View Full Version : ΧΑΜΕΝΙΑΔΑ Part III 9-4-17
back to base ήπιαμε και ενα καφεδάκι και ολλα υπέροχα μπράβο που μας ακολουθείτε αισίως στην 3 Χαμενιαδα αντέχετε βλέπω! :cool:
Πίσω στη βάση κι εμείς.
Ωραία ήταν, πολύ το χαρήκαμε οικογενειακώς!
Όμορφη διαδρομή, χαλαρωτική και η φύση στα φόρτε της. Πήραμε τον αέρα μας κανονικότατα!
Το παρεάκι στα κέφια του και χαμόγελα ολούθε. Πέρφεκτ!
Έχω φωτόζ, θα αρχίσω να τις περνάω και να τις μικραίνω. Όπως είπε και ο Αμυρου, όποιος δει κάποια και του κάνει, πμ για να σταλεί με μέιλ σε μεγαλύτερη ανάλυση.
Και στην επόμενη με το καλό!:beer:
Μπόρεσα να οδηγήσω λίιιιιγο σβέλτα καθ' ότι σόλο, με φρέσκα λάστιχα και τακάκια μετά από καιρό. Ρεζέρβα στα 190λίγα καιρό είχα να δώ... Τόσο μεγάλα τσίκεν στριπς από την άλλη βλέπω συχνά και δεν έχω συνηθίσει τα φρέσκα λάστιχα ακόμα, γέρνει και δεν γλιστράει, έκπληξη.
Μιλ μερσί σε Μπλίτσερ και Ελένη για την παρέα στην επιστροφή. Κάπου έκανα ένα λαθάκι γιατί χμ, χαμενειάδα (ξέρω, δεν το έσωσα) αλλά ΟΚ βγήκαμε τελικά. Το μέσα στην Θήβα είναι χάος, ο "απ' έξω δρόμος" πολύ πιο σύντομος, next time και θα μελετήσω και το κομμάτι Θήβας-Αθήνας πιο σωστά γιατί λόγω τεμπελιάς και φθηνού πλευρικού διοδίου για Αφίδνες, κατά κανόνα από διασταύρωση "Νοσοκομείο Θήβας" μπαίνω ΝΕΟ.
Εμείς ευχαριστούμε που παίξαμε λίγο κι είχε πλάκα! Εκείνο το κομμάτι και αυτό που έκανα σόλο μέχρι Μάνδρα ήταν μάλλον τα πιο απολαυστικά της ημέρας. Σόρι που την έκανα έτσι απότομα, αλλά θυμήθηκα ότι έπρεπε να στρίψω τελευταία στιγμή και δεν υπήρχε χρόνος για πολλές χαιρετούρες. Άσε που παραλίγο να πάω Λειβαδιά, αφού έκανε νόημα για δεξιά ο πατέρας-est και εννοούσε ότι εκείνοι θα στρίψουν, αλλά εγώ κατάλαβα ότι όλοι θα στρίψουμε. Στρίβω, αλλά ταυτόχρονα βλέπω τον αμυρού να φεύγει ευθεία και σταματάω και αναρωτιέμαι. Ακολουθεί ο εξής επικός διάλογος:
- "Πού πάμε;"
- "Εμείς πάμε Λειβαδιά."
- "Α. Εγώ πού πάω;"
- "Από εκεί."
Γυρνάω επί τόπου και παίρνω στο κυνήγι τον αμυρού που είχε ξεφύγει.
Who is Ελένη; Ναι, ξέρω, η κοπελίτσα με το Pegaso, αλλά του φόρουμ;
Εν τω μεταξύ ετοίμασα τα πάντα από χτες και φρόντισα να έχω έτοιμη την κάμερα, με την κάρτα της (32 GB παρακαλώ) και 4 φορτισμένες μπαταρίες. Ήθελα να τραβήξω την όλη φάση χωρίς διακοπές. Από το σημείο συνάντησης μέχρι το τελευταίο checkpoint και οτιδήποτε μεσολαβεί. Πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τη GoPro (δανεική, φίλου) και όχι τη δική μου, οπότε αποφασίζω να δοκιμάσω 1080p/120fps. Εξαιρετική ποιότητα, σκέφτομαι. Γιατί να συμβιβαστώ στα 50 και 60 fps; Ε η κάρτα γέμισε πριν φτάσω στο 2ο checkpoint. Κάτι παραπάνω από μία ώρα...
Στα της διοργάνωσης, η βόλτα ήταν εξαιρετική, όπως έπρεπε να είναι. Οι γρίφοι είχαν την πλάκα τους, πιο δύσκολοι (με την καλή έννοια) από τις προηγούμενες φορές, αλλά υπήρχε βοήθεια, όπου χρειαζόταν, ώστε να μην καταλήξει κανείς στη Λάρισα. Τα τοπία ήταν πολύ όμορφα και παρόλο το κακό οδόστρωμα σε πολλά σημεία, ένιωθες ότι "χάνεσαι", ότι είναι μέρη που δε θα ξαναδείς ποτέ σου και το απολάμβανες έτσι κι αλλιώς. Πολλά συγχαρητήρια σε διοργανωτές/τσεκαδόρους για την ιδέα και την υλοποίηση. Και, φυσικά, σε όλους τους συμμετέχοντες για την πολύ καλή παρέα!
xarisiero
09/04/2017, 19:38
Στο πλοίο και εγώ.... Σήμερα πέρασα πολύ όμορφα με χαλαρή διάθεση από την αρχή μέχρι το τέλος... Χάρηκα για τα νέα παιδιά που γνώρισα...
Πάντα τέτοια όμορφα να έχουμε φώτο από αύριο
όλα καλά λοιπόν.
1ον
είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις που πας , σωστά Τόλη?
2ον
Χαμενιάδα και παπαριές , πάρε το παλιό Θήβα - Αθήνα χωρίς το αγαπημένο διόδιο του υπουργού και άμα τον βρεις να μου τρυπήσεις τη μύτη.
3ον
Πολύ ωραία είναι και η Αυλίδα να ξέρετε μερικοί.
4ον
362 χλμ για να ανάψει η ρεζέρβα 5.12/100 κατανάλωση
5ον
περιμένουμε την επόμενη
Who is Ελένη; Ναι, ξέρω, η κοπελίτσα με το Pegaso, αλλά του φόρουμ;
vaelsod... ελπιζω να μη τη τρομάξαμε πολύ και να τη ξαναδουμε, αλλωστε δεν είμασταν αρκετα καφροι σημερα...δειξαμε διαγωγή..
ΠΑΜΕ!!!!
πρωινη συναντηση στο καφε κωτσανιτσα στη μαλακασα...
380958
380959
380960
..και αφου κανονισουμε κατι διαδικαστικα με την οργανωση οσον αφορα τους προορισμους....
380964
παραλαμβανουμε χαρτες και γριφους και φυγαμε...
380965
380966
το σχημα λοιπον μας δειχνει πορτα ανοιχτη... τι χρειαζομαστε για να ανοιξουμε μια πορτα?
... ΚΛΕΙΔΙ..!! αυτος λοιπον ηταν ο πρωτος προορισμος..
Πολύ ωραία η Αυλίδα παιδιά. Που να σας τα λέω. Έκτακτα. Θα επανέλθω.
σορυ για τη καθηστερηση... ετρωγα. :lol:
η μεταβαση μας στο κλειδι ηταν λιγο περιπετειωδης καθως το gps του γαυρου μας πηγε εντουραδα, και καταληξαμε να χαθουμε μεσα στο ιδιο το χωριο...
φωτο απο το κλειδι δεν εβγαλα, απο βλακεια μου.. εκει λοιπον πηραμε τον επομενο γριφο...
380967
μαλιστα.. τι ειναι μια μικρη νοικορυρα που φτιαχνει μεγαλες πιτες? η μελισσα φυσικα.. επομενος προορισμος ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ
380968
380969
380970
παραλαβη επομενου γριφου...
380971
..και βουρ για ΔΟΜΒΡΑΙΝΑ..
380972
Πολλά μπράβο στον 7tolis και στους υπόλοιπους διοργανωτές για την όμορφη βόλτα. Άν και είχα κάποιες επιφυλάξεις ήταν ωραία. Άντε και στην επόμενη :beer:
εν το μεταξυ, αναμεσα μελισσοχωρι και δομβραινας, επρεπε να κανουμε μια σταση στο τροπαιο του επαμινωνδα στα λευκτρα
οπου ο "σοφος γεροντας" θα μας εδινε ενα χρησμο.. ο οποιος ηταν "μανθος φουστανος".. και εκει που απορουσαμε τι σχεση εχει αυτο,
η απορια μας λυθηκε οταν παραλαβε τον τελευταιο γριφο...
380973
η αγια αννα λοιπον παλια λεγονταν κουκουρα.. στα 6μιση χιλιομετρα μετα ειναι η ΑΡΒΑΝΙΤΣΑ..
380974
380975
μετα το φαι (σιγα μην εβγαζα φωτο το φαι.. ειχα αλλη ασχολια) αλλοι εφυγαν, αλλοι ειπαν να απολαυσουν τον ηλιο και το τοπιο..
380976
380977
380978
380979
καμια φωτο απο τον σκυλο να κατουραει τον γαυρο εχουμε??
380980
νταξ πλακα κανω, κανεις σκυλος δε κατουρησε κανεναν γαυρο..
καποια στιγμη λοιπον επρεπε να επιστρεψουμε, οποτε πηραμε και παλι τους δρομους...
εδω σε μια σταση για προσαρμογη της καμερας στην ουρα του τολη..
380981
Οι άλλοι έψαχναν να δουν αν έχει Αντιπροσωπεία Πόρσε στα Λευκτρα μαχαχαχαχα μόλις είδα μερικά βίντεο. Θα κλαίμε για μέρες από τα γέλια παίδες. Υπέροχη ημέρα. Υπέροχη παρέα. Χαμόγελα και πειράγματα ο ένας στον άλλον και πάει λέγοντας. Μπράβο παιδιά μπράβο. Δυνατή ομάδα. Μπράβο και στην Ελένη που στην αρχή τρόμαξε λίγο αλλά μετά πήρε φορά.
Σας ευχαριστούμε όλους που βολτάραμε παρέα και παίξαμε. Υπομονή για το βίντεο, θα γίνει υπερπαραγωγή. Πολύ υλικό και θα προστεθεί και άλλο μέσα στην εβδομάδα. Θα πέσει πολύ γέλιο λέμε.
Χάρης και Κατερίνα. Έκαναν τη βόλτα πρόλαβαν και το καράβι. Φοβεροί. Μποκαρος στο ρόλο του σοφού.
-Και τι θα τους λέω;
-Μάνθος Φουστάνος
-Και μετά;
-Τίποτα, αυτό μόνο.
-Ρε μλκ θα με δείρουν!
-Έχε πίστη, και μη ξεχνάς, Μάνθος Φουστάνος.
και κλεινω με μια "οθονιά" της ολοκληρωμενης διαδρομης μαζι με την επιστροφη.. βεβαια καποιοι μπορει να επιστρεψαν απο αλλου..
380982
αυτα απο εμενα... ωραια ηταν, την περιμεναμε πως και πως οι φανατικοι χαμενοι αυτη τη βολτα, και τελικα η αναμονη αξιζε και με το παραπανω..
και εις αλλα με υγεια... :beer:
Παλιοκουφαλες ζήλεψαααα....Μόλις τελείωσα δουλειά...πουστη Μέρφι και εκθεσεις ψαρέματος και πρασσινα αλογα...μπαίνω και βλέπω ατουτα.....τούμπανο...πάντα τέτοιες βόλτες :beer::beer:
Eversman
09/04/2017, 21:50
Περάσαμε πολύ όμορφα σήμερα. Άψογοι άπαντες, διοργανωτές και συμμετέχοντες. Καλο Πάσχα, καλη Ανάσταση σε όλους και εις το επανιδείν στην επόμενη Χαμενιαδα :beer:
Παλιοκουφαλες ζήλεψαααα....Μόλις τελείωσα δουλειά...πουστη Μέρφι και εκθεσεις ψαρέματος και πρασσινα αλογα...μπαίνω και βλέπω ατουτα.....τούμπανο...πάντα τέτοιες βόλτες :beer::beer:
Και δε πήρες και αυτοκολλητάκι.
Τα άλλα παιδιά πήραν. :smiley:
amyroukai
09/04/2017, 22:11
Μικέ εγώ σήμερα έκανα αυτό (νομίζω ότι τα βρήκα όλα σωστά στις διαδρομές) https://goo.gl/FJg5Ep
Το κομμάτι Πύλη-Οινόη σπασμένο και με χαλικάκια, το κομμάτι Δομβραίνα - Αγ. Άννα επίσης, το θυμόμουν με πολύ καλύτερη άσφαλτο και καθαρό. Δεν πειράζει, κάφρισα όσο μπορούσα έτσι και αλλιώς. Λαστιχάκια σούπερ!
Δεν ξαναβάζω τις ίδιες με τον Μικέ.
Οπότε εδώ έχουμε την παράγκ.... διοργάνωση και την συνεννόηση των τσεκαδόρων
380985
Η αρχική ενημέρωση...
380987
Το πρώτο τσεκ πόιντ
380988
amyroukai
09/04/2017, 22:15
Δεύτερο τσεκ πόιντ
380989
Γιάννης και Γιάννης, καλά θυμάμαι;
380990
Ο φιλόσοφος, άνευ φιλοσοφικής ενδυμασίας.
380991
amyroukai
09/04/2017, 22:19
Και κάπου εκεί κάτω, ο est δίνει χαρτάκια στον κόσμο...
380992
Και αφού φτάσαμε στο μαγαζί, είπαμε να παίξουμε γιατί αυτοί είμαστε
380993
2>1
380994
amyroukai
09/04/2017, 22:22
Κούνια μπέλα
380995
Άνοιξη, έρωτες...
380996
Μαζευτήκαμε και πάμε για μέσα....; Κάνει λίγο πείνα;
380997
amyroukai
09/04/2017, 22:25
Μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ
380998
Και ο καλύτερος του χωριού. Να μην πω και ο πιο χαρούμενος.
380999
αυτά νομίζω δεν επαναλαμβάνονται. Από την επιστροφή δεν έχω γιατί δεν σταματήσαμε παρά μόνο για βενζίνη.
Και στα επόμενα!
Και μερικές από εμένα..
Ξεκινάμε με Μελισσοχώρι και την άφιξη των πρώτων
381001
Παντού έβλεπες την προσήλωση για το λύσιμο του γρίφου
381002
381003
..προσήλωσης συνέχεια
381004
Στο μεταξύ είχαμε αφίξεις..
381005
..κουβεντούλες..
381006
(ούτε διαγώνισμα να έγραφαν!)
381007
381008
και όσοι έβρισκαν τη λύση, δεν έχαναν την ευκαιρία να "παινευτούν"
381009
Κοιτάτε νάζι η σκυλίτσα!
381010
Αφίξεων συνέχεια..
381011
Πατήρ, υιός και..
381012
Λύσαμε το γρίφο μας, τα είπαμε, γελάσαμε..ε, ώρα να ξεκουνήσουμε σγα σγα
381013
381014
381015
Ήταν ώρα να βρούμε το σοφό..
381016
381017
ο οποίος "με το άγριο" δεν έλεγε τίποτα
381018
..έπρεπε να ξεκινήσουν οι δοξασίες για να ανοίξει το στοματάκι του
381019
381020
Μοιράστηκε τη σοφία του και φαίνεται η αγαλλίαση στο πρόσωπό του.. (κάποιος είπε ότι είχε άγχος πως θα έτρωγε ξύλο ξεστομίζοντας τον "ασυνήθιστο" χρησμό, αλλά τελικά δεν)
381021
381022
Επόμενη στάση Δομβραίνα
381023
381024
-Να φύγω από το πλάνο μπας και φανεί τίποτα;
-Σώπα ρε αδερφέ, ίσα ίσα που φαίνεσαι! :D
381025
Συσκέψεων συνέχεια..
381026
..και το απόφθεγμα ήταν "ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε.."
381027
Επιστρατεύτηκαν όλα τα μέσα για να βρεθεί η απάντηση
381028
(όχι δεν είναι ψηφοδέλτιο αυτό που κρατάει... αν και θα μπορούσε!:p)
381029
Όμως όλα καλά και ο τελικός προορισμός βρέθηκε!
Δε σόι ατ φάιναλ ντεστινέισιον.
381031
Καλλιτεχνίκ
381034
Για κάποιο λόγο (όπως είδατε και από προηγούμενες φωτογραφίες) φτάνοντας εκεί βγήκε το παιδί από μέσα μας.
381032
381033
Άλλοι απλά έμειναν να παίρνουν τις ανάσες τους στο ανοιξιάτικο ορεινό τοπίο
381035
381036
381037
Αυτά από εμένα. :wave2:
Qφάλες καλά περάσατε....Αλίμονο από εμάς που είμαστε στην ξενιτειά...
Πάντα τέτοια παιδιά ζήλεψα που δεν ήμουν σήμερα μαζί σας...
GiorgosLa
10/04/2017, 06:45
Θαύμα, θαύμα... :D
381038
Θαύμα, θαύμα... :D
381038
Είναι τελικά να έχεις ειδικό βάρος ...
Ωραίος ο est.Πήγε και καβατζώθηκε κρυφά στο μελισσοχώρι και έψαχνα να τονε βρω.Τελικά σε μια εσοχή είδα το μηχανάκι με την άκρη του ματιού μου και την ψυλιάστικα.Εκεί ήταν και οι υπόλοιποι.Πολλές όμορφες εικόνες,χαρούμενες φάτσες,ωραία τοπία τα οποία ειναι κάθε μέρα εκεί για εμάς να τα επισκεφτούμε.
Ο eversman κλασσικά το τηλέφωνό του κλειστό και το πρώτο άγχος ήταν το εξής:Θα έχει φτάσει στο Κλειδί όπως μου είχε πει ή συνέβη τίποτα;Την απορία την έλυσε ο Χάρης με την Κατερίνα οπου έφυγαν νωρίτερα για να το διαπιστώσουν.Τους έιπα τον γρίφο που θα έπρεπε να λεχθεί στο Κλειδι σε περίπτωση που δεν έβρισκαν τον αμπάρια.Ο αμπάριας όμως ήταν εκεί ως κλειδοκράτορας και μυστης του αινίγματος.Έυγε!
Ο viper1 έσκασε μύτη με ένα gps NA! Και ταινία έβλεπες αμα ήθελες.
Άξιο και το ζευγάρι με το σκούτερ.
Είδαμε και ψάρι στο βουνό (yes-u)
Έχω την εντύπωση πως οι ταπεροπικνικάτορες το γλέντησαν για τα καλά εκεί έξω.Ωραία ιδέα κύριοι-ες χμμμμ...
Ωραία και η αίσθηση να ξαπλώνεις στο γρασίδι,πάνε χρόνια απο τη τελευταία φορά.
Σιγά σιγά ξεκινήσαμε να αποχωρούμε ο καθένας με τον ρυθμό του και μαζί με bocaro μείναμε μονάχοι σε flower power ρυθμό.Αποφασίσαμε να πάμε απο τη παλιά εθνική και κάτι πήγε στραβά και φτάσαμε στην Αυλίδα.Έτσι και αλλιώς δεν βιαζόμασταν οπότε κλάιν.
Ψιλομπέρδεμα το γύρισμα απο Θήβα μου φαίνεται αλλά δεν είμαι και ο πιο προσανατολισμένος άνθρωπος.
Α! Το φαγητό πολύ καλό και μας κόστισε 15+ έκαστος χωρίς πολλά παραφερνάλια.
Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους σαν τον κύριο Μάνο και τον Κύριο Γιώργο.Πραγματικά χαίρομαι.
Έχω δει τη φάση στο τρόπαιο του Επαμεινώνδα με τους Μικέ,γαύρο,πλιτσερ,πάουερ,ρεγκμαν,κυρ Μάνο 5-6 φορές απο εχθές και πάντα γελάω με το αλαλούμ και τις πόρσε-πόρτες-πορσε ρε - ναι πόρτες - οχι πορτες,πόρσε-ποιές πόρσε και πάει λεγοντας.
Να είμαστε καλά να μαζευόμαστε και να περνάμε καλά.
Και πάλι ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και τους φίλους που συμμετείχαν.
Το βίντεο το βλέπω για απόρρητο μιας και too much information και για public ίσως κάνω ένα short version.
Επόμενη στάση Δομβραίνα
Τελικά είναι "Δόμβραινα" ή "Δομβραίνα"; Οι πινακίδες στον δρόμο ήταν μοιρασμένες μεταξύ των δύο. Εγώ προτιμώ το πρώτο.
Παρέλειψα να ευχαριστήσο τον ΓΑΥΡΟ, για την εξαιρετική πλοήγηση με το πιο σύγχρονο, γρήγορο, ακριβές gps ever invented. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς εσένα! :pink:
Τόλη, κάπου στη διαδρομή, πριν τη Θήβα, σε είδα να γυρνάς πίσω;
Νομιζω εχει να κανει με τα κοκκαλα...:bawl:
Τολακοοοοο ουυυουυυ αυτοκολλητακι εγωωω???εεε φανταστικε συμφωρουμιτη??χαθηκα και εγω εχτες...μεσα στην εκθεση μονος μου...:D μιλαμε γυρναγα κανα τεταρτο ετσι οπως τα χανε κανει..:bawl:
Πριν τη Θήβα;Δε νομίζω,δε ξέρω,ψάχναμε απο που να μπούμε στη πόλη και απο που να βγούμε οπότε μπορεί ,ίσως,δε ξέρω,θέλω λίγο χρόνο για να σκεφτώ :p
Tee το βράδυ κρίκο θα σου φέρω.Και σε πολύ καλή τιμή :D
Εφόσον χάθηκες έστω και στην εκθεση, είσαι και εσυ τρου αντβε φλαουερ πάουερ χαμένος!
Σας μερσω :D:beer: να θυμηθω το βραδυ να φερω το στικακι στον πλιτσερ με τα προηγουμενα...χορχοδειλα στειλε μυνημα να με το θυμησεις..:beer:
amyroukai
10/04/2017, 08:43
Ο viper1 έσκασε μύτη με ένα gps NA! Και ταινία έβλεπες αμα ήθελες.
Άξιο και το ζευγάρι με το σκούτερ.
Καλά ο βάιπερ με μούσι αγνώριστος. Αν δεν ήταν και η σύζυγος μαζί θα τον νόμιζα για καινούργιο αίμα.
με το ζευγάρι με το σκούτερ γονάτισα. η σκουτερίνα να ψοφάει για χιλιόμετρα και κάθε φορά που λένε για ένα μέτρο παραπάνω στον σκουτερίνο να παθαίνει κοκομπλόκο. του λέει ο βάιπερ σε μιά φάση πάμε για καφέ Κρύα στην Λιβαδειά, ρωτάει ο άλλος αν είναι παραπάνω χιλιόμετρα, τρολάρει ο βάιπερ και του λέει καμμιά πενηνταριά... Το βλέμα του πανικού με το γουρλωμένο μάτι ήταν όλα τα λεφτά, μακάρι να είχα βιντεοκάμερα να γράφει. Μπράβο τους πάντως που κράτησαν την σημαία του σκούτερ ψηλά (σκούτερ-παπί 1-0, :bawl: )
Eversman
10/04/2017, 09:12
Άλλο ένα άγνωστο περιστατικό γέλιου ...
Φθάνουμε Δομβραίνα και αφού ξέρω το μυστικό, αφήνω τους υπόλοιπους και πάω να φουλάρω στο τοπικό βενζινάδικο. Φεύγοντας βλέπω να έρχονται από την αντίθετη κατεύθυνση ο κύρ' Μάνος, ο αδερφός του est και ο Viper1. Mε σταματάνε και με ρωτάνε ...
"Καλά πάμε για το μοναστήρι?"
"Ποιό μοναστήρι?" τους ανταπαντώ.
"Αυτό του γρίφου! Μοναστήρι δεν είναι το επόμενο σημείο?"
Κοιταζόμαστε με την κυρούλα μου και χαχανίζουμε. Ο μικρός και καλά κρυμμένος διαβολάκος μέσα μου, μου φωνάζει να τους στείλω στον Όσιο Λουκά (:bawl:) ή στο μοναστήρι της Γοργοεπηκόου, λίγο παραπάνω από την Δομβραίνα.
"Και πώς καταλήξατε στο μοναστήρι?" τους ρωτάω...
"Μά ο Μάνθος Φουστάνος έπαιζε στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Ο φίλος του, ο Ρώμας, ήταν βυζαντινολόγος, άρα σε μοναστήρι πάμε!" ....
Ξανά ο διαβολάκος μου φωνάζει πρόστυχα λόγια, αλλά μου είναι συμπαθείς όλοι τους και λυπάμαι να τους βάζω να κάνουν παραπάνω χιλιόμετρα. Τους λέω ..
"Εστιάστε στο όνομα" ...
Ανοίγει την φορητή τηλεόραση (:lol:) ο σύντροχος, βρίσκει το πραγματικό όνομα του ηθοποιού και για καλή τους τύχη, ο κύρ' Μάνος σαν γνήσιος συντοπίτης Βοιωτός, βρίσκεται δίπλα, για να τους πληροφορήσει ότι "Κούκουρας=Κούκουρα=το αρβανίτικο όνομα της Αγίας Άννας, άρα Αρβανίτσα :)
Και ναί, χάθηκα και εγώ ... στο πήγαινε πρός Κλειδί, προκειμένου να προλάβω να είμαι εκεί, πρίν απ΄όλους, έκοψα δρόμο, νομίζοντας ότι θα γλυτώσω χλμ και χρόνο, για να βρεθώ, την πρώτη φορά στην είσοδο του στρατοπέδου τεθωρακισμένων και σα να μην έφτανε αυτό, χάθηκα και δεύτερη φορά, καταλήγοντας σε αδιέξοδο και με καμιά δεκαριά σκυλιά στο κατόπι μου :lol:
συγχαρητηρια σε ολο το τιμ των ΧΑΜΕΝΩΝ..πραγματικα ονομα και πραγμα.. το ευχαριστηθηκαμε...και ολη την δραση και το γριφολογιο και τον τελικο προορισμο..ακομα και οι δυο φιλοι εδωσαν πολλα κρεντιτ και στο παρεακι μας και στο σκηνικο... πραγματικα ομως ο τελευταιος γριφος ηθελε κοουτσαρισμα προκειμενου να μην φτασεις εκτος βοιωτιας....
αντε κ στις επομενες...:beer:
Υ.Γ. Οι τσεκαδοροι λιγομιλητοι οπως κ ο φιλοσοφος...ολα μονοι μας??? αμαν....
o_gavros
10/04/2017, 10:08
Παρέλειψα να ευχαριστήσο τον ΓΑΥΡΟ, για την εξαιρετική πλοήγηση με το πιο σύγχρονο, γρήγορο, ακριβές gps ever invented. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς εσένα! :pink:
Καρδούλες παντού ρε νιμου
Έγραψα "ευχαριστήσο" όντως; :lol: Το αφήνο γιατί είναι αστείω.
Έγραψα "ευχαριστήσο" όντως; :lol: Το αφήνο γιατί είναι αστείω.
Βάρυνες μάλλον...
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152217&p=2866130&viewfull=1#post2866130
Ζηλεψαμε μάγκες!!!
Άντε στις επόμενες.. .:beer:
Έχω δει τη φάση στο τρόπαιο του Επαμεινώνδα με τους Μικέ,γαύρο,πλιτσερ,πάουερ,ρεγκμαν,κυρ Μάνο 5-6 φορές απο εχθές και πάντα γελάω με το αλαλούμ και τις πόρσε-πόρτες-πορσε ρε - ναι πόρτες - οχι πορτες,πόρσε-ποιές πόρσε και πάει λεγοντας.
μλκ μου ρομπα θα γινω... :facepalm:
(οχι οτι δεν ειμαι ηδη, αλλα λεμε τωρα...) :lol:
εχει και χωμα η διαδρομη?
Xώμα οχι δεν έχει.
7τολη, τον κακο σου τον καιρο ρε, δεν εχει χωμα λεει και ολο το πρωτο σκελος το καναμε εντουραδα... :lol:
οι υπολοιποι τι εγινε ρε παιδες? φωτο δεν εχετε?
Σιγά την ενδουράδα μωρή πετούγια.Απλά ο δρόμος ήταν υπο κατασκευή.Γαρμπίλι στρωμένο πόσο,150 μέτρα;
Φωτό δεν έχω εγώ πάντως.
το πρωί θα υπάρχει και το βίνδεο.40 λεπτά διάρκεια (nailed it)
Απόρητο θα είναι και η διανομή θα γίνει μέσω mail οπότε,στείλτε μου mail για να σας έρθει εκεί ο σύνδεσμος.
Σιγά την ενδουράδα μωρή πετούγια.Απλά ο δρόμος ήταν υπο κατασκευή.Γαρμπίλι στρωμένο πόσο,150 μέτρα;
Φωτό δεν έχω εγώ πάντως.
το πρωί θα υπάρχει και το βίνδεο.40 λεπτά διάρκεια (nailed it)
Απόρητο θα είναι και η διανομή θα γίνει μέσω mail οπότε,στείλτε μου mail για να σας έρθει εκεί ο σύνδεσμος.
δε λεω για το μικρο κομματι στον περιφερειακο ασωπιας ρε, λεω για τον πραγματικο αγροτικο χωματοδρομο από οινοφυτα για κλειδι που μας εριξε το gps του γαυρου..
όλα τα ειχε.. πετρα φυτεμενη, νεροφαγώματα.. τα παντα λεμε..
το βιντεο στειλτο μου με πμ στο φατσοβιβλιο...
Οι υπόλοιποι απο μια χαρα άσφαλτο πήγαμε :p
Κράτει το βίντεο,μας έφαγαν τα πνευματικά δικαιώματα και πάμε παλι.
Υπομονή!
Eversman
12/04/2017, 09:55
Έχω και 'γώ κάτι ψιλές από Κλειδί και Αρβανίτσα. Θα τις ανεβάσω το απόγευμα, καθώς μέχρι στιγμής, δεν έχω πάρει ανάσα από τους τελευταίαστιγμήταθέλωόλαφθηνάκαιγρήγορα.
Αν προλάβω - μπορέσω θα το βάλω να άνεβει σε Dropbox το βίντεο και θα σας δώσω λινκ για να το κατεβάσετε.
Πως δε το σκέφτηκα από χτες @#€#%
Άρα, ισχύει το στείλτε mail ώστε να κάνουμε δουλίτσα.
Πάρτε και από μένα κάποιες διαφορετικές..
381129
381130
Α, δε σας είπα... 5,4/100 κατανάλωσε το Τρανσαλπ! :wlae:
Λοιπόνε,δείτε τα vroom σας ή email να σας δωσω λινκ.Ανέβηκε.
amyroukai
12/04/2017, 16:49
Μάνθος Φουστάνος. Τέλος.
xarisiero
12/04/2017, 17:00
Κλάμα...... Γαμω τα βινδεο.... Μαζευτείτε όλοι μαζί μην τις φάω από έναν έναν... Χαχα
Airmav αφού έλυσε το αίνιγμα:"Γιατί εγώ πήγα σχολείο δεν έκανα κοπάνα" Εκεί γέλασα πολύ εγώ και με τις πόρτες πόρσε ,πόρσε πόρτες.
Ψηφίζω κ'εγώ Airmav κ κάποιος που μπέρδεψε τη πίτα με τη πίπα.
Τόλη μπράβο, εξαιρετική δουλειά, τώρα το βλέπω. Ρε τρελέ, έβαλες Dimmu Borgir (κομματάρα μπαιδεγουέι); :p
Ωραίος ο βίντεος Εφτατόλη, γειά στα χεράκια σου!
:D
πολυ καλο το βιντεο! εχει γελιο γενικα αλλα ειδικα εκει με το πορσε και πορτες ειναι η κορυφη νομιζω.
καλο πασχα σε ολους και απο βδομαδα θα προσφερω και εγω μερικες φωτο και με την πρωτη ευκαιρια να κοψω ραψω ενα βιντεο...
το βιντεακι τα σπαει... εξαιρετικο..
:beer: :beer:
τελικα ηταν πορσε, η πορτες? :lol:
Θανκς παίδες.
Ναι οι Dimmu ειναι οτι πρέπει για την εξοχή το γραφείο τη δουλέια κτλ. :p
Ηταν πόρσε που φόρτωνανε πόρτες.
Τόλη..για άλλη μια φορά πολύ καλό βίντεο και φοβερή βόλτα..Πολύ κρίμα που τηνα έχασα...μπράβο παιδες:beer::beer:
Καλησπέρα κι από μένα,
ευχαριστώ για την όμορφη μέρα που περάσαμε στην Χαμενειάδα. Πολύ ωραία παρέα, όμορφα τοπία κ πολύ γέλιο! Μπράβο στα παιδιά/διοργανωτές που ασχολήθηκαν κ μας βοήθησαν όπου χρειαζόταν!
Special thanks to est για την ενημέρωση κ την πρόσκληση σε αυτή τη βόλτα!
Στέφανε aka φωτογράφε θα ήθελα κ τις φωτογραφίες μου στο γρασίδι δίπλα από το τρόπαιο αν γίνεται μιας κ δεν έχω πολλές φωτό με τον Πήγασο γενικότερα.
Ο καλύτερος/δυσκολότερος γρίφος ήταν ο γυρισμός τελικά.... ωραιότατη κ η Θήβα επίσηςνα ξέρετε!
Χάρηκα που είχα κ καλή παρέα στην επιστροφή αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν κ θα ψαχνόμουν πως να γυρίσω!
Τα λέμε στην επόμενη.
ΥΓ βίντεο δεν μπορώ να δω... κάτι κανω λάθος!
Να σαι καλά Vael. Βίντεο δε βλέπεις επειδή δεν έχεις το λινκ ή έχεις το λινκ και δε βλέπεις το βινδεο;
Edit. Σου έστειλα το λινκ του βινδεο σε vroom. Από κινητό ή ταμπλετ δε το εμφανίζει και δε ξέρω πως αλλάζει αυτή η ρύθμιση.
Να σαι καλά Vael. Βίντεο δε βλέπεις επειδή δεν έχεις το λινκ ή έχεις το λινκ και δε βλέπεις το βινδεο;
Edit. Σου έστειλα το λινκ του βινδεο σε vroom. Από κινητό ή ταμπλετ δε το εμφανίζει και δε ξέρω πως αλλάζει αυτή η ρύθμιση.
στειλτο σε πμ γιατι σε βρουμ το λινκ δε δουλευει ουτε στο πισι... τουλάχιστον σε μενα που μου το εστειλες εδώ με βρουμ
GiorgosLa
12/04/2017, 22:58
στειλτο σε πμ γιατι σε βρουμ το λινκ δε δουλευει ουτε στο πισι... τουλάχιστον σε μενα που μου το εστειλες εδώ με βρουμ
Τσεκάρισε όλο το "λινκ" (που δεν είναι λιγκ αφού δεν δουλεύει) κάνε δεξή κλικ και πάτα "μετάβαση στο http... κλπ.κλπ. Σ εμένα έτσι δούλεψε πάντως.
duhhh.copy/paste δλδ χαλόόυυυυυ!
Τσεκάρισε όλο το "λινκ" (που δεν είναι λιγκ αφού δεν δουλεύει) κάνε δεξή κλικ και πάτα "μετάβαση στο http... κλπ.κλπ. Σ εμένα έτσι δούλεψε πάντως.
duhhh.copy/paste δλδ χαλόόυυυυυ!
τα ξερω αυτά ρε σεις, αλλα το να πατας κατ'ευθειαν πανω στο συνδεσμο και να ανοιγει, είναι πιο ευκολο.... :p
αμα ήσαν λινουκσάς δε θα επέτρεπες τέτοιο πράμα κάτι να δουλευει μόνο του.
μμμ πολύ καλό το gps του γαύρου.Εχει και mode εξερευνώ τη γύρω περιοχή :p
Αυτη η gopro γιατί γράφει σε μωβ απόχρωση;
amyroukai
13/04/2017, 07:39
Α μόνο σ'εμένα δούλεψε κατ' ευθείαν χωρίς μαντζούνια και βοτάνια; Κοίτα να δεις που θα συμπαθήσω τα W10...
Και ένα βιντεάκι από μένα: https://youtu.be/zDHU7VbKSds
Παρακαλώ δείτε το με την απαραίτητη σοβαρότητα.
ΔΕΝ είναι ολοκληρωμένο. Είχα σκοπό κάτι μεγαλεπήβολο, μουσική επένδυση κτλ., γιατί ο ήχος της μέλισσας καταντάει κουραστικός από ένα σημείο και μετά, αλλά είχα ασχοληθεί ήδη αρκετά και βαρέθηκα. Ίσως κάποια στιγμή το συνεχίσω.
o_gavros
13/04/2017, 09:59
μμμ πολύ καλό το gps του γαύρου.Εχει και mode εξερευνώ τη γύρω περιοχή :p
Αυτη η gopro γιατί γράφει σε μωβ απόχρωση;
Δε σου είπα στο Κλειδί,ότι είμαστε ακριβώς στο πνεύμα της εκδρομής;
Έκλαψα πολύ με το βίντεο του πλίτσερ,πάρα πολύ.
Στο βίντεό μου θα δείτε και το "shortcut" για το πρώτο checkpoint. Συλλεκτικό κομμάτι, μόνο για γνώστες, αφού μόνο εμείς πήγαμε από κει. Άσφαλτος και αηδίες. Μόνο ευθεία ρε.
Γαύρε. :pink:
Το κλέβω, το κολλάω με τπτ άλλο μέσα και το ανεβάζω.
Ποτιστηκαν τα άνθη με πλιτσερ.
o_gavros
13/04/2017, 10:10
θα ήταν πολύ αξιόμαχη φωτό, αν είχε βρεθεί ένας να περνάει και να μας βγάλει την ώρα που κατουράγαμε ινλάιν θρι.
Στα fast forward θα κολλαγε απίστευτα μια καρτουνιστικη μουσικη επενδυση....just sayiiinnggg:D
Γαματο βιντεο πολυ κριμα που τελειωσε η καρτα με τα πειραματα:p......Γαυρε.....αστους να λενε τους εκανες και βολτα ρε:lol:
Φαντάσου τον γαύρο ξεναγό με καπέλο ξεναγού και ταγιερ.
:bawl::bawl: αξία.......ανεκτίμητη!!
Στα fast forward θα κολλαγε απίστευτα μια καρτουνιστικη μουσικη επενδυση....just sayiiinnggg:D
Για κάτι τέτοιο πήγαινα. Μεταξύ καρτούν και Buster Keaton, όπως φαίνεται άλλωστε. Αλλά βαρέθηκα. :p
Για κάτι τέτοιο πήγαινα. Μεταξύ καρτούν και Buster Keaton, όπως φαίνεται άλλωστε. Αλλά βαρέθηκα. :p
Πηρα γραμμη:D
Περιμένω βιντεάκι Εφτατόλη, να δείχνει τα παιδιά με GOOGLE MAPS να πηγαίνουν κανονικά, σαν άνθρωποι, στο πρώτο checkpoint, να πέφτει μαύρη οθόνη "Meanwhile..." και να δείχνει εμένα και τον γαύρο να παλεύουμε με τα χώματα και τις λάσπες.
Δε ξέρω πως τα καταφέρατε. Εγώ πήγα χωρίς GPS παντού. Λες και με ένοιαζε που θα βγω. Εκεί είναι η γλύκα.
Εγώ μαζί σου. Απλά ακολουθούσα. Βαριέμαι να ασχολούμαι με ασήμαντα πράγματα, όπως πού πρέπει να πάμε.
o_gavros
13/04/2017, 12:40
Να γκρινιάζεις μόνο δε βαριέσαι μωρή γεροντοκόρη :p
Θα πάρω την ομπρέλα την απαιτούμενη από τη Χριστίνα :p