαδες-χωμα(ελατε ρε 1 χλμ χωμα ειναι σιγα ολοι περνατε):bawl: η βολτα στο σχετικο μοναστηρι-παναγια-βραχος διαψεύδει υπαρχει και σχετικο φωτογραφικο υλικο στο αντοιστιχο θρεντ....και ας μουρμουραγα 3 ωρες μετα φαση ειχε:D
Ψιχουλάκια να αφήνεις στο πήγαινε για να σε βρούμε ...
Γεράματα φίλος ξέρεις πως είναι μνήμη ασθενής κλπ ,θύμησε μου ρε καμάρι τι καβάλαγες πριν το ΜΤ ?
Απανταω εγω τα καγκουρομηχανακια (duke) ειναι μια κατηγορια μονα τους(καγκουροαλητοβιαπουολοχαλαμε λεγεται) δε μετρανε.....και νομιζω ειναι μοταρντι το συγκεκριμενο...ρε καγκουρα χορχοδιλε ειχες και on-off και το κρατας κρυφο??:D
Απανταω εγω τα καγκουρομηχανακια (duke) ειναι μια κατηγορια μονα τους(καγκουροαλητοβιαπουολοχαλαμε λεγεται) δε μετρανε.....και νομιζω ειναι μοταρντι το συγκεκριμενο...ρε καγκουρα χορχοδιλε ειχες και on-off και το κρατας κρυφο??:D
Εσύ να απαντάς στα δικά σου ρε.DRZ δεν είχε ρε ο χορχόδειλος ???
Ψιχουλάκια να αφήνεις στο πήγαινε για να σε βρούμε ...
:bawl::bawl: Γιατι?για να χαθουμε ολοι παρεα ασε ρε ξερω να χανομαι μονος μου..στη χειροτερη θα ποσταρω εδω απο τη χωρα του ποτε παρεα με το vaska η τον tai:a22:
Το μαμησαμε το θρεντ θα πεσει σκουπα 2000w το λιγοτερο μολις τα δει:bawl:
DRZ SM. Αν βάζεις στην κατηγορία on/off και τα SM, πάω πάσο. Δίπλα σε vstrom, 1150gs και 1290adv. :lol:
On/off ούτε είχα, ούτε θα έχω ποτέ.
Σέβομαι το σχόλιο του kordix, γιατί είναι και σβέλτος οδηγός, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν λέει ότι απόλαυσε βροχερή βόλτα, ήταν για τη φάση, την παρέα, την περιπέτεια κι όχι επειδή έμπαινε τάπα παντού. :p Ε εμείς οι "στρητάδες" θέλουμε πρόσφυση για να χαρούμε οδήγηση. Παρέα και φάση ευχαριστιόμαστε και με άλλους τρόπους, ναι.
Για μια καλύτερη Παρασκευή. Go!
Ωραιος τιτλος θα χει ενδιαφέρον παω να φερω καδρονια,μπετοβεργες και αλυσιδες:bawl:
:a26::a22::a014:
Σαν και εκείνη την ετήσια στο Μαυρολιθάρι για παράδειγμα :) και δεν κάνω πλάκα.
OMG + 3 :lol:
Εσύ να απαντάς στα δικά σου ρε.DRZ δεν είχε ρε ο χορχόδειλος ???
Φλωρικο όμως μονταρντ :D :lol:
DRZ SM. Αν βάζεις στην κατηγορία on/off και τα SM, πάω πάσο. Δίπλα σε vstrom, 1150gs και 1290adv. :lol:
On/off ούτε είχα, ούτε θα έχω ποτέ.
Σέβομαι το σχόλιο του kordix, γιατί είναι και σβέλτος οδηγός, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν λέει ότι απόλαυσε βροχερή βόλτα, ήταν για τη φάση, την παρέα, την περιπέτεια κι όχι επειδή έμπαινε τάπα παντού. :p Ε εμείς οι "στρητάδες" θέλουμε πρόσφυση για να χαρούμε οδήγηση. Παρέα και φάση ευχαριστιόμαστε και με άλλους τρόπους, ναι.
Ότι καβάλαγες BDSM ,όχι δεν το εγνώριζα,τουλάχιστον παρέμενε ψηλόφτερο σε σχέση με τα άλλα εργαλεία που παρέθεσες.
Τωρα ... Γιατι τα μοταντ δεν ειναι ον οφφ μηχανακια......??? :look:
:lol::lol::bawl:
Στην πράξη ίσως είναι, αλλά έχει επικρατήσει να ονομάζεται μια άλλη κατηγορία μοτοσικλετών "on/off". Θα παίζουμε με τις λέξεις; :p
Aφου απο πισω κρύβεται ο αλεξης
378029
πως διατανο την κανεις σποιλερ:a02:
RaGe_Raptor
27/01/2017, 16:52
Αν δεν υπάρχει στεγνό οδόστρωμα , και με την προϋπόθεση ότι βγαίνεις για ξεκαύλωμα, γιατί να κάνεις έστω 1 μέτρο! Ούτε καν με υγρασία.
.........
πως διατανο την κανεις σποιλερ:a02:
378033
ευστοχος ο τιτλος... blitz εσυ τον εβαλες? :D:lol:
E ναι, αφού είναι αλήθεια!
E ναι, αφού είναι αλήθεια!
δεν πειραζει...καλο παιδι να ειναι ...:lol:
amyroukai
27/01/2017, 17:20
όσοι έχουν και τα δύο είναι απλά bi-kers?
Η απλά bi.....:D
Θα εκτιμούσα μια αναλυτική επεξήγηση ως προς το spoiler της εικόνας μεσιε..και δε λέω για το παγκακι πάνω στο αμάξι που ποσταρε ο bullmont:bawl:
MG-KTiNoS
27/01/2017, 17:35
Εγώ είμαι παντός καιρού ονοφάς και άμα κου κάτσει να πάω κάπου στα @@ μου όλα.
ΑΛΛΑ δε μπάω ξεβράκωτος στα αγγούργια
Και αδιαβροχα καλά και μπουφαν και όλα.
Τ'ωρα οι άλλοι, όπως ο τίτλος.
Μια βροχούλα ρίχνει και διαλύεται το κράτος
:smokin:
υγ
δεν γκζέρω πως οηγάει η νεαρά ανηψιά αλλά εγώ πάω
όπως μπορώ και όπως μου επιτρέπουν οι γκρίζοι μου κρόταφοι
:cool:
amyroukai
27/01/2017, 17:42
Μια βροχούλα ρίχνει και διαλύεται το κράτος
μία βροχούλα ρίχνει και γλιτώνεις το χάρο στο παραμισό και είσαι με βολταρέν δυο βδομάδες, τα ξέχασες τα χαΐρια σου τα φετινά... :lol:
MG-KTiNoS
27/01/2017, 17:47
μία βροχούλα ρίχνει και γλιτώνεις το χάρο στο παραμισό και είσαι με βολταρέν δυο βδομάδες, τα ξέχασες τα χαΐρια σου τα φετινά... :lol:
ΜΙΑ φορά έγινε ΚΑΙ αυτό ......
υγ
αρνικα πήρα ομοιοπαθητικά και βολταρεν τζελ
Άλλο "πάω κάπου" κι άλλο "οδηγώ για την οδήγηση". :smokin:
RaGe_Raptor
27/01/2017, 17:57
Ε,μα!
LOUKILOUK
27/01/2017, 17:57
Αν περιμέναμε να στεγνώσει στη Σκωτία... προπόνηση και σε βρεγμένο...
Αδρεναλίνη δεν ψάχνουμε;
MG-KTiNoS
27/01/2017, 18:04
και ακόμα άλλο είναι...
-Πάω κάπου οδηγόντας μηχανάκι
(ώστε να βιώσω με σωματική εμπειρία τη μετάβαση )
Η σωματική εμπειρία είναι οκ. Την εξωσωματική θέλουμε να αποφύγουμε. Ή τουλάχιστον να είναι από το χέρι μας. :p
MG-KTiNoS
27/01/2017, 18:09
Η σωματική εμπειρία είναι οκ. Την εξωσωματική θέλουμε να αποφύγουμε. Ή τουλάχιστον να είναι από το χέρι μας. :p
άκου να δεις.... :D
Άμα δε παγώσουν τ @@ σου πως θα καταλάβεις ότι πας Βόρια?
Άμα δεν πάρεις την Αθηνών Πατρών για να γλιτώσεις το κρύο το πολύ πως θα νιώσεις Πελοπόννησο ?
Θα το δεις στο GPS?
Το άλλο που λες -μακριά από μας- όταν έρθει η ώρα θα το βιώσεις
RaGe_Raptor
27/01/2017, 18:10
Αδρεναλίνη δεν ψάχνουμε;
Ο καθένας κάνει ότι καλύτερο μπορεί δεδομένων των συνθηκών.
Τα κρύα δε μας ενοχλούν, λέμε. Η ανύπαρκτη πρόσφυση δε μας αφήνει να ευχαριστηθούμε μοτοσικλέτα! Δεν είπε κανείς ότι βγαίνει μόνο καλοκαίρι.
SHOOTER045
27/01/2017, 18:29
Τέλη Μαϊου ( η αρχες ιουνιου)2004
Με το super TENERE.
Ξεκιναω δικαβαλος απο Έδεσσα, με προορισμό τις ειδικές του acropolis(Λαμία)
Απο τα Γιαννιτσά μέχρι που εστριψα για μπραλο,ασταμάτητη βροχα και κατά περιόδους καταιγίδα.
Non stop
Μπήκα και σε χωματόδρομους, και σε πλαγιές και σε κροκάλες και σε λάσπες είδα τις ειδικές μου,και αργά το απόγευμα επιστροφή.
Απο τα Τέμπη και μετά το ίδιο σενάριο,βροχή και παλι βροχή
Με ενα SS δεν νομιζω να γινόταν αυτό
Όχι, αλλά με SS μπορούσες να ξεκινήσεις την επόμενη ημέρα, με ήλιο και να φτάσεις την ίδια ώρα.
amyroukai
27/01/2017, 18:36
Αδρεναλίνη δεν ψάχνουμε;
Από ότι διαβάζω στα περιοδικά, έχετε πιο πολλή πρόσφυση βρεγμένο από ότι έχουμε στεγνό. Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες...;
:sun::roflmao::roflmao:
Όχι, αλλά με SS μπορούσες να ξεκινήσεις την επόμενη ημέρα, με ήλιο και να φτάσεις την ίδια ώρα.
SHOOTER045
27/01/2017, 18:51
Μπα δέν νομίζω.
Σε κατδρομικη στα Σέρρας για αγώνα πανελλήνιου ταχύτητας.
Καλοκαίρι η υπόλοιπη παρέα με ss.
Η παρέα με δερματιμα ,ολόσωμες,διαρουμενες ,κορντουρες κλπ.
Φτάνουμε εκεί και ο ήλιος σε έκαιγε.
Ανοίγω βαλίτσα
Βγάζω βερμουδα ,παντόφλες καπέλο.
Βάζω μέσα την αρματωσιά και εκανα χάζι στην παρέα.
Θέλω να πω ότι καλά και άγια τα ss και τα γυμνά.
Αλλά η ευκολία του να κινηθεις σε ενα διαφορετικό τερέν ,χωματόδρομο, παραλία
Η του να πάρεις δυο πραγματα στην βαλίτσα και δρόμο (ενω με ss θέλει προετοιμασία )είναι απαράμιλλη
Γατάκια.............................................................
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129777&highlight=%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85+%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%BF+%CF%84%CE%BF+%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CF %89%CE%BD%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CF%85+88
:bawl:
Μπα δέν νομίζω.
Σε κατδρομικη στα Σέρρας για αγώνα πανελλήνιου ταχύτητας.
Καλοκαίρι η υπόλοιπη παρέα με ss.
Η παρέα με δερματιμα ,ολόσωμες,διαρουμενες ,κορντουρες κλπ.
Φτάνουμε εκεί και ο ήλιος σε έκαιγε.
Ανοίγω βαλίτσα
Βγάζω βερμουδα ,παντόφλες καπέλο.
Βάζω μέσα την αρματωσιά και εκανα χάζι στην παρέα.
Θέλω να πω ότι καλά και άγια τα ss και τα γυμνά.
Αλλά η ευκολία του να κινηθεις σε ενα διαφορετικό τερέν ,χωματόδρομο, παραλία
Η του να πάρεις δυο πραγματα στην βαλίτσα και δρόμο (ενω με ss θέλει προετοιμασία )είναι απαράμιλλη
Δε διαφωνώ. Αλλά αν θέλαμε πρακτικότητα και άνεση και μπαγκάζια, θα παίρναμε αυτοκίνητο.
Και οκ τα SS είναι το άλλο άκρο.
Γατάκια.............................................................
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129777&highlight=%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85+%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%BF+%CF%84%CE%BF+%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CF %89%CE%BD%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CF%85+88
:bawl:
Αααχχ τι μου θύμισες... Άλλες εποχές τότε! Η διαδρομή μέχρι τη Β' Δημοτικού, μέσα στην παγωνιά... αααχχ...
LOUKILOUK
27/01/2017, 20:57
Pass...αν και υπερβολικό...επίσης στους B roads,(αυτούς χωρίς κάμερες...) τα οδοστρώματα δεν είναι τόσο βελούδινα...
Τεσπά η δίκη μου "φιλοσοφία" είναι μάλλον ποιο χιλιομετροφαγική σε σβέλτους ρυθμούς... κάτι σαν τα 36ωρα ας πούμε...βρέξει χιονίσει...
kostas777
27/01/2017, 21:07
Άσε ρε που θα πάρω on-off να εξαφανίζεται κάθε τόσο
Δηλαδη οσοι εχουν ss και εχουν κανονισει ενα 3ημερο ταξιδακι με φιλους αν πιασει βροχη στον δρομο γυρνανε πισω?? Ειναι αναλογα τι προτιμαει ο καθενας... ο ενας γουσταρει μονο αθηνα-επιδαυρο η μεγαρα ο αλλος γουσταρει μονο παρνηθα η υμηττο ο αλλος μονο καφετερια και ο αλλος γουσταρει ταξιδακι σκηνη να εχει και λιγο χωμα να εχει και ασφαλτο κτλ κτλ... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
Τωρα αμα λες οτι εισαι μηχανοβιος και δεν βγαινεις με βροχη δεν μπορεις να κοροιδευεις αυτον με το bmw1200lc που παει μονο καφετερια και δεν παει ταξιδια...
taisteal
28/01/2017, 02:39
Τωρα αμα λες οτι εισαι μηχανοβιος και δεν βγαινεις με βροχη δεν μπορεις να κοροιδευεις αυτον με το bmw1200lc που παει μονο καφετερια και δεν παει ταξιδια...
Ά,όλα κι όλα,θα κοροιδεύουμε όποιον θέλουμε!!
Ειδικά αν οδηγεί bmw
Η λέξη μηχανόβιος βασικά είναι γελοία και περασμένης εποχής,και δεν καταλαβαίνω και τι συζητάμε..
Κάντε ότι γουστάρετε με ότι έχετε και τέλος
Problem solved
ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ............
Λες και κανένα σωστό..!!
υγ. Μ'αρέσει το μοτό είναι σαν την πρέζα.
RaGe_Raptor
28/01/2017, 08:56
Άμα έχεις κανονίσει ταξιδάκι και βρέχει βγάζεις τη διαδρομή διεκπαιρεωτικά ,απολαμβάνεις τη βροχή και κάνεις ότι καλύτερο μπορείς να φτάσεις σώος στον προορισμό σου. There's no fun in that.
Αν όμως θες να χαρείς το ss σου (κι όχι μόνο) στην αγαπημένη σου διαδρομή, ποιος ο λόγος να ρισκάρεις σε συνθήκες μειωμένης ,έως και πολύ χαμηλής σε μερικά κομμάτια,πρόσφυσης.
Αν κάτι δεν το καταλαβαίνεις,δεν το "αφορίζεις".
devil's animal
28/01/2017, 08:59
δλδ συγνωμη...αυτοι που εχουν on-off βγαινουν πιο ευκολα (μεσα) στην βροχη ενω οι στριταδες βγαινουν μετα σαν τα σαλιγκαρια??
ας γελασω στριταδικα...:tooth:
χειροτερες κοτες ειναι οι ονοφαδες που το εχουν συνεχως γυαλισμενο και το πηγαινουν καφετερια...
το (κυριως) προβλημα των στριταδων ειναι τα αλογα...ναι, ναι...αυτα που δεν εχουν οι ονοφαδες:a43:...τα οποια κακα τα ψεμματα, δεν μπορουν να διαχειριστουν σε βρεγμενο οδοστρωμα...εδω καλα καλα δεν μπορουν να διαχειριστουν στο στεγνο της Ελλαδας..:rolleyes:
το (κυριως) προβλημα των στριταδων ειναι τα αλογα...ναι, ναι...αυτα που δεν εχουν οι ονοφαδες:a43:...τα οποια κακα τα ψεμματα, δεν μπορουν να διαχειριστουν σε βρεγμενο οδοστρωμα...εδω καλα καλα δεν μπορουν να διαχειριστουν στο στεγνο της Ελλαδας..:rolleyes:
:a18:Kραταω αυτο καθως νομιζω ηταν η πιο σωστη και σοβαρη απαντηση στο θρεντ αυτο......βεβαιως βεβαιως...:tooth:
Yγ:οι στριταδες(εγω δηλαδης:D) δε γουσταρουμε να βρεχόμαστε και να λερώνονται χωρις λογο τα μηχανακια μας deal with it και οταν λεω λερώνονται εννοώ να γινουν καφε απο τη λασπουριά της βροχης και ναι εχω φαει αρκετες για να ξερω οτι δε γουσταρω να οδηγω στη βροχη ουτε λεπτο ειδικα αν κανει κρυο....εκτος απ το καλοκαιρι που παιζει να το απολαυσω αν τυχει(αλλα μετα θα πλυνω το μηχανακι να τα λεμε και αυτα):lol:
MG-KTiNoS
28/01/2017, 09:10
Η λέξη μηχανόβιος βασικά είναι γελοία και περασμένης εποχής....
για γέλοια είστε όλοι εσείς οι χιπστερς με τα μουσια
MG-KTiNoS
28/01/2017, 09:13
κι εγώ νόμιζα πως είχαν ένα κουμπί που έβαζε προγραμματα....
ρέιν λέει και κάτι τέτχοια κόλπα.
amyroukai
28/01/2017, 09:16
για γέλοια είστε όλοι εσείς οι χιπστερς με τα μουσια
να δω τον λαμιώτη με τουιντ σακάκι σε σκράμπλερ στο γκέι παρέιντ τζεντλεμενς ράιντ και τι άλλο.
Αυτα ειναι για τους φλωρους να ουμ,ο καθαρος στριτας το χει στο sport βρεξει χιονισει και λαδωσει ο δρομος........να ουμ....:smokin:
devil's animal
28/01/2017, 09:18
ρε ξυρισμενο αγορι με τους γκριζους κροταφους...το "rain" το δικο μου ειναι +50 αλογα απο το δικο σου σε normal φαση (που ειναι και χιλιαρι)...
και το προγραμμα αλλαζει συνηθως την αποκριση και δεν κοβει τοοοοσα αλογα...το Β για την ακριβεια, εχει ακριβως τα ιδια αλογα με το Α με χαλαρη αποκριση...
το C (rain) κοβει λιγα αλλα και παλι ειναι παρα πολλα...
RaGe_Raptor
28/01/2017, 09:22
ρε ξυρισμενο αγορι με τους γκριζους κροταφους...το "rain" το δικο μου ειναι +50 αλογα απο το δικο σου σε normal φαση (που ειναι και χιλιαρι)...
και το προγραμμα αλλαζει συνηθως την αποκριση και δεν κοβει τοοοοσα αλογα...το Β για την ακριβεια, εχει ακριβως τα ιδια αλογα με το Α με χαλαρη αποκριση...
το C (rain) κοβει λιγα αλλα και παλι ειναι παρα πολλα...
Αν έρθει εργοστάσιο να σετάρει το rain πρόγραμμα στους ελληνικούς δρόμους, πόσα άλογα θα κόβει; :D
devil's animal
28/01/2017, 09:25
Αν έρθει εργοστάσιο να σετάρει το rain πρόγραμμα στους ελληνικούς δρόμους, πόσα άλογα θα κόβει; :D
70% το λιγοτερο...
εδω λιγο φαγωμενα λαστιχα εχεις και "γραφει" μεχρι και η 5η σε στεγνο με τερμα γκαζι...:vroum::evil:
Αν παιξει σεταρισμα σε ελληνικους δρομους το sport θα βγαζει max 50 αλογα και στα αλλα θα εχει ενδειξη you cannot start the bike because it wont have enough power:p
MG-KTiNoS
28/01/2017, 09:46
Loipon
1. 378046
2 378047
Αυτά για να κλείσουν μερικά στόματα
Όμως κάπου νομίζω ότι έχουμε χάσει το νόημα γιατί μπορεί μεν οι ονφάδες, οι στριτάδες
αλλά οι χαρλεάδες....
378048
Βροχές λέει κι άλογα....
doctoras
28/01/2017, 09:49
πέραν των χαρακτηρισμών των αναβατών που είτε έχουν την μια κατηγορία είτε την άλλη....
η δική μου οπτική γωνία δείχνει οτι σε μικρότερες ηλικίες γκάζια, στήσιμο, αίσθηση, ήχος Ι4, ουρά χωρίς μπαγαζιέρα είναι must. όταν οι ίδιοι μεγαλώσουν και κάνουν οικογένεια + κάποια προβληματάκια φθοράς στην σωματική υγεία τους τα παραπάνω χαρακτηριστικά αντικαθίστανται απο τα: ανεση ανάρτησης, ανετη σέλα, χώροι(+ μπαγαζιέρα), πρακτικότητα
στην πρώτη κατηγορία παιζουν οι στριταδες στην δέυτερη διαμορφώνονται οι ίδιοι σε ονοφαντρες
συνεπώς blitzer και λοιποί κρατήστε μια πισινή για το πως θα βλέπετε τα πράματα απο τα δεύτερα -αντα και μετά
Aυτα για τις ηλικιες τα ακουω βερεσε..οσο ειμαι σε καλη φυσικη κατασταση και νοητικη θα καβαλαω οτι με κανει να αισθανομαι ομορφα.......
Παρακατω αυτα τα σχολια για τα αντα βαρανε τοιχο
378050
378051
;)
LOUKILOUK
28/01/2017, 10:06
...μάλιστα
Ξεκίνησα το 94 με παπί, TTR250, πήγα σε ΚΤΜ640 adv, 990, το γύρισα σε fazer600 και τώρα VTR1000... να ανυσηχώ; το έχω πάει ανάποδα; το 990 το έχω ακόμα... το σώζω;
Αν είχα τα φράγκα θα πήγαινα για τζιξερ750... οψόμεθα...
Κατά τα άλλα;
Σήμερα βρέχει.... δεν το κουνάω... μάλλον...
PaNick67
28/01/2017, 10:13
Η κατοχή μοτοσυκλέτας δεν σε κάνει απαραίτητα μοτοσυκλετιστή, άπλα κάτοχο.
Παλιοτερα που η κατοχή μοτό χαρακτηριζοταν από προκαταληψεις περι μαλλιαδων, αλητων , μηχανοβιων ηταν αλλιως. Σημερα ειναι απλα ενα προιον που οποιος διαθετει τα χρηματα μπορει να το εχει.
ΥΓ. Δεν υπαρχει στο φορουμ τοπικο για να συστηθουν νεα μελη;
Τεσπα, ειμαι ο Νικος, ειμαι 49, εχω σκουτερ 250αρι και δεν ειμαι καλα, λογω του τελευταιου :lol:
Καλως σας βρηκα :beer:
RaGe_Raptor
28/01/2017, 10:15
Παλιοτερα που η κατοχή μοτό χαρακτηριζοταν από προκαταληψεις περι μαλλιαδων, αλητων , μηχανοβιων ηταν αλλιως. Σημερα ειναι απλα ενα προιον που οποιος διαθετει τα χρηματα μπορει να το εχει.
Τεσπα, ειμαι ο Νικος, ειμαι 49, εχω σκουτερ 250αρι και δεν ειμαι καλα, λογω του τελευταιου :lol:
Υπουργέ μου εσυ; (να προσέχουμε τι λέμε...) :D
MG-KTiNoS
28/01/2017, 10:16
καλώς ήρθες....
υγ
Καλό το προιόν αλλά σκοτώνει.
Ως εκ τούτου διδάσκει
(για να το κάνουμε ισωμα όσο δε μπάει άλλο)
RaGe_Raptor
28/01/2017, 10:18
καλώς ήρθες....
υγ
Καλό το προιόν αλλά σκοτώνει.
Ως εκ τούτου διδάσκει
(για να το κάνουμε ισωμα όσο δε μπάει άλλο)
Όταν γίνεσαι κυνικός και φτάνεις στον "πυρήνα" των πραγμάτων , μ'αρέσεις. :p
MG-KTiNoS
28/01/2017, 10:22
Όταν γίνεσαι κυνικός και φτάνεις στον "πυρήνα" των πραγμάτων , μ'αρέσεις. :p
Δεν είμαι κινηκός την αλήθεια λέω...
Η μοτοσυκλέτα -αν επιβιώσεις γιατί παίζει και να μην- θα σε διδάξει πολλά πράγματα.
Το ποιό απλό απ αυτά είναι ότι όταν κάποιος σου λέει πονάω, ξέρεις γιατί μιλάει.
Κι αν δεν ξέρεις είναι σίγουρο ότι μια μέρα θα μάθεις
Ας δούμε κάτι απλό.
Πολλοί θεωρούν περίεργο ότι οι μηχανόβιοι αγαπούν τα ζώα και δεν γουατάρουν κακοποιήσεις κλπ
Ε δεν είναι...
amyroukai
28/01/2017, 10:35
Κτήνε μαρκετίστας έπρεπε να γίνεις.
Από όπου και να το πιάσεις το ποστάκι είναι αστείο, χαίρομαι που τα βλέπεις έτσι ρομαντικά πάντως.
RaGe_Raptor
28/01/2017, 10:41
Από όπου και να το πιάσεις το ποστάκι είναι αστείο, χαίρομαι που τα βλέπεις έτσι ρομαντικά πάντως.
Δεν είναι ψέμμα ότι ο μοτοσυκλετισμός σε διδάσκει και ,υπό προΰοθέσεις, θα μπορούσε να σε κάνει "καλύτερο άνθρωπο"* συνολικά.
*χωράει πολύ ερμηνεία (ή και παρερμηνεία) το πράγμα.
amyroukai
28/01/2017, 10:43
Δεν είναι ψέμμα ότι ο μοτοσυκλετισμός σε διδάσκει και ,υπό προΰοθέσεις, θα μπορούσε να σε κάνει "καλύτερο άνθρωπο"* συνολικά.
*χωράει πολύ ερμηνεία (ή και παρερμηνεία) το πράγμα.
και η οικογένεια. και το σχολείο. και το πανεπιστήμιο. και ο στρατός.
ε. τι θέλει να πει ο ποιητής;
Κάπου είναι και το νήμα του Βάντα στο "περί μηχανόβιων" καφενείο. Ο χτήνος έχει μείνει στα μικράτα του. Σημάδια γήρατος;
πέραν των χαρακτηρισμών των αναβατών που είτε έχουν την μια κατηγορία είτε την άλλη....
η δική μου οπτική γωνία δείχνει οτι σε μικρότερες ηλικίες γκάζια, στήσιμο, αίσθηση, ήχος Ι4, ουρά χωρίς μπαγαζιέρα είναι must. όταν οι ίδιοι μεγαλώσουν και κάνουν οικογένεια + κάποια προβληματάκια φθοράς στην σωματική υγεία τους τα παραπάνω χαρακτηριστικά αντικαθίστανται απο τα: ανεση ανάρτησης, ανετη σέλα, χώροι(+ μπαγαζιέρα), πρακτικότητα
στην πρώτη κατηγορία παιζουν οι στριταδες στην δέυτερη διαμορφώνονται οι ίδιοι σε ονοφαντρες
συνεπώς blitzer και λοιποί κρατήστε μια πισινή για το πως θα βλέπετε τα πράματα απο τα δεύτερα -αντα και μετά
Αυτό ακριβώς λέω εδώ και τόσες σελίδες. Τα on/off είναι για όταν δε μπορείς να καβαλήσεις ένα μηχανάκι όπως πρέπει. :p Εχουμε καιρό...
doctoras
28/01/2017, 10:56
Aυτα για τις ηλικιες τα ακουω βερεσε..οσο ειμαι σε καλη φυσικη κατασταση και νοητικη θα καβαλαω οτι με κανει να αισθανομαι ομορφα.......
Παρακατω αυτα τα σχολια για τα αντα βαρανε τοιχο
;)
καλά εδώ μιλάμε για ερασιτέχνες το να βαζεις επαγγελματίες που βγάζουν ψωμάκι απο το χώρο δεν έχει καμία συνοχή με την πραγματικότητα
επίσης εγώ απλά είπα κράτα πισινή τα θέματα εδώ μέσα κάποια στιγμή ανακυκλώνονται και ξαναδιαβάζονται και σε επόμενες δεκαετίες
όταν κάνεις παιδάκια βγες εσύ με την kawa να κάνεις 300ρες και λοιπά ρίσκα...εγώ λέω οτι θα παίξει τέτοια αναθεώρηση όπου μέχρι και να πουλήσεις οριστικά και διαπαντός θα σκεφτείς
κιάλοι περάσαν απο τα χρόνια των immortals (20-30)
MG-KTiNoS
28/01/2017, 11:10
Ο χτήνος έχει μείνει στα μικράτα του. Σημάδια γήρατος;
https://youtu.be/BvHFM8c7cPM
Τωρα φυγαμε απ το θεμα ηλικια και πιασαμε το θεμα παιδια...ακου doctor αν εισαι αυτης της αποψης δικαιωμα σου και καλα κανεις..ΑΛΛΑ..οτι και να οδηγας εισαι εκτεθημενος τα χουμε ξαναπει απο κει και περα και με παπι οταν εχεις παιδια ρισκαρεις..ηλικια immortals για μενα με οτι και να συνεπάγεται αυτο ηταν τα 20-25 max και αυτο στο λεω στανταρ και χωρις υπερβολες..απο κει και περα το αν εισαι αγωνιζομενος η οχι δε μου λεει πολλα να ξερεις αν το εχει μεσα σου και σε τρωει και σ αρεσει αυτο που καβαλας και κανεις...οταν και αν με το καλο κανω παιδακια θα το σκεφτω και θα το ζυγισω εκεινη την ωρα..οταν ειχα μια κουβεντα περι του θεματος προσφατα κατεληξα οτι θα το γυρισω πιστα μονο και αποκλειστικα για να μειωσω οχι να αποκλεισω τις πιθανοτητες ατυχηματος..:wave2:
amyroukai
28/01/2017, 11:18
O Πήτερ; Ο Φόντας; Ο ίδιος; Αν δεν βγαίνει το ESP, born to be a pussy χαιρετίσματα. Και ναι, έχει κουμπί ESP off, όχι, δεν το βγάζει στ'αλήθεια εκτός.
On another, UNSTOPPABLE note,
378054
όσοι έχουν και τα δύο είναι απλά bi-kers?
η metro-bikers :D
doctoras
28/01/2017, 11:25
Αυτό ακριβώς λέω εδώ και τόσες σελίδες. Τα on/off είναι για όταν δε μπορείς να καβαλήσεις ένα μηχανάκι όπως πρέπει. :p Εχουμε καιρό...
ισχύει αυτό για ένα μερίδιο(που ήμουν και εγώ μέσα σε αυτό κάποτε), όπως ισχύει και οτι κάποιοι έβλεπαν ανέκαθεν την μοτοσυκλέτα φυσιολατρικά με περιηγήσεις οφ, είτε ένα αλλο μερίδιο που ανέκαθεν έβλεπε πιο πολυχρηστική συνδιαστικά ταξιδιάρικη κατηγορία ονοφ και ποσα άλλα μερίδια αναβατών που ενέπνευσαν κατασκευαστές να κατασκευάσουν πιο εξειδικευμένες κατηγορίες που υπάρχουν σήμερα
εάν πάρεις μια πτυχή και πεις "αυτό", θυμίζει καφενειακά αυτό που συνέβαινε στο χώρο όπως τυχαία ενα παράδειγμα τους μεν που κράζαν τα μοντέλα με τα βυζιά και του δε που ανταπαντούσαν να γιατί boxer
amyroukai
28/01/2017, 11:26
όχι, για να είσαι μετρομπάικερ πρέπει να είσαι έτσι:
378055
(ή να έχεις ιταλικό, αφού θα χαλάει και θα είσαι με το μετρό)
όχι, για να είσαι μετρομπάικερ πρέπει να είσαι έτσι:
378055
(ή να έχεις ιταλικό, αφού θα χαλάει και θα είσαι με το μετρό)
:bawl::bawl:
amyroukai
28/01/2017, 11:29
:bawl::bawl:
εσύ γελάς... εγώ έπρεπε να παλεύω τρεις μέρες για να πάρει μπρος τελικά σήμερα. δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα :P
εάν πάρεις μια πτυχή και πεις "αυτό", θυμίζει καφενειακά αυτό που συνέβαινε στο χώρο όπως τυχαία ενα παράδειγμα τους μεν που κράζαν τα μοντέλα με τα βυζιά και του δε που ανταπαντούσαν να γιατί boxer
το να σου αρέσει μόνο "αυτό" δεν είναι κακό. το να προσπαθείς να το επιβάλλεις με φανατισμό γιατί "αν δεν είσαι αυτό δεν είσαι καθόλου" εκεί χαλάει η συνταγή. Παραδείγματα εκτός χώρου μοτοσικλέτας άπειρα. Τα ίδια μυαλά, να περιμένουμε ότι θα έχουν ανοιχτούς ορίζοντες σε ότι αφορά το δίτροχο... παράλογο.
MG-KTiNoS
28/01/2017, 11:32
O Πήτερ; Ο Φόντας; Ο ίδιος; Αν δεν βγαίνει το ESP, born to be a pussy χαιρετίσματα. Και ναι, έχει κουμπί ESP off, όχι, δεν το βγάζει στ'αλήθεια εκτός.
On another, UNSTOPPABLE note,
378054
Πάντως τώρα που μιλαμε για μηχανόβιους ίζι ράιντερς κλπ
με πιασε έτσι μια λιγούρα....
378056
Ρε δε μπάμε να το κουβεντιάσουμε μ ένα τσιμπουσάκι???
Εμείς οι ορίτζιναλ???
amyroukai
28/01/2017, 11:33
Γιατί ξηγιέσαι στελιοτέρικα ρε Νικόλα...
Δεν είμαι κινηκός την αλήθεια λέω...
Η μοτοσυκλέτα -αν επιβιώσεις γιατί παίζει και να μην- θα σε διδάξει πολλά πράγματα.
Το ποιό απλό απ αυτά είναι ότι όταν κάποιος σου λέει πονάω, ξέρεις γιατί μιλάει.
Κι αν δεν ξέρεις είναι σίγουρο ότι μια μέρα θα μάθεις
Ας δούμε κάτι απλό.
Πολλοί θεωρούν περίεργο ότι οι μηχανόβιοι αγαπούν τα ζώα και δεν γουατάρουν κακοποιήσεις κλπ
Ε δεν είναι...
ΚΙΝΗΚΟΣ...???
Συγκεντρώσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Πλάκα κάνουμε, φυσικά. Τουλάχιστον εγώ. Ο καθένας όπως τη βρίσκει και ανάλογα τις δυνατότητές του (φυσικές και οικονομικές). Εγώ πάντα την έβρισκα και έκανα διαδρομές με μηχανάκια που άλλοι δε θα έκαναν ούτε 3 χιλιόμετρα. Ναι, θα ήθελα περισσότερη άνεση και να κουβαλάω ό,τι θέλω, αλλά δυστυχώς δε γίνονται όλα. Προτεραιότητα για μένα αποτελεί η ευχαρίστηση. Γι'αυτό και δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η οδήγηση σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Αν χρειαστεί, θα το κάνω. Έχω οδηγήσει και με βροχή και με υγρασία και με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και σε βουνά και τα πάντα. Δε με σταματάει τίποτα από το να καβαλήσω, αν θέλω. Γι'αυτό έχω πληρώσει πλήρη εξοπλισμό x3 (καλοκαιρινό, χειμερινό, "αγωνιστικό") άλλωστε. Αλλά δεν είναι κάτι που με ευχαριστεί. Με ευχαριστεί να οδηγώ σβέλτα (σβέλτα για μένα ε, για άλλον μπορεί να είναι πιο αργά από σταματημένο παπί) και αυτό χρειάζεται πρόσφυση. Ωραίες και οι "περιπετειώδεις" διαδρομές, πιθανότατα και καλύτερες/δυνατότερες εμπειρίες, αλλά για άλλη φάση και άλλο μηχανάκι.
Μιλάτε στον άνθρωπο που πέρσι, σε ορεινή εκδρομή με συμφορουμίτες, είδε 2-3 μεγάλα adv να ανεβαίνουν ένα ύψωμα εκτός δρόμου, με γρασίδι και υγρασίες και αμέσως βγήκε από τον δρόμο και τους έφτασε, μόνο για να τους πει "α δεν είστε δικοί μας εσείς ε;" και γύρισε πίσω. Bitch, please. :p
Καιρό έχουμε να φάμε ......:smokin:
amyroukai
28/01/2017, 11:50
Καιρό έχουμε να φάμε ......:smokin:
κιλά δεν χάνουμε φιλαράκ και ανησυχώ... με τις βροχές τα χιόνια και τα ψοΦόκρυα γαμήθηκε και το ράνινγκ τσάλεντζ, ουδεμία όρεξη για τρεχάλες στο μηδέν κελσίου.
τσίπουρο και φούρνου; :lol:
stefanos
28/01/2017, 11:57
και η οικογένεια. και το σχολείο. και το πανεπιστήμιο. και ο στρατός.
ε. τι θέλει να πει ο ποιητής;
Η οικογένεια σε διδάσκει αυτά που ξέρει.
Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια να γίνεις καλό "γρανάζι"
Η μοτοσυκλέτα μικρές αλήθειες, μεν αλλά πονάνε δε και είναι αναμφισβήτητες.
Σου μένουν και τα σημάδια που το αποδεικνύουν.
Ρερεση ακούμε και Ρερεση δεν βλέπουμε κύριοι. ....
Αυτή η γνωστή κλίκα το κρατά για πάρτη της. ....
Μολις ανεβει 5-6 βαθμους η θερμοκρασια εγω λεω να μαζευτουμε να παμε γιατι εκει κανει και λιγο ψυχρουλα παραπανω..μην παμε με 5 και γυρισουμε με -2:bawl:
Ετσι κατα το τελος φεβρουαριου αρχες μαρτιου..ε?Ε?ε?ε?:p
Μολις ανεβει 5-6 βαθμους η θερμοκρασια εγω λεω να μαζευτουμε να παμε γιατι εκει κανει και λιγο ψυχρουλα παραπανω..μην παμε με 5 και γυρισουμε με -2:bawl:
Ετσι κατα το τελος φεβρουαριου αρχες μαρτιου..ε?Ε?ε?ε?:p
Μην βρέχει μόνο και δεν έρθει κανείς. ....
:tooth:
Καλέ σιγά μην βγάλω την αγάπη μου έξω στην βροχή...
Σκεπασμένη μέσα στο γκαράζ...
Μια φορά μας έπιασε βροχή και γύρισα σπίτι και την καθάριζα μία ώρα :facepalm: