View Full Version : Νέος οδηγός
AlexKing
20/03/2017, 17:45
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι νεος οδηγός γύρω στα 17 και θέλω να μου δώσετε μερικές συμβουλές στην οδήγηση. Για να σταματήσω το παπί (Daytona Dy 110 lifan) ενώ είμαι στην 3η ταχύτητα θα πρέπει να τις βγάλω όλες και να το σταματήσω; Είναι κάπως χαζή η ερώτηση αλλά θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστω.
SHOOTER045
20/03/2017, 18:52
Οι ταχύτητες σου είναι μύλος.
Δηλαδή
Αντί να κανεις προς τα πίσω τον μοχλό
3η
2α
1η
Νεκρό
Πάτα προς τα εμπρός
3η
Νεκρό
έτοιμος
AlexKing
20/03/2017, 18:55
Αα μάλιστα, ευχαριστώ πολύ φίλε νασε καλά! :)
Αυτο που σου εγραψε ο Σουτερ πιο πανω θα το κανεις μονο ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ, π.χ. στο φαναρι,
οχι εν κινησει διοτι και θα χτυπησεις και θα παρει και κανα κιβωτιο στο χερι με ενα λαθος πατημα.
Τα παπιά δεν σταματανε με ταχυτητα στο κιβωτιο..??
Τα παπιά δεν σταματανε με ταχυτητα στο κιβωτιο..??
Φυσικά αλλά προφανώς δεν απαντήθηκε η ερώτηση του παιδιού αλλά αυτό που κατάλαβε ο Μήτσος.
.... Για να σταματήσω το παπί (Daytona Dy 110 lifan) ενώ είμαι στην 3η ταχύτητα θα πρέπει να τις βγάλω όλες και να το σταματήσω; ....
Όχι, σταματάς με όποια ταχύτητα θες και μετά βάζεις νεκρά σταματημένος.
Μαλλον μπερδεψαμε τους Ενδοιαστικούς με τους Συμπερασματικούς συνδέσμους..
SHOOTER045
21/03/2017, 13:33
Φυσικά αλλά προφανώς δεν απαντήθηκε η ερώτηση του παιδιού αλλά αυτό που κατάλαβε ο Μήτσος.
Εντάξει
Σταματάνε και βγαζεις νεκρο μετά.
Αλλά για να μην επανέλθει
Λέω εγώ τώρα
Μήπως η απάντηση μου τον κάλυψε?
Ή η απάντησή σου τον κάλυψε ή το παπί.
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι νεος οδηγός γύρω στα 17 και θέλω να μου δώσετε μερικές συμβουλές στην οδήγηση. Για να σταματήσω το παπί (Daytona Dy 110 lifan) ενώ είμαι στην 3η ταχύτητα θα πρέπει να τις βγάλω όλες και να το σταματήσω; Είναι κάπως χαζή η ερώτηση αλλά θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστω.
Ας εμπλουτίσω και εγώ το νήμα με την πολύτιμη γνώση μου: επειδή είναι ημιαυτόματο το κιβώτιο σταματάς με όποια ταχύτητα θέλεις μέσα.
Για να ξεκινήσεις, ξανα βάζεις πρώτη ανάλογα με τον τύπο κιβωτίου που έχεις* (εκτός αν έχεις glx όπου λόγω θηριώδους ροπής το πας με τρίτη παντού σαν αυτόματο :p )
*όπως το περιγράφει ο shooter
AlexKing
21/03/2017, 15:48
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, ο shooter με είχε καλυψει, αλλά λίγες ακόμα πληροφορίες δεν ήταν άσχημες.
SHOOTER045
21/03/2017, 18:50
:a25::a25::a25:
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, ο shooter με είχε καλυψει, αλλά λίγες ακόμα πληροφορίες δεν ήταν άσχημες.
:a25::a25::a25: