PDA

View Full Version : Αλλαγή εξάτμισης

mitsos hornet
16/02/2017, 09:40
Καλημερα κ καλος σας βρήκα, είμαι κάτοχος μηχανής Hornet του 2009 μοντέλο, φοράει φίλτρο ελευθέρας κ τελικό εξάτμιση τύπου x-cone mivv ,το εξατμισακη σε γενικές γραμμές κανει ωραίο θόρυβο απλα θέλω να το αλλάξω κ να παω σε κατι ποιο αγωνιστικό ήχο τύπου gp, το χρήμα που μπορώ να διαθέσω ειναι καπου στα 200€, να επισημάνω ότι δεν με απασχολεί τόσο η απόδοση οσο ο ήχος της εξάτμισης, εχω δει κάποιες στο car.gr στην παραπάνω τιμη που σας είπα αλλα δεν είμαι σίγουρος για τον ηχο, κ δεν θα ήθελα να πληρώσω καινούργια εξάτμιση κ ο ήχος να είναι ο ίδιος.Αυτα τα λίγα απο εμένα ευχαριστώ για το χρόνο σας κ καλός σας βρήκα και πάλι. 

:):)

MG
16/02/2017, 09:46
θέλω να το αλλάξω κ να παω σε κατι ποιο αγωνιστικό ήχο τύπου gp, =

εχεις ακουσει πως κανει ενα GP? ουτε να το σκεφτεσαι φιλε.... θα σε γραψουν γιατι ο,τι κανει πολυ θορυβο μαζευει τους μπατσους σαν τις μυγες στα σκατα συν οτι θα τρως και τις καταρες των γυρω σου γιατι οσο καυλωτικο θα ειναι για σενα τοσο ενοχλητικο θα ειναι για ολους τους αλλους συμπολιτες σου...

Αν το κανεις για πιστα μονο τοτε.... :beer:

mitsos hornet
16/02/2017, 11:52
Μάλιστα καταλαβα φίλε μου κ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,απλα την μηχανή την εχω ποιο πολύ για μια βόλτα την κυριακη με την παρέα, μεσα στην πόλη δεν τρέχω εννοείται κ δεν την κυκλοφορώ κ πολύ άλλωστε οπότε δεν έχω σκοπό να ενοχλώ κανέναν ούτε είμαι από αυτούς που παίζουν κόφτες μεσα στην πολη :-) :-) κ συγνώμη που δεν το διευκρινισα πριν αλλα δεν λεω να βαλω αυτές που φοράνε τα moto gp αλλα κατι παρόμοιο να αγριέψει λίγο ο θόρυβος οχι εξωφρενικά πράματα.κ ναι έχεις δίκιο του moto gp δεν παλεύεται ο θόρυβος αλλα ειναι κ πανω από 300 μουλαρακια ;-);-)

BLiTzER
16/02/2017, 11:56
Πάνω από 500, μπορώ να σου πω.

Η δική μου συμβουλή είναι ότι, εφόσον έχεις ήδη aftermarket εξάτμιση, δεν είναι πολύ σοφό να δώσεις άλλα 200€ μόνο για τον ήχο. Άσ'το όπως είναι και κράτα τα για βενζίνες.

Sapadak
16/02/2017, 12:00
Αυτή που έχεις φοράει τη τάπα πάνω?
Αν ναι, δοκίμασε να τη βγάλεις να δεις αν σου αρέσει η οχι ο ήχος έτσι.
Αν οχι, βγάλε τις ωτοασπίδες απο τα αυτιά :lol: :lol:

Γενικότερα βέβαια συμφωνώ με αυτό, με δεδομένο οτι ήδη φοράς εξάτμιση!!

γιατι οσο καυλωτικο θα ειναι για σενα τοσο ενοχλητικο θα ειναι για ολους τους αλλους συμπολιτες σου...

Αν το κανεις για πιστα μονο τοτε.... :beer:

mitsos hornet
16/02/2017, 14:01
Ναι χωρίς σιγαστήρα ειναι, οκ παίδες μάλλον πως θα αφήσω αυτην που φοράει...... :-)

Tedvj23
16/02/2017, 15:24
Βάλε καμία φώτο το εργαλειο..!:beer:

mitsos hornet
16/02/2017, 18:30
Ερώτηση.....φώτο μπορώ να βαλω μόνο στο προφίλ μου???

giannisgt
22/02/2017, 20:44
δες στο ebay :)βρισκεις απο 40Ε ( :lol: ) αναζητησε gp exhaust αν και προτεινω φτηνες και καλες εξατμισεις κανει η black widow ψαξε στο ebayhttp://www.ebay.com/usr/blackwidowexhausts
κοιτας κατι τετοιο? http://www.ebay.com/itm/BLACK-WIDOW-GP-STYLE-23cm-CARBON-FIBRE-BLUE-TIP-EXHAUST-SILENCER-SLIP-ON-CL23R-/152381316209?hash=item237aa25c71:g:q8QAAOSwt5hYa7Hg&vxp=mtr
η κατι τετοιο http://www.ebay.com/itm/51mm-Motorcycle-GP-Black-Carbon-Fiber-Exhaust-Muffler-Pipe-Slip-on-Street-Bike-/111950163708?hash=item1a10bfeefc:g:KtIAAOSwxp9W-MKE&vxp=mtr

Acacius
23/02/2017, 02:25
Η κινέζικη βγαίνει 90€ με τα μεταφορικά. Καλό αυτό, γιατί αν την πάρει το παλικάρι θα χρειαστεί τα άλλα 110€ για βαζελίνες έτσι και πέσει σε μερακλή τροχονόμο ή γείτονα με μωρό.

mitsos hornet
25/02/2017, 21:20
Ευχαριστώ παίδες για το ενδιαφέρον αλλα θα αφήσω το αρχικό εξατμισακη mivv τελικα μια χαρά ειναι κ αυτο

Leon67
25/02/2017, 23:17
ναι και με το μαμα φίλτρο εκτός και αν πειράξεις και τροφοδοσία κτλ. Ελεύθερο τελικό + ελεύθερο φίλτρο δεν είναι ότι καλύτερο για πιστόνια βαλβίδες αν δεν πειράξεις και άλλα πράγματα.