View Full Version : ΛΑΔΩΝΑΣ - ΦΟΛΟΗ
amyroukai
06/03/2017, 11:40
Η αγάπη των ντόπιων στον φίλτατο Ιωάννη είναι προφανής, με το καλωσόρισμα που του έχουν γράψει :pink:
379379
Και ο συμπαθής γαυράκος ανταποδίδει τον χαιρετισμό όλος χαρά
379380
Διασχίσαμε έναν τσιμεντόδρομο και έναν χωματόδρομο αντί να κάνουμε γύρα μερικά χωριά, με αποτέλεσμα ο ΘΕΟΣ να αγανακτήσει γιατί σκεφτόταν το τουόνο πίσω με τις ΟΧΛΙΝΣ να κοπανιέται, αγνοώντας ότι η ΟΧΛΙΝΣ (ειδικά αν είναι μαλακά ρυθμισμένη όπως στο συγκεκριμένο μηχανάκι) δεν μασάει τίποτα και το τουόνο ήταν πολύ μπροστά.
379381
amyroukai
06/03/2017, 11:45
περάσαμε από το αγαπημένο χωριό του Eversman...
379383
Ένας ανεφοδιασμός ακόμα, γιατί αυτοί είμαστε, όπου βρούμε βάζουμε. Ένας με ΜΤ07 αποφάσισε ότι πολύ λερώθηκε το μεκανάκ' στο χώμα και βάλθηκε να κάνει τοπικό καθάρισμα.
379384
379386
amyroukai
06/03/2017, 11:49
Ωπ, τουονάκι!
379387
ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ και με το άγγιγμά μου θα γίνεις... ΤΡΟΥ ΑΝΤΒΕ αντί σκέτη μπεμβέ!
379389
Στο βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
379390
amyroukai
06/03/2017, 11:53
Στοιχειωμένο δάσος... Όπως είπε και ο παππούς στην ταβέρνα, "ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ΣΙΓΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ". Ε το κάθε ένα με τις χάρες του.
379391
Μπεεεεε έλα εδώ, έχουμε κάρβουνα.
379392
ΡΕ ΑΜΥΡΟΥ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΖΙΠΙΕΣ (πάλι μας παράτησαν σε διασταύρωση χωρίς να ξέρουμε που πάνε :lol: )
379393
amyroukai
06/03/2017, 11:57
Και καταλήξαμε στην ταβέρνα πίσω από το μουσείο της Φολόης, το οποίο δεν επισκεφτήκαμε για να έχουμε κίνητρο να ξαναφάμε. Να ξαναπάμε εννοώ.
Ακολουθούν σκληρές εικόνες, απομακρύνετε τα παιδιά από τις τηλεοράσεις, ορδή πεινασμένων πιράνχα ορμάει σε μπιφτέκια, λουκάνικα, μπριζόλες και σουβλάκια...
379394
379395
Πέρασε η ώρα, αποχαιρετήσαμε τον Azar και πάμε για πίσω (θυμίζω ο blitz και ο ΘΕΟΣ έχουν φύγει μία ώρα πριν, το λιγότερο)
379397
amyroukai
06/03/2017, 12:04
Και πετύχαμε τα κουλάδια εεεε δηλαδή τους εκλεκτούς συνφορουμίτες με τις δικαιολογίες τους θέλω να πω στο ΣΕΑ Σπαθοβουνίου μαζί με ορδές μπεστρόμ, βαρκαδέρο κλπ...
Ε, ένα καϊφέ μερικοί τον ήπιαν, έπεσε και η ιδέα ενός Terken-Lee με κάστανο που είναι η εποχή του και ποιοί είμαστε να πούμε όχι...
379398
379399
379400
Επίσης τρελή υγρασία στο ΣΕΑ, τρελή υγρασία αμέσως μετά την σήραγγα Αρτεμισίου σε βαθμό που λέω έχει βρέξει και θα τσακιστούμε όλοι αλλά τελικά κρατούσε αλλά δεν είχα εμπιστοσύνη και τέλος πάντων, μιά χαρά έφτασα πίσω και με 110-120...
Αυτά... Και στις επόμενες :)
Δε θα με κανετε onoffααα ρε που να σκασετε :a22: με το ss και ας βριζω μεσα απο το κρανος:D μετα απο το μπετο να ξερεις το χωμα μου φενεται παιχνιδι:smokin:
Το σκηνικό με το blitz και το καθαρισμα το χα ξεχασει εντελως ρεεεε :bawl::bawl:
Πέρασε η ώρα, αποχαιρετήσαμε τον Azar και πάμε για πίσω (θυμίζω ο blitz και ο ΘΕΟΣ έχουν φύγει μία ώρα πριν, το λιγότερο)
Και πετύχαμε τα κουλάδια εεεε δηλαδή τους εκλεκτούς συνφορουμίτες με τις δικαιολογίες τους θέλω να πω στο ΣΕΑ Σπαθοβουνίου μαζί με ορδές μπεστρόμ, βαρκαδέρο κλπ...
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ, μα ΚΑΜΙΑ περίπτωση να κάνατε μισή ώρα γρηγορότερα τη διαδρομή Φολόη-Σπαθοβούνι (από 111, μέσω Λεβιδίου, Νεστάνης, 154 χλμ λέει ο γκούγκλης), βράδυ, εκτός αν ακολουθήσατε άλλη διαδρομή. Εμείς κάναμε περίπου 1 ώρα και 50 λεπτά, σχετικά σβέλτα (αλλά κουρασμένα). Ή πήγατε από αλλού ή δε φύγαμε "μια ώρα πριν, το λιγότερο". :p
Έκλαψα πραγματικά δάκρυα με το σχόλιο περί Βιλαμπάχο. :lol:
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ, μα ΚΑΜΙΑ περίπτωση να κάνατε μισή ώρα γρηγορότερα τη διαδρομή Φολόη-Σπαθοβούνι (από 111, μέσω Λεβιδίου, Νεστάνης, 154 χλμ λέει ο γκούγκλης), βράδυ, εκτός αν ακολουθήσατε άλλη διαδρομή. Εμείς κάναμε περίπου 1 ώρα και 50 λεπτά, σχετικά σβέλτα (αλλά κουρασμένα). Ή πήγατε από αλλού ή δε φύγαμε "μια ώρα πριν, το λιγότερο". :p
Έκλαψα πραγματικά δάκρυα με το σχόλιο περί Βιλαμπάχο. :lol:
Ετσι να τα λεμε και αυτα γιατι αν τα λεγα εγω θα γκρινιαζα παλι...:p
amyroukai
06/03/2017, 12:23
Αυτό κάναμε. https://goo.gl/maps/sqQMavsNVS52
αν κάναμε το ίδιο.... οι φωτο στο πάρκινγκ είναι τραβηγμένες στις 17:45, (εντιτ: εσείς φαίνεστε να πληρώνετε στις 17:12) οπότε έχεις δίκιο δεν ήταν μία ώρα πριν που φύγατε, αλλά ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ :lol:
πάντως η φιμέ της HJC είναι "λίγο" φιμέ οπότε και το βράδι δεν ενοχλεί.
Κάναμε τον ίδιο χρόνο τελικά (και νόμιζα ότι καθυστερώ τον κόσμο με το ιταλικό...) πρέπει να δω τι στο καλό έχει το μοτέρ (βαλβίδες; καρμπιρατέρ; ) και δεν τραβάει όπως τότε που το πήρα... "λαχανιάζει" ψηλά και τέλος πάντων ΟΥΦ αλλά καλά ήταν. Ζητείται ακόμα εμπιστοσύνη στο στρίψιμο... Και το ανεξήγητο σουπάκι προχτές δεν βοήθησε.
Αυτό κάναμε. https://goo.gl/maps/sqQMavsNVS52
αν κάναμε το ίδιο.... οι φωτο στο πάρκινγκ είναι τραβηγμένες στις 17:45, (εντιτ: εσείς φαίνεστε να πληρώνετε στις 17:12) οπότε έχεις δίκιο δεν ήταν μία ώρα πριν που φύγατε, αλλά ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ :lol:
πάντως η φιμέ της HJC είναι "λίγο" φιμέ οπότε και το βράδι δεν ενοχλεί.
Κάναμε τον ίδιο χρόνο τελικά (και νόμιζα ότι καθυστερώ τον κόσμο με το ιταλικό...) πρέπει να δω τι στο καλό έχει το μοτέρ (βαλβίδες; καρμπιρατέρ; ) και δεν τραβάει όπως τότε που το πήρα... "λαχανιάζει" ψηλά και τέλος πάντων ΟΥΦ αλλά καλά ήταν. Ζητείται ακόμα εμπιστοσύνη στο στρίψιμο... Και το ανεξήγητο σουπάκι προχτές δεν βοήθησε.
Σουπίτσες λόγω δίαιτας ρε μοδέλο ? Ούτε τσουρεκάκι ρε τίποτις δηλαδή ???
ΗΡΩΑ...
George_M.
06/03/2017, 12:46
ειτε χαθηκατε ειτε οχι σημασια εχει οτι εγινε μια ωραια βολτα,αυτο μετραει κ οτι ολα πηγαν καλα!
στα επομενα λοιπον...
@Αμυρα: η τσιμεντενια γεφυρα ειναι του ποταμου Ερυμανθου
http://i65.tinypic.com/syksvt.jpg
υπαρχουν αρκετες τετοιες ειδικα μονοτοξες ανα την επικρατεια .Η πιο μεγαλη που εχω δει ειναι του Μορνου με 5 τοξα εξω απο την Ναυπακτο στον επαρχιακο (χωριο Κατω Δαφνη)
εχουμε κ μεις μια τετοια στην εμπασια του χωριου.
Φυσικά και έχω δίκιο. 19.16 είναι το ποστ μου εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152169&page=10&p=2856452&viewfull=1#post2856452) από τα ΣΕΑ, αφού είχαμε ήδη σταματήσει, φουλάραμε βενζίνη, δώσαμε κάρτα SHELL για πόντους (:lol: ), μετά από σύντομη συνδιάσκεψη αποφασίσαμε να αράξουμε στον ΣΕΑ για ξεκούραση, μπήκα mobile, έκανα login, έγραψα στο άθλιο πληκτρολόγιο... :p Άρα φτάσαμε κατά τις 19.00. 19.40 είδαμε τον ggs. Βασικά, ο πιο γρήγορος από εσάς ήταν 10 λεπτά αργότερος από εμάς που σταματήσαμε 2 φορές στον δρόμο, ψάχνοντας πού να πάμε. :p (εντάξει, δεν είχατε τόσο φυσικό φως, αλλά γι'αυτό υπάρχουν τα μπεμβέ)
TAKE THAT!
Δε γίνεται κάτω από 1,5 ώρα αυτή η διαδρομή. Όχι υπό αυτές τις συνθήκες. Ίσως καλοκαίρι, μέρα, με κάποιον που κυνηγάει τον χρόνο.
Δεν τη χάρηκα πολύ ωστόσο, γιατί ξεκίνησα ορεξάτος και στριφτερός, αλλά 9-10 στροφές αργότερα ήρθε όλη η κούραση και απλά δεν είχα κουράγιο ούτε να ανοίξω το γκάζι. Παρ'όλα αυτά, έπρεπε να φτάσουμε. Πριν. Νυχτώσει. Και το καταφέραμε. Με ακρίβεια δευτερολέπτου.
amyroukai
06/03/2017, 12:48
Σουπίτσες λόγω δίαιτας ρε μοδέλο ? Ούτε τσουρεκάκι ρε τίποτις δηλαδή ???
ΗΡΩΑ...
σουπίτσα/σαβούρδα/φέτα (αυτή απαγορεύεται)/μπίστος ευτυχώς χωρίς τρίμματα και θύματα. Οι σουπίτσες επιτρέπονται εκτός από λευκά όσπρια, κοτόπουλο και κολοκύθα, όλα λατρεμένα...
τσουρεκάκι εννοείται πως τσίμπησα :)
Α και θυμίστε μου να πάρω ωτοασπίδες στην επόμενη. Ακόμα έχω πονοκέφαλο.
Φυσικά και έχω δίκιο. 19.16 είναι το ποστ μου εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152169&page=10&p=2856452&viewfull=1#post2856452) από τα ΣΕΑ, αφού είχαμε ήδη σταματήσει, φουλάραμε βενζίνη, δώσαμε κάρτα SHELL για πόντους (:lol: ), μετά από σύντομη συνδιάσκεψη αποφασίσαμε να αράξουμε στον ΣΕΑ για ξεκούραση, μπήκα mobile, έκανα login, έγραψα στο άθλιο πληκτρολόγιο... :p Άρα φτάσαμε κατά τις 19.00. 19.40 είδαμε τον ggs. Βασικά, ο πιο γρήγορος από εσάς ήταν 10 λεπτά αργότερος από εμάς που σταματήσαμε 2 φορές στον δρόμο, ψάχνοντας πού να πάμε. :p (εντάξει, δεν είχατε τόσο φυσικό φως, αλλά γι'αυτό υπάρχουν τα μπεμβέ)
TAKE THAT!
Δε γίνεται κάτω από 1,5 ώρα αυτή η διαδρομή. Όχι υπό αυτές τις συνθήκες. Ίσως καλοκαίρι, μέρα, με κάποιον που κυνηγάει τον χρόνο.
Δεν τη χάρηκα πολύ ωστόσο, γιατί ξεκίνησα ορεξάτος και στριφτερός, αλλά 9-10 στροφές αργότερα ήρθε όλη η κούραση και απλά δεν είχα κουράγιο ούτε να ανοίξω το γκάζι. Παρ'όλα αυτά, έπρεπε να φτάσουμε. Πριν. Νυχτώσει. Και το καταφέραμε. Με ακρίβεια δευτερολέπτου.
καλα ... το μνμ το εστειλες απο την εθνικη .... αν δεν δω αποδειξη διοδιων σπαθοβουνιου και ωρα διελευσης , δεν πιστευω τιποτα...:smokin::D:lol:
Αχαχα... ναι η αλήθεια είναι ότι, εχμ, τις πέταξα τις αποδείξεις! :p
andreastwin
06/03/2017, 13:11
Α και θυμίστε μου να πάρω ωτοασπίδες στην επόμενη. Ακόμα έχω πονοκέφαλο.:priest: σε ματιασανε.
καλα ... το μνμ το εστειλες απο την εθνικη .... αν δεν δω αποδειξη διοδιων σπαθοβουνιου και ωρα διελευσης , δεν πιστευω τιποτα...:smokin::D:lol:
Γατάκια....379402:smokin:
Και αυτο ειναι μολις φτασαμε και εκανε και κανα 5 λεπτο να μου βαλει βετζινα γιατι ειχε κοσμο εεε:cool:
Γατάκια....379402:smokin:
Και αυτο ειναι μολις φτασαμε και εκανε και κανα 5 λεπτο να μου βαλει βετζινα γιατι ειχε κοσμο εεε:cool:
ασε ρε.. αποδειξεις απο βενζιναδικα να σου φερω οσες θες.... απο διοδια λεμε.. κι εσυ τις ...πεταξες...?:lol:
Δεν παιρνω αποδειξη απο τα διοδια για τον απλουστατο λογο του οτι δε δινω και λεφτα:D
Η απόδειξη κυριε λεει ωρες επωνυμίες και τοποθεσια αρα στα διοδια ειμασταν ακομα νωριτερα:a22::a01:
Μια που το αναφέρατε, για πείτε πόσα λεφτά χαλάσατε σε βενζίνες, εσείς οι γρήγοροι. :p
Μέχρι και το Σπαθοβούνι, έδωσα 34€, σε 3 στάσεις, οπότε άντε να έκαψα 40€ μέχρι πίσω. Δηλαδή 25-26 λίτρα βενζίνης, με τις τιμές επαρχίας (1,6€/λ πριν τη Φολόη :lol: ). Κάτι παραπάνω από 600 χλμ (από σπίτι σε σπίτι), 25 λίτρα = ~4,17λ/100. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ!
sotostzav
06/03/2017, 13:45
Παιδια καλησπερα,να κανω μια αρωτηξη;Εδω μαζευονται οι γληγοροι;;Για να ξερω ρωταω,να φυγω μιας και ειμαι κουλαμαριας...Ζηλευω ρε μπουστηδες αφανταστα,αλλα απο την αλλη χαιρομαι που ειδα τοσες χαμογελαστες φατσες!!!Φανταζομαι περασατε τοσο καλα οσο δειχνουν τα μουτρα σας στις φωτο!!Αντε και στις επομενες μαζι :beer:
Εγώ απλά πόζαρα για τις κάμερες.
Γυρω στα 48 ευρα αλλα εγω ειμαι και κουλαμαριας no2 μαζι με το Σουτηρακι οποτε..γυρω στα 27-28 λιτρα βετζινα...νομιζω πολυ καλα για 600χλμ
Εσυ και ο γαυρος ειχατε προσωπικούς φωτογραφους:p
sotostzav
06/03/2017, 13:51
Εγώ απλά πόζαρα για τις κάμερες.
Αν οχι εσυ,τοτε πΧοιος;;!!Κρυφε ποθε του μοτο.γρ,ω εσυ πλιτσερ!!
Η βολτα χθες, με όλα τα μπιχλιμπιδια, βενζίνες, φαγητό, καφέ, διόδια, βγήκε κανένα 70ρι..
Όμως είναι λεφτά βερυ γουελ σπεντ!!!
Η βολτα χθες, με όλα τα μπιχλιμπιδια, βενζίνες, φαγητό, καφέ, διόδια, βγήκε κανένα 70ρι..
Όμως είναι λεφτά βερυ γουελ σπεντ!!!
Τα καλυτερα 60 ευρω που εδωσα τωρα τελευταια:beer:
o_gavros
06/03/2017, 14:20
Μερικές σκόρπιες γιατί όπως έχω ξαναπεί για να παρουσιάσεις όλη την ημέρα πρέπει να φύγεις με σκεπτικό "αφηγητή" και να κάνεις (ακόμα περισσότερο, Γαύρε) τον Κινέζο τουρίστα.
γουάη μι;
έχετε λυσσάξει με το γαύρο,λυσσάρες
Και φεύγουμε να βρούμε τον Azar (γνωστό επίσης και ως Άρη και ως Γιάννη γιατί εγώ και ο XLGeorge ακούμε ότι μας βολεύει :bawl: )
υπάρχουν και χειρότερα.
εγω είπα του τσιτσιέ ότι τονε λένε πάκη τον άνθρωπο...:lol:
...δεν είχατε τόσο φυσικό φως, αλλά γι'αυτό υπάρχουν τα μπεμβέ)
τρου ντατ για τα προπέλεν, όμως με Μαρίνο μπροστάρη και ΑΝτωνηΚ2 να με ακολουθεί, εμείς και χωνέψαμε και το κάναμε σε λιγότερο χρόνο.
Και δεν έχω καλύτερα φώτα απο σας πιτσουνάκια.
Ρε παιδί μου,δεν είναι ντροπή,παραδέξου το,πάς πιο αργά κι απο τον επιτάφιο. Και πάλι θα σ'αγαπάμε :p
Παιδια καλησπερα,να κανω μια αρωτηξη;Εδω μαζευονται οι γληγοροι;;Για να ξερω ρωταω,να φυγω μιας και ειμαι κουλαμαριας...Ζηλευω ρε μπουστηδες αφανταστα,αλλα απο την αλλη χαιρομαι που ειδα τοσες χαμογελαστες φατσες!!!Φανταζομαι περασατε τοσο καλα οσο δειχνουν τα μουτρα σας στις φωτο!!Αντε και στις επομενες μαζι :beer:
Σωτηβη,τίποτα ρε. τα παιδιά δε γκάνουν.εμενα να ακους.
Επίσης να ξέρεις,ότι κάποιο σιχαμερό πλάσμα του κοντινού σου κύκλου είχε ορεξούλες πάλι χθες και απο του χάρου τα δόντια γλίτωσες...
Τα καλυτερα 60 ευρω που εδωσα τωρα τελευταια:beer:
Εγώ έχω δώσει και καλύτερα. Προχτές έφαγα 4 πίτσες domino's.
Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση. Αν ενοχλεί, σβήστε το παρακαλώ.
Ρε παιδί μου,δεν είναι ντροπή,παραδέξου το,πάς πιο αργά κι απο τον επιτάφιο. Και πάλι θα σ'αγαπάμε :p
E με ξεσκέπασες. Κάνω ότι πάω γρήγορα, αλλά στην πραγματικότητα είμαι ρελαντί με 4η και φαίνεται οικονομικό το ΜΤ. Είναι δυνατόν 4,2λ/100 με νορμάλ οδήγηση;!
o_gavros
06/03/2017, 14:22
ακριβά τις πλήρωσες φιλος
:eek: πε μου μονο οτι τις εφαγες μονος σου και ηταν φιλαδελφια barbeque:p
Γαυρε τις φωτο και βιντεο ρεεε:D
o_gavros
06/03/2017, 14:27
Θόδωρε μόλις σου έγραψα το ίδιο.
Δεν προλαβαίνω τωρα.
Με την πρωτη ευκαιρία θα το φτιάξω.
E με ξεσκέπασες. Κάνω ότι πάω γρήγορα, αλλά στην πραγματικότητα είμαι ρελαντί με 4η και φαίνεται οικονομικό το ΜΤ. Είναι δυνατόν 4,2λ/100 με νορμάλ οδήγηση;!
Μωρή φαγάνα εσύ παίζεις μαζί με τον Ντέβιλς δηλαδή (βλέπε πίτα βορείων).Χτες σε κάποια φάση στο τραπέζι διορθώνει ένα συμφορουμίτη και του λέω " εσύ ρε πρέπει να είσαι φίλος του Μπλιτς" ...Τυχαία περιστατικά ? δε νομίζω....................
o_gavros
06/03/2017, 14:30
ενα μάτσο κόκκαλα και δυο φλιτζάνια αίμα κουβαλάει το ΜΤ,πόσο να κάψει δηλαδη; Μόνο του πάει.
απορώ πως στέκεις άμα φυσάει :p
sotostzav
06/03/2017, 14:31
ενα μάτσο κόκκαλα και δυο φλιτζάνια αίμα κουβαλάει το ΜΤ,πόσο να κάψει δηλαδη; Μόνο του πάει.
Ρε Γιαννννν,4 πιτσες τρωει στη καθιΣα του το πιδι,τι αλλο να καν;;
ενα μάτσο κόκκαλα 4 πίτσες και δυο φλιτζάνια αίμα κουβαλάει το ΜΤ,πόσο να κάψει δηλαδη; Μόνο του πάει.
χαχαχαχα
Μωρή φαγάνα εσύ παίζεις μαζί με τον Ντέβιλς δηλαδή (βλέπε πίτα βορείων).Χτες σε κάποια φάση στο τραπέζι διορθώνει ένα συμφορουμίτη και του λέω " εσύ ρε πρέπει να είσαι φίλος του Μπλιτς" ...Τυχαία περιστατικά ? δε νομίζω....................
Αστειεύομαι, προφανώς. Με το ζόρι τρώω μία. :p
Δλδ δε φτάνει που κάνατε τον blitz να σφάξει το σέρβις για 70 ολόκληρα χλμτρα, τον κάνατε να λερώσει και το μηχανάκι?
Μην απορήσετε αν την επόμενη φορά που θα ακούσει για βόλτα, κανει τον Κινέζο!
o_gavros
06/03/2017, 14:33
κι εγώ είμαι το παιδί λάστιχο άμα ο πλιτς τρώει 4 ντομινοζ σε μια καθούρα...
sotostzav
06/03/2017, 14:35
κι εγώ είμαι το παιδί λάστιχο άμα ο πλιτς τρώει 4 ντομινοζ σε μια καθούρα...
Τι,δεν εισαι;;;
Δλδ δε φτάνει που κάνατε τον blitz να σφάξει το σέρβις για 70 ολόκληρα χλμτρα, τον κάνατε να λερώσει και το μηχανάκι?
Μην απορήσετε αν την επόμενη φορά που θα ποσταρετε για βόλτα, εξαφανιστει το ποστ δια μαγειας :bawl:!
FIXED:D
o_gavros
06/03/2017, 14:35
Τι,δεν εισαι;;;
ντάξει,είμαι...σταμάτα
Είναι κρίμα που δεν υπάρχει βίντεο. Υπέροχα πήγαινα στο χωματάκι!
Στο τσιμέντο έκανε να πηδήξει η αλυσίδα σε κάποια φάση, οπότε μετά πήγαινα πιο συντηρητικά. :p
amyroukai
06/03/2017, 14:53
Χτες ήταν μιά ανοικονόμητη ημέρα... 7,5 λ/100 όσο κυνηγούσα τα "μεγάλα" ανάμεσα Νεμέα και Φολόη, για όνομα δηλαδή. Στην επιστροφή δεν έκαψε τόσο γιατί θα είχε μείνει, έκανα 298χλμ από βενζινάδικο Φολόης (θα το γεμίσω αύριο με την Shell της προσφοράς αν δεν βρέχει). Λεφτά excellently spent δηλαδή σε κάθε περίπτωση, απλά γελάω σκεφτόμενος ότι το fazer θα ήταν στα 5,5λ/100 και με "μισά γκάζια" αντί καρύδι... Βέβαια θα είχαν πονέσει τα γόνατά μου, αλλά λέμε τώρα.
Είναι κρίμα που δεν υπάρχει βίντεο. Υπέροχα πήγαινα στο χωματάκι!
Στο τσιμέντο έκανε να πηδήξει η αλυσίδα σε κάποια φάση, οπότε μετά πήγαινα πιο σεμνά..... :p
Για να μην την προκαλείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μην απορήσετε αν την επόμενη φορά που θα ακούσει για βόλτα, κανει τον Κινέζο!
Blitz και teos είναι τρου τρου αντβε.. Στην επόμενη θα έχει περισσότερο χώμα να το ευχαριστηθουν.
Χωρις πλάκα πάντως, στο χώμα όλοι μια χαρά..
Η τσιμεντοβοτσαλοανηφορα ζόρισε λίγο τις αναρτήσεις
Ρε παει το χωμα πλεον το χουμε χαβαλε:bawl: οχι αλλο βοτσαλοοο..οπως ειπε καποιος δε θυμαμαι ποιος νομιζω ο γατος αν ηταν θαλλασινο το βοτσαλο αντι βουνισο θα ταν μια χαρα:p
amyroukai
06/03/2017, 15:24
εγώ δεν θα πω ότι κυνηγούσα τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες στο μπετόν που άφηναν "μύτες" για να δω πως πάνε οι αναρτήσεις (μιά χαρά δηλαδή).
giwrgoscharala
06/03/2017, 16:22
Παλικάρια εγώ σας πέτυχα καθώς πηγαίνατε,ωραία εκδρομή παρόλο που εγώ έκανα την αντίθετη διαδρομή καθώς γύρναγα από Πύργο.Χαιρετηθήκαμε στο δρόμο,ένα BMW adv τριβάλιτσο.
amyroukai
06/03/2017, 17:12
Α ναι, εντυπωσιάστηκα με τον μπεμβεδάκια που ΔΕΝ ακολουθεί το πρότυπο "είμαι ο αρχηγός και δεν χαιρετάω κανέναν" :)
Ωραίος!!!
Τέλεια μέρα για βόλτα χθές και ευκαιρεία να γνωρίσω νέες φάτσες απ το moto.gr και να βολτάρουμε παρέα.
Κυριακή μεσημεράκι λοιπόν έγινε το αναμενόμενο τηλεφώνημα απο τον Γιώργο(ggs),κανονίστηκε το ραντεβού και μιας και ο φίλος με το cbf δεν θα ακολουθούσε,αλλά ούτε και το έτερον ήμιση, αποφάσισα να κάνω διάφορες παρακάμψεις και να απολαύσω περισσότερο τη διαδρομή.
Χωριό Τρηπητή,ερείπεια του φράγγικου μοναστηριού της Ίσοβας379417
Ποταμός Ερύμανθος,περιμένοντας την παρέα379419
Οι υπολογισμοί είναι σωστοί,ώντως σε λίγο καταφθάνουν379420
giwrgoscharala
06/03/2017, 17:47
:):)
Στο ταβερνείο του Γιάννη στη Φολόη περιμένοντας το κυρίως πιάτο379421
Όλα πήγαν καλά ,οι ασφάλτινοι απέδειξαν οτι δεν μασάνε στο λίγο χώμα αλλά μόνο στον τσιμεντόδρομο, χάλια ήταν και με το freewind κοπανιόμουν σκεπτόμενος τι θα ακούσω:facepalm:
Κομμένοι οι τσιμεντόδρομοι λοιπόν,παίδες χάρηκα που βολταραμε και τα είπαμε έστω για λίγες ώρες,ευελπιστώ την επόμενη φορά περισσότερο,ισως γύρω στο Πάσχα,στα πέριξ του Μαίναλου;:beer:
Η επόμενη στη σπηλιά και θα είμαι και γω. :D
με τόσους σελέμπριτι μαζεμένους ομόρφυνε η περιοχή. Ζήλεψα όπως κάθε φορά άλλωστε ειδικά με την φωτό στο δρόμο με τα δέντρα στην Φολόη αλλά και στη λίμνη Λάδωνα.
Κάποιος να πει του Μπλιτζ ότι έχει χαλάσει η βάση της πινακίδας και διπλώνει πάνω από τον τροχό οπότε και βρομίζει εύκολα. (ρε τον απιστευτόπουλο που καθαρίζει την μηχανή σε βόλτα, η δικιά μου πρέπει να έχει ακόμα επάνω τα μυγάκια από πέρσι τον Σεπτέμβρη που είχα κάνει την ίδια διαδρομή)
Πάντα τέτοια όμορφα.
:beer::beer:
Στο ταβερνείο του Γιάννη στη Φολόη περιμένοντας το κυρίως πιάτο379421
Όλα πήγαν καλά ,οι ασφάλτινοι απέδειξαν οτι δεν μασάνε στο λίγο χώμα αλλά μόνο στον τσιμεντόδρομο, χάλια ήταν και με το freewind κοπανιόμουν σκεπτόμενος τι θα ακούσω:facepalm:
Κομμένοι οι τσιμεντόδρομοι λοιπόν,παίδες χάρηκα που βολταραμε και τα είπαμε έστω για λίγες ώρες,ευελπιστώ την επόμενη φορά περισσότερο,ισως γύρω στο Πάσχα,στα πέριξ του Μαίναλου;:beer:
γεια σου Γιωργαρα XL George! Τους τρελενες παλι φιλε;:lol: Παντα τετοια παιδια πολυ ωραια ημερησια απο αυτες που λες γμτ γιατι λειπω.
υγ. Πολλα χαιρετισματα στον Κωστη-Gato που βλεπω να καθεται κεφαλη στο τραπεζι.:beer:
XLGeorge
07/03/2017, 10:18
γεια σου Γιωργαρα XL George! Τους τρελενες παλι φιλε;:lol: Παντα τετοια παιδια πολυ ωραια ημερησια απο αυτες που λες γμτ γιατι λειπω.
υγ. Πολλα χαιρετισματα στον Κωστη-Gato που βλεπω να καθεται κεφαλη στο τραπεζι.:beer:
Γεια σου και σε σενα φιλε Ηλια-Dayman, θα τα μεταφερω στο Γατουλη, ισως πιουμε κανα καφε το απογευμα μετα τις δουλειες και των δυο :)
XLGeorge
07/03/2017, 10:24
Χτες ήταν μιά ανοικονόμητη ημέρα... 7,5 λ/100 όσο κυνηγούσα τα "μεγάλα" ανάμεσα Νεμέα και Φολόη, για όνομα δηλαδή. Στην επιστροφή δεν έκαψε τόσο γιατί θα είχε μείνει, έκανα 298χλμ από βενζινάδικο Φολόης (θα το γεμίσω αύριο με την Shell της προσφοράς αν δεν βρέχει). Λεφτά excellently spent δηλαδή σε κάθε περίπτωση, απλά γελάω σκεφτόμενος ότι το fazer θα ήταν στα 5,5λ/100 και με "μισά γκάζια" αντί καρύδι... Βέβαια θα είχαν πονέσει τα γόνατά μου, αλλά λέμε τώρα.
Εγω με το δικο μου το Alp εκαψα 7.2λτ/100χμ στα πρωτα 180χμ μεχρι το γεμισμα στη Νεμεα, πολυ λογικο μετα το κυνηγημα που τουριξα μετα το χασιμο στην Κορινθου-Πατρων και πισω, και 6.25λτ/100χμ στα επομενα 190χμ μεχρι το γεμισμα στο Λαλα. Στην επιστροφη 6.8λτ/100χμ αλλα τα κυνηγησαμε με τον Σταυρο με το Turbono ;) Ενα μοντερνο ψεκαστο πολυκυλινδρο μεκανακι θακαιγε σιγουρα λιγοτερο αλλα ..ο παλιος ειν'αλλιως ;) :D
ΥΓ Γιωργο-ggs, αν εχεις στοιχεια του τι εκαψε το Αφρικα 1000, πες κατι, ετσι για να δω που θα κυμαινεται..
ΥΓ Γιωργο-ggs, αν εχεις στοιχεια του τι εκαψε το Αφρικα 1000, πες κατι, ετσι για να δω που θα κυμαινεται..
σε αυτή την βόλτα δεν μέτρησα λεπτομερώς την κατανάλωση.
Στο αφρικα εχω δει από 4.7 εως 6.5 ανάλογα φυσικά το γκάζι.
amyroukai
07/03/2017, 13:26
Μόλις γέμισα. Η επιστροφή 6.2 με πολύ χαλαρό το κομμάτι από ΣΕΑ Σπαθοβούνι και ένθεν, ήτοι με το όριο και πιο κάτω.
Επίσης, πρώτη φορά πάτησα όλο το λάστιχο στον πήγασο. Καλή φάση.
Αν γυρνούσα με 120, θα έπεφτα κάτω από τα 4. :p
Κανείς δεν ανέφερε τον παππού με το σταματημένο αυτοκίνητο στη ΜΕΣΑΙΑ λωρίδα της ΝΕΟ, με ανοιχτή πόρτα, αυτός να στέκεται δίπλα (ναι, στη μέση του αυτοκινητοδρόμου) και απλά να κουνάει το χέρι. Ήταν σε "δυνατό" σημείο, μεγάλη ευθεία, πριν από αριστερή καμπή, όπου μαζεύονταν μπόλικα χιλιόμετρα. Ελπίζω να μην τον "έφαγε" κανείς και να μην "έφαγε" κανέναν.
Μόλις γέμισα. Η επιστροφή 6.2 με πολύ χαλαρό το κομμάτι από ΣΕΑ Σπαθοβούνι και ένθεν, ήτοι με το όριο και πιο κάτω.
Επίσης, πρώτη φορά πάτησα όλο το λάστιχο στον πήγασο. Καλή φάση.
με αυτους τους ΓκαΓκουρες τους στρηταδες που παμε βολτες , μεχρι και κλιπον θα μας αναγκασουν να βαλουμε...:a35:
Αλλο που δε θελετε να πατε με οσα πανε τα ονοφια σας στις στροφες..:D
Δε λες καλυτερα οτι σε λιγο θα ρυθμίζω αναρτήσεις για ανώμαλο τερειν και θα με κάνετε να βαλω τακουνατα στο cbr:look:
379454
:D
Κανείς δεν ανέφερε τον παππού με το σταματημένο αυτοκίνητο στη ΜΕΣΑΙΑ λωρίδα της ΝΕΟ, με ανοιχτή πόρτα, αυτός να στέκεται δίπλα (ναι, στη μέση του αυτοκινητοδρόμου) και απλά να κουνάει το χέρι. Ήταν σε "δυνατό" σημείο, μεγάλη ευθεία, πριν από αριστερή καμπή, όπου μαζεύονταν μπόλικα χιλιόμετρα. Ελπίζω να μην τον "έφαγε" κανείς και να μην "έφαγε" κανέναν.
Λες εκει που παραλιγο να παθω οξυ εμφραγμα οταν ειδα τον ggs απο τα 170φευγα σιγουρα να πλακώνεται στα φρενα με τα αλαρμ να αναβοσβήνουν σαν χριστουγενιατικο δεντρο??:eek:
τα χρειάστηκα εκει και στις στροφες στη κοντοβαζαινα που ενω εχω παρει κλίση ειδα τη λακουβα/χαραδρα και λεω οκ αδερφε τωρα γιναμε και το μαζεψα οπως οπως με φρενα προσευχές τρισάγια και τα σχετικα υπο κλιση:facepalm:
amyroukai
07/03/2017, 13:53
Θεέ το ονόφι θέλει και μπορεί, εγώ δεν το πάω. Η πολλή εθνική κάθε μέρα μου έχει αποσυντονίσει τον εγκέφαλο και "φοβάμαι" να το γείρω σε μεγάλη κλίση. Πριν φτιάξω την ανάρτηση έβρισκε μαρσπιέ ή διπλό σταντ κάτω "εύκολα" οπότε έλεγα "το 'χω" τώρα όμως έχει άλλα όρια εντελώς.
το εν λόγω δουκάτι αν δεν το θες, φέρε το μιά βόλτα :)
οντως!!! Τ Ρ Ο Μ Α Κ Τ Ι Κ Ο !!!
κατι κλασματα περασν μεχρι να συνειδητοποιήσει το μυαλο αυτό που εβλεπε το ματι!!
Tο εν λογω ντουκατι αν το ειχα θα το εφερνα συνεχεια βολτες μεσα και εξω και υπ οψην ειναι οντως χωματινο valenti.....εεε amyrouuu:p
https://rideapart.com/articles/ducati-1199-panigale-terracorsa-off-road-superbike-exclusive :D
Tο εν λογω ντουκατι αν το ειχα θα το εφερνα συνεχεια βολτες μεσα και εξω και υπ οψην ειναι οντως χωματινο valenti.....εεε amyrouuu:p
https://rideapart.com/articles/ducati-1199-panigale-terracorsa-off-road-superbike-exclusive :D
το εν λογω ντουκατι ειναι σαν τις γοργονες.... ομορφο , αλλα ουτε να φας ουτε να...:lol:
XLGeorge
07/03/2017, 15:15
οντως!!! Τ Ρ Ο Μ Α Κ Τ Ι Κ Ο !!!
κατι κλασματα περασν μεχρι να συνειδητοποιήσει το μυαλο αυτό που εβλεπε το ματι!!
Ετσι ακριβως! Ελπιζω να μην πηρε κανενα στο λαιμο του :eek:
amyroukai
07/03/2017, 15:18
Ετσι ακριβως! Ελπιζω να μην πηρε κανενα στο λαιμο του :eek:
Θα είχε γίνει πρωτοσέλιδο φαντάζομαι, με την φόρα που έχουν πάρει αυτά τα πράγματα.
Αποδεικνύεται πάντως για ακόμα μιά φορά ότι είμαστε οι χειρότεροι (μάλλον οι πιο απείθαρχοι) οδηγοί στον "πολιτισμένο κόσμο" αλλά ταυτόχρονα και τόσο καλά εκπαιδευμένοι στα απρόοπτα που τέτοια πράγματα δεν οδηγούν σε καραμπόλες. Φαντάσου το αυτό σε αμέρικαν χάιγουεϊ τι θα είχε γίνει... Μίλια fender benders... :D
andreastwin
07/03/2017, 18:23
ναι λεμε, σεβασμο στους μεγαλυτερους!! ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ, δεν τσουλαγε να το παει δεξια. αν καρφωνοταν επανω του κανενας, θα εκλεινε καποιο σπιτη.
amyroukai
07/03/2017, 18:29
ναι λεμε, σεβασμο στους μεγαλυτερους!! ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ, δεν τσουλαγε να το παει δεξια. αν καρφωνοταν επανω του κανενας, θα εκλεινε καποιο σπιτη.
τα είπαμε στην ταβέρνα, δεν τα γράψαμε όλα εδώ μέσα. Περνώντας δεξιά του, είδα ότι είχε πρόβλημα στο εμπρός δεξί μέρος, σαν να είχε σπάσει το ψαλίδι; Κάτι έφταιγε και ο τροχός δεν ήταν "σωστά" μέσα στον θόλο. Για αυτό και ενώ αρχικά σκέφτηκα "σταματάω δεξιά να βοηθήσω" μετά που κατάλαβα ότι με σπρώξιμο δεν θα πάει άκρη συν το ότι θα είμαι/είμαστε εκτεθειμένοι και στημένοι σαν ανθρώπινες κορίνες περιμένοντας το στράικ για πολύνεκρο είπα "του αγενή ανθρώπου η μάνα δεν έκλαψε" και έφυγα, παραβλέποντας το γεγονός ότι η μάνα μου έχει πεθάνει εφτά χρόνια σχεδόν και δεν θα έκλαιγε έτσι και αλλιώς.
Έχω βιντεάκια περίπου 2,5 ωρών (1h20m προς Φολόη και 1h10m η επιστροφή). Έκοψα τα πολύ βαρετά σημεία από το πρώτο και το έκανα γύρω στα 40 λεπτά. Πάλι είναι τεράστιο. Και το δεύτερο κάπου τόσο θα βγει. Τι να κάνω;!
Έχω βιντεάκια περίπου 2,5 ωρών (1h20m προς Φολόη και 1h10m η επιστροφή). Έκοψα τα πολύ βαρετά σημεία από το πρώτο και το έκανα γύρω στα 40 λεπτά. Πάλι είναι τεράστιο. Και το δεύτερο κάπου τόσο θα βγει. Τι να κάνω;!
Ταινία... :bawl:
andreastwin
07/03/2017, 21:33
τα είπαμε στην ταβέρνα, δεν τα γράψαμε όλα εδώ μέσα. Περνώντας δεξιά του, είδα ότι είχε πρόβλημα στο εμπρός δεξί μέρος, σαν να είχε σπάσει το ψαλίδι; Κάτι έφταιγε και ο τροχός δεν ήταν "σωστά" μέσα στον θόλο. Για αυτό και ενώ αρχικά σκέφτηκα "σταματάω δεξιά να βοηθήσω" μετά που κατάλαβα ότι με σπρώξιμο δεν θα πάει άκρη συν το ότι θα είμαι/είμαστε εκτεθειμένοι και στημένοι σαν ανθρώπινες κορίνες περιμένοντας το στράικ για πολύνεκρο είπα "του αγενή ανθρώπου η μάνα δεν έκλαψε" και έφυγα, παραβλέποντας το γεγονός ότι η μάνα μου έχει πεθάνει εφτά χρόνια σχεδόν και δεν θα έκλαιγε έτσι και αλλιώς.
και με σπασμενο ψαλιδι μπορουσε να το παει εκτος δρομου στα δεξια,αλλα για να μη φαει για λιγο τον θολο για πεντε μετρα που θα το κουναγε, εβαλε σε κινδυνο για μεγαλο στραικ΄.τελος παντω ολα καλα,αφου γυρισατε ολοι οκ.
Ταινία... :bawl:
:lol:
Σκέφτηκα να το τρέξω στο 2x και να βάλω μουσική για να μην ακούγεται το ΜΤ σαν δίχρονο, αλλά δε μου άρεσε το αποτέλεσμα. Μάλλον. Meh...
amyroukai
07/03/2017, 21:44
Βάλε το στο 1/2 και κάνε τον Αγγελόπουλο.
Βάλτο σε ένα στικακι να ρθω να το πάρω :D
Φρεσκο υλικο ευγενικη χορηγία του μεσιε gayrou
379473
379474
παρακατω ακολουθει σκληρο καγκουρουλικο υλικο προσοχη!!!
379475
:p
και η καλυτερη ολων με την απονομη του βραβειου "καλα ρε ξεκαβαλησες και τραβας βιντεο ενω εχουμε αργησει??":bawl:
379476
Τα βιντεο ακομα δε τα χω πιασει καλα καλα γαμω το τρεξιμο μου μεσα:look:
Υγ:Γαυρε δεν ανεβασα απ τις κανονικες για να χεις την τιμη οταν θες εσυ αυτες ειναι απο τα βιντεο:D
o_gavros
08/03/2017, 10:32
Παίξε όπως σου κατέβει Θόδωρε.
Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ τώρα ούτως ή άλλως.
Τελικά τα 2 βιντεάκια (πήγαινε, έλα) των 40 λεπτών το καθένα, τα έκανα περίπου 15λεπτα και μετά σκέφτηκα "ε δεν τα κάνω ένα ενιαίο 30λεπτο, αφού έφτασα ως εδώ;" και τα έκανα. Το θέμα είναι να φανεί η διαδρομή, τα τοπία και αν έκοβα περισσότερο, δε θα φαινόταν τίποτα. Επίσης οι ρυθμοί είναι σχετικά τουριστικοί, καθώς δεν πήγαμε για να ξύσουμε τα αυτιά μας, οπότε δεν υπάρχουν "highlights". Δεν υπήρχαν στιγμές, οδηγικά, που μπορούσα να ξεχωρίσω και έπρεπε οπωσδήποτε να μείνουν στο βίντεο, ενώ μπορούσα να αγνοήσω όλες τις υπόλοιπες. Ο ρυθμός είναι σχεδόν ο ίδιος, από την αρχή ως το τέλος (με εξαίρεση την κούραση της επιστροφής). Οπότε απλά αφαίρεσα τα πολύ βαρετά κομμάτια, τα πολύ αργά ή τις μεγάλες - σχεδόν - ευθείες. Φυσικά, δεν κάθισα να παρακολουθήσω 2,5 ώρες βίντεο (από το αρχικό υλικό) λεπτομερώς. Τα έβλεπα στο FF κάθε φορά και έσβηνα κομμάτια που δεν είχαν συνεχείς ελιγμούς. :p Δεν έχω κάτσει να δω καν το τελικό αποτέλεσμα ολόκληρο, οπότε ελπίζω να μην έχει ατέλειες.
Ανεβαίνει από χτες το βράδυ. Λογικά θα είναι έτοιμο το απόγευμα. Αναμείνατε.
Τελικά τα 2 βιντεάκια (πήγαινε, έλα) των 40 λεπτών το καθένα, τα έκανα περίπου 15λεπτα και μετά σκέφτηκα "ε δεν τα κάνω ένα ενιαίο 30λεπτο, αφού έφτασα ως εδώ;" και τα έκανα. Το θέμα είναι να φανεί η διαδρομή, τα τοπία και αν έκοβα περισσότερο, δε θα φαινόταν τίποτα. Επίσης οι ρυθμοί είναι σχετικά τουριστικοί, καθώς δεν πήγαμε για να ξύσουμε τα αυτιά μας, οπότε δεν υπάρχουν "highlights". Δεν υπήρχαν στιγμές, οδηγικά, που μπορούσα να ξεχωρίσω και έπρεπε οπωσδήποτε να μείνουν στο βίντεο, ενώ μπορούσα να αγνοήσω όλες τις υπόλοιπες. Ο ρυθμός είναι σχεδόν ο ίδιος, από την αρχή ως το τέλος (με εξαίρεση την κούραση της επιστροφής). Οπότε απλά αφαίρεσα τα πολύ βαρετά κομμάτια, τα πολύ αργά ή τις μεγάλες - σχεδόν - ευθείες. Φυσικά, δεν κάθισα να παρακολουθήσω 2,5 ώρες βίντεο (από το αρχικό υλικό) λεπτομερώς. Τα έβλεπα στο FF κάθε φορά και έσβηνα κομμάτια που δεν είχαν συνεχείς ελιγμούς. :p Δεν έχω κάτσει να δω καν το τελικό αποτέλεσμα ολόκληρο, οπότε ελπίζω να μην έχει ατέλειες.
Ανεβαίνει από χτες το βράδυ. Λογικά θα είναι έτοιμο το απόγευμα. Αναμείνατε.
Μεσιε...τα θελω εε..αν κατεβουμε κρικο φερε στικακι και θα σου φερω τα δικα μου και του γαυρου;)
https://youtu.be/tesTupmlXsU
Βάλε ρε ένα soundtrack απε πισω..τα πτυχία it μέσα..ωραίος ο ήχος του Mt...αλλα...Δες τον τολη μιλάμε υπερπαραγωγες:bawl:
Υγ είπε ο άνθρωπος που ακόμα δεν έχει φτιάξει τα δικά του:p
Eversman
10/03/2017, 18:49
:beer:
Ακούγεται ωραία το εργαλείο :)
Ωραίος ! Μου αρέσει η οπτική γωνία της κάμερας απ το ύψος του στήθους, βοηθά και το ΜΤ με την μικρή ζελατίνα,στο κομμάτι που μπαίνουμε Φολόη κατι γίνεται και πέφτει η ποιότητα,οχι οτι τρέχει κάτι:beer:
Ναι, πιθανότατα λόγω μεγαλύτερης λεπτομέρειας στο τοπίο. Στο αρχικό βίντεο είναι όλα πεντακάθαρα. Στο edited έχει χάσει λίγο (φαίνονται πιο θολά σε απόσταση, έριξα και τα fps στα 30) και στο ΥΤ είναι ακόμα πιο έντονο το φαινόμενο.
Ωραίο ήταν blitz. (sto λέω επειδή εσύ δεν το ειδες). :lol:
*Ωραίο φόρτωμα είχε κάνει αυτός με το σανό. :lol:
Μια ερώτηση: Πως κατάφερες να κόψεις τον θόρυβο του αέρα που ακούω σε άλλα βίντεα και είναι πολύ ενοχλητικός και συνάμα να ακούγεται το μοτέρ??
Βάλε ρε ένα soundtrack απε πισω..τα πτυχία it μέσα..ωραίος ο ήχος του Mt...αλλα...Δες τον τολη μιλάμε υπερπαραγωγες:bawl:
Υγ είπε ο άνθρωπος που ακόμα δεν έχει φτιάξει τα δικά του:p
Αν είναι να βάλει χαλί από πίσω καλύτερα να το κάνει να ακούγεται τόσο σιγά ώστε να μην χανεται τελείως ο ήχος από το περιβάλλον
Μια ερώτηση: Πως κατάφερες να κόψεις τον θόρυβο του αέρα που ακούω σε άλλα βίντεα και είναι πολύ ενοχλητικός και συνάμα να ακούγεται το μοτέρ??
Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα. Και είναι στο στήθος μου, οπότε τρώει πολύ ξύλο. Καλή κάμερα, φαντάζομαι. :p
Αν είναι να βάλει χαλί από πίσω καλύτερα να το κάνει να ακούγεται τόσο σιγά ώστε να μην χανεται τελείως ο ήχος από το περιβάλλον
Μου αρέσει να ακούω τα μοτέρ. Δεν έχω σκοπό να κάνω βίντεο-υπερπαραγωγές. Άσ'τον να λέει!
:rockon::wlae::a22:
Μου αρέσει να ακούω τα μοτέρ. Δεν έχω σκοπό να κάνω βίντεο-υπερπαραγωγές. Άσ'τον να λέει!
Εδω σας εχω καμαρια μου..στο τελος βαρεθηκα να το φτιαξω οποτε μην αρχισετε τα που πηγε η μουσικη τομαρια....:p
https://www.youtube.com/watch?v=yn38QnJy5OY :beer:
Σταμάτησε κάποιος να το βγάλει στην άκρη?
o_gavros
13/03/2017, 20:23
Μονο κάποιος με ντεθ γουις θα σταμάταγε εκεί, ακόμα κι αν ηταν για βοήθεια.
Μονο κάποιος με ντεθ γουις θα σταμάταγε εκεί, ακόμα κι αν ηταν για βοήθεια.
Βοήθησε και εσύ έναν ηλικιωμένο. Μπορείς :lol:
o_gavros
13/03/2017, 20:29
Η αλήθεια είναι πως τη στιγμη που συνειδητοποιείς τι ακριβώς βλέπεις μπροστά σου ενω έχεις κάμποσα και μπαίνεις σε (πολύ) ανοιχτή αριστερή νομίζω καμπή, είναι για να φεύγουν κακάκια.
Ευτυχώς δεν είχε πολύ κίνηση και γιναν οι αλλαγές πορείας στιγμιαία κι ανώδυνα.
Έτσι. Επίσης μου πήρε αρκετά - πολύτιμα - δευτερόλεπτα να καταλάβω ότι ήταν στη μεσαία λωρίδα κι όχι στη δεξιά. Το οποίο είναι αστείο γιατί ήμουν στη δεξιά και μπήκα στη μεσαία, μόλις είδα αυτοκίνητο μπροστά, πριν καταλάβω ότι ήταν σταματημένο.
Και, όχι, φυσικά δε σταμάτησε κανείς από εμάς.
Πηγαινα με καμποσα πισω απο τον ggs ακριβως..μολις εκοψε με τα οσα επαθα οτι και ο απο πανω..στην αρχη νομιζα οτι ηταν στα δεξια και μετα γυρισα το κεφαλι μου και πισω να δω αν οντως ειδα καλα και ηταν στη μεσαια:uplate: