PDA

View Full Version : ΚΥΡΙΑΚΗ 19/3/17 ---> ΙΣΘΜΙΑ-ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ

anavatis19
16/03/2017, 17:38
Η συνολική χιλιομετρική απόσταση είναι περίπου 270Km, το κόστος καυσίμου υπολογίζεται χονδρικά στα 25 ευρω.
Με την άφιση στο Ναύπλιο θα πιούμε καφεδάκι και θα συζητησουμε.

Η διαδρομη θα πραγματοποιηθει συνδιαστικά τόσο μέσω επαρχιακών αλλα και Εθνικών οδών, θα επιλεχθούν οδοί με κύριο γνώμονα την αποφυγή πληρωμής του κόμιστρου διοδίων αλλά και την ασφαλή και ορθή εξέλιξη της εκδρομής.

Η συναντηση στο γνωστο σημειο.....
Κυριακή 19/03/2017 στις 09:20 στο πάρκινγκ του 24ωρου καφε.

Σταθμός 14 - Cafe - Street Food
Διεύθυνση: 14o χλμ. ΝΕΟΑΚ, Σκαραμαγκάς
Ωρα αναχωρισης αυστηρα 9:30 παιδια.

Υ.Γ. Η παρεα θα αποτελειται κυριως απο βερσυς αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια εννοειται, το αναφερω ετσι απλα. Ρυθμος εννοειται τουριστικος και οποιος θελει ανοιγει και περιμενει πιο κατω κλασικα. Αν καποιος ενδιαφερεται ας πει για να μην αφησουμε κανεναν πισω. Ο καιρος φαινεται να ειναι ιδανικος γυω στους 20 βαθμους

379784

o teos
16/03/2017, 18:23
Βλέποντας το χάρτη δε θα περάσετε από Επίδαυρο...Εγώ έχω στο νου μου αν τελειώσω το σέρβις το Σάββατο να κάνω Λουτρακι-Επίδαυρος-καφέ στορκ παγωτό Ναύπλιο και επιστροφή Λουτράκι η Αθήνα ανάλογα τα κεφια ...αν βολέψει το ωράριο ίσως σας βρω κάπου..

amyroukai
16/03/2017, 18:51
όντως έχει δίκιο ο θεός (σιγά μην δεν είχε), θα τροποποιήσω τον τίτλο γιατί είναι λάθος, βλέποντας τον δημοσιευμένο χάρτη της διαδρομής σε Ισθμια - Χιλιομόδι - Ναύπλιο. Αν θέλετε κάτι άλλο, πμ ή εδώ.

Ωραίο βολτάκι πάντως, να φάτε και ένα τζελάτο στον Ιταλό να ζηλέψουμε.

anavatis19
16/03/2017, 19:05
Όχι αμυρου αστο αν μπορείς. Θα παίξει 100% επιδαυρος. Είναι ψιλοενδεικτικος ο χάρτης. Εσύ γιατί δεν έρχεσαι ρε??
Τεος αν είναι ενημέρωσε που θα σε βρουμε η που θα μας βρεις!

o teos
16/03/2017, 19:10
Κοίτα όπως το βλέπω λέω κατά τις 10 να βγω στον πηγαιμό για την ιθακ...oh wait άλλο έπος αυτό...στον πηγαιμό για στορκ λοιπόν να πιω ένα καφε εκεί και κατά τις 12 να μαι Ναύπλιο για παγωταρα..στο περίπου έτσι...Οπότε ανάλογα που θα στε το κοιτάμε..Ίσως σας βρω σε κάνα δρόμο όπως βλέπω τις ώρες περίπου..ολα αυτά αν το σέρβις πάει κατευχην και δεν ψάχνω τίποτα ροδελοβιδες παλι κυριακάτικο στην Κόρινθο :bawl:

amyroukai
16/03/2017, 19:14
Θα παίξει 100% επιδαυρος. Είναι ψιλοενδεικτικος ο χάρτης. Εσύ γιατί δεν έρχεσαι ρε??

Από το τέλος προς την αρχή: Πρέπει να τελειώσω δουλειά μέσα στο ΣΚ. Ακόμα και στου Παναγιώτη το καφεδάκι που είναι δίπλα στο σπίτι δεν ξέρω αν θα μπορέσω.

Ρε άτιμοι, βόλτα με "ενδεικτικό χάρτη"; Πλάκα έχετε.

Αφού θα παίξει 100%, το άλλαξα στο αρχικό και με συγχωρείτε.

anavatis19
17/03/2017, 00:27
δεν πειραζει, ευχαριστουμε. ναι εγινε στα μπαμ ο χαρτης γιατι αυριο ειναι ηδη παρασκευη μην το ποσταρα αυριο μεσημεροαπογευμα..να προλαβει οποιος θελει να το δει και να το παρει αποφαση!

GFawkes
17/03/2017, 09:20
Κλεισαμε αλλου

κλεισαμε

κλεισαμε...

anavatis19
17/03/2017, 16:15
Κλεισαμε αλλου

κλεισαμε

κλεισαμε...

????

buckley
17/03/2017, 17:28
????

Σου λέει ευγενικά ότι θα πάει στην βόλτα που οργανώθηκε πριν την δικιά σου που ο οργανωτής της αν έβλεπε ότι παιδί από το φόρουμ έκανε πρόταση για βόλτα δεν θα έβαζε ποτέ 2η βόλτα ίδια μέρα και ώρα...

amyroukai
17/03/2017, 17:46
Σου λέει ευγενικά ότι θα πάει στην βόλτα που οργανώθηκε πριν την δικιά σου που ο οργανωτής της αν έβλεπε ότι παιδί από το φόρουμ έκανε πρόταση για βόλτα δεν θα έβαζε ποτέ 2η βόλτα ίδια μέρα και ώρα...

ε μην το λες έτσι, κάπουτε γινόταν ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτό. Δεν είναι αμαρτία και σαφώς και δεν υπάρχει "καπάρωμα" ημερομηνίας από κανέναν. Σε τελική ανάλυση ο αμπάριας έχει κανονίσει δίπλα γειτονιά, ο αναβάτης πιο μακριά, όποιος θέλει να πάει θα πάει όπου επιλέξει. Οι επιλογές είναι καλό πράγμα.

anavatis19
17/03/2017, 18:18
ρε συ buckley ειναι δυνατον αυτο που λες? καλα λεει ο αμυρου οπως και ο καθενας με κοινη λογικη..Δηλαδη δεν μπορει να προτεινει κανεις καποια αλλη προταση? και μαλιστα με διαφορετικο μερος..να ταν ιδια εκδρομη το καταλαβαινω. μην λεμε κατι απλα για να το πουμε και να γραψουμε κατι γιατι ελπιζω να καταλαβες οτι ακουστηκε αστειο

amyroukai
17/03/2017, 18:20
δεν έχει καθόλου άδικο γιατί παρεξηγήσεις τύπου "έβαλα εκδρομή και βάζεις άλλη για να μου φας τον κόσμο" έχουν γίνει ουκ ολίγες φορές (γενικά, δεν θυμάμαι αν έχουν γίνει και εδώ).

Ε, τέλος πάντων, ότι είπαμε... It's a free world και είναι ΧΑΡΑ να βολτάρει ο κόσμος.

anavatis19
17/03/2017, 18:24
ουτε καν ειχα δει οτι επαιζε και αλλη εκδρομη! απλα μπηκα και εγραψα μια εκδρομη που κανονισαμε με την παρεα

xarisiero
17/03/2017, 18:45
Και πολύ καλά έκανες..... Αυτή είναι η ζωντάνια ενός μοτοφορουμ....απλα έδωσες άλλη μια πιο κοσμοπολιτικη επιλογή... Το νους σας όσοι πάτε από δω το νου μας όσοι πάμε από εκεί και να περάσουμε όλοι όμορφα...:beer:

Eversman
17/03/2017, 19:25
Πας να μου φας κόσμο απο την βολτα ΜΟΥ εεεε? Καλά το καταλαβα!!!:lol:

Όλα καλα, συντροχοι. Αν δεν είχα βάλει βόλτα, το πιο πιθανο ειναι να πηγαινα κι εγω μεχρι τ'Αναπλι.
Να περάσετε όμορφα και να φάτε τζελατο και για μας :)

anavatis19
17/03/2017, 21:07
ευχαριστουμε. και εσεις ολοι προσοχη μαγκες :beer:

mikes
17/03/2017, 21:10
Να περάσετε όμορφα και να φάτε τζελατο και για μας :)

ε ναι, γιατι εμεις κρινοντας από τον οργανωτή, ΚΑΙ σε αυτή τη βολτα νηστικοι θα μεινουμε.. :lol: :p

μ'αρεσει που καποιοι το αποπαιρνετε το παιδι, και στο άλλο θρεντ απορουμε γιατι δεν ερχονται οι νεοι στις βολτες...

και πολύ καλα εκανε που εβαλε τη βολτα του, και καλο είναι να παιζουν κανα δυο διαφορετικες προτασεις για να επιλεξει ο καθενας οποια του ταιριαζει..

εγω ας πουμε δε γουστάρω να γραψω 350 χλμ λογο χρονου, λογο οικονομικου λογο ότι να ναι, αλλα γουστάρω να βολταρω με παρεακι.. τι κανω? επιλεγω τη "φθηνη" λυση της εντος περιφερειακης ενοτητας ανατολικης αττικης βολτας..

άλλος θελει να κανει κανα χιλιομετρο για τον επισης οποιοδήποτε λογο.. επιλεγει την εντος περιφερειακης ενοτητας ανατολικης πελοπονησσου βολτα..

κάθε βολτα απευθύνεται και σε διαφορετικο κοινο.. καμια δε στοχευει να φαει το κοσμο της αλλης..

άλλο παράδειγμα: τη προπερασμενη κυριακη, εγω γουσταρα να βολταρω, αλλα 600φευγα χλμ βολτα που επαιζε ηταν πολύ μεγαλη για μενα στη παρουσα φαση με το μηχανακι που καβαλαω και το θεμα που εχω με τη νυχτερινη οδηγηση σε συνθηκες πληρους σκοταδιού.. αν επαιζε και καμια άλλη γυρω στα 300-350 το πολύ, χαλαρα θα πηγαινα.. γιατι για μενα η επιλογή "σας ακολουθω μεχρι ένα σημειο και μετα τη κανω" δεν μου καθεται καλα, καθως στη βολτα αφου παω με παρεα, θαλω και να γυρισω με παρεα..

anavatis19
18/03/2017, 00:05
σε ευχαριστω μικε. ετσι ειναι οπως τα λες. και μενα μου βγηκε μια προταση την προηγουμενη βδομαδα για μονεμβασια! 640 χλμ πηγαινε ελα. σορρυ αλλα οχι. ασε που ολοι ηταν με βερσυς 1000, κτμ 1290, bmw xr1000.. που να επιβιωσω! αυτοι θα καψουν 1 ντεποζιτο το πολυ πηγαινε ελα εγω θα θελα 2+! και επισης πολλα χλμ για αυθημερον..πηγα σουνιακι και ηρεμησα! χαχαχα.

κυριακη παντως ειναι ιδανικη η μερα απο οτι φαινεται και με λιγη συννεφια να μην σκας κιολας!

SONone
18/03/2017, 01:38
Ο θα γένει φονικόοοοοο...

αλλη βολτα? στα όπλα αδέρφια να σφαγιαστούμε μεταξύ μας...

οι κόντρα ξεκινάει...

κόντρα στις φωτο με ωραία τοπία
(και στα μπριΤζολιδια μικε υπόσχομαι θα φάμε) :D

να δείξουμε σε όσους δεν πήγαν πουθενά, ούτε κοντά ούτε μακρυά, τι χάσανε. :beer:

amyroukai
18/03/2017, 07:50
αυτοι θα καψουν 1 ντεποζιτο το πολυ πηγαινε ελα

Δεν έχεις ιδέα από μεγάλα μηχανάκια, μάλλον...

Τι ντεπόζιτα έχουν όλα αυτά τα μηχανάκια που λες, πενηντάλιτρα; Στην ευνοϊκή περίπτωση που θα πηγαίνουν "κυρίες" και εθνική και θα κάψουν μόνο έξι λιτράκια/100χλμ, θες 40 λίτρα το πήγαινε/έλα. Και τι στοίχημα πας, θα κάψεις τα ίδια ή λίγο λιγότερα. Οπότε μην παραμυθιάζεσαι, το μόνο σημείο που σίγουρα θα τους χάσεις είναι αν πλακωθούν στις ευθείες.

GFawkes
20/03/2017, 08:31
????

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/3/2017 ΑΜΦΙΑΡΑΕΙΟ - ΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΑΝΤΕΙΟ

ρε συ buckley ειναι δυνατον αυτο που λες? καλα λεει ο αμυρου οπως και ο καθενας με κοινη λογικη..Δηλαδη δεν μπορει να προτεινει κανεις καποια αλλη προταση? και μαλιστα με διαφορετικο μερος..να ταν ιδια εκδρομη το καταλαβαινω. μην λεμε κατι απλα για να το πουμε και να γραψουμε κατι γιατι ελπιζω να καταλαβες οτι ακουστηκε αστειο

Ακριβως οτι ειπε ο Παναγιωτης,

οχι οτι απαγορευεται φυσικα και δευτερη βολτα, απλα οτι ....κλεισαμε αλλου ...

Στην επομενη και μαζι σου!!

Βολτες να υπαρχουν, υγεια και λεφτα (και μηχανη) να χουμε !!!!

anavatis19
20/03/2017, 10:28
Σωστοτατος!