PDA

View Full Version : ιδανικές μηχανές σε πίστα κάρτ

Haga
31/01/2017, 15:28
Υπάρχει κάποιος να έχει μπει με μηχανή σε πίστα κάρτ?? σκέφτομαι για την αγορά του aprilia 125 για χρήση σε πίστα κάρτ αλλά μήπως είναι μεγάλο???. Λένε ότι ιδανικά μηχανάκια είναι τα nsf100 , kayo mr150 δεν ξέρω κάτι άλλο.

byron
31/01/2017, 15:32
Αυτά είναι mini bikes. Το RS είναι μοτοσυκλέτα.

Haga
31/01/2017, 15:49
[QUOTE=byron;2847746]Αυτά είναι mini bikes. Το RS είναι μοτοσυκλέτα.[/
ναι το ξέρω απλά ρωτάω αν κάποιος έχει δοκιμάσει να βάλει σε πιστα καρτ ένα RS 125. Με αυτό το μηχανακι μπορεις να πας και Μέγαρα ενώ με ένα kayo δεν μπορεις να πας. Απλά τι συμφέρει να καλύψει κάπως και τα δύο

byron
31/01/2017, 16:06
ναι το ξέρω απλά ρωτάω αν κάποιος έχει δοκιμάσει να βάλει σε πιστα καρτ ένα RS 125. Με αυτό το μηχανακι μπορεις να πας και Μέγαρα ενώ με ένα kayo δεν μπορεις να πας. Απλά τι συμφέρει να καλύψει κάπως και τα δύο

Τι συμφέρει να καλύψει...δεν κατάλαβα την ερώτηση.
Τι θέλεις να κάνεις είναι το θέμα. Αν θέλεις να κάνεις την πλάκα σου και να γυρίζεις γύρω γύρω και χωράς (βασικό) τα μικρά θα είναι πιο οικονομικά. Το RS δεν έχει πρόβλημα να μπει σε πίστα κάρτ, εκτός και μιλάμε για πιστάκι της πλάκας με 100 μέτρα ευθείες και 3 στροφές ανάμεσα. Για να βελτιωθείς, σαφώς το RS είναι προτιμότερο. Αλλά είναι η μέρα με τη νύχτα μεταξύ τους. Τα μικρά που ανέφερες, έχουν 8-9 αλογάκια, και με το RS πας στα 30...

pipe_smoker
31/01/2017, 16:13
Και τα μοτάρντ δεν είναι ιδανικά για τέτοιες φάσεις?

(όχι για πιστάκι 100 μέτρων όπως είπε κι ο Βύρωνας)

BLiTzER
31/01/2017, 16:15
Και τα μοτάρντ δεν είναι ιδανικά για τέτοιες φάσεις?

Ναι, αλλά μάλλον εννοεί πιστάκια στα οποία με το ζόρι χωράει ποδήλατο.

Κι εκεί, βέβαια, motard θα έπαιρνα. :p

Haga
31/01/2017, 17:01
θέλω μηχανακι για πιστα κάρτ για πολλούς λόγους(είναι κοντά , πας όποτε θες, είναι οικονομικα κλπ) αλλά αν πάρω σκέφτομαι κάτι, το οποίο μπορεί να τρέξει ΚΑΙ στα μέγαρα ακόμα καλύτερα!! απλα δεν ξέρω αν το rs είναι μεγάλο για καρτοπιστα

devil's animal
31/01/2017, 17:08
μια χαρα ειναι το rs125...μην πας σε μικροτερο...
θα το ευχαριστηθεις και στην καρτοπιστα και στα Μεγαρα (εκτος της ευθειας)...

ptc
31/01/2017, 17:21
Εχω βρεθει σε πιστα καρτ με παιδι με RS125 και γυρνουσε πολυ καλα. Εκτος κι αν μιλαμε για πιστα λουνα παρκ, θα σου κανει σιγουρα τη δουλεια σου.

Δεν ξερω μηπως θα ηταν μια λυση και ενα διχρονο μοταρντ; Σιγουρα στην πιστα καρτ που θες εκρηκτικοτητα και μικρο βαρος για ευκινησια θα τα πιστολιαζε ολα. Επισης θα ειχες και πολυ μικροτερο κοστος σε περιπτωση πτωσης. Δεν εχω καποια εμπειρια, μια ιδεα ριχνω.

Sapadak
31/01/2017, 17:33
Τα πλαστικά σε μικρή πίστα και εμένα δε με ενθουσιάζουν ειναι η αλήθεια, αλλά και δίχρονο για μικρή πίστα, μέχρι να ροπιάσει έφτασε η επόμενη στροφή.

ΑΝ βγούν τα μέγαρα απο την εξίσωση, κανα παπί?

378155

378156

ptc
31/01/2017, 18:01
Τα πλαστικά σε μικρή πίστα και εμένα δε με ενθουσιάζουν ειναι η αλήθεια, αλλά και δίχρονο για μικρή πίστα, μέχρι να ροπιάσει έφτασε η επόμενη στροφή.

ΑΝ βγούν τα μέγαρα απο την εξίσωση, κανα παπί?

Αυτο που εβλεπα εγω παντως ειναι πως το παιδι με το διχρονο "το ζουσε" πολυ περισσοτερο στην καρτοπιστα ακριβως επειδη επρεπε να δουλευει το κιβωτιο συνεχεια. Ενω ολοι οι αλλοι γυρναμε ολη την πιστα με μια δευτερα, αυτος επαιζε απο πρωτη ως και τεταρτη στην ευθεια. Δεν πηγαινε πιο γρηγορα σε απολυτο ρυθμο, αλλα δε ξερω αν αυτος ειναι ο σκοπος για ολους. Εγω παντως το ζηλεψα το RS αυτο, θυμαμαι ειχα παει σπιτι και κοιτουσα αγγελιες μηπως επαιρνα κανενα μονο για την πιστα. Με την ιδια λογικη ανεφερα και το ξερο, το οποιο λογω γραναζωματος θα αρπαζει ακομα καλυτερα και θα ειναι πιο απολαυστικο, ενω παλι θα δουλευεις και το κιβωτιο.

Τα παπια πολυ ωραια, ημασταν και με καποια παιδια απο το φορουμ σε αγωνα στο Ρυσιο, αλλα δεν ξερω αν ειναι οικονομικα συμφερουσα λυση. Θα θελει καποιες βελτιωσεις για να μπορει να μπει αξιοπρεπως στην πιστα.

AXL954
31/01/2017, 21:01
Το καλοκαίρι του 2015, είχα την τύχη να δοκιμάσω ενα ktm 390 rc στην πίστα καρτ του Ασπροπύργου, για αρκετη ωρα.

Το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι πολύ πολύ μαζεμένο, ελαφρύ, και αρπάζει πολύ όταν περάσει τις 5-6 χιλ στροφές.

Όμως, η πίστα καρτ, λέγεται έτσι για κάποιο λόγο, και οι μοτοσυκλέτες φτιάχνονται επίσης με κάποιο προσανατολισμό.

Η επαφή μου με αυτό τον συνδιασμό πιστα καρτ-μοτοσυκλετα, μου άφησε μια πολύ ουδέτερη προς κακή γεύση, διότι πρακτικά δεν μπορούσα να απολαύσω οδήγηση και να κατανοήσω την μοτοσυκλέτα, όταν με του που εστριβα επρεπε να σηκωθω, και με το που έβγαινα ευθεία, ίσα που προλάβαινα να κουμπώσω μια τρίτη για να βγω σε μια δεξια στροφή που οδηγούσε σε ένα πέταλο των 10 χιλ/ω που το ακολουθούσε ενα sάκι που δεν προλάβαινες καν να αλλάξεις κωλομέρι που λένε.

Εγώ σε όλο αυτό δεν βρήκα χαρά και δεν θα χαράμιζα ένα τέτοιο μηχανάκι σε μια τέτοια πίστα. Τα Μέγαρα είναι σαφώς πιο απολαυστικά από οποιαδήποτε πίστα καρτ. Αυτό βεβαια κατά την ταπεινή δική μου άποψη.

Hayate
31/01/2017, 21:08
Εγώ πάλι είμαι της άποψης ImR και στην καρτόπιστα στα Μέγαρα και είσαι καλυμένος...και καλή προπόνηση κάνεις και ξύσιμο για να γουστάρεις κάνεις .Επίσης το ImR μπορείς να το πάς και σε άλλα μέρη εκτός πίστας,ξέρω 2-3 γκαράζ τεράστια ανοιχτά που δεν υπάρχει πρόβλημα να πάς και να κάνεις "ελεύθερη" βολτούλα και να γυρίσεις σπίτι και να είσαι κομπλέ.

SHOOTER045
31/01/2017, 21:33
Έχω μπει Αφίδνες με sv 650 και ΤΑ 650
Με το ΤΑ πηγαινα πολύ καλύτερα

motomaniac
31/01/2017, 22:56

εβαλα rs50. τρεξαμε αγωνα. τα παπια ηταν πιο γρηγορα σιγουρα λογω οδηγων.. οι βεσπα επισης. τι να σε πω.. εγω imr θα επαιρνα αμα με περισευαν... ο Καμζελης με περσε απο εξωτερικη με 50αρι μανισιο μοτερ derbi σε σασι μετρακιτ. ουτε ασχετος ειμαι αλλα ουτε και αγωνιζομενος, χρονομετρημενα ετρεξα με το rs αγωνα με σκουτερ λογω του οτι φρακαρε το παπι που ειχαμε για αγωνα κι εδωσα το rs στον φιλο που ειχα μαζι μου κι εγω εβαλα μεσα το σκουτερ της δουλειας.
αρρωστοι σε λεω.

motomaniac
31/01/2017, 23:01
Αυτο που εβλεπα εγω παντως ειναι πως το παιδι με το διχρονο "το ζουσε" πολυ περισσοτερο στην καρτοπιστα ακριβως επειδη επρεπε να δουλευει το κιβωτιο συνεχεια. Ενω ολοι οι αλλοι γυρναμε ολη την πιστα με μια δευτερα, αυτος επαιζε απο πρωτη ως και τεταρτη στην ευθεια. Δεν πηγαινε πιο γρηγορα σε απολυτο ρυθμο, αλλα δε ξερω αν αυτος ειναι ο σκοπος για ολους. Εγω παντως το ζηλεψα το RS αυτο, θυμαμαι ειχα παει σπιτι και κοιτουσα αγγελιες μηπως επαιρνα κανενα μονο για την πιστα. Με την ιδια λογικη ανεφερα και το ξερο, το οποιο λογω γραναζωματος θα αρπαζει ακομα καλυτερα και θα ειναι πιο απολαυστικο, ενω παλι θα δουλευεις και το κιβωτιο.

Τα παπια πολυ ωραια, ημασταν και με καποια παιδια απο το φορουμ σε αγωνα στο Ρυσιο, αλλα δεν ξερω αν ειναι οικονομικα συμφερουσα λυση. Θα θελει καποιες βελτιωσεις για να μπορει να μπει αξιοπρεπως στην πιστα.

καποιες βελτιωσεις.. ακριβες μεν αλλα σε καμια περιπτωση δεν ακουμπαει το κοστος ενος rs ειδικα αν μιλαμε για το τελευταιο διχρονο και καλο λειτουρφικο σνα αυτο που εβλεπες.. σκψου απλα τα παπια που ειδαμε μαζι τα νορμαλ τι χρονους εκαναν.. πχ. ο Παρτακιλουδης.. που φοραει κυλινδροπιστονο πιρουνι μαρσπιε εξατμιση.

motomaniac
31/01/2017, 23:02
Έχω μπει Αφίδνες με sv 650 και ΤΑ 650
Με το ΤΑ πηγαινα πολύ καλύτερα

εσυ ειπαμε.. θατα πουμε Αιγινιο.. αν και γκαυλωσα με το Ρυσσιο..

ptc
31/01/2017, 23:04
καποιες βελτιωσεις.. ακριβες μεν αλλα σε καμια περιπτωση δεν ακουμπαει το κοστος ενος rs ειδικα αν μιλαμε για το τελευταιο διχρονο και καλο λειτουρφικο σνα αυτο που εβλεπες.. σκψου απλα τα παπια που ειδαμε μαζι τα νορμαλ τι χρονους εκαναν.. πχ. ο Παρτακιλουδης.. που φοραει κυλινδροπιστονο πιρουνι μαρσπιε εξατμιση.

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8456765/

:rolleyes:

fazerakis
01/02/2017, 13:32
Τα πιο διασκεδαστικα για πιστα καρτ ειναι τα midi bikes, miniGP κατηγορια, σαν τα Honda NSF, IMR, OVHALE.

Περα απο διασκεδαστικα και φουλ αδρεναλινη ειναι ιδανικα για συχνή προπονηση που βγαινει πολυ θετικα στο μεγαλο.

http://www.youtube.com/watch?v=CJ85lWLtf0o

Vagelis26b
01/02/2017, 14:20

φιλε το rs σε ποια πιστα το πετυχες??Γενικα πιστακια καρτ (οχι Μεγαρα) που να ειναι καπως βολικα κ για μηχανακια τυπου rs κ οχι μονο για καρτ στην περιφερεια της Αττικης τι εχουμε?Αν καποιος ξερει κ κοστος ανα session ακομα καλυτερα!!

ptc
01/02/2017, 14:30
φιλε το rs σε ποια πιστα το πετυχες??Γενικα πιστακια καρτ (οχι Μεγαρα) που να ειναι καπως βολικα κ για μηχανακια τυπου rs κ οχι μονο για καρτ στην περιφερεια της Αττικης τι εχουμε?Αν καποιος ξερει κ κοστος ανα session ακομα καλυτερα!!

Δυστυχως φιλε μιλουσα για την πιστα του Ρυσιου στη Θεσσαλονικη, που ειναι ομολογουμενως απο τις μεγαλυτερες πιστες καρτ.

motomaniac
01/02/2017, 15:50
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8456765/

:rolleyes:

αυτος ειναι και γνωστος μου.... χαχχαχαχα

borgiriadis1
18/07/2019, 11:39
Χαίρεται, μήνες τώρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα μηχανάκι για πίστα καρτ και είπα να ανατρέξω στο forum για ιδέες. Ο λόγος που το ψάχνω είναι επειδή μένω στη Λάρισα και οι Σέρρες μου πέφτουν λίγο μακριά, ενώ το πιστάκι στο Ελευθεραι είναι ότι πρέπει. Τα παιδιά που τρέχουν εκεί τρέχουν με imr και όπως είδα (και μου επέτρεψαν να οδηγήσω) βολεύουν πολύ. Τι γνώμη έχετε? Το μηχανάκι θα προορίζεται μόνο για χρήση πίστας.

kostaskk
18/07/2019, 13:21
aprilia sx 50.. με εξατμιση και γραναζομα

ποπαϋ
29/07/2019, 10:04
Χαίρεται, μήνες τώρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα μηχανάκι για πίστα καρτ και είπα να ανατρέξω στο forum για ιδέες. Ο λόγος που το ψάχνω είναι επειδή μένω στη Λάρισα και οι Σέρρες μου πέφτουν λίγο μακριά, ενώ το πιστάκι στο Ελευθεραι είναι ότι πρέπει. Τα παιδιά που τρέχουν εκεί τρέχουν με imr και όπως είδα (και μου επέτρεψαν να οδηγήσω) βολεύουν πολύ. Τι γνώμη έχετε? Το μηχανάκι θα προορίζεται μόνο για χρήση πίστας.

καλό και βολικό το imr αλλά πρέπει να έχεις τρέιλερ ή φορτηγάκι για να το πας πίστα.

borgiriadis1
29/07/2019, 17:58
Φορτηγάκι υπάρχει γι αυτή τη δουλειά. Και όπως είπα αναφέρομαι μόνο για χρήση πίστας. Το μηχανάκι δεν θα πατήσει δρόμο (ίσως 50-100 μέτρα για κάποια δοκιμή στο συνεργείο).

ποπαϋ
29/07/2019, 18:03
Φορτηγάκι υπάρχει γι αυτή τη δουλειά. Και όπως είπα αναφέρομαι μόνο για χρήση πίστας. Το μηχανάκι δεν θα πατήσει δρόμο (ίσως 50-100 μέτρα για κάποια δοκιμή στο συνεργείο).

Αφού το οδηγησες και σε βολεύει βουρ λοιπον για ένα καθαρό imr

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/07/2019, 22:38
Εντελως πληροφοριακα.Τι ειναι imr?

Volpad
29/07/2019, 22:42

http://www.imr.gr/

Λευκάδιος
29/07/2019, 23:58

:lol:

http://imr-racing.com/product-category/imr-carretera/

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
30/07/2019, 05:30
:lol:

http://imr-racing.com/product-category/imr-carretera/

Πολυ ωραιο.Μοιαζει με μινι μοτο. Ευχαρηστω.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
30/07/2019, 05:31

Σωραιος:beer:

borgiriadis1
31/07/2019, 09:22
Είναι mini moto. Και πωλούνται γύρο στο χιλιάρικο. Απλά σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κτ ας πούμε καλύτερο για τη χρήση που θέλω να κάνω.

borgiriadis1
07/08/2019, 13:33
Σε συνέχεια τις αναζήτησης μου έχω ευχάριστα νέα. Απέκτησα ένα IMR χθες.Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο δεν ξέρω τι έχει παιχτεί. Μόλις τα καταφέρω θα το ανεβάσω.

ptc
30/11/2019, 18:50
Σε συνέχεια τις αναζήτησης μου έχω ευχάριστα νέα. Απέκτησα ένα IMR χθες.Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο δεν ξέρω τι έχει παιχτεί. Μόλις τα καταφέρω θα το ανεβάσω.

Εντυπωσεις απο το μικρο; Μπηκες τελικα πιστα;

karellen
01/12/2019, 08:26
Τα imr είναι κ*υλα για καρτόπιστα,ξύνεις γόνατο για πλάκα.Εδω κατω εχουμε 2-3 και τους εχουμε πιει το αίμα.
Καλορίζικο!

doctoras
01/12/2019, 09:11
Η απάντηση για το ερώτημα του thread (το μπλέ το καλό :)):

413093

ptc
01/12/2019, 11:23
Τα imr είναι κ*υλα για καρτόπιστα,ξύνεις γόνατο για πλάκα.Εδω κατω εχουμε 2-3 και τους εχουμε πιει το αίμα.
Καλορίζικο!

Για δωσε καμια πληροφορια παραπανω ρε Νικολα. Ειναι η εποχη του χρονου που με πιανει αυτο το κατι και αρχιζω να σκεφτομαι παλι αλλαγες... :rolleyes:
Ξερω πως πανε σα διαβολια, τα βλεπω και στο Ρυσιο. Κατα τ'αλλα πώς ειναι η ζωη μαζι τους; Τι συντηρηση θελουν; Απο αξιοπιστια, ευρεση ανταλλακτικων τι λενε;
Παρεμπιπτοντως, το ενα που πουλιεται στο car αυτη τη στιγμη λογικα θα το ξερεις. Ενα μαυρο, Γιωργος απο Καλαματα.

Ωπ, Ρυσιο βλεπω. Πώς και δε σε εχω πετυχει καμια φορα;

:beer:

doctoras
01/12/2019, 12:53

Τα παλιά τα χρόνια φιλε :) , η φωτο πρεπει να ειναι άνοιξη '13, μετα ηρθαν οι απόγονοι μου και παρέδωσα

karellen
01/12/2019, 14:31

413093

Σωστός!
Κι ένα περτικαλί καλό

413100

karellen
01/12/2019, 14:39
Για δωσε καμια πληροφορια παραπανω ρε Νικολα. Ειναι η εποχη του χρονου που με πιανει αυτο το κατι και αρχιζω να σκεφτομαι παλι αλλαγες... :rolleyes:
Ξερω πως πανε σα διαβολια, τα βλεπω και στο Ρυσιο. Κατα τ'αλλα πώς ειναι η ζωη μαζι τους; Τι συντηρηση θελουν; Απο αξιοπιστια, ευρεση ανταλλακτικων τι λενε;
Παρεμπιπτοντως, το ενα που πουλιεται στο car αυτη τη στιγμη λογικα θα το ξερεις. Ενα μαυρο, Γιωργος απο Καλαματα.

Πετράν θα ρωτήσω τα παιδιά για πληροφορίες σχετικά.
Το μαύρο δεν το ξέρω,ενδέχεται να είναι πουθενά δίπλα από Καλαμάτα (ξέρω ένα από Κορώνη,του Γιώργου από Αμαλιάδα με το τούμπανο Repsol,μέχρι και από Τρίπολη κατεβαίνει ένα παλληκάρι για προπονήσεις εδώ κάτω).

Cpt_Slow
05/12/2019, 15:30

υπαρχει ενα τραιουμφ που καθετε,οποτε θες μπορεις να το παρεις να μπεις.. αν τα καταδεχεσαι :lol:

borgiriadis1
09/12/2019, 10:14

Η συντήρηση είναι απειροελάχιστη. 750ml λάδι μαζί με το φίλτρο. Κατά τ άλλα δεν είναι και καμιά πολύπλοκη μηχανή οπότε δεν έχει και κτ ιδιαίτερο από συντήρηση.
Ανταλλακτικά βρίσκεις σχετικά εύκολα τα πάντα διότι στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένο το σπορ και τα μηχανάκια οπότε με λίγο ψάξιμο βρίσκεις.

ratamahatta
02/10/2020, 11:08
Έχει μπει σε καρτοπιστα κανένας από Αθήνα και σε ποια ώστε να γράψει εντυπώσεις.
Έχει διαβάσει καλά σχόλια για το Κορωπί (speed force)

Λευκάδιος
30/09/2021, 09:36
Χτες πήγα με φίλο στο Speed Park Ασπροπύργου. Μοτοσυκλέτες μπαίνουν κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και τα sessions είναι δεκάλεπτα.
Ενώ αρχικά το οδόστρωμα δεν ενθουσιάζει με την εμφάνιση του αποδείχτηκε ότι κρατάει πολύ καλά (με δρομίσια λάστιχα).
Μόνο στην κορυφή μιας παρατεταμένης αριστερής στροφής έχει κάτι περίεργα μπαλώματα που συνήθως άνοιγα την γραμμή μου αλλά όσες φορές πέρασα κλειστά ήταν οκ.
430993

430994

ratamahatta
30/09/2021, 11:55
Από φωτογραφίες φαίνεται ότι έχει πολύ κλειστή χάραξη η πίστα πάντως,well done.

Λευκάδιος
30/09/2021, 12:50
Από φωτογραφίες φαίνεται ότι έχει πολύ κλειστή χάραξη η πίστα πάντως,well done.

Το πιο σφιχτό σημείο είναι στον κύκλο. Στις πρώτες γυρες στην πίστα ήμουν κυρίως με 2α αλλά όταν ξεθάρεψα έβαζα 3η και οριακά (ελάχιστες φορές για δοκιμη) 4η.
431001

AristidisZ
30/09/2021, 12:52
πόσο πάει το μαλλί ;

Λευκάδιος
30/09/2021, 13:12
πόσο πάει το μαλλί ;

25 ευρώ, 10λεπτα sessions με ενδιάμεσα διαλείμματα που μπαίνουν τα καρτ.
Δευτέρα και Τετάρτη από 16:00 και μετά.
Αναλογικά στις Αφιδνες μου είπαν καθημερινές 10:00-16:00, 30 ευρώ για 2 δεκαπεντάλεπτα..

lospsi
30/09/2021, 17:27
Μπαίνουν μηχανές στις Αφίδνες? Δεν το ήξερα. Είναι αρκετά μεγάλη καρτόπιστα, θυμάμαι ότι είχα πάει παλιά σε αγώνα supermotard.

ratamahatta
01/10/2021, 07:14
Αν θυμάμαι καλά , πέρυσι που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι δεν μπαίνουν μηχανές, εξαιρέσει τα minimoto.

strokt up
01/10/2021, 12:24
25 ευρώ, 10λεπτα sessions με ενδιάμεσα διαλείμματα που μπαίνουν τα καρτ.
Δευτέρα και Τετάρτη από 16:00 και μετά.
Αναλογικά στις Αφιδνες μου είπαν καθημερινές 10:00-16:00, 30 ευρώ για 2 δεκαπεντάλεπτα..

25Ε πόσα δεκάλεπτα sessions;; Θέλω να παώ μια βόλτα να μου φύγει ο φόβος μόλις κολλήσει το χέρι μου. ΑΠο εξοπλισμό θέλει κάτι ιδιαίτερο;; κορντούρα πάνω κάτω κάνει;

Λευκάδιος
01/10/2021, 13:21
Αν θυμάμαι καλά , πέρυσι που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι δεν μπαίνουν μηχανές, εξαιρέσει τα minimoto.

Τι να πω, μίλησα μαζί τους πριν λίγες μέρες και μου είπαν αυτά που έγραψα παραπάνω.

25Ε πόσα δεκάλεπτα sessions;; Θέλω να παώ μια βόλτα να μου φύγει ο φόβος μόλις κολλήσει το χέρι μου. ΑΠο εξοπλισμό θέλει κάτι ιδιαίτερο;; κορντούρα πάνω κάτω κάνει;
Απ'οσο κατάλαβα δεν έχουν όριο τα sessions αλλά καλό είναι αν πάει κάποιος με μικρή παρέα (ή μόνος του) να ξεκινήσει νωρίς (16:00) γιατί όσο περνάνε οι ώρες μαζεύονται μεγάλες παρέες για καρτ και είναι κατανοητό να μην χρησιμοποιούν την πίστα ένα δύο άτομα και περιμένουν έξω 2 και 3 ομάδες για καρτ.
Από εξοπλισμό αναβάτη δεν έχουν απαιτήσεις, ο φίλος μου μπήκε με δερμάτινη φόρμα και εγώ με εξοπλισμό για χωμα (θωρακα, επιγονατιδες μπότες κλπ).
Θέλουν ενημέρωση μια μέρα πριν την επίσκεψη (τηλεφωνικώς) και ένα δάπεδο για την μοτοσυκλέτα όταν κάθεται στα πιτς. Εγώ έκοψα κομμάτια από ρολό δαπεδο PVC τάπα σε διάσταση 2 μέτρα X 70εκ.
431019

Λευκάδιος
21/10/2021, 11:53
Μικρό βίντεο από την χτεσινή μέρα στον Ασπρόπυργο , είχε μπόλικο κόσμο με pit bikes και 2-3 καθαρόαιμα SM.
Μεθεπόμενη βδομάδα μας βλέπω πάλι εκει.. νομίζω ότι η φάση αρχίζει να γίνεται εθιστική :lol:

https://youtu.be/7sm1z4IBd4o

AristidisZ
21/10/2021, 12:00
Πολύ κλειστή είναι η άτιμη :p

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/10/2021, 12:36
Μικρό βίντεο από την χτεσινή μέρα στον Ασπρόπυργο , είχε μπόλικο κόσμο με pit bikes και 2-3 καθαρόαιμα SM.
Μεθεπόμενη βδομάδα μας βλέπω πάλι εκει.. νομίζω ότι η φάση αρχίζει να γίνεται εθιστική :lol:

https://youtu.be/7sm1z4IBd4o

Τι ωραία φάση! 2 φορές το είδα! Ποσο είναι το εισιτήριο για κατι τέτοιο?

Λευκάδιος
21/10/2021, 12:49
Πολύ κλειστή είναι η άτιμη :p
Ναι η ρημάδα, ψάχνομαι να βάλω ψαλίδι από Ζ50 για μικρότερο μεταξόνιο :lol:

Τι ωραία φάση! 2 φορές το είδα! Ποσο είναι το εισιτήριο για κατι τέτοιο?
25 ευρώ από μεσημέρι μέχρι κλείσιμο της πίστας (δεν ξέρω τι ώρα κλείνει).
Έχω γράψει κάποιες πληροφορίες παραπάνω.

borgiriadis1
22/10/2021, 17:18
Ωραίο πιστακι. Τα pit bikes πρέπει να ξύριζαν εκεί μέσα.

Λευκάδιος
23/10/2021, 16:30
Ωραίο πιστακι. Τα pit bikes πρέπει να ξύριζαν εκεί μέσα.

Τα περισσότερα είχαν μάλλον αρχάριους αναβάτες, ήταν όμως 2-3 που πήγαιναν αέρα.
Βέβαια το απόλυτο εργαλείο εκεί μέσα ήταν ένα 2χρονο αγωνιστικό καρτ που μπήκε το βραδάκι και αυτό όντως ξύριζε.

borgiriadis1
25/10/2021, 20:41
Βασικά και με SM είναι καλη η χάραξη και πρεπει να πηγαίνει καλά. Σε πιο σφιχτή πίστα θα ηταν πιο δύσκολα.
Και ναι είναι οντως εθιστικό.