View Full Version : θερμαινομενα χερουλια προβλημα..
Ειχα αγορασει πριν 2 χρονια θερμαινόμενα χερουλια koso αλλα από περυσι οι λαβες αρχισαν να ξεφτιζουν, να λιωνουν με τη ζεστη και τα χερια μου κολλανε πανω τους λες και εχω βαλει κολλα logo..Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια αλοιφή που να εξαλειφει το πρόβλημα η να τα ξηλωσω και να βαλω harris?..ευχαριστω...
Bάλε απο πάνω ταινία που βάζουν στις λαβές απο τις ρακέτες ή ψάξε τα grip puppy
Bάλε απο πάνω ταινία που βάζουν στις λαβές απο τις ρακέτες ή ψάξε τα grip puppy
Ψαχνω τα puppy αλλα δεν τα βρισκω ακομα εδω...καμια ιδεα καποιος; και αν μπουν θα είναι σιγουρο ότι δεν θα γλυστρουν;
basilis_k6
04/03/2017, 19:59
Ψαχνω τα puppy αλλα δεν τα βρισκω ακομα εδω...καμια ιδεα καποιος; και αν μπουν θα είναι σιγουρο ότι δεν θα γλυστρουν;
ναι. πάρε wilson ή ζήτα να ειναι οσο το δυνατον πιο ανθεκτικα στον χρόνο.
Tα φέρνει το motoraid. Ναι δεν γλυστράνε καθόλου αν η διάμετρος του grip σου είναι τουλάχιστον όση και του puppy
edit: δεν έχει πλεον τα αγγλικά αλλα μαλλον κάποια αντίστοιχα της wunderlich. Φαντάζομαι θα κάνουν εξίσου καλή δουλειά
http://www.motoraid.eu/grip-puppies
Σας ευχαριστω πολύ...μαλλον δωσατε λυση...
doctoras
05/03/2017, 08:01
έχω το ίδιο πρόβλημα στο δεξί χερούλι μονο, δε κάνω τίποτα μέχρι να παραγίνει, αυτά τα σφουγάρια σε συνδυασμό με τα γάντια που θα φοράς θα κόβουν μεγάλο ποσοστό της εκπεμπόμενης θερμότητας
έχω το ίδιο πρόβλημα στο δεξί χερούλι μονο, δε κάνω τίποτα μέχρι να παραγίνει, αυτά τα σφουγάρια σε συνδυασμό με τα γάντια που θα φοράς θα κόβουν μεγάλο ποσοστό της εκπεμπόμενης θερμότητας
Όχι ιδιαίτερα απλά αργεί λίγο περισσότερο να ζεσταθεί.
amyroukai
05/03/2017, 21:33
ο μαστροχαλαστής μέσα μου λέει "βγάλε το θερμικό pad από τα χερούλια, κόλλησέ το σε νέα και βάλε τα στο τιμόνι" αλλά δεν ξέρω πως είναι φτιαγμένα :D