View Full Version : bikes tits and some bits. (© spiros litsas photography)
...
αλλάνια μετά απο πολύ καιρό μερικές φωτό που έχω τραβήξει automotive...380104380105380106
Πολυπράγμων/πολυτάλαντος, χαμένος εδώ και πολύ καιρό (κακώς).
:beer:
Lioulios
23/03/2017, 11:11
Με μια προχειρη ματια ,εχω να παρατηρησω πως πρεπει να δωθει περισσοτερη εμφαση στο tits
Πολυπράγμων/πολυτάλαντος, χαμένος εδώ και πολύ καιρό (κακώς).
να σαι καλα!
Με μια προχειρη ματια ,εχω να παρατηρησω πως πρεπει να δωθει περισσοτερη εμφαση στο tits
tits εχω φωτογραφησει πολυ,με ροδες δεν εχω...
tits εχω φωτογραφησει πολυ,με ροδες δεν εχω...
TΙ του πεεεεε οοοο...:bawl:
Respect φοβερες φωτο Σπυρο:beer::beer:
Λιώνω με τις φωτογραφιες απο το MINI .
Καλώς τον και πάλι.
Σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω τι ακριβως κανει η κοπελια της μεσαιας φωτο του 3ου ποστ ...!! :confused:
Σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω τι ακριβως κανει η κοπελια της μεσαιας φωτο του 3ου ποστ ...!! :confused:
της ηλικιας ειναι αυτες οι αποριες
Λιώνω με τις φωτογραφιες απο το MINI .
Καλώς τον και πάλι.
καλως σας βρηκα,να στε καλα...
Mάλλον είναι η κοπέλα του Ορίζοντα και είπε να ρίξει ένα πλυσιματάκι :lol:
Τι είναι "sime bits";
some η συγκινηση βλεπεις
Διορθώθηκε. Είπα μήπως είναι κάποιο εξάρτημα των μοτοσικλετών του προπροηγούμενου αιώνα που δε γνώριζα. :p
Διορθώθηκε. Είπα μήπως είναι κάποιο εξάρτημα των μοτοσικλετών του προπροηγούμενου αιώνα που δε γνώριζα. :p
πανε αυτα,μια συλλογη κρατησα και μια ταναλια!
Σπύρο εξαιρετικές φωτό, εύγε.
Μια χάρη, όταν ξαναδείς αυτόν που έκανε το ζ1000 στρογγυλοφάναρο πυροβόλα τον ανάμεσα στα μάτια.
SHOOTER045
23/03/2017, 13:49
...380130380131
Α
Είναι εκείνο το παπί....
Μια χάρη, όταν ξαναδείς αυτόν που έκανε το ζ1000 στρογγυλοφάναρο πυροβόλα τον ανάμεσα στα μάτια.
Χαμήλωμα ο κώλος του θέλει βασικά.
Ωραιες φωτογραφιες Σπυρο...
Καλως ηρθες και παλι...:beer:
Γειά σου Σπύρε και από δω. Όμορφες δουλειές όπως πάντα.
devil's animal
24/03/2017, 07:39
:beer::beer:
kostasdirt
24/03/2017, 10:58
Πολύ ωραίες φώτο!
RaGe_Raptor
24/03/2017, 11:13
Ότι και να πει κανείς ,είναι λίγο! :beer:
Είσαι instagramer?
xa xa εγω ειμαι αυτος ο μαλακας!
και μερικες ασχετες με automotive αν επιτρεπει η διαχειριση...380199380200380201
Μπράβο και στα μοντέλα που τη παλεύουν με τη πάρτη σου :lol:
και τέλος... αυτά ελπίζω να μην σας κούρασα,θα χαρω να απαντησω και να βοηθησω οποιο παιδι θελει να ασχοληθει με τη φωτογραφια.(με τη φωτογραφια ρεμαλια οχι με τα μοντελα...)
380265380266380267
PaNick67
24/03/2017, 15:39
Εισαι φοβερος! Τρομερη η δουλεια σου! :)
τοποθετηση σιγαστηρα...
φιλτατε Σπυρο..
αν ηξερα ότι μετα την επισκεψη μου τη περασμενη κυριακη θα σε ξαναβλέπαμε επιτελους εδώ μεσα, θα φροντιζα να ερθω νωρίτερα και συχνοτερα.. :lol:
για τις φωτο (καταπλξκτικες), σου εχω κανει like σε φβ και ινστα, βρουμ εδώ δεν κανω γιατι δε θα μου φτασουν για ολες τις φωτο..
αλλα τσακω μπυρες... :beer: :beer: :beer: :beer:
τη κοπελια στη πρωτη φωτο του ποστ 3, και τη 2η του ποστ 6 τη θελω για βοηθο..
επισης θελω διευθυνσεις και τηλεφωνα ΟΛΩΝ θυλικων μοντελων που εμφανίζονται στο θρεντ (πλην της ωραιοτατης κυριας με το κοντο ξανθο μαλλι, μη παρεξηγηθουμε.. :p :lol: )
ευχαριστω παιδια να στε καλα,αν εχει κατι ενδιαφερον στο μελλον θα το ανεβαζω,μακαρι να μπορουσα να κανω και μια δουλεια φωτογραφικη σε μια μαζωξη του forum:beer:
Να έρθεις στην ετήσιά μας. :beer:
AUFGEBRACHT
25/03/2017, 14:12
θελω διευθυνσεις και τηλεφωνα ΟΛΩΝ θυλικων μοντελων που εμφανίζονται στο θρεντ (πλην της ωραιοτατης κυριας με το κοντο ξανθο μαλλι, μη παρεξηγηθουμε.. :p :lol: )
Μόλις την είδα θυμήθηκα επική ατάκα ΘΟΥ ΒΟΥ: "Είπαμε όλο το θήλυ προσωπικό, τι δουλειά έχει αυτός ο Γερμανός εδώ;"...
paramedic
25/03/2017, 16:31
Ωραίος φίλε, πολύ όμορφη και έξυπνη σε πολλές φωτογραφίες δουλειά.
Καλουτέχνης, τόχεις.....
Θα ήθελα να σε γνωρίσω και από κοντά να μου πείς κάποια πράγματα regarding photos...
Mits-fz6
26/03/2017, 14:14
Υπέροχες φωτογραφίες. Η κάθε μία μοναδικό συναίσθημα.
ευγε για τα tits-τις φωτο ηθελα να πω-γμτ τα εγκεφαλικα μου γμτ.:cool:
δωσε κι αλλο tits :D
το αποτελεσμα σε καθε περιπτωση ειναι εντυπωσιακο παντως, συγχαρητηρια πραγματικα
Σε βλέπω να τυπώνεις το ημερολόγιο Spirelli......
:D
ωραιες!!!:beer:και απειραχτες ολες..:lol:
sot econ
05/07/2017, 23:47
Συγχαρητήρια
Τοχεις και με το στήσιμο, το καδράρισμα και με τα φώτα και κυρίως με την επεξεργασία :a18:
άμα ο άνθρωπος είναι Δημιουργικός :a23:
παρα πολυ ωραιες φωτο! μπραβο!
ωραια η δουλεια σου σπυρο :beer:
αλλα ξεφυγαμε. στα bikes επιστροφη....