Σύνδεση

View Full Version : Σχόλια περί TD videos

Σελίδες : 1 [2]

sniper
17/01/2018, 10:05
Γιατι ειναι η 2η φορα που μπαινω και ακομα διαβαζω την πιστα χωρις να ειμαι κοτσαδουρα σε καποιον εμπειροτερο. ...

ΟΚ, οι χρόνοι είναι σχετικά αδιάφοροι σε 1η φάση... απλά βλέποντας στο βίντεο το πλάτος της πίστας και ειδικά στις στροφές, νομίζω ότι μπορείς να μπεις με περισσότερη φόρα, με σχετική ασφάλεια στις περισσότερες στροφές. Δεν καβάλησες καν τα βιράζ, άρα έχει χώρο για περισσότερη φόρα...

Next time.

Disclaimer 1 : Καλά τα λέμε από εδώ, κάνε ό,τι θες εσύ αρκεί να μην το πάρεις σε μαύρες σακούλες το μηχανάκι μετά :tooth:
Disclaimer 2 : Tι πιστάρα είναι αυτή...!!! Και οι διαφυγές απίστευτες.

TROOPER
17/01/2018, 10:43
ΟΚ, οι χρόνοι είναι σχετικά αδιάφοροι σε 1η φάση... απλά βλέποντας στο βίντεο το πλάτος της πίστας και ειδικά στις στροφές, νομίζω ότι μπορείς να μπεις με περισσότερη φόρα, με σχετική ασφάλεια στις περισσότερες στροφές. Δεν καβάλησες καν τα βιράζ, άρα έχει χώρο για περισσότερη φόρα...

Next time.

Disclaimer 1 : Καλά τα λέμε από εδώ, κάνε ό,τι θες εσύ αρκεί να μην το πάρεις σε μαύρες σακούλες το μηχανάκι μετά :tooth:
Disclaimer 2 : Tι πιστάρα είναι αυτή...!!! Και οι διαφυγές απίστευτες.

Τους χρονους τους εβαλα ενδεικτικα για να χετε μια εικονα.

Σε ολα τα αλλα που ειπες +1000!!! :beer:

TROOPER
10/02/2018, 09:04
...Next time...

Next time came just yesterday!!!

Γκρουπ γρηγορων πλεον.
3 σεσσιον.
Στο 1ο και με αρκετα λαθη 2.27.350 και με το καλημερα σας mission accomplished αφου ηθελα να κατεβω απο το 30.

2ο σεσσιον μπαινω χαλαρος αφου δεν κυνηγαω τπτ παραπανω απο το να κλειδωσω τον χρονο. Βγαινω και...2.24.350!!! Δλδ 7" ταχυτερος απο το προηγουμενο td και 3" κατω απο το μολις προηγουμενο σεσσιον!!!! Και 1ος στο max speed με 270.7 km/h ακομα και απο τους κοκκινους στους οποιους τρεχουν αποκλειστηκα και μονο αγωνιζομενοι!!!
3ο σεσσιον και παλι με την ιδια τακτικη και κουρασμενος. Θελω απλα να κλειδωσω τον χρονο. Πραγμα που εκανα στο ακεραιο!!!

Νομιζω τωρα αρχιζουν τα δυσκολα ουσιαστικα αφου παω με μαμα μαρσπιεδες και ο λευγες των ταχυτητων βρηκε κατω στην 2.
Πρεπει να τους αλλαξω αν θελω να παω καλυτερα. Ισως 2-3" να τα χω ακομα ετσι αλλα πλεον παω γρηγορα πραγματικα. Το αλλο που πρεπει να κανω ειναι να αποβαλω τον φοβο της ταχυτητας στα ανοιχτα κομματια που σηκωνουν ΠΟΛΛΑ χλμ κι εγω παω κομμενος και χανω εκει. Αντιθετα στο 1ο κομματι της πιστας που θελει στραμπουληγματα παω πραγματικα γρηγορα! Κοινως οπου θελει 2α παω σφαιρα. Οπου θελει 3η η 4η το φοβαμαι. Αρα σιγουρα εχω κι αλλα περιθωρια.

Θα δουμε....πολυ ευχαριστημενος παντως αφου πουθενα δεν ενιωσα αβολα!!!

sniper
12/02/2018, 09:59
Εγώ στα είχα πει, good.

RaGe_Raptor
16/07/2018, 20:40
Ενα βιντεακι που εφτιαξα απο τη σημερινη επισκεψη στις Σερρες. Δευτερη φορα στην πιστα, πρωτη φορα με καταλληλα λαστιχα. Περασαμε πολυ ωραια, δε βλεπω την ωρα να ξαναμπω.

Στην αρχη με καταπινει το daytona του φιλου μου, μετα περναω ενα ΜΤ10 και στο τελος ειναι ενας καθαρος γυρος μου. Ο ρυθμος ειναι τουριστικος :p , αλλα υπαρχει μια βελτιωση απο την πρωτη φορα. Τωρα πρεπει να αρχισω να βρισκω σημεια φρεναρισματος, turning points κτλ, γιατι προς το παρον παω χυμα στο κυμα. Αν εχει κανεις καμια συμβουλη (περα απο το να παω πιο γρηγορα :lol: ), ευπροσδεκτη. Το φιλαρακι μου μου ειπε πως στις περισσοτερες στροφες βιαζομαι να στριψω και δεν εκμεταλλευομαι το πλατος της πιστας.

https://streamable.com/aaz13

397926

Πρέπει να ανοίγεσαι περισσότερο γενικώς για να κρατας την φόρα.
πχ στην 1,2 ανοίξου και ξεκίνα να κλείνεις οταν φτανει2 στο κερμπ της 2.
Με την μουσική δεν ακούγεται τι κάνεις με το γκάζι!

κι εγώ σαν ειδικός (γέλια κοινού... ) αυτό παρατήρησα και είναι κάτι που κάνω κι εγώ.πρέπει να μάθεις το που "πρέπει" μα χρησιμοποιείς όλο το πλάτος της πίστας ή να μένεις στο μέσον ή να είσαι κλειστά. κι όχι μόνο να τα μάθεις αλλά να τα εφαρμόσεις κιόλΑ! practice,practice,practice. να πηγαίνεις όσο πιο συχνά μπορείς. :D

υγ: άσε τις μουσικές για άλλα βιντεάκια,στην πίστα βοηθάει πολύ το να ακούς το γκάζι για να διορθώσεις τυχόν λάθη

RaGe_Raptor
06/08/2018, 15:08
τώρα που το θυμήθηκα. μια χρηστικότητα που έχει αυτό το βίντεο για τους εντελώς ερασιτέχνες που μπαίνουν με το στοκ 1000 τους (γρανάζωμα πρωτίστως) στις Σέρρες , είναι το (ότι μας δείχνει) ποια ταχύτητα έχουμε στα διάφορα κομμάτια.

https://youtu.be/nKxKMvZUebU

macdeath_s
23/06/2024, 23:35
Δεν είχα την τιμή να πατήσω σε τούτο το χωράφι αυτή την πίστα αλλά φαίνεται να πηγαίνεις με αρκετά γρήγορο ρυθμό για το γκρουπ των αρχάριων. Αν δεν σε ενοχλούσε εσένα μια χαρά αλλά ίσως ανεβάσεις πιο εύκολα ρυθμό ακολουθώντας κάποιον πιο γρήγορο. Συμβουλή μήπως να έβγαζες καθρέφτες ? Δεν το επιβάλλουν από την διοργάνωση ?

nikos/72
24/06/2024, 08:22
Δεν είχα την τιμή να πατήσω σε τούτο το χωράφι αυτή την πίστα αλλά φαίνεται να πηγαίνεις με αρκετά γρήγορο ρυθμό για το γκρουπ των αρχάριων. Αν δεν σε ενοχλούσε εσένα μια χαρά αλλά ίσως ανεβάσεις πιο εύκολα ρυθμό ακολουθώντας κάποιον πιο γρήγορο. Συμβουλή μήπως να έβγαζες καθρέφτες ? Δεν το επιβάλλουν από την διοργάνωση ?

Επειδή στην προηγούμενη μου επίσκεψη είχα σαφώς πιο αργούς ρυθμούς είπα να συνεχίσω στους αρχάριους. Αλλά για κάποιο λόγο ένοιωσα όμορφα και είχα πιο σβέλτο ρυθμό, δεν το περίμενα τόσο και γι αυτό δήλωσα στους αρχάριους. Την επόμενη φορά ναι ίσως θα ήταν καλύτερο να αλλάξω γκρουπ. Βασικά δεν θα πρέπει να μου αλλάξουν οι διοργανωτές γκρουπ; ή παίρνω πρωτοβουλία και αλλάζω μόνος μου;

Οι καθρέφτες είναι στην κλειστή θέση και δεν με ενοχλούσαν και από την στιγμή που δεν το επιβάλλουν από την διοργάνωση με βοελύει για να τους έχω και στο δρόμο.

harris_x
24/06/2024, 09:12
Δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας.

Την επόμενη φορά δήλωσε ενδιάμεσους και ακολουθώντας κάποιον πιο γρήγορο θα πέσεις κι εσύ κάτω από το 15. ;)

nikos/72
24/06/2024, 09:49
Δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας.

Την επόμενη φορά δήλωσε ενδιάμεσους και ακολουθώντας κάποιον πιο γρήγορο θα πέσεις κι εσύ κάτω από το 15. ;)

Τέλεια ευχαριστώ πολύ!

kouk
24/06/2024, 10:21
Βλέποντας τα βιντεάκια.
Δεν είχαν μεγαλώσει την πίστα λίγο;
Γιατί έχουν κλειστό το κομμάτι το καινούργιο;

harris_x
24/06/2024, 10:28
Αν θυμάμαι καλά, δε το λειτούργησαν και πότε.
Ή αν το έκαναν ήταν για πολύ λίγο.

Το γιατί δε το ξέρω.

o teos
24/06/2024, 10:33
Δε το λειτούργησαν ποτέ......τουλάχιστον με μοτοσυκλέτες...ίσως γιατί όταν το έφτιαχναν το χώρα....εεε η πιστα είχε κάποιες εχμμμ....τεχνονομικες δυσκολίες:whistle::tooth:

kouk
24/06/2024, 11:36
Υποτίθεται το διαφήμισαν, το περίμενε ο κόσμος πως και πως.
Νόμιζα είχα δει κάποια βίντεο με την νέα χάραξη αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν μηχανάκια η αυτοκίνητα

peterTHErider
24/06/2024, 20:07
Για τις Σέρρες λέμε η για τα Μέγαρα?

harris_x
24/06/2024, 20:11
Για τις Σέρρες λέμε η για τα Μέγαρα?

Μέγαρα

macdeath_s
25/06/2024, 11:49
Μιας και μιλάμε για επίπεδα, άσχετη ερώτηση με το θέμα αλλά το χω απορία. Εδώ το πιο safe group, στατιστικά με ότι έχω δει αυτά τα χρόνια, είναι οι προχωρημένοι/αγωνιζόμενοι, ειδικά στις GP πίστες. Αντίστοιχα αν αφήσεις χώρο και προσέχεις στις προσπεράσεις είναι και οι αρχάριοι εκτός αν έχουν έρθει τπτ ορδές καγκούρων.

Συνήθως τα χειρότερα συμβαίνουν στους μεσαίους που είναι μιξ κόσμου που νομίζουν ότι είναι γρήγοροι και προσπαθούν να γίνουν άνευ κόστους (συνήθως πάνε για μάζεμα σπαραγγίων σε κάποια στροφή), πραγματικά γρήγοροι που θα πρεπε να ναι ένα λέβελ πάνω ή αργοί που ντρέπονται να πάνε στους αρχάριους. Είναι χαρακτηριστικό της καταλανικής κουλτούρας ή συμβαίνει το ίδιο και στο West Attica racing ?

RaGe_Raptor
25/06/2024, 13:44
Μιας και μιλάμε για επίπεδα, άσχετη ερώτηση με το θέμα αλλά το χω απορία. Εδώ το πιο safe group, στατιστικά με ότι έχω δει αυτά τα χρόνια, είναι οι προχωρημένοι/αγωνιζόμενοι, ειδικά στις GP πίστες. Αντίστοιχα αν αφήσεις χώρο και προσέχεις στις προσπεράσεις είναι και οι αρχάριοι εκτός αν έχουν έρθει τπτ ορδές καγκούρων.

Συνήθως τα χειρότερα συμβαίνουν στους μεσαίους που είναι μιξ κόσμου που νομίζουν ότι είναι γρήγοροι και προσπαθούν να γίνουν άνευ κόστους (συνήθως πάνε για μάζεμα σπαραγγίων σε κάποια στροφή), πραγματικά γρήγοροι που θα πρεπε να ναι ένα λέβελ πάνω ή αργοί που ντρέπονται να πάνε στους αρχάριους. Είναι χαρακτηριστικό της καταλανικής κουλτούρας ή συμβαίνει το ίδιο και στο West Attica racing ?

Έχω διαβάσει ακριβώς τα ίδια για USA μεριά.
Φαντάζομαι είναι τα ίδια παντού