View Full Version : Mini Moto
ChrisMiniMoto
12/03/2017, 14:15
Καλησπερα στην ομαδα.Ζητω συγγνωμη αν κανω το thread σε λαθος συζητηση.Anyway ειμαι 14 και ο κολλητος μου 15,και θελουμε να αγορασουμε ο καθενας μια mini motocross 50ara,βρηκαμε καποιες αλλα λενε οτι ηλικια εως 12 ετων.Η ερωτηση μου ειναι η εξης:Μπορουμε να τις οδηγησουμε η θα εχουμε θεμα με το βαρος?Και αν εχουμε θεμα εχετε καμια να προτεινετε στα 300 περιπου ευρω?Ευχαριστω εκ των προτερων.
SHOOTER045
12/03/2017, 15:06
Με 300€ θα πάρετε ο καθένας απο αυτά τα ψευτοκινεζικα και αν παλι...
JohnFourl
12/03/2017, 16:22
Αυτα τα ''50αρια'' ειναι με μοτερ απο αλυσοπριονο οποτε καταλαβαινεις οτι δεν τραβαει,14,15 χρονων σε 2 χρονια βγαζετε διπλωμα για μοτοποδηλατο ....Δεν ξερω γιατι απαντησα σε αυτο το θεμα :D :D :D :D :D :D
γνωρίζετε πιστευω ότι ουτε αυτά τα μηχανάκια αλλα ουτε και εσεις επιτρεπεται να κυκλοφορειτε σε δημοσιο δρομο ετσι?
και φυσικα ουτε καν εχετε σκοπο να πραξετε κατι τετοιο...
Μου θύμισες τον εαυτό μου στα 12 όταν και είχα στείλει αλληλογραφία σε γνωστό περιοδικό με το ανάλογο θέμα.
Η απάντηση που μου έδωσαν είναι και αυτή που θα δώσω σε εσάς τα φιλαράκια τώρα: Είναι ωραίο να ακούς νέα παιδιά να έχουν τέτοια ενδιαφέροντα και μπράβο σας. Μπορείτε να κάνετε λίγη υπομονή έως τα 16. Αν δε θέλετε να περιμένετε υπάρχει η δυνατότητα των junior academies.
Και φυσικά τα mini motos είναι ΜΟΝΟ για χρήση σε ιδιωτικούς χώρους.
Stavrakos
12/03/2017, 23:55
Υπομονη και σε 1-2 χρονακια θα παρεις ενα 50αρακι παπι η σκουτερ εσυ ξερεις...Φαντασου τον εαυτο σου μονο με ενα mini moto και πες μου πως το βλεπεις σαν εικονα :lol:
ChrisMiniMoto
13/03/2017, 15:11
fusika kai den exoume skopo na ta odhghsoume se dhmosio dromo kai to gnwrizoume oti apagoreuontai,panta milame gia merh me oxi kai toso kosmo,san pista na to pw ;p,tespa ty
ChrisMiniMoto
13/03/2017, 15:11
kala nai to gnwrizoume oti einai pseutokinezika,alla an einai na skasoume 600 eurw twra den tha einai worth
Lioulios
13/03/2017, 15:13
Πρεπει να πατε προς καθαροαιμο 80αρι μερια