PDA

View Full Version : Μάντεψε Ποιος! (moto.gr edition)

Σελίδες : 1 [2]

Ζεύκας
15/03/2017, 12:15
Μπαίνω στην πλατεία μιας μικρής κωμόπολης, μαρσάροντας και πυροδοτώντας το έγκαυλον exhaust system, να προκαλεί οργασμικούς σπασμούς στις τζαμαρίες. Ο κόσμος είναι συγκεντρωμένος... Αλλόφρων με χειροκροτεί. Κατεβαίνω από τη μοτοσυκλέτα. Δύο τηλεοπτικές κάμερες με προβολείς είναι στημένες μπροστά σε μια τιμητική εξέδρα.
Ο Δήμαρχος με μούρη μυρμηγκοφάγου κι ένα ημίψηλο μαύρο καπέλο, φορώντας φράκο πλησιάζει το μικρόφωνο και απευθυνόμενος στο αλαλάζον πλήθος ανακοινώνει... "Ας εγείρομεν και τούτον τον αδριάντα προς τιμήν του μεγάλου ταξιδευτή που άφησε τη σκόνη των τροχών του στην ταπεινήν κωμόπολιν μας..."

ο βασιλακης ουραϊα χιπ.

ggs
15/03/2017, 12:19
Πολλά ταξιδιωτικά, πάντα με γλαφυρή περιγραφή!:)
Ο Ουράιας ο Χιπ.

ο βασιλακης ουραϊα χιπ.

yes!

ggs
15/03/2017, 12:20
Το παλουκαρι εκ Λαμιας που μας έχει κατουρησει ουλνους

oxi...

δυστυχως , δεν ειναι μαζι μας ...

ggs
15/03/2017, 12:21
Προσπεράσαμε (αλλα όχι με πολλά) φορτηγάκι σε δρόμο με συνεχόμενη μονη λωρίδα, ακριβως μπροστα από μπλόκο, στο οποίο ευτυχώς ήταν υπέυθηνοι (και μόνοι) οι ιταλοί μπόλεκ και λόλεκ. Θυμίζω ότι δίπλωμα δεν... Σταματώ, "κάτι στα ιταλικά", "παρλάρε ιγκλέζε" λέω γω, "Νο" λέει ο λόλεκ, "Απο που είσαι;" υποθέτω ότι ρωτάει, "Βαλκάνια, Αθηνα απαντάω", "Ατενα, γκρέκο;", "μμμμμ γκρεκο δεν με λες αλλα ενιγουεη, σι", και λέει ο τεραστιος, "ιο νο παρλάρε γκρέκο γελώντας"... "Γαμω, του λέω γιατι δεν έχω και το δίπλωμα μαζί"... Εγω τώρα απο το ψιλοάγχος ψάχνω να ανοίξω το φερμουαρ απο το μουφαν, εκείνος νομίζει οτι προσπαθω να του πω κάτι και λέει ο τρισμέγιστος σε άπταιστα αγγλικα "ντε γουορντ γου λουκ ισ γκραδιτιουτ"... "Μερσι μποκου" του λέω δεκα μέρες στη γαλλία τι να του πω του ιταλού και με χαιρετα με φιλικά χτυπήματα στην πλάτη και εμένα να του λέω τσαο λολεκ μπέλλα ιτάλια...

BLiTzER
15/03/2017, 12:21
"Good for the eyes" είναι ατάκα-σφραγίδα PanVas.

ggs
15/03/2017, 12:22
"Good for the eyes" είναι ατάκα-σφραγίδα PanVas.

ακριβως..

vaska
15/03/2017, 13:24
Μπαίνω στην πλατεία μιας μικρής κωμόπολης, μαρσάροντας και πυροδοτώντας το έγκαυλον exhaust system, να προκαλεί οργασμικούς σπασμούς στις τζαμαρίες. Ο κόσμος είναι συγκεντρωμένος... Αλλόφρων με χειροκροτεί. Κατεβαίνω από τη μοτοσυκλέτα. Δύο τηλεοπτικές κάμερες με προβολείς είναι στημένες μπροστά σε μια τιμητική εξέδρα.
Ο Δήμαρχος με μούρη μυρμηγκοφάγου κι ένα ημίψηλο μαύρο καπέλο, φορώντας φράκο πλησιάζει το μικρόφωνο και απευθυνόμενος στο αλαλάζον πλήθος ανακοινώνει... "Ας εγείρομεν και τούτον τον αδριάντα προς τιμήν του μεγάλου ταξιδευτή που άφησε τη σκόνη των τροχών του στην ταπεινήν κωμόπολιν μας..."Βασιλάκης ο Uriah

sniper
15/03/2017, 13:25
Πολλά ταξιδιωτικά, πάντα με γλαφυρή περιγραφή!:)
Ο Ουράιας ο Χιπ.

ο βασιλακης ουραϊα χιπ.

yes!

Βασιλάκης ο Uriah

Είσαι σίγουρος;

vaska
15/03/2017, 13:25
έχω μια ώρα που ψάχνω μια ατάκα για συνάντηση σε βόλτα που μπερδεύει και ρδέλα μέσα αλλά έχω και δουλειά γμτ και δεν προλαβαίνω

vaska
15/03/2017, 13:27
Είσαι σίγουρος;Ναι
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151590

DAYMAN
15/03/2017, 13:43
Ναι
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151590

οσοι ανεβειτε Χαλκιδικη καντε μια σταση για τσιπουρα να σας τα πει πιο γλαφυρα.

vaska
15/03/2017, 13:53
"Ρε συ Γιάννη ...

Μα την Παναγία, θα αφήσω γυναίκα και παιδιά στο πουθενά (κάτι σε φιλμ νουάρ λοκάλ..) και θα την κάνω σα κει ...

Μόνο μην μαμηθεί ο κουτσός γιατί θα του μαμήσω ότι τούμεινε..."

"Καλά καλή μου, θα πάρω και 3ο ζευγάρι @ρχίδια μαζί, να τα αλλάζω από το κλάσιμο που θα μου κάνεις ...!!! "

Ζεύκας
15/03/2017, 14:26
για να σας δω

Κάτσε φιλαράκη εσύ που εστηλες τον μήνιμα δεν το κατάλαβα τι γράφης στην επικεφαλίδα??? τι? Τι είμε? Bilsouzas??? Bilsouzas είσέ και φαινεσε φιλαράκη λες και δεν εχω καταλάβη οτι παίζετε κοροιδεία δω σαυτό το μήνιμα. Αντε βρε κάνε καμιά κολοτουμπα

amyroukai
15/03/2017, 14:28
οσοι ανεβειτε Χαλκιδικη καντε μια σταση για τσιπουρα να σας τα πει πιο γλαφυρα.

ναι, θα μας πει "είστε κάτι μαλάκες που συζητάτε για μηχανάκια στο φόρουμ ενώ άλλοι γυρνάνε στα πλατώ του Platoon" όπως (περίπου) έγραφε στο φατσομπούκι. Δεν θα χάσω το binelique από κοντά :lol:

ptc
15/03/2017, 14:32
για να σας δω

Το "φιλαρακη" μου θυμιζει GIOTIS750.

amyroukai
15/03/2017, 14:35
Μπα είναι πολλοί που το λένε/γράφουν... έκλεψα και το βρήκα και δεν θα το πω :lol:

ptc
15/03/2017, 14:37
Μπα είναι πολλοί που το λένε/γράφουν... έκλεψα και το βρήκα και δεν θα το πω :lol:

Χμ, ναι μαλακια... Αλλωστε το υπολοιπο μνμ ειναι πολυ επιθετικο, δε γραφει ετσι ο GIOTIS.

Το περιμενα πολυ πιο ευκολο παντως, αλλα δεν μπορω να πω πως τα βρισκω. Ειμαι νουμπας τελικα.

7Tolis
15/03/2017, 14:40
Η αδράνεια της στροφορμης = με την ενέργεια του τροχου όταν τρώμε ένα σουβλάκι όρθιοι. Από εκεί προκύπτει πως η αντίσταση του αέρα πιέζει το ποδοφρενο αν αυτό δεν είναι σχεδιασμένο αεροδυναμικά.
Δε ξέρετε τι λέτε.

BLiTzER
15/03/2017, 14:40

Τι επικό thread είναι αυτό;! :lol:

bulmont
15/03/2017, 14:59
"Ρε συ Γιάννη ...

Μα την Παναγία, θα αφήσω γυναίκα και παιδιά στο πουθενά (κάτι σε φιλμ νουάρ λοκάλ..) και θα την κάνω σα κει ...

Μόνο μην μαμηθεί ο κουτσός γιατί θα του μαμήσω ότι τούμεινε..."

"Καλά καλή μου, θα πάρω και 3ο ζευγάρι @ρχίδια μαζί, να τα αλλάζω από το κλάσιμο που θα μου κάνεις ...!!! "

Ορίζοντας.....

bulmont
15/03/2017, 15:00
Να βάλω και εγώ ένα ευκολάκι από λίγο παλιότερα;

Από ενα ταξίδι στο Βερολίνο..... :bawl:
379730

Ο Γ.Γ Μάτζι.......

zannisvel
15/03/2017, 15:08
Ο Γ.Γ Μάτζι.......

:a20:
Σωστός αλλά νόμιζα ότι είναι Πρόεδρος.

ggs
15/03/2017, 15:09
Εντάξει , είναι λιγο ρετρολαγνεια το θρεντ γιατι απ αυτούς που λεμε ,οι 8/10 δεν γράφουν πια.

Όμως , τι εχουμε διαβασει σε αυτό το φοορουμ και τι τυποι έχουν περασει…:)

amyroukai
15/03/2017, 15:10
:a20:
Σωστός αλλά νόμιζα ότι είναι Πρόεδρος.

Γενικός Γραμματέας. Ο πρόεδρος κατά την διακήρυξη είχε καθαρά διακοσμητικό λόγο ύπαρξης, όπως και ο ταμίας. ο ΓΓ ήταν όλα τα λεφτά.

sniper
15/03/2017, 15:12
Ειπες μόνστερ;

Αυτός;

πουτάνα Βύρωνα περνάς καλά εδώ :lol:

Εντάξει , είναι λιγο ρετρολαγνεια το θρεντ γιατι απ αυτούς που λεμε ,οι 8/10 δεν γράφουν πια.

Όμως , τι εχουμε διαβασει σε αυτό το φοορουμ και τι τυποι έχουν περασει…:)

Εμ....

bulmont
15/03/2017, 15:49
..... και τι τυποι έχουν περασει…:)

.....και τι φρούτα γράφουν ακόμα 'δώ μέσα......................

vaska
15/03/2017, 17:36
Ορίζοντας.....
:nono:

Sapadak
15/03/2017, 17:49
Σίγουρα δε ξέρει κανείς ποιος το είπε, αλλά πραγματικά δε χάνω ευκαιρία να το ανεβάζω :lol:

Γαμω την π@ν@..α σας σκατοπουσταρια admins κρατατε τις ευκαιριες για σας μουνοπανα και σβηνετετε τα post να μην μπορουμε να επικοινωνησουμε με τον πωλητη...

amyroukai
15/03/2017, 17:50
Σίγουρα δε ξέρει κανείς ποιος το είπε, αλλά πραγματικά δε χάνω ευκαιρία να το ανεβάζω :lol:

πραγματικά δεν θυμάμαι τον OP αλλά το νήμα και η αφορμή του ήταν ΕΠΙΚΗ.

7Tolis
15/03/2017, 18:24
Δε το επαναφέρετε μια όπως περισυ να κλασουμε στα γέλια πάλι;

vaska
15/03/2017, 19:42
Σίγουρα δε ξέρει κανείς ποιος το είπε, αλλά πραγματικά δε χάνω ευκαιρία να το ανεβάζω :lol:Είναι αυτός που μίλαγε για γιάφκες και κλίκες των αντμίν, που είχε σταμπάρει ένα μηχανάκι που του είχαν φάει την πλεξούδα τα ποντίκια και μετά δεν το έβρισκε. Σωστά??
Επική ήταν η απάντηση κάποιου από το μοντερέισον τιμ που έλεγε κάτι για φάκες που πήγε να αγοράσει κλπ (νομίζω ο cpt ή ο Βύρωνας)

byron
15/03/2017, 22:08
Είναι αυτός που μίλαγε για γιάφκες και κλίκες των αντμίν, που είχε σταμπάρει ένα μηχανάκι που του είχαν φάει την πλεξούδα τα ποντίκια και μετά δεν το έβρισκε. Σωστά??
Επική ήταν η απάντηση κάποιου από το μοντερέισον τιμ που έλεγε κάτι για φάκες που πήγε να αγοράσει κλπ (νομίζω ο cpt ή ο Βύρωνας)

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=83858&page=20&p=1848139&viewfull=1#post1848139

vaska
15/03/2017, 22:16
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=83858&page=20&p=1848139&viewfull=1#post1848139Αυτά είναι επικά θρεντ, κανονικά αν δεν είσαστε μοναχοφάηδες θα τα είχατε σε κοινή θέα να γελάσει κι εμάς το χειλάκι μας. Τελικά καλά θυμόμουν, εσύ ήσουν τον έδωσες τον άλλο τον αντμιν
που αγόραζε φάκες στην Αθηνάς.χαχαχαχαχα

tzimidis
15/03/2017, 22:18
Γενικός Γραμματέας. Ο πρόεδρος κατά την διακήρυξη είχε καθαρά διακοσμητικό λόγο ύπαρξης, όπως και ο ταμίας. ο ΓΓ ήταν όλα τα λεφτά.]

Ναι,αλλά είχαν γραφεία στη Δ.Ε.Θ.....