Σύνδεση

View Full Version : ταξιδι moto gp san marino

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
05/02/2017, 09:23
καλημερα παιδια.ειμαι νεοσ στο sait.θα ηθελα να ροτησω εαν ηπαρχει καμια ομαδα που να ετειμαζει ταξιδακη για τον σεπτεμβριο στο moto gp toy misano.ξερω οτι εχουν βγει πακετα απο moto travel και καπιεσ αλλεσ αιτερειεσ αλλα τα θεωρω πολυ ακρηβα και κοροιδιστηκα λεφτα μιας και μονοσ του καποιοσ παει με τα μισα σχεδον λεφτα απο οτι λενε αυτοι.τελοσ θα ηθελα καποιοσ που εχει παει να ελεγε γενικεσ πληροφοριεσ για το τη πρεπει να προσεξει καποιοσ.να πω οτι εχω κλειση ηδη ξενοδοχειο απο το booking και τα περισοτερα ξενοδοχεια (70%)εκεινο το διημερο ηταν πιασμενα.ευχαριστω εκ τον πρωτερον και σηγνωμη για τα ορθογραφικα

SHOOTER045
05/02/2017, 10:02
Εδώ κάποια γενικά

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146593

Καποιες επισημάνσεις
-Αν πας μονο για τον αγώνα και δεν υπάρχει όχημα,προτίμησε αεροπλάνο
Η Ανκόνα είναι το ποιο κοντινό αεροδρόμιο (νομίζω) για το san marino
Εδώ απο Θεσσαλονίκη
http://www.whichairline.gr/anazitisi/ptiseis/Θεσσαλονίκη-SKG/Ανκόνα-AOI

Εδώ απο Αθήνα

http://www.whichairline.gr/anazitisi/ptiseis/Αθήνα-ATH/Ανκόνα-AOI
Ζυγίζοντας το κόστος και την ταλαιπωρία (το πλοιο απο Ηγουμενίτσα, κάνει 19/20 ώρες) αν ξαναπηγαινα(που θα ξανά πάω) θα προτιμούσα αεροπλάνο.
-αν πας με μηχανάκι / αυτοκίνητο και γουσταρεις την διαδρομή τοτε παω πάσο

- Για διαμονή προτίμησε το riccione(προάστειο του rimini,και πολύ κοντά στην πίστα 8-10 χλμ)

- ξενοδοχεία ειτε μέσω buking η επι τόπου (όταν πήγα,υπήρχε αρκετή διαθεσιμότητα, δυστυχώς εμείς εμπιστευθηκαμε γνωστό γνωστού για καλύτερα(ντεμεκ) και μας κάρφωσαν.

Προσανατολιζομαστε με την παρέα μου στην λυση αεροπλάνο νοικιασμένο όχημα.

xaotikos
05/02/2017, 11:16
Αν πας μονο για τον αγώνα, δεν αξίζει η μηχανή. Φαντάσου εμεις είχαμε παει tour περισυ μια μηχανή και ενα αυτοκίνητο, 3000χλμ κεντρική, δυτική Ιταλία και στο San Marino κάναμε βόλτες όλοι μαζί με το αμάξι. Αν εχεις σκοπό να το απλώσεις σε χρόνο και να πας και κανένα Muraglione τότε αξίζει.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
05/02/2017, 21:05
ευχαρηστω παιδια για της πληροφοριες.δυστηχως παω μονο για τον αγωνα αλλα θα προσπαθησω να το διασκεδασω.δεν θα φυγω απο πατρα αλλα απο ηγουμενιτσα καθοτη απο πατρα ειναι πολεσ ωρες το καραβι και ηδη θα εχω κανει αρκετες απο ηρακλειο-πειραια.θα παω ζαγωρια για φαγητο και καφε και το βραδυ ηγουμενιτσα.χρονοσ δεν υπαρχει διοτη την επομενη του αγωνα ανοιγουν τα σχολεια.θα παω με ενα freewind 650

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
05/02/2017, 21:24
Υ.Γ.μετα τον αγωνα προλαβαινω να παρω το καραβι για πατρα απο agona??το εχει κανη κανης σας?

SHOOTER045
05/02/2017, 23:10
Απ οτι θυμάμαι, το πλοιο ήρθε απο Πάτρα Ηγουμενίτσα/Ανκόνα
Και το αντίστροφο κανει στην επιστροφή

blackbusa
06/02/2017, 10:29
Υ.Γ.μετα τον αγωνα προλαβαινω να παρω το καραβι για πατρα απο agona??το εχει κανη κανης σας?

den prolavaineis gia tin kyriaki...epistrofi deytera kai logika Iraklio triti vrady an oxi tetarti prwi

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
06/02/2017, 20:32
φιλε αν ο αγωνας τελιωνει 3 ωρα ιταλιας και το καραβι φευγει 5.30 δεν προλαβαινω να παω agona.σε παρακαλω διευκρινησε μου το γιατι κινδινευει η εκδρομη μου στον αερα:cry:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
06/02/2017, 20:34
den prolavaineis gia tin kyriaki...epistrofi deytera kai logika Iraklio triti vrady an oxi tetarti prwi

φιλε αν ο αγωνας τελιωνει 3 ωρα ιταλιας και το καραβι φευγει 5.30 δεν προλαβαινω να παω agona.σε παρακαλω διευκρινησε μου το γιατι κινδινευει η εκδρομη μου στον αερα

xaotikos
06/02/2017, 21:44
Πίστα λιμάνι είναι γύρω στη 1 ώρα. Κάποιες φορές έχει μποτιλιάρισμα αλλά οκ δεν κολλάς ιδιαίτερα με μηχανή. Είναι λίγο ρίσκο γιατι απο την πίστα για να φύγεις γίνεται της πόπης οποτε αν εχεις παρκάρει κάπου λιγο μακρυά μπορει να φας ώρα για να βγεις προς autostrada. Τωρα απο την άλλη τα πλοία σχεδόν ποτέ δεν φεύγουν στην ώρα τους...

blackbusa
07/02/2017, 10:43
φιλε αν ο αγωνας τελιωνει 3 ωρα ιταλιας και το καραβι φευγει 5.30 δεν προλαβαινω να παω agona.σε παρακαλω διευκρινησε μου το γιατι κινδινευει η εκδρομη μου στον αερα:cry:
den exw paei Misano ara den kserw apostaseis apo tin thesi pou tha katseis mexri tin mixani...pantws oses fores exw paei se motogp ena misawrw to xreiazese...i apostasi apo tin pista mexri ton limani einai 1h10m me eidanikes synthikes...simainei na ksereis akrivws pou pigaineis kai na min exei kinisi...to prwto me ena gps i me apomnymonefsi tis diadromis ginete...to deytero omws den to kathorizeis esy...egw proswpika me toso kontina deadlines den tha to ekana...as milisoun kalytera kai aytoi pou exoun paei kai tha se kathodigisoun kalytera...

BLiTzER
07/02/2017, 10:46
Αν το πλοίο φύγει στην ώρα του, δύσκολα θα προλάβεις. Βέβαια είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει τουλάχιστον 1-2 ώρες καθυστέρηση, αλλά εγώ δε θα έπαιρνα το ρίσκο.

SHOOTER045
07/02/2017, 14:14
Αν το πλοίο φύγει στην ώρα του, δύσκολα θα προλάβεις. Βέβαια είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει τουλάχιστον 1-2 ώρες καθυστέρηση, αλλά εγώ δε θα έπαιρνα το ρίσκο.

Το πλοιο που φεύγει Κυριακή μετα τον αγώνα έχει μια κάποια καθυστέρηση.
Αλλά δεν είναι σίγουρο το πόσο.
Σε ιδανικές συνθήκες θέλεις μισή ωρα να βγεις απο την πίστα.
Και μια ώρα και να φτάσεις Ανκόνα

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
07/02/2017, 16:56
ευχαριστω παιδια για τισ πληροφοριεσ.
θα το ρησκαρω.εξαλου η ζωη θελει καλοπεραση,ρισκο και διτροχο.
οτιδηποτε αλλες πληροφοριες,ειναι δεκτες.

giannis21
02/06/2017, 18:45
μια ερώτηση σχετικά με την πίστα παιδιά.ποια θεωρείται καλή θέση στη συγκεκριμένη πίστα;που θα μας πρότεινε κάποιος να κλείσουμε ώστε να βλέπουμε αρκετή δράση;

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/06/2017, 21:21
Εγω φιλε εκλεισα prato 1k2.Λεει οτι εχει οθονη.Ειδα κσι στο youtoube απο αλους που πηγανε οτι σε ενα απο τα 2 prato εχεις αρκετη θεα.Σε αυτες τις θεσεις ηταν παντος τα πιο φτηνα που βρηκα.

giannis21
02/06/2017, 21:26
Εγω φιλε εκλεισα prato 1k2.Λεει οτι εχει οθονη.Ειδα κσι στο youtoube απο αλους που πηγανε οτι σε ενα απο τα 2 prato εχεις αρκετη θεα.Σε αυτες τις θεσεις ηταν παντος τα πιο φτηνα που βρηκα.

και γω λίγο που είδα..από τιμή για εκεί με βλέπω!αν βλέπεις και καλουτσικα (έστω) μία χαρά θα είμαστε!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/06/2017, 22:27
και γω λίγο που είδα..από τιμή για εκεί με βλέπω!αν βλέπεις και καλουτσικα (έστω) μία χαρά θα είμαστε!

Και πολα να μη βλεπεις αμα ακουμε τον ηχο απο τα τερατα και βλεπουμε απεναντι οθονη νομιζω δε ξερω για σε αλλα εγω:a30::a30::a18:

πυξιδας990
03/06/2017, 08:23
1.θα παω φετος..
2.πρατο 1 μπροστα στη ευθεια-βλεπεις και αρκετη απο την πιστα..
3.εκει ειχα κατσει και το 12...
4.αν εχει κινηση θα φας ωρα,διοτι δεν αραζεις και διπλα ακριβως..
5.το μονοκυλιδρο θα δουλεψει υπερωριες..
6.θα φτασεις ωριακα...
7.αν δεν προλαβεις κερναω το καφε στο πλοιο την επομενη..
8.θα μπω απο ηγουμενιτσα στις 11.30 το βραδυ,παροτι η πατρα ειναι πιο κοντα απο μενα,αλλα ευκαιρια για δυτικο τουρ..
9.το ιδιο και στην επιστροφη που βγαινει ηγουμενιτσα 10.30 το πρωι..
10.θεωρω το 6ωρο στο πλοιο αναμεσα σε πατρα-ηγουμενιτσα ειναι πρωτης ταξεως ευκαιρια για τουρ απο το να παρεις το πλοιο

giannis21
03/06/2017, 09:02
οπότε όλοι στο πρατο!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/06/2017, 10:46
1.θα παω φετος..
2.πρατο 1 μπροστα στη ευθεια-βλεπεις και αρκετη απο την πιστα..
3.εκει ειχα κατσει και το 12...
4.αν εχει κινηση θα φας ωρα,διοτι δεν αραζεις και διπλα ακριβως..
5.το μονοκυλιδρο θα δουλεψει υπερωριες..
6.θα φτασεις ωριακα...
7.αν δεν προλαβεις κερναω το καφε στο πλοιο την επομενη..
8.θα μπω απο ηγουμενιτσα στις 11.30 το βραδυ,παροτι η πατρα ειναι πιο κοντα απο μενα,αλλα ευκαιρια για δυτικο τουρ..
9.το ιδιο και στην επιστροφη που βγαινει ηγουμενιτσα 10.30 το πρωι..
10.θεωρω το 6ωρο στο πλοιο αναμεσα σε πατρα-ηγουμενιτσα ειναι πρωτης ταξεως ευκαιρια για τουρ απο το να παρεις το πλοιο
Ευχαριστω για τις συμβουλες μαν
1.
Και εγω αν και δεν εχω ξαναπαει ποτε
2 πρατο 1 ελεγα και εγω και νομιζω βαλανε και στα 2 οθονη.Τ ενα απο τ 2 δεν ειχε
3Οραιος.Οποτε για να θελεις να ξαναπας ειναι σιγουρα πιο καλα.Καθοτι τη μια γκαφα δε τη κανουμε 2 φορες
4 Εαν εχει κινηση ενοεις απο τη πιστα στο λιμανη?Δε θα κατσω στην απονομη και εχω διαβασει απο πολους οτι συνηθος εχει καθυστερηση το πλοιο.Οποτε τα αλλα στι τυχη...
5.Οι μονες υπερωριες για τη γρια μου θα ειναι απο πειραια μετσοβο.Αλλα και παλι δεν ειναι κατι το πολυ ιδιαιτερο αν σκεφτεις οτι αλοι με παπακια γυριζουν την ελλαδα(βλεπε βρασ...).
6.Η απαντηση βρισκετε στο 4.
7.Ενοειτε.Οτι γραφετε δε ξεγραφετε.
8.Το ιδιο και γω.Απο πειραια πατρα 200 χλμ.Ενο απο πειραια ελατη,περτουλη ,μετεωρα,μετσοβο,ηγουμενιτσα 500και...
9.Εαν εχει καθυστερηση στην επιστροφη το πλοιο και καθυστερηση να με παει πατρα ισως δε προλαβω να παω πειραια να παρω το πλοιο για κρητη και μαλλον εαν και μονο εχει καθυστερηση θα κατεβω και γω ηγουμενιτσα.Τη δευτερα ανιγουν τα σχολεια και γω θα ειμαι πισω τριτη.οποτε καταλαβενεις δεν υπαρχουν περιθωρια.
10.Και εγω το ιδιο.Εξου και τα παραπανω:D

πυξιδας990
03/06/2017, 11:13
4 Εαν εχει κινηση ενοεις απο τη πιστα στο λιμανη?Δε θα κατσω στην απονομη και εχω διαβασει απο πολους οτι συνηθος εχει καθυστερηση το πλοιο.Οποτε τα αλλα στι τυχη...
στην πιστα γυρω απo αυτη και στις εξοδους των δρομων,αλλα αν δεν κατσεις απονομη προλαβαινεις διοτι ολοι θα εχουν κανει ντου μεσα....... αυτο ειναι βεβαια ο μισος αγωνας,αλλα anyway

Coyote.V
03/06/2017, 11:45

Μετά τον αγώνα έχει τρελό μποτιλιάρισμα μπορεί να κολλήσεις και κανένα τρίωρο. Ούτε με μπόμπο αλίμενος με βαζελίνη δεν μπορείς να περάσεις.... δεν είναι κάτι που μπορεις να υπολογίσεις.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/06/2017, 23:11
Μετά τον αγώνα έχει τρελό μποτιλιάρισμα μπορεί να κολλήσεις και κανένα τρίωρο. Ούτε με μπόμπο αλίμενος με βαζελίνη δεν μπορείς να περάσεις.... δεν είναι κάτι που μπορεις να υπολογίσεις.χαχαχα.Ωραιος ρε μαν.Ακου μπομπος με βαζελινη.Δακρυσα:lol::roflmao::roflmao:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/06/2017, 23:16
στην πιστα γυρω απo αυτη και στις εξοδους των δρομων,αλλα αν δεν κατσεις απονομη προλαβαινεις διοτι ολοι θα εχουν κανει ντου μεσα....... αυτο ειναι βεβαια ο μισος αγωνας,αλλα anywayΔε μπορω να κανω αλιος.Ηδη δε θα εχω παει τα παιδια 1η μερα σχολειο για αγιασμο.Μετα θα τα μειρασουν σε ταξεις.Δε γινετε να μην ειμαι εκει.πρωτη χρονια δημοτικο η κορη και πρωτη φορα γυμνασιο ο γιος.Μακαρι να ταν αλιος τα πραγματα.Αλλα μου φτανει που θα ζησω την εμπειρια.Εστω και μισο αγωνα...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/01/2018, 21:31
Παιδια συγνωμη που αργησα να δωσω τη πληροφορια.Αλλα καλιο αργα παρα ποτε.
Για οσους πανε μισανο στο μοτο τζιπι και θελουν να φυγουν μετα τον αγωνα για ανκονα θελω να τους πω οτι προλαβενεις μια χαρα.Εγω εφυγα στο τελευτεο γυρο.Ειναι γυρω στη μια ωρα απο τη πιστα ανκωνα και εχεις 2μιση ωρες μεχρι να φυγει το καραβι.Χωρις βεβεα τη καθηστερηση που ηταν 1μιση ωρα.Οποτε και στην απονομη να καθομουν προλαβενα.

alexderbi
07/03/2018, 16:47
Καλησπέρα. Επειδή σχεδιάζω να πάω και εγώ φέτος μπορείς να μου λύσεις τρεις απορίες?
Πρώτον στο καράβι την μηχανή στην δένουν αυτοί? Και αν ναι την δένουν καλά? Πρέπει να πάρω τίποτα εγώ μαζί μου? (ιμάντα κλπ)
Δεύτερον, το θέμα πάρκινγκ στην πίστα. Που την αφήνουμε? Είναι ασφαλές?
Και Τρίτον που κάθισες τελικά?

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
07/03/2018, 22:57
Καλησπερα αδερφε.Τη μηχανη στη δενουν αυτοι.Εγω δεν ασχοληθηκα καθολου.Οχι μονο τη δικια μου αλλα και ολον τον αλλων.Οποτε μη παρης ημαντα.Αν θες προερετικα παρε αλλα δε νομιζω να χρειαστη.

Εχει πολλα παρκινγκ στη πιστα αλλα εγω προτιμησα και εδωσα 10 ευρω και τη πηγα σε μια αυλη σπιτιου που καθοντουσαν σε ολο τον αγωνα κατι γριες και τη βλεπανε.Οπος πας στη πιστα ειναι παρα πολοι ανθρωποι εξω απο τα σπιτια τους και σου κανουν νοημα να μπης μεσα.Οποτε δε θα δυσκολευτεις.

Καθισα στο πρατο 1.Κατι που δε ξανακανα γιατι εβρεχε και ειχε πολυ λασπη.Πολυ κοσμο.Επρεπε να ειμαι εκει απο το πρωι για να πιασω καλη θεση και γενικα σαν εμπειρια δε μου αρεσε καθολου.Αν ξαναπαω θα δωσω κατι παραπανο για αριθμημενη θεση.

alexderbi
09/03/2018, 19:12
Ευχαριστώ για την απάντηση! Οπότε στις αυλές δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος ε? Και μία άλλη ερώτηση (συγγνώμη για την ταλαιπωρία), επειδή μπήκα να κλείσω τα εισητήρια για τον αγώνα λέει ότι πρέπει να μου τα στείλει μέσω DHL και ότι θα έρθουν γύρω στην μία εβδομάδα πριν τον αγώνα. Το θέμα είναι ότι εγώ θα είμαι ήδη Ιταλία μια εβδομάδα πριν τον αγώνα. Πως το έκανες εσύ?

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
09/03/2018, 20:49
Ευχαριστώ για την απάντηση! Οπότε στις αυλές δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος ε? Και μία άλλη ερώτηση (συγγνώμη για την ταλαιπωρία), επειδή μπήκα να κλείσω τα εισητήρια για τον αγώνα λέει ότι πρέπει να μου τα στείλει μέσω DHL και ότι θα έρθουν γύρω στην μία εβδομάδα πριν τον αγώνα. Το θέμα είναι ότι εγώ θα είμαι ήδη Ιταλία μια εβδομάδα πριν τον αγώνα. Πως το έκανες εσύ?

Δεν ειναι ταλεπωρια.Χαρα μου να βοηθησω.Ετσι ακριβως το εκανα και εγω.Μη σε τρομαζει η μια εβδομαδα.Εμενα ηρθανε 4 εβδομαδες πριν τον αγωνα.
Βασικα εχει και την επιλογη "κολεκτ ατ δε σιρκουιτ" για να τα παρης απο τη πιστα.Δεν υπαρχει λογος ομος γιατι σου ξαναλεω ειναι 4 με 5 βδομαδες πριν τον αγωνα...

alexderbi
10/03/2018, 14:44
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Vice
03/09/2018, 16:09
Ποια αξιοθέατα ή διαδρομές αξίζουν να επισκεφτεί κάποιος παράλληλα;

μουσείο Ducati στην Μπολόνια, Ταβούλια και Passo del Muraglione - Φλωρεντία είναι σιγουράκια. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να χάσω κάτι άχαστο οπότε αν είναι κάτι ενημερώστε.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/09/2018, 16:23
san marino για ψωνια.Φορολογικος παραδεισος.

ΟΚΤΑΝΙΟ
03/09/2018, 18:54
Πιτσαρια DaRossi :D

sek
03/09/2018, 21:02
Πιτσαρια DaRossi :D

:D

399142