View Full Version : Περαστικά και καλή ανάρρωση στον Terens/Irinia
lleonidas
22/02/2017, 21:16
Αφού έχεις το κουράγιο και το μοιράζεσαι,μάλλον ξώφαλτσα σε πήρε :)
Θερμές ευχές και από εμένα για πλήρη ανάρρωση...να τηρείς πιστά τις συμβουλές των γιατρών και να επανέλθεις σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς!
Triathlon 7
22/02/2017, 22:31
Περαστικα ρε φιλε και Ντουκατενιος.
Απορια: Επειδη και εγω ειμαι σχεδον στην ηλικια σου. Επειδη και εγω δεν εχω κανενα απολυτως συμπτωμα και προβλημα υγειας, τι να κανω; Γενικες εξετασεις ή αγορα Ducati;
Τις πρωτες ουτως ή αλλως τις κανω καθε χρονο. Το δευτερο ομως ειναι ισοβιο απωθημενο......Χμμμ...
Περαστικα ρε φιλε και Ντουκατενιος.
Απορια: Επειδη και εγω ειμαι σχεδον στην ηλικια σου. Επειδη και εγω δεν εχω κανενα απολυτως συμπτωμα και προβλημα υγειας, τι να κανω; Γενικες εξετασεις ή αγορα Ducati;
Τις πρωτες ουτως ή αλλως τις κανω καθε χρονο. Το δευτερο ομως ειναι ισοβιο απωθημενο......Χμμμ...
MHN KAΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚ@@...........
Και πάρεις Ντουκάτι........θα σε αποτελειώσει χωρίς να το καταλάβεις.
Άσε τώρα τι λέω εγώ,πεθαμένος ήμουν ότι θέλω γράφω.
Γιαμάχα και πάλι Γιαμάχα,άντε το πολύ Χόντα και Σουζούκι,στη χειρότερη Καβασάκι λέμε.
υγ. Ρε Μοντ είπαμε δε με πας .........αλλά να με κάνεις και τραβεστί τώρα στα τελευταία μου..??
Εκεί στον τίτλο του θέματος δε βάζεις και το Ι να γίνω IRIN-I-A..??
MHN KAΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚ@@...........
Και πάρεις Ντουκάτι........θα σε αποτελειώσει χωρίς να το καταλάβεις.
Άσε τώρα τι λέω εγώ,πεθαμένος ήμουν ότι θέλω γράφω.
Γιαμάχα και πάλι Γιαμάχα,άντε το πολύ Χόντα και Σουζούκι,στη χειρότερη Καβασάκι λέμε.
υγ. Ρε Μοντ είπαμε δε με πας .........αλλά να με κάνεις και τραβεστί τώρα στα τελευταία μου..??
Εκεί στον τίτλο του θέματος δε βάζεις και το Ι να γίνω IRIN-I-A..??
Πες 'τα ντε!
Γιατι με το irinIa φανταζεσαι ενα μουσκουλατο τριχομαγκα............
:lol:
amyroukai
23/02/2017, 00:19
Αυτό είναι ειλικρινές λάθος... Και διορθώνεται άμεσα και πάω για ύπνο.
Όπως λάθος και το ότι δεν σε πάω. Μιά χαρά σε πάω, απλά πολύ μεζεοζαλίστρας είσαι παλικάριμ... To σπαμ τέτοιου τύπου (και στα είπαν και οι άλλοι και τα είδες σίγουρα πριν τα φάει το έρεβος) είναι που δεν πάω.
Lioulios
23/02/2017, 01:09
Όση ώρα δεν ήσουν μαζί μας ..... Είδες τίποτα καλό ; Υπάρχει τίποτα στην άλλη οχθη ;
Περαστικα και ποτε ξανα .
οτι και να λενε μερικοι κακοβουλοι, που τους βολευει πιθανως, κατι υπαρχει σιγουρα μετα. περαστικα και παλι
Κατι ακουγεται πως εισαι καταδικασμενος να καβαλας στην αιωνιοτητα το τελευταιο σου μηχανακι.
ANTE ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΚΙ ΑΥΤΟ.............
Αν και είναι πολύ προσωπικό θέμα.
ΝΑΙ είδα τα δυό μου αγαπημένα πρόσωπα που με ανέχονται και με συντροφεύουν εδώ
και πολλά χρόνια, ΟΡΘΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ προς τα πίσω
και να χάνονται μέσα σε φως..!!
Κάτι σαν να γίνεται ένα ζουμ, μακρυά τρομερή ταχύτητα,να ξανάρχονται,να με κοιτάνε με παράπονο,
να ξαναφεύγουν στο βάθος,και στο τέλος να έρχονται πάλι με μεγάλη ταχύτητα και την ώρα που έφταναν
μπροστά μου,ένοιωσα να μου βγάζουν τα ρούχα από κάτω και αντιστάθηκα αισθανόμενος ότι είχα κατουρηθεί..!!
ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ όπως μου εξήγησαν μετά από 2-3 λεπτά στον άλλο κόσμο..!!Με μαλάξεις,ρεύματα,φάρμακα κ.λ.π.
Όποιος θέλει το πιστεύει.......εγώ το έζησα παίδες..!!
Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια ανύψωσης ηθικού που κάνετε,δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.
Θεωρούσα επειδή έχω άσχημο στόμα ότι πολλοί εδώ μέσα δεν με γουστάρετε με τίποτε.
ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΟΤΟ-ΦΟΡΟΥΜ και αποδείξατε για μία ακόμα φορά ότι όσοι καβαλάμε μοτό έχουμε
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ..!
Οι ευχές όλων σας θα με συντροφεύουν μέχρι να αφήσω αυτόν τον μάταιο κόσμο ΟΡΙΣΤΙΚΑ ..!!
Θα ήθελα να σας γνωρίσω όλους από κοντά κάποια στιγμή πριν μου ξαναχτυπήσει ο χάρος την πόρτα.
Αν και όταν συνέλθω,καβαλάω το μοτόρι και βόλτες ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ..!!
Με την ευκαιρία,βλέπω το τενερέ........να φεύγει για κάτι πιο ελαφρύ,πιο ξεκούραστο.
Τώρα που τη γλύτωσα με βλέπω να βγάζω το άχτι μου...........ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ο βρεγμένος
φοβάται τη βροχή..???
Καλα, ετσι κι ανοιξεις θρεντ για το ποιο θα ειναι το επομενο, θα γινει viral.
:a014:
Καλα, ετσι κι ανοιξεις θρεντ για το ποιο θα ειναι το επομενο, θα γινει viral.
:a014:
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΣ
Μα αν δεν ήταν έτσι φτιαγμένος,δεν θα υπήρχε ζωή εξέλιξη και πρόοδος.
Εννοείται ότι ετοιμάζομαι για ένα πιο ελαφρύ μηχανάκι μια και ξεγέλασα το χάρο..!!
ΠΟΙΟ ΟΜΩΣ...?? Εδώ σε θέλω,χωρίς ενδοιασμούς πλέον μη μου χαλάσει και τέτοια.
Τι να φοβηθώ πλέον μη δεν είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ..?? Χα.....χα.....χα...
Εδώ έγινα εγώ αναξιόπιστος....
Όταν έχεις μια τέτοιου είδους δεύτερη ευκαιρία,που την έχουν λίγοι άνθρωποι,
ΟΛΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ πολύ μικρά,λίγα και αστεία μπρος στο φάσμα του θανάτου.
Για παράδειγμα,ένα μεγάλο ξενέρωμα που νοιώθω είναι πως δεν μπορώ να ΞΑΝΑΜΑΛΩΣΩ
με κανέναν σας,πως δεν μπορώ να σας πειράξω πια,γιατί η συμπάθεια μου για τις ειλικρινείς
ευχές ΟΛΩΝ ΣΑΣ με ξεπερνάει..!!
Κατι ακουγεται πως εισαι καταδικασμενος να καβαλας στην αιωνιοτητα το τελευταιο σου μηχανακι.
Πωωωω!!! Όλοι Στην κόλαση θα πάμε??
Για πάντα το ίδιο μηχανάκι;; φρίκη!!! :lol:
amyroukai
23/02/2017, 06:59
R1200RS :bawl:
μη το γελάς καθόλου... αλλά καθόλου όμως. είναι αποκάλυψη αυτό το μηχανάκι. "τόσο όσο" ακριβώς.
...... για τις ειλικρινείς
Τέτοιο κελεπούρι, κανένας μας δεν θέλει να χαθεί.........
doctoras
23/02/2017, 07:23
περαστικά και αγύριστα καλή ανάρρωση και σιδερένιος
τώρα θα έχεις τον καρδιολόγο στις προληπτικές εξετάσεις
παιδιά μιας και το μονο διαγνωστικό μέσο είναι ο στεφανιογράφος που δε προβλέπετε εάν δε έχεις παραπεμπτικό, το μηχάνημα που μπορεί να δείξει είναι το τεστ κοπώσεων, απο 40ετών και πάνω μια φορά στα 2 χρόνια για όσους θέλουν να κάνουν κάτι για την διάγνωση της κατάστασης της καρδούλα
και φυσικά περπάτημα με ρυθμό κάνει πολύ καλό
τα γράφω να τα εφαρμόσω και εγώ κάποια στιγμή
μη το γελάς καθόλου... αλλά καθόλου όμως. είναι αποκάλυψη αυτό το μηχανάκι. "τόσο όσο" ακριβώς.
Το γελιο ηταν για τον Τερενς!
Πωωωω!!! Όλοι Στην κόλαση θα πάμε??
Για πάντα το ίδιο μηχανάκι;; φρίκη!!! :lol:
Στην κολαση θα εχει μονο ευρωπαικα, καποια απο τα οποια θα κυκλοφορουνε κιολας, αλλα θα βγαζουν ζεστη.
Στον παραδεισο θα εχει μονο χοντα.
Δε τσοϊς ιζ γιορς!
περαστικα ΑΕΚΑΡΑ και να εισαι παντα καλα,
Στην κολαση θα εχει μονο ευρωπαικα, καποια απο τα οποια θα κυκλοφορουνε κιολας, αλλα θα βγαζουν ζεστη.
Δε τσοϊς ιζ γιορς!
Ναι, αλλά μην παραβλέπεις πως στην κόλαση θα βρείς πχ την Τζούλια, ενώ
στον παράδεισο την Λουκά........ναταλεμεαυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Δε τσοϊς ιζ γιορς!
Μέσα είσαι φίλε, αφήστε το φίλο Σαλονικιό στην ησυχία του με τα Γιαπωνέζικα.
Κατά τα άλλα RIP, βάλτε το βίδεο στο 35' και αν διαβάσει ο φίλος μου ο power να μας πει για το μηχανάκι γιατί είμαι κομματάκι μικρός και δεν τα πρόλαβα...
http://www.veoh.com/watch/v18650769BBcg4ceJ
Κάποια στιγμή είχα πει να κάνω ένα αφιέρωμα στις Ελληνικές μοτοταινίες αλλά το έφαγε η κρίση χαχα.
Δε τσοϊς ιζ γιορς!
Τωρα , θα υπάρξουν κάποιοι κακεντρεχείς που θα κάνουν την εξής κακόβουλη σκέψη :
Αφού τον παράδεισο τον περιγράφουν σαν θέρετρο αναψυχής για εύπορους συνταξιούχους στην Καλιφόρνια , τότε , ναι, του ταιριάζουν τα χοντα..:lol:
Πάντως , σιγουρά στον παράδεισο δεν θα έχει μάστορες… όλοι στην κόλαση θα είναι…:lol:
Μέσα είσαι φίλε, αφήστε το φίλο Σαλονικιό στην ησυχία του με τα Γιαπωνέζικα.
Κατά τα άλλα RIP, βάλτε το βίδεο στο 35' και αν διαβάσει ο φίλος μου ο power να μας πει για το μηχανάκι γιατί είμαι κομματάκι μικρός και δεν τα πρόλαβα...
http://www.veoh.com/watch/v18650769BBcg4ceJ
Κάποια στιγμή είχα πει να κάνω ένα αφιέρωμα στις Ελληνικές μοτοταινίες αλλά το έφαγε η κρίση χαχα.
Παλιοιταλικα μπ@ρδελα....
απο τοτε δεν δουλευαν σωστα....
Παει και ο Μανεσης με την μουστακα του....
Stefanos73
23/02/2017, 08:30
Δε τσοϊς ιζ γιορς!
Με DCT, εννοείται!
giorgio7
23/02/2017, 11:21
Περαστικα Αγγελε και σιδερενιος.Το Μultistrada σου κλεινει το ματι!!!!!!!!
....
Για παράδειγμα,ένα μεγάλο ξενέρωμα που νοιώθω είναι πως δεν μπορώ να ΞΑΝΑΜΑΛΩΣΩ
με κανέναν σας,πως δεν μπορώ να σας πειράξω πια,γιατί η συμπάθεια μου για τις ειλικρινείς
Mπορώ εύκολα να το άλλάξω αυτό. :tooth:
<< Κάποια στιγμή είχα πει να κάνω ένα αφιέρωμα στις Ελληνικές μοτοταινίες αλλά το έφαγε η κρίση χαχα.>>
Eαν το αποφασισεις σου εχω υλικο απο πρωτο χερι
<< Κάποια στιγμή είχα πει να κάνω ένα αφιέρωμα στις Ελληνικές μοτοταινίες αλλά το έφαγε η κρίση χαχα.>>
Eαν το αποφασισεις σου εχω υλικο απο πρωτο χερι
Εντάξει ρε να βάλεις και μουσική σου χω εμπιστοσύνη...
Σιδερένιος και ποτέ ξανά τέτοιες εμπειρίες, στατιστικά ένας εμφραγματίας που ακολουθεί τις οδηγίες και συνεργάζεται στα νέα δεδομένα έχει μικρότερο βαθμό επικινδυνότητας απο εμάς που νομίζουμε ότι είμαστε καλά.
paramedic
23/02/2017, 18:56
Είσαι πολυ τυχερός που το έπαθες μεσα σε μονάδα αλλα και που προφανώς δεν είχες τοοοοσο μεγάλο θέμα και επανήλθες γιατί αν είχες δεν θα έγραφες πια εδω μεσα. Μιλάω εκ πείρας και έχοντας αντιμετωπίσει πολλά περιστατικά σαν το δικό σου με επιτυχία αλλα και αποτυχία.
Όσον για το πως σε αντιμετωπίσαμε ολοι εδω μεσα εντάξει άνθρωποι είμαστε και μάλιστα μηχανόβιοι δηλαδή με υψηλό φρονημα αλληλεγγύης και όχι(θα το πω όσο πιο κομψα γίνεται και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί απο τους μοντ) μουνοπ@ν@ οποτε δεν περίμενα κατι διαφορετικό.
Εύχομαι γρήγορη ανναρωση και πρόσεχε λιγο τα αιχμηρά αντικείμενα απο δω και πέρα με τα αντιπηκτικά που θα παίρνεις για την υπόλοιπη ζωή σου.
stefanos
23/02/2017, 19:55
Περαστικά κι από μένα, μπράβο που τη σκαπουλάρισες, υποθέτω ότι πλέον μπύρες όχι οπότε :a014: :)
περαστικά σου όμορφε ... Αγκούστα θα έπαιρνα μετά από τέτοια εμπειρία , το ακριβό μοντελάκι όχι τσιγκουνιές (γάμα τα σουζούκια αρκετά καβάλησες ) !!!!
Είσαι πολυ τυχερός που το έπαθες μεσα σε μονάδα αλλα και που προφανώς δεν είχες τοοοοσο μεγάλο θέμα και επανήλθες γιατί αν είχες δεν θα έγραφες πια εδω μεσα. Μιλάω εκ πείρας και έχοντας αντιμετωπίσει πολλά περιστατικά σαν το δικό σου με επιτυχία αλλα και αποτυχία.
Όσον για το πως σε αντιμετωπίσαμε ολοι εδω μεσα εντάξει άνθρωποι είμαστε και μάλιστα μηχανόβιοι δηλαδή με υψηλό φρονημα αλληλεγγύης και όχι(θα το πω όσο πιο κομψα γίνεται και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί απο τους μοντ) μουνοπ@ν@ οποτε δεν περίμενα κατι διαφορετικό.
Εύχομαι γρήγορη ανναρωση και πρόσεχε λιγο τα αιχμηρά αντικείμενα απο δω και πέρα με τα αντιπηκτικά που θα παίρνεις για την υπόλοιπη ζωή σου.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΗΤΑΝ
Το θέμα μου,η διάγνωση ήταν ΟΞΥ ΠΡΟΣΘΙΟ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΟ.
Αν είσαι γιατρός σίγουρα θα ξέρεις.Όλοι μου είπαν ότι αν δεν
τύχαινε η ανακοπή που ακολούθησε το έμφραγμα
στην εντατική μέσα μόλις έφθασα, και αν δεν
γινόταν θρομβόλυση ΑΜΕΣΑ .........ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.
Στο στεφανιογράφημα που ακολούθησε βρέθηκε η αρτηρία με βούλωμα πάνω από 90%.
Μία και καλή που σε στέλνει.
Δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το θέμα όταν είσαι ΝΕΚΡΟΣ για κάποια λεπτά και μετά
επανέρχεσαι.Εγώ το μόνο που κατάλαβα ήταν όταν συνήλθα και είδα 4-5 γιατρούς επάνω μου.
Τα υπόλοιπα μου τα είπαν ,ο δε επικεφαλής της εντατικής μου είπε επί λέξει.
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΣΟΥ,όταν το ακούς αυτό από γιατρό..??
Τέλος πάντων,όλοι είπαν ότι είχα τύχη ΒΟΥΝΟ,οπουδήποτε αλλού αν το πάθαινα θα τελείωνα.
Τώρα για να είναι τόσο σοβαρό όπως είπες ειλικρινά δεν ξέρω,
πόσα λεπτά θα έπρεπε άραγε να είμαι νεκρός..??
Η μεγάλη δε κωλοφαρδία ήταν η ΑΜΕΣΗ ΘΡΟΜΒΟΛΥΣΗ η οποία βοήθησε να μην πάθει
τίποτε η καρδούλα,εννοείται με την γρήγορη στεφανιογραφία που ακολούθησε.
Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι φίλοι από αυτήν την περιπέτεια ,μία είναι η μαγική λέξη,
ΠΡΟΛΗΨΗ.Φαντασθείτε έναν τύπο κανονικό στα κιλά χωρίς να έχει επιβαρυμένη υγεία,
ούτε επιβαρυντικές μετρήσεις με χοληστερίνη ,τριγλυκερίδια,τσιγάρα,ποτά κ.λ.π.,ο οποίος
τραβούσε από 8-10 χλμ.την ημέρα πεζοπορία φορτωμένος με σάκκο 4-5 κιλά και πήγαινε
και για τέννις 2 φορές την εβδομάδα..!!
Όσοι λοιπόν περνάτε τα 40 αν αγαπάτε τη ζωή και τους δικούς σας,κάντε αυτό που δεν έκανα εγώ.
Μία αναίμακτη στεφανιογραφία,ένα υπέρηχο καρδιάς ,ένα σπινθηρογράφημα, κ.λ.π.,
που και που ρε παιδιά, ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..!!
ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΜΟΥΝ,δεν έκανα ποτέ τίποτε, ΑΠΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ..!!
περαστικά σου όμορφε ... Αγκούστα θα έπαιρνα μετά από τέτοια εμπειρία , το ακριβό μοντελάκι όχι τσιγκουνιές (γάμα τα σουζούκια αρκετά καβάλησες ) !!!!
NAI NAI...........
Και γουστάρω πολύ την 312...!!!
...... και πήγαινε
και για τέννις 2 φορές την εβδομάδα....!!
Ε, πέσ' το μας χρυσόστομε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό σε κατέστρεψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
paramedic
23/02/2017, 20:24
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΗΤΑΝ
Το θέμα μου,η διάγνωση ήταν ΟΞΥ ΠΡΟΣΘΙΟ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΟ.
Αν είσαι γιατρός σίγουρα θα ξέρεις.Όλοι μου είπαν ότι αν δεν
τύχαινε η ανακοπή που ακολούθησε το έμφραγμα
στην εντατική μέσα μόλις έφθασα, και αν δεν
γινόταν θρομβόλυση ΑΜΕΣΑ .........ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.
Στο στεφανιογράφημα που ακολούθησε βρέθηκε η αρτηρία με βούλωμα πάνω από 90%.
Μία και καλή που σε στέλνει.
Δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το θέμα όταν είσαι ΝΕΚΡΟΣ για κάποια λεπτά και μετά
επανέρχεσαι.Εγώ το μόνο που κατάλαβα ήταν όταν συνήλθα και είδα 4-5 γιατρούς επάνω μου.
Τα υπόλοιπα μου τα είπαν ,ο δε επικεφαλής της εντατικής μου είπε επί λέξει.
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΣΟΥ,όταν το ακούς αυτό από γιατρό..??
Τέλος πάντων,όλοι είπαν ότι είχα τύχη ΒΟΥΝΟ,οπουδήποτε αλλού αν το πάθαινα θα τελείωνα.
Τώρα για να είναι τόσο σοβαρό όπως είπες ειλικρινά δεν ξέρω,
πόσα λεπτά θα έπρεπε άραγε να είμαι νεκρός..??
Η μεγάλη δε κωλοφαρδία ήταν η ΑΜΕΣΗ ΘΡΟΜΒΟΛΥΣΗ η οποία βοήθησε να μην πάθει
τίποτε η καρδούλα,εννοείται με την γρήγορη στεφανιογραφία που ακολούθησε.
Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι φίλοι από αυτήν την περιπέτεια ,μία είναι η μαγική λέξη,
ΠΡΟΛΗΨΗ.Φαντασθείτε έναν τύπο κανονικό στα κιλά χωρίς να έχει επιβαρυμένη υγεία,
ούτε επιβαρυντικές μετρήσεις με χοληστερίνη ,τριγλυκερίδια,τσιγάρα,ποτά κ.λ.π.,ο οποίος
τραβούσε από 8-10 χλμ.την ημέρα πεζοπορία φορτωμένος με σάκκο 4-5 κιλά και πήγαινε
Όσοι λοιπόν περνάτε τα 40 αν αγαπάτε τη ζωή και τους δικούς σας,κάντε αυτό που δεν έκανα εγώ.
Ένα μεγάλο σου πρόβλημα φίλε Τερενς ειναι οτι δεν πιάνεις τον γραπτό λόγο η μάλλον τον πιάνεις όπως σε βολεύει και καταλαβαίνεις τελείως διαφορετικά πραγματα απο αυτα που λεει ο άλλος. Και γι'αυτο διαφωνείς κα με πολλούς σε πολλά θέματα και αρπάζεσαι κλπ με άλλους. Τεσπα δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο απο μέρους μου. Καλή ανάρρωση σου εύχομαι και πρόσεχε σπο δω και πέρα με την μηχανή το κρύο ειδικά.
Ένα μεγάλο σου πρόβλημα φίλε Τερενς ειναι οτι δεν πιάνεις τον γραπτό λόγο η μάλλον τον πιάνεις όπως σε βολεύει και καταλαβαίνεις τελείως διαφορετικά πραγματα απο αυτα που λεει ο άλλος. Και γι'αυτο διαφωνείς κα με πολλούς σε πολλά θέματα και αρπάζεσαι κλπ με άλλους. Τεσπα δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο απο μέρους μου. Καλή ανάρρωση σου εύχομαι και πρόσεχε σπο δω και πέρα με την μηχανή το κρύο ειδικά.
E KAΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ
Και γιαυτό......τώρα...
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις συμβουλές σου
και για τις ευχές σου για ανάρρωση.
Έτσι κι αλλιώς το δήλωσα,μέχρι τη δεύτερη ανακοπή
δεν πρόκειται να δείτε από μένα ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ..!!
:wave2:
tzimidis
23/02/2017, 21:12
.....και πήγαινε
και για τέννις 2 φορές την εβδομάδα..
ΤΩΡΑ
ΚΑΤΑΛΑΒΑ..........
εισαι η μετενσαρκωση του John Mcenroe .......:lol:
SHOOTER045
23/02/2017, 21:37
ΤΩΡΑ
ΚΑΤΑΛΑΒΑ..........
εισαι η μετενσαρκωση του John Mcenroe .......:lol:
Λες.....
379022
Έτσι κι αλλιώς το δήλωσα,μέχρι τη δεύτερη ανακοπή
δεν πρόκειται να δείτε από μένα ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ..!!
:wave2:
Αν νιώσεις ότι πιέζεσαι ρίξε και κανένα καντήλι, θα το αντέξουμε!
Γαλατικό χωριό χωρίς ψαροπόλεμο δεν γίνεται! :D
Triathlon 7
23/02/2017, 22:48
Δηλαδη ρε Νικο δεν ειχες κανενα απολυτως προσυμπτωμα; Κληρονομικοτητα, κατι τελος παντων. Αρχιζεις και με φοβιζεις. Τεστ κοπωσεως κανω, με αριστα αποτελεσματα. Να παω και για αξονικη στεφανιογραφια; Και υστερα να γιορτασω το (θετικο ελπιζω) αποτελεσμα με κανα εξωτικο μηχανακι;
amyroukai
23/02/2017, 22:51
Δηλαδη ρε Νικο
Δηλαδή εκτός από Τέρενς και Ιρίνια, είναι και Άγγελος και Λάζαρος και Νίκος; Θου κύριε... Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα.
Triathlon 7
23/02/2017, 22:55
Δηλαδή εκτός από Τέρενς και Ιρίνια, είναι και Άγγελος και Λάζαρος και Νίκος; Θου κύριε... Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα.
Ετσι γραφει στο προφιλ του. Αν κανω λαθος συγγνωμη. Δεν ειναι εκει το θεμα ομως.
Δηλαδη ρε Νικο δεν ειχες κανενα απολυτως προσυμπτωμα; Κληρονομικοτητα, κατι τελος παντων. Αρχιζεις και με φοβιζεις. Τεστ κοπωσεως κανω, με αριστα αποτελεσματα. Να παω και για αξονικη στεφανιογραφια; Και υστερα να γιορτασω το (θετικο ελπιζω) αποτελεσμα με κανα εξωτικο μηχανακι;
ΦΙΛΕ ΜΟΥ......ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ
Έδωσαν μια εξήγηση οι γιατροί ότι μπορεί αυτή η αθηρωματική πλάκα,έτσι τη λένε
να δημιουργήθηκε και από έναν παλιό τραυματισμό σε συνδυασμό με την κακή διατροφή,
και μετά να βούλωσε την αρτηρία με τα χρόνια.Κληρονομικότης ΜΗΔΕΝ.
ΟΜΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ..!!ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
Δεν δίνει συμπτώματα το ένα και ΟΞΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΟ ΠΡΟΣΘΙΟ.
Όταν τη φας είναι θέμα τύχης,παίζεις με το χρόνο..!!!
Το μόνο που έκαναν τις πρώτες στιγμές τα παιδιά του ασθενοφόρου ήταν μια ασπιρίνη
των 500 μεγάλη την οποία μου έβαλαν στο στόμα και μου είπαν να τη λιώσω σιγά-σιγά.
Και το οξυγόνο φυσικά,γιαυτό και επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις το ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.
Δίνει σωτήριες ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.
Το όνομα μου φίλε μου είναι ΑΓΓΕΛΟΣ και όχι Νίκος που είδες γραμμένο στο προφίλ.
Επιμένω πως μόνο ΟΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ σώζουν σε αυτήν την περίπτωση.
Γιατί αν έκανα κάποια στιγμή,θα φαινόταν το πρόβλημα,η αρτηρία επειδή είναι και η κεντρική
δεν βούλωσε κατευθείαν και έφθασε στο 90+ κλειστή,έγινε με τον καιρό.
Όλα αυτά και εγώ το έμαθα ξαπλωμένος στο κρεβάτι της εντατικής κοιτώντας το ταβάνι
για ώρες ατελείωτες τυλιγμένος με ένα μάτσο καλώδια.
Άγγελο σε λένε και άγγελο είχες φαίνεται. Σιδερένιος, εύχομαι να ζήσεις μέχρι να δεις την ΑΕΚ να παίρνει Τσάμπιονς Ληγκ. :lol:
amyroukai
24/02/2017, 07:10
Άγγελο σε λένε και άγγελο είχες φαίνεται. Σιδερένιος, εύχομαι να ζήσεις μέχρι να δεις την ΑΕΚ να παίρνει Τσάμπιονς Ληγκ. :lol:
ε καλά. θα μας θάψει όλους. :bawl:
Καλά μην είσαι και σίγουρος , ρε ψηλέ Αεκτζή το Νίκος που έβαλες (άβυσσος εδώ ε) βγαίνει από το Άγγελος που βγαίνει από το Ευάγγελος στο πιο κομψό ???
Ρε μπαγάσα σε είχα για πιο "ορίτζιναλ" οπότε αφού είσαι και τενίστας πάρε και Ντουκάτι ρε ταιριάζει λέμε στο ίματζ.
Σε πειράζω ε να μην ξεχνιόμαστε...
περαστικα & σιδερενιος να εισαι!!!!
Τιγρη περαστικα και παντα ορθιος. (Y)
Περαστικά κι αγύριστα. Σιδερένιος. :beer:
Καλά μην είσαι και σίγουρος , ρε ψηλέ Αεκτζή το Νίκος που έβαλες (άβυσσος εδώ ε) βγαίνει από το Άγγελος που βγαίνει από το Ευάγγελος στο πιο κομψό ???
Ρε μπαγάσα σε είχα για πιο "ορίτζιναλ" οπότε αφού είσαι και τενίστας πάρε και Ντουκάτι ρε ταιριάζει λέμε στο ίματζ.
Σε πειράζω ε να μην ξεχνιόμαστε...
ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
Παρεξηγημένο στην Ελλάδα,δεν είναι πάντως τόσο ελιτίστικο σπορ αφού
εμείς παίζαμε με φίλους σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον δίνοντας από 2 ευρώ
ο καθένας για μια ωρίτσα.Βάλε και λίγο ζέσταμα και αποθεραπεία μετά,μια χαρά.
Το Νίκος φυσικά και το έβαλα για πλάκα όταν πρωτογράφτηκα στο φόρουμ το 2006.
Τώρα για το ορίτζιναλ που λές,έπαιξα και ποδόσφαιρο 3η Εθνική την παλιά 1980,έπαιξα και μπάσκετ
στα τοπικά πρωταθλήματα,σαν γυμναστής όμως αγαπώ όλα τα σπορ και δεν τα διαχωρίζω
σε φλόρικα και μη παρότι προέρχομαι από το στίβο σε επίπεδο Εθνικής ομάδας.
Η αρρώστια μου όμως είναι το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,βλέπω ΑΕΚΑΡΑ από πολύ
παλιά,αν και έγινα Αεκτσής από εκείνη την περιγραφή του Γεωργίου το 1968 στο στάδιο
σε ηλικία 11 ετών..!!
https://www.youtube.com/watch?v=G3XC2Z85WME
ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
Παρεξηγημένο στην Ελλάδα,δεν είναι πάντως τόσο ελιτίστικο σπορ ....
Οτιδήποτε δεν είναι μπαλα ή μπάσκετ στην Ελλάδα θεωρειται ελιτίστικο.
Ελπίζω να μην στο κόψουν οι γιατροί. Εγώ χθες παντως στην προπόνηση νόμισα ότι έπαθα 3 εμφραγματα και 2 εγκεφαλικά :tooth:
amyroukai
24/02/2017, 10:56
379057
Ε ναι. Όταν πρωτογράφτηκες το 2006 μάλιστα το αστείο είναι ότι γράφτηκες ως "Λάζαρος", ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ HΣOYN ΡΕ ΑΛΑΝΙ :lol:
το δεύτερο προφίλ που έφτιαξες, μετονομάστηκες σε Νίκος. ;)
379058
Ελπίζω να μην στο κόψουν οι γιατροί. Εγώ χθες παντως στην προπόνηση νόμισα ότι έπαθα 3 εμφραγματα και 2 εγκεφαλικά :tooth:
Ε ΚΑΛΑ ΡΕ.........
Το ελιτίστικο είναι το ακριβό.
Τώρα τέννις παίζεις και στις παραλίες τζάμπα.
Μια ρακέττα με 3 μπαλάκια κάνει το πολύ ένα πενηντάρικο.
Για το μηχανάκι πάντως το ξεκαθάρισα, ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ.Ότι και να έρθει
θα προλάβω να κάνω άκρη μη πάρω κανέναν στο λαιμό μου.
Αν επικρατήσει ο φόβος.....καληνύχτα,τότε είσαι ζωντανός νεκρός.
Αν μη τι άλλο πάντως,έμαθα να τον ξεχωρίζω αυτόν τον πόνο πλέον.
Το θέμα είναι πόσο χρόνο έχεις για να γλυτώσεις,όλοι αυτό μου είπαν.
Το να σε κάνουν δε θρομβόλυση τη στιγμή που φεύγεις είναι τεράστια ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ.
Πόσοι και πόσοι δεν έσβησαν μέσα στο δρόμο,έτσι για ένα λεπτό παραπάνω..!!!
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ..!!
379057
Ε ναι. Όταν πρωτογράφτηκες το 2006 μάλιστα το αστείο είναι ότι γράφτηκες ως "Λάζαρος", ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ HΣOYN ΡΕ ΑΛΑΝΙ :lol:
το δεύτερο προφίλ που έφτιαξες, μετονομάστηκες σε Νίκος. ;)
379058
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Γράφτηκα την άνοιξη του 2006 γιατί θυμάμαι ότι ρωτούσα για το βεστρόμ το 650 που αγόρασα τότε.
Τώρα αν γέρασα και το μπερδεύω με το 2007..??
Τι να πω καρδιακός άνθρωπος είμαι συγχωρέστε με..??
Ε ΚΑΛΑ ΡΕ.........
Το ελιτίστικο είναι το ακριβό.
Τώρα τέννις παίζεις και στις παραλίες τζάμπα.
....
1. Tennis στην παραλία λέγεται ρακέτες και η ποινή είναι ακρωτηριασμός απο τον ώμο.
2. Που ψωνίζεις ρακέτες; Η δικές μου ρακέτες έχουν 280 (ok, παιζουν πάντα "εκπτώσεις" και κατεβαίνουν στα ~220)
1. Tennis στην παραλία λέγεται ρακέτες και η ποινή είναι ακρωτηριασμός απο τον ώμο.
2. Που ψωνίζεις ρακέτες; Η δικές μου ρακέτες έχουν 280 (ok, παιζουν πάντα "εκπτώσεις" και κατεβαίνουν στα ~220)
ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΜΕ 60 ΕΥΡΩ
Από 100 που έκανε.
Αλλά με 250 ευρώ παίρνεις ΡΑΚΕΤΑΡΑ..!!
Έχω παίξει και με αυτές των 30 ευρώ,μια χαρά είναι.
Εξαρτάται βέβαια πόσο καλός είσαι για το τι απαιτήσεις έχεις από τη ρακέτα.
Η ρακέτα μου είναι μία prince tour ti καφέ με άσπρο χρώμα.
Με δύο ευρώ αλλάζω το πλαστικό της λαβής και ένα ευρώ κάνει το αντικραδασμικό, ΑΥΤΑ.
Και όταν ξεφτίσουν οι πετονιές,δίνω 15-20 ευρώ για αλλαγή.Κάθε του Αγίου......
Εμείς εδώ Θεσσαλονίκη έχουμε πολλά γήπεδα όπου ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ.
Παραλία αν πας μετά το Μακεδονία Παλλάς προς Καλαμαριά,υπάρχουν γήπεδα
με ταρτάν κάτω που παίζεις τζάμπα.Βλέπεις και το Θερμαικό.
Και τα πολλά γήπεδα στην πόλη εκτός από το Σαββατοκύριακο
κοστίζουν από 2-3 ευρώ την ώρα για τον κάθε παίκτη..!!
ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΝΑΙ..??
ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΜΕ 60 ΕΥΡΩ
Από 100 που έκανε.
Αλλά με 250 ευρώ παίρνεις ΡΑΚΕΤΑΡΑ..!!
Έχω παίξει και με αυτές των 30 ευρώ,μια χαρά είναι.
Εξαρτάται βέβαια πόσο καλός είσαι για το τι απαιτήσεις έχεις από τη ρακέτα.
Η ρακέτα μου είναι μία prince tour ti καφέ με άσπρο χρώμα.
Με δύο ευρώ αλλάζω το πλαστικό της λαβής και ένα κάνει το αντικραδασμικό, ΑΥΤΑ.
Και όταν ξεφτίσουν οι πετονιές,δίνω 15-20 ευρώ για αλλαγή.
Εμείς εδώ Θεσσαλονίκη έχουμε πολλά γήπεδα όπου ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ.
Παραλία αν πας μετά το Μακεδονία Παλλάς προς Καλαμαριά,υπάρχουν γήπεδα
με ταρτάν κάτω που παίζεις τζάμπα.Βλέπεις και το Θερμαικό.
Και τα πολλά γήπεδα στην πόλη εκτός από το Σαββατοκύριακο
κοστίζουν από 2-3 ευρώ την ώρα για τον κάθε παίκτη..!!
ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΝΑΙ..??
Δεν είπα ότι είναι, στην ρακέτα ήταν η ένσταση.
Εγώ πήρα 8€ 2 ρακέτες ΚΑΙ μπαλάκι. Σας κορόιδεψαν.
Τένις πουλάκι μου ε ? μάλιστα,οκ άρχισε λοιπόν να προσεγγίζεις τα Ντουκάτια ,συμβουλεύω να αρχίσεις από τους αναβάτες (θέλει περισσότερη υπομονή εκεί).
αχαχαχαχα ρε μου κόψες και το Μάμολα και θα πάθω στέρηση...
Τς,τς,τς....
Μεγάλοι άνθρωποι και παίζετε με μπαλάκια. ....
Το μόνο που έκαναν τις πρώτες στιγμές τα παιδιά του ασθενοφόρου ήταν μια ασπιρίνη
των 500 μεγάλη την οποία μου έβαλαν στο στόμα και μου είπαν να τη λιώσω σιγά-σιγά.
Και το οξυγόνο φυσικά,γιαυτό και επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις το ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.
Δίνει σωτήριες ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.
το βγάλαμε το μεροκάματο.
Και τελευταίες βοήθειες δίνουμε αν προκύψει μην ανησυχείς.
Δεν είναι τυχαίο που στο τμήμα μου έχουμε και παπά :priest::tooth:
Τς,τς,τς....
Στην ηλικια τους θα επρεπε να εχουν αλλους για αυτη την δουλεια...
...αλλα ...μικρος μικρος το μαθαινε...μεγαλος δεν τ'αφηνει!!
:)
Τς,τς,τς....
Δοκιμάσαμε και το ψάρεμα αλλά δεν τσιμπούσε τίποτα....
το βγάλαμε το μεροκάματο.
Και τελευταίες βοήθειες δίνουμε αν προκύψει μην ανησυχείς.
Δεν είναι τυχαίο που στο τμήμα μου έχουμε και παπά :priest::tooth:
Έναν από κάθε θρησκεία/δόγμα;
ΟΜΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ..!!!.
E, τι να σου κάνω, όταν το λιβανίζεις κάτι μήνες γιά το τι μηχανάκι θ' αγοράσεις.......
Και τελικά πάς και παίρνεις Γιαμάχα..... (για την Κυριακή μονάχα, που λέγαμε πιτσιρικάδες...)
Οσο γιά τα ονόματα.......τι να πώ..........ούτε γύφτος να 'σουνα......τόσα ονόματα......
Πάντως γιά μένα, ΤΕΡΕΝΣ σε γνώρισα και ΤΕΡΕΝΣ θα σε ψέλνω.............
Έναν από κάθε θρησκεία/δόγμα;
Ο καλός ο μύλος όλα τ' αλέθει..........
Χριστιανός ορθόδοξος αλλά progressive,ωραίο τυπάκι κιετς.
Α οκ, θα πάει και στο πάρτυ Δευτέρα Παρουσία στο Μοναστηράκι αύριο;
SHOOTER045
24/02/2017, 13:57
Σας φαντάζομαι να παίζεται διπλό, και τρέμω...
* με τον εφτατολη στεντ μπάι
Α οκ, θα πάει και στο πάρτυ Δευτέρα Παρουσία στο Μοναστηράκι αύριο;
Αντιθέτως,οποιος πάθει τίποτα εκει,ο Θεος θα λέμε.
Αθάνατα κιτσερελα παρτυ στο club 22 gmt.
amyroukai
24/02/2017, 15:09
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Τι να πω καρδιακός άνθρωπος είμαι συγχωρέστε με..??
Mεγαλώνει η μύτη σου, αλλά καρδιακός άνθρωπος είσαι, μεγάλος άνθρωπος είσαι, οι μεγάλοι ξεχνάνε πολλές φορές, ε, το προσπερνάμε :lol:
tzimidis
24/02/2017, 21:11
Το προσυπογραφω προσωπικα.